Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η ΕΙΔΗΣΗ… Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..


ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
!!! Λες… Κι αν;… Μπα!!!… Λες να… Πως;… Πότε;… Μα τι λες τώρα…πρωταπριλιά σήμερα!!!… Κι όμως!!!… Είναι αλήθεια!!!… Μα πως;… Τι έγινε;… Λες να κατάλαβαν ότι δεν πάει άλλο;… Λες να σκέφτηκαν ότι είναι ο μόνος τρόπος να διασωθούν οι ίδιοι;… Μπα!!!…Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε!!!… Ρε άκου που σου λέω!!!… Καλάαα…, έστω κι έτσι…αρκεί να σωθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ κι ας πάνε στο καλό!!!… Τι νόημα έχει άλλωστε;… Εμείς οι Έλληνες είμαστε μεγάθυμοι!!! Αρκεί…
1530555_1418006618458696_1766752587_n
George KinikosΗ ΕΙΔΗΣΗ.. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ…(conference call) με θέμα την διάσωση του Έθνους των Ελλήνων αλλά και τη δική τους… Σύντομα περισσότερες πληροφορίες …εντός της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ημέρας… οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αρχηγοί των δύο κομμάτων είναι έτοιμοι να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Άρειο Πάγο… αλλά έχουν υποβάλει αίτημα στον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ να αποσύρει τις μηνύσεις για εσχάτη προδοσία εναντίον τους.. ΕΝ αναμονή …
10171012_1418006661792025_1071255003_n1

ΕΚΤΑΚΤΟΝ!!! ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!!! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΜΕΣΑΖΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στον κ.Καλογερόπουλο… 6947260144 σχετικά με τις λεπτομέρειες…

69583_223698127838896_1164214471_n1



http://alfeiospotamos.gr/?p=1839
http://alfeiospotamos.gr/?p=1848

 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA...

Μετά την απόφαση του Πάπα να διαγράψει το παγκόσμιο χρέος και την απόφαση να καταργήσει την ασυλία όλων των λαμογιών που πίνουν το αίμα των ανθρώπων του πλανήτη,όλοι αυτοί τώρα βρίσκονται ξεκρέμαστοι και έτοιμοι για τα κάγκελα...
Κάνουν απελπισμένες κινήσεις να προκαλέσουν χάος,προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή των πολιτών στις κομματικές και πολιτικές τους αντιπαραθέσεις!
Δεν μας ενδιαφέρουν,εμείς τους πολεμάμε ειρηνικά και χαμογελαστά...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΑ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Τώρα λοιπόν,πλησιάζουν οι μέρες να εφαρμοστεί ο Νόμος NESARA και πριν από αυτό ο Ομπάμα προέβη στη δήλωση κόλαφο για την Αμερική!

ΟΜΠΑΜΑ:"Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ"..ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΝΟΜΟΣ NESARA


[Από την πράξη του 1871 που καθιέρωσε την περιοχή της Κολούμπια, το Corporation (εταιρία) «Ηνωμένες Πολιτείες» ανήκει σε ορισμένους διεθνείς τραπεζίτες και την αριστοκρατία της Ευρώπης και της Βρετανίας.
Το 1871 το Κογκρέσο άλλαξε το όνομα του αρχικού Συντάγματος αλλάζοντας ΜΙΑ ΛΕΞΗ - που ήταν πολύ σημαντική, όπως θα διαβάσετε.
Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι μια λέξη ή ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ διαφορά σε οποιοδήποτε «νόμιμο» έγγραφο κάνουν την κρίσιμη διαφορά.  
Μου είπαν ότι αυτή η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1871, θα ακυρωθεί από τη NESARA και η NESARA θα επαναφέρει το αρχικό Σύνταγμα, το οποίο βοηθά στην αποκατάσταση των συνταγματικών δικαιωμάτων μας και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, όπως περιγράφεται στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.
_________________
1871, 21 Φεβρουαρίου: Το Κονγκρέσσο περνάει μια πράξη για να παρέχουν μια κυβέρνηση για την Περιφέρεια της Κολούμπια, επίσης γνωστή ως νόμος του 1871 (από αδημοσίευτα ακόμη πρακτικά, "Pentimento: Ελευθερία Revisited». 
Με καμία συνταγματική αρχή να το πράξει, το Κογκρέσο δημιουργεί μια ξεχωριστή μορφή της κυβέρνησης για την Περιφέρεια της Κολούμπια, δέκα τετραγωνικών μιλίων αγροτεμάχιο (βλ., Πράξεις του 41ου πρώτου συνεδρίου, «το άρθρο 34, Μέρος III, κεφάλαια 61 και 62 ).
Η πράξη - πέρασε, όταν η χώρα είχε αποδυναμωθεί οικονομικά και εξαντλούνταν στον απόηχο του εμφυλίου πολέμου - ήταν μια στρατηγική κίνηση από ξένα συμφέροντα (διεθνείς τραπεζίτες), οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να αποκτήσουν έναν ασφυκτικό κλοιό στα τα ταμεία και το λαιμό της Αμερικής.
Στο Συνέδριο έγινε μια συμφωνία με τους διεθνείς τραπεζίτες (ειδικά Ρότσιλντ του Λονδίνου) να επιβαρυνθεί με ένα χρέος προς τους εν λόγω τραπεζίτες. Επειδή οι τραπεζίτες δεν ήταν εκεί για να δανείσουν χρήματα σε ένα εξαθλιωμένο έθνος χωρίς σοβαρές διατάξεις, επινόησαν έναν τρόπο για να βάλουν το πόδι τους στην πόρτα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο νόμος του 1871 διαμορφώνει μια εταιρεία που ονομάζεται Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία, η οποία ανήκει σε ξένα συμφέροντα, κινείται ρίχνοντας το αρχικό Σύνταγμα σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Με την Πράξη του 1871, το οργανικό Σύνταγμα παραμορφώθηκε - στην πραγματικότητα από βανδαλισμούς και δολιοφθορές - όταν ο τίτλος κεφαλαιοποιείται και η λέξη "για" άλλαξε σε "από" στον τίτλο.
_________________________________________
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι η σύσταση της ανώνυμης εταιρίας «ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ». 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι μια χώρα - Είναι μια εταιρία!  Με το πέρασμα του νόμου του 1871, το Κογκρέσο διέπραξε προδοσία εναντίον του Λαού, που ήταν κυρίαρχος κάτω από τις επιχορηγήσεις και τα διατάγματα της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας και του Συντάγματος.]

Φυσικά και δεν εννοούσε την Αμερική των αμερικάνων πολιτών,αλλά την...

"Washington, D.C.  την "ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΗΠΑ"!! ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΛΗ" ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ...ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ..."ΗΝΩΜΕΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ"

800px-Flag_of_Washington,_D.C..svg.png
(πατήστε στη σημαία για πληροφορίες της...Washington, D.C.)

Αδελφές...πόλεις!!!!!!!Ανάμεσά τους και η...Αθήνα από το 2000...!!!

Η Washington, DC, διαθέτει δεκατρείς με επίσημες συμφωνίες πόλεις αδελφές. Κάθε μία από τις αναφερόμενες πόλεις είναι ένα εθνικό κεφάλαιο, εκτός Σάντερλαντ, η οποία περιλαμβάνει την πόλη της Ουάσινγκτον , το πατρογονικό σπίτι της οικογένειας του Γεωργίου Ουάσινγκτων. [ 199 ] του Παρισιού και της Ρώμης το καθένα έχει αναγνωριστεί επίσημα ως «πόλη-εταίρος" λόγω της ειδικής Πολιτικής της πόλης. [ 200 ]

ΠόληΧώραΈτος
Ταϊλάνδη Μπανγκόκ Ταϊλάνδη 1962, ανανεώθηκε 2002
Σενεγάλη Ντακάρ Σενεγάλη 1980, ανανεώθηκε 2006
Κίνα Πεκίνο Κίνα 1984, ανανεώθηκε 2004
Βέλγιο Βρυξέλλες Βέλγιο 1985, ανανεώθηκε 2002
Ελλάδα Αθήνα Ελλάδα 2000
Γαλλία Παρίσι Γαλλία 2000, ανανεώθηκε 2005
Νότια Αφρική Πρετόρια Νότια Αφρική 2002, ανανεώθηκε 2008
Νότια Κορέα Σεούλ Νότια Κορέα 2006
Γκάνα Άκρα Γκάνα 2006
Ηνωμένο Βασίλειο Σάντερλαντ Ηνωμένο Βασίλειο 2006
Ιταλία Ρώμη Ιταλία 2011
Τουρκία Άγκυρα Τουρκία 2011
Βραζιλία Μπραζίλια [ 201 ] Βραζιλία 2013
Το 2000 λοιπόν,η Αθήνα έγινε..."αδελφή" με την Washington, D.C. Και ποιός ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας τότε;;;Μα ο Σημίτης φυσικά!!!....

Εισέλθετε στη διεύθυνση για να διαβάσετε το αποκαλυπτικό άρθρο...
http://members.iimetro.com.au/~hubbca/corp_us.htm

Ακούστε αυτά που είπε ο πρόεδρος της END Μανώλης Λαμπράκης...Τώρα τα λένε και οι ίδιοι οι Αμερικανοί!!!


 
Και στο λινκ που σας δίνουμε,βρίσκεται το κέντρο επιχειρήσεων...

(Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης στις 6.9.2013 - NESARA Law)


O υποψ. δήμαρχος Ρεθύμνου Στέλιος Πετράκης κατέβηκε με 7 δις ευρώ πρόγραμμα!

O υποψ. δήμαρχος Ρεθύμνου Στέλιος Πετράκης κατέβηκε με 7 δις ευρώ πρόγραμμα!
Τα πρώτα εγκαίνια του συνδυασμού για τις δημοτικές εκλογές των Ελεύθερων Ενεργών Ενωμένων Ελλήνων του Ρεθύμνου με μπροστάρη τον Συνέλληνα Στέλιο Πετράκη και την στήριξη όλων των Ελλήνων και του Οργανισμού E.I. E.N.D.

για να κατέβει το πρόγραμμα χρηματοδότησης από το Παγκόσμιο Ταμείο των Ελλήνων με την εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα για την Απελευθέρωση όλων των δημοτών του Ρεθύμνου και κατ΄επέκταση όλων των Ελλήνων, είναι γεγονός!
Με 7 δις ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Ρεθύμνου για ανθρωπιστικά και αναπτυξιακά προγράμματα από τους Παγκόσμιο Καταπιστευματικούς Λογαριασμούς της Ελλάδος, κάτι που αν υλοποιηθεί, αναμένεται να γυρίσει «ανάποδα» τις εξελίξεις στις δημοτικές εκλογές, πανελληνίως.

http://www.elassona-city.gr/prwtoselido/item/9536-o-ipops-dimarxos-rethimnou-stelios-petrakis-katebike-me-7-dis-eiro-programma.html

Απόρρητη έκθεση καθιστά δυνατή την βιολογική αθανασία που υπερνικά τον θάνατο!




 
TOP..SECRET..SENSITIVE..TOP EYES ONLY.. CIA..BRIEFING..

Ενημέρωση: Βιολογική Αθανασία
Δείτε επίσης τις σημειώσεις του προγράμματος Art Bell (15 /2/2004) 30 Μαρτίου 2002

Κατάστασις ἐκτάκτου Προσοχῆς-ἀνάγκης Διαβαθμιση Q
Ὑπ᾽ὃψιν μόνον λίαν Ὑψηλόβαθμων στελεχῶν.

῍Ακρως ἀπόρρητη ᾽Ενημέρωση”
Να μην ανακοινωθεί σε εξωτερικούς ὁργανισμούς,
῾Υπουργεῖα,εκτελεστικές νομοθετικές ή δικαστικές υπηρεσίες χωρίς την κατάλληλη εσωτερική Διαπιστευμένη ἂδεια.

———————————————————————

Αυτός ο οργανισμός ανακοινώνει ότι ο κώδικας της γήρανσης έχει οριστικά ἀποκωδικοποιηθεῖ κάνοντας τη Βιολογική Αθανασία κάτι το ἀπόλυτα βέβαιο.Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό δεν είναι ένα μελλοντικό γεγονός, αλλά έχει αποδειχτεί στόν παρόντα χρόνο, τελεσίδικα μέσω ἐπιστημονικῶν πειραμάτων.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Βιολογική/ Φυσική Αθανασία ἢ ἀλλοιῶς το πρόβλημα τοῦ θανάτου, έχει λυθεί οριστικά. Τό πρόγραμμα ” Ἀνθρώπινο γονιδίωμα “που ὁλοκληρώθηκε υπό τη αἰγίδα διαφόρων ἂκρως ἀπορρήτων κοινωνικῶν ὁργανισμῶν, TRINE, UMBRA, SACRED, JEHOVAH, MAJESTIC,ZODIAC, SPIRITUAL,ENVIRONMENT and MEDEA κατέκτησε ὁριστικά τήν θνητότητα /φυσικό θάνατο.
Δεδομένα:Από πληροφορίες που διαδόθηκαν απότην πρώην ΕΣΣΔ, πάνω στις οποίες αυτόςο οργανισμός και άλλοι πού έχουν συνεργαστεί σχετικά με διάφορα προγράμματα ΑΤΙΑ \ ἐξωγήϊνων πολιτισμῶν (συμπεριλαμβανομένων και άλλων χωρών με καταχωρημένηδραστηριότητα), η υπηρεσία μας έλαβεπειστικές πληροφορίες σχετικά με ἀποδεδειγμένα συμπεράσματαπου αφορούν τη Βιολογική Αθανασία.Εξωγήινα δεδομένα που μᾶς γνωστοποιοῦνται ήδη από το 1952 έδωσαν τις εξής τελεσίδικα πειστικές πληροφορίες.
1) Όλες οι φυσικές μορφές ζωῆς,ζώα και τα ανθρώπινα όντα είναι στηνπραγματικότητα (λόγω ἒλειψης καλλίτερης περιγραφῆς) πνεύματα συνδεδεμένα με ένα δοχείο ανθρώπινης μορφής/σάρκας. Πειστικές δοκιμές σε ζώα ή/και ανθρώπους δείχνουν ότι αυτό μπορεί να εξακριβωθεί θετικά και αποδεδειγμένα.
2) Υπάρχει ένας φυσικός/νοητικός μηχανισμός ο οποίος εμποδίζει αυτά τα δεδομένα να προσδιοριστούν και να ανιχνευτούν εύκολα. Στρεβλώσεις των δεδομένων δημιουργούνται όταν παρατηρηθούν διανοητικά πιο προσεκτικά. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η κοινότυπη ιδέα ότι οάνθρωπος είναι από σάρκα και έχει ψυχή.Το σωστό δεδομένο είναι ότι ο άνθρωπος είναι ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΑΠΟ ΣΑΡΚΑ.
3) Είναι εξαιτίας αυτής της διανοητικής/ψυχικής διαστρέβλωσης που αυτοί που διαβάζουν αυτήν την ενημέρωση θα δυσκολευτούν να την κατανοήσουν πλήρως, καθώς και το μέγεθος της πληροφορίας που περιέχεται σε αυτήν.Οι μελέτες δείχνουν ότι όταν κάτι είναι μη ξεκάθαρο ή δυσνόητο,επαναλαμβανόμενες αναγνώσεις του ίδιου υλικού ξεκαθαρίζουν τις όποιες παρερμηνεύσεις. Θα χρειαστεί το κάθε άτομο να αναγνώσει αρκετές φορές αυτή την πληροφορία ώστε να γίνει ξεκάθαρη.
4) Οι «πυροδότες» αυτού του αρνητικού νοητικοῦ μηχανισμού που δημιουργούντη στρέβλωση είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τις φονταμενταλιστικές παγκόσμιες θρησκείες, ως συστήματα πεποιθήσεων.Όσο πιο φονταμενταλιστική η πεποίθηση,τόσο πιο έντονα ενεργοποιείται αυτός ο μηχανισμός.
5) Ο Φονταμενταλισμός ορίζεται εδώ ως μια αυστηρή και κυριολεκτική ερμηνεία των ιερών βιβλίων και γραφών που συναντώνται σε όλες τις μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες.
6) Ο «πυροδότης» δεν ενεργοποιείται πλήρως με τις ΜΗ φονταμενταλιστικές θρησκείες.Ο μηχανισμός έχει όντως όμως κάποιο αποτέλεσμα με όλες τις θρησκείες.
7) Οι θρησκείες που προωθούν μια μετάθάνατο ζωή, η οποία είναι καλύτερη από την παρούσα ζωή στη Γη, έχουν σαν αποτέλεσμα την πιο δυνατή ενεργοποίηση του «πυροδότη». Αυτό μετά συνδέεται με έναν δεύτερο «πυροδότη» ο οποίος προωθεί γρηγορότερο γήρας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο άνθρωπος υποθέτει ότι ο θάνατος είναι προτιμότερος από τη ζωή και άμεσα συνδεδεμένος με τη σκέψη ότι η ζωή μετάθάνατον θα ξεπερνά κάθε ευχαρίστησητην οποία μπορεί να προσφέρει η σημερινήζωή.
8) Αυτοί οι μηχανισμοί επίσης περιέχουντο φαινόμενο της «Ημέρας της κρίσεως».Ενεργοποιούν παγκόσμιους τεχνητούς κατακλυσμούς που προκαλούνται από τους ανθρώπους μέσω των παραπάνω αναφερόμενων«πυροδοτών συλλογικού ασυνείδητου»(Μέρος Α και Β). Κάθε άνθρωπος έχει αυτούςτους πυροδότες. Ενεργοποιούνται όλο και πιο έντονα καθώς η διαδικασία γήρανσης προχωρά, καθώς η μεγάλη ηλικία και ο φυσικός θάνατος πλησιάζουν, οι θρησκευτικές αντιλήψεις γίνονται ολο ένα και πιο σημαντικές για το λαό.
9) Εξαιτίας της νοητικής διαστρέβλωσης(που αναφέρεται στο σημείο 2) οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από τη δράση των πυροδοτών, πιστεύουν ότι μια ανώτερη δύναμη ή ανώτερη οντότητα, περισσότερο αναφερόμενη σαν Θεός, δημιουργεί αυτάτα κατακλυσμιαία γεγονότα (το φαινόμενοτης «Ημέρας της Κρίσεως».) Πιστεύεται από τη μεριά των ανθρώπων, ότι ο Θεός θα καταστρέψει τους εχθρούς των θρησκειών τους και ότι θα οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο τα μέλη της ίδιας θρησκείας ή αίρεσης. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους που είναι επηρεασμένοι από αυτούς τους νοητικούς πυροδότες,ανεξάρτητα από το ποιά είναι η θρησκεία τους.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Α)Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.
Β)ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ«ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.
Γ)ΜΕΤΑ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΟΝΑ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΥΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ) ΓΙΑ ΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.
Δ)ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ» ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
Ε)Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΠΙΣΤΗΣ)
Η μόνη επίδραση που έχουν αυτοί οι πυροδότες είναι η συνολική καταστροφή ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής μέσω ενός σεναρίου για το τέλος του κόσμου,κλιμακώνοντας την τρομοκρατία και τον εκτενή πυρηνικό και βιολογικό παγκόσμιο πόλεμο που γίνονται μια βεβαιότητα.
10) Είναι ασαφές προς το παρόν, το πώς αυτοί οι μηχανισμοί μεταφέρθηκαν αρχικά στην ανθρώπινη φυλή αν και υπάρχουν διάφορες θεωρίες. Είναι μόνο σαφές ότι τα στοιχεία 1-9 είναι αληθινά και έχουν αποδειχθεί.
ΛΥΣΕΙΣ
Τρέχοντα στοιχεία απότο Φεβρουάριο του 2002:
1) Η NASA έχει συντονιστεί επιτυχώς μέσω διαφόρων ιστοριών «κάλυψης-ἀπόκρυψης»,αλλά στα παρασκήνια η πλανητική εξερεύνηση του ηλιακού μας συστήματος είναι «ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ CLASS A» εξαιτίας του ότι οι μηχανισμοί «πυροδότησης» είναι σε πλήρη δράση από τις 11/9/2001.Οι διασυνδέσεις λειτουργικῶν δικτύων των Ηλεκτρονικών Υπολογιστώνπου χρησιμοποιοῦντααπό αυτό το γραφείο και αυτές τῶν άλλων μυστικῶν υπηρεσιών πληροφοριών παγκόσμια, δείχνουν με 99.9% ακρίβεια ότι από την 9/11 έχει αρχίσει να πλησιάζει η εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής εκτός αν άλλοι πλανήτες ἐποικησθούν σύντομα,και/ή πολυάριθμοι τεχνητοί διαστημικοί σταθμοί δημιουργηθούν και χρησιμοποιηθούν.Οι πληροφορίες που υπήρχαν σε προηγούμενες «Υψηλής προτεραιότητας Class A» ενημερώσεις, περιείχαν μόνο αυτά που ἐπιτρέπεται να γνωρίζετε.
2) Το πιο βαρυσήμαντο είναι ότι το Πρόργαμμα ΒΑ (Πρόγραμμα Βιολογικής Αθανασίας)έχει ολοκληρωθεί. Η αποπεράτωση αυτούτου σχεδίου ήταν ένα αναγκαίο βήμα εξαιτίας του χρόνου που χρειάζεται για διαπλανητικά ταξίδια σε μακρινά αστρικά συστήματα, όπου υπάρχουν πλανήτες στους οποίους μπορεί να διατηρηθεί η ζωη.
Ανείχαμε πολύ χρόνο, οι τεχνολογικές μας εξελίξεις και με τις κατευθύνσεις των Εξωγήινων Πολιτισμῶν θα ήταν αρκετές για διαπλανητικά ταξίδια χωρίς τη Βιολογική Αθανασία. Εξαιτίαςτης έλλειψης χρόνου, η Βιολογική Αθανασία ήταν ένα ευκολότερο πρόγραμμα προς ολοκλήρωση, με τις πληροφορίες που περισυλλέχτηκαν από το σχετικά νέο Πρόγραμμα Ἀνθρωπίνου Γονιδιώματος
3) Ζητούμε αυτή τη στιγμή μια πλήρη λίστα αυτών που πρέπει να σωθούν άμεσα από τις τρέχουσες καταστάσεις «πυροδοτών»που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληροτον πλανήτη. Αυτοί με τους οποίους πρέπει να έρθουμε σε επαφή, πρέπει να έχουν λογική επιστημονική νόηση και σώμα,καθώς και να είναι καθαροί από θρησκευτικές επιρροές, οι οποίες θα επέτρεπαν στους πυροδότες (ιούς) να συνεχίσουν να λειτουργούν εκτός του πλανήτη – πατρίδα.Αφού το υψηλού επιπέδου προσωπικό μεταφερθεί, ἂλλες ὁμάδες της ανθρωπότητας θα σωθούν
ανάλογα με το πώς το επιτρέπει ο χρόνος.
4) Το σχέδιο της παγκόσμιας κοινότητας τῶν μυστικῶν ὑπηρεσιῶνπληροφοριών δεν σχεδιάζει το να χαθεί κάποιο μέρος της ανθρώπινης φυλής,αλλά αντιθέτως το καλύτερο μέρος της να σωθεί πρώτο. Προγράμματα βρίσκονταισε εξέλιξη για να εφαρμοσθεί το παρόν πρωτόκολλο όσο γρηγορότερα και πιο δίκαια γίνεται.
5) Αν και είναι κατανοητό ότι η Βιολογική Αθανασία είναι ένα τεράστιο εγχείρημαγια το ανθρώπινο γένος, σημειώνεται επίσης μέσω του εφαρμοζόμενου «διαδικτύου πρόβλημα/ λύση » ότι όταν η ΒΑ θα αρχίσει να ενεργεί, οι «πυροδότες» θαπάψουν να λειτουργούν, τερματίζοντας έτσι την πλειοψηφία των συγκρούσεων και πολέμων στη Γη.Τό ὡς ἀνω λειτουργικό διαδίκτυο καθορίζει ὃτο δέν θά ὑπάρξη παντελής ἐξάλειψη τῶν συγκρούσεων,ἀλλά ἡ κατάσταση θά γίνη διαχειρίσιμη μέ τήν ἐφαρμογή ἐφικτῶν καί ἀποδεκτῶν λύσεων
6) Το λειτουργικό διαδίκτυο υπολογίζει ότι η Βιολογική Αθανασία θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για την πλανητική ανθρώπινη σωτηρία.Όταν όλοι όσοι είναι εφικτό αποκτήσουν την Βιολογική Αθανασία επιτυχώς, ηπαγκόσμια ειρήνη θα είναι πιο εύκολονα επιτευχθεί. Περιβαλλοντολογικές,διατροφικές, ενεργειακές ανησυχίες θα διακανονισθοῦν και μετά η ανθρώπινη φυλή θα μπορεί να επιστρέψει στόν Πλανήτη Γαία εάν το επιθυμεί.
7) Το λειτουργικό διαδίκτυο δείχνει ότι εκείνοι που δεν επιλέξουν τη Βιολογική Αθανασία,θα σταματήσουν να είναι μέρος του προβλήματος, σε εύθετο χρόνο, αφού ηΒιολογική Αθανασία αποτελεί προϋπόθεση για την πλανητική ἐποίκιση / δραπέτευση,και οι «μηχανισμοί πυροδότησης» θά προκαλέσουν τήν τελική τους καταστροφή,ούτως ώστε να καθαριστεί ο ιός πλανητικάκαι να επιτραπεί ἒτσι η επανεκκίνηση (re-booting) του πλανήτη.
8) Σέ ἐκείνους που έχουν «μηχανισμούς πυροδότησης», θά δοθῆ ἡ ευκαιρία να αποκτήσουν τη Βιολογική Αθανασία, αλλά μόνο αφού οι «πυροδότες»έχουν εξαλειφτεί από την προσωπική τους εξίσωση. Επιστημονικές διαδικασίες θα είναι σε θέση σύντομα να καταργήσουν αυτούς τους πυροδότες. Αυτό το γραφείο,ή οποιαδήποτε άλλη ὑπηρεσία πληροφοριών, παγκόσμια δεν θα κάνει υποχρεωτικές αυτές τις διαδικασίες ή την αφαίρεση των πυροδοτών για κανέναν.
9) Από τη στιγμή που αυτοί οι πυροδότεςε ίναι στενά συνδεδεμένοι με προσωπικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα να μην παραβιάζονται οἱ προστασίες που έχουν δοθεί στη θρησκεία (γενικά) από το Αμερικανικό Σύνταγμα ή από παρόμοια έγγραφα προστασίας και νόμους και σε άλλες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.
10) Το συνολικό σχέδιο που αναφέρεται παραπάνω πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε10 μέχρι 50 χρόνια, μέ το χρονοδιάγραμμανά ξεκινά από την ημέρα αυτής εδώ της ενημέρωσης. Το ποσοστό επιβίωσης του ανθρώπινου γένους μειώνεταιμέ συνεχῶς αὐξανόμενη ταχύτητα κάθε χρόνο μετά τα πρώτα 10 μέχρι τον 50οχρόνο, με αποτέλεσμα την κλιμακωτή δημιουργία ανυπέρβλητων προβλημάτων,πράγμα που θα καθιστούσε την ολοκλήρωση/δραπέτευση από τον πλανήτη,σχεδόν αδύνατη.
11) Θα δοθεί στη NASA κατάλληλη χρηματοδότηση για το δικό της μέρος στο σχέδιο. Θα χρησιμοποιηθεί παράκαμψη των κανονικών μέσων χρηματοδότησης για να επισπευτεί η διαδικασία.
12) Το Πρόγραμμα ” Ἀνθρώπινο Γονιδίωμα” θα συνεχίσει να λαμβάνει χρηματοδότηση όπως έχει συμφωνηθεί. Θα χρησιμοποιηθεί παράκαμψη των κανονικών μέσων χρηματοδότησης για να επισπευτείη διαδικασία.
13) Όλες οι φάσεις αυτού του προγράμματοςπρέπει να μπουν σε εφαρμογή ΑΜΕΣΑ! Θα χρησιμοποιηθεί παράκαμψη των κανονικών μέσων χρηματοδότησης για να επισπευτείη διαδικασία.
14) Ο ενεργός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών,μαζί με άλλους αρχηγούς χωρών (ΗΠΑ και άλλων) θα φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες«κάλυψης- ἀπόκρυψης»όσον αφορά την εξερεύνηση του διαστήματοςαφού ενημερωθούν για τη σοβαρότητααυτής της πληροφορίας και τοσενάριο-αποτέλεσμα που θα υπάρξει αν δεν λάβουμε δράση για να επισπεύσουμε τη Βιολογική Αθανασία και την ἐποίκιση ἂλλων Πλανητῶν.
END BRIEFING.
ΤΕΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ЭIЄ ΕΛΊΚΗ ЭIЄ

Πηγή1 , Πηγή2

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ !!!!


 
πηγή

images (2)

http://alfeiospotamos.gr/?p=1810

ΗΡΑΚΛΗΣ ο Ιδαίος Δάκτυλος.

Ο Ηρόδοτος, στο βιβλίο Β” το οποίο έχει ονομάσει ΕΥΤΕΡΠΗ, μία από τις εννέα Μούσες πραγματεύεται την ιστορία της Αιγύπτου. Πριν διαβάσουμε αυτά που γράφει για τον Θεό ΗΡΑΚΛΗ, ας δούμε τις διαφορές μεταξύ Σεληνιακού ημερολογίου και Ηλιακού , αν και τα εξηγεί ο Ηρόδοτος…
ΗΡΟΔΟΤΟΣ Βιβλίο Β” - Ευτέρπη

4

1 ὅσα δὲ ἀνθρωπήια πρήγματα, ὧδε ἔλεγον ὁμολογέοντες σφίσι, πρώτους Αἰγυπτίους ἀνθρώπων ἁπάντων ἐξευρεῖν τὸν ἐνιαυτόν, δυώδεκα μέρεα δασαμένους τῶν ὡρέων ἐς αὐτόν· ταῦτα δὲ ἐξευρεῖν ἐκ τῶν ἀστέρων ἔλεγον·ἄγουσι δὲ τοσῷδε σοφώτερον Ἑλλήνων, ἐμοὶ δοκέειν, ὅσῳ Ἕλληνες μὲν διὰ τρίτου ἔτεος ἐμβόλιμον ἐπεμβάλλουσι τῶν ὡρέων εἵνεκεν, Αἰγύπτιοι δὲτριηκοντημέρους ἄγοντες τοὺς δυώδεκα μῆνας ἐπάγουσι ἀνὰ πᾶν ἔτος πέντε ἡμέρας πάρεξ τοῦ ἀριθμοῦ, καί σφι ὁ κύκλος τῶν ὡρέων ἐς τὠυτὸ περιιὼν παραγίνεται.

1 Όσον αφορά τα ανθρώπινα πράγματα αυτό έλεγαν ομόφωνα, ότι δηλαδή πρώτοι οι Αιγύπτιοι από όλους τους ανθρώπους επινόησαν το έτος και χώρισαν σε δώδεκα μέρη τις εποχές που υπάρχουν σε αυτό. Και αυτά ισχυρίζονταν ότι τα βρήκαν με την παρατήρηση των άστρων. Μου φαίνεται ότι πιο σοφά το οργάνωσαν απ’ό,τι οι Έλληνες, εφόσον οι Έλληνες κάθε τρίτο έτος τοποθετούν έναν εμβόλιμο μήνα για να βγαίνουν σωστά οι εποχές, ενώ οι Αιγύπτιοι έχοντας χωρίσει το έτος σε δώδεκα μήνες, αποτελούμενους από τριάντα ημέρες, κάθε χρόνο προσθέτουν πέντε ημέρες κι έτσι συμπληρώνεται ο κύκλος των εποχών.
……………………………………….. 
43… 

4 ἀλλά τις ἀρχαῖος ἐστὶ θεὸς Αἰγυπτίοισι Ἡρακλέης· ὡς δὲ αὐτοὶ λέγουσι, ἔτεα ἐστὶ ἑπτακισχίλια καὶ μύρια ἐς Ἄμασιν βασιλεύσανταἐπείτε ἐκ τῶν ὀκτὼ θεῶν οἱ δυώδεκα θεοὶ ἐγένοντο τῶν Ἡρακλέα ἕνα νομίζουσι.
43
4 Αλλά όμως, υπάρχει κάποιος αρχαίος θεός Ηρακλής στους Αιγύπτιους. Όπως λένε αυτοί, ήταν δεκαεπτά χιλιάδες χρόνια πριν από τη βασιλεία του Άμασι*τότε που από τους οκτώ θεούς προέκυψαν οι δώδεκα, ένας εκ των οποίων πιστεύουν ότι ήταν ο Ηρακλής. 
……………………………………..  
44
1 καὶ θέλων δὲ τούτων πέρι σαφές τι εἰδέναι ἐξ ὧν οἷόν τε ἦν, ἔπλευσα καὶ ἐς Τύρον τῆς Φοινίκης, πυνθανόμενος αὐτόθι εἶναι ἱρὸν Ἡρακλέος ἅγιον. 2 καὶ εἶδον πλουσίως κατεσκευασμένον ἄλλοισί τε πολλοῖσι ἀναθήμασι, καὶ ἐν αὐτῷ ἦσαν στῆλαι δύο, ἣ μὲν χρυσοῦ ἀπέφθου, ἣ δὲ σμαράγδου λίθου λάμποντος τὰς νύκτας μέγαθος. ἐς λόγους δὲ ἐλθὼν τοῖσι ἱρεῦσι τοῦ θεοῦ εἰρόμην ὁκόσος χρόνος εἴη ἐξ οὗ σφι τὸ ἱρὸν ἵδρυται. 3 εὗρον δὲ οὐδὲ τούτους τοῖσι Ἕλλησι συμφερομένους· ἔφασαν γὰρ ἅμα Τύρῳ οἰκιζομένῃ καὶ τὸ ἱρὸν τοῦ θεοῦ ἱδρυθῆναι, εἶναι δὲ ἔτεα ἀπ᾽ οὗ Τύρον οἰκέουσι τριηκόσια καὶ δισχίλια. εἶδον δὲ ἐν τῇ Τύρῳ καὶ ἄλλο ἱρὸν Ἡρακλέος ἐπωνυμίην ἔχοντος Θασίου εἶναι· 4 ἀπικόμην δὲ καὶ ἐς Θάσον, ἐν τῇ εὗρον ἱρὸν Ἡρακλέος ὑπὸ Φοινίκων ἱδρυμένον, οἳ κατ᾽ Εὐρώπης ζήτησιν ἐκπλώσαντες Θάσον ἔκτισαν· καὶ ταῦτα καὶ πέντε γενεῇσι ἀνδρῶν πρότερα ἐστὶ ἢ τὸν Ἀμφιτρύωνος Ἡρακλέα ἐν τῇ Ἑλλάδι γενέσθαι. 5 τὰ μέν νυν ἱστορημένα δηλοῖ σαφέως παλαιὸν θεὸν Ἡρακλέα ἐόντα, καὶ δοκέουσι δέ μοι οὗτοι ὀρθότατα Ἑλλήνων ποιέειν, οἳ διξὰ Ἡράκλεια ἱδρυσάμενοι ἔκτηνται, καὶ τῷ μὲν ὡς ἀθανάτῳ Ὀλυμπίῳ δὲ ἐπωνυμίην θύουσι, τῷ δὲ ἑτέρῳ ὡς ἥρωι ἐναγίζουσι.
44
Και έχοντας την επιθυμία να τα πληροφορηθώ αυτά σαφέστερα, πήγα με πλοίο στην Τύρο της Φοινίκης, επειδή είχα ακούσει ότι εκεί βρίσκεται σεβαστό ιερό του Ηρακλή. Και το είδα να είναι πλούσια στολισμένο με πολλά και διάφορα αναθήματα, ανάμεσα στα οποία υπήρχαν και δύο στήλες, η μία από ατόφιο χρυσάφι, η άλλη από σμαράγδι που τη νύκτα έλαμπε εκτυφλωτικά. Συζητώντας με τους ιερείς του θεού, τους ρώτησα πόσος καιρός είχε περάσει από όταν ιδρύθηκε το ιερό αυτό. Και ούτε αυτοί συμφωνούσαν με τους Έλληνες. Γιατί έλεγαν πως όταν ιδρύθηκε η Τύρος, χτίστηκε και το ιερό και από την κατοίκηση της Τύρου πάνε δύο χιλιάδες τριακόσια χρόνια. Είδα δε στην Τύρο και άλλο ιερό του Ηρακλή, στο οποίο ονομαζόταν Θάσιος. Πήγα λοιπόν στη Θάσο, στην οποία βρήκα ιερό του Ηρακλή που είχε χτιστεί από τους Φοίνικες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για την Ευρώπη έπλευσαν στη Θάσο και την έχτισαν. Και αυτά έγιναν πέντε γενιές νωρίτερα από όταν γεννήθηκε ο Ηρακλής του Αμφιτρύωνος στην Ελλάδα. Όσα λοιπόν αναφέρθηκαν φανερώνουν ξεκάθαρα ότι ο Ηρακλής είναι παλαιός θεός. Και μου φαίνεται ότι σωστά κάνουν όσοι από τους Έλληνες έχουν χτίσει δύο ιερά του Ηρακλή και στο ένα, του Ολύμπιου, τον τιμούν ως αθάνατο, ενώ στο άλλο του προσφέρουν νεκρικές τιμές ήρωα.
…………………………………………..

142

1 ἐς μὲν τοσόνδε τοῦ λόγου Αἰγύπτιοί τε καὶ οἱ ἱρέες ἔλεγον, ἀποδεικνύντες ἀπὸ τοῦ πρώτου βασιλέος ἐς τοῦ Ἡφαίστου τὸν ἱρέα τοῦτον τὸν τελευταῖον βασιλεύσαντα μίαν τε καὶ τεσσεράκοντα καὶ τριηκοσίας γενεὰς ἀνθρώπων γενομένας, καὶ ἐν ταύτῃσι ἀρχιερέας καὶ βασιλέας ἑκατέρους τοσούτους γενομένους. 2 καίτοι τριηκόσιαι μὲν ἀνδρῶν γενεαὶ δυνέαται μύρια ἔτεα· γενεαὶ γὰρ τρεῖς ἀνδρῶν ἑκατὸν ἔτεα ἐστί· μιῆς δὲ καὶ τεσσεράκοντα ἔτι τῶν ἐπιλοίπων γενεέων, αἳ ἐπῆσαν τῇσι τριηκοσίῃσι, ἐστὶ τεσσεράκοντα καὶ τριηκόσια καὶ χίλια ἔτεα. 3 οὕτω ἐν μυρίοισί τε ἔτεσι καὶ χιλίοισι καὶ τριηκοσίοισί τε καὶ τεσσεράκοντα ἔλεγον θεὸν ἀνθρωποειδέα οὐδένα γενέσθαι· οὐ μέντοι οὐδὲ πρότερον οὐδὲ ὕστερον ἐν τοῖσι ὑπολοίποισι Αἰγύπτου βασιλεῦσι γενομένοισι ἔλεγον οὐδὲν τοιοῦτο. 4 ἐν τοίνυν τούτῳ τῷ χρόνῳ τετράκις ἔλεγον ἐξ ἠθέων τὸν ἥλιον ἀνατεῖλαι· ἔνθα τε νῦν καταδύεται, ἐνθεῦτεν δὶς ἐπαντεῖλαι, καὶ ἔνθεν νῦν ἀνατέλλει, ἐνθαῦτα δὶς καταδῦναι. καὶ οὐδὲν τῶν κατ᾽ Αἴγυπτον ὑπὸ ταῦτα ἑτεροιωθῆναι, οὔτε τὰ ἐκ τῆς γῆς οὔτε τὰ ἐκ τοῦ ποταμοῦ σφι γινόμενα, οὔτε τὰ ἀμφὶ νούσους οὔτε τὰ κατὰ τοὺς θανάτους.

142 
Μέχρι αυτό το σημείο η αφήγησή μου προερχόταν απ” όσα έλεγαν οι Αιγύπτιοι και οι ιερείς, αποδεικνύοντας ότι από τον πρώτο βασιλιά έως αυτόν τον ιερέα του Ηφαίστου, που βασίλευσε τελευταίος, μεσολάβησαν τριακόσιες σαράντα μία γενεές ανθρώπων και στο διάστημα αυτό άλλοι τόσοι έγιναν βασιλείς και αρχιερείς. Και πράγματι τριακόσιες ανθρώπινες γενεές ισούνται με δέκα χιλιάδες χρόνια, γιατί τρεις γενεές ισούνται με εκατό χρόνια. Και οι σαράντα μία γενεές που υπολείπονται μαζί με τις τριακόσιες ισοδυναμούν με χίλια τριακόσια σαράντα χρόνια. Έτσι στο διάστημα έντεκα χιλιάδων τριακοσίων σαράντα χρόνων έλεγαν ότι δεν είδαν να υπάρχει κανένας θεός με ανθρώπινη μορφή, και ισχυρίζονταν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε πριν ούτε μετά από τους υπόλοιπους βασιλείς της Αιγύπτου. Σ’αυτό το χρονικό διάστημα, λοιπόν, έλεγαν ότι ο ήλιος δεν ανέτειλε από συνηθισμένο σημείο, αλλά από εκεί που σήμερα δύει. Από εκεί δύο φορές ανέτειλε, έλεγαν, και από εκεί όπου σήμερα ανατέλει, έλεγαν πάλι ότι έδυσε δύο φορές. Και τίποτα δεν άλλαξε στην Αίγυπτο (όλο εκείνο τον καιρό) απ” όσα παράγουν η γη και ο ποταμός, ούτε απ’όσα αφορούσαν στις ασθένειες και στους θανάτους.
………………………………………………..

145

1 ἐν Ἕλλησι μέν νυν νεώτατοι τῶν θεῶν νομίζονται εἶναι Ἡρακλέης τε καὶ Διόνυσος καὶ Πάν, παρ᾽ Αἰγυπτίοισι δὲ Πὰν μὲν ἀρχαιότατος καὶ τῶν ὀκτὼ τῶν πρώτων λεγομένων θεῶν, Ἡρακλέης δὲ τῶν δευτέρων τῶν δυώδεκα λεγομένων εἶναι, Διόνυσος δὲ τῶν τρίτων, οἳ ἐκ τῶν δυώδεκα θεῶν ἐγένοντο. 2 Ἡρακλέι μὲν δὴ ὅσα αὐτοὶ Αἰγύπτιοι φασὶ εἶναι ἔτεα ἐς Ἄμασιν βασιλέα, δεδήλωταί μοι πρόσθε· Πανὶ δὲ ἔτι τούτων πλέονα λέγεται εἶναι, Διονύσῳ δ᾽ ἐλάχιστα τούτων, καὶ τούτῳ πεντακισχίλια καὶ μύρια λογίζονται εἶναι ἐς Ἄμασιν βασιλέα. 3 καὶ ταῦτα Αἰγύπτιοι ἀτρεκέως φασὶ. ἐπίστασθαι, αἰεί τε λογιζόμενοι καὶ αἰεὶ ἀπογραφόμενοι τὰ ἔτεα…
145
Στους Έλληνες τώρα, πιο νέοι θεωρούνται ο Ηρακλής, ο Διόνυσος και ο Πάνας. Στους Αιγύπτιους ο μεν Πάνας είναι αρχαιότατος, και ένας από τους καλούμενους οκτώ θεούςο δε Ηρακλής συγκαταλέγεται στους δεύτερους, τους λεγόμενους και δώδεκα θεούς, ενώ ο Διόνυσος στους τρίτους, αυτούς που δημιουργήθηκαν από τους δώδεκα. Πόσα χρόνια λένε οι Αιγύπτιοι ότι έχουν περάσει από τον Ηρακλή μέχρι το βασιλιά Άμασι το φανέρωσα παραπάνω. Από τον Πάνα λένε ότι έχουν περάσει ακόμα περισσότερα, ενώ από τον Διόνυσο τα λιγότερα απ” όλους, και από αυτόν (τον Διόνυσο) ως το βασιλιά Άμασι υπολογίζουν ότι είναι δεκαπέντε χιλιάδες χρόνιαΚαι αυτά οι Αιγύπτιοι ισχυρίζονται ότι τα γνωρίζουν με ακρίβεια, επειδή πάντοτε υπολογίζουν και καταγράφουν τα χρόνια.
…………………………………………………………….
Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι, ο Ηρακλής που αναφέρουν οι Αιγύπτιοι ως θεό που έζησε δεκαεπτά χιλιάδες χρόνια πριν τη βασιλεία του Άμασι, είναι άλλος από τον Ηρακλή του Αμφιτρύωνος και της Αλκμήνης.
Διότι όπως παρατηρεί ο Ηρόδοτος, καλώς οι Έλληνες τιμούσαν τον Ολύμπιο Ηρακλή ως Αθάνατο και ξεχωριστά τον άλλο Ηρακλή ως Ήρωα!
Επίσης δεν πρέπει να λανθάνει της προσοχής μας η αναφορά του Ηροδότου στις χρονολογίες, περί του πότε συνέβησαν πολλά Ιστορικά γεγονότα! Αλλά και πότε συνέβησαν και κάποιες κοσμογονικές αλλαγές!
Αν, όπως θα δούμε παρακάτω τα αναφερόμενα από τον Παυσανία, σχετικά με τον Ηρακλή τον Ιδαίο Δάκτυλο, τότε συμπεραίνουμε ότι αυτός ο Ηρακλής ο Ιδαίος ο και Παραστάτης, είναι ο αρχαίος θεός των Αιγυπτίων που έζησε δεκαεπτά χιλιάδες χρόνια πριν τη βασιλεία του Άμασι, δηλ., δεκαεννέα χιλιάδες εξακόσια χρόνια περίπου από σήμερα!
ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΗΛΙΑΚΑ Α”

[6] ταῦτα μὲν δὴ ἔχει τρόπον τὸν εἰρημένον: ἐς δὲ τὸν ἀγῶνα τὸν Ὀλυμπικὸν λέγουσιν Ἠλείων οἱ τὰ ἀρχαιότατα μνημονεύοντες Κρόνον τὴν ἐν οὐρανῷ σχεῖν βασιλείαν πρῶτον καὶ ἐν Ὀλυμπίᾳ ποιηθῆναι Κρόνῳ ναὸν ὑπὸ τῶν τότε ἀνθρώπων, οἳ ὠνομάζοντο χρυσοῦν γένος: Διὸς δὲ τεχθέντος ἐπιτρέψαι Ῥέαν τοῦ παιδὸς τὴν φρουρὰν τοῖς Ἰδαίοις Δακτύλοις, καλουμένοις δὲ τοῖς αὐτοῖς τούτοις καὶ Κούρησιν: ἀφικέσθαι δὲ αὐτοὺς ἐξ Ἴδης τῆς Κρητικῆς, [πρὸς]Ἡρακλέα καὶ Παιωναῖον καὶ Ἐπιμήδην καὶ Ἰάσιόν τε καὶ Ἴδαν:…
Ἡρακλεῖ οὖν πρόσεστι τῷ Ἰδαίῳ δόξα τὸν τότε ἀγῶνα διαθεῖναι πρώτῳ καὶ Ὀλύμπια ὄνομα θέσθαι: διὰ πέμπτου οὖν ἔτους αὐτὸν κατεστήσατο ἄγεσθαι, ὅτι αὐτός τε καὶ οἱ ἀδελφοὶ πέντε ἦσαν ἀριθμόν [10] Δία δὴ οἱ μὲν ἐνταῦθα παλαῖσαι καὶ αὐτῷ Κρόνῳ περὶ τῆς ἀρχῆς, οἱ δὲ ἐπὶ κατειργασμένῳ ἀγωνοθετῆσαί φασιν αὐτόν: νικῆσαι δὲ ἄλλοι τε λέγονται καὶ ὅτι Ἀπόλλων παραδράμοι μὲν ἐρίζοντα Ἑρμῆν, κρατήσαι δὲ Ἄρεως πυγμῇ. τούτου δὲ ἕνεκα καὶ τὸ αὔλημα τὸ Πυθικόν φασι τῷ πηδήματι ἐπεισαχθῆναι τῶν πεντάθλων, ὡς τὸ μὲν ἱερὸν τοῦ Ἀπόλλωνος τὸ αὔλημα ὄν, τὸν Ἀπόλλωνα δὲ ἀνῃρημένον Ὀλυμπικὰς νίκας. 
VIII. τούτων δὲ ὕστερον Κλύμενον τὸν Κάρδυος, πεντηκοστῷ μάλιστα ἔτει μετὰ τὴν συμβᾶσαν ἐπὶ Δευκαλίωνος ἐν Ἕλλησιν ἐπομβρίαν ἐλθόντα ἐκ Κρήτης, γένος ἀπὸ Ἡρακλέους ὄντα τοῦ Ἰδαίου, τόν τε ἀγῶνα ἐν Ὀλυμπίᾳ θεῖναι καὶ Κούρησι τοῖς τε ἄλλοις καὶ Ἡρακλεῖ τῷ προγόνῳ λέγουσιν ἱδρύσασθαι βωμόν, Παραστάτην ἐπωνυμίαν τῷ Ἡρακλεῖ θέμενον.
…………………………………………………….
*(Ο Άμασις, φαραώ της 18ης Δυναστείας, βασίλεψε στην Αίγυπτο στα μέσα του 6ου αιώνα της Αρχαιότητας. Είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τους Έλληνες, οι οποίοι είχαν ιδρύσει στο Δέλτα του Νείλου, πολύ κοντά στην τότε πρωτεύουσα της χώρας τη Σάιδα, μια «πανελλήνια» αποικία τη Ναύκρατη. Ιδιαίτερες φιλίες είχε αναπτύξει ο Άμασις με τον τύραννο της Σάμου, τον Πολυκράτη, που εθεωρείτο ο πιο τυχερός άνθρωπος του καιρού του. )
Πλάτων Πισατίδης

http://alfeiospotamos.gr/?p=1788

ΟΙ…»ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ»…

ο χοντρός   ( ΜΠΕΝ ΣΕΛΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ )
 unnamed
ο λιγνός    ( ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΣΑΜ )
 unnamed (1)
κι ο ανάρμοστος   ( ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ )
unnamed (2) 
(Αγαμέμνων)
…………………………………………………………..
Νίκος Τανάλιας Είναι άνθρωποι ελληνικοί τούτοι οι «πατριώτες»;
Ααρών Αβουρί ή Κώστας Σημίτης (ΠαΣοΚ), 
Κωστάκης Καρ-άμαν-αλής (ΝΔ), 
Τζέφρυ Τσαντ ή Γιωργάκης Α. Παπανδρέου (ΠαΣοΚ), 
Δαυίδ Δαυίδοβ ή Λουκάς Παπαδήμος (ΕΚΤ), 
Μπεν Χιράμ ή Αντωνάκης Σαμαράς (ΝΔ), 
Μπεν Σαβί ή Γιάννης Στουρνάρας (ΝΔ) 
και ΄Αξελ Σίπρα ή Axel Cipra (ΣυΡιζΑ).
Καλό μήνα (Τρίτη 1 Απριλίου 2014)!
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=1778

Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν μη-Εβραίο


«ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!! Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα !!!!!!»
Η παρακάτω σελίδα είναι κόμικ από γνωστό Εβραϊκό περιοδικό (το Heeb magazine).
Η “αστεία” ιστοριούλα του κόμικ εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν “Gentile” δηλαδή έναν ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα.
Το όνομα “Gentile” το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και γενικά κάθε μη Εβραίο.Το περιοδικό όμως εκδίδεται σήμερα και όχι στα αρχαία χρόνια… Μέχρι και σήμερα οι Εβραίοι γουστάρουν ως γνήσιοι ανθρωποφάγοι να τρώνε τους Gentile Έλληνες..
 
cartoon_2_800
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=1768

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΔΡΑΚΟ …. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Βασίλειος Σωτήρας ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΔΡΑΚΟ …. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
Akihiko Yamaguchi’s …..
FEDERAL CODE: DRAGON FAMILY
DRAGON FAMILY CODE: AP13652
DRAGON ID CODE: A0003B
ORGANIZATION CODE: 07624
………………………………………………………….

AKIHIKO YAMAGUCHI + DRAGON FAMILY WITH DRAGI EMSERIEV + NATWEST BANK DOCS

IF YOU HAVE EVIDENCE REGARDING AKIHIKO YAMAGUCHI + THE DRAGON FAMILY WITH DRAGI EMSERIEV USING NATWEST BANK DOCUMENTS, CONTACT US AT THE SKYOE NAMES ON TOP OF THIS PAGE.
Confirmation-of-Identity-Dragi-+Dragon-Family

DRAGI-EMSERIEV-Passport

Account-Statement-1

wintop-letter-13th1.-
http://www.thewhistleblowers.org/?p=36734
http://alfeiospotamos.gr/?p=1728

Ποιά ήταν η πόλις Ashkelon;


ΙησούςΝαυή 13 3 από Σιώρ, του κατέναντι της Αιγύπτου, έως των ορίων της Ακκαρών προς βορράν, τα οποία αριθμούνται εις τους Χαναναίους. αι πέντε ηγεμονίαι των Φιλισταίων, των Γαζαίων, των Αζωτίων, των Ασκαλωνιτών, των Γετθαίων και των Ακκαρωνιτών, και η των Αυϊτών·…
Κριταί 1 18 Ο Ιούδας εκυρίευσε και την Γάζαν και τα όρια αυτής, και την Ασκαλώνα και τα όρια αυτής, και την Ακκαρών και τα όρια αυτής…
Κριταί 14 19 Και επήλθεν επ” αυτόν πνεύμα Κυρίου· και κατέβη εις Ασκάλωνα και εφόνευσε τριάκοντα άνδρας εξ αυτών, και έλαβε τα ιμάτια αυτών, και έδωκε τας στολάς εις τους εξηγήσαντας το αίνιγμα. Και εξήφθη ο θυμός αυτού, και ανέβη εις τον οίκον του πατρός αυτού…
Α” Σαμουήλ 6 17 Αύται δε ήσαν αι αιμορροΐδες αι χρυσαί, τας οποίας οι Φιλισταίοι απέδωκαν προσφοράν περί ανομίας εις τον Κύριον· της Αζώτου μία, της Γάζης μία, τηςΑσκαλώνος μία, της Γαθ μία, της Ακκαρών μία·…
Β” Σαμουήλ 1 20 Μη αναγγείλητε εις την Γαθ, μη διακηρύξητε εις τας πλατείας της Ασκάλωνος, μήποτε χαρώσιν αι θυγατέρες των Φιλισταίων, μήποτε αγαλλιάσωνται αι θυγατέρες των απεριτμήτων·…
Εκκλησιαστής 12 11 Οι λόγοι των σοφών είναι ως βούκεντρα και ως καρφία εμπεπηγμένα υπό των διδασκάλων των συναθροισάντων αυτούς· εδόθησαν δε παρά του αυτού ποιμένος…
Ιερεμίας 25 20 και πάντα τον σύμμικτον λαόν και πάντας τους βασιλείς της γης Ουζ και πάντας τους βασιλείς της γης των Φιλισταίων και την Ασκάλωνα και την Γάζαν και την Ακκαρών και το υπόλοιπον της Αζώτου,…
Ιερεμίας 47 5 Φαλάκρωμα ήλθεν επί την Γάζαν· η Ασκάλων απωλέσθη μετά του υπολοίπου της κοιλάδος αυτών. Έως πότε θέλεις κάμνει εντομάς εις σεαυτήν;…
Ιερεμίας 47 7 Πως να ησυχάσης; διότι ο Κύριος έδωκεν εις αυτήν παραγγελίαν κατά τηςΑσκάλωνος και κατά της παραθαλασσίου· εκεί διώρισεν αυτήν…
Αμώς 1 8 Και θέλω εξολοθρεύσει τον κάτοικον από της Αζώτου και τον κρατούντα το σκήπτρον από της Ασκάλωνος, και θέλω στρέψει την χείρα μου εναντίον της Ακκαρών και το υπόλοιπον των Φιλισταίων θέλει απολεσθή, λέγει Κύριος ο Θεός…
Σοφονίας 2 4 Διότι η Γάζα θέλει εγκαταλειφθή και η Ασκάλων θέλει ερημωθή· θέλουσιν εκδιώξει την Άζωτον εν καιρώ μεσημβρίας και η Ακκαρών θέλει εκριζωθή…
Σοφονίας 2 7 Και το παράλιον τούτο θέλει είσθαι διά το υπόλοιπον του οίκου Ιούδα· εκεί θέλουσι βόσκει· εν τοις οίκοις της Ασκάλωνος θέλουσι καταλύει το εσπέρας· διότι Κύριος ο Θεός αυτών θέλει επισκεφθή αυτούς και αποστρέψει την αιχμαλωσίαν αυτών…
Ζαχαρίας 9 5 Θέλει ιδεί η Ασκάλων και φοβηθή, και η Γάζα και θέλει λυπηθή σφόδρα, και η Ακκαρών, διότι η προσδοκία αυτής θέλει ματαιωθή· και θέλει απολεσθή ο βασιλεύς εκ της Γάζης και η Ασκάλων δεν θέλει κατοικείσθαι…
Υ.Γ.
3743035
Μπαίνοντας στο Google Earth, μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες από την αρχαία Ασκάλωνα!
http://narthix.blogspot.gr/2010/12/ashkelon.html

Έσκασε μεγάλη βόμβα στη Θεσσαλονίκη!-Παράνομη η υποψηφιότητα Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης!


 
Έσκασε μεγάλη βόμβα στη Θεσσαλονίκη! Το μπλόγκ taxalia αποκάλυψε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης πρέπει να κηρυχτεί έκπτωτος από τη θέση του δημάρχου γιατί δεν είχε παραιτηθεί από πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου 18 μήνες από την ημερομηνία των εκλογών!
Μετράει ώρες;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TAXALIA, ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εκπέσει άμεσα από το αξίωμά του! Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, έχει ήδη…συνταχθεί σχετική ένσταση που αναμένεται να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Η ένσταση αυτή επικαλείται την μέχρι πρότινος ιδιότητα του Γιάννη Μπουτάρη ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!
Ψάχνοντας το θέμα, ανατρέξαμε στη νομοθεσία και καταρχήν στα Κωλύματα και ασυμβίβαστα του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/07-06-2010), δηλαδή του «Νόμου Καλλικράτη». Πράγματι λοιπόν, διαβάζοντας το εδάφιο στ) της παραγράφου 1 και την παράγραφο 8 του άρθρου 14 «Κωλύματα και ασυμβίβαστα» του Νόμου, συμπεράναμε καταρχήν ότι ο νυν Δήμαρχος για να είναι υποψήφιος θα έπρεπε να μην είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μέσα στο δεκαοκτάμηνο πριν από τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών. Διαπιστώσαμε όμως επιπλέον ότι οι δύο αυτές ιδιότητες δεν αποτελούν μόνο κώλυμα εκλογιμότητας, αλλά και ασυμβίβαστο. Δηλαδή με απλά λόγια, κακώς ο κ. Μπουτάρης ήταν τόσο καιρός και Δήμαρχος και Πρόεδρος του Φεστιβάλ!
Επειδή ακόμη και εμείς, διαβάζοντας το κείμενο της ένστασης πέσαμε κυριολεκτικά από τα σύννεφα, ψάξαμε να δούμε επίσης τη νομοθεσία που διέπει το Φεστιβάλ και μνημονεύεται στην ένσταση αυτή. Αναφέρεται λοιπόν ο Ν. 3905/2010 (ΦΕΚ 219/τ.Α΄/23-12-2010). Ο Νόμος αυτός ορίζει ότι το Φεστιβάλ εποπτεύεται από τον Υπουργό Πολιτισμού (παράγραφος 3 του άρθρου 21), ενώ ο Υπουργός διορίζει απευθείας τον Πρόεδρο του Δ.Σ. (παράγραφοι 1, 2 & 3 του άρθρου 26). Πράγματι λοιπόν, ο Γιάννης Μπουτάρης διορίστηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φεστιβάλ με την με αριθμό ΥΠΠΟΤ/ΔΙΟΙΚ/ΤΔΠΕΦ/721/51/25-07-1011 Απόφαση του τότε Υπουργού Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γερουλάνου (ΦΕΚ 258/τ.Υ.Ο.Δ.Δ./10-08-2011).
Από τότε λοιπόν και μέχρι τη στιγμή που έπαψε να είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν μπορούσε να έχει την ιδιότητα του Δημάρχου!
Πότε όμως έπαψε να είναι και τυπικά Πρόεδρος; Η ένσταση που διαβάσαμε το γράφει κι αυτό και όπως μας ειπώθηκε αυτός ήταν και ο λόγος της καθυστέρησης της υποβολής της, ώστε να συμπληρωθεί και το στοιχείο αυτό. Το παραπάνω φαίνεται στην με αριθμό ΥΠΠΟΑ/ΓΔΔΥ/ΔΙΟΙΚ/ΤΔΠΕΦ/66054/8059/6916/364/12-03-1014 (ΦΕΚ 156/τ.Υ.Ο.Δ.Δ./26-03-2014) Απόφαση του νυν Υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, με την οποία διορίστηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φεστιβάλ ο Σκηνοθέτης κ. Σμαραγδής στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Μπουτάρη. Αυτή η Υπουργική Απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά: «3. Την αριθμ. 7510/20.11.2013 επιστολή του Ιωάννη Μπουτάρη, με την οποία υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για προσωπικούς λόγους…».
Ακόμη λοιπόν κι αν θεωρήσει κάποιος ως ημερομηνία παραίτησής του Γ. Μπουτάρη την 20-11-2013 και όχι την από 12-03-2014 αποδοχή της από τον Υπουργό, απομένουν έως τις εκλογές μόνο 6 μήνες. Και όχι πάνω από 18 που προβλέπει ο Νόμος Καλλικράτη» ως απαιτούμενο για να έχει δικαίωμα υποψηφιότητας ως Δήμαρχος.
Και ένα επιπλέον στοιχείο, που μας το έδωσε νομικός όταν του θέσαμε το ζήτημα: Αυτή τη στιγμή είναι προς ψήφιση στη Βουλή Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών». Σε αυτό το νομοσχέδιο και ειδικότερα στο άρθρο 26 υπάρχει τροποποίηση του σχετικού άρθρου 14 του Νόμου Καλλικράτη ως προς τα κωλύματα και ασυμβίβαστα. Όμως, μας ειπώθηκε ότι η τροποποίηση αυτή αφορά άλλες κατηγορίες προσώπων και όχι περιπτώσεις σαν του νυν Δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Για να γυρίσουμε και στο πολιτικό σκέλος της υπόθεσης και εφόσον όλα τα παραπάνω αποδειχθούν και στα αρμόδια όργανα, αναρωτιόμαστε κάτι. Ήταν όντως προσωπικοί οι λόγοι της παραίτησης του Δημάρχου το Νοέμβριο; Μήπως το ήξερε το πρόβλημα και ήθελε κοινώς «να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια» σε ανύποπτο χρόνο; Μήπως έτσι εξηγείται και η θέληση του Γιάννη Μπουτάρη να αναλάβει Πρόεδρος του Φεστιβάλ στη θέση του ο κος Βούγιας…; Μήπως δηλαδή προσπάθησε με το ίδιο χαρτί να σώσει και τον εαυτό του τον Νοέμβριο παραιτούμενος, αλλά και να κάψει τον Σπύρο…;
ΥΓ: Και για ποιόν ακόμα χτυπάει η καμπάνα;
ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ
http://alfeiospotamos.gr/?p=1711
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters