Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Οι σύμβουλοι των Ρούζβελτ και Βενιζέλου και η αντιμετώπιση του Τούρκου πειρατή. (Aξιόλογο άρθρο).


ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ*

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται», είπε κάποτε ο Μαρξ. «Άλλοτε υπό μορφή τραγωδίας και άλλοτε υπό μορφή φάρσας». 
Όσα τεκταίνονται τις τελευταίες ημέρες με την ασυγκράτητη και ατιμώρητη επιθετικότητα της Τουρκίας, παραπέμπουν σε ιστορικά γεγονότα, τα οποία όφειλαν να διδάξουν, επιτέλους, τους ηγέτες του Ελληνισμού.
Στις 29 Σεπτεμβρίου 1938, στο Μόναχο, υπογράφτηκε μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών της Γαλλίας, Νταλλαντιέ, της Βρετανίας, Τσάμπερλεν και των ηγετών της ναζιστικής Γερμανίας, Χίτλερ και της Ιταλίας, Μουσσολίνι, η κατάπτυστη Συμφωνία του Μονάχου.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Ισοβίτισσα Αφέθηκε Ελεύθερη… Εκκρεμούν Και Άλλες Κακουργηματικού Τύπου Διώξεις Εις Βάρος Της…

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…!!!
Γνωστή «προστατευόμενη» του «έγκριτου εκδότη – δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη καταδικασμένη σε ισόβια αφέθηκε ελεύθερη μέχρι το Εφετείο – Το σκεπτικό της αποφάσεως βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ!…

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, για πρώτη στα Παγκόσμια ποινικά χρονικά ανέστειλε την συνέχιση της εκτέλεσης ποινής ισόβιας κάθειρξης, κατ΄ εφαρμογήν των διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα που ισχύει από 1ηςΙουλίου 2019 ο οποίος καταργεί την επιβολή ισοβίων δεσμών για εγκλήματα κατάχρησης και απιστίας στην υπηρεσία!

Εκπομπή Κώδικας Μυστηρίων: ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ - ΑΡΗΣ - ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

Η Α.Α.Δ.Ε, Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ “ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ”…

Περισσότεροι από 1,2 εκατ. φορολογούμενοι έχουν υποστεί κατασχέσεις ενώ περίπου 1,8 εκατ. οφειλέτες είναι εκτεθειμένοι σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

Η υπό γερμανικό έλεγχο Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει κατάσχει ακίνητα και εισοδήματα 1,8 εκ οφειλετών  triklopodia.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ- «Ξύπνησαν» οι Ευρωπαίοι & στέλνουν αρμάδα στην Α.Μεσόγειο – Προσφεύγει στον ΟΗΕ η Ιταλία κατά της συμφωνίας Άγκυρας-Τρίπολης

Τελικά είδαν και απόειδαν στην ΕΕ και αποφάσισαν να κινηθούν κατά των σχεδίων του Ερντογάν, τα οποία απειλούν την ενεργειακή επάρκεια της Ευρώπης όπως φαίνεται.
Γερμανία, Γαλλία και άλλα κράτη μέλη του ΝATO φέρονται να προετοιμάζουν σχέδιο ενάντια στις απειλές της Τουρκίας, για την εξαγωγή αερίου από το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο στην Ευρώπη, αυξάνοντας την στρατιωτική τους παρουσία στην Α.Μεσόγειο αναφέρει γνωστή αμυντική ιστοσελίδα.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΤΣΙΓΚΡΗΣ: ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 16-12-2019)

Πρόσφυγες, αιτήσεις ασύλου: Υποβλήθηκαν περίπου ογδόντα χιλιάδες την τελευταία δεκαετία, παραμένουν ακόμα ανέλεγκτες περίπου εξήντα οκτώ χιλιάδες. Άρα, οι διαδικασίες παροχής ασύλου στην Ελλάδα είναι ιδιαιτέρως αργόσυρτες, για να μην τις χαρακτηρίσω αλλιώς από αυτό το Βήμα. Συνεπώς, καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να δοθεί ένας στόχος, άρα αύξηση και επιτάχυνση των διαδικασιών παροχής ασύλου. Ταυτοχρόνως, άδειες παραμονής στους νόμιμους μετανάστες. Βάζετε στόχους.

“Δολοφονική” ενέργεια των Τούρκων σε αερομαχία στο Αιγαίο! Επιδιώκουν ατύχημα

Οι Τούρκοι επιδιώκουν ατύχημα στο Αιγαίο και δεν πρόκειται για αυθαίρετη εκτίμηση, αλλά για άποψη αεροπόρων που στηρίζεται σε γεγονότα. Το τελευταίο απ΄ αυτά συνέβη χθες κατά τη διάρκεια των πολύ σκληρών αερομαχιών που έγιναν στο Αιγαίο.
Χειριστής τουρκικού F-16,το οποίο είχε χάσει την αερομαχία και καταδιωκόταν από ελληνικό F-16, επέλεξε να κάνει άφεση αερόφυλλων, τη στιγμή που το ελληνικό μαχητικό ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση πίσω του.

Μάθετε τα πάντα για τους Αεροψεκασμούς από το κ. Νίκο Κατσαρό

ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.
Αναδημοσιεύουμε τη πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη του κ. Κατσαρού για τους αεροψεκασμούς  μετά από αίτημα πολλών αναγνωστών μας.
Κ. Κατσαρέ θέλουμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνετε δίνοντας τη συνέντευξη αυτή στο pentapostagma.gr. Η συνέντευξη αυτή ήταν ένα μόνιμο αίτημα των αναγνωστών μας, οι οποίοι κρέμονται κυριολεκτικά από το στόμα σας για ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό για τις ζωές των παιδιών μας αλλά και  όλων μας.

Τι Απέγιναν Τόνοι Νομισμάτων στη Σοφίτα του Παρθενώνα;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Εκατομμύρια ασημένια νομίσματα μπορεί να είχαν αποθηκευτεί στη σοφίτα του Παρθενώνα, τον ναό της Θεάς Αθηνάς προστάτιδας των Αθηναίων.

Σύμφωνα με το livescience, ερευνητές προέβαλαν αυτή την θεωρία με βάση το μέγεθος της σοφίτας, αναλύοντας αρχαία βιβλία και επανεξετάζοντας αρχαιολογικές εργασίες που διεξάγονται εδώ και δεκαετίες.


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, η NORAD ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του εναέριου χώρου και των οδών που βρίσκονται δίπλα στο Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο, λόγω πιθανής παραβίασης του εναέριου χώρου, η οποία μπορεί να προκλήθηκε από ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο που βρισκόταν πάνω από το Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο.

Την ίδια μέρα, ο Λευκός Οίκος και το κτίριο του Καπιτωλίου υπέστησαν μια σύντομη διακοπή ρεύματος.
Ένας εκπρόσωπος της Βορειοαμερικανικής Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας (North American Aerospace Defense Command – NORAD) δήλωσε στο NBC News ότι το αντικείμενο που προκάλεσε τον αποκλεισμό του εναέριου χώρου μπορεί να προκλήθηκε από “ένα σμήνος πουλιών ή ένα μετεωρολογικό μπαλόνι”.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε επίσης ότι η εκδήλωση “επιλύθηκε χωρίς συμβάν”.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters