Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Ραβίνος απείλησε άμεσα την ζωή μου …

Δεν ξέρω που και πως βρήκε το προφίλ μου, αλλά μου έστειλε μήνυμα με άμεσες απειλές για την ζωή μου. Τα στοιχεία τα έστειλα την ίδια στιγμή στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος…
Εχω κάνει ανάρτηση στο Φεϊς ένα κειμενάκι που θα ήθελα αν είναι δυνατόν να το δημοσιεύσετε και εσείς…

Αυτός είναι ο Ραβίνος που με απείλησε άμεσα για την ζωή μου μέσω της οργάνωσης KAHANE CHAI …. ζει, εργάζεται και μολύνει τον Ελληνικό αέρα αναπνέοντας και μόνο…..Μια επίσκεψη και μόνο στο προφίλ του θα σας δώσει το στίγμα αυτού που απολαμβάνει την όση ελευθερία παρέχει η Ελλάδα και απειλεί Θεούς και δαίμονες….
https://www.facebook.com/mordechai.frizis?fref=ts Για το θέμα των απειλών του προς εμέ έχει ενημερωθεί η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ….
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΗΡΫΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΠΗΓΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ
ΠΗΓΗ Ευχαριστώ
Χρήστος Γ.

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2014/09/blog-post_55.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters