Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ  ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΙΩΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΉΦΙΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!!)
(ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΉΦΙΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!!Φίλες και φίλοι, πριν 6 μήνες στην Ελλάδα εκλέχτηκε η πρώτη αριστερή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης τουλάχιστον ασχετα που απο το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έχουμε αριστερή ιστορία κτλ κτλ. Το κόμμα που ίδρυσε ο Χαρίλαος Φλωράκης με τον Λεωνίδα Κύρκο το 1989 ήρθε πρώτο στην προτίμηση /πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Αλλά ας δούμε λίγο την ιστορία του κόμματος γιατί έχει και αυτό την σημασία του. Ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου (συντομότερα Συνασπισμός ή ΣΥΝ) ιδρύθηκε το 1989 και ήταν ένωση των κομμάτων ΚΚΕ Εξωτερικού του Χ. Φλωράκη και ΚΚΕ Εσωτερικού του Λ. Κύρκου.
Πρώτος πρόεδρος του ήταν ο Χ. Φλωράκης ενώ γενικός γραμματέας του ο Λ. Κύρκος. Στις εκλογές του 1989 έλαβε 13.1% αλλά μετά την συγκυβέρνηση με την ΝΔ του Κώστα Μητσοτάκη υπό την πρωθυπουργία του Τζανή Τζαννετάκη και την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, τα ποσοστά του άρχισαν να καταρρέουν, ενώ η όλη υπόθεση έμεινε στην ιστορία ως βρώμικο 89.
Κάπως έτσι και υπό την δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του το ΚΚΕ προκειμένου να ξεφύγει από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδο του, και ο Συνασπισμός πέρασε στα χέρια της Μαρίας Δαμανάκη.
Στις εκλογές του 1993 όμως δεν κατόρθωσε να πιάσει το εκλογικό όριο του 3% και δεν μπήκε στην βουλή. Η Μαρία Δαμανάκη αποχώρησε, αργότερα εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ και την διαδέχτηκε στην Αρχηγία του κόμματος ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πατέρας της σημερινής προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Στις εκλογές του 1996 κατάφερε να ξαναμπεί στην βουλή με ποσοστό 5.12% ενώ στις εθνικές εκλογές του 2000 υποστηρίχθηκε και από το μικρό κόμμα Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ) και έλαβε 3,20%. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος παραιτήθηκε και πρόεδρος ανέλαβε ο Αλέκος Αλαβάνος, ενώ άλλαξε και το όνομα του κόμματος κι έγινε «Συνασπισμός της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας».
Στις βουλευτικές εκλογές του Απριλίου 2004, ο Συνασπισμός μαζί με μικρότερα αριστερά κόμματα και οργανώσεις συγκρότησε τη συμμαχία «Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς». Τα κόμματα αυτά ήταν η ΑΚΟΑ (μετεξέλιξη του ΚΚΕ εσωτερικού-Ανανεωτική Αριστερά, της τάσης "Αναβάθμιση" του ιστορικού ΚΚΕ Εσωτερικού), η Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ – πρόσφατα διαγραμμένα ιστορικά στελέχη του ΚΚΕ, όπως οι Θεωνάς, Κωστόπουλος κ.ά.), η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ - τροτσκιστές), οι Ενεργοί Πολίτες (Μανώλης Γλέζος). Η συμμαχία υποστηρίχθηκε και από την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος.
Το 2007 πρόεδρος του Συνασπισμού Αρχηγός εκλέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας ενώ από το 2012 έγινε ενιαίο κόμμα με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΟΚ 1 Μαρία Δαμανάκη: Είμαι Εβραία...! Πέφτουμε από τα σύννεφα...
Η κα. Μαρία Δαμανάκη ομολογεί μέσα στην βουλή των Ελλήνων ότι είναι Εβραία και ότι θίχτηκε από τον Καρατζφέρη (ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΧΑ ΜΙΖΕΣ!!!) που αποκάλεσε τον κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν"... η ίδια ήταν σε αποστολή στην δηθεν εξέγερση του πολυτεχνείου όταν έκαναν κατάληψη εξουσίας της χωράς, με το που έβγαλαν τον Παπαδόπουλο ,μετα κουβάλησαν εξ Αμερικής 2 πράκτορες της CIA και 2 κόμματα, ΠΑΣΟΚ -ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΟΚ 2 Χ. Φλωράκης Η ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΙΩΤΗΣ. Ο σφαγέας Ελλήνων! ηλίθιε νεοέλληνα κατάλαβες τι κόμμα έβγαλες;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ
8 Απριλίου του 1989, ανέλαβε την προεδρία του Συνασπισμού της Αριστεράς.
11 Ιουλίου 1989, ο Φλωράκης εκλέχτηκε πρόεδρος του ΚΚΕ. Η θέση του Γ.Γ. καταλήφθηκε ομόφωνα από τον Γρηγόρη Φαράκο.
25 Φεβρουαρίου 1991, στο 13ο συνέδριο του ΚΚΕ, ο Φλωράκης επανεξελέγη μέλος της Κ.Ε. του Κόμματος.
18 Μαρτίου 1991, αποχώρησε από την ηγεσία του Συνασπισμού, την προεδρία ανέλαβε η Μαρία Δαμανάκη.
21 Δεκεμβρίου 1991, εξελέγη ομόφωνα επίτιμος πρόεδρος του ΚΚΕ
το βραβείο του Καρλ Μαρξ από το συμβούλιο του κράτους της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας! για την υπηρεσίες του (υπέρ των Εβραίων και για άλλη μια σφαγή έλληνων)
Καρλ Μαρξ ο Εβραίος που είχε στόχο να καταστρέψει την Γερμανία! και ναι τα κατάφερε! αλλα για λίγο Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ο Χίτλερ του ναζιστικού κόμματος που την έκανε υπερδύναμη!
Άλλα δεν το έβαλαν κάτω οι Εβραίοι,Χίτλερ το πρώτο θύμα της νέας τάξης!! δυνάμεις της Γαλλίας και του Βελγίου εισέβαλαν στην Γερμανία οι Γερμανοί δεν πλήρωναν τα διεθνή τους χρέη!
Η σημερινή Γερμανία ειναι υπό κατοχή Αμερικής αριστερών απο το 1943 το έχει πει και δημοσιά ο Σοιμπλε (αριστερό εβραϊκό πιόνι) Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΎΨΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ  ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΙΩΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΉΦΙΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!!)
Ο Χαρίλαος Φλωράκης Ψευδώνυμο καπετάν Γιώτης ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ,(ΚΑΠΕΤΑΝ-ΧΙΩΤΗΣ) Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ
Ένα μικρό απόσπασμα, τι έκαναν στην Ελλάδα όλοι αυτοί! απο το 1940 ΕΩΣ 1950, μια τραγωδία καλά χωμένη στα βάθη της λήθης για τους υποστηρικτές του κομμουνισμού όσοι δεν ήταν κομμουνιστές αυτά πάθαιναν τότε! μέχρι το 1950 απο το 1943 είχε τελειώσει ο πόλεμος, για να μην λένε την γνωστή καραμέλα περί προδότες των Γερμανών κατι προδότες της Ελλάδος και υπηρέτες ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΗΡΎΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!!! Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΊΣΕΙ! ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Η ΝΑΖΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Ο στρατιώτης Ιωάννης Σκουλικάρης από την Κρήτη, υπηρετούσε την θητεία του, όταν συνελήφθη από άντρες του καπετάν Γιώτη (Χαρίλαος Φλωράκης), την 1η Ιουλίου 1949. Τα «παλικάρια» του καπετάν Γιώτη, αφού τον μαχαίρωσαν σε διάφορα σημεία του σώματός του και του έκοψαν τη μύτη και τ' αφτιά, προσπάθησαν να τον αποκεφαλίσουν. Επειδή ο Σκουλικάρης λιποθύμησε, οι δήμιοι του τον νόμισαν για νεκρό και δεν αποτελείωσαν την προσπάθειά τους. Όταν συνήλθε, με περιπετειώδη τρόπο, έφτασε στην τοποθεσία Μεταλλεία Δομοκού, όπου και τον περισυνέλεξε ο Εθνικός Στρατός. Τα σημάδια που άφησαν πάνω του οι κομμουνιστές, είναι κάτι παραπάνω από εμφανή και μοιάζει απίστευτο το ότι κατάφερε να επιζήσει μετά απ' όλα αυτά..
Ζήτω ο ΕΛΑΣ: Η νίκη είναι δική μας. Φασίστες θα πεθάνετε όλοι σας!! 1940!! σας θυμίζει κατι;
Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)
Αυτή ειναι η ιστορία με λίγα και άπλα λογία , τα αλλα ολα ειναι εβραϊκή πλύση εγκεφάλου, που τυχαία την κάνουν και απο τα σχολειά ακομα! ΕΣΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014, ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ !ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, όταν τους άφησαν εκτός κυβέρνησης.(Μαρτυρία Χαραλαμπίας Δεληγιάννη) Στην πλατεία των Γαργαλιάνων είναι και το σπίτι του Κοκκώνη. Αυτός είχε ένα μοναχοπαίδι και του το σφάξανε. Στο μπαλκόνι αυτού του σπιτιού ανέβηκε ο Σημίτης* μετά τη μάχη και μίλησε στον κόσμο για τη «λευτεριά». Μιλούσε για τη λευτεριά, την ώρα που η πλατεία και ο δρόμος εκεί, ήταν γεμάτοι αίμα![* (σ.σ.) Πατέρας του μετέπειτα πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη ΠΑΣΟΚ.] ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ? ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΆ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΤΕΛΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ , που δεν θα τους πω συνάδελφους! κατι δηθεν πατριώτες και δηθεν ψαγμένοι ερευνητές! που μαζεύουν κοπάδια δεν λένε αλήθειες μην χάσουν πιστούς κτλ κτλ!!)


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/giati-den-goustarw-to-syriza.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters