Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 20-5-2019

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑΝΝΕΛΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 14ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 20-5-2019

Τι Ετοιμάζουν οι Κομιστές της Παγκοσμιοποίησης; Κλειστά Στόματα για την Φετινή Συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ. Οργιάζουν οι Φήμες


Κάθε φορά που ένα άρθρο επικαλείται τον όρο «Bilderberg»αρκεί για να σημάνει συναγερμός και να γίνει…ανασκόπηση σε κάθε πιθανή και απίθανη θεωρία συνωμοσίας.

Βέβαια η ετήσια συνάντηση των ελίτ του κόσμου κάθε άλλο παρά αθώα είναι και έχει αποδειχτεί πολλάκις αυτό , ενώ μόνο και μόνο πως στο πλαίσιό της διεξάγονται κάποιες πολύ αμφιλεγόμενες συζητήσεις, που το μόνο που γνωρίζουμε για αυτές είναι πως δεν θα τις μαθουμε ποτέ, αρκεί!
Αυτό όμως που φέτος έχει προξενήσει απορίες είναι πως έχουμε φθάσει αισίως στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαϊου και δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία πληροφορία ούτε για τον τόπο ούτε για την ημερομηνία της συνεδρίασης για το 2019.

Πως τα Κύτταρα του Εγκεφάλου μας Μπορούν να Αναγεννηθούν σε Οποιαδήποτε Ηλικία να Είναι σε Εγρήγορση Συνεχώς

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο εγκέφαλος των παιδιών αναπτύσσεται και διευρύνεται όσο τα παιδιά μαθαίνουν και μεγαλώνουν. Αντιθέτως, οι ενήλικες, όσο μεγαλώνουν, αρχίζουν σταδιακά να χάνουν εγκεφαλικά κύτταρα και εγκεφαλικό υλικό.
Αυτό συμβαίνει διότι τα κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν πριν κατορθώσει το σώμα να τα αποκαταστήσει. Στην ουσία, μέχρι τις αρχές του 1990 ο κόσμος πίστευε ότι από τη στιγμή που τα εγκεφαλικά κύτταρα πεθάνουν, δεν δημιουργούνται νέα κύτταρα για να τα αντικαταστήσουν. Τώρα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αυτό δεν ισχύει.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters