Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ" ΤΟΥ.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι σε καλώ να κάνεις χαρακίρι. Ιδού η Ρόδος σεβαστέ αρχηγέ Χρίστο Μανωλά!!!

Του Ταξιάρχου ε.α. Αντωνίου Τζαμπάζη 
Όταν αποφασίζεις ν' απευθυνθείς στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ, όλοι καταλαβαίνουν ότι επιθυμία σου είναι να επικοινωνήσεις με ένα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, αρκεί ο ίδιος να γνωρίζει τη σημασία και την έννοια του όρου, ν' αποδέχεται τη σοβαρότητα του ρόλου, να γνωρίζει ΙΣΤΟΡΙΑ,  να λειτουργεί σεβόμενος ΑΠΟΛΥΤΑ τον εαυτό και τους υφισταμένους του, και το κυριότερο, να τηρεί τον όρκο που έδωσε. Ήταν 19 Iουνίου 2014, όταν ο νυν ΥΕΘΑ, με το πρόσχημα της επίσκεψης και ενημέρωσης για το έργο και την αποστολή μονάδων στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο, επέβαλε σ' όλη τη στρατιωτική ηγεσία το «προσκύνημα στο Μουσείο της Δημοκρατίας» του Αγίου Ευστρατίου, δηλώνοντας παράλληλα μεταξύ των άλλων «Σήμερα βρισκόμαστε εδώ, η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης περισσότερο ως προσκυνητές και λιγότερο ως επισκέπτες.... Προσκυνητές σε ένα μαρτυρικό νησί που έγινε σύμβολο της Δημοκρατίας στην Πατρίδα μας.
Αυτός ο χώρος στέλνει συνάμα ένα μήνυμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, θυμίζοντας την υποχρέωση να κρατάμε ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης και να μην αφηνόμαστε στο έλεος των μικρών και των ασήμαντων που πάντοτε παραμονεύουν στη ζωή μας. Ένα μήνυμα ενότητας μπροστά στους δύσκολους καιρούς που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα...
Συμβολικές πράξεις και θυσίες θυμίζουν σε εμάς, τη δική μας υποχρέωση να μείνουμε πιστοί και συνεπείς στη δέσμευση και στον όρκο να προασπίσουμε αυτό τον τόπο, τις κατακτήσεις του λαού μας, τη Δημοκρατία και βέβαια την εθνική μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα.

Γιατί μέσα από τη ζωντάνια του νησιού ζωντανεύουν και οι αναμνήσεις και οι συμβολισμοί που διασταυρώνονται εδώ. Τη Δημοκρατία και τους μάρτυρές της.που φέρνουν πλέον και τις δικές μας γενιές προ των δικών τους ευθυνών».

Σαφώς και η στρατιωτική ηγεσία οφείλει να υπακούει στην αντίστοιχη πολιτική. Σαφώς και η μνήμη των θυμάτων του Έθνους είναι ιερή παρακαταθήκη και υποχρέωση ΟΛΩΝ μας ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Είναι όμως παράλληλα ιερή παρακαταθήκη και υποχρέωση ΟΛΩΝ μας ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ και η μνήμη των θυμάτων του Έθνους Ελλήνων Αξιωματικών και Οπλιτών, που έπεσαν μαχόμενοι ΗΡΩΪΚΑ στα βουνά της Πίνδου, στο Γράμμο και στο Βίτσι, υπερασπιζόμενοι τα ιερά και τα όσια της Φυλής και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η Δημοκρατία λοιπόν σεβαστέ στρατηγέ Χρίστο Μανωλά, την οποία κλήθηκες από τη θέση του Α/ΓΕΣ να υπηρετήσεις, ΔΕΝ λειτουργεί αλά καρτ, ΔΕΝ λειτουργεί επιλεκτικά και με εντολή επιλογής, και το κυριότερο «ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ» την ΙΣΤΟΡΙΑ  και ΔΕΝ απομονώνει περιόδους της.

Των νικηφόρων επιχειρήσεων του Ελληνικού Στρατού της περιόδου 1946-1949 ΗΓΟΥΝΤΟ λαμπροί και αείμνηστοι προκάτοχοί σου ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ με μετάλλια και παράσημα στα Πεδία των Μαχών και στις 31 Αυγούστου 2014, ημέρα μνήμης και τιμής στο Γράμμο και στο Βίτσι, με την ΑΠΟΥΣΙΑ σου σεβαστέ αρχηγέ Χρίστο Μανωλά τους ξέχασες, τους λησμόνησες, ΔΕΝ τους μνημόνευσες. Πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν οι πρωτοδημιουργηθείσες τότε Μονάδες των ΛΟΚ, τον πράσινο μπερέ των οποίων με υπερηφάνεια φοράς αλλά πρέπει και να τιμάς.

Είναι τελείως αδιάφορο αν σε ικανοποιεί η φτηνή δικαιολογία της διαχρονικής ΑΠΟΥΣΙΑΣ της εκάστοτε στρατιωτικής ηγεσίας από τη συγκεκριμένη τελετή μνήμης, γιατί πολύ απλά η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ στηρίζεται στους ΠΑΡΟΝΤΕΣ και στηλιτεύει τους ΑΠΟΝΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σένα επέλεξες τον δεύτερο δρόμο.

Η Πατρίδα το ρόλο της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, τον επιφυλάσσει στους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΧΙ στους «φιλέλληνες» των Βρυξελλών και του Εξωτερικού, στην ομάδα των οποίων ΕΥΚΟΛΑ κάποιος εντάσσεται, αποδεχόμενος παράλληλα τον κίνδυνο της μόνιμης ένταξης και του εσαεί χαρακτηρισμού.

Είναι αυτός ο κίνδυνος που απομακρύνει από τη σημερινή σκληρή πραγματικότητα, που βιώνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες και ιδιαίτερα το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, μεγάλο μέρος του οποίου προς το παρόν ηγείσαι και ΟΧΙ ΗΓΕΙΣΑΙ.από σένα εξαρτάται να  αντιληφθείς τη.διαφορά.

Είναι άλλο πράγμα το βαρύ βιογραφικό με το οποίο σε.πλάσαραν ενορχηστρωμένα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και άλλο πράγμα η ελαφρότητα αντιμετώπισης και διαχείρισης πρωτόγνωρων καταστάσεων φτώχιας, απαξίωσης και εμπαιγμού του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων με.όμορφα λόγια, χτυπήματα στην πλάτη, σερβίρισμα νερού και αναψυκτικών σε υφισταμένους σε απομακρυσμένα φυλάκια, στην ΑΠΕΛΠΙΔΑ προσπάθειά σου να πείσεις τους.κολίγους ότι είσαι το ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ που θέλει μεν αλλά ΔΕΝ μπορεί ακόμη κι όταν η Ανώτατη Βαθμίδα της Δικαιοσύνης συνάδει.

Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κι άλλος κατήφορος κι αν είσαι αποφασισμένος να τον ακολουθήσεις σ' αυτή την διαδρομή της παρακμής, που δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κάποιο «κομμάτι» του Δημοσίου και αγγίζει δυστυχώς με την ανοχή σου, μαζί και ΟΛΗΣ της στρατιωτικής ηγεσίας και τον ευαίσθητο χώρο των ΕΔ.

Αποφάσισε λοιπόν σεβαστέ αρχηγέ Χρίστο Μανωλά ή συνεχίζεις να ζεις αυτό το πρόσκαιρο ταξίδι, που σου άνοιξε τις πόρτες της προσωπικής προβολής και της ιδιοτέλειας, ισορροπώντας μεταξύ υποταγής και συμβιβασμών από τη μια και αδιαφορίας για τα προβλήματα του προσωπικού από την άλλη ή ορθώνεις ανάστημα στο σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα, απαιτώντας εδώ και τώρα και ΔΗΜΟΣΙΑ, την άμεση και πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣΤΕ υποβάλλοντας ταυτόχρονα την παραίτησή σου.

Άλλωστε αυτό δεν ορκίστηκες; 

Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους.λειτουργεί το Σύνταγμα.εφαρμόζονται οι Νόμοι και τα Ψηφίσματα και ΔΕΝ το έχουμε αντιληφθεί εμείς οι υπόλοιποι παρά ΜΟΝΟ εσύ;

Γνωρίζω πολύ καλά ότι σε καλώ να κάνεις χαρακίρι.
Ιδού η Ρόδος σεβαστέ αρχηγέ Χρίστο Μανωλά!!!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/blog-post_48.html

ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΩΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ

!!!!!!!!!!!!!!!!! Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΩΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΙΣ: ΘΕΣΜΟΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ…!!!!!!
ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…!!!!!!!!
ΣΑΥΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ!!!!!!
ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ!!!!!!!!!!!
ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ:Η ΡΩΣΣΙΑ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!!!!!
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ!!!!!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ…
Υ.Γ.
ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ!!!!!!
………………………………………………………….
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ…
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!
ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ…
[... Το Δημοτικό Δάνειο Ανάπτυξης του Καζάν για τη Ρωσική Ομοσπονδία έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει μια σειρά από τομείς που είναι προτεραιότητα για τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης της πόλης του Καζάν.
Το 2003 η πόλη ενέκρινε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικής Ανάπτυξης του Καζάν έως το έτος 2015, που περιέγραφε τις προοπτικές ανάπτυξης για την πόλη.
Με βάση τη στρατηγική και την πρόσφατη ανάθεση της δημοτικής κατάστασης για Καζάν, το προτεινόμενο δάνειο θα στηρίξει το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων για τη βελτίωση της,
(i) του προϋπολογισμού της πόλης και την οικονομική διαχείριση,
(ii) το σύστημα κοινωνικής προστασίας,
(iii) τη στέγαση και των κοινωφελών υπηρεσιών.
Σκοπός του δανείου είναι:
(i) βελτίωση της συνολικής δημοσιονομικής κατάστασης στην Πόλη,
(ii) τη βελτίωση του δημοτικού προϋπολογισμού και την διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων,
(iii) να παρέχουν πιο αποτελεσματική παράδοση των κατοικιών, η χρησιμότητα και κοινωνικών υπηρεσιών στον πληθυσμό, μέσω της καλύτερης στόχευσης, την ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας...]

http://alfeiospotamos.gr/?p=9237

Συμφωνία της Εθνικής Τράπεζας «Ελλάδος» (ΕΤΕ) με την Κατοχική Κυβέρνηση των Ναζί (του Τσολάκογλου) για να εισπράξει δάνειο της Τράπεζας Ανατολής το 1941 ύψους 15.000.000 χρυσών γαλλικών φράγκων!!!

10311376_803056089734220_4591171366365633659_n
Μανώλης Διακομανώλης Συμφωνία !!! της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΕΤΕ) με την Κατοχική Κυβέρνηση των Ναζί (του Τσολάκογλου) για να εισπράξει δάνειο της Τράπεζας Ανατολής το 1941 ύψους 15.000.000 χρυσών γαλλικών φράγκων….!!!
ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ Η ΧΑΖΑΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ
Η Χαζαρο-Εθνική Τράπεζα εισέπραξε το δάνειο των 15.000.000 χρυσών γαλλικών φράγκων του 1915 που ανήκε στην Τράπεζα Ανατολής και την 6η Δεκεμβρίου 1941 κλείνει την υπόθεση. Τίποτα δεν γράφτηκε στα αρχεία της Χαζαρο-Εθνικής.
Με ένα σχεδόν “μαγικό” τρόπο, η Εθνική Τράπεζα εισπράττει τα χρήματα του δανείου του 1915, μαζί με όλους τους τόκους που όφειλε το Ελληνικό Δημόσιο, οι αγωγές δεν εκδικάζονται και η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο. Σύμφωνα με την ίδια την ΕΤΕ, όπως σημειώνεται σε εσωτερική επιστολή της προς το νομικό τμήμα, “η Τράπεζα θεωρεί εαυτήν ικανοποιηθείσαν εξ ολοκλήρου δια την ως άνω απαίτησιν της και παρακαλούμεν, όπως θεωρήσετε αποπερατωθείσαν την σχετική δίκην”.
ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ….
ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ EI-END.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΟ. ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Ή ΟΧΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ 6950 ΤΟΝΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ».

http://alfeiospotamos.gr/?p=9224

Ο «αχυράνθρωπος» – η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών.

Η έκφραση «μας έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί», μοιάζει υπερβολικά λίγη για να περιγράψει την πιο καλοστημένη απάτη όλων των εποχών.
Ακούστε με προσοχή τα όσα λέγονται στο παραπάνω κλιπάκι κινουμένων σχεδίων. Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε ιδέα ακόμα για όλα αυτά, όμως η θεωρία πίσω από τον νομικό «αχυράνθρωπο» είναι πολύ σοβαρή και έχει να δείξει ακόμα και δεδικασμένα (κυρίως σε χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία).
Όπως εξηγούν οι θεωρητικοί του «αχυρανθρώπου», ως βιολογικές οντότητες είμαστε ελεύθεροι και κανένας νόμος δεν μπορεί να μας αγγίξει χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι θεμελιωτές των δυτικών νομικών πλαισίων φρόντισαν ώστε με την έκδοση του πιστοποιητικού γέννησής μας να δημιουργείται μια νομική οντότητα (αχυράνθρωπος), από την οποία προκύπτουν και όλες μας οι νομικές υποχρεώσεις – όμως, αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ…
Προκειμένου να μας παραπλανήσουν οι νομικές αρχές, ώστε να αναλάβουμε, ως βιολογικές οντότητες, την ευθύνη για τον «αχυράνθρωπό» μας, έχουν εισάγει στη νομική διάλεκτο μια σειρά λεκτικών όρων (σε κάθε γλώσσα), και πρακτικών, που ουσιαστικά αποσπούν τη συγκατάθεσή μας εν αγνοία μας.
Σύμφωνα με την εν λόγω θεωρία, κανένας δικαστής π.χ. δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάσει έναν κατηγορούμενο, αν δεν σηκωθεί όρθιος ενώπιον του δικαστηρίου, αποδεχόμενος, με αυτόν τον τρόπο, ως βιολογική οντότητα την ταύτισή του με τη νομική οντότητα που κατηγορείται για κάποιο νομικό παράπτωμα.




πηγή

Προτείνουμε:

END NATIONAL DEBT.ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΘΟΝΟΣ

 
ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ «cretatv»
ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ 1/9/2012…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ…
ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ…
ΤΩΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2012 μ.χ.χ., ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ…ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ…!!! 

http://alfeiospotamos.gr/?p=9236

Εάν δεν μιλάτε Αγγλικά, διαβάστε το παρακάτω …Αγγλικό κείμενο!

Αφιερωμένο, εξαιρετικά στους…..ξενομανείς, που θέλουν να αφανίσουν την Ελληνική γλώσσα.
Ξέρεις ελληνικά; Τότε ξέρεις και αγγλικά! Το παρακάτω άρθρο είχε δημοσιευτεί πριν από καιρό σε βρετανικό περιοδικό τέχνης (;) Αξίζει το κόπο να το διαβάσεις…!


“The genesis of classical drama was not symptomatic. Aneuphoria of charismatic and talented protagonists showed fantastic scenes of historic episodes. The prologue, the theme and the epilogue, comprised the trilogy of drama while synthesis, analysis and synopsis characterized the phraseology of the text. The syntax and phraseology used by scholars, academicians and philosophers in their rhetoric, had many grammatical idioms and idiosyncrasies.
The protagonists periodically used pseudonyms. Anonymity was a syndrome that characterized the theatrical atmosphere.
The panoramic fantasy, the mystique, the melody, the aesthetics, the use of the cosmetic epithets are characteristics of drama.
Eventhrough the theaters were physically gigantic, there was noneed for microphones because the architecture and the acoustics would echo isometrically and crystal – clear. Many epistomologists of physics, aerodynamics, acoustics, electronics, electromagnetics can not analyze – explain the ideal and isometric acoustics of Hellenic theaters even today.
There were many categories of drama: classical drama, melodrama, satiric, epic, comedy, etc. The syndrome of xenophobia or dyslexia was overcome by the pathos of the actors who practiced methodically and emphatically. Acrobatics were also eup3horic. There was a plethora of anecdotal themes, with which the acrobats would electrify the ecstatic audience with scenes from mythical and historical episodes.
Some theatric episodes were characterized as scandalous and blasphemous. Pornography, bigamy, hemophilia, nymphomania, polyandry, polygamy and heterosexuality were dramatized in a pedagogical way so the mysticism about them would not cause phobia or anathema or taken as anomaly but through logic, dialogue and analysis skepticism and the pathetic or cryptic mystery behind them would be dispelled.
It is historically and chronologically proven that theater emphasized pedagogy, idealism and harmony. Paradoxically it also energized patriotism a phenomenon that symbolized ethnically character and phenomenal heroism.”
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/09/blog-post_685.html

ΑΣΑ ΤΖΕΝΙΝΓΚΣ....Ο άνθρωπος που έσωσε πάνω από το 15% των Ελλήνων της Μικρασίας το 1922!!

Kαι δεν θα βρείς ούτε ενα μνημείο γι αυτόν σε όλη την χώρα!



Άσα Τζένινγκς , λίγοι στην Ελλάδα και την Τουρκία γνωρίζουν το όνομά του,ο άνθρωπος που έσωσε πάνω από το 15% του πληθυσμού της Ελλάδας.

Σεπτέμβρης του 1922. Τελειώνει ο πόλεμος της Ελλάδας με την Τουρκία. Στις 8 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός στρατός εγκαταλείπει την πόλη και οι Τούρκοι μπαίνουν στη Σμύρνη,
Αρχίζουν πογκρόμ, ληστείες και δολοφονίες, στις οποίες παίρνουν ενεργό μέρος και οι ντόπιοι Μουσουλμάνοι. Στις 13 Σεπτεμβρίου ξεκινά πυρκαγιά, την φωτιά κατευθύνουν προς τις χριστιανικές συνοικίες, φτιάχνοντας διάδρομο με εύφλεκτα υγρά. Στην προσπάθεια να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα, οι περισσότεροι Χριστιανοί στοιβάζονται στην προκυμαία. Οι Τούρκοι στρατιώτες περικυκλώνουν την παραλία, αφήνοντας τον κόσμο χωρίς νερό και τροφή. Πολλοί από αυτούς πέθαναν από την πείνα και την δίψα, άλλοι αυτοκτόνησαν, πέφτοντας στη θάλασσα.
Οι φόνοι, οι εμπρησμοί, οι λεηλασίες και οι βανδαλισμοί γίνονταν κάτω από την μύτη των «συμμάχων», που παρακολουθούσαν αδιάφοροι από μακριά τον «συνωστισμό στην αποβάθρα». Φωτογράφιζαν απαθέστατοι το «show», πετώντας μάλιστα πίσω στην θάλασσα τους απεγνωσμένους που έφταναν ως τα πλοία. Προδομένοι από τους ξένους αλλά -το χειρότερο- και από τους Έλληνες, όσοι τελικά σώθηκαν, το κατάφεραν ύστερα από την ανθρωπιστική παρέμβαση του Αμερικανού Άσα Τζένιγκς που μεσολάβησε και τελικά ύστερα από δύο ημέρες δόθηκε η δυνατότητα σε χιλιάδες πρόσφυγες να βρουν καταφύγιο στα «Πλοία της Συμπόνιας» και να καταλήξουν στην Ελλάδα.
Προπομπός του Τζένιγκς και φωτεινή εξαίρεση της διεθνούς απάθειας μπροστά στο έγκλημα ήταν ένας άγνωστος Ιάπωνας πλοίαρχος που τις ώρες του πανικού μόνος αυτός και το πλήρωμα του άδειασαν στην θάλασσα το φορτίο τους για να μαζέψουν όσον το δυνατόν περισσότερες κυνηγημένες ψυχές.
Από τις προκυμαίες έφευγαν οι βάρκες γεμάτες με Έλληνες και Αρμένιους πρόσφυγες, κατευθύνονταν προς τα ξένα πλοία, που παρέμεναν για να υπερασπιστούν και να δεχτούν τους συμπατριώτες τους, αλλά δεν είχαν διαταγές να δεχτούν τους ντόπιους για να μην προσβάλουν τους Τούρκους. Όταν οι βάρκες προσάραζαν στα βρετανικά πολεμικά πλοία και προσπαθούσαν να δέσουν, οι ναύτες έκοβαν τα σκοινιά. Μερικές βάρκες καταποντίστηκαν, τους ανθρώπους τους έριχναν στη θάλασσα και από την προκυμαία άλλοι προτιμούσαν να πνιγούν κι από μόνοι τους. Κάποιοι προσπαθούσαν να ανέβουν στα πλοία αλλά οι Άγγλοι τους έλουζαν με καυτό νερό. Οι Ιταλοί, που έμειναν στη θάλασσα της Σμύρνης περισσότερο από τους άλλους, δέχονταν στα πλοία όσους κατάφεραν να τους πλησιάσουν. Οι Γάλλοι δέχονταν μόνο όσους μπορούσαν να προφέρουν στα γαλλικά έστω με κακή προφορά «Είμαι Γάλλος, όλα τα χαρτιά μου κάηκαν.» Σε λίγο τους Αρμένιους καθηγητές περικύκλωσαν πιτσιρίκια και προσπαθούσαν να μάθουν αυτή τη μαγική φράση.
Ο πλοίαρχος του αμερικάνικου αντιτορπιλικού έδιωχνε τα παιδιά, φωνάζοντας: «Μόνο Αμερικάνοι!» Στα πολεμικά πλοία οι ξένοι ναυτικοί παρακολουθούσαν με τα κιάλια τις τραγικές σκηνές και φωτογράφιζαν. Αργότερα άρχισαν να παίζουν οι μπάντες, στραμμένες προς την προκυμαία. Δεν άντεχαν να ακούνε τον κόσμο να σφάζεται.
Όμως ο Τζένινγκς δεν ήταν από τους ανθρώπους, που θεωρούσε, ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα». Ούτε από εκείνους, που ξεχώριζε τους ανθρώπους σύμφωνα με το θρησκευτικό τους «πιστεύω». Σύμφωνα με μια αρμενική παροιμία, «μέσα στην καρδιά του κάθε ανθρώπου κοιμάται ένα λιοντάρι.»
ΑΖΑ-ΤΖ..
Όταν ο ελληνικός στρατός εγκατέλειψε τη Σμύρνη, είχε οργανώσει την Επιτροπή Σωτηρίας και παρείχε ανθρωπιστική βοήθεια στον πληθυσμό. Μετά από την πυρκαγιά η έλλειψη νερού, καυσίμων και γενικώς – της τάξης ταλαιπωρούσε τον κόσμο, και ο Τζένινγκς πήγε στο τουρκικό στρατόπεδο για να συναντήσει τον Κεμάλ. Οι Τούρκοι έδωσαν στον πάστορα επτά ημέρες για να φυγαδέψει από την πόλη τον κόσμο, εκτός τους άνδρες 17-45 ετών, τους οποίους τους περίμεναν τα στρατόπεδα εργασίας προκειμένου να εργασθούν για να επανορθώσουν τις ζημιές που έγιναν από την ελληνική εκστρατεία.
Να πως καταγράφει τα σχετικά γεγονότα ο εγγονός του Ασα Τζένιγκς , Roger
«Αφού έγινε η συμφωνία με τον Κεμάλ ο Asa ζήτησε και έλαβε μια βάρκα με πηδαλιούχο από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Πρώτον, πήγε στο γαλλικό εμπορικό πλοίο Pierre Loti. Το πλοίο είχε άφθονο χώρο για να αναλάβει τους πρόσφυγες για την ασφάλεια τους σε ένα κοντινό ελληνικό νησί. Ο γάλλος καπετάνιος δεν ήθελε να εμπλακεί, και απέπλευσε με ένα άδειο πλοίο, ενώ χιλιάδες ικέτευαν να διασωθούν. Μακρύτερα στο λιμάνι ήταν ένα ιταλικό πλοίο, η Κωνσταντινούπολη. Ο Ιταλός καπετάνιος του πλοίου συμφώνησε να αναλάβει 2000 άτομα, αλλά πρώτα έπρεπε να λάβει ένα ποσό O Asa, το θεώρησε ρεαλιστικό και πλήρωσε το τίμημα- δωροδοκία και επιβιβάσθηκαν τα 2000 άτομα. Στη συνέχεια ο Ιταλός καπετάνιος απαίτησε μια αύξηση της δωροδοκίας. Όταν τους προκάλεσε ο Jennings, οι Ιταλοί είπαν ότι οι Έλληνες μπορεί να μην αφήσουν τους πρόσφυγες να αποβιβασθούν. Ο Asa απάντησε ότι θα πήγαινε μαζί στο ταξίδι προς το λιμάνι της Μυτιλήνης και θα αναλάβει την ευθύνη για την αποβίβαση.
Όταν το πλοίο έφθασε στην Μυτιλήνη ο Asa Κ. Jennings είδε με έκπληξη Έλληνες στρατιώτες παντού και τα πλοία να βρίσκονται αγκυροβολημένα. Δεν υπήρχαν προβλήματα να βγουν οι πρόσφυγες από το πλοίο και Asa πήγε στο ελληνικό αρχηγείο του Στρατού. Επανειλημμένα ζήτησε από τον Έλληνα στρατηγό Φράγκου τα πλοία για την απομάκρυνση των προσφύγων από τη Σμύρνη. Οι Τούρκοι είχαν εγγυηθεί την ασφαλή διέλευση, καθώς και το Ναυτικό των ΗΠΑ είχε υποσχεθεί προστασία των ελληνικών εμπορικών πλοίων. Ο Στρατηγός επανειλημμένα αρνήθηκε να θέσει στην διάθεση του τα πλοία και ο Asa ήταν πολύ απογοητευμένος με τον στρατηγό Φράγκου, έναν Έλληνα ο οποίος ήταν απρόθυμος να σώσει 300.000 από τους συμπατριώτες του. Ωστόσο, Jennings δεν γνώριζε εκείνη την ώρα ότι ο στρατηγός ήταν μέρος μιας ομάδας Ελλήνων αξιωματικών που σχεδίαζαν πραξικόπημα εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης. Οι αξιωματούχοι χρειάζονταν τα πλοία και τους στρατιώτες για να κερδίσουν την εξουσία και ήταν πιο σημαντικό γι “αυτούς από τις ζωές τόσων ανθρώπων.
Καθώς ο Asa, εξαγριωμένος, βγήκε από μια νωρίς το πρωί συνάντηση με τον στρατηγό είδε ένα θωρηκτό να μπαίνει στο λιμάνι. Ο Asa Jennings επιβιβάστηκε στο ελληνικό θωρηκτό Κιλκίς. Ο καπετάνιος του, Θεοφανίδης, ήταν πολύ πρόθυμος να βοηθήσει παρά το γεγονός ότι ένας ανώτερος στρατιωτικός είχε απορρίψει τον Asa. Ο Asa στη συνέχεια προχώρησε σε μια σειρά από μηνύματα για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, τα οποία ο καπετάνιος Θεοφανίδης μετάφραζε στα ελληνικά. Τα μηνύματα αστάλησαν από την αίθουσα ραδιόφωνου (ασυρμάτου) ως κωδικοποιημένα μηνύματα για ασφάλεια.
Στην αρχή η απάντηση ήταν ο πρωθυπουργός κοιμόταν. Ο Asa ζήτησε ο πρωθυπουργός να ξυπνήσει. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός ήθελε μια συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αγγελιοφόροι έπρεπε να σταλούν σε όλη την Αθήνα για να αφυπνίσουν τους υπουργούς να παραστούν στη συνεδρίαση. Ο Asa είχε μια επταήμερη προθεσμία και βρισκόταν αντιμέτωπος με κυβερνητικούς αξιωματούχους που δεν συμμερίζονται την αίσθηση του επείγοντος. Τέλος, ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, απάντησε λέγοντας ότι δεν θα μπορούσαν τα πλοία να πάνε στη Σμύρνη. Φοβόντουσαν ότι οι Τούρκοι θα συλλαμβάνανε τα πλοία και θα εισέβαλαν στην συνέχεια στα ελληνικά νησιά.
Ύστερα από αυτό ο Asa έστειλε τελεσίγραφο. Εάν τα πλοία δεν διατίθεντο για τη διάσωση των Ελλήνων και άλλων στη Σμύρνη, το επόμενο μήνυμα του Asa δεν θα ήταν σε κώδικα. Το μήνυμα θα σταλεί ανοιχτά έτσι ώστε ο κόσμος θα γνωρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε τους Τούρκους να σκοτώσουν 300.000 Έλληνες πολίτες. Ο εκβιασμός λειτούργησε. Όλα τα πλοία στην περιοχή τέθηκαν υπό έλεγχο Asa, καθιστώντας τον προσωπικά υπεύθυνος για κάθε πλοίο που θα χανόταν. Οι καπετάνιοι των εμπορικών πλοίων ενημερώθηκαν ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε επιτάξει τα πλοία τους και άρχισαν να σηκώνουν ατμό για την Σμύρνη. Οι καπετάνιοι φοβόντουσαν να μπούνε σε ένα τουρκικό λιμάνι. Κάποιοι είπαν ότι τα πλοία τους είχαν μηχανικά προβλήματα και δεν θα είναι σε θέση να κάνουν το ταξίδι. Ο καπετάνιος Θεοφανίδης διέταξε τους καπετάνιους των εμπορικών πλοίων για μια συνάντηση στο θωρηκτό Κιλκίς. Ενημέρωσε τους καπετάνιους των εμπορικών πλοίων ότι θα αντιμετωπίσουν στρατοδικείο εάν τα πλοία τους δεν ήταν έτοιμοι να φύγουν από τα μεσάνυχτα. Όλα τα πλοία έπλεαν τα μεσάνυχτα με τον Asa στο πρώτο πλοίο.»
Όλα τα πλοία στο Αιγαίο τίθενται στη διάθεσή σας για την απομάκρυνση των προσφύγων της Σμύρνης. Του παραχώρησαν 26 πλοία, με τα οποία κατάφερε να βγάλει πάνω από 350.000 άτομα (οι Τούρκοι έδωσαν παράταση μέχρι 11 ημέρες). Ταυτόχρονα έφτασαν εκκλήσεις για βοήθεια και από άλλα λιμάνια, και η ελληνική κυβέρνηση αύξησε τον αριθμό των πλοίων σε 55.
Όταν η απομάκρυνση των προσφύγων από την Σμύρνη ολοκληρώθηκε οι Τούρκοι αξιωματούχοι επέτρέψαν τον Asa να πάει τα πλοία σε όλα τα λιμάνια από την Μαύρη Θάλασσα ως τη Συρία
Ένας άγνωστος, ένα παιδί για τα θελήματα στην Χριστιανική Ένωση, ο πιο ασυνήθιστος «ναύαρχος» στην ιστορία, ο 44χρονος Αμερικανός Άσα Τζένινγκς (1877-1933), καμπούρης με 1.60 μπόι, μεθοδιστής πάστορας, έγινε διοικητής όλου του ελληνικού στόλου. Κάνοντας δυο δρομολόγια, ο Τζένινγκς φυγάδεψε 58.000 άτομα. Τα πλοία του αμερικανικού και αγγλικού στόλου άρχισαν επίσης να μεταφέρουν κόσμο, και προς τα τέλη του Οκτώβρη την Τουρκία εγκατέλειψαν 200.000 άτομα.
Μέχρι το Δεκέμβριο 500.000 άνθρωποι είχαν σωθεί. Ο Πατριάρχης της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας ανέφερε ότι 1.250.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια μέχρι η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρωθεί..
Η ελληνική κυβέρνηση αναγνωρίζοντας ότι Asa Κ. Jennings απέκτησε το σεβασμό, τη φιλία και την εμπιστοσύνη του Μουσταφά Κεμάλ και της τουρκικής κυβέρνησης τον διόρισε να είναι ο διπλωμάτης που εκπροσωπεί την Ελλάδα για τον επαναπατρισμό των αιχμαλώτων πολέμου στη Συνθήκη της Λωζάννης.
Για την υπηρεσία του στην Ελλάδα, στον Asa Jennings Κ. απονεμήθηκε το υψηλότερο στρατιωτικό παράσημο στην Ελλάδα, το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας και η υψηλότερο πολιτική διάκριση Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία που ένα άτομο έλαβε τις υψηλότερες στρατιωτικές και μη στρατιωτικές διακρίσεις ταυτόχρονα.
Ο Άσα Τζένινγκς πέθανε το 1933. Λίγοι στην Ελλάδα και την Τουρκία γνωρίζουν το όνομά του. Και δεν υπάρχει ούτε ένα μνημείο, αφιερωμένο στον άνθρωπο, που έσωσε πάνω από το 15% του πληθυσμού της Ελλάδας
 
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2014/09/15-1922-k.html

Θα πραγματοποιηθεί η σπουδαιότερη γεωπολιτική εξέλιξη του 21ου αιώνα;

Γιατί η 11η Σεπτεμβρίου 2014 μπορεί να αποδειχθεί η καθοριστικότερη στην ιστορία των Η.Π.Α - και πολύ σημαντικότερη από την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

.~`~.
I
Μια ιστορική πρόσκληση

Το διεθνές σκηνικό γνωρίζουμε όλοι ότι βρίσκεται σε κατάσταση δύσκολων και ανατρεπτικών αποφάσεων. Ο πρόεδρος Ομπάμα και οι ηγέτες της Ε.Ε. κατηγορούνται πως είναι υπεύθυνοι για μεγάλο μέρος σειράς κρίσεων: Ουκρανία, Λιβύη, Ιράκ, Γάζα, Αφγανιστάν. Αποφάσεις που πάρθηκαν εν θερμώ ή από λάθος εκτιμήσεις και αντιλήψεις για κοινωνίες με δομές τελείως διαφορετικές από αυτές της Δύσης, δημιούργησαν ακολουθία κρίσεων, οι οποίες αυτήν τη στιγμή βρίσκονται όλες σε εξέλιξη.
Η ταχύτητα της εξάπλωσης των συγκρούσεων και το βάθος των ανακατατάξεων έχουν φέρει τις ηγεσίες των ισχυρών της Δύσης σε δύσκολη θέση και τώρα πια δεν υπάρχει περιθώριο για αναίμακτες ή ασήμαντες παρενέργειες από τις κρίσεις αυτές. Πρέπει να αναγνωρίσουμε, όμως, πως μερικές από τις ανακατατάξεις αυτές που ήδη έγιναν και άλλες οι οποίες θα γίνουν δεν είναι πάντα δυνατόν να αποφευχθούν. Η Ιστορία γράφεται με μια δυναμική η οποία ξεπερνά σχεδιασμούς ή το δέον ως συμφέρον.
Στις 25 Απριλίου του 1996 δημιουργήθηκε ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σανγκάης (ΟΣΣ) με μέλη τις Κίνα, Ρωσία, Κιργιστάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν και Τατζικιστάν. Υπάρχουν επίσης πέντε μέλη παρατηρητές: Ινδία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράν και Μογγολία. Η επίσημη συμφωνία δεν έχει στρατιωτικό χαρακτήρα, αλλά χαρακτήρα συνεργασίας και ανάπτυξης μεταξύ των χωρών αυτών, ωστόσο υπάρχουν άρθρα και για στρατιωτική συνεργασία σε περίπτωση που δεχτούν απειλές οι χώρες αυτές. Το καταστατικό απαγορεύει τη χρήση ή απειλή βίας μεταξύ των μελών και εγγυάται την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία των μελών. Ο ΟΣΣ δεν είναι ένα αντίστοιχο ΝΑΤΟ της Ασίας. Είναι μια συμφωνία διατήρησης των συμφερόντων της Κίνας στην Κεντρική Ασία, όπως και περιορισμού της επιρροής των ΗΠΑ στην περιοχή, η οποία παραδοσιακά είναι ο Δρόμος του Μεταξιού, δηλαδή η οδός επικοινωνίας Κίνας και Ευρώπης.
Από την άλλη μεριά, ο Οργανισμός Συμφωνίας Συλλογικής Ασφάλειας (ΟΣΣΑ, δημιουργήθηκε τον Μάιο του 1992 από: Ρωσία, Λευκορωσία, Τατζικιστάν, Κιργιστάν, Αρμενία και Καζακστάν) είναι μια αμυντική στρατιωτική συμφωνία, η οποία εγγυάται την εδαφική ακεραιότητα των μελών, με υποχρέωση στρατιωτικής βοήθειας σε περίπτωση επίθεσης. Ο ΟΣΣΑ, μετά την κρίση στην Ουκρανία, δήλωσε ότι διακόπτει κάθε επαφή με το ΝΑΤΟ και προσβλέπει στον ΟΣΣ (Οργανισμός Συνεργασίας της Σανγκάης).
Πριν από λίγες εβδομάδες, στην Ινδία, ο Ναρέντρα Μόντι εξελέγη πρωθυπουργός με μεγάλη πλειοψηφία. Είναι πολιτικός με αμφιλεγόμενο παρελθόν μεταξύ ανάπτυξης και εθνικισμού. Η πρώτη του πράξη ήταν να μην επικυρώσει τη συμφωνία γεωργικών προϊόντων του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου, γιατί ακύρωνε την πολιτική της Ινδίας για πλήρη επάρκεια παραγωγής σιταριού.
Στις 29/7-1/8 έγινε στο Ντουσανμπέ η σύνοδος των χωρών του ΟΣΣ, η οποία αποφάσισε να καλέσει και να δεχτεί ως μέλη του Οργανισμού τις Ινδία, Πακιστάν, Μογγολία, Αφγανιστάν και Ιράν. Αυτή η απόφαση αποτελεί τη σπουδαιότερη γεωπολιτική εξέλιξη του 21ου αιώνα και ο απόηχός της θα φτάσει μέχρι την Ουάσινγκτον και την Ε.Ε. Κατ’ αρχάς αποτελεί καίρια αλλαγή της κινεζικής εξωτερικής πολιτικής, η οποία θεωρούσε την Ινδία Δούρειο Ιππο των ΗΠΑ εάν συμμετείχε στον ΟΣΣ. Πρέπει να γνωρίζουμε πως ο Μόντι είχε γίνει δεκτός στο Πεκίνο τρεις φορές πριν αναλάβει πρωθυπουργός. Μέχρι να δει τον Ομπάμα θα έχει ήδη συναντηθεί με τον πρόεδρο Σι δύο φορές. Στη συνάντησή τους στη Φορταλέζα της Βραζιλίας συζητήθηκε το θέμα της συμμετοχής της Ινδίας στον ΟΣΣ. Εκεί συνάντησε και τον πρόεδρο Πούτιν.
Τι άλλαξε, όμως, τη θέση της Κίνας ως προς την πολιτική θέση της Ινδίας; Προφανώς η βεβαιότητά τους πως ο Μόντι θα ακολουθήσει μια πραγματικά ανεξάρτητη πολιτική στη διεθνή σκηνή. Η Ρωσία είχε προσπαθήσει να πείσει την Κίνα για την είσοδο της Ινδίας στον ΟΣΣ, όπως και η Κίνα προσπαθούσε να πείσει τη Ρωσία για την είσοδο του Πακιστάν. Είναι προφανές πως και οι δύο πείστηκαν από τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία και τις διακηρύξεις περί του Αξονος στην Ασία να προσκαλέσουν επισήμως και τους δύο, όπως και το Ιράν, το οποίο αποτελεί βέβαια έναν άλλο κρίκο στη διεθνή σκηνή, με έντονη την ανεξάρτητη εξωτερική του πολιτική και κυρίως έναντι των ΗΠΑ.
Εάν τον Σεπτέμβριο στο Ντουσανμπέ η Ινδία γίνει επίσημα μέλος του ΟΣΣ, οι τεκτονικές πλάκες της διεθνούς ισορροπίας δυνάμεων θα μετακινηθούν, με ιστορικές παρενέργειες για την Ασία και τον κόσμο ολόκληρο.
Ενα άμεσο αποτέλεσμα θα είναι πως οι κυρώσεις απέναντι στη Ρωσία θα καταστούν ανενεργές και το ίδιο θα ισχύσει και για το Ιράν. Ενα δεύτερο είναι πως με τη συμμετοχή του ΟΣΣΑ (Οργανισμός Συμφωνίας Συλλογικής Ασφάλειας) στον ΟΣΣ (Οργανισμός Συνεργασίας της Σανγκάης) το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να προχωρήσει πέραν του Καυκάσου. Η Κεντρική Ασία θα ελέγχεται πλήρως από τον ΟΣΣ. Τρίτον, ο ΟΣΣΑ επεκτείνεται πέραν της Κεντρικής Ασίας και φτάνει στα νερά της Αραβικής θάλασσας και του Ινδικού Ωκεανού. Η Ασία γίνεται μια γιγαντιαία περιοχή συνεργασίας με τέσσερις πυρηνικές δυνάμεις και μία εν δυνάμει, το Ιράν.
Βέβαια, η συνύπαρξη Περσίας-Πακιστάν-Αφγανιστάν σε αυτόν τον Οργανισμό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Πέραν της διαίρεσης σε σουνίτες-σιίτες υπάρχουν εδαφικές και εθνικές πολιτικές, όπως και τεράστιες διαφορές μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν. Αν το κινεζικό όραμα για μια οικονομική αναγέννηση της Ασίας γίνει καίριο ζητούμενο του νέου ΟΣΣΑ, τότε πολλές από τις εντάσεις και εχθρότητες της περιοχής θα υποβαθμιστούν. Η Κίνα παραμένει ακλόνητη στο δόγμα να γίνει μεγάλη οικονομική δύναμη. Για να το επιτύχει θα κάνει πολλές υποχωρήσεις, αλλά ποτέ σε θέματα εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας της πολιτικής της. Αν όντως ο Μόντι βάλει την Ινδία στον ΟΣΣΑ στη σύνοδο του Ντουσανμπέ τον Σεπτέμβριο, λίγες μέρες πριν δει τον Ομπάμα, τότε οι ισορροπίες δυνάμεων θα έχουν αλλάξει ριζικά.
Νικολάος Μπινιάρης
Εφημερίδα των Συντακτών

.~`~.
II
Delhi gears to join China-Russia club - America sniffs Nato ‘counterweight’

India is preparing to join the influential Shanghai Cooperation Organisation (SCO) strategic grouping, currently led by China and Russia, just days ahead of the Prime Minister’s September visit to the US where his bonhomie with Moscow has already triggered unease.
The SCO has informed New Delhi that it plans to approve documents making India a full member at a September 11-12 summit in Dushanbe, Tajikistan, senior officials have told The Telegraph. Iran, Pakistan and Mongolia will join India as new members of the grouping, now made up of Russia, China, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Uzbekistan and Tajikistan.
America views the SCO as a potential post-Cold War counter-balance to Nato, and Beijing and Moscow have accused Washington of trying to split the grouping. Unlike Nato, the SCO has so far not engaged in military action beyond joint exercises.
India and the three other nations on the cusp of joining are currently observer states at the SCO, and China had till now been ambivalent about offering full membership to India despite Russian backing for New Delhi. However, keen not to alienate the new Indian Prime Minister, China joined the other members to back the expansion move at a meeting of the grouping’s foreign ministers on July 31.
Indian foreign minister Sushma Swaraj is expected to travel to Dushanbe for the September meeting where India’s membership will likely receive a formal stamp of approval. If the new members’ formal induction is completed at Dushanbe, Modi may travel in December to Astana, Kazakhstan, where the heads of government of all the SCO’s member states will meet, officials said.
“China supports the SCO summit in Dushanbe to complete the legal preparation of the expansion of the SCO members, thus to open up new ways to absorb new members,” a senior Chinese diplomat quoted his country’s foreign minister, Wang Yi, as telling the July 31 meeting.
India has been keen to join the SCO since it first became an observer in 2005. However, tensions within the grouping’s members on the countries to be allowed entry under any expansion had so far prevented the absorption of any new full member.
Over the past two years, as Russia and the US have returned to near-Cold War brinkmanship, both have turned to India as a critical nation whose support could tilt the balance of opinion among the developing countries, which make up most of the world.
The stalemate at the SCO — with China cautious about India’s entry, Russia uncertain about Pakistan’s, and all the members concerned about the implications of fully embracing Iran — suited the US well.
But global fissures have only deepened over the past two years, frequently placing China, Russia and India together against the US — as in Syria and Ukraine, where New Delhi backed Moscow over Washington.
China is also convinced that it has a potential friend in Narendra Modi despite his election speeches critical of Beijing. China had welcomed Modi with open arms three times when he was Gujarat chief minister — at a time Washington treated him as a pariah and refused him a visa. Chinese President Xi Jinping signalled his intent to pull India closer when he indicated to Modi that Beijing was willing to consider expanding the SCO. This was when the two met on the margins of the BRICS summit in Brazil last month. Xi is expected to visit India in September.
India’s entry into a strategic grouping that will include three nations that America wants to distance from its allies — Russia, China and Iran — will almost certainly upset fence-sitters in the US establishment, already unsure of the fruits of courting India over the past decade.
“New Delhi has given Russia’s aggression in Crimea implicit approval and strongly opposed sanctions on Moscow, calling Moscow’s interests in Crimea legitimate,” Steve Chabot, the Republican chairman of a key foreign affairs panel of the US House of Representatives, told senior members of the Obama administration last month.
The administration officials were deposing before the panel ahead of secretary of state John Kerry’s visit to India for the India-US strategic dialogue last week. “Can the US trust India to be a reliable partner on significant geopolitical challenges if, for example, we can’t get India’s support on this growing crisis?” Chabot asked.
“And has the Malaysian airliner shoot-down changed India’s attitude at all in this particular area?”
Kerry and the US received the answer to where India would stand on sanctions against Russia during the strategic dialogue when Sushma bluntly said that India’s foreign policy was “not flexible”. Kerry accepted that he was disappointed but appeared resigned to India’s decision. “We would obviously welcome India joining in with us with respect to that (the sanctions),” Kerry said. “But it is up to them. It is India’s choice.”
Charu Sudan Kasturi
The Telegraph India

---------------------------------------------------------------
Οι ριζοσπάστες παγκοσμιοποιητές, όπως και οι συντηρητικοί, είναι μυθοπλάστες που χρησιμοποιούν τα σύγχρονα μαζικά μέσα ενημέρωσης και τις επικοινωνίες και τα συνέδρια, για να δημιουργήσουν πολύπλοκες άμυνες γύρω από τις βασικές δομές της πολιτικής και πνευματικής κυριαρχίας... Η ανάγκη για περιφερειακή ενίσχυση είναι αληθινή όχι τόσο για τον κόσμο ως σύνολο αλλά για τα δύο τρίτα του που είναι φτωχά και διαιρεμένα. Το υπόλοιπο ένα τρίτο είναι καλά οργανωμένο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να κινητοποιηθεί τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά παρά τις συγκρούσεις ισχύος και τους ιστορικούς ανταγωνισμούς.
Rajni Kothari

Ο Kothari γράφει ότι αυτός και οι Ινδοί συνάδελφοι του «αποστρέφονται τα κενά λόγια των ευκατάστατων, οργισμένων ανθρώπων του βόρειου ημισφαιρίου, που μεταβαίνουν από ήπειρο σε ήπειρο σε μια προσπάθεια να μεταμορφώσουν ολόκληρο τον κόσμο - κάτι που αποτελεί την τελευταία παραλλαγή της αίσθησης της ευθύνης των λευκών».
Hedley Bull
---------------------------------------------------------------

.~`~.
III
SCO and Mackinder’s prophecy

There will be a defining geopolitical event next month when India, Pakistan, Iran and Mongolia become full members of the Shanghai Cooperation Organisation (SCO). This will increase the population of SCO members to an estimated 3.05 billion. We should care about this because it is the intention of the SCO to do away with the US dollar for trade settlement.
The nations joining in September are currently designated as Observer States and the only one left will be Afghanistan, which will presumably join when it can untie itself from NATO. Dialog Partners, defined as states which share the goals and principals of the SCO and wish to develop mutually beneficial relations, include Belarus Sri Lanka and Turkey. Turkey is of special interest because it has been a long-standing NATO member. It had hoped to join the EU but it became clear that this was never going to happen. Instead under the leadership of Recep Erdoğan Turkey is moving towards the SCO.
Erdoğan was re-elected earlier this month by a comfortable majority and it will be interesting to see how quickly Turkey's new alignment evolves. Erdoğan must be aware that Asia is on the up while the EU declines (i - ii - iii - iv), in which case Turkey as a front-line state is better off joining the SCO.
The SCO's influence extends beyond its boundaries, with China and India's diasporas populating much of the rest of south-east Asia. SCO members, particularly China and India, are also the largest consumers of Middle Eastern energy. And because they write the biggest cheques they have primacy over the west, so the swing away from the petro-dollar towards Asia is in the making. China also has sub-Saharan Africa sewn up, securing vital minerals such as copper from Zambia.
We must also consider why Russia is aggressively driving the pace of the SCO's development, and it's not just to escape the west's economic sanctions as many observers think. Fundamentally the SCO is about resources and the production of goods: Russia controls Asia's resources and China turns them into goods.
One of the first persons to identify the geopolitical importance of Russia's resources was Halford Mackinder in a paper for the Royal Geographical Society in 1904. He later developed it into his Heartland Theory. Mackinder argued that control of the Heartland, which stretched from the Volga to the Yangtze, would control the "World-Island", which was his term for Europe, Asia and Africa. Over a century later, Mackinder's theory resonates with the SCO.
http://cosmoidioglossia.blogspot.gr/2013/07/ratzel-kjellen-mackinder-haushofer.html
The underlying point is that North and South America, Britain, Japan and Australasia in the final analysis are less important than Mackinder's World-Island. There was a time when British and then American primacy outweighed its importance, but this is no longer true. If Mackinder's theory is right about the overriding importance of undeveloped resources, Russia with the backing of the SCO's members is positioned to become the most powerful nation on earth.
The SCO is the greatest challenge yet mounted to American economic power, and Russia and China are clearly determined to ditch the dollar. We don't yet know what will replace it. However, the fact that the Central Bank of Russia and nearly all the other central banks and governments in the SCO have been increasing their gold reserves could be an important clue as to how the representatives of 3 billion Euro-Asians see the future of trans-Asian money.
Alasdair Macleod
GoldMoney


...despite the differences, the SCO’s importance cannot be understated. The region covers almost 60 percent of the total Eurasian landmass, with over 1.5 billion in population, including some of the world’s leading energy-rich nations.
The Diplomat


.~`~.
Για περαιτέρω ιχνηλάτηση και πληρέστερη προοπτική
 
http://cosmoidioglossia.blogspot.gr/2014/09/21-11-2014-11-2001.html

ΟΥΑΟΥ. Ενώ οι ταλαίπωροι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη... ο αυριανός πρωθυπουργός θα απολαμβάνει στη Villa d'Este, τα σεμινάρια για τη νέα παγκόσμια διακυβέρνηση


Υπό την διεύθυνση των Goldman Sachs, J.P. Morgan και του "αριστερού" σιωνιστή εγκληματία πολέμου Πέρες!!

Αναρωτιέμαι, πόσο κουκούτσι μυαλό θα πρέπει να διαθέτουν αυτοί που πιστεύουν πως ο Σιωνισμός θα άφηνε το αγοράκι του, τον Αλέξη που τόσα χρόνια τον εκπαίδευε, να μην γίνει πρωθυπουργός της μισοτελειωμένης Ελλάδας...
Απλά ο Αλέξης, θα βάλει την ταφόλακα στην μεταπολίτευση......

Μακάρι να γίνει κάτι μεγάλο, που θα τελειώσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα και τα παρακλάδια του, δια παντός, ουδένα εξαιρώ ........
Ένα μόνο θαύμα θα σώσει την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό από τα νύχια του Σιωνισμού και αυτών που τον υπηρετούν... ένα θαύμα, που θα έχει τη σφραγίδα του Θεού.

 
 
Ο "Κύβος ερρίφθη"...   
Goldman Sachs, J.P. Morgan, ο σιωνιστής εγκληματίας πολέμου Πέρες και η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού κι αμερικάνικου κατεστημένου αποφάσισαν ότι επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ο Άλεξ Τσίπρας. Κι ενώ οι οπαδοί, μέλη και εξαθλιωμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη, με κονέ του Γιωργάκη Παπανδρέου ο Άλεξ θα βρίσκεται στη Villa d'Este di Cernobbio, στο πανέμορφο Κόμο.

Δείτε τον κατάλογο των συμμετεχόντων: ΕΔΩ

Και θαυμάστε τους χώρους των σεμιναρίων, που το δελτίο τύπου επισημαίνει ότι οι συζητήσεις θα είναι με "κλειστές θύρες" και τα...
συμπεράσματα "μυστικά".


 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/villa-deste.html

ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ISIS KAI ISIL ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ…

ιρακ
Απίστευτη προσπάθεια του ΟΗΕ να ταυτίσει και να υποβαθμίσει τους αποκεφαλισμούς και τα εγκλήματα των ισλαμιστών του ISIS με το καθήκον του κράτους του Ιράκ να διασφαλίσει την εδαφική ακεραιότητα της χώρας από τους εισβολείς! Οι δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους διαπράττουν ωμότητες εναντίον μειονοτήτων που ισοδυναμούν με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενώ οι ιρακινές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν εκτελέσει κρατουμένους και βομβαρδίσει περιοχές αμάχων, πράξεις που ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΗΕ.

Η Φλάβια Πανσιέρι, αναπληρώτρια του Ύπατου Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δήλωσε κατά την έναρξη στη Γενεύη έκτακτης συνόδου του Συμβουλίου του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα πως η σύγκρουση έχει σοβαρές επιπτώσεις στους άμαχους Ιρακινούς, ιδιαίτερα σε γυναίκες και παιδιά.

“Συστηματικές και εσκεμμένες επιθέσεις εναντίον αμάχων ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Άτομα, ανάμεσα στα οποία και διοικητές, είναι υπεύθυνα γι’ αυτές τις ενέργειες”, δήλωσε η Πανσιέρι, μοιράζοντας σαν Πόντιος Πιλάτος τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε αμφότερες τις πλευρές.
Ποια άλλη απόδειξη θέλουμε ότι ISIS και ISIL εκτελούν τα σχέδια των ΗΠΑ και Ε.Ε. για την Μέση Ανατολή, όταν το όργανο των Αμερικανοευρωπαίων ιμπεριαλιστών ο ΟΗΕ, εξισώνει τα εγκλήματα του ISIS με τη δράση του στρατού του Ιράκ;

olympia

http://greeknation.blogspot.gr/2014/09/isis-kai-isil.html

Το ΝΑΤΟ αναγνωρίζει σε επίσημη τελετή την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Το ΝΑΤΟ αναγνωρίζει σε επίσημη τελετή την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» !!!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του HellasForce.. και την απίστευτη αποκάλυψη…
Το ΝΑΤΟ σε επίσημη τελετή… παρασημοφορεί Σκοπιανούς Αξιωματικούς με τα διακριτικά «Μακεδoνία» στις στολές τους..


4 (2)

Μάλιστα τηνπαρασημοφόρηση κάνει Αμερικανός Ταξίαρχος και Τούρκος Αντιστράτηγος…
παρασημοφορηση

Σε άλλη φωτογραφία Αμερικανός Ταξίαρχος επιδίδει πλακέτα του ΝΑΤΟ σε Σκοπιανό Αξιωματικό ο οποίος φέρει διακριτικά «Μακεδoνία»…  (Στην φωτογραφία :U.S. Air Force Brig. Gen. Merle Hart, Commander of North Atlantic Treaty Organization (NATO) Headquarters, Sarajevo, meets with Macedonian Lt. Col. Predrag Stanojeviky, Macedonia’s Senior National Representative at Camp Butmir, Sarajevo, Bosnia, April 28, 2014. (U.S. Air Force photo by Staff Sgt. Sarah Mattison) 


3 (3)

11_06_2014_Forum SEDM_foto Duska Stefanovic

x

Aυτά να τα βλέπει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιβέλων που έχουν διαλύσει τα πάντα , την παρουσία και εκπροσώπησή μας στο ΝΑΤΟ και στα διεθνή φόρα ,  αλλά κυρίως έχουν απεμπολήσει τις πάγιες θέσεις μας σχετικά με τα Σκόπια..
αφήνοντας το ΝΑΤΟ να αυθαιρετεί και να καταπατεί αποφάσεις σχετικά με την ΠΓΔΜ..
 

hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_74.html

Εισήγηση στον Βενιζέλο να στείλει στον εισαγγελέα τον ΓΑΠ για τα λεφτά που εξαφάνισε απο το ταμείο του ΠΑΣΟΚ!

“Τελείωσε τον”!
Αυτη ειναι η εισήγηση που δέχθηκε ο εξοργισμένος Βενιζελος απο στενό του συνεργάτη και ιστορικό “παράγοντα” του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ. Αφορά βεβαίως την μαύρη τρύπα που σύμφωνα με δημοσιεύματα ανέρχεται σε 300 εκ. Ευρώ που έκαναν φτερά υπό την μαεστρία του Γιώργου Παπανδρεου. Ο Βενιζελος ενώ εχει τα πορίσματα των ελεγκτικών εταιρειών, τα κρατά πραξικοπηματικά στο γραφείο του, καλύπτοντας έτσι τον προκάτοχοι του απο μια πρωτοφανή υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρήματος…Μετα το χθεσινό τσίρκο όμως, όπου οι κλακαδοροι του Παπανδρεου έφτασαν στο σημείο να αποθεώνουν ακομα και τον Παπακωνσταντινου, συνεργατες του Βενιζέλου θεωρούν οτι ο νυν προεδρος εχει μοναδική ευκαιρια να τελειώσει μια και καλή με τον Παπανδρέου.

 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/blog-post_18.html

MNHMONIAKO ETOΣ 2014. 3η στίς δυστυχέστερες χώρες στον κόσμο η Ελλάδα! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σύμφωνα με έκθεση  στην οποία μετράται ο «δείκτης δυστυχίας» με βάση την ανεργία και τον πληθωρισμό η Ελλάδα είναι 3η πιο δυστυχέστερη χώρα στον κόσμο. Με τον «δείκτη δυστυχίας» στο 27,10%, τον πληθωρισμό στο -0,7% και την ανεργία στο 27,8% η Ελλάδα καταλαμβάνει την 3η θέση.  Στην 1η θέση βρίσκεται...
η Βενεζουέλα και στην 2η ακολουθεί η Νότιος Αφρική. Τη δεκάδα μαζί με την Ελλάδα συμπληρώνουν κατά σειρά δυστυχίας οι: Ισπανία, Αίγυπτος, Τουρκία, Κροατία, Ουρουγουάη, Ουκρανία και Κολομβία.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/mnhmoniako-eto-2014-3.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters