Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Παραδεισος η Ολεθρος Ντοκιμαντέρ (Ελληνικοί υπότιτλοι)

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ αναφαίνονται με λεπτομέρεια οι βαθύτερες αιτίες των συστημικών διαταραχών των αξίων και τα επιζήμια συμπτώματα που προκαλούνται από την τρέχουσα κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του πολιτισμού μας. To Venus Project τάσσεται υπέρ ενός νέου κοινωνικο-οικονομικού συστήματος, ενημερωμένο με την σημερινή γνώση, που χαρακτηρίζει τη δια βίου εργασία του Κοινωνικού Μηχανικού, φουτουριστή, εφευρέτη και Βιομηχανικού σχεδιαστή Jacque Fresco, που ο ίδιος αποκαλεί οικονομία βασισμένη σε πόρους.

Στην ταινία τονίζεται η ανάγκη να ξεπεραστούν παρωχημένες και αναποτελεσματικές μέθοδοι της πολιτικής, των νόμων, των επιχειρήσεων και να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της επιστήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία, για να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των ανθρώπων του κόσμου. Δεν βασίζεται στις απόψεις των πολιτικών και οικονομικών ελίτ ή στην σφαίρα της φαντασίας, αλλά στη διατήρηση μιας δυναμικής ισορροπίας με τον πλανήτη που θα μπορούσε να προσφέρει τελικά την αφθονία για όλους τους ανθρώπους.

Το "Παράδεισος ή Λήθη", από το Venus Project, εισάγει τον θεατή σε ένα πιο κατάλληλο σύστημα αξιών με ολιστική προσέγγιση προς όφελος του ανθρώπινου πολιτισμού.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (βίντεο)

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ 1 

ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ 12 ΑΞΙΕΣ 18 ΑΡΧΕΣ (10 ΑΞΙΑΚΕΣ ΚΑΙ 8 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ) ΚΑΙ 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ή ΠΡΑΞΗΣ Ή ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ



http://alfeiospotamos.gr/?p=16661

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! Επιβεβαιώθηκε ΚΟΜΗΤΗΣ-2,5 μίλια αναμένεται 15 - 28 Σεπ, 2015 VIDEO

Τόσο η NASA και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης έχουν προετοιμαστεί για μια παγκόσμια καταστροφή ...


Επιβεβαιώθηκε ΚΟΜΗΤΗΣ-2,5 μίλια  αναμένεται 15 - 28 Σεπ, 2015
Η NASA έχει ξεκινήσει το «υποθετικό σενάριο πρόσκρουση του αστεροειδούς», ενώ της FEMA αρχίζει την αποθηκεύει προμήθειες έκτακτης ανάγκης. Είναι ένας αστεροειδής Αρμαγεδδών ;
Εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με έναν κομήτη που αναμένεται να χτυπήσει τη γη μεταξύ Σεπ 15 έως 28, το 2015. Σχεδόν ένα χρόνο πριν, ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας τρεις φορές ανακοίνωσε δημοσίως σε συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου την αντίστροφη μέτρηση για "το κλίμα χάους", που θα αρχίσει στις 24 Σεπτεμβρίου, 2015. Ξέρουν τι έρχεται και to έχω ήδη πει - το χάος θα ξεσπάσει σε αυτόν τον πλανήτη το Σεπτέμβριο του 2015. Είστε έτοιμοι; Δείτε το βίντεο παρακάτω:
Με κάθε επιφύλαξη, αναμεταδίδουμε την πληροφορία αυτή απο πήγες μας εξωτερικού! θα ενημερώσουμε για οτι νεότερο. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ



http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/06/asteroeidhs-tha-ktypisei-thn-gh-to-septevrio.html

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ  ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΙΩΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΉΦΙΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!!)
(ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΉΦΙΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!!Φίλες και φίλοι, πριν 6 μήνες στην Ελλάδα εκλέχτηκε η πρώτη αριστερή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης τουλάχιστον ασχετα που απο το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έχουμε αριστερή ιστορία κτλ κτλ. Το κόμμα που ίδρυσε ο Χαρίλαος Φλωράκης με τον Λεωνίδα Κύρκο το 1989 ήρθε πρώτο στην προτίμηση /πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Αλλά ας δούμε λίγο την ιστορία του κόμματος γιατί έχει και αυτό την σημασία του. Ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου (συντομότερα Συνασπισμός ή ΣΥΝ) ιδρύθηκε το 1989 και ήταν ένωση των κομμάτων ΚΚΕ Εξωτερικού του Χ. Φλωράκη και ΚΚΕ Εσωτερικού του Λ. Κύρκου.
Πρώτος πρόεδρος του ήταν ο Χ. Φλωράκης ενώ γενικός γραμματέας του ο Λ. Κύρκος. Στις εκλογές του 1989 έλαβε 13.1% αλλά μετά την συγκυβέρνηση με την ΝΔ του Κώστα Μητσοτάκη υπό την πρωθυπουργία του Τζανή Τζαννετάκη και την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, τα ποσοστά του άρχισαν να καταρρέουν, ενώ η όλη υπόθεση έμεινε στην ιστορία ως βρώμικο 89.
Κάπως έτσι και υπό την δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του το ΚΚΕ προκειμένου να ξεφύγει από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδο του, και ο Συνασπισμός πέρασε στα χέρια της Μαρίας Δαμανάκη.
Στις εκλογές του 1993 όμως δεν κατόρθωσε να πιάσει το εκλογικό όριο του 3% και δεν μπήκε στην βουλή. Η Μαρία Δαμανάκη αποχώρησε, αργότερα εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ και την διαδέχτηκε στην Αρχηγία του κόμματος ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πατέρας της σημερινής προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Στις εκλογές του 1996 κατάφερε να ξαναμπεί στην βουλή με ποσοστό 5.12% ενώ στις εθνικές εκλογές του 2000 υποστηρίχθηκε και από το μικρό κόμμα Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ) και έλαβε 3,20%. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος παραιτήθηκε και πρόεδρος ανέλαβε ο Αλέκος Αλαβάνος, ενώ άλλαξε και το όνομα του κόμματος κι έγινε «Συνασπισμός της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας».
Στις βουλευτικές εκλογές του Απριλίου 2004, ο Συνασπισμός μαζί με μικρότερα αριστερά κόμματα και οργανώσεις συγκρότησε τη συμμαχία «Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς». Τα κόμματα αυτά ήταν η ΑΚΟΑ (μετεξέλιξη του ΚΚΕ εσωτερικού-Ανανεωτική Αριστερά, της τάσης "Αναβάθμιση" του ιστορικού ΚΚΕ Εσωτερικού), η Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ – πρόσφατα διαγραμμένα ιστορικά στελέχη του ΚΚΕ, όπως οι Θεωνάς, Κωστόπουλος κ.ά.), η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ - τροτσκιστές), οι Ενεργοί Πολίτες (Μανώλης Γλέζος). Η συμμαχία υποστηρίχθηκε και από την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος.
Το 2007 πρόεδρος του Συνασπισμού Αρχηγός εκλέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας ενώ από το 2012 έγινε ενιαίο κόμμα με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΟΚ 1 Μαρία Δαμανάκη: Είμαι Εβραία...! Πέφτουμε από τα σύννεφα...
Η κα. Μαρία Δαμανάκη ομολογεί μέσα στην βουλή των Ελλήνων ότι είναι Εβραία και ότι θίχτηκε από τον Καρατζφέρη (ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΧΑ ΜΙΖΕΣ!!!) που αποκάλεσε τον κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν"... η ίδια ήταν σε αποστολή στην δηθεν εξέγερση του πολυτεχνείου όταν έκαναν κατάληψη εξουσίας της χωράς, με το που έβγαλαν τον Παπαδόπουλο ,μετα κουβάλησαν εξ Αμερικής 2 πράκτορες της CIA και 2 κόμματα, ΠΑΣΟΚ -ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΟΚ 2 Χ. Φλωράκης Η ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΙΩΤΗΣ. Ο σφαγέας Ελλήνων! ηλίθιε νεοέλληνα κατάλαβες τι κόμμα έβγαλες;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ
8 Απριλίου του 1989, ανέλαβε την προεδρία του Συνασπισμού της Αριστεράς.
11 Ιουλίου 1989, ο Φλωράκης εκλέχτηκε πρόεδρος του ΚΚΕ. Η θέση του Γ.Γ. καταλήφθηκε ομόφωνα από τον Γρηγόρη Φαράκο.
25 Φεβρουαρίου 1991, στο 13ο συνέδριο του ΚΚΕ, ο Φλωράκης επανεξελέγη μέλος της Κ.Ε. του Κόμματος.
18 Μαρτίου 1991, αποχώρησε από την ηγεσία του Συνασπισμού, την προεδρία ανέλαβε η Μαρία Δαμανάκη.
21 Δεκεμβρίου 1991, εξελέγη ομόφωνα επίτιμος πρόεδρος του ΚΚΕ
το βραβείο του Καρλ Μαρξ από το συμβούλιο του κράτους της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας! για την υπηρεσίες του (υπέρ των Εβραίων και για άλλη μια σφαγή έλληνων)
Καρλ Μαρξ ο Εβραίος που είχε στόχο να καταστρέψει την Γερμανία! και ναι τα κατάφερε! αλλα για λίγο Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ο Χίτλερ του ναζιστικού κόμματος που την έκανε υπερδύναμη!
Άλλα δεν το έβαλαν κάτω οι Εβραίοι,Χίτλερ το πρώτο θύμα της νέας τάξης!! δυνάμεις της Γαλλίας και του Βελγίου εισέβαλαν στην Γερμανία οι Γερμανοί δεν πλήρωναν τα διεθνή τους χρέη!
Η σημερινή Γερμανία ειναι υπό κατοχή Αμερικής αριστερών απο το 1943 το έχει πει και δημοσιά ο Σοιμπλε (αριστερό εβραϊκό πιόνι) Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΎΨΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ  ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΙΩΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΉΦΙΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!!)
Ο Χαρίλαος Φλωράκης Ψευδώνυμο καπετάν Γιώτης ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ,(ΚΑΠΕΤΑΝ-ΧΙΩΤΗΣ) Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ
Ένα μικρό απόσπασμα, τι έκαναν στην Ελλάδα όλοι αυτοί! απο το 1940 ΕΩΣ 1950, μια τραγωδία καλά χωμένη στα βάθη της λήθης για τους υποστηρικτές του κομμουνισμού όσοι δεν ήταν κομμουνιστές αυτά πάθαιναν τότε! μέχρι το 1950 απο το 1943 είχε τελειώσει ο πόλεμος, για να μην λένε την γνωστή καραμέλα περί προδότες των Γερμανών κατι προδότες της Ελλάδος και υπηρέτες ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΗΡΎΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!!! Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΊΣΕΙ! ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Η ΝΑΖΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Ο στρατιώτης Ιωάννης Σκουλικάρης από την Κρήτη, υπηρετούσε την θητεία του, όταν συνελήφθη από άντρες του καπετάν Γιώτη (Χαρίλαος Φλωράκης), την 1η Ιουλίου 1949. Τα «παλικάρια» του καπετάν Γιώτη, αφού τον μαχαίρωσαν σε διάφορα σημεία του σώματός του και του έκοψαν τη μύτη και τ' αφτιά, προσπάθησαν να τον αποκεφαλίσουν. Επειδή ο Σκουλικάρης λιποθύμησε, οι δήμιοι του τον νόμισαν για νεκρό και δεν αποτελείωσαν την προσπάθειά τους. Όταν συνήλθε, με περιπετειώδη τρόπο, έφτασε στην τοποθεσία Μεταλλεία Δομοκού, όπου και τον περισυνέλεξε ο Εθνικός Στρατός. Τα σημάδια που άφησαν πάνω του οι κομμουνιστές, είναι κάτι παραπάνω από εμφανή και μοιάζει απίστευτο το ότι κατάφερε να επιζήσει μετά απ' όλα αυτά..
Ζήτω ο ΕΛΑΣ: Η νίκη είναι δική μας. Φασίστες θα πεθάνετε όλοι σας!! 1940!! σας θυμίζει κατι;
Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)
Αυτή ειναι η ιστορία με λίγα και άπλα λογία , τα αλλα ολα ειναι εβραϊκή πλύση εγκεφάλου, που τυχαία την κάνουν και απο τα σχολειά ακομα! ΕΣΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014, ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ !ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, όταν τους άφησαν εκτός κυβέρνησης.(Μαρτυρία Χαραλαμπίας Δεληγιάννη) Στην πλατεία των Γαργαλιάνων είναι και το σπίτι του Κοκκώνη. Αυτός είχε ένα μοναχοπαίδι και του το σφάξανε. Στο μπαλκόνι αυτού του σπιτιού ανέβηκε ο Σημίτης* μετά τη μάχη και μίλησε στον κόσμο για τη «λευτεριά». Μιλούσε για τη λευτεριά, την ώρα που η πλατεία και ο δρόμος εκεί, ήταν γεμάτοι αίμα![* (σ.σ.) Πατέρας του μετέπειτα πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη ΠΑΣΟΚ.] ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ? ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΆ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΤΕΛΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ , που δεν θα τους πω συνάδελφους! κατι δηθεν πατριώτες και δηθεν ψαγμένοι ερευνητές! που μαζεύουν κοπάδια δεν λένε αλήθειες μην χάσουν πιστούς κτλ κτλ!!)


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/giati-den-goustarw-to-syriza.html

Τη ζαρωμένη θείτσα που δεν έπρεπε καν να έχει δικαίωμα να περνάει νομοσχέδια, δεν την άλλαξε ο Τσίπρας. Προφανώς και την θεωρεί πετυχημένη...

Τη ζαρωμένη θείτσα που δεν έπρεπε καν να έχει δικαίωμα να περνάει νομοσχέδια, δεν την άλλαξε ο Τσίπρας. Προφανώς και την θεωρεί πετυχημένη...
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ...
NEO 1!.Ο Τσίπρας με το προδοτικό ΝΑΙ έγινε πάλι το καλό παιδί των ΜΜΕ και των νταβατζήδων καναλαρχών. Γιαυτό ο Τσίπρας τους ανταποδίδει τα ευχαριστήρια με το να πετάξει στα σκουπίδια την αναδιάρθρωση των συχνοτήτων και τις άδειες λειτουργίας των καναλιών που θα απέφεραν στο Δημόσιο πολλά εκατομμύρια ευρώ...
ΝΕΟ 2 Το να κάνει όμως Έλληνες τους αράπακλες και τους μελαχρινούληδες μπουκαδόρους, ο Τσίπρας, δεν μπορείτε να πείτε, το έταξε προεκλογικά και το έπραξε πρώτο από όλα και μοναδικό....
NEO 3 . Αφού έγινε και ο Χαϊκάλης υπουργός, θα περιμένω να δω υπουργό, μη πω και πρωθυπουργό, τον Εθνικό Ευαγγελόπουλο... Βέβαια και ο Ταμπάκης καλός θα ήταν στις θέσεις αυτές. Τι; Θέλετε τον Κάτμαν; Α ναι και αυτός εξαιρετικός, τον είχα ξεχάσει, ντροπή μου.
ΝΕΟ 4- Μέσα σε μία μόλις μέρα επιχειρήσεων, ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο έπεσε, ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο λίγο έλειψε να πέσει, αλλά οι βουλευτικές αποζημιώσεις των 8 χιλιάδων ευρώ το μήνα, δε λένε να πέσουν με τίποτα ούτε μετά από 5 χρόνια αιματοβαμμένων μνημονίων... Μόνο με μία μικρή πτώση αυτών, θα μπορούσαμε να συντηρήσουμε σωστά όλα μας τα αεροπλάνα και ελικόπτερα... αλλά βλέπετε, οι Μπουμπούκοι έχουν έξοδα... Οι θυσίες είναι για το λαό όχι για τους Μπουμπούκους...

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/h-zaromenh-tasia-den-efyge.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Και άλλος Εβραίος! Ααρών Αβουρί: Εβραίος πράκτωρ που έμεινε 2 τετραετίες στο τιμόνι της χώρας και την διέλυσε…

Και άλλος Εβραίος! Ααρών Αβουρί: εβραίος πράκτωρ που έμεινε 2 τετραετίες στο τιμόνι της χώρας και την διέλυσε…
«Ραββίνος» ο Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβουρι)!!! Πρόσφατα η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, προκάλεσε θόρυβο, λέγοντας δημόσια πως:

το εβραϊκό λόμπυ πίεζε την κυβέρνηση του συζύγου της, προκειμένου να αφαιρέσει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών και 2. ο πρώην πρωθυπουργός, επίσης, Κώστας Σημίτης είναι πράκτορας ξένων δυνάμεων!!!

Τα παραπάνω είναι σίγουρα εκπληκτικά. Άλλωστε, η Δήμητρα Παπανδρέου έχει βγάλει αρκετά συγκλονιστικά στοιχεία και στο βιβλίο της «10 χρόνια και 54 μέρες», που αποτελεί ένα μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο, που εκδόθηκε το φθινόπωρο του 1997. Ασφαλώς, η κυρία Παπανδρέου γνωρίζει πολλά από το πολιτικό παρασκήνιο της χώρας μας (και όχι μόνο). Συνεπώς, τα όσα ισχυρίζεται πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά, σε ό,τι αφορά τις απίστευτες πολιτικές συνωμοσίες που διαδραματίζονται γύρω μας και πίσω από τις πλάτες του ειρωνικά αποκαλούμενου «κυρίαρχου» λαού…

Στις εκλογές του 1985 το ΠΑΣΟΚ εξασφάλισε μία δεύτερη συνεχόμενη κυβερνητική θητεία, ύστερα από μία σκληρή προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στους Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (αρχηγό τότε της ΝΔ). Όμως, αν και οι εκλογές έγιναν στις 2 Ιουνίου, η νέα κυβέρνηση του Παπανδρέου ορκίστηκε μόλις στα… τέλη Ιουλίου! Σχεδόν με δύο μήνες καθυστέρηση… Κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει αυτή την κωλυσιεργία. Εκτός αν όλα έγιναν, για να αναλάβει υπουργός οικονομίας ο Κώστας Σημίτης, για τον οποίο ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ααρών Αβούρι!…

Μέχρι τότε ο Κώστας Σημίτης-Ααρών Αβούρι ήταν μία παράξενη προσωπικότητα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ. Σκληρός εχθρός του Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο μισούσε θανάσιμα, αποτελούσε κάτι σαν «ξένο σώμα» στο εσωτερικό του «Κινήματος» και ήταν σε γενικές γραμμές αντιπαθής από τα άλλα «πράσινα» στελέχη. Παρ’ όλα αυτά, πάντοτε έπαιζε ρόλο-κλειδί. Π.χ. το 1976 ήταν αυτός που προλόγισε και επιμελήθηκε το βιβλίο του ΠΑΣΟΚ «Κοινή Αγορά, ο Αντίλογος», που ήταν ένας (σωστός) λίβελλος κατά της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Τότε, το 1976, ο Σημίτης ήταν σφόδρα κατά της ΕΟΚ! Μερικά χρόνια όμως αργότερα και εντελώς αδιάντροπα παρίστανε τον… «καλύτερο ευρωπαϊστή»!

Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε να συμπεριλάβει τον Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτη) στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ! Προηγουμένως, το 1979, αναγκάστηκε να τον διαγράψει για βραχύ χρονικό διάστημα από το κόμμα, λόγω της απίστευτης προβοκάτσιας που έκανε ο Αβούρι, ο οποίος και είχε τυπώσει την αφίσα (με το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ) «Ναι στην Ευρώπη των λαών», ακυρώνοντας έτσι τη θέση του ΠΑΣΟΚ περί άρνησης της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ! [Όντως το ΠΑΣΟΚ, μαζί με το ΚΚΕ, αποχώρησαν από τη βουλή, όταν το 1979 η Ελλάδα υπέγραψε την προσχώρησή της στην Κοινή Αγορά]. Όταν λοιπόν το 1981 ο Παπανδρέου δεν έβαλε τον Σημίτη στα ΠΑΣΟΚικά ψηφοδέλτια, επειδή είχε πληροφορίες ότι ο Αβούρι ήταν ξένος πράκτορας, ο τελευταίος προκάλεσε δημόσιο επεισόδιο κατά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, πιάνοντάς τον από το πέτο και ουρλιάζοντας ενώπιον άλλων «συντρόφων» (μαρτυρία του αειμνήστου Δήμου Μάρκου Μπότσαρη)!…

Τελικά, μετά τις εκλογές του 1981 και τη σαρωτική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρέου αναγκάστηκε να βάλει τον Σημίτη υπουργό γεωργίας. Μέσα σε 4 χρόνια ο Αβούρι κατέστρεψε την ελληνική αγροτιά, θέτοντας έτσι τις βάσεις για τη σύγχρονη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας… [Για τον βίο και πολιτεία του Ααρών Αβούρι, βλ. και το βιβλίο μας «Οκταετία Σημίτη 1996-2004, η υπονόμευση της Ελλάδας»]. Ο Αβούρι (Ψευτοσημίτης) ανέλαβε εν τέλει υπουργός της οικονομίας το καλοκαίρι του 1985, με στόχο να «εξυγιάνει» (δήθεν) την οικονομία της χώρας μας. Αντ’ αυτού, μέσα σε δύο μόνο χρόνια «κατάφερε» να την βυθίσει στην ύφεση και το αδιέξοδο, ακολουθώντας πολιτική λιτότητας και “Chicago Boys”, βασισμένη πάνω στο σατανικό δόγμα του ψυχοπαθή «οικονομολόγου» Μίλτον Φρίντμαν! Όμως, στα τέλη του Νοεμβρίου του 1987, και ενώ το ΠΑΣΟΚ ήδη κατέρρεε δημοσκοπικά, στη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στη βουλή ο Παπανδρέου απέλυσε ξαφνικά τον Αβούρι, τοποθετώντας στη θέση του τον Ανδρέα Ρουμελιώτη, μετέπειτα εκπρόσωπο της Ελλάδας στο… ΔΝΤ!…

Η αλλαγή αυτή ωφέλησε τα μέγιστα το ΠΑΣΟΚ! Ενώ μέχρι τα τέλη του 1987 η αντιπολιτευόμενη ΝΔ προηγείτο δημοσκοπικά με σημαντική διαφορά, ήδη την άνοιξη του 1988 το ΠΑΣΟΚ… πέρασε ξανά μπροστά στις δημοσκοπήσεις και όδευε προς νέα (τρίτη κατά σειρά) εκλογική νίκη! Τότε τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή ολόκληρο «ενορχηστρωμένο» πρόγραμμα απαξίωσης του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά (σύμφωνα με μαρτυρίες της κυρίας Δήμητρας Παπανδρέου και με δικές μας «πηγές»). Ο Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτης) «έχτισε» τη δική του «φράξια» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, αποτελώντας έκτοτε την «πέμπτη φάλαγγα» στο εσωτερικό του «Κινήματος». Τα σκάνδαλα (αληθινά ή τεχνητά) χτυπούσαν την τότε κυβέρνηση, αλλά ο Ααρών Αβούρι αποφάσισε να δράσει διαφορετικά, πιο αποτελεσματικά και σε βάθος χρόνου.

Ο Αβούρι προσέγγισε τους Εβραίους της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο να ρίξει από την εξουσία και να θανατώσει τον πρωθυπουργό Παπανδρέου! Η εβραϊκή κοινότητα την εποχή εκείνη είχε θέσει ενώπιον του Παπανδρέου δύο ζητήματα-απαιτήσεις της: 1. την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ και 2. την απαλειφή από τα ελληνικά δελτία ταυτότητας του θρησκεύματος. Όμως ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε να ικανοποιήσει τα αιτήματα των Εβραίων και τους έδιωξε από το γραφείο του!…

Την άλλη μέρα ξεκίνησαν τα σκάνδαλα. Αλλά και η ηθική απαξίωση της Δήμητρας Λιάνη (μετέπειτα Παπανδρέου), η οποία όμως πήρε τον Ανδρέα Παπανδρέου από την αθεΐα και τον αλκοολισμό και τον μετέτρεψε σε μαχητικό Χριστιανό Ορθόδοξο! Αυτό το αναγνώρισε και ο εθνάρχης τότε μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, όταν το 1990 το ζεύγος (πια) Παπανδρέου τον επισκέφτηκε για να συζητήσει μαζί του…

Θέματα για τα διάφορα σκάνδαλα έπαιρνε ο ίδιος ο Αβούρι από τη δυτικογερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND, της οποίας διευθυντικό στέλεχος ήταν… ο αδελφός του, ο Σπύρος (Φον) Σημίτης!!! Τα θέματα αυτά διοχετεύονταν καταλλήλως μέσω του Τύπου, έτσι ώστε να καταστρέψουν προσωπικά τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου και να οδηγήσουν σε αλλαγή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, για την οποία οι Εβραίοι προόριζαν ήδη από τότε (ποιον άλλο;) τον Κώστα Σημίτη! Βεβαίως, όλα αυτά προσπάθησε να τα εκμεταλλευτεί και η αντιπολιτευόμενη ΝΔ του Μητσοτάκη, με αδέξιο πάντως τρόπο, στην προσπάθειά της να αναρριχηθεί στην εξουσία. Ελάχιστοι όμως είχαν κατέβει τότε πραγματικά στον δρόμο για να ρίξουν το «πράσινο» παρακράτος, όπως ένας εξ αυτών ήταν ο μαχητικός Γιώργος Καρατζαφέρης. Οι υπόλοιποι… άραζαν στον καναπέ τους, περιμένοντας τη φθορά του ΠΑΣΟΚ και την άνοδό τους στην εξουσία!

Από τότε λοιπόν ήταν εμφανής η σχέση του Σημίτη με τον εβραϊσμό. Και πολλοί είδαν ότι και το επώνυμό του το ίδιο είναι, σύμφωνα με τα λεξικά της ελληνικής γλώσσας, ο προσδιορισμός των Ελλήνων για τους… Εβραίους! Εβραϊκής λοιπόν καταγωγής ο Κώστας Σημίτης; Οπωσδήποτε αυτό δεν αποτελεί ντροπή. Θα έπρεπε όμως να έχει ενημερώσει τον ελληνικό λαό, έτσι ώστε οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν την προσωπική ζωή κάποιου που καλούνται να ψηφίσουν. Αντιθέτως, ο πρωθυπουργός της καταστρεπτικής οκταετίας 1996-2004 [Θεόδωρος Πάγκαλος: «Επί Σημίτη… καταστρέψαμε την Ελλάδα!!!»] κρυβόταν πάντα σαν το ποντίκι και αρνήθηκε να διαψεύσει τις κατηγορίες πολλών περί της πιθανής του εβραϊκής προέλευσης…

Μάλιστα κάποιοι προέκτειναν ακόμα παραπάνω όλα αυτά και είπαν ότι ο Σημίτης δεν είναι απλώς Εβραίος, αλλά και κάτι σαν… «ραββίνος» (!!!) της εν λόγω θρησκείας! Με την έννοια ότι πάντοτε βοηθούσε τα εβραϊκά συμφέροντα και προωθούσε τα αιτήματα της ισραηλιτικής κοινότητας στην Ελλάδα. Π.χ. στο θέμα των ταυτοτήτων ο Αβούρι δεν δίστασε να έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τον τότε αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, καταφέρνοντας τελικά να νικήσει και να περάσει το νομοσχέδιο που επιθυμούσαν όλοι εκείνοι που δεν ήθελαν να αναγράφεται το θρήσκευμα στις ελληνικές ταυτότητες. Αρωγό στην προσπάθειά του αυτή είχε και τον τότε προέδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, ο οποίος συμμάχησε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατά της Εκκλησίας…

Εντύπωση προκαλεί επίσης η πληροφορία ότι τον Δεκέμβριο του 1995, έναν δηλ. μήνα πριν γίνει πρωθυπουργός, ο Σημίτης επισκέφτηκε το Αμερικανικό Εβραϊκό Συμβούλιο και, ενώπιον του προέδρου του Ρόμπερτ Ρίκφιντ, υποσχέθηκε ότι θα ικανοποιήσει το εβραϊκό αίτημα για διαγραφή του θρησκεύματος από τις ελληνικές ταυτότητες. Ως αντάλλαγμα έλαβε την υποστήριξη του εβραϊκού παράγοντα στις ΗΠΑ (τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν με το ένα πόδι στον τάφο…) και, όντως, τον Ιανουάριο του 1996 ο Σημίτης εξελέγη πρωθυπουργός της Ελλάδας…

Αλλά και σαν υπουργός βιομηχανίας (μέχρι να τον διώξει ο Ανδρέας Παπανδρέου το φθινόπωρο του 1995!) ο Σημίτης… και πάλι τα εβραϊκά συμφέροντα υπερασπίστηκε!!! Π.χ. στις 31 Αυγούστου 1995 η εφημερίδα «Το Όνομα» κατηγόρησε τον Σημίτη ότι επιχείρησε να εκχωρήσει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά σε μια εβραϊκή εταιρεία, ονόματι “Offer Brothers”! Τότε ο πράκτορας των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών «Καλογερίδης» πηγαινοερχόταν Ισραήλ-Ελλάδα, προκειμένου να πιέσει τον Αβούρι-Σημίτη να παραδώσει στους Εβραίους τα νευραλγικής φύσεως αυτά ναυπηγεία…

Αλλά και αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (τότε) Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος με ερώτησή του προς το υπουργείο εσωτερικών έκανε λόγο για… διείσδυση της ισραηλινής εταιρείας “Efrat” μέσα στην ελληνική ΕΥΠ (!!!), προκειμένου η πρώτη να πραγματοποιεί τηλεφωνικές υποκλοπές για λογαριασμό της δεύτερης! Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή, σε περίπτωση βλάβης ειδοποιείτο – μέσω της ισραηλινής πρεσβείας! – ο «κ. Ζεφ», υπεύθυνος για τις ελληνικές υποκλοπές και την αποκατάσταση των βλαβών…
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/simitis-evraios.html

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες από τη Δευτέρα

Ανοικτά θα είναι από αύριο, Δευτέρα 20 Ιουλίου, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών, έπειτα από την απόφαση λήξης της τραπεζικής αργίας. Στα 60 ευρώ παραμένει το όριο ημερήσιων αναλήψεων. Μέχρι 420 ευρώ τη βδομάδα θα μπορούν να βγάζουν σωρευτικά οι πολίτες.


Δημοσιεύθηκε το Σάββατο (18/7) στο ΦΕΚ, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την άρση της τραπεζικής αργίας, όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι υπό τους οποίους θα επαναλειτουργήσει το τραπεζικό σύστημα.

Σύμφωνα με αυτή, το ημερήσιο όριο αναλήψεων παραμένει στα 60 ευρώ, πλέον όμως οι καταθέτες θα έχουν τη δυνατότητα, αν δεν προχωρήσουν σε αναλήψεις επί επτά συνεχόμενες ημέρες, να «σηκώσουν» μέχρι και 420 ευρώ αθροιστικά μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης, στην ΠΝΠ ορίζεται ότι πλέον οι πολίτες δεν θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις μετρητών με πιστωτική κάρτα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αναλυτικότερα, τα βασικά σημεία που αναφέρει η ΠΝΠ, σχετικά με την επαναλειτουργία των τραπεζών είναι:

1. Από την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 λήγει η τραπεζική αργία η οποία κηρύχθηκε με την από 28 Ιουνίου 2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου
2. Επιβάλλεται περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων κατά τα προβλεπόμενα στην παρούσα ΠΝΠ.
3. Από την Δευτέρα δεν επιτρέπονται οι κάθε μορφής αναλήψεις μετρητών από κατάστημα ή από Αυτόματες Ταμειολογιστικές Μηχανές (ΑΤΜ) που υπερβαίνουν το ποσό των εξήντα (60) ευρώ ανά καταθέτη (CustomerID), ανά πιστωτικό ίδρυμα, ανά ημέρα, από τα ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
4. Μετρητά που δεν αναλήφθηκαν κάποια ημέρα ή ημέρες μπορούν να αναληφθούν σωρευτικά έως του ποσού των τετρακοσίων είκοσι ευρώ (420) ανά εβδομάδα.
5. Η απαγόρευση ανάληψης μετρητών εφαρμόζεται και σε κάθε άλλη πληρωμή μετρητών από τα ιδρύματα, ανεξαρτήτως νομίσματος, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των εισπράξεων επιταγών και των πληρωμών βάσει εγγυητικών επιστολών, οι οποίες κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό, για τις αναλήψεις από τον οποίο ισχύουν οι περιορισμοί της προηγούμενης παραγράφου.
6. Επίσης, απαγορεύονται οι αναλήψεις μετρητών με χρήση πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_2683.html

Τα 2 ακραία είδη ανθρωπότυπων, ο εβραϊκός και ο ελληνικός


Ο εβραϊκός ανθρωπότυπος είναι ο πιο δειλός, όχι γιατί έτσι γεννιέται, αλλά γιατί έτσι θέλουν οι ηγέτες του να είναι. Είναι ο πιο δειλός, γιατί αγωνίζεται να επιβιώσει, βασιζόμενος στη μαζι­κότητα. Η ατομική πράξη εκ των δεδομένων απειλεί τη συλλογική προσπάθεια. Αυτός ο οποίος την επιχειρεί είναι εχθρός, που απειλεί την επιβίωση και όχι ήρωας, που θα βοηθήσει τους υπόλοιπους.

Αυτός που την επιχειρεί απειλεί με διχασμό τη μάζα κι αυτό είναι επικίνδυνο, όταν η επιβίωση εξαρτάται από τον όγκο της μάζας αυτής. Ως εκ τούτου ένας τέτοιος γενναίος άνθρωπος δεν προβάλλεται από την εξουσία ως πρότυπο μίμησης για έναν λαό που επιβιώνει με μέσον τη μαζικότητα. Αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι εξουσιαστές επιλέγουν τη διαπαιδαγώγηση που γεννά δειλούς. Επιλέγουν να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους με μέσον την τρομοκρατία, που τους βαστά ενωμένους γύρω από τους «προστάτες» τους.

Σ’ ό,τι αφορά την ατομική εκπαίδευση των μελών του λαού τους, επιλέγουν την αυστηρή εξειδίκευση. Γιατί; Γιατί ο απόλυτα εξειδικευμένος άνθρωπος δεν μπορεί να επιβιώσει μόνος του και ως εκ τούτου φοβάται. Όταν κάποιος το μόνο που γνωρίζει στη ζωή του είναι τα μαθηματικά, δεν μπορεί να επιβιώσει μόνος του ούτε μέσα σε σούπερ-μάρκετ. Εξειδίκευση σημαίνει εκ των δεδομένων ισχυρό σύνολο και αδύναμα άτομα. Αυτό ακριβώς είναι το μοντέλο που επιλέγουν οι Εβραίοι. Με την εξειδίκευση κάνουν τα μέλη του λαού τους «ρολίστες». Οι δειλοί «ρολίστες» μένουν συσπειρωμένοι γύρω από τον «πυρήνα» της εξουσίας και οι δειλοί επιβιώνουν ως μάζα. Μία μάζα που πηγαίνει εκεί όπου την οδηγούν με όσο το δυνατόν λιγότερες «διαρροές»

Γι’ αυτόν τον λόγο μόνιμη προτεραιότητα για τους Εβραίους έχει η έννοια του «λαού» και όχι αυτή του «ατόμου». Ο λαός διέσχισε την έρημο και όχι ο ήρωας μόνος του. Πρότυπο του λαού είναι ο κυνηγημένος και δειλός πρόγονος-λαός, που επιβίωσε της καταδίωξης με «τρεχάλα» και όχι τα άτομα που επεδίωκαν σύγκρουση. Πρότυπο των Εβραίων είναι εκείνος ο πειθαρχημένος, δειλός και υπάκουος λαός, που «πέτυχε» τον στόχο του και όχι οι ανυπάκουοι, που επιχείρησαν να τον διχάσουν και οι οποίοι δεν επιβίωσαν στην έρημο. Στόχος τους, για να λύσουν μόνιμα το πρόβλημα της επιβίωσής τους, είναι να δημιουργήσουν μέσω της παιδείας τον «υπερλαό», που επιβιώνει παντού —ακόμα και «ακέφαλος»— και όχι ο «υπεράνθρωπος», που θα ηγηθεί του λαού και θα τον οδηγήσει στη «σωτηρία». Ακόμα και οι ηγέτες τους είναι εξειδικευμένοι «οδηγοί» και όχι ταλαντούχοι «υπεράνθρωποι».

Τους ταλαντούχους τους μισούν, γιατί απειλούν τον σχεδιασμό. Απόδειξη; Ο Ιησούς. Ο λαός των δειλών γέννησε τον «υπεράνθρωπο» και τον απέβαλε από την κοινωνία του. Δεν τον εκμεταλ­λεύτηκε, για να ολοκληρώσει μια επιτυχή πορεία, αλλά τον σταύρωσε, για να μην αλλάξει το μοντέλο της λειτουργίας του. Οι δειλοί Εβραίοι βολεύονταν από την «ακέφαλη» λειτουργία και γι’ αυτό σταύρωσαν την πιο μεγάλη και γενναία μορφή που γεννήθηκε στον κόσμο. Η «γιορτή» τους —και άρα ο στόχος τους— επιτυγχάνεται, όταν φτάσουν όλοι μαζί εκεί όπου θέλουν. Στη διαδρο­μή κλαίνε τους νεκρούς συντρόφους και στον τερματισμό γιορτάζουν όλοι.

Αντίθετα ο ελληνικός ανθρωπότυπος στηρίζεται στα ακριβώς αντίθετα πράγματα. Επιβιώνουν τα άτομα και απλά λόγω αριθμού επιβιώνει ο λαός. Ο ελληνικός ανθρωπότυπος είναι γενναίος, γιατί αγωνίζεται να επιβιώσει σε προσωπικό επίπεδο. Αναγκαστικά δηλαδή οι Έλληνες εξουσια­στές επιλέγουν τη διαπαιδαγώγηση που γεννά γενναίους ανθρώπους, οι οποίοι θα μπορούν να επιβιώνουν μόνοι τους. Στόχος τους, για να λύσουν το πρόβλημα της επιβίωσης, είναι ο «υπεράνθρωπος», που επιβιώνει παντού μόνος του. Ο «υπεράνθρωπος», που, αφού δεν θα έχει ανάγκη να λύσει το δικό του πρόβλημα επιβίωσης, θα βοηθήσει τον λαό του. Ο «υπεράνθρωπος», ο οποίος θα γίνει πρότυπο του λαού και θα οδηγήσει στη μίμηση. Όπως οι Εβραίοι θέλουν να δημιουργήσουν τον «υπερλαό», για να επιβιώνουν μόνιμα ως λαός, έτσι και οι Έλληνες θέλουν να δημιουργήσουν τους «υπεράνθρωπους», για να επιβιώνουν επίσης μόνιμα ως λαός.

Για να γεννηθούν όμως «υπεράνθρωποι», θα πρέπει να γεννηθεί ο πρώτος, που θα οδηγήσει στη μίμηση. Αυτός ο «υπεράνθρωπος» θα πρέπει να είναι ένα πραγματικό «θηρίο», εφόσον θα πρέπει να επιβληθεί σε «θηρία». Απόδειξη; Ο Αλέξανδρος. Οι θηριώδεις Έλληνες έφτασαν στην κορυφή του κόσμου υπό την ηγεσία του «θηρίου» που «γέννησε» η κοινωνία τους. Ο Αλέξανδρος έγινε ο ηγέτης των Ελλήνων, γιατί μπόρεσε κατ’ αρχήν να τους υποτάξει ως «θηρία» και στη συνέχεια να τους οδηγήσει σ’ έναν υψηλό στόχο. Αν δεν τους υπέτασσε, δεν θα τον ακολουθούσαν. Αυτός ήταν ο «υπεράνθρωπος», που γεννιέται από την ελληνική παιδεία και αυτός είναι που «σώζει» τον λαό, εφόσον ευνοεί μαζικά τα συμφέροντά του. Γι’ αυτόν τον λόγο οι Έλληνες δε αποβάλουν από τον κόσμο τους τα «θηρία» και τα ακολουθούν, αφού μετά από μάχη διαπιστώσουν ότι είναι σε θέση να τους οδηγήσουν εκεί όπου «ονειρεύονται».

Αναγκαστικά δηλαδή οι Έλληνες, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία του «υπεράνθρωπου», αποφεύγουν στην εκπαίδευση την αυστηρή εξειδίκευση και επενδύουν στη σφαιρική μόρφωση. Αποφεύγουν να δημιουργήσουν «ρολίστες», γιατί αυτοί δεν μπορούν να επιβιώσουν μόνοι τους και ως εκ τούτου απειλείται η συλλογική επιβίωση. Επιχειρούν συστηματικά να δημιουργούν «θηρία», την αντοχή των οποίων τη δοκιμάζουν πρώτα οι ίδιοι. Όποιος είναι τόσο γενναίος, ώστε να επιβληθεί στα «θηρία», μπορεί στη συνέχεια να τα επιβάλλει ως λαό πλέον και στον υπόλοιπο κόσμο.

Εξαιτίας αυτών των αναγκών, οι Έλληνες λειτουργούν συνολικά με διαφορετικό τρόπο από τους Εβραίους. Πρότυπα του ελληνικού λαού είναι οι πατέρες-«υπεράνθρωποι» και όχι οι πατέρες-«υπερλαοί». Πρότυπά των Ελλήνων είναι οι μοναχικοί Έλληνες, που επιβιώνουν στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο ήρωας Οδυσσέας είναι πρότυπο, που επιβίωσε μόνος του εκεί όπου απέτυχαν όλοι οι σύντροφοί του. Πρότυπο είναι αυτός που, αφού επιβιώσει μόνος του, θα συναντήσει τους υπόλοιπους επιβιώσαντες, για να γιορτάσουν μαζί την επιβίωσή τους. Η «γιορτή» τους —και άρα ο στόχος τους— επιτυγχάνεται, όταν «συναντηθούν» μετά από τον κίνδυνο, αφού όμως ο καθένας έχει κάνει ό,τι του υποδείκνυε η προσωπική του κρίση και έχει πάει εκεί όπου ο ίδιος ήθελε. Οι Έλληνες δηλαδή επενδύουν την επιβίωσή τους ως λαός στις πολλές ατομικές επιβιώσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο προτεραιότητα γι’ αυτούς έχει η έννοια του «ατόμου» και όχι του «λαού».

Οι Έλληνες στη «διαδρομή» πιο πολύ κλαίνε τους εαυτούς τους, παρά τους συντρόφους τους. Γιατί; Γιατί από τη μία αγωνίζονται για την επιβίωση τους —χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τίποτε μέχρι την τελευταία στιγμή— και από την άλλη γιατί ως μοναχικοί αγωνιστές δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στους υπόλοιπους. Οι Έλληνες τους συντρόφους τους τούς κλαίνε στη «γιορτή» της επιβίωσης, εφόσον εκεί μετράνε τις απουσίες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το στοιχείο που τους δίνει δύναμη είναι το ίδιο που αποτελεί και την «αχίλλειο πτέρνα» τους. Θυσιάζονται σύντροφοι, χωρίς όμως ν’ απολαμβάνουν οι υπόλοιποι συλλογικά το κέρδος της συνολικής θυσίας. Το αποτέλεσμα αυτών των επιλογών είναι ένας λαός πανίσχυρων ατόμων, που όμως δεν έχει δυνατότητα να λειτουργεί συλλογικά με τον απόλυτο τρόπο. Με την παιδεία αυτήν δημιουργείται ένας λαός ανθρώπων-«θηρίων», που όμως στο συλ­λογικό επίπεδο δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον εβραϊκό λαό-«θηρίο» των δειλών.

Για όσο διάστημα οι Έλληνες δεν έχουν φυσικό ηγέτη, δεν μπορούν να συναγωνιστούν τους Εβραίους ως λαός. Γιατί; Γιατί ο εβραϊκός λαός «ακέφαλος» μένει συσπειρωμένος και φτάνει στο «ζενίθ» των δυνατοτήτων του. Αντίθετα ο ελληνικός λαός «ακέφαλος» απλά επιβιώνει και «σκορπίζει». «Σκορπίζει», γιατί ο καθένας, προκειμένου να κάνει το δικό του, λειτουργεί διασπα­στικά για τον λαό. Από τη διαδικασία αυτήν βέβαια προέρχεται και το δημοκρατικό πολίτευμα. Τα «θηρία» δεν μπορούν να συνυπάρξουν κάτω από άλλες συνθήκες. Αντίθετα, όταν ο λαός συντί­θεται από «ρολίστες», δημοκρατία δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει αποτελεσματικότητα, όταν τα πάντα λειτουργούν οργανωμένα. Δεν υπάρχει δημοκρατία σε μια τέτοια περίπτωση, για τους ίδιους λόγους που δεν υπάρχει δημοκρατία μέσα στο χειρουργείο. Μέσα στο χειρουργείο ο καθένας «παίζει» τον ρόλο για τον οποίο έχει εκπαιδευτεί. Αν αρχίσει να μαλώνει ο χειρουργός με τη νοσοκόμα, θα πεθάνει ο ασθενής. Από τη στιγμή που δεν πεθαίνει ο ασθενής, σημαίνει ότι ο καθένας κάνει αυτό που πρέπει για τον ρόλο του.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους λαούς. Για να επιβιώνουν οι Εβραίοι, σημαίνει ότι όλοι οι Εβραίοι κάνουν τη δουλειά για την οποία έχουν εκπαιδευτεί. Αντίθετα οι Έλληνες, για να επιβιώ­σουν, «σκορπίζουν», εφόσον δεν μπορούν ν’ αναλάβουν ρόλους. Δεν μπορούν να συνα­γω­­νι­στούν τους Εβραίους, γιατί δεν μπορεί το άτομο —όσο χαρισματικό και να είναι— να συνα­γω­νιστεί μόνο του έναν ολόκληρο λαό. Ο ελληνικός λαός μόνον υπό την ηγεσία «υπεράνθρωπου» συσπειρώνεται και λειτουργεί πραγματικά ως λαός. Όταν συμβαίνει αυτό, είναι πρακτικά ανίκητος. Δεν υπάρχει δύναμη στον κόσμο, που να μπορεί να τον απειλήσει στοιχειωδώς. Δεν υπάρχει ανθρώπινη γνώση, που να μπορεί να τον «καπελώσει».

Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται λοιπόν γιατί αυτοί οι δύο ανθρωπότυποι αποτελούν τα όρια στα χαρακτηριστικά των λαών. Όλοι οι υπόλοιποι λαοί, είτε μιλάμε για τον χριστιανικό είτε τον μωαμεθανικό είτε τον βουδιστικό κλπ., βρίσκονται κάπου ενδιάμεσα.

Ακριβώς, επειδή υπάρχουν αυτές οι διαφορές στα χαρακτηριστικά και στη λειτουργία των λαών, υπάρχουν διαφορές και στις μεθόδους ελέγχου τους. Άλλες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν, όταν πρέπει να εξουσιάσεις ομοιογενείς δειλές μάζες και άλλες, όταν πρέπει να εξουσιάσεις μάζες, οι οποίες συντίθενται από άτομα, που το καθένα απ’ αυτά λειτουργεί με τον δικό του αυτόνομο τρόπο. Είναι πολλαπλάσια πιο δύσκολο να ελέγξεις άτομα ανυπάκουα, που τα διακρίνει γενναιότητα. Τα όρια στις απαιτήσεις της εξουσίας αντιπροσωπεύουν οι δύο αυτοί ανθρωπότυποι. Όταν αντιδρά ο εβραϊκός, μπορεί να ελέγχεται αποκλειστικά με «ποιμενική» εξουσία, ενώ όταν αντιδρά ο ελληνικός, μπορεί να ελέγχεται μόνον με την ωμή βία. Μία βία η οποία ξεκινάει από το προσωπικό επίπεδο και εύκολα οδηγεί στη γενικευμένη σύγκρουση, που είναι ό,τι χειρότερο για το σύστημα εξουσίας. Όλοι οι υπόλοιποι λαοί ελέγχονται με συνδυασμό των μεθόδων αυτών.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν υπάρχει εξουσία, που να μην απαγορεύει ρητά και κατηγορη­ματικά τον εξελληνισμό των λαών. Εδώ και αιώνες η πιθανή «αναγέννηση» των Ελλήνων είναι ο μόνιμος εφιάλτης της Ρώμης. Η Ρώμη, γνωρίζοντας τον κίνδυνο, φρόντιζε να συντηρεί εκείνες τις συνθήκες, που τους διατηρούν σε αδυναμία. Απέφευγε συστηματικά να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να «ξαναγεννηθούν» ως ομοιογενής λαός. Φοβόταν ότι, αν δημιουργούνταν ένας τέτοιος λαός, θα υπήρχε κίνδυνος μέσα από τις εσωτερικές συγκρούσεις να γεννηθεί «υπερ­άνθρωπος», ο οποίος θα «γεννήσει» «υπεράνθρωπους» που θα τον ακολουθούν. Φοβόταν ότι μια φυσική ελληνική ηγεσία θα τους έστρεφε εναντίον της.

Το πρόβλημά της δηλαδή ήταν ότι σε μια πιθανή «αργεντινοποίηση» του ελληνικού λαού, τα πράγματα δεν θα ελέγχονταν εύκολα. Δεν θα ήταν ίδια περίπτωση μ’ αυτά που είδαμε να συμβαίνουν στην Αργεντινή. Τι είδαμε στην Αργεντινή; Χριστιανικούς όχλους, που έχασαν το δίκιο τους, εξαιτίας της βιαιότητας του όχλου. Είδαμε ανθρώπους, που είχαν όλο το δίκιο του κόσμου και εξαιτίας της κακής τους παιδείας και της ανύπαρκτής τους γνώσης, να δίνουν στην εξουσία τη δυνατότητα να εμφανίζει την καταστολή σαν μέσον που υπηρετεί το δίκιο και τη δημοκρατία. Αυτό είναι πάντα το ζητούμενο για την εξουσία. Να αδικεί και, όταν τα θύματά της αντιδρούν, να τα τιμωρεί στο όνομα της δημοκρατίας.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το πετύχει, σε περίπτωση που για τους ίδιους λόγους αντιδράσουν Έλληνες. Γιατί; Γιατί δεν θα έχει να κάνει με βίαιους όχλους. Θα έχει να κάνει με στοιχισμένες «στρατιές», που θα έχουν συγκεκριμένους στόχους κι εχθρούς. «Στρατιές», που θα στηρίζονται στη γνώση και όχι στα ένστικτα. «Στρατιές», που δεν θα επιχειρήσουν βανδαλισμούς λεηλασίες και βιαιότητες, για να «λύσουν» στιγμιαία τα προβλήματά τους, δίνοντας το άλλοθι στην εξουσία να χρησιμοποιήσει νόμιμη βία. Αυτές οι οργανωμένες λαϊκές «στρατιές» είναι ο εφιάλτης της Ρώμης, που τα όρια της εξαντλούνται στο να ελέγχει πεινασμένους κι αγράμματους όχλους. Όχλους, που, μόλις βγουν στους δρόμους, με λίγους προβοκάτορες ανάμεσά τους, τους παγιδεύεις. Οι λίγοι προβοκάτορες θα ξεκινήσουν τα εγκλήματα, τις βιαιότητες και τις λεηλασίες και μόλις οι όχλοι τους ακολουθήσουν, θα επεμβαίνει βίαια η εξουσία.

Γι’ αυτόν τον λόγο μισούσε την ελληνική διαπαιδαγώγηση κι απαγόρευε ρητά από τις εθνικές εξουσίες τη δημιουργία ομοιογενούς ελληνικού λαού. Για τη Ρώμη η ιδανική διαπαιδαγώγηση των λαών γινόταν με την Παλαιά Διαθήκη, που γεννά δειλούς «εβραιοχριστιανούς» και όχι τα Ομηρικά Έπη, που γεννούν γενναίους Έλληνες. Δεν ήθελε Έλληνες σε μεγάλες «συγκεν­τρώσεις» και όσους αναπόφευκτα θα υπήρχαν τους ήθελε «σκόρπιους». Μέσα από τα χριστιανικά συστήματα παιδείας επεδίωξε την εξειδίκευση στη μόρφωση, ώστε ν’ αποφύγει τον εξελληνισμό πολλών ανθρώπων. Έχοντας την άνεση να ελέγχει τα συστήματα παιδείας, απέφευγαν να κάνουν την ελληνική παιδεία μια μαζική παιδεία. Την ελληνική γνώση την έδιναν μόνον στην ανώτατη εκπαίδευση, για να μπορούν να διαφθείρουν τους λίγους Έλληνες οι οποίοι θα «παράγονταν» από αυτήν.

Όλα αυτά οι Εβραίοι τα γνώριζαν, αλλά τα υποτίμησαν, εξαιτίας του υποτιθέμενου πανίσχυ­ρου κομμουνιστικού κινδύνου. Οι Εβραίοι τόλμησαν να «παίξουν» μ’ αυτό που για την εξουσία απαγορεύεται δια ροπάλου. Ο πλέον δειλός λαός του κόσμου συνετέλεσε στο να «ξαναγεννηθεί» ο πιο επικίνδυνος λαός για την εξουσία. Δημιούργησαν μια νέα κοινωνία Ελλήνων τόσο αμιγώς ελληνική, που όμοιά της είχε να δει η ανθρωπότητα από τα αρχαία χρόνια. Η ελληνική κοινωνία σήμερα σε ένα πολύ μεγάλο φάσμα ηλικιών, που ξεκινά από τους σημερινούς εικοσάχρονους μέχρι τους πενηντάρηδες είναι καθαρά ελληνική και ως εκ τούτου επικίνδυνη. Μια κοινωνία απόλυτα όμοια μ’ αυτήν που κάποτε «ξεπάτωνε» ολόκληρες αυτοκρατορίες. Μια κοινωνία, που, όταν οι υπόλοιποι χριστιανοί μάθαιναν να μιμούνται τον κακομοίρη και μοιρολάτρη Ισαάκ, αυτή μάθαινε να μιμείται τον γενναίο και ανυπότακτο Αχιλλέα. Μια κοινωνία λίγο κακομαθημένη, λίγο τεμπέλικη, λίγο του βολέματος, αλλά μέχρι το «κόκαλο» ελληνική.

Όμως, το κύριο πρόβλημα για το σύστημα είναι η μικρή «ζώνη» που περιλαμβάνει τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σήμερα περίπου ανάμεσα στα 30 με 40. Γιατί; Για τον εξής απλό λόγο. Οι μεγαλύτεροι από αυτούς εύκολα ή δύσκολα έχουν βρει το «δρόμο» τους. Με την κοινωνική τους παρουσία έχουν συντελέσει και οι ίδιοι στη διαμόρφωση της κοινωνίας κι έχουν μάθει να ζουν με βάση τα δεδομένα της, που έχουν βασιστεί στα δικά τους χαρακτηριστικά. Οι ισχυρότεροι απ’ αυτούς έχουν βολευτεί κι ελέγχουν τους πιο αδύναμους ομοίους τους. Έχουν πιάσει τα «πόστα» και δεν κινδυνεύουν από αντίδραση.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και μ’ αυτούς που είναι κάτω των 30. Αυτοί δεν έχουν διαμορφω­μένα πλήρως τα χαρακτηριστικά τους κι έχουν μπει στην διαδικασία αναπροσαρμογής. «Παλεύουν» δηλαδή να διαμορφώσουν τα χαρακτηριστικά τους με βάση τη Νέα Εποχή. «Τρέχουν», για ν’ αποκτήσουν τα προσόντα που αντιλαμβάνονται ότι θα είναι τ’ απαραίτητα για την «επιτυχία» μέσα στις νέες συνθήκες. Οι ισχυρότεροι από αυτούς έχουν ήδη αποκτήσει υπεροχή με βάση τα νέα δεδομένα και είναι βέβαιον ότι θα ελέγξουν τους πιο αδύναμους ομοίους τους στη μάχη για τα «πόστα».

Αντίθετα η ηλικιακή «ζώνη» στην οποία αναφερόμαστε δεν έχει «βολευτεί» όπως η παλαιότερη κι ούτε έχει τα «ρευστά» χαρακτηριστικά της νεώτερης. Έχει ολοκληρώσει την «ανάπτυξή» της με βάση αυτά που της είχαν υποσχεθεί ότι θ’ αποτελέσουν «διαβατήριο» για την επιτυχία της. Είναι πολύ μεγάλοι για να συνεχίσουν την «πορεία» της συγκέντρωσης «προσόντων» και είναι πολύ μικροί για να τα «παρατήσουν» χωρίς μάχη. Τόσο οι ισχυροί αυτής της γενιάς όσο και οι αδύναμοι βρίσκονται στον ίδιο παρανομαστή κι ως εκ τούτου υπάρχει πρόβλημα. Αυτή η γενιά κινδυνεύει να μείνει «έξω» απ’ όλα, εφόσον δεν έχει τα «πόστα», όπως οι μεγαλύτεροι κι ούτε έχει την «ανταγωνιστικότητα» των μικρότερων. Ό,τι χειρότερο για την εξουσία, γιατί δεν γνωρίζει κανείς πώς θ’ αντιδράσει τη δύσκολη «ώρα». Δεν γνωρίζει κανείς τι είναι σε θέση να κάνει, όταν θα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να βολευτεί ούτε με τον έναν τρόπο ούτε με τον άλλο.

Αναφερόμαστε σ’ αυτήν την γενιά, γιατί ο έλεγχος της ελληνικής κοινωνίας από την Νέα Τάξη θα επιτευχθεί μόνον αν ελεγχθεί αυτή η γενιά. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν μπορεί να παρακαμφθεί μια ολόκληρη γενιά. Είναι αδύνατον ν’ αφεθεί, είτε να την «καπελώσουν» μόνιμα οι μεγαλύτεροι είτε να την «προσπεράσουν» οι νεώτεροι. Αυτή η γενιά είναι που σήμερα προσπαθεί να «μπει» στα πράγματα και δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης. Αυτή η γενιά στο πιο κρίσιμο στάδιο της ηλικίας της, θα κλιθεί ν’ αντιμετωπίσει την Νέα Τάξη.

Όμως, αυτή η γενιά είναι σήμερα άνεργη, ανασφάλιστη και στην εποχή που πρέπει να δημιουργήσει οικογένεια. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο αυτήν την γενιά δεν μπορέσει να την βολέψει και άρα να τη διαφθείρει το σύστημα, είναι βέβαιον ότι, όταν θα την φτάσουν στα όρια, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, όταν θ’ αναγκαστεί το σύστημα ν’ αντιμετωπίσει μια γενιά Ελλήνων, που αγωνίζεται με την «πλάτη» στον τοίχο. Μια γενιά της οποίας οι ισχυροί είναι βέβαιον ότι θα προσπαθήσουν να παρασύρουν στη μάχη τους καί τους αδύναμους καί τους αβόλευτους όλων την ηλικιών, μετατρέποντας τη δική τους μάχη σε γενικευμένη σύρραξη. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στο σύστημα. Αιώνες τώρα το σύστημα φοβάται και ως εκ τούτου αποφεύγει μια γενικευμένη σύγκρουση με Έλληνες.

Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται την ιδιαιτερότητα της κατάστασης. Πάντα, όταν υπάρχει αλλαγή «πλεύσης» του συστήματος, υπάρχει πρόβλημα. Είτε αυτή η αλλαγή γίνεται εξαιτίας σφάλματος του συστήματος είτε εξαιτίας κοινωνικών αλλαγών, υπάρχει πρόβλημα. Όταν αλλάζουν τα «προσόντα» αυτών που βολεύονται και δεν υπάρχει ομαλή διαδοχή μεταξύ των γενεών, κάποιος την «πατάει». Το όλο θέμα για το σύστημα είναι να μην είναι ισχυρός αυτός ο οποίος την «πατάει», γιατί τότε τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα γι’ αυτό. Το όλο θέμα είναι να μην στριμωχθεί στη «γωνία» ένα θηρίο, που πάνω στον πανικό του θα γίνει επικίνδυνο.

Σήμερα αυτός που την «πατάει» είναι μια γενιά με καθαρά ελληνικά χαρακτηριστικά και ως εκ τούτου θηριώδης. Μια γενιά που «μεγάλωσε» με τα πρότυπα της προηγούμενης γενιάς, αλλά που θα έχει ν’ ανταγωνιστεί για την κάλυψη των «πόστων» την επόμενη, η οποία έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μια γενιά που «ξάπλωνε» στα πανεπιστήμια όπως η προηγούμενη, η οποία όμως θα έχει ν’ ανταγωνιστεί αυτούς οι οποίοι ήταν «φυτά» σ’ έναν κόσμο που «μετρούν» οι «βαθμοί».

Όμως, στους πολέμους και στις μάχες δεν «μετρούν» οι βαθμοί, αλλά τα χαρακτηριστικά των «πολεμιστών». Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν αυτοί οι οποίοι έχουν εξειδικευμένες κοινωνιο­λογικές γνώσεις. Ο ελληνικός ανθρωπότυπος είναι ό,τι χειρότερο για την εξουσία, γιατί δεν ελέγχεται με εκφοβιστικού τύπου «ποιμενική» εξουσία. Είναι ανθρωπότυπος που σιχαίνεται τους δειλούς κι εκπαιδεύεται να πολεμάει. Που ερεθίζεται όταν «μυρίζει» μάχη. Ένας ανθρωπότυπος, που ο «θόρυβος» της προβοκάτσιας όχι μόνον δεν τον ωθεί προς τη φυγή, αλλά αντίθετα τον έλκει, ερεθίζοντας την περιέργειά του. Αυτός ο ανθρωπότυπος δεν πανικοβάλλεται εύκολα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να «κατευθυνθεί» με «ποιμενικές» μεθόδους.

Δεν ακολουθεί τυφλά ηγέτες και τους κρίνει διαρκώς. Είναι, όπως είπαμε, το ακριβώς αντίθετο από τον εβραϊκό και κατ’ επέκτασιν χριστιανικό ανθρωπότυπο. Δεν συνθέτει όχλους και δεν λειτουργεί με τις αρχές και τους νόμους που διέπουν τη λειτουργία των όχλων. Αυτό σημαίνει ότι, για να ελεγχθεί, απαιτείται μάχη και μάλιστα σκληρή. Απαιτείται να ηττηθεί ολοσχερώς για να εγκαταλείψει τη μάχη. Έναν-έναν τους εξόντωσε τους Έλληνες η χριστιανική αυτοκρατορία, προκειμένου να τους «ξεφορτωθεί».

Το πρόβλημα αυτό θα κληθεί να το αντιμετωπίσει η Νέα Τάξη κι αυτό γιατί έχει αλλάξει ο σχεδιασμός του παγκόσμιου συστήματος. Στα «ενιαία χωριά» είναι επικίνδυνο να περιφέρονται Έλληνες.

Απόσπασμα από το βιβλίο:«Η ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ;»ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ.Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και πρόεδρος του ΕΑΜ Β’.http://www.ydrohoos.gr.http://www.eamb.gr.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com





http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/ta-2-akraia-akra-anthrwpotupwn-ellhnikos-evraikos.html

Μια εναλλακτική "θεωρία συνωμοσίας" στην υπόθεση "Ελληνική κρίση"

 
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η Γερμανική υπερ-τράπεζα Deutsche Bank, είναι εκτεθειμένη σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα, γνωστά ως «παράγωγα», ύψους 67 τρισεκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι με βάση την έκθεση της Αμερικανικής επιτροπής για την οικονομική κρίση, η συγκεκριμένη τράπεζα είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην δημιουργία των καταστροφικών χρηματοπιστωτικών «προϊόντων» CDOs, την περίοδο 2004-2007, τα οποία συνεισέφεραν σημαντικά στην δημιουργία της στεγαστικής φούσκας στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν υπόνοιες ότι συνέβαλε καθοριστικά στο ξέσπασμα της κρίσης χρέους στην Ελλάδα.

Φυσικά, είναι ήδη γνωστό ότι η έκθεση των Γαλλο-Γερμανικών τραπεζών (δηλαδή κυρίως της BNP Paribas και της Deutsche Bank), σε ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου ήταν μεγάλη και έτσι όταν ξέσπασε η κρίση, τα βάρη του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας μετακινήθηκαν στους Ευρωπαίους φορολογουμένους, προκειμένου να διασωθούν αυτές οι υπερ-τράπεζες.

Όμως, αν τελικά η επιτροπή αλήθειας χρέους που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα καταφέρει να αποδείξει την απάτη αυτή της μετακίνησης των βαρών στις πλάτες των φορολογουμένων, τότε ίσως με βάση το διεθνές δίκαιο, η διαγραφή του επονείδιστου χρέους θα επιβαρύνει σημαντικά τις υπερ-τράπεζες αυτές, οι οποίες ίσως κληθούν να πληρώσουν τα σπασμένα με πολύ βαριά πρόστιμα.

Έτσι, με βάση ένα ακραίο, ομολογουμένως, σενάριο, η Too Big To Fail τράπεζα Deutsche Bank, απειλεί να τινάξει την ευρωζώνη στον αέρα και πιέζει την Γερμανική ηγεσία να ασκήσει ασφυκτικές πιέσεις στην Ελλάδα, ώστε να μην μπορέσει σε συνθήκες σταθερότητας να προχωρήσει την υπόθεση του χρέους, ανεξάρτητα από την όποια συμφωνία.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα αποκαλύπτονταν μια αδιανόητη αλληλουχία εκβιασμών, μέσα σε μια "θαυμαστή" νομισματική ένωση: η τραπεζική μαφία απειλεί την Γερμανική ηγεσία η οποία με τη σειρά της απειλεί την Ελληνική ηγεσία!

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/enaallaktiki-theoria-elliniki-krisi.html#sthash.VTBrUwRp.dpuf

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. Αυτά που δεν σου έμαθαν Ελληνα!!!


Στην εργασία αυτή θα παρουσιάσουμε, τα στοιχεία, που αποδεικνύουν, ότι κανένας από τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος, αμέσως μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, έως και σήμερα, δεν ήταν Έλληνας Ιθαγενής.
Όλοι ήταν Χαζαροεβραίοι, στενά συνδεμένοι με τα Χαζάρικα κέντρα, (Λονδίνο, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη – Φανάρι, Γενεύη, Βενετία, Πίζα, Ύδρα, Κέρκυρα, κ.α.) .
Οι καταγωγές των ξεκινούν στην Ελλάδα, πριν το 1700, άλλοι προερχόμενοι από τάγματα Ιησουϊτών, Ναϊτών, Τευτονικών, άλλοι χωρίς να υπάρχει προηγούμενη συγκεκριμένη αναφορά της καταγωγής τους, αλλά όλοι αυτοί συνδέονται με Χαζαροεβραϊκές Οικογένειες, (από εκεί βγήκε η έκφραση «πες μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι«). Πάντα παντρεύονται άτομα που προέρχονται από άλλες Χαζαροεβραϊκές οικογένειες. Όλοι είναι ευκατάστατοι, αριστοκράτες, με το που πατούν το πόδι τους στην Ελλάδα, διασκορπιζόμενοι σε διάφορα μέρη  και οι περισσότεροι από αυτούς εμφανίζονται με ελληνοποιημένα ονόματα.
 Να σημειωθεί ότι τα Ελληνοποιημένα ονόματα των Χαζαροεβραίων, συνήθως δεν περιλαμβάνουν ολοκληρωμένη καθαρή Ελληνική ονομασία, αλλά δείχνουν κάτι που έχει σχέση με τον Εβραϊσμό, (π.χ. Σημίτης, Μπενί Σελόμ – Μπενιζέλος – Βενιζέλος, Μαμονάς, Κοέν – Κούν, κ.α.) ή παραπέμπουν σε κάτι Τουρκικό, Αραβικό, (π.χ. Καραμάν – Αλής – Καραμανλής, Τούρκογλου, Δεληγιώργης = Τρελογιώργης, Καρατζάς, Καρατζαφέρ, Αραμπατζής, κ.α.), κάτι Βουλγαρικό, (π.χ. Βούλγαρης, κ.α.), κάτι παράξενο ή υποτιμητικό, (π.χ. Φέγγας, Μπόνας, Σαμαράς, Στουρνάρας, Μαραμένος, Πικραμένος, Φαρμάκης, Κολοβός, Μαυροκορδάτος, κ.α.), ξενικό, (π.χ. Ρούφ – Ρούφος, Τσακάλωφ, Ορλόφ, Μοσκώφ, κ.α.), Εξελληνισμένο Εβραϊκό με ρίζες εβραϊκών ονομάτων, (π.χ. Δαμανάκη, Γαβριηλίδης, Σαμουηλίδης, Χατζής, Σολωμονίδης, κ.α.), πλουσιοεμπορικό, (Σπυρίδων, Σταφίδας, Αργυρόπουλος, Χρυσοχοΐδης, κ.α). Συχνά τα μικρά τους ονόματα είναι Εβραϊκά, (π.χ. Ιακώβ, Ιωσήφ, Μωϋσής, Αβραάμ, Ηλίας, Ησαΐας, Σολομών, Ισαάκ, Δαβίδ, Μιχαήλ, Ραφαήλ, Δανιήλ, Ζαχαρίας, Ανανίας, Ιωακείμ, Σαμουήλ, Σαβάτιος, κ.α.), κάποια έχουν υποκοριστικές καταλήξεις, (π.χ. Γιωργάκης, κ.α.), κλπ.
Θα ξεκινήσουμε με τους έξη πρώτους Χαζαροεβραίους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος, αμέσως μετά την δολοφονία του Καποδίστρια. Τον Σπυρίδωνα Τρικούπη, τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, τον Ιωάννη Κωλέττη, τον Κόμη Ιωσήφ Λουδοβίκο Αρμανσπεργκ, τον Ιγνάτιο Φον Ρούντχαρτ και τον Όθωνα (Otto).
1) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (25 Ιανουαρίου 1833 – 12 Οκτωβρίου 1833)
Ο Σπυρίδων Τρικούπης (20 Απριλίου 1788 – 24 Φεβρουαρίου 1873). Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1788, ήταν γιός του Ιωάννη Τρικούπη και της Αλεξάνδρας Παλαμά.
Παιδί του ήταν ο μετέπειτα Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Χαρίλαος Τρικούπης, (ο οποίος πτώχευσε και αυτός την Ελλάδα, εξαιτίας τον τοκογλυφικών δανείων που έκανε με την Οικογένεια των Χαζάροεβραϊων Τραπεζιτών Rothchild).
Ο πατέρας του Σπυρίδωνα Τρικούπη, Ιωάννης Τρικούπης (Μεσολόγγι,1750 – Μεσολόγγι, 1824), ήταν γιος του Μάνθου Τρικούπη και εγγονός του Ματθαίου Τρικούπη, γιός του γενάρχη της Οικογένειας Γεωργάκη Τρικούπη.
Το 1771 ανέλαβε γραμματέας του Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη, πρώην Επίσκοπο Παλαιών Πατρών Γαβριήλ Δ΄ μετά από πρόσκλησή τουΌταν επέστρεψε στο Μεσολόγγι, διηύθυνε τα πράγματα της κοινότητας,απολαμβάνοντας την εύνοια και προνομίων από τον Αλή Πασά.
Ο Σπυρίδων Τρικούπης  επί  κυβέρνησης Ιωάννη Καποδίστρια διορίσθηκε γενικός γραμματέας της Επικράτειας επί εξωτερικών θεμάτων. Αργότερα, διαφώνησε με την πολιτική που ασκούσε ο Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας και παραιτήθηκε από τη θέση του, αλλά και από την ιδιότητα του πληρεξούσιου του Μεσολογγίου.
Ως εχθρός του πλέον αντιπολιτευόμενος τον Καποδίστρια, συνεργάστηκε με τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτοτου οποίου την αδερφή Αικατερίνη παντρεύτηκε και κατέφυγε μεταξύ άλλων αντιπολιτευομένων στην Ύδρα.
Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια επέστρεψε στο Ναύπλιο, όπου χρημάτισε υπουργός εξωτερικών και διεύθυνε τις διαπραγματεύσεις που κατέληξαν στην εκλογή του Όθωνα.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, ο Σπυρίδων Τρικούπης ήταν μασόνος.
(http://el.wikipedia.org/wiki Οικογένεια_Τρικούπη)
2)     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ [Α) 12 Οκτωβρίου 1833 – 31 Μαΐου 1834,Β) 10 Φεβρουαρίου 1841 – 10 Αυγούστου 1841,Γ) 30 Μαρτίου 1844 – 6 Αυγούστου 1844, Δ) 16 Μαΐου 1854 – 22 Σεπτεμβρίου 1855]
Ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος (Κωνσταντινούπολη, 3 Φεβρουαρίου 1791– Αίγινα, 6 Αυγούστου 1865).
Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1791 στο Μέγα Ρεύμα (νυν Αρναούτκιοϊ ή Αρβανιτοχώρι, επειδή είχε εποικιστεί με Αλβανούς από τον Σουλτάνο Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή), προάστιο της Κωνσταντινούπολης, και ήταν γιος του λογίου και αξιωματούχου (ποστέλνικου) στις Παραδουνάβιες ηγεμονίες Νικολάου Μαυροκορδάτου (1744 – 1818) και της Σμαράγδας Καρατζά.
Ήταν δε τρισέγγονος του περίφημου Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου του «Εξ Απορρήτων»Την περίοδο 1807-1811 σπούδαζε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή.
Ήταν παντρεμένος με την Χαρίκλεια Αργυροπούλου (1808 – 1884), κόρη του μεγάλου διερμηνέα της Υψηλής Πύλης Ιακώβου Αργυρόπουλου!
Το 1812 ο θείος του Ιωάννης Καρατζάς ανέρχεται στο αξίωμα του ηγεμόνα της Βλαχίας και τον προσλαμβάνει γραμματέα του. Σύντομα όμως ο Μαυροκορδάτος προάγεται στο αξίωμα του ποστέλνικου. Το 1818 και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου ο Ιωάννης Καρατζάς, φοβούμενος για τη ζωή του, αναχωρεί από το Βουκουρέστι συνοδευόμενος από την οικογένειά του και διαφόρους αυλικούς, μεταξύ των οποίων και ο Μαυροκορδάτος.
Πρώτος σταθμός των φυγάδων ήταν η Γενεύη της Ελβετίας, όπου παρέμειναν για ένα εξάμηνο. Στην συνέχεια πήγε στην Πίζα και αργότερα ξεκίνησε για την Πάτρα, αλλά τελικά εγκαταστάθηκε στο Μεσολόγγι.
Οργάνωσε εκστρατεία στην Ήπειρο, η οποία οδήγησε στην αποτυχημένη μάχη του Πέτα, αφού ο ίδιος φρόντισε να μείνει 6 ώρες μακριά από τον τόπο της μάχης, δεν μπορούσε να δώσει οδηγίες για οργανωμένη υποχώρηση  με αποτέλεσμα Έλληνες και Φιλέλληνες να υποστούν πανωλεθρία.Εξοντώθηκαν τα δύο τρίτα των φιλελλήνων, οι μισοί επτανήσιοι και το ένα τρίτο του Τακτικού, που ήταν και ο πρώτος τακτικός ελληνικός στρατός.
Τα λάθη του Μαυροκορδάτου οδήγησαν όχι μόνο στην ήττα των Ελλήνων αλλά και στην διάλυση των οργανωμένων ελληνικών δυνάμεων της περιοχής, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να προελάσουν μέχρι το Μεσολόγγι το οποίο και πολιόρκησαν.
Μετά την ήττα στο Πέτα, έβρισε του Έλληνες του Μεσολογγίου, αποκαλώντας τους «ξευτελισμένον κόσμον», επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τις εντολές του και έτσι δεν μπόρεσαν οι Τούρκοι αμέσως να καταλάβουν το Μεσολόγγι!
Αναρριχήθηκε στα ανώτατα αξιώματα αμέσως σχεδόν με την κάθοδό του, ως πρόεδρος της Πρώτης Εθνοσυνέλευσης, του Εκτελεστικού Σώματος και στη συνέχεια του Βουλευτικού.
Μετά την επανάσταση ηγήθηκε της αντιπολίτευσης εναντίον του Καποδίστρια, ως εκφραστής της αγγλικής πολιτικής και συμμετείχε ενεργά στην πολιτική ζωή της Ελλάδας διατελώντας τέσσερις φορές πρωθυπουργός, (Αγγλικό Κόμμα).
Όταν ο Μαυροκορδάτος έγινε πρόεδρος του Βουλευτικού και του Εκτελεστικού, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, που ήξερε τον ανθελληνικό του ρόλο του, τον απείλησε λέγοντάς του «Σου λέγω τούτο, Κύριε Μαυροκορδάτε… μη καθίσεις πρόεδρος διότι έρχομαι και σε διώχνω με τα λεμόνια, με τη βελάδα όπου ήρθες».
Ύστερα από αυτή την προειδοποίηση ο Μαυροκορδάτος φοβήθηκε και αναχώρησε για την Ύδρα συνεργαζόμενος στενότατα με τους άλλους ανθέλληνες τους Κουντουριώτηδες,που είχαν στήσει επί Ιωάννη Καποδίστρια, ξεχωριστό κράτος εκεί!
Μία ακόμη χαρακτηριστική φράση περιφρόνησης που είπε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τον Μαυροκορδάτο, είναι η εξής: «Βρε Μαυροκορδάτο! Είσαι σαν ξένο παραμύθι ανάμεσό μας! Ο πρίντζιπας τουλάχιστον (ο Δημ. Υψηλάντης), φοράει στολή!».
Επίσης ο Στρατηγός Γιάννης Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματα του, (σ. 144),ξεκαθαρίζει πλήρως τον ρόλο του Μαυροκορδάτου και τον χαρακτηρίζει: «ο δουλευτής … των Τούρκων, ο Μαυροκορδάτος… ο αγαπημένος των τυράγνων».
Πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισε ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος και στην ανταρσία της Ύδρας, η οποία κορυφώθηκε με την πυρπόληση του ελληνικού στόλου στον ναύσταθμο του Πόρου την 1η Αυγούστου του 1831, όπου ο ανθέλληνας Ανδρέας Μιαούλης τίναξε στον αέρα τα Ελληνικά πλοία, την φρεγάτα «Ελλάς» και την κορβέτα «Ύδρα».
Ο ολοκληρωτικά ανθελληνικός ρόλος του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου, αποκαλύπτεται, όταν φρόντισε για την σύναψη του πιο καταστροφικού αγγλικού δανείου, από τους Τραπεζίτες Rothschild, τον Μάιο του 1833, επί  Όθωνα, ο οποίος άλλαξε το νόμισμα Φοίνικα του Καποδίστρια με την δραχμήπήραμε νέο ονομαστικό δάνειο  757.823.803 ευρώ (2.470.896 λίρες Αγγλίας) και πάλι από τους Rothschild.
Στην πραγματικότητα όμως, (αν βγάλουμε μεσιτεία των Rothschild, τόκους και χρεολύσια, Τουρκική αποζημίωση – ναι, πληρώσαμε αυτούς και τους Τούρκους Χαζαρομογκόλους, ελάχιστα χρόνια μετά το τέλος της Επανάσταση του 1821 και αφού σκότωσαν τον μόνο Έλληνα Πρωθυπουργό Ιωάννη Καποδίστρια! – , πληρωμή κεφαλαίου των δανείων του 1824 – 1825, έξοδα συντήρησης αντιβασιλείας και του Βαυαρικού στρατού του Όθωνα το 1834), τελικά πραγματικά πήραμε μόνο 35.428.757 ευρώ(115.516 λίρες Αγγλίας) στο χέρι, (δηλαδή το 4,57% του δανείου των 757.823.803 ευρώ!), αλλά και αυτάχρησιμοποιήθηκαν μόνο για την συντήρηση του Βαυαρικού στρατού και δεν κάναμε ούτε ένα έργο!
(Τα ποσά που αναφέρονται στην εργασία αυτή, εκφράζονται στην σημερινή τους αξία σε ευρώ. Οι ισοτιμίες του 1828, ήταν: 1 λίρα στερλίνα =  73 τουρκικά γρόσια, 1 Χρυσό Γαλλικό Φράγκο = 2,66 γρόσια, 1 γρόσι = 0,40 Φοίνικες, 1 λίρα στερλίνα = 29,2 Φοίνικες ,
1 δρχ του 1831 = 0,9523 Φοίνικες.
Με βάση την σύγκριση του μέσου όρου της τιμής των ίδιων βασικών προϊόντων και της τιμής του χρυσού τότε και σήμερα προκύπτει ότι ισχύει περίπου η ισοτιμία:
1 δρχ του 1831 » 10 σημερινά ευρώ.)
Το δάνειο αυτό ταλαιπώρησε την Ελλάδα για πολλές δεκαετίες.
Για την Ανθελληνική αυτή υπηρεσία, οι Χαζάροι έκαναν τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, πρωθυπουργό της Ελλάδας, στις 12 Οκτωβρίου 1833!
Να επισημάνουμε επίσης ότι ο Μαυροκορδάτος είχε συνταχθεί πλήρως με τον Ανθέλληνα Χαζάρο Αυστριακό Καγκελάριο Κλέμενς Βέντσελ Λόταρ φον Μέτερνιχ, (τον οποίο σιχαινόταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός Ιωάννης Καποδίστριας), και τον υπουργό εξωτερικών της Αγγλίας, επίσης Χαζάρο, Τζώρτζ Κάνινγκ και είναι απόλυτα βέβαιο ότι συμμετείχε στην δολοφονία, του Καποδίστρια, μαζί με τους Υδραίους.
(http://el.wikipedia.org/wiki/Αλέξανδρος_Μαυροκορδάτος 
και http://el.wikipedia.org/wiki/Αθανάσιος_Ραζή_-_Κότσικας).

3)     ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΛΕΤΤΗΣ (31 Μαΐου 1834 – 20 Μαΐου 1835)
Ο Ιωάννης Κωλέττης (1774 – 1847),γεννήθηκε στο χωριό Συρράκο των Ιωαννίνων το 1778, όπου και φοίτησε στο τοπικό σχολείο.
Ο θείος του ήταν ο Γιώργος Τουρτούρης, (Χαζάρος γεννηθείς στους Καλλαρύτες της Ηπείρου, φίλος του Αλή Πασά, υπενοικιαστής τελωνειακών φόρων της περιοχής της Τζαμουργίας , έμπορος στην χαζάροκρατούμενη Βενετία).
Ο Ιωάννης Κωλέττης, σπούδασε Ιατρική (!) στο άλλο χαζάρικο κέντρο της Ιταλίας την Πίζα.
Πολέμησε εναντίον του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και έγινε ιδρυτής του Κόμματος της Φουστανέλας ή Γαλλικού Κόμματος, όπως επικράτησε να λέγεται. Οι αγωνιστές και οπλαρχηγοί του 1821 δεν τον είχαν σε καμία εκτίμηση, καθώς εκτός των άλλων ραδιουργιών του είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Οδυσσέα Ανδρούτσο το1822.
Ο Ιωάννης Κωλέττης ήταν αυτός που καθιέρωσε την νοθεία των Εκλογών στην Ελλάδα σε όλη της την «μεγαλοπρέπεια«.
Ο Νικόλαος Δραγούμης γράφει ότι «οι κάλπες έφταναν στον τόπο της καταμέτρησης με σπασμένα σανίδια ή λιμαρισμένες τις σφραγίδες, ενώ, σε πολλές περιπτώσεις, οι ψήφοι μεταφέρονταν σε «σαπουνοσακούλες».
Στη Βουλή, όταν ο «εκλεγμένος» με ψηφοδέλτια, που προέρχονταν από τέτοιες κάλπες, ανήκε στο κόμμα του Κωλέττη, σηκωνόταν κάποιος δικός του και εξηγούσε ότι το σπάσιμο των σανιδιών οφειλόταν στο νόμο της συστολής των στερεών σωμάτων, ότι η λιμαρισμένη σφραγίδα ήταν απλά τυχαία σπασμένη κατά τη μεταφορά, ότι η σαπουνοσακούλα ήταν κάλπη κι ότι ο κακοποιός που έκανε την καταμέτρηση είχε τον σεβασμό και την εκτίμηση των κατοίκων της περιοχής του.
 \Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, γράφει στα Απονημονεύματά του για το ποιόν του Ιωάννη Κωλέττη: «Σ” αυτά όλα έφταιγε ο Κωλέττης. Από τον Αλή Πασσά – ήταν γιατρός του Μουχτάρπασια – γνώριζε τον Δυσσέα τι νου είχε, ήταν ο καλύτερος απ” όλους τους άλλους στρατιωτικούς. Δεν μπορούσε να τον παίξει αυτόν ο Κωλέττης. Κι ήθελε να τον βγάλη από τη μέση και να κάμη τους δικούς του σκοπούς. Ο Κωλέττης είναι από τους Καλαρρύτες. Όταν χαλάστηκαν οι Καλαρρύτες από τους Τούρκους πέρασε από το Γώγο κι αλλουνούς αρχηγούς της δυτικής Ελλάδος και πήρε συστατικά εις την Κυβέρνησιν ότι γνωρίζαμε αυτόν και τον κάναμε αντιπρόσωπό μας. Οι Πελοποννήσιοι και οι άλλοι άμαθοι και άπραγοι στα πολιτικά, τότε αυτός, πανούργος, ενώθη με τους ξεκλησμένους ανθρώπους κι έπαιξε την πατρίδα όπως ήταν η όρεξή του. Μαθητής των Τούρκων και κατεξοχή του τυράγνου Αλήπασσα, τέτοια φώτα σαν εκείνου θα δώση εις την πατρίδα και τέτοια έργα να “νεργήση. Όταν κιντυνεύη η πατρίς, αυτός κατατρέχει τους άξιους ανθρώπους, τους κατατρέχει αυτός και οι φίλοι του, οπούναι Αργειοπαγίτες.» [Kεφάλαιον τέταρτον, σελιδα 137-138].
Επίσης ο Ευάγγελος Κοροβίνης στο γνωστό βιβλίο του «Η Νεοελληνική Φαυλοκρατία», εκδόσεις Αρμός, 5η έκδοση, (2008), χαρακτηρίζει τον Ιωάννη Κωλέττη με τα μελανότερα χρώματα, φαυλοκράτη και λαμόγιο πολιτικό, που απέκτησε τεράστια περιουσία, (630.000 χιλιάδες δραχμές), κλέβοντας από το Ελληνικό Δημόσιο, όταν το διοικούσε, (σελ. 24).
Επιπλέον χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι: «Ο Κωλέττης μέχρι αργά το απόγευμα ασχολείτο με τη διεκπεραίωση ρουσφετιών πρώτα στην κατοικία του και μετά στην έδρα της κυβερνήσεως. Στη διάρκεια των υπηρεσιακών συσκέψεων που επακολουθούσαν συνήθως κοιμόταν, ενώ απουσίαζε συστηματικά από τις συνεδριάσεις της Βουλής» (σελ. 25)
http://el.wikipedia.org/wiki/Ιωάννης_Κωλέττης

4)     ΚΟΜΗΣ ΙΩΣΗΦ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΑΡΜΑΝΣΠΕΡΓΚ (20 Μαΐου 1835 – 2 Φεβρουαρίου 1837)
Ο Κόμης Ιωσήφ Λουδοβίκος Αρμανσπεργκ,(16/28 Φεβρουαρίου 1787 – 22 Μαρτίου/ 3 Απριλίου 1853), ήταν Βαυαρός, χαζάρικης καταγωγής.
Χαρακτηρίστηκε «διδάσκαλος της Ραδιουργίας«, ήταν αγενής και αγροίκος. Ο απολυταρχικός τρόπος διακυβέρνησής του δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στον Ελληνικό Λαό.
Ήταν φιλοαγγλικός και κυνήγησε άγρια όλους τους Έλληνες αγωνιστές της Επανάστασης του 1821, φτάνοντας στο σημείο να φυλακίσει και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, σε στημένη δίκη  με την κατηγορία της Εθνικής Προδοσίας!  
http://el.wikipedia.org/wiki/Ιωσήφ_Λουδοβίκος_Άρμανσπεργκ
5)     ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΦΟΝ ΡΟΥΝΤΧΑΡΤ (2 Φεβρουαρίου 1837 – 8 Δεκεμβρίου 1837)
Ο Ιγνάτιος Φον Ρούντχαρτ, (11 Μαρτίου 1790 Weismain, Oberfranken – 11 Μαΐου 1838, Τριέστη), ήταν Βαυαρός χαζάρικης καταγωγής νομικός και πολιτικός.  Κατά την διακυβέρνησή του, η οποία διήρκησε 10 μήνες, ήρθε σε δυσμένεια με τον Βαυαρό Βασιλιά της Ελλάδος Όθωνα, ο οποίος τον εξανάγκασε σε παραίτηση.
http://el.wikipedia.org/wiki/Ιγνάτιος_φον_Ρούντχαρτ

6)     ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΘΩΝ (8 Δεκεμβρίου 1837 – 24 Ιουνίου 1841 και 10 Αυγούστου 1841 – 3 Σεπτεμβρίου 1843)
 Ο Όττο Φρίντριχ Λούντβιχ φον Βίττελσμπαχ ( Όθων ), (1 Ιουνίου 1815 – 26 Ιουλίου 1867), Βαυαρός χαζαροσαξωνικής καταγωγής, γεννήθηκε στο κάστρο Μίραμπελ (Schloss Mirabell) του Σάλτσμπουργκ, όταν αυτό αποτέλεσε, για μικρό χρονικό διάστημα, τμήμα της Βαυαρίας, την 1η Ιουνίου 1815.
Ήταν ο δευτερότοκος γιος του Διαδόχου και μετέπειτα Βασιλιά της Βαυαρίας Λουδοβίκου Α΄, και της Θηρεσίας, σαξώνισσας κόρης του δούκα του Ζάξεν-Χιλντμπουργκχάουζεν.
Η διπλανή φωτογραφία του Όθωνα καμαρωτού – καμαρωτού, κρατώντας το ιδρυτικό έγγραφο της ιδιωτικής χαζάρικης Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, του Rothchild, είναι χαρακτηριστική της «αγάπης« του για τον Ελληνικό Λαό…  http://el.wikipedia.org/wiki/Όθων_της_Ελλάδας
... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/xazaroevraioi-prothypourgoi-elladas.html#sthash.yXWEaS2f.dpuf

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΙΠΕΔ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΙΠΕΔ
Το 50% των εσόδων προβλέπεται να διατεθεί για να καλύψει ΞΑΝΑ τη μαύρη τρύπα από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών !!! 
Το υπόλοιπο θα μοιραστεί στα δύο και θα πάει για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους και τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων !!! 

Με περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας του Δημοσίου προβλέπεται να «προικοδοτηθεί» το ανεξάρτητο Ταμείο που θα δημιουργηθεί με βάση τη σκληρή συμφωνία για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. 

Το Ταμείο Δημόσιου Πλούτου, όπως προβλέπεται να ονομαστεί, θα λειτουργεί ως κρατικός φορέας στον τομέα του real estate και δεν θα διαθέτει μόνον ακίνητα. 

Θα διαχειρίζεται επίσης επιχειρήσεις και μετοχικά πακέτα του Δημοσίου, με συνολική αξία 50 δισ. ευρώ.
Για τα χαρακτηριστικά του δόθηκε πραγματική μάχη στις Βρυξέλλες από την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, που έληξε με συμφωνία ότι θα ανήκει στο Δημόσιο και θα έχει έδρα την Αθήνα και όχι το Λουξεμβούργο, όπως επέμενε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, θα βρίσκεται όμως «υπό την εποπτεία των ευρωπαϊκών θεσμών».

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αναμένεται να καταλήξει τις επόμενες ημέρες για το αν θα αποτελεί μετεξέλιξη του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο άλλωστε δεν έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων, ή θα δημιουργηθεί νέο σχήμα. Το μέτρο δεν περιλαμβάνεται στα προαπαιτούμενα που πρέπει να ψηφιστούν ώς τις 22 του μήνα, αλλά στόχος είναι να θεσμοθετηθεί και να δουλέψει άμεσα.

Με βάση τη συμφωνία, το 50% των εσόδων προβλέπεται να διατεθεί για να καλύψει την «τρύπα» από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Το υπόλοιπο θα μοιραστεί στα δύο και θα πάει για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους και τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων.

Υπολογίζεται ότι το Δημόσιο διαθέτει περίπου 80.000 ακίνητα, τα οποία χαρακτηρίζονται «εντός συναλλαγής» και επομένως επιτρέπεται να μεταβιβαστούν, από αυτά όμως το 65% έχει καταπατηθεί από ιδιώτες και θεωρείται χαμένο. Η συνολική τους επιφάνεια ξεπερνά τα 400.000 στρέμματα, αλλά μόνον 246.201 στρέμματα αποτυπώνονται σε χάρτες της Κτηματικής Υπηρεσίας. «Καθαρά» χαρακτηρίζονται 10.626 ακίνητα, ενώ υπάρχουν άλλα 1.435 με αντιμετωπίσιμες εκκρεμότητες. Αμεσα αξιοποιήσιμα θεωρούνται 3.000, από τα οποία έχουν ήδη περάσει από «κόσκινο» περίπου 1.000 και έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ.

Από το 2011

Η ανακοίνωση του νέου φορέα επανέφερε το πρόγραμμα «Eureka», που είχε εκπονηθεί το 2011 από τη γερμανική εταιρεία συμβούλων Ρόναλντ Μπέργκερ και ήταν μία από τις προτάσεις του Βερολίνου για το ελληνικό πρόβλημα.

Στη μελέτη με τον τίτλο «Μια ευκαιρία για την Ελλάδα και την Ευρώπη», είχε αποτιμήσει την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου σε 125 δισ. ευρώ και πρότεινε να μεταβιβαστεί σε εταιρεία συμμετοχών με έδρα το Λουξεμβούργο, με σκοπό να αγοραστεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση και να διατεθεί αποκλειστικώς για την αποπληρωμή του χρέους που θα αντιστοιχεί έως το 90% του ΑΕΠ.

Το ΤΑΙΠΕΔ δημιουργήθηκε με τον νόμο 3986/2011 και, με βάση τα επίσημα στοιχεία, έως τώρα έχει ιδιωτικοποιήσει ακίνητα και επιχειρήσεις του Δημοσίου με συνολικό τίμημα 7,7 δισ. ευρώ, από τα οποία έχει εισπράξει 3,1 δισ. Στην πραγματικότητα και τα δύο ποσά είναι «φουσκωμένα». Πάντως, με βάση τους ιδρυτικούς στόχους του Ταμείου τα έσοδα ώς το τέλος του χρόνου έπρεπε να έχουν διαμορφωθεί στα 50 δισ. ευρώ.

Στην αρμοδιότητά του ανήκουν όλα τα ολυμπιακά ακίνητα, τα σπουδαιότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας (Παρνασσού, Βασιλίτσας κ.λπ.), η αλυσίδα των μικρών ξενοδοχείων «Ξενία», καθώς και περίπου 900 σημαντικά «φιλέτα» που βρίσκονται σε παραθαλάσσιες περιοχές και σε οικολογικά ευαίσθητες ζώνες, όπως οι NATURA.

Τα 14 αεροδρόμια και το 10% του ΟΤΕ

Στο... καλάθι οδεύουν οι διαβεβαιώσεις των αρμόδιων υπουργών ότι θα υπάρχει συμμετοχή του Δημοσίου στο σχήμα που θα αναλάβει τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Η συμφωνία προβλέπει ότι προχωρά, χωρίς αλλαγές, ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ, που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο με αναδόχους τη γερμανική Fraport και τη Slentel του ομίλου Κοπελούζου, αλλά δεν έχει προχωρήσει η υπογραφή της συμφωνίας. Χωρίς αλλαγές θα γίνει η δεύτερη φάση των διαγωνισμών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τη ROSCO του ομίλου του ΟΣΕ.

Από το 2011 προβλέπεται η πώληση στη γερμανική Deutcshe Telekom του 10% των μετοχών που διαθέτει το Δημόσιο στον ΟΤΕ. Σύμφωνα με τη μετοχική σύνθεση του Μαρτίου, το 6% ανήκει στο Δημόσιο και το 4% στο ΙΚΑ.

ΠΗΓΗ
http://www.efsyn.gr/arthro/pos-tha-leitoyrgisei-neo-taiped
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/50.html

Συγκλονιστικό βίντεο... Η ισπανική υπόκλιση στην ελληνική κληρονομιά προς τον κόσμο!

Αυτή είναι η Ελλάδα μέσα από τα μάτια των ξένων. Αυτών που βρήκαν την ευκαιρία με αφορμή την κρίση των ευρωπαϊκών θεσμών να διαδώσουν το μήνυμά τους .....για την κληρονομιά που έχει αφήσει η Ελλάδα στην ιστορία του πλανήτη.

Ενα ανατριχιαστικό βίντεο που προκαλεί καταρράκτες δακρύων.

Οχι όμως για αυτό που είμαστε κι εκπροσωπούμε αδέλφια, αλλά για αυτό δεν καταφέραμε να γίνουμε ποτέ. Για όλα αυτά που έχουμε, αλλά δεν αποκτήσαμε ποτέ.

Για όλες τις αξιοζήλευτες αρετές που μας κληροδότησαν, αλλά εμείς δεν υπηρετήσαμε ποτέ.

Πως γίνεται να διαθέτουμε τόσο "πλούτο" αλλά να είμαστε τόσο φτωχοί (ως άνθρωποι;)...

Το βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά ίσως κάποιοι θα έπρεπε να το δουν.
 


http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_4605.html

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα! (vid, εικόνα)

Σχόλιο Αφύπνισης: Τελικά όπως αποδεικνύεται, ο Θώθ ή αλλιώς Ερμής ο Τρισμέγιστος είχε δίκιο για τον σκοπό της κατασκευής της πυραμίδας. Όπως ανέφερε στους σμαραγδένιους πίνακές του: " Τότε στη κορυφή έβαλα τον κρύσταλλο, στέλνοντας την ακτίνα στο χωροχρόνο, παίρνοντας την ενέργεια από τον αιθέρα, συγκεντρώνοντας την πάνω στη πύλη για τον Αμεντι" . Ο νοών νοείτω.

Τα καλά κρυμμένα μυστικά της Πυραμίδα του Χέοπα έρχονται στο φως. Η πυραμίδα δεν ήταν τάφος. Τι υπήρχε στην κορυφή της; Σε τί χρησίμευε; Τι ακριβώς ήταν η πυραμίδα; Οι αποκαλύψεις θα σας εκπλήξουν!

Σύμφωνα με μια μελέτη από αρχιτέκτονα Miguel Perez Sanchez μια σειρά μετρήσεων στην Μεγάλη Πυραμίδα μας δίνει τους αριθμούς π και e. Επίσης υπάρχουν πολλές αναφορές και συνεχείς σχέσεις με το αστέρι Σείριο. Όλα αυτά δίνουν μια νέα προοπτική σε ένα, τουλάχιστον, από τα πολλά μυστικά που μένουν, ίσως, να αποκαλυφθουν.

Ως γνωστόν, η πυραμίδα είναι κόλουρη, δηλαδή της λείπει το πάνω μέρος -όπως συμβαίνει στις περισσότερες γνωστές πυραμίδες του κόσμου. Οι ερευνητές ανακάλυψαν τι βρισκόταν στην κορυφή της πυραμίδας. Μία σφαίρα.

Όπως προτείνεται από τον Pérez-Sánchez, η σφαίρα που ήταν τοποθετημένη στην κορυφή της πυραμίδας συμβόλιζε το μάτι του Ώρου και είχε διάμετρο 2.718 βασιλικές πήχες (2,7 μέτρα), η οποία είναι σε ακριβή σχέση με τον νεπέριο αριθμό e (2,71828).

Η σφαίρα είχε τοποθετηθεί ως λατρεία στον Ήλιο και τον Σείριο, το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό, που συνδέθηκε με την Ίσιδα, όπως αναφέρει το diadrastika.com.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη πυραμίδα ήταν ένα "εργοστάσιο" ενέργειας. Τελικά, φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Ο Νίκολα Τέσλα είχε δοκιμάσει να φτιάξει ένα "αντίγραφο" της πυραμίδας.

Τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνουν πως η Πυραμίδα σχεδιάστηκε για να μεταδίδει ασύρματα ενέργεια σε πολύ μεγάλες αποστάσεις!
  apokalyfthike to mystiko tis magalis pyramidas video 1


defencenet.gr

ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝIΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΥΠΟΥΛΩΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ .....

......ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΕΤΑΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 65, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ !!! 
ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! 

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;; Υ.Γ.1
Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΚΛΕΦΤΩΝ, ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ.

Συνταξιούχος (εδώ και τρία χρόνια) από τα 48 της η Φωφη Γεννηματά...
Γέλια μέχρι δακρύων. Βγάλανε την αργόμισθη που δεν πάτησε ποτέ στην Εθνική, έπαιρνε εξαφανισμένη προαγωγές βγήκε σε πλήρη σύνταξη στα 48 και θέλει να σταματήσει τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
Αυτοί θα φτιάξουν τη χώρα λέμε.

ΠΗΓΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

O ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ:

ΠΗΓΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Υ.Γ.2

ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ DEFENCE NET (ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ "ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ-ΑΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!  
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ -ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ- ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ DEFENCE-NET ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ - ΜΙΣΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥΔΗ - ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ : ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ GOLDEN DAWN ΛΟΝΔΙΝΟΥ), ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΜΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:  ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ...ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ DEFENCE-NET:

======== Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟ 2007 ========

ΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΜΑΣΩΝΟ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007


2. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ 2007.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΟΕΝ ή ΚΟΗΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΑ, ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΩΔΕΚΑ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ “GANADAIR”, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΟΛΥΜΠΙΑ, ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ 70 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ “ALPHA”, ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΚΟΕΝ-ΚΟΗΣ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ-ΚΟΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΑΡΚΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ: “ΜΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ”, ΩΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΑΛΘΑΚΑΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

...... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

3. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ 2007.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΝΤΙΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ “UCK” ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ “ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ-DANILO” ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΟΥ “UCK” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ.

ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΡΡΑΝΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ, ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., Η ΕΒΡΑΙΑ ΥΠ/ΕΞ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ή ΜΠΕΝ – ΣΑΛΟΜ, ΚΑΙ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΕΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ “UCK” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΗ.


«ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ» ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!



Άλλη μια επαλήθευση της Ο.Ε.Α. για τους εμπρησμούς στην Ελλαδα

Ομολογία Μ.Γιλμάζ: "Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για ... αντίποινα"!


-------------------------------------------------------

Η Ο.Ε.Α. ΤΑ ΈΛΕΓΕ ΑΠΌ ΤΌΤΕ !!! ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΎΜΕ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΠΡΏΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!!!
2. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ 2007.


kerberos-hellas
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters