Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ «ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen   Tel-+Fax: 0040 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

 02.09.2014

  ΓΟΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΚΡΥΠΤΟΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η αλληθωριζουσα μονοφθαλμη και εγκληματικη «πορνη», που παριστανει στην πατριδα μας την «τυφλη θεα», μαζι με τα «Χαζοκουτια» εποπτειας του ΚΙΣ της Ελλαδος, είναι η πρωτη και κυρια αιτια για την χρονια υπαρξη (εδώ και 193 χρονια) ενός διαβρωμενου, διεφθαρμενου και χρεοκοπημενου «Αττικου Σημιουργηματος», στο οποιο κρατουν και διαχειριζονται με συνεχεια και συνεπεια εξουσια και ευθυνονται για τον ψυχικο και υλικο βιασμο ενός ευγενους εθνους με τρισχιλιετη ιστορια, Ασκεναζι-Εβραιοι χαζαρικης εθνοτητας με ελληνοποιημενα ονοματα.

Τα ως ανω σιωνιστικα «καθαρματα», με ολη την σημασια της λεξεως, δεν θελουν να υπαρχουν «Ελληνες» με καθαρο μυαλο και καθαρη γλωσσα, με τρισχιλιετη ιστορια, με προγονικη μνημη, με εθνικη συνειδηση, με αρχαιελληνικη αρετη και αρχαιοελληνικη παιδεια (δωρο των θεων για τους ανθρωπους, κατά τον αυτοκρατορα Ιουλιανον).

Θελουν «μεταλλαγμενους Ελληνες», θελουν Ρωμιους που αιωνια πασχουν από την λαμογιοκρατια, από προδοσια, από απατρια, από εξευτελισμο και από μια πολιτικο-κοινωνικη κατασταση που ακολουθει μια νομοτελεια όπως περιγραφεται με την ψυχολογικη αναλυση του Μακιαβελλι.

Τα ως ανω σιωνιστικα «καθαρματα» ηδη από το 2008 εχουν σκαψει τα θεμελια της πατριδας μας με χρηματιστικα και νομοπαρανομα εργαλεια, με ψευτικες υποβαθμισεις της ελληνικης οικονομιας από τους εβρα’ι’κους οικους αξιολογησης Moody’s, Standard & Poor’s και Fitch, με λεκτικες πυροκροτησεις των καθαρματων για τα περιφημα CDS, με τα Τ3-Τ10 του Εβραιου και τοτε διοικητη της σιωνιστικης «Τραπεζας της Ελλαδος» που εκτιναξαν εγκληματικα στον αερα τα Spreads των ελληνικων ομολογων.

Οι Ελληνες και η Ελλαδα πτωχευσαν με τους ως ανω δολιους τροπους των Ασκεναζι-Εβραιων που ασκουν στην Ελλαδα εξουσια για να βγαλουν οι ιδιοι και τα διεθνη αδερφια τους δισεκατομμυρια ευρω σε βαρος των Ελληνων πολιτων, σε βαρος των εργαζωμενων.

Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Οι γορδιοι δεσμοι δεν λυνονται, αυτοι μονο κοβονται.

Χρειαζομαστε μια οριζοντια και καθετη καταγραφη σε όλα τα πλατη και μηκη της χωρας μας (σε κάθε χωριο, κομοπολη και πολη), σε όλα τα κομματα και σε όλα τα αλλα κοινωνικα στρωματα, των Ασκεναζι-Εβραιων χαζαρικης εθνοτητας με ελληνοποιημενα και μη ονοματα.

Δεν μας απομενει τιποτε άλλο από το να βρεθη μια εγχωρια «ελληνικη» εξουσια (πολιτικη ‘η στρατιωτικη ‘η και τα δυο μαζι) που θα στησει στον τειχο όλα τα σιωνιστικα εγχωρια καθαρματα,τα οποια θα βρεθουν  αυτοματα αντιμετωπα με τις ομοβροντιες των εκτελεστικων αποσπασματων, «χωρις» χαριστικες βολες.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

http://www.arxaiaithomi.gr/2014/09/02/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters