Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ανύπαρκτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ)

Δείτε άλλα κόλπα… Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (Π.Ο.Π.Σ.). Η ιστοσελίδα τους δημιουργήθηκε το 2016. Το τελευταίο άρθρο που ανέβηκε ήταν πριν από 2 χρόνια. Στη σελίδα που αναφέρονται οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας …ΤΙΠΟΤΑ. Η σελίδα με Άρθρα των Μελών… ΤΙΠΟΤΑ. Όπως και σχεδόν όλες οι υποσελίδες του site. Ακόμα και ο ταχυδρομικός κώδικας είναι λάθος και από τηλέφωνα… μόνο ένα κινητό.

Ακροδεξιά — Ακροαριστερά: Οι δύο όψεις του ίδιου Σιωνιστικού νομίσματος

Αν και δεν το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι, το Breitbart ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 στην Ιερουσαλήμ. Στη φωτογραφία ο Andrew Breitbart, μαζί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu. / © Breitbart - Larry Solov

Την νέα αποστειρωμένη σιωνιστική ακροδεξιά που θα στοχοποιεί τους Μουσουλμάνους, τους μαύρους, τους gay και ποτέ τους Τραπεζίτες και το Ισραήλ… την δημιουργεί ο άνθρωπος της Goldman Sachs και του σιωνιστικού site Breitbart …Steve Bannon

Την επικοινωνιακή υποστήριξη του εγχειρήματος έχουν αναλάβει φυσικά το Breitbart που δημιουργήθηκε ξεκάθαρα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Ισραήλ, ενώ τους ακροδεξιούς πολιτικούς της Ευρώπης και των ΗΠΑ που συμπτωματικά λατρεύουν κι αυτοί το Ισραήλ συμβουλεύουν Εβραίοι επικοινωνιολόγοι.

Με 200 παλικάρια όλα κι όλα… ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος ξεπαστρεύει σαν σήμερα στα Δολιανά 6.000 Τούρκους και ξεκινά το διάβα του στην Ιστορία

Η μάχη των Δολιανών πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 1821 ανάμεσα στους Έλληνες του Νικηταρά εναντίον των Τούρκων στα Δολιανά της Πελοποννήσου στα πλαίσια της Ελληνικής Επανάστασης. Οι τουρκικές δυνάμεις συναντήθηκαν στην περιοχή των Δολιανών με ένα απόσπασμα 200 ανδρών υπό τον Νικηταρά.

Η ΕΚΤ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ 17-5-2019

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ RADIO NORTH 98,0 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 17-5-2019
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.
Ο ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ
ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters