Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η Μουσική του Απόλλωνος(Ηλίου),αλλά και του ΔΙΟΣ!Η Μουσική του Σύμπαντος Κόσμου!

-Μουσική είναι η κίνηση του ήχου για να φτάσει την ψυχή και να της διδάξει την αρετή […] Η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη, απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα Πλάτων.
 MP3 (Size: 443kb)  MP3 (Size: 441kb)
Sounds of an alien world(http://www.esa.int/esaCP/SEM85Q71Y3E_index_0.html Link)
ΥΜΝΟΣ ΟΡΦΕΩΣ προς τον ΗΛΙΟΝ
Κλύθι μάκαρ,πανδερκές έχων αιώνιον όμμα,
Τιτάν χρυσαυγής,υπερίων,ουράνιον φως,
αυτοφυής,ακάμας,ζώων ηδεία πρόσοψι'
δεξιέ μεν γενέτωρ ηούς,ευώνυμε νυκτός'
κράσιν έχων ωρών,τετραβάμοσι ποσσί χορεύων,
εύδρομε,ροιζήτωρ,πυρόεις,φαιδρωπέ,διφρευτά,
ρόμβου απειρεσίου δινεύμασιν οίμον ελαύνων'
ευσεβέσιν καθοδηγέ καλών,ζαμενής ασεβούσιν,
χρησολύρη,κόσμου τον εναρμόνιον δρόμον έλκων'
έργων σημάντωρ αγαθών,ωροτρόφε κούρε,
κοσμοκράτωρ,συρικτά,πυρίδρομε,κυκλοέλικτε,

φωσφόρος,αιολόδεικτα,φερέσβιε,
κάρπιμε,Παιάν'
α'ι'θαλής,αμίαντε,χρόνου πάτερ,
αθάνατε Ζεύ,
εύδιε,πασιφαής,κόσμου το περίδρομον όμμα,
σβεννύμενον λάμπον τε καλαίς ακτίσι φαειναίς'
δείκτα δικαιοσύνης,φιλονάματε,δέσποτα κόσμου
πιστοφύλαξ,αιεί πανυπέρτατε,πάσιν αρωγέ'
όμμα δικαιοσύνης,ζωής φως'
ώ ελάσιππε,
μάστιγι λιγυρή τετράορον άρμα διώκων,
κλύθι λόγων,ηδύν δε βίον
μύστησι πρόφαινε.

Ω ΖΕΥ ΑΝΑΞ...!ΜΟΥΣΑΩΝ ΕΛΙΚΩΝΙΑΔΩΝ ΑΡΧΩΜΕΘ' ΑΕΙΔΕΙΝ, ΑΙ Θ' ΕΛΙΚΩΝΟΣ ΕΧΟΥΣΙΝ ΟΡΟΣ ΜΕΓΑ ΤΕ ΖΑΘΕΟΝ ΤΕ ΚΑΙ ΤΕ ΠΕΡΙ ΚΡΗΝΗΝ ΙΟΕΙΔΕΑ ΠΟΣΣ' ΑΠΑΛΟΙΣΙΝ ΟΡΧΕΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΩΜΟΝ ΕΡΙΣΘΕΝΕΟΣ ΚΡΟΝΙΩΝΟΣ.


Ακούστε τη Μουσική του Ηλίου...Mετά τον Δία, καταγράφηκε και η μουσική που παράγει.. ο Ήλιος!!
-ΒΙΣΑΛΤΗΣ-/ visaltis.blogspot
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ...
Μετά την NASA που κατέγραψε τους ήχους που παράγονται από την περιστροφή του Δία,αυτή την φορά οι αστρονόμοι του Τμήματος  Ηλιακής Φυσικής του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ καταγράφουν τους ήχους που παράγουν τα  μαγνητικά κυκλώματα στην εξωτερική στιβάδα της ατμόσφαιρας του ήλιου που  πάλλονται σαν χορδές μουσικών οργάνων!
Οι αστρονόμοι κατάφεραν να μετατρέψουν αυτούς τους Παλμούς σε ήχους και ιδού το αποτέλεσμα στο παρακάτω βίντεο.
Ο επικεφαλής της ομάδας καθηγητής Ρομπέρτους φον Φέι Ζίμπενμπιργκεν δήλωσε:
"Ηταν παράξενα όμορφο και συναρπαστικό να ακούμε αυτούς τους ήχους για πρώτη φορά από μια τόσο δυνατή πηγή. Είναι ένα είδος μουσικής, από τη στιγμή που διαθέτει αρμονία".
  "Διαπιστώσαμε ότι τα πεδία ταλαντώνονται σαν χορδές κιθάρας ή σαν τον αέρα στα πνευστά. Με τον καιρό, τα κύματα πεθαίνουν και αυτό μας λέει καινούργια πράγματα για την ατμόσφαιρα του ήλιου. Ολη αυτή η παρατήρηση μας παρέχει έναν νέο τρόπο γνώσης του ήλιου και μας δίνει μια νέα άποψη της φυσικής που αφορά τις εξωτερικές στιβάδες, όπου οι θερμοκρασίες φτάνουν τα εκατομμύρια βαθμούς".
Τώρα το πως η επιστήμη έρχεται να επιβεβαιώσει 2500 χρόνια μετά τον Πυθαγόρα, που όχι μόνο γνώριζε  για την μουσική των ουράνιων σφαιρών άλλα όπως υποστήριζε...και άκουγε(!!) είναι μια μεγάλη ιστορία...

ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

"ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ":ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ...ΤΟΥΣ ΕΧΤΙΣΕ ΣΠΙΤΙΑ!


Το σημείο-κλειδί είναι η ΑΠΕΙΛΗ πως "ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ":Πραγματικά,πιστεύει κανείς πως η Αφρικανή το σκέφτηκε μόνη της αυτό;

Ή μήπως της το "σφύριξαν" οι γνωστοί καλοθελητές των ΜΚΟ,των Πρεσβειών και της τάχα "ευαίσθητης" Αριστεράς;

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ!

Κάτι ανάλογο με τους κουκουλοφόρους αναρχοπρεζάκηδες,που τώρα έχουν...λουφάξει,για να επιστρατευθούν ξανά ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Όσο για το άλλο...παράπονο,πως "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ";

Ε ναι,δεν το...ξέρετε πως κάθε Κράτος έχει...υποχρέωση να χτίζει ΤΣΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙΑ σε αλλοδαπούς;Μα φυσικά,γίνεται εδώ και...χρόνια στις ΗΠΑ,στη Γερμανία,την Αυστραλία και αλλού!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΕΚΕΙ,ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΑ...ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ,Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ!

hellenicrevenge.blogspot.com

ΒΟΜΒΑ Καρχιμάκη

Τον άνθρωπο ο οποίος συνυπέγραψε με τον υπ. Οικονομικών Παπακωνστατίνου
το άθλιο Μνημόνιο, αμφισβητεί ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.
"Ο Προβόπουλος ήταν ο χρηματοδότης του Βατοπαιδίου..." υποστηρίζει σε
συνέντευξη που έδωσε στο Άγγελο Μόσχοβα για την εφημερίδα "VETO".
O Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι.....

δεν εμπιστεύεται τον άνθρωπο που
υπέγραψε το Μνημόνιο και του καταλογίζει επιλήψιμη θητεία στο τιμόνι
της Εμπορικής Τράπεζας.
Ερώτηση> Αν ο Μιχάλης έχει δίκιο, πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να
συνυπογράφει το κατάπτυστο Μνημόνιο;
Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης>
"Δεν εμπιστεύομαι τον κ. Προβόπουλο, και το καταθέτω επίσημα. Η μονή
(Βατοπαδίου), πήρε τον αλληλόχρεο λογαριασμό 48 εκατομμυρίων από τα
οποία τα 22 εκατ. είχαν διοχετευτεί απο την Εμπορική Τράπεζα προς
διάφορες κατευθύνσεις. Πρόεδρος της Εμπορικής ήταν ο κ. Προβόπουλος και
γνώριζε ότι οι μονές δεν μπορούν να προβαίνουν σε εμπορικές πράξεις,
γεγονός το οποίο δεν επέτρεπε να δοθεί τέτοιου είδους χρηματοπιστωτικό
προιόν στη μονή. Δεν ξέρουμε και τι άλλο έχει γίνει στην Εμπορική
Τράπεζα επί προεδρίας του κ. Προβόπουλου γιατί γνωρίζετε κι εσείς ότι ο
κ. Προβόπουλος ήταν απο τους επισκέπτες της Μονής Βατοπαιδίου και είχε
αναπτύξει αγαστές σχέσεις με τον Εφραίμ..." Πηγή : Κουρδιστό Πορτοκάλι
Περίοπας στο ...Ε ί μ α σ τ ε και μεις Ε δ ώ .!

ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ.

Eφ. Αντιφωνητής 16-9-2010

Άλλο ένα ραµαζάν-µπαϊράµ πέρασε – βοήθειά µας – κι αυτό µε το απαιτούµενο πλέον τούρκικο χρώµα. Φρόντισαν γι’ αυτό όχι µόνο οι γείτονες αλλά και οι τοπικές ελληνικές Αρχές που...

έχουν ξεχάσει τη λέξη «όχι» σε οποιοδήποτε αίτηµα εξ ανατολών, λογικό και µη.
Έτσι είχαµε πάλι το Καραβάνι της Αφθονίας από τον δήµο Μπαϊράµ Πασά της Κωνσταντινούπολης να περιφέρει τον οθµωνισµό ανά τα χωρία της Θράκης. Την 1η Σεπτεµβρίου ήταν στο Εύλαλο της Ξάνθης και εκεί, µεταξύ άλλων, πήρε τον λόγο για να χαιρετίσει και ο σοσιαλιστής βουλευτής του νοµού Τσετίν Μάντατζη («Βουβαλοβοσκός»). Αφού λοιπόν πρώτα απ’ όλους χαιρέτισε καί ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρόξενο κι αµέσως µετά τον «σεβαστό εκλεγµένο Μουφτή Ξάνθης», δηλαδή τον Μέτε, είπε διάφορα κοινότυπα, µεταξύ των οποίων µία φράση ξεχωρίσαµε: «Όντως το κεντρικό σύνθηµα της αποστολής αυτής που είναι “η αδερφοσύνη δεν γνωρίζει σύνορα” ανταποκρίνεται στην πραγµατικότητα, γιατί εµείς όλοι µας είµαστε εγγόνια των Οθωµανών»!
Φυσικά είναι δικαίωµα του καθενός να νιώθει απόγονος ή κληρονόµος οποιουδήποτε, δεν θα υποδείξουµε εµείς στον Μάντατζη τη ρίζα του. Όµως το σηµειώνουµε για τους αφελείς εκείνους Έλληνες που διαβάζοντας τα περί «ασύνορης αδελφοσύνης» στις αποστολές τού Καραβανιού θαρρούν ότι βλέπουν κάτι σαν ατάκες ενός µωαµεθανού Παύλου (ή έστω Βολταίρου). Η επιχείρηση «Καραβάνι της Αφθονίας» έχει σαφώς διακηρυγµένο στόχο το αδελφικό αντάµωµα των Βαλκάνιων απογόνων των Οθωµανών. Από κει και πέρα ίσως αναλάβουν άλλες τουρκικές αποστολές για τα περαιτέρω…
Άραγε στην ελληνική Θράκη, πέρα από τα εγγόνια των Οθωµανών, υπάρχουν άλλου είδους απόγονοι; Απόγονοι των ΕΛΛΗΝΩΝ, λ.χ., έχουν άραγε αποµείνει;
βάστε περισσότερα.

ethnikonthematon.blogspot.com

Γενίτσαρους συνεργάτες των κερδοσκόπων έχουμε παντού

Πρώτα η τεχνητή κρίση με την υποτιθέμενη χρεοκοπία ετοίμασε το κλίμα για το ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου που αρχίζει να λαμβάνει χώρα ήδη. Τα κοράκια της Wall Street παρέα με τους Έλληνες γενίτσαρους της κυβέρνησης φρόντισαν να απαξιώσουν πλήρως την Ελληνική Οικονομία και τώρα ξεπουλάνε ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ της χώρας χωρίς να μας ρωτήσουν. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας ... άλλαξε πρόσφατα πινακίδες και λογότυπα ώστε να ΠΑΨΕΙ να είναι "την Ελλάδας" και ω, τι έκπληξη ... άραβες θέλουν να την αποκτήσουν τσάμπα!




Λόγω της μεγάλης "κρίσης" ... οι πολιτικοί μας (όπως είναι προγραμματισμένο από καιρό!) ... θα "αναγκαστούν" να υποκύψουν! Στο "γεύμα" με μενού την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ θα παραστούν και οι "σύμμαχοί" Αμερικάνοι φυσικά με διακριτικό τρόπο μιας και είναι γνωστό πόσο τους "αγαπάμε" από το 1922 ακόμα.

Γενίτσαρους συνεργάτες των κερδοσκόπων έχουμε παντού και προστατεύονται από την κυβέρνηση διότι είναι υπάλληλοι όλοι ξένων "ευαγών" ιδρυμάτων όπως η Goldman-Sachs.


macedonia-greece

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η κυβέρνηση σχεδιάζει το «νέο» Πανεπιστήμιο των manager και της υποχρηματοδότησης με στόχο το βραχυπρόθεσμο κέρδος των επιχειρηματικών κύκλων και όχι το μακροπρόθεσμο όφελος της χώρας και την ανάπτυξη των.....
τοπικών κοινωνιών.

Μετατρέπει το δημόσιο ακαδημαϊκό πανεπιστήμιο σε αγοραίο μηχανισμό παροχής υπηρεσιών κατάρτισης.

Καταλύει το αυτοδιοίκητο των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, εισάγει τη λογική των διδάκτρων, μειώνει της δημόσιους πόρους, μεγεθύνει την ανορθολογικότητα των σπουδών, ανοίγει το δρόμο για την αγορά «πιστωτικών μονάδων» που θα προσφέρονται από ιδιωτικές επιχειρήσεις και που θα αναγνωρίζονται για τη λήψη των πτυχίων από τα δημόσια ΑΕΙ. Εισάγει σύστημα υποτιθέμενης «αξιολόγησης», που καταλήγει στην επιβολή εξωακαδημαϊκών και αγοραίων όρων για την ελάχιστη έστω δημόσια χρηματοδότηση των ΑΕΙ.

Στο σχεδιασμό της η κυβέρνηση αγνοεί προκλητικά της θέσεις και προτάσεις των φορέων της εκπαίδευσης – διδασκόντων και φοιτητών – καθώς και των εργαζομένων.

Πρόκειται για ένα πανεπιστήμιο που κινείται στο μεταίχμιο του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, λειτουργεί με συγκεντρωτικά πρότυπα και διαιωνίζει την υπανάπτυξη της χώρας σε συνδυασμό με την αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΙΠΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.



.
Από το αρχαίο Αίπυ, την τριφυλιακή πόλη που βρισκόταν στην περιοχή της σημερινής Πλατιάνας, προέρχεται η μαρμάρινη κεφαλή που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε ελληνιστικό τάφο. Εντύπωση προκαλεί ο κορμός από το ντόπιο πωρόλιθο, η φθαρτότητα του οποίου είναι μία από της αιτίες για τις οποίες η διατήρηση και επομένως η ανεύρεση κτισμάτων ή γλυπτών στην Ηλεία είναι προβληματική.
Το γυναικείο άγαλμα ανακαλύφθηκε πέρυσι και η παρουσίασή του έγινε από την Ζ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με την Εφημερίδα Έθνος.

Πηγή...

Αυτή η μανία όλων να τοποθετούν χρονολογικά όλα τα ευρήματα εντός μιας συγκεκριμένης ιστορικής εποχής(500-200 προ Απολλωνίου Τυανέως),σώνει και καλά κι αυθαίρετα,δείχνει πόσο...αφρεπίπλεοι είναι!Βρε κοθώνια που πήρατε τα...πτυχία με ώνια,το Αίπυ αναφέρεται από τον ΟΜΗΡΟ,ως πόλις που συμμετείχε του ΤΡΩΪΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!Όπως και άλλες "ομηρικές" πόλεις στα χρόνια τα..."ιστορικά"(κατά τους περισπούδαστους ιστορικούς και αρχαιολόγους),έτσι και το Αίπυ είχε πάψει να έχει ζωή!Πως μετά μανιώδους επιμονής αναφέρετε ότι το εύρημα είναι του 3ου-4ου αιώνα προ Απολλωνίου Τυανέως;

Ο Καρατζαφέρης έκανε φυλακή

Ο Καρατζαφέρης πριν από μερικά χρόνια ήταν πάνω από 400 φορές στα δικαστήρια ως κατηγορούμενος και πήγε και φυλακή.
Το ζήτημα όμως είναι τι κάνει η δικαιοσύνη σήμερα ? spike 77

Tα ερείπια του μέλλοντος

Ν. Λυγερός

Έπαιξαν σκάκι με το Τέρας. Ή μάλλον μελέτησαν μια παλιά παρτίδα. Ήταν ένας τρόπος σκέψης. Μία άλλη μορφή επικοινωνίας, πιο αφαιρετική. Σε κάθε περίπτωση αναγκαία. Αυτό έλεγε η πολυπλοκότητα της σκέψης, μέσα στο χάος των κινήσεων δίχως σκοπό.
Η παρτίδα είχε το μυστικό της. Ήταν ένα νέο άνοιγμα. Το πρώτο.....

στίγμα στη βιβλιοθήκη του Τέρατος. Γιατί όμως ν’ αρχίζουν αυτή την μελέτη; Ακόμα κι ο φωτονικός υπολογιστής δεν ήξερε ακόμα. Ένα πράγμα ήξερε μόνο. Ήταν μυστικό.
Εξέτασε προσεχτικά την κίνηση. Φαινομενικά, δεν είχε τίποτα το σπουδαίο κι όμως ήταν μία καινοτομία. Αυτό το νοητικό σχήμα ήταν το πρώτο που τον άγγιξε. Έκανε διάφορους υπολογισμούς κι ανέτρεξε στο ιστορικό των παρτίδων. Το υπόβαθρο της σκέψης τού χαμαιλέοντα ήταν πλέον ξεκάθαρο. Δεν είχε πια ανάγκη από τη σφαιρική βιβλιοθήκη.
Η προμελέτη του εγκλήματος είχε γίνει. Η παρτίδα ήταν μόνον η αρχή της έρευνας. Αλλά ποιος ήταν ο στόχος. Κλειστό ερώτημα.
Βγήκαν από το σπίτι και έστριψαν δύο φορές δεξιά για να πάρουν το γνωστό πεζόδρομο πάνω από την πόλη. Το Τέρας σκέφτηκε την περιπατητική σχολή. Δεν χαμογέλασε όμως διότι θυμήθηκε τις φυλακές, όπως έλεγε η λανθασμένη παράδοση. Οι πέτρες είχαν αυθαίρετα σχήματα· όλες μαζί ήταν ένα μονοπάτι σιωπηλό, όχι όμως βουβό.

Θυμάσαι;
Δεν ξεχνώ!
Τα χαρακτηριστικά μας…
Η παρτίδα;
Ένα νέο άνοιγμα.
Γιατί;
Είναι τώρα απαραίτητο.
Για τον αετό;
Και για τον κρίνο…
Δεν ήταν ανάγκη να σκεφτούν περισσότερα. Δεν ήταν η πρέπουσα ώρα. Περπατούσαν δίπλα στο δασάκι με τα ωραία πράσινα. Έμοιαζαν με εκείνα του Vincent. Αλλά κανείς δεν έδινε σημασία. Δεν υπήρχε λόγος. Τα πεύκα δεν παραπονέθηκαν ούτε για τις σπασμένες πέτρες. Η σιωπή δεν έκανε ακόμη θόρυβο. Και η κοινωνία δεν έκλαιγε. Ήταν νωρίς. Ο άλλος ήταν πάνω τους, λίγο πριν τη μάχη που έπρεπε να δώσουν κάτω από τη θέα της Ακρόπολης, εκεί όπου υπάρχει το κρυφό άνοιγμα!

- Τι θα πάρεις;
- Μια μπύρα ΦΙΞ, αν έχει…
- Έχει, το ξέρω.
- Καλώς τότε. Τι όμορφη θέα…
- Σε λίγο θα αλλάξουν τα χρώματα.
- Ο ουρανός;
- Όχι, οι άνθρωποι.
- Ήρθες μόνος σου;
- Όχι, ακριβώς.
Κάθε φορά τον ξάφνιαζε που δεν μπορούσαν να δουν τον φωτονικό υπολογιστή. Το φως του ήταν αόρατο στην πατρίδα του φωτός. Εκείνος όμως έβλεπε τις σκιές τού συστήματος. Ακόμα και οι σκακιέρες ήταν άδειες δίχως κομμάτια και πιόνια. Η κοινωνία τα είχε αντικαταστήσει όλα με πούλια και με ζάρια, για να δώσει ελπίδες σε όλους, όπως έπρεπε.
Ο μύθος του Προμηθέα ήταν διαφορετικός.
- Τι εννοείς;
- Σκεφτόμουν…
- Σου έφερα διάφορα έγγραφα.
Έβγαλε μερικές κόλλες με μικρά γράμματα.

- Να τα κρατήσω;
- Για σένα είναι.
- Θα τα διαβάσω.
- Όχι τώρα.
Το Τέρας τα αποθήκευσε. Δεν ήταν όλα στην ίδια γλώσσα. Όσο πιο πολλές γλώσσες, τόσο πιο ανθρώπινα τα κείμενα.

- Ποιο είναι το θέμα;
- Η θεώρηση του κόσμου.
- Κι ο ναός;
- Το ιστορικό υπόβαθρο.
Αυτό βέβαια χρειαζόταν περαιτέρω ανάλυση. Τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Τα κλαδιά δεν είναι συνεχόμενα. Υπάρχουν και νέες ρίζες. Ο πόλεμος των αιώνων δεν είχε σταματήσει παρά μόνο στις κοινωνίες της λήθης.
Χρειαζόμαστε και κάτι άλλο.
Στόχο;
Δεν ανήκει στη στρατηγική…
Αλλά στη μεταστρατηγική!
- Όλα αυτά μου φαίνονται τοπικά.
- Θέλεις στρατηγικό σχεδιασμό;
- Δεν ξέρω. Εσύ θα μου πεις. Μπορεί να είναι και θέμα διαχείρισης.
- Στρατηγική διαχείριση κρίσεων.
- Ποιος ξέρει; Μπορεί κι αυτό να είναι απαραίτητο. Αλλά πρώτα πρέπει να σου πω…
Τα λόγια του ήταν περιγραφικά, μερικά βιωματικά. Τον άκουγε προσεκτικά. Κάθε λεπτομέρεια ήταν σημαντική. Η καταγραφή των νοητικών σχημάτων άρχισε. Η αθωότητα κι η δικαιοσύνη είχαν έρθει σ’ επαφή. Το φωτονικό χαμόγελο της Joconda δεν άργησε.

Ανθρώπινες σχέσεις.
Τελικά κατάλαβε όλο το πλαίσιο. Ο φίλος του δεν είχε αφήσει καμία απορία. Είχαν πια όλα τα δεδομένα. Όλες οι κινήσεις δεν είχαν παρά μόνο έναν σκοπό: να βάλουν τα κομμάτια και τα πιόνια πάνω στη σκακιέρα. Δεν ήταν απλώς μια συνέχεια λοιπόν, αλλά μία ολόκληρη ανακατασκευή τού κόσμου με μία διαφορετική ερμηνεία. Κι η διαφορά έκανε τη διαφορά.
Δεν έπαιζε ποτέ σκάκι με φίλους. Το παίγνιο του θανάτου δεν άντεχε τη φιλία. Εξέταζε μάχες του παρελθόντος, για να καταλάβει τα ερείπια του μέλλοντος την στιγμή της επαφής.

Όταν όλα τα κομμάτια και τα πιόνια ήταν στη θέση τους, κανείς δεν ήξερε αν αντιπροσώπευαν την αρχή ή το τέλος. Μόνον οι παίκτες, εκείνοι που δεν έπαιζαν, ήξεραν για το κόστος της επιλογής και της αρχής τού τέλους.
Μετά από όλες αυτές τις πολύτιμες εξηγήσεις, ο φίλος του θεώρησε ότι τον είχε κουράσει. Μόνο που οι απαντήσεις του προκάλεσαν ένα τηλεφώνημα. Ο σοφός που ήξερε για τους δράκους, είπε μόνο μερικά λόγια στο φίλο του, αλλά ήταν τόσο παράξενα που δεν μπόρεσε να τα ερμηνεύσει.

- Ξέρω για ποιο σκοπό, επέστρεψε.
 
πηγη

Υπάρχει χρονοπύλη στο Γύθειο;

Της Όλγας Τάντου
Οι χρονοπύλες είναι όπως φανερώνει και η ονομασία τους, πύλες οι οποίες ενώνουνε τις τρεις ροές του χρόνου: το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον.
Έχει υποστηριχθεί από ερευνητές ότι υπάρχουν....

σε πολλά σημεία του πλανήτη, στα οποία κυρίως γίνεται συγκέντρωση των μαγνητικών δυνάμεων και ένεκα τούτου σχηματίζονται ισχυρά γεωμαγνητικά πεδία τα οποία οφείλονται σε ενδογενή αίτια αλλά και σε κοσμικές ακτινοβολίες.
Βρήκαν λοιπόν με τη χρήση ειδικών οργάνων ότι στα σημεία αυτά υπάρχει ηλεκτρομαγνητισμός μεγάλος, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ισχυρά πεδία που...
καμπυλώνουνε το χώρο και το χρόνο, και έτσι μπορούμε να... επικοινωνήσουμε με άλλη διάσταση.
Άραγε, υπάρχουν χρονοπύλες στη χώρα μας;
Για το θέμα μιλάει στο pyles.tv και την Όλγα Τάντου η συγγραφέας – ερευνήτρια, κυρία Ελένη Ζωγραφίδου Δάγιου.
Οι χρονοπύλες της Ελλάδας
Ελένη Ζωγραφίδου Δάγιου: "Η χώρα μας είναι διάτρητη από χρονοπύλες. Όλα τα μαντεία και τα ιερά είναι χτισμένα πάνω σε χρονοπύλες. Είναι γνωστό άλλωστε αυτό που είχε πει ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά του ότι πρέπει να είναι χτισμένα τα μαντεία και τα ιερά όχι κατά τύχη, αλλά βάσει νόμου και κατανεμημένα συμμετρικά.
Βέβαια, οι χρονοπύλες δεν ανοίγουνε πάντα, ανοίγουνε μόνο κατά τις ισημερίες και τα ηλιοστάσια. Τότε γίνεται μεγαλύτερη έκκριση ενέργειας στα μέρη αυτά, και για αυτό ανοίγουνε οι πύλες. Για παράδειγμα, δεν λένε ότι τα Χριστούγεννα βγαίνουν οι καλικάντζαροι και όταν πλέον φτάσει των Φώτων εξαφανίζονται; Επομένως, έχει να κάνει και αυτό με το χειμερινό ηλιοστάσιο όπου ανοίγουνε οι πύλες".
Η χρονοπύλη στο Γύθειο!
Ελένη Ζωγραφίδου Δάγιου: "Έχω βρεθεί σε χρονοπύλη στη χώρα μας, και ίσως αυτό ήτανε και το έναυσμα για να αρχίσω να γράφω τα βιβλία μου. Συγκεκριμένα, ήμουνα στο Γύθειο και αγναντεύαμε τη νήσο Κρανάη".
Η νήσος Κρανάη (στη φωτογραφία) βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Γυθείου και συνδέεται μαζί του με μία λωρίδα γης. Σύμφωνα με την παράδοση εκεί είχε καταφύγει ο Πάρης και η Ωραία Ελένη τη νύχτα πριν από το ταξίδι στην Τροία. Πάνω στο νησάκι βρίσκεται ο Πύργος Τζαννετάκη, που στεγάζει το Ιστορικό Εθνικό Μουσείο Μάνης, το παρεκκλήσι του Αγίου Πέτρου και ένας φάρος.

Ελένη Ζωγραφίδου Δάγιου: "Καθώς αγναντεύαμε ήτανε βράδυ, ήτανε γύρω στις 23 Ιουνίου απ’ ό,τι θυμάμαι, είδαμε ξαφνικά χαμηλά εκεί που ήτανε τελείως σκοτάδι ένα ον. "Ον", πώς αλλιώς να το πει κανείς; Εφόσον εκινήτο, αλλά δεν ήταν άνθρωπος, δεν έμοιαζε με άνθρωπο, ήτανε φωτεινό και είχε ακίδες όπως είναι ένας αχινός. Σαν ένα άστρο, μεταξύ άστρου και αχινού, αλλά ήταν πολύ φωτεινό και εκινήτο, και ξαφνικά εχάθηκε πίσω από ένα θάμνο στην παραλία. Εγώ σκούνταγα τη θεία μου και εκείνη εμένα, και λέγαμε «Τι είναι αυτό που βλέπουμε;». Ήτανε κάτι το φοβερό.
Και μετά από χρόνια πάνω στην έρευνα που έκανα βρήκα ότι στους ελληνιστικούς χρόνους παριστάνανε τις απολλώνιες ψυχές ακριβώς που με το σχήμα που είχα δει εγώ. Αφού με αυτό το σχήμα στην αρχαιότητα παριστάνονταν οι απολλώνιες ψυχές, και είχα την τύχη να το συναντήσω, πιστεύω πως εκεί στην νήσο Κρανάη υπάρχει μία χρονοπύλη απ’ όπου πιστεύω ότι εισχώρησε μια απολλώνια ψυχή".

Πηγή : Pyles tv
ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ
Σύμφωνα με την μυθολογία ο Απόλλωνας είναι ένας εκ των ιδρυτών της πόλεως του Γυθείου, ο άλλος είναι ο Ηρακλής.
ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ στο ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

Μειώσεις κονδυλίων και μισθών στην Παιδεία

Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, δήλωσε ότι θα γίνουν συγχωνεύσεις και καταργήσεις πανεπιστημιακών τμημάτων. Τα κριτήρια, όπως ανέφερε, θα είναι καθαρά ακαδημαϊκά.
Όσον αφορά στα....

κονδύλια για την Παιδεία, η υπουργός αποκάλυψε ότι θα υπάρξει μείωση κατά 25-30% και σημείωσε ότι θα γίνουν και μειώσεις στους μισθούς των εκπαιδευτικών.

Τέλος, η ίδια υποστήριξε ότι ποτέ δεν τήρησε μετωπική στάση σε θέματα παιδείας ακόμα και όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

http://www.protothema.gr

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΙΣΣΑ

ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ , ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΖΕΤΟ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΑΜΒΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ.

Υ.Γ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΗΣ!

nikolaos pet

πηγη

ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..

«Αυτοι που αρπαζουνε το φαι απο το τραπεζι κηρύσουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα ζητάνε θυσίες

 
Ας το μάθουν πρώτοι απ’ όλους οι χτεσινοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ,

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΣ..

Τα 28 δισ., τα επόμενα 15 δισ., τα μεθεπόμενα 10 δισ. και τα τελευταία 25 δισ. προς τους τραπεζίτες… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα 100 δισ. καθαρά κέρδη την τελευταία δεκαετία που.....

ενθυλάκωσαν 300 οικογένειες από το Χρηματιστήριο… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα 500 δισ. που διακινούνται ετησίως από βιομήχανους και εφοπλιστές στις «οφ σορ»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα ομόλογα… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα λεηλατημένα από τη Σοφοκλέους… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα κτηματολόγια… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα φέσια της Ολυμπιάδας… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα «μαύρα» της «Ζήμενς»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα μυστικά κονδύλια και τις χορηγίες του υπουργείου Εξωτερικών προς τους εκλεκτούς των ΜΚΟ… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα λεφτά για τα «υποβρύχια που γέρνουν»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα «χαβιάρια» της ξιπασιάς πάνω στα «κότερα»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα κλεμμένα από τους «συντρόφους που πλουτίσανε» και από τους «συντρόφους που ενέδωσαν στην κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα «απροσδιόριστα βάρη για τον προϋπολογισμό» που (όπως οι ίδιοι αναφέρουν στις αιτιολογικές εκθέσεις τους) συνιστούν οι επιδοτήσεις και οι φοροαπαλλαγές υπέρ πλουτοκρατών… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Τα λύτρα υπέρ εργολάβων στις εθνικές και λοιπές οδούς… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!

ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ η ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ;

Εδώ και μια 20ετία περίπου παρατηρώ το φαινόμενο τα ελληνικά ΜΜΕ να χρησιμοποιούν ονομασίες και τίτλους κάθε αλλο παρά Ελληνικούς .
Ας ξεκινήσουμε από την Τηλεόραση ( πανελλαδικής εμβέλειας ) :
ALTER , MEGA , SKAI , ANTENA , STAR , ALPHA ( πάλι καλά που δεν το ονόμασαν ΑLEF - το πρώτο γραμμα της εβραικής αλφαβήτου ) και τέλος ακομα και το Μακεδονία
τηλεόραση το.....

ονόμασαν MAKEDONIA TV με λογότυπο το λατινικό γράμμα m .

Εκπομπές βαφτίστηκαν με λατινικά η λατινογενή ονόματα ( elate , κους - κους , λιφτιγκ , τηλεμαρκετιγκ ( έτσι όπως τα βλέπετε Φραγγοχιώτικα ) κλπ )

Παμε στο ραδιόφωνο και θαυμάστε ονόματα ραδιοσταθμών ( μόνο στην Αττική ) Ελληνικών εννοείται :

Ant1 , Athens Deejay , Athens International Radio , Atlantis , Best Radio , Derti , Flash , Freedom , Frecsh Music , Galaxy , Hot , Je t' aime , Kiss , Kosmos , Love Radio , Mad Radio , Music , Nitro , Nova Sport , Orange , Radio Gok , Real , Red , Rock , Sendra , Sfera , Star , V .

Eλληνικοί ραδιοσταθμοί στη Ελλάδα που απευθύνονται σε 'Ελληνες κατα κύριο λογο .

Και ας μη μιλήσουμε ταχα μου για πολυπολιτισμικότητα γιατί αν μου πει κάποιος ότι απευθύνονται και στους αλλοδαπούς μετανάστες τότε θα αναρωτηθώ αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να τους εντάξουμε στο ελληνικό κοινωνικό σύνολο η πάμε να τους κάνουμε Αμερικανάκια η έστω Εγγλεζάκια .

Τέλος στον έντυπο τύπο ξεκίνησε η μόδα ( ; ) από τα περιοδικά Nitro , Esquire , Men , Ok , People , Papparazzi , Sorry , Glam , Lipstick , Life & Style , Max , Maxim , Status , Athenw , Down Town , Hello κλπ κλπ .

Πάλι μιλάμε για Ελληνικά περιοδικά που εκδίδονται στην Ελλάδα και απευθύνονται σε ¨Ελληνες .

Και τώρα τελευταία ( 2 χρόνια κοντά ) εμφανίστηκαν και 2 εφημερίδες εβδομαδιαίες 2 αστέρων της Ελληνικής τηλεόρασης και δημοσιογραφίας , η Real News του κ. Ν. Χατζηνικολάου ( ( και ιδιοκτήτη του συνώνυμου ραδισταθμού ) και η Veto του κ. Τριανταφυλλόπουλου .

Συγγνώμη ζητώ ξέχασα και την έγκριτη Εspresso , την οικονομική ΕΞΠΡΕΣ , τις : Agrenda - Deal - InPress - Press , και τις αθλητικές : Goal - Sport Day - Derby News - Score Life - Metro Sport

Και βέβαια μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τα απύθμενης βλακείας και αμφίβολης ποιότητας ( τυχαιο ; δεν νομίζω ) περιεχόμενο εκπομπών και εφημεριδοπεριοδικών έξω όχι μόνο απο τα ήθη και έθιμα μας αλλά και από την αυξημένη αίσθηση του ωραίου , του πνευματώδους που διακατέχει τον λαό μας ( με το πρόσχημα πάντα ο λαός πρέπει να ξέρει , ο λαός πρέπει να ψυχαγωγείται ) .

Και είναι να απορεί κάποιος όταν συμβαίνουν αυτά σε μιά χώρα της οποίας το λεξιλόγιο είναι από τα πλουσιότερα του κόσμου και που ήδη οι μεγαλλίτεροι επιστήμονες του κόσμου που ασχολούνται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσανατολίζονται στην χρήση της Ελληνικής γλώσσας ( λόγω της τεράστιας ποσότητας και ποιότητας ) γιατί με την αγγλική έχουν φτάσει στα όρια της και δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο στα προγράμματα τους .

Είναι να μελαγχολείς μ' αυτήν την άρνηση της χρήσης της πανέμορφης γλώσσας μας ( δημοτική , καθαρεύουσα η αρχαίζουσα ) .

Και όπως είδατε επιμελώς δεν ανέφερα τίποτα για την πληθώρα των ξενόγλωσσων πινακίδων που κοσμούν τα Ελληνικά καταστήματα και επιχειρήσεις .

¨Ετσι με όλα τα παραπάνω , επανερχομαι στο ερώτημα - τίτλο μου , άραγε οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ ( που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη ενημερώνοντας την αλλά και παρέχοντας της γνώση ) , άραγε είναι ξενομανείς η ενσυνείδητοι αφελληνιστές η άνθρωποι που θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του κέρδους ;

Αν κάποιος διαβάσει τα παραπάνω και έχει κάποια απάντηση να μου δώσει , τον ευχαριστώ εκ των προτέρων θερμά .

Με απορίες ( χαζές ίσως )

Ιωάννης - Αλέξανδρος Αγγελίδης

http://elpidablog.blogspot.com/

Απάτη εκατομμυρίων ευρώ μέσω sms

«Πόσο είναι το IQ σου;», «Πότε θα πεθάνεις;», « Πόσο σε αγαπάει ο σύντροφός σου;», «Ποιον θα παντρευτείς;». Είναι μερικά από τα δεκάδες μηνύματα που κατακλύζουν τα κινητά χιλιάδων συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, παρακινώντας τους να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και ψηφοφορίες. Πίσω όμως από τα αθώα αυτά μηνύματα φαίνεται ότι......
κρύβεται μια καλοστημένη απάτη εκατομμυρίων ευρώ, από συγκεκριμένες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες - «φαντάσματα», με θύματα χιλιάδες ανυποψίαστους χρήστες κινητών τηλεφώνων, τους οποίους χρεώνουν υπέρμετρα, δίχως οι ίδιοι να γνωρίζουν το παραμικρό.

Η περίπτωση ενός γιατρού από την Καλαμάτα είναι χαρακτηριστική. Ο συγκεκριμένος γιατρός, συνδρομητής σε μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, έστειλε πριν από μερικούς μήνες ένα απλό SMS στον πενταψήφιο αριθμό τύπου 54ΧΧΧ, που εμφανιζόταν στην οθόνη τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου να συμμετάσχει στη συζήτηση που διεξαγόταν. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, όπως ίδιος καταγγέλλει στα «Επίκαιρα», ξεκίνησε ο καθημερινός του Γολγοθάς. Το κινητό του τηλέφωνο άρχισε να κατακλύζεται με δεκάδες μηνύματα, που τον ρωτούσαν εάν επιθυμεί να μάθει το πότε θα πεθάνει ή ποιον θα παντρευτεί ή εάν θέλει να λάβει μέρος σε συγκεκριμένο διαγωνισμό με έπαθλο ταξίδι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν κάποια στιγμή πήρε τα στα χέρια του τον αναλυτικό λογαριασμού του κινητού του τηλεφώνου, διαπίστωσε με έκπληξη ότι όλα αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα όχι μόνο δεν ήταν δωρεάν, αλλά χρεώνονταν προς 1,68 ευρώ το καθένα, που μαζί με το ΦΠΑ άγγιζαν τα 2 ευρώ. Δυστυχώς, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μόνο. Παρόμοια περιστατικά και καταγγελίες έχουν καταγραφεί κατά χιλιάδες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια,

Με το που έστελνε κανείς ένα απλό μήνυμα σε κάποιον από τους πενταψήφιους αριθμούς τύπου 54ΧΧΧ, ξεκινούσε ένα. πάρτι κρυφών χρεώσεων, το οποίο συνεχιζόταν επί μήνες, αποφέροντας στις εταιρείες κέρδη εκατομμυρίων ευρώ. Σε μερικές περιπτώσεις η κομπίνα ήταν τόσο καλά στημένη, ώστε απαιτούνταν μεγάλη παρατηρητικότητα για να το αντιληφθεί κανείς, αφού οι χρεώσεις ήταν προσεγμένες, ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού του χρήστη. Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

Αρκετά από τα θύματα υποστηρίζουν ότι σημαντικό μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες, ωστόσο, αρνούνται οποιαδήποτε σχέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών δεν προκύπτει καμία σαφής ένδειξη για ανάμειξη των εταιρειών αυτών που να συνιστά παράβασή ή συνεργία. Οι μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συνάπτουν εμπορικές συμφωνίες με αυτού του είδους τις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, στις οποίες ορίζεται ρητά ότι οι «τρίτοι πάροχοι των υπηρεσιών φέρουν την ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα των υπηρεσιών τους και ενημερώνουν σχετικά». Ουσιαστικά, αυτό που κάνουν είναι να προσφέρουν τις τηλεπικοινωνιακές γραμμές για τη ροή των μηνυμάτων από τα πενταψήφια νούμερα και από κει πέρα «νίπτουν τας χείρας τους».

nikos-controinformazione.blogspot.com

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ''ΑΝΕΒΑΖΕΙ'' ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ.

Η Βρετανική Βιβλιοθήκη στο Λονδίνο ανέβασε στο Ίντερνετ πάνω από το ένα τέταρτο των ελληνικών χειρογράφων που διαθέτει, τα οποία αντιστοιχούν σε περισσότερους από 280 τόμους, στο πιο πρόσφατο βήμα που γίνεται για την ....

ψηφιοποίηση σημαντικών αρχαίων εγγράφων.
Τα χειρόγραφα, τα οποία....... διατίθενται δωρεάν στην ιστοσελίδα www.bl.uk/manuscripts ανήκουν σε μία, σύμφωνα με τη βιβλιοθήκη, από τις πιο σημαντικές συλλογές που υπάρχουν εκτός Ελλάδος για τη μελέτη των περισσότερων από 2.000 ετών του ελληνικού πολιτισμού.
Η βιβλιοθήκη έχει ένα σύνολο άνω των 1.000 ελληνικών χειρογράφων, άνω των 3.000 ελληνικών παπύρων και μια πλούσια συλλογή της πρώιμης ελληνικής τυπογραφίας.
Τα χειρόγραφα αυτά περιέχουν πληροφορίες για λόγιους που εργάστηκαν πάνω στη λογοτεχνία, την ιστορία, την επιστήμη, τη θρησκεία, τη φιλοσοφία και την τέχνη της Ανατολικής Μεσογείου κατά την Κλασική και τη Βυζαντινή Περίοδο.
"Αυτό είναι ακριβώς ό,τι προσδοκούμε όλοι από τη νέα τεχνολογία, αλλά τόσο σπάνια παίρνουμε", δήλωσε η Μέρι Μπερντ, καθηγήτρια Κλασικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

"Ανοίγει μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών σε όλους - από τους ειδικούς έως αυτούς που έχουν μια περιέργεια - οπουδήποτε στον κόσμο, δωρεάν", προσέθεσε.
Πρόκειται για την πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της βιβλιοθήκης για να αποκτήσει πρόσβαση το ευρύτερο κοινό σε αρχαία και σπάνια έγγραφα.
http://katohika.blogspot.com/2010/09/blog-post_2159.html

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:.....

ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ,ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ VETO (ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ):.....

ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;;;
ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ "ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ",ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:
Την συμφωνία αυτή την είχε πληροφορηθεί από την κυβέρνηση εδώ και εβδομάδες ο Γιώργος Καρατζαφέρης και είχε συμφωνήσει ,όμως η κατηγορηματική απόρριψη της από τον Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη, τον ανάγκασε να αναδιπλωθεί ,για να μην φανεί ενδοτικός, συγκριτικά με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ...ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ "ΟΧΙ"!!!
ΕΜΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λαος ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!



ΒΕΒΑΙΑ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΝΑ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ,ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ:ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΕΙΣ!ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ...ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ Λαος ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/09/blog-post_8554.html

Σταματήστε τον διασυρμό της χώρας.....

Ο πρωθυπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης του μνημονίου τα έκανε μπάχαλο στην Νέα Υόρκη. Υποτίθεται ότι πήγε για να προσελκύσει επενδύσεις, ξόδεψε αυτός και η 25μελής συνοδεία του αρκετά εκατομμύρια ευρώ και τώρα μας έρχεται ο λογαριασμός. Μια δυνατή σφαλιάρα με μπόλικη δόση .....

ειρωνείας για τις "επενδύσεις" Παπανδρέου, μας ήρθε από το BLOOMBERG.
Μπορείτε όμως να δείτε τα κατορθώματα του κ. Παπανδρέου και την δήθεν αναβάθμιση της χαμένης αξιοπιστίας της χώρας μας στο βίντεο που ακολουθει. Σας προτρέπουμε να δείτε αυτό το βίντεο και μετά να σκεφτείτε.
Τίποτα άλλο, απλώς να σκεφτείτε...
Δείτε το...

http://www.youtube.com/watch?v=mMXcH-GpKq0&feature=player_embedded

Το βίντεο είναι από το Bloomberg, που βέβαια δεν ελέγχεται από τον κύριο Μπόμπολα ή τον Κοντομηνά. Όπως άλλωστε και το SBC Bloomberg του οποίου το σήμα “κατέβασε” η Ελληνική κυβέρνηση με πρωτοβουλία μάλιστα του κυρίου Πετσάλνικου. Το γιατί, θα είδατε στο βίντεο.
Βγες κύριε Παπανδρέου και μίλα πάλι για συνωμοσίες όπως με το BBC και το παπούτσι. Ένα γέρικο ανθρωπάκι διασύρει ένα όνομα χιλιάδων χρόνων…
apneagr.blogspot.com

Η έκφραση "μας έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί"...

...μοιάζει υπερβολικά λίγη για να περιγράψει την πιο καλοστημένη απάτη όλων των εποχών.
Γνωρίστε τον "Αχυράνθρωπό" σας...
Ακούστε με προσοχή τα όσα λέγονται στο σύντομο βίντεο κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί. Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε ιδέα ακόμα για όλα αυτά, όμως η θεωρία πίσω από τον νομικό "αχυράνθρωπο" είναι πολύ σοβαρή και έχει να δείξει ακόμα και δεδικασμένα (κυρίως σε χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία).
 Όπως εξηγούν οι θεωρητικοί του "αχυρανθρώπου", ως βιολογικές οντότητες είμαστε ελεύθεροι και κανένας νόμος δεν μπορεί να μας αγγίξει χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι θεμελιωτές των δυτικών νομικών πλαισίων φρόντισαν ώστε με την έκδοση του πιστοποιητικού γέννησής μας να δημιουργείται μια νομική οντότητα (αχυράνθρωπος), από την οποία προκύπτουν και όλες μας οι νομικές υποχρεώσεις - όμως, αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ...
Προκειμένου να μας παραπλανήσουν οι νομικές αρχές, ώστε να αναλάβουμε, ως βιολογικές οντότητες, την ευθύνη για τον "αχυράνθρωπό" μας, έχουν εισάγει στη νομική διάλεκτο μια σειρά λεκτικών όρων (σε κάθε γλώσσα), και πρακτικών, που ουσιαστικά αποσπούν τη συγκατάθεσή μας εν αγνοία μας.
Σύμφωνα με την εν λόγω θεωρία, κανένας δικαστής π.χ. δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάσει έναν κατηγορούμενο, αν δεν σηκωθεί όρθιος ενώπιον του δικαστηρίου, αποδεχόμενος, με αυτόν τον τρόπο, ως βιολογική οντότητα την ταύτισή του με τη νομική οντότητα που κατηγορείται για κάποιο νομικό παράπτωμα.
δείτε το βίντεο:
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας και τα περιθώριά μας για αντίδραση απέναντι σε κάθε μορφής εξουσία. 
Ένα καλό παράδειγμα έχει να κάνει με οφειλέτες σε τράπεζες. Εχουν γίνει γνωστές περιπτώσεις, κατά τις οποίες ο οφειλέτης απαλλάχθηκε από την υποχρέωσή του να επιστρέψει το οφειλόμενο ποσό, επειδή η τράπεζα δεν κατείχε πλέον το μέσο δανεισμού (φυσικά και δεν το κετείχε, εφόσον για κάθε ευρώ που κατατίθεται, μια τράπεζα έχει το δικαίωμα να δανείζει δέκα) ή αδυνατούσε να αποδείξει ότι τα χρήματα που έλαβε ο οφειλέτης είχαν την παραμικρή αξία κ.α. 

"έχουμε ξένη κατοχή!"

Η παραπάνω δήλωση έγινε από τον Μίκη Θεοδωράκη την 30η Ιουλίου 2010, στον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του μεγάλου συνθέτη.

Ακούστε τι λέει για την πρωτοφανή προδοσία που έχει συντελεστεί στην πατρίδα μας ένας από τους τελευταίους πραγματικά πνευματικούς ανθρώπους του τόπου, που έχει απομείνει ουσιαστικά μόνος του να προασπίζεται την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού...

η ιστορία της υποδούλωσής σου...

...και οι "ανθρώπινες φάρμες" 
Το εξαιρετικά σημαντικό παρακάτω βίντεο, αποκαλύπτει όλη την ωμή αλήθεια γύρω από την εκμετάλλευση των ανθρώπινων κοινωνιών από τις ομάδες εκείνες των εξουσιαστών που, εδώ και πολλούς αιώνες, αυτοπροσδιορίζονται ως "ιδιοκτήτες της ανθρωπότητας" (χωρίς αυτό να αποτελεί κανενός είδους υπερβολή).

Μια σύντομη αφήγηση της εξέλιξης των ανθρώπινων κοινωνιών, δοσμένη με τρόπο τέτοιο, ώστε να καταφέρει να "αφυπνίσει¨ ακόμα και τον πιο πειθήνιο και "δουλικό" υπηρέτη του συστήματος.

Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που αναφέρονται στο παρακάτω βίντεο:


όλα ήταν προγραμματισμένα...

το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Το Παρόν της Κυριακής" την Κυριακή 25 Ιουλίου 2010. Το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο:
Επιχείρηση «Φόβος» εξετελέσθη... over

Τα μέτρα θα περάσουν και ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει, έλεγε σε συνομιλητές του ο Στρος Καν

Όλα όσα βιώνουμε σήμερα, το κρέμασμα στο τσιγκέλι της Ελλάδας, με τον ελληνικό λαό να βρίσκεται κάτω από την απειλή πτώχευσης, να γυρίσουμε στη δραχμή και ότι κινδυνεύσαμε να χάσουμε ό,τι ο καθένας κατάφερε να φτιάξει, ήταν όλα προγραμματισμένα. Μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια! Βήμα βήμα... Και σίγουροι για την επιτυχία τους!
Τα μέτρα θα περάσουν όλα. Και ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει! Είναι εκμυστηρεύσεις στενότατων φίλων, Γάλλων, του προέδρου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν. Και οι οποίοι τις έχουν μεταφέρει σε συζητήσεις που είχαν με φίλους τους εδώ στην Ελλάδα.
Ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν το καίριο στοιχείο για την επιτυχία του σχεδίου. Και το εφαρμόζει κατά γράμμα ο έλληνας πρωθυπουργός, λένε, ο οποίος τήρησε όλες τις... συμβουλές που του είχαν δοθεί απ? έξω... Και... ελληνοποιήθηκαν με το επικοινωνιακό επιτελείο που συνεδρίαζε σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων. Το πρότζεκτ έφερε το όνομα «Φόβος». Στόχος να καταρρεύσει ο Έλληνας, να φοβηθεί ότι θα τα χάσει όλα και να συμβιβασθεί, να αποδεχθεί τα μέτρα, να μην αντιδράσει, να μη χάσει τα λιγότερα...
Το «σλόγκαν» «Χρεοκοπία ή μέτρα» εκεί απέβλεπε... Και πέρασε μια... χαρά μέσα από άρθρα και ρεπορτάζ... Και απέδωσε, όπως είχε προβλεφθεί.
Μαζικές διαδηλώσεις δεν υπήρξαν. Ο κόσμος, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αλλά και μικρομεσαίοι, παρότι το εισόδημά τους ληστευόταν, η δουλειά τους κινδύνευε, το λουκέτο ήταν προ των πυλών, δεν βγήκε στους δρόμους... Βέβαια όλα αυτά μέχρι στιγμής... Γιατί κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να έρθει από τον Σεπτέμβριο και μετά... Επομένως ας μη χαίρονται οι εμπνευστές της... ιδιωτικοποίησης της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.
Ομολογούν πάντως ότι η... εμπειρία του ΔΝΤ είναι ότι τέτοια μέτρα ανάλγητα μόνο με σοσιαλιστικές κυβερνήσεις μπορούν να περάσουν... Και αυτό συμβαίνει παντού, λένε οι συνομιλητές του Στρος Καν στους έλληνες φίλους τους...
Αν και οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις –όπως η δική μας– προσφέρονται να υλοποιήσουν τα... προγράμματά του (για το... καλό μας πάντα....), παραδέχονται ότι δεν είναι αποτελεσματικές οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις. Αλλά και αυτό τους εξυπηρετεί! Γιατί, θα διερωτηθείτε. Η εξήγηση είναι απλούστατη αλλά και σατανική: Δημιουργούν με την αναποτελεσματικότητά τους τις προϋποθέσεις να παρέμβουμε και να επιβάλουμε ό,τι θέλουμε, στον βωμό της ανάκαμψης, να αποτραπεί η καταστροφή, η πτώχευση, η θηλιά των κερδοσκόπων, λένε...
Και μετά η χώρα γίνεται προτεκτοράτο, αποικία του ΔΝΤ, υπάλληλός τους η κυβέρνηση. Και μέσα σ' αυτό το... πλαίσιο, μετά τα οικονομικά και τα εργασιακά, έρχεται η σειρά των εθνικών θεμάτων. Όπου ήδη το ζούμε, με όλους γύρω μας από κάτι να γυρεύουν και τον... φίλο μας τον Ερντογάν να κάνει όλο και νέα βήματα μπροστά, εκεί κατέληξε η θερμή επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού.
Είναι πεπεισμένος πάντως ο Ντομινίκ Στρος Καν ότι ο Παπανδρέου θα τα καταφέρει. Τον στηρίζουν όλοι, έχει πλάτες, λένε οι στενοί φίλοι του προέδρου του ΔΝΤ. Εκείνο έλειπε, να τους κάνει τη δουλειά και να μην τον στηρίζουν... Μικρό πράγμα είναι, ότι τους άνοιξε την Κερκόπορτα για να εισβάλουν στην Ευρώπη και να κάνουν μπάχαλο το ευρώ...
Κι αν δεν έχει μέλλον εδώ, μια θέση έξω τον περιμένει...
 πηγή: http://www.paron.gr/

...μυρίζει φασισμός

"Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, καθήκον της αστυνομίας είναι η προστασία του πολίτη και καθήκον του στρατού είναι η αντιμετώπιση του εχθρού".
Κρατήστε τη "σημειολογική" σημασία της παραπάνω προσέγγισης καθώς θα διαβάζετε το αποκαλυπτικό άρθρο που ακολουθεί, γιατί... "όταν ο στρατός καλείται να παίξει το ρόλο της αστυνομίας, τότε, αναπόφευκτα, οι πολίτες είναι ο εχθρός":
Κόσοβο: Οι Έλληνες στρατιώτες εκπαιδεύονται στην καταστολή διαδηλώσεων!!!
Τον επικίνδυνο προσανατολισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ρόλους κατασταλτικής δύναμης, όπως και την αντίστοιχη διαπαιδαγώγηση των στελεχών τους για την αντιμετώπιση του «εχθρού λαού», αποκαλύπτει η συμμετοχή της ελληνικής δύναμης Κοσσυφοπεδίου σε μεγάλη άσκηση καταστολής διαδηλωτών («ταραξιών»!) που πραγματοποιήθηκε στο Νόβο Σόλο κοντά στην πόλη Μιτρόβιτσα.
 
Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το περιοδικό που εκδίδει το Γενικό Επιτελείο Στρατού «ΣΤΡΑΤΟΣ και Ενημέρωση» (τεύχος 16), κάτω από τον τίτλο «Πιστοποίηση Λόχου Καταστολής».
 
Στο δημοσίευμα σημειώνεται: «Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010, πραγματοποιήθηκε άσκηση πιστοποίησης σε αντικείμενα καταστολής - CRC - (σ.σ. Crowd Riot Control - Ελεγχος πλήθους ταραξιών) του 3ου Ειδικού Μηχανοκίνητου Λόχου του 646 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού στο Στρατόπεδο "MARCHAL TASSIGNY" στο Novo Selo από τη γαλλική Gendarmerie. Στην άσκηση πιστοποίησης χρησιμοποιήθηκε σημαντικός αριθμός χημικών και καπνογόνων ουσιών, προκειμένου οι συνθήκες να προσομοιάζουν σε πραγματική κατάσταση, και ήταν απόλυτα επιτυχής».
 
Οπως ομολογείται επίσημα, η άσκηση στοχεύει στην «πιστοποίηση» του συγκεκριμένου λόχου να συμμετέχει στην αντιμετώπιση διαδηλωτών, δηλαδή να συνδράμει τις άλλες δυνάμεις καταστολής στο χτύπημα του λαϊκού κινήματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την εκπαίδευση έχει αναλάβει η γαλλική Gendarmerie, το ειδικό σώμα της γαλλικής αστυνομίας που αναλαμβάνει τέτοιες αποστολές.

Το σχετικό δημοσίευμα από το περιοδικό του ΓΕΣ
Την όλη δραστηριότητα επιβεβαίωσε χτες τόσο το ΓΕΣ, στο οποίο υπάγεται η μονάδα, όσο και το ΓΕΕΘΑ, που έχει την ευθύνη των λεγόμενων ειρηνευτικών αποστολών. Η αιτιολογία που προβάλλεται είναι πως τέτοιες ασκήσεις «γίνονται μόνο για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων σε αποστολές του εξωτερικού». Ο ισχυρισμός αυτός σε τίποτα δεν αλλάζει την ουσία, αφού η διαπαιδαγώγηση, ο προσανατολισμός και η εκπαίδευση μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων σε ρόλους κατασταλτικής δύναμης σε βάρος του «εχθρού λαού», ανεξάρτητα από το χώρο εφαρμογής - εντός ή εκτός Ελλάδας - αποτελούν αντικειμενικά εκτροπή από το ρόλο τους, που είναι η υπεράσπιση των ελληνικών συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Υπόθεση με μεγάλη «ουρά»
Η συγκεκριμένη άσκηση αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του Ελληνικού Στρατού για αποστολές και ρόλους εσωτερικής κατασταλτικής δύναμης, σύμφωνα με τα νέα ιμπεριαλιστικά δόγματα. Πρόκειται για προετοιμασία που εξελίσσεται εδώ και καιρό με διάφορα μέσα και σε καμιά περίπτωση δεν αφορά μόνο στις αποστολές στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν σειρά ασκήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια:
  • Στις 29 του Ιούλη 2008, σε Πεδίο Βολής της Νέας Περάμου Αττικής, έγινε άσκηση - επίδειξη, στην οποία, σύμφωνα με το ΓΕΣ, «δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση τμημάτων σε επιχειρήσεις εντός κατοικημένου τόπου» και ειδικότερα σε «Στρατιωτικές Επιχειρήσεις σε Αστικό Εδαφος» (ΣΕΑΕ). Πρόκειται, όπως υπογραμμίζεται, για «στρατιωτικές ενέργειες, που σχεδιάζονται σε έδαφος, όπου οι τεχνικές κατασκευές (οικίσκοι) επηρεάζουν τις διαθέσιμες τακτικές επιλογές του Διοικητή». Επίσης, «διεξάγονται εναντίον εχθρού που μπορεί να έχει αναμειχθεί με ομάδες πολιτών».
  • Στις 13 - 15 του Ιούνη 2006, στο 951 Τάγμα Στρατονομίας στου Παπάγου, έγινε άσκηση «αντιμετώπισης διαδηλωτών που, σύμφωνα με το σενάριο, διαδήλωναν κατά του ΝΑΤΟ και ένας αριθμός τους επιχείρησε να περάσει την πύλη του στρατοπέδου». Ο ισχυρισμός, που είχε προβληθεί και τότε από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ήταν πως η άσκηση αναφερόταν στην αντιμετώπιση διαδηλωτών που θα επιχειρούσαν να μπουν σε ελληνικό στρατόπεδο στα πλαίσια των - εκτός ελληνικών συνόρων - «ειρηνευτικών αποστολών».
  • Η πρώτη άσκηση καταστολής διαδηλώσεων από ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις πραγματοποιήθηκε στις 13 του Μάρτη 2002, στη Βέροια, στο πλαίσιο άσκησης του Β΄ Σώματος Στρατού, με σκοπό την προετοιμασία των «ειρηνευτικών αποστολών» για την αντιμετώπιση διαδηλωτών. Ηταν μια άσκηση τμήματος του Β' Σώματος Στρατού, το οποίο, στο πλαίσιο του νέου ΝΑΤΟικού δόγματος, έχει μετατραπεί στο σύνολό του σε δύναμη ταχείας ανάπτυξης και σε αυτό έχουν ενταχθεί όλες οι επίλεκτες δυνάμεις του Στρατού Ξηράς. Και στην περίπτωση αυτή, το πρόσχημα ήταν η προετοιμασία των «ειρηνευτικών αποστολών» για την αντιμετώπιση «ατάκτων ομάδων» αμάχων πολιτών.
  • Το διάστημα 7 - 10 του Γενάρη 2010 έγινε «άσκηση» εκπαίδευσης παραστρατιωτικών οργανώσεων, υπό την παρακολούθηση παρατηρητών του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, με διοργανωτές το «Κέντρο Εκπαίδευσης Σκοποβολής της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αλεξιπτωτιστών» και τη «Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής» (απόστρατοι καταδρομείς). Εγινε εκπαίδευση σε «σχολείο SWAT» (ομάδες ειδικών όπλων και τακτικής), με αντικείμενα «ειδικών δυνάμεων αστυνομικών υπηρεσιών».
  • Στις 11 του Σεπτέμβρη 2008 κορυφώθηκε στην περιοχή του Πεδίου Ασκήσεων Ασκός - Προφήτης του Νομού Θεσσαλονίκης η άσκηση του Ευρωστρατού με την επωνυμία «ΕΥΡΩΠΗ - ΙΙ/2008», όπου στρατιωτικές δυνάμεις (στρατονόμοι) καταδίωκαν, για τις ανάγκες του σεναρίου της άσκησης, «διαδηλωτές» που κρατούσαν πανό με το σύνθημα «EU go home», δηλαδή «Ευρωπαϊκή Ενωση έξω από εδώ». Ηταν τμήμα της άσκησης πολεμικής προετοιμασίας για ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και εφαρμογή του νεοταξικού δόγματος περί «ασύμμετρων απειλών».
Στόχος ο «εχθρός λαός»
Οι ασκήσεις αυτές, καθώς και άλλες που δε γίνονται γνωστές, είναι μια ισχυρή επιβεβαίωση ότι στους κόλπους των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιείται εκπαίδευση σε ρόλους κατασταλτικής δύναμης, ώστε ν' ανταποκρίνονται στο δόγμα περί αντιμετώπισης των λεγόμενων ασύμμετρων απειλών, στις οποίες συγκαταλέγεται το λαϊκό κίνημα και οι αντιιμπεριαλιστικές του κινητοποιήσεις.
Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις και ειδικότερα ο Στρατός Ξηράς, κυρίως μετά την 11η Σεπτέμβρη 2001 και την ενεργοποίηση του «αντιτρομοκρατικού» δόγματος εκ μέρους των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, εκπαιδεύονται καθαρά σε ρόλους κατασταλτικής δύναμης και προετοιμάζονται για αποστολές «εσωτερικής ασφάλειας».
Το πλαίσιο μέσα στο οποίο εκτυλίσσεται αυτή η εκτροπή του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι διάφοροι αντιτρομοκρατικοί νόμοι, σε συνδυασμό και με τα νεοταξικά δόγματα του ΝΑΤΟ. Δεν είναι τυχαίο ότι στις απειλές που συνιστούν την «τρομοκρατία» συγκαταλέγονται ενέργειες και δραστηριότητες του μαζικού λαϊκού κινήματος.
Σύμφωνα με τον «ευρωτρομονόμο», στις «ασύμμετρες απειλές» που καλούνται ν' αντιμετωπίσουν οι Ενοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο του γενικευμένου «αντιτρομοκρατικού αγώνα», περιλαμβάνονται εκτός από τα τρομοκρατικά χτυπήματα και όποια άλλη ενέργεια και δραστηριότητα επιδιώκει «τη σοβαρή προσβολή ή την καταστροφή των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών δομών». Δηλαδή, η αντιμετώπιση «απειλών» κατά της οικονομικής δραστηριότητας, όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μία απεργία ή μία κατάληψη, κλπ.
Επίσης, στο δόγμα του ελληνικού Στρατού Ξηράς περιλαμβάνεται η αντιμετώπιση απειλών εντός των αστικών περιοχών και η σχετική προπαρασκευή. Αμεση σύνδεση με αυτά έχει και η μετατροπή του Στρατού σε επαγγελματικό - μισθοφορικό, με την πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων επαγγελματιών οπλιτών με παράλληλη υποβάθμιση της στρατιωτικής θητείας και της υποχρεωτικής στράτευσης των νέων.
Πρόκειται για επαναφορά του δόγματος περί «εσωτερικού εχθρού», με το λαό να μπαίνει δραστικά στο στόχαστρο των νέων κατασταλτικών μηχανισμών, που συγκροτούνται με πρόσχημα την αντιμετώπιση της «τρομοκρατίας».
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

η επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη

Τα σχόλια της κορυφαίας πνευματικής μορφής του σύγχρονου ελληνισμού περί "Ξένης Κατοχής" στην Ελλάδα, λόγω ΔΝΤ, ήταν φυσικό να προκαλέσουν τεράστιο αντίκτυπο.
δείτε το βίντεο:
Στις 9 Αυγούστου, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης δημοσίευσε μια διευκρινιστική επιστολή, την οποία και παραθέτουμε αυτούσια:
"Στην εορταστική συναυλία στον Λυκαβηττό δεν είπα μόνο τη λέξη “Κατοχή” αλλά και απηύθυνα προς κάθε κατεύθυνση την προειδοποίηση ότι με βάση την ιστορική πείρα “ο Ελληνας όταν στριμώχνεται, καθώς είναι πολυμήχανος, υποχωρεί, με τη σκέψη ότι τελικά κάτι θα γίνει για να αποφύγει το κόστος της αναμέτρησης. Υποχωρεί, υποχωρεί λοιπόν έως ότου τον αναγκάσουν να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Τότε μη έχοντας άλλη διαφυγή, θα γίνει είτε ήρωας είτε ραγιάς”.

Είναι λοιπόν φρόνιμο, για τους εκάστοτε δυνατούς, να μην ξεγελιώνται από την υπομονή, την παθητικότητα και την υποχωρητικότητα του ελληνικού λαού αγνοώντας είτε υποτιμώντας το γεγονός ότι ο ίδιος έχει θέσει λόγω της ιδιομορφίας του χαρακτήρα του την κόκκινη γραμμή, όπου η “σύνεση” μεταβάλλεται σε κείνο το γνωστό ΟΧΙ, χάρη στο οποίο άλλωστε η έννοια “ελληνικότητα” από αρχαιοτάτων χρόνων είναι συνυφασμένη με υπεράνθρωπες θυσίες με καταστροφικές για τον ίδιο συνέπειες, που όμως τελικά μας χαλυβδώνουν το ήθος και μας επιτρέπουν να βαδίζουμε όρθιοι με το κεφάλι ψηλά... Κι αυτός είναι ο λόγος που αγάπησα με τόσο πάθος την Ελλάδα και τους Ελληνες, ενώ πρέπει να ομολογήσω ότι η καθημερινότητά τους με απωθεί σε σημείο που να αποζητώ την απομόνωση. Γνωρίζω όμως και κάτι άλλο: ότι ο Ελληνας με τους καλούς γίνεται καλύτερος, ενώ με τους κακούς χειρότερος. Γι΄ αυτό και το σύνθημα “η Ελλάδα στους Ελληνες” τον ομόρφυνε και τον συστράτευσε, γιατί πίσω απ΄ αυτό έβλεπε ότι κάποιοι δυνατοί θέλουν να παλέψουν μαζί του για κείνο που αγαπά περισσότερο: την εθνική ανεξαρτησία!

Κοίταξε όμως πόσο παράξενος σκηνοθέτης είναι η ζωή, ώστε ύστερα από τριάντα χρόνια να βρεθεί ένας “κλώνος” εκείνου που ανέμισε το σύνθημα αυτό πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων, να πει το ακριβώς αντίθετο! Οτι δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι να παραχωρήσουμε ένα μέρος από την εθνική μας ανεξαρτησία... Υποχρεωμένοι από ποιους; Και τι είναι η εθνική ανεξαρτησία για να την παραχωρείς και μάλιστα εθελοντικά πιστεύοντας και διαλαλώντας ότι έτσι σώζεις τον λαό;

Ομως η εθνική ανεξαρτησία είναι η ψυχή, η πνοή, η ίδια η ζωή ενός ελεύθερου λαού. Χωρίς αυτήν ο λαός είναι ουσιαστικά νεκρός. Μιας και η ψυχή δεν είναι ένα φτηνό πανί που το κόβεις για να δώσεις ένα κομμάτι εδώ κι ένα κομμάτι εκεί. Είναι ένα ΟΛΟΝ, ομοούσιο και αδιαίρετο... Και μου προκαλεί αληθινό πόνο το γεγονός ότι τόσοι πολλοί και αξιόλογοι, ξεκινώντας από τον Γιώργο Παπανδρέου, λησμόνησαν τις θυσίες αυτού του λαού για την υπεράσπιση της εθνικής του ανεξαρτησίας.

Θα ΄θελα εδώ να υπενθυμίσω ότι ο Ιταλός πρεσβευτής στις 28 Οκτωβρίου του 1940 ζήτησε από τον Ιωάννη Μεταξά την άδεια να χρησιμοποιήσουν οι Ιταλοί ορισμένα λιμάνια και αεροδρόμια. Και εκείνος είπε ΟΧΙ εκφράζοντας τη θέληση ολόκληρου του ελληνικού λαού. Δεν δήλωσε “για να γλιτώσω τη χώρα από την καταστροφή ενός ενδεχομένου πολέμου “παραχώρησα ένα μέρος της εθνικής μας ακεραιότητας””.

Και ρωτώ: συγκριτικά ποια παραχώρηση είναι πιο σημαντική για την ανεξαρτησία ενός λαού; Ο έλεγχος 2-3 λιμανιών ή η καθολική υποταγή της οικονομίας; Με άλλα λόγια ποια θα ήταν βαρύτερη μορφή ξένης κατοχής; Η πρώτη ή η δεύτερη;

Και κάτι ακόμη: Πιστεύω και μπορώ να το αποδείξω, ότι δεν είναι η οικονομική μας κρίση που οδήγησε την Τρόικα στη χώρα μας αλλά ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας διεθνούς συνωμοσίας με όργανα τρεις Τράπεζες, μια Αμερικανική και δυο Ευρωπαϊκές. Το πώς και το γιατί, όπως φαίνεται, ο ελληνικός λαός θα το δει μόνο όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Και τότε θα πονέσει πολύ. Πάρα πολύ.
Οσο για τον ρόλο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης θέλω να εκφράσω μόνο μια ευχή: Οτι έχουν πέσει θύματα της πρωτοφανούς συκοφαντικής εκστρατείας που κάποιοι ενορχήστρωσαν κατά της χώρας και του λαού μας με καταστροφικές βλέψεις για το μέλλον μας, που άλλωστε δεν τις κρύβουν και που για ανεξήγητους λόγους δεν φαίνεται να τις έχουν αντιληφθεί ακόμα τόσοι και τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι, των οποίων την ευθύνη και τον πατριωτισμό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
Ομως και μόνο το γεγονός αυτό αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη μέγιστη τραγωδία, δεδομένου ότι γίνονται έτσι άθελά τους ο καλύτερος αγωγός- σε σχέση με την κομματική γεωγραφία της χώρας μας- για να επιβληθεί η πιο σατανική και καταστρεπτική επίθεση από όσες έχει δεχθεί ο ελληνικός λαός μέχρι σήμερα. Γιατί χτυπούν ταυτόχρονα το σώμα και την ψυχή μας αποβλέποντας στην ολοκληρωτική μας διάλυση".

Με θερμούς χαιρετισμούς, Μίκης Θεοδωράκης 9.8.2010

μήπως είναι καιρός να θυμώνουμε;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της προδοσίας που έχει συντελεστεί στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες...
Αυτοί που είναι αποδεδειγμένα κλέφτες, με περισσό θράσος απαιτούν από τα θύματα της κλοπής (δηλαδή όλους εμάς) να αποπληρώσουν τα τεράστια ποσά που οι ίδιοι έκλεψαν, προκειμένου να τα αποδώσουν με ληστρικά επιτόκια, στα αφεντικά και τους συνεργούς τους, μεγαλοτραπεζίτες του εξωτερικού.
Και όλα αυτά, χωρίς να έχουν δείξει το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας, καθώς εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν καταφέρει να βρουν ανάμεσά τους ούτε έναν ένοχο. Δεν μπήκε κανείς στη φυλακή, δεν έχει δημευτεί η περιουσία ούτε ενός ανέντιμου πολιτικού ή συνεργάτη του, δεν βγήκε ποτέ κανείς να ζητήσει συγνώμη (ούτε καν ο Μαντέλης, που μόνος του ομολόγησε ότι λαδώθηκε με το μικροποσό των 200.000 ευρώ)... Και μάλιστα, σε μια επίδειξη αλαζονείας, οι ίδιοι προσπαθούν να παρουσιαστούν ως οι "σωτήρες" του ελληνισμού, θριαμβολογώντας ότι μας "γλίτωσαν από το χείλος της αβύσσου". 
Αυτοί οι αποδεδειγμένα απατεώνες "εθνοσωτήρες", ξεδιάντροπα μεταχειρίζονται όλους εμάς σαν να ήμασταν κλέφτες, έχοντας την αναίδεια να μας χαρακτηρίζουν και ως συνενόχους στο έγκλημα που οι ίδιοι διέπραξαν (βλ. Πάγκαλος), λες και είχαμε ποτέ κάποια σοβαρή πολιτική επιλογή και δεν την ακολουθήσαμε.
Οι ίδιοι άλλωστε φρόντισαν για αυτό, είτε βγάζοντας από τη μέση οποιαδήποτε αληθινή πολιτική φυσιογνωμία παρουσιάστηκε ποτέ (π.χ. Λαμπράκης), είτε προσπαθώντας να τη φιμώσουν (όπως επιχειρούν να πράξουν σήμερα τα μέσα τους με τον Μίκη Θεοδωράκη).
Και αρκεί να αναλογιστούμε ότι όλα αυτά γίνονται με αφορμή μία μόνο πολυεθνική (SIEMENS) και ένα σκάνδαλο (μονή Βατοπεδίου) . Αλήθεια, δεν υπάρχει καμία άλλη πολυεθνική εταιρία ή σκάνδαλο, ή μήπως περιμένουν να πιστέψουμε ότι σε όλες τις υπόλοιπες συναλλαγές του κράτους, τα πάντα έγιναν με "καθαρό" τρόπο; 
Ο παραλογισμός όμως συνεχίζεται: ο Παπανδρέου κατηγορεί τον Καραμανλή γιατί επιβάρυνε με 80 δις το εξωτερικό χρέος της χώρας μέσα σε 5,5 χρόνια, ενώ ο ίδιος μας χρέωσε κατά 180 δις επιπλέον, με τους χειρότερους όρους δανεισμού όλων των εποχών, και μάλιστα μέσα σε λίγους μήνες.
Σκεφτείτε μόνο το μέγεθος της ειρωνίας: τη στιγμή που ο απλός πολίτης αντιμετωπίζεται από όλους και από όλα ως απατεώνας, ο Καραμανλής, από τους κύριους υπαίτιους της οικονομικής κατοχής που έχουμε σήμερα στη χώρα, επιλέγει να απαντήσει στις κατηγορίες για το Βατοπέδι όχι αυτοπροσώπως, αλλά... με επιστολή. Και (όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί η φίλη και συνεργάτιδά μας Σ.Λ.) ο πρόεδρος της εξεταστικής είπε επ' αυτού: "και μία γραμμή να γράψει, τιμή θα μας κάνει" (ας μη μας εκπλήσσει αυτό, οι απατεώνες πάντα αλληλοκαλύπτονται). 
Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι η άνευ προηγουμένου επίθεση που έχουμε δεχτεί μέσα στους τελευταίους μήνες δεν έχει ως στόχο την τσέπη μας, αλλά την ψυχή και πεμπτουσία της υπόστασής μας ως Έλληνες: το φρόνημά μας, τη αίσθηση του δικαίου, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας.
Γιατί όταν στερείς κάποιον από την οικονομική του ανεξαρτησία και τον καταδικάζεις να ζει μέσα σε ένα αρρωστημένο μείγμα ενοχής και φόβου, επιτίθεσαι στην πιο πολύτιμη διάσταση της ανθρώπινής του υπόστασης.
Και δεν υπάρχει πιο θλιβερό θέαμα από κάποιον που με θέρμη υπερασπίζεται την απώλεια της ελευθερίας του, αντιμετωπίζοντας μάλιστα όλους εκείνους που τον έχουν υποδουλώσει, ως σωτήρες... 
ο Αριστοτέλης - στα Ηθικά Νικομάχεια - χαρακτήριζε τον πράο άνθρωπο ως εξής: "Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται. Όποιος δεν θυμώνει ποτέ είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει"..

Με δεδομένο ότι αυτοί που μας κυβερνούν (και κυρίως τα αφεντικά τους της νέας τάξης) δεν έχουν όρια, αν δεν αντιδράσουμε τώρα, τα παιδιά μας δεν θα μάθουν ποτέ τι σημαίνει κοινωνική ελευθερία, υγειονομική περίθαλψη, εργασιασκά δικαιώματα, ηθική, παιδεία, δικαιώματα του πολίτη, ισονομία κλπ
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί στις 12 το μεσημέρι  η πραγματοποίηση μιας ειρηνικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας πολιτών έξω από το κτήριο της Βουλής και ως "ημερολόγιο" νιώθουμε ότι έχουμε την ηθική υποχρέωση να στηρίξουμε. 
Προτείνουμε μάλιστα την επ' αόριστον επανάληψη αυτής της ειρηνικής διαμαρτυρίας έξω από το κοινοβούλιο την ίδια ώρα κάθε Κυριακή, ώσπου να καταφέρουμε να απαλλάξουμε τη χώρα μας από τη συμμορία των διεθνών αρπακτικών που, εδώ και πολλές δεκαετίες, τη λυμαίνονται... 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters