Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Σήμερα είναι μια μέρα ιστορική. Παραδόθηκε έδαφος ελληνικό χωρίς μάχη για πρώτη φορά στην ιστορία μας με την ανοχή του ‘’ελληνικού’’ στρατού. Κανένας πολιτικός προδότης δεν θα μπορούσε να πράξει μια τόσο μεγάλη μειοδοσία χωρίς τη βοήθεια η την ανοχή του στρατού.   ΟΛΟΙ οι αξιωματικοί τουλάχιστον από λοχαγό, ίλαρχο κλπ και πάνω είναι συνένοχοι με τους ελληνόφωνους πολιτικούς προδότες για εσχάτη προδοσία. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Όταν παραδίδεις εδάφη και ιστορία είναι πράξη στρατιωτική και ο μόνος ικανός αλλά και υπεύθυνος να την ανατρέψει είναι ο στρατός.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ

Viky Charalambous
ΕΑΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,

ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΔΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΗΤΟΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΩΣ ΕΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΟΥ
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters