Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

MNHMONIAKO ETOΣ 2014. 3η στίς δυστυχέστερες χώρες στον κόσμο η Ελλάδα! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σύμφωνα με έκθεση  στην οποία μετράται ο «δείκτης δυστυχίας» με βάση την ανεργία και τον πληθωρισμό η Ελλάδα είναι 3η πιο δυστυχέστερη χώρα στον κόσμο. Με τον «δείκτη δυστυχίας» στο 27,10%, τον πληθωρισμό στο -0,7% και την ανεργία στο 27,8% η Ελλάδα καταλαμβάνει την 3η θέση.  Στην 1η θέση βρίσκεται...
η Βενεζουέλα και στην 2η ακολουθεί η Νότιος Αφρική. Τη δεκάδα μαζί με την Ελλάδα συμπληρώνουν κατά σειρά δυστυχίας οι: Ισπανία, Αίγυπτος, Τουρκία, Κροατία, Ουρουγουάη, Ουκρανία και Κολομβία.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/mnhmoniako-eto-2014-3.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters