Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ολοταχώς προς μεγάλη σύγκρουση οδεύουν ΗΠΑ και Τουρκία;


Βαριά «σύννεφα» μαζεύονται στις σχέσεις της Τουρκίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες την επαύριον των εκλογών στην πρώτη. Η αμερικανική κυβέρνηση δεν κρύβει τη νευρικότητά της πλέον με όσα συμβαίνουν στη γειτονική μας χώρα, όπως φάνηκε στην ενημέρωση του State Department.

Χαρακτηριστικό ήταν ότι η Ουάσιγκτον κερδίζει χρόνο επικαλούμενη τη μη δημοσιοποίηση του τελικού αποτελέσματος, ενώ η αναπληρωτής εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρί Χαρφ, δηλώνει άγνοια για το τι θα πράξει ο πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, στο θέμα των τυπικών συγχαρητηρίων στον νικητή των εκλογών…

Οι Αμερικανοί δεν προσπερνούν εύκολα τις καταγγελίες για νοθεία, όσο κι αν η συντριπτική επικράτηση Ερντογάν, μάλλον καθιστά κάθε υποψία για νοθεία ήσσονος σημασίας, παρότι απευθύνθηκε έκκληση στην τουρκική κυβέρνηση να διερευνήσει τις καταγγελίες.

Βέβαια, όταν η αντιπολίτευση μιλά για νοθεία στην Κωνσταντινούπολη και ειδικά στην Άγκυρα όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε οριακά, το πολιτικό θέμα που εγείρεται είναι εξ ορισμού σοβαρό. Στις αστειότητες έρχονται να προστεθεί και η… απόδοση ευθυνών από τον υπουργό Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ, για τις διακοπές ρεύματος το βράδυ που καταμετρούνταν οι ψήφοι, σε μια… γάτα που μπήκε μέσα σε έναν μετασχηματιστή. «Απείθαρχα» σε όλες τις χώρες αυτά τα ζωντανά…

Το σημείο της ενημέρωσης όμως που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν όταν ετέθη το θέμα του Φετουλάχ Γκιουλέν που διαμένει στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, με τη νευρικότητα να φτάνει στο αποκορύφωμα.

Ακόμη κι αν διαμένει στις ΗΠΑ, ο Ερντογάν δεν είχε κανένα λόγο να κλείσει το Twitter και να κυνηγά τους αντιπάλους του, ήταν η δεικτική απάντηση! Φαίνεται, πως η «επινίκια» ομιλία Ερντογάν, έκανε πολλούς στην Ουάσιγκτον να εκνευριστούν πάρα πολύ…

Στην ουσία, το αποτέλεσμα των εκλογών προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στην Ουάσιγκτον. Όλη της η πολιτική φαίνεται στηριζόταν στην υπόθεση να υποχωρήσει εκλογικά ο Ερντογάν ώστε να είναι πολύ πιο «διαχειρήσιμος» στα ζητήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή, όπως το Κυπριακό και οι υδρογονάνθρακες της ανατολικής Μεσογείου, καθώς επίσης και η τυπική έστω αποκατάσταση των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ.

Ωστόσο, όπως σχολιάσαμε από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τουρκικών εκλογών, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Η επαμφοτερίζουσα στάση απέναντι στον Ερντογάν δεν βοηθά.

Ο δε Ερντογάν φαίνεται πως σύντομα θα δεχθεί «επίθεση φιλίας» από τη ρωσική πλευρά, καθώς τα αποτελέσματα των εκλογών και η στάση των ΗΠΑ, δίνουν ευκαιρία τακτικής εκμετάλλευση της υπόθεσης στο επίπεδο της εξωτερικής πολιτικής…

Manuel Valls, νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας: «Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στο Ισραήλ»


Από 1η Απριλίου ο Μανουέλ Βαλλς (Manuel Carlos Valls) είναι ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας. Γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1962 στην Βαρκελώνη της Καταλωνίας, υπήρξε Υπουργός Εσωτερικών, δήμαρχος του Εβρύ και βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PS).

Ο Valls γεννήθηκε στη Βαρκελώνη το 1962 και απέκτησε την γαλλική υπηκοότητα με πολιτογράφηση το 1982. Είναι φίλος με τονAlain Bauer (φωτο) – που είναι νονός σε ένα γιο του – ο οποίος είναι ο Μέγας Διδάσκαλος της στοάς της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας (GRAND ORIENT DE FRANCE) τα έτη 2000-2003 (βλ. κιεδώ). Παρίσταται στις συνεδριάσεις τηςΛέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο Valls ήταν και ο ίδιος μασόνος, μέλος της στοάς της Μεγάλης Ανατολής, από το 1989 έως το 2002 σε μια στοά που ονομάζεται «Ούτε Θεός, ούτε Αφέντης». Σήμερα θεωρείται ότι είναι «ανενεργός» για αρκετό διάστημα.

Είναι υπέρ της απαγόρευσης του μουσουλμανικού πέπλου από τα πανεπιστήμια, αλλά υποστηρίζει το δικαίωμα να φοράει κάποιος το εβραϊκό kippa.

Όταν καθολικοί διαμαρτύρονταν για το "Golgota Picnic", ένα αντι-χριστιανικό βλάσφημο θεατρικό "έργο", ο Valls υποστήριξε τον διευθυντή του θεάτρου, στο όνομα της «ελευθερίας του λόγου». Όταν η χειρονομία ‘quenelle’ του Dieudonné έγινε δημοφιλής το 2013, ο Valls είπε ότι θα χρησιμοποιήσει «κάθε νόμιμο μέσο» για να απαγορεύσει τις δημόσιες εμφανίσεις τουDieudonné, γιατί προσβάλει «την μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος».


Manuel Valls : «Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στο Ισραήλ»

Η εκπληκτική αυτή δήλωση ενός ανθρώπου που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τα συμφέροντα της χώρας του, της Γαλλίας, δεν αναφέρθηκε από πολλούς δημοσιογράφους.

Στις 28 Νοεμβρίου 2012 αρκετές προσωπικότητες από την πολιτική, την οικονομία και τα media συμμετείχαν στο "ετήσιο γκαλά για την υποστήριξη του Radio J". Πρόκειται για το ραδιόφωνο της εβραϊκής κοινότητας, που ιδρύθηκε το 1981 από τον Serge Hajdenberg. Όπως και ο προκάτοχός του, ClaudeGueant, ο Manuel Valls ως υπουργός Εσωτερικών και "τιμώμενο πρόσωπο", δέχτηκε να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του ραδιοφώνου. Σε βίντεο που λήφθηκε από κινητό τηλέφωνο, σε ομιλία του μπροστά σε 400 άτομα, ο Valls εξέφρασε την αφοσίωσή του σε μια ξένη χώρα.

Δείτε το βίντεο:


Ο τότε υπουργός επίσης δεν ξέχασε να αποτίσει φόρο τιμής στους ιμάμηδες που ήταν παρόντες στην αίθουσα, αν και έκανε λάθος να τους πει «ραβίνους» και όχι «ιμάμηδες» προτού τον διορθώσουν.

Στις 23 Αυγούστου 2013 έκανε μια άκρως επιθετική ομιλία εναντίον της «άκρας δεξιάς» καθώς και κατά του (πρώην κομμουνιστή) κινηματογραφιστή και δοκιμιογράφο Alain Soral(βλ. κι εδώ) και του μαύρου κωμικού Dieudonné.

Σε αυτό το βίντεο ο Alain Soral απαντάει στον «σιωνιστή Valls»:


«Ο αντισιωνισμός είναι αντισημιτισμός»


Ο άνθρωπος που φιλοδοξούσε να ανέβει στις υψηλότερες θέσεις της πολιτικής εξουσίας αποδείχθηκε συνεπής όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά τη φανατική σιωνιστική δέσμευσή του:

01/11/10 : συνυπογράφει ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Le Monde κατά του μποϊκοτάζ στο Ισραήλ.

17/06/11 : Δήλωση που έγινε στο κέντρο της εβραϊκής κοινότητας του Στρασβούργου και αποκαλύφθηκε τρεις μήνες αργότερα : «Η γυναίκα μου και εγώ, είμαστε δεσμευμένοι αιώνια στην εβραϊκή κοινότητα και το Ισραήλ!».

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία αυτής της δήλωσης, το γραφείο του Valls προσπαθεί μάταια να αφαιρέσει το βίντεο από το Διαδίκτυο.

25/09/11 : Ο Manuel Valls αντιτίθεται στην αναγνώριση της Παλαιστίνης από τον ΟΗΕ, προσθέτοντας ότι δεν είναι συνετό να «διευθύνει το Ισραήλ».

18/03/12 : συμμετοχή στο πρώτο συνέδριο των Εβραϊκών Κοινοτήτων στη Γαλλία με τον Jean - Francois Cope και τονClaude Gueant. Μετά την αναφορά στην οικογένεια της συζύγου του που έφυγε από τη Μολδαβία, ο Manuel Valls αποκαλεί «νόμιμη» αυτή την «σύνδεση με τη γη» του Ισραήλ ως ένα εβραϊκό κράτος, «ένα πνευματικό σπίτι για τους Εβραίους σε όλο τον κόσμο».


03/04/12 : Ο Valls υπογράφει ένα υπερ – σιωνιστικό έγγραφο (που ονομάζεται «Σύμφωνο Φίλων του Ισραήλ»).

22/05/12 : στο δείπνο του CRIF – PACA, ο τότε υπουργός Εσωτερικών χαιρετίζει τη «συμβίωση μεταξύ της Δημοκρατίας και του Γαλλικού Εβραϊσμού».


22/07/12 : Ο Valls υπόσχεται να «πολεμήσει τον αντι-Σιωνισμό, τον αντισημιτισμό, που προσπαθεί να αρνηθεί το Ισραήλ» και δήλωσε «υπερήφανος που είναι μέρος μιας κυβέρνησης που θέλει να οικοδομήσει μια ισχυρή φιλία με το Ισραήλ».

23/09/12 : Με αφορμή το εβραϊκό νέο έτος, αναφέρει ότι «οι Εβραίοι της Γαλλίας μπορούν να φορούν με περηφάνια το kippaτους» προσθέτοντας ότι «η κατά σάρκα σχέση των Εβραίων της Γαλλίας με την χώρα τους προφανώς δεν μπορεί να τους αποτρέψει την σύνδεσή τους με τη γη του Ισραήλ».


Τέσσερις ημέρες αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος θα πάει στουςμουσουλμάνους στο Στρασβούργο μιλώντας τους, αυτή τη φορά, για προσκόλληση σε ΜΙΑ χώρα: «Υπάρχει μόνο μία κοινότητα που αξίζει, η οποία επιβάλλει: η εθνική κοινότητα».

31/01/13 : «Η Γαλλία είναι ένας φίλος του κράτους του Ισραήλ. Έχει στενές σχέσεις μαζί του, είναι βαθύτατα προσηλωμένη στην ύπαρξη και την ασφάλειά του και στην αναγνώριση των συνόρων του. . », λέει ο Valls σε δείπνο του CRIF Rhône - Alpes. Το βράδυ εκείνο έκανε και μια προειδοποίηση : «προειδοποιώ όλους (.... ), από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά, που χρησιμοποιούν επικρίσεις για το Ισραήλ τροφοδοτώντας αυτόν τον παλιό τρόπο σκέψης που εξασφαλίζει τον αντισημιτισμό».


02/06/13 : Ο Valls και ο Hollande χαιρετίζουν θερμά τους εκπροσώπους της αμερικανικής εβραϊκής κοινότητας. Ο δισεκατομμυριούχος Ronald Lauder, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (εξελέγη το 2007 και επανεξελέγη το 2013), με την ευκαιρία αυτή λαμβάνει το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής.


Από την άνοιξη του 2011, ο Manuel Valls συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Πρόγραμμα ανταλλαγής και αναπτύχθηκε από την American Jewish Committee (AJC), έναν βασικό παράγοντα του λόμπι υπέρ του Ισραήλ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο στόχος ; Να δείξει μια θετική εικόνα για το Ισραήλ και να δημιουργήσει επαφές με τοπικούς αξιωματούχους από όλο τον κόσμο.

Στις 28 Ιουνίου 2013, κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, με τον David Harris, (φώτο), εκτελεστικό διευθυντή της AJC.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ/ Πηγές: εδώ και εδώ

Τους "έσωσαν" τα βίντεο. Eτοίμαζαν μαζικές συλλήψεις βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Mαζικές συλλήψεις και «εκτοπισμούς» στον Κορυδαλλό αρχικά, αλλά και στη νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό ετοίμαζε η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες πριν πριν αποκαλυφθεί το βόντεο με την ομολογία του γ.γ. της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκου ότι οι διώξεις σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ήταν προϊόν συνωμοσίας των υπουργών Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια και Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου σε συνεργασία με ανώτατους δικαστικούς....
Ήδη είχε δοθεί εντολή σε κλιμάκιο της Αντριτρομοκρατικής να προβεί στις συλλήψεις των βουλευτών, μόλις θα έβγαιναν από την Βουλή, με τον γνωστό θεατρικό τρόπο και εν συνεχεία θα τους πήγαιναν στην Εισαγγελία «διά τα περαιτέρω».
Η αποκάλυψη έπεσε ως βόμβα στο κύκλο των – κατά τον γ.γ. της κυβέρνησης πάντα – συνωμοτών και προσωρινά «πάγωσε», αλλά δεν ματαιώθηκε.
Μόλις «κατακαθίσει» η σκόνη θα ξεκινήσουν άμεσα οι συλλήψεις και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου θα αρχίσουν τις προφυλακίσεις.
Στόχος να μείνει το κόμμα εντελώς «ακέφαλο» και να μην μπορεί να κινηθεί.
Πρωταρχικός στόχος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι να στείλουν τους λιγότερο δυνατούς εκλογικούς αντιπροσώπους στα εκλογικά κέντρα προκειμένου να βάλουν σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου που λέγεται «νοθεία».
Δυστυχώς οι επεμβάσεις των ξένων κέντρων στην υπόθεση των διώξεων της ΧΑ και γενικότερα στην ελληνική πολιτική ζωή, για τα οποία μίλησε με ακρίβεια ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και σφοδρός πολέμιος των εθνικιστών, Α.Ρουπακιώτης, φέρνουν πάλι την χώρα στα πρόθυρα πολύ δυσάρεστων εξελίξεων με την κατάλυση του Συντάγματος να έχει ήδη συντελεστεί. http://www.madatoforos.com

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η συνομιλία - ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτακού με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
Η επιστολή Κασιδιάρη προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες
  

http://wwwaporrito.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

Η πιο παράξενη συμφωνία της ιστορίας - Οι Ρώσοι πουλάνε την Αλάσκα στην Αμερική για 7,2 εκατομμύρια δολάρια

Στις 30 Μαρτίου 1867 οι Ρώσοι πουλάνε την Αλάσκα και τις Αλεούτιες νήσους στην Αμερική για 7,2 εκατομμύρια δολάρια, μην ξέροντας ότι κάτω από τους πάγους κρύβεται μαύρος χρυσός. Συμπληρώθηκαν 147 χρόνια από την ημέρα που
η Ρωσία πούλησε την Αλάσκα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για πέντε δολάρια ανά εκτάριο! Η συμφωνία υπογράφηκε στις 16.00 το απόγευμα από τον Ρώσο πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον Eduard Stoeckl. Η κυβέρνηση του Αλέξανδρου του δεύτερου πούλησε τη τεράστια έκταση πάνω από 1,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα για 7,2 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή ήταν ίσως μια από τις πιο παράξενες συμφωνίες της ιστορίας. Πολλοί Ρώσοι ήταν μπερδεμένοι ως προς το γιατί η κυβέρνηση πούλησε το έδαφος που ο λαός της χώρας είχε αναπτύξει για 126 χρόνια. Επιπλέον,πολλοί στη χώρα ήταν έκπληκτοι γιατί η χώρα πούλησε την Αλάσκα σε πολύ χαμηλή τιμή. Στην Αμερική,η συμφωνία έφερε απογοήτευση.Βρήκαν δύσκολο να καταλάβουν για ποιό λόγο η χώρα χρειαζόταν 365 εκατομμύρια στρέμματα γης.Η τιμή γι'αυτά τα στρέμματα ήταν πολύ υψηλή,σκέφτηκαν πολλοί Αμερικάνοι. Ο William Seward, τότε υφυπουργός,είχε κάνει διαπραγματεύσεις με την Ρωσία όσο αναφορά την Αλάσκα.Υπέγραψε επίσης τη συμφωνία πώλησης και δέχτηκε επικρίσεις γι'αυτό. Φήμες έλεγαν ότι οι γερουσιαστές που ενέκριναν την επικύρωση της συμφωνίας είχαν δωροδοκηθεί από τον Ρώσο πρεσβευτή. Πράγματι, οι ιστορικοί λένε ότι ο Stoeckl έλαβε 25.000 δολλάρια απο τον Αλέξανδρο τον δεύτερο για τις προσπάθειες του. Εάν είχαν γίνει δωροδοκίες,τότε ίσως αυτές να συνέβαλαν μέγιστα στην ανάπτυξη της χώρας, ισχυρίζονται αμερικανοί ιστορικοί. Χρυσός βρέθηκε στην Αλάσκα μερικά χρόνια αφού δεν ήταν πια μέρος της Ρωσίας!Αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκαν είχαν τιμή εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων! Αξίζει να σημειωθεί ότι η πώληση της Αλάσκας οδήγησε σε μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.Ινδοί και Εσκιμώοι δεν γνώριζαν τη συμφωνία.Τους δόθηκε αμερικάνικη υπηκοότητα το 1924. Η κατάσταση άλλαξε μετά την ανακάλυψη των τεράστιων αποθεμάτων πετρελαίου το 1968.Τρία χρόνια μετά,η Ουάσινγτον έλαβε μια σημαντική απόφαση.Η Αλάσκα έλαβε πήρε το 11 τοις εκατό του εδάφους του κράτους στην ιδιοκτησία της και ένα μερίδιο από λάδι! Στις μέρες μας,60 τοις εκατό του εδάφους της Αλάσκας ανήκει στις ομοσπονδιακές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών.27 τοις εκατό ανήκει στο ίδιο το κράτος.1 τοις εκατό της Αλάσκας είναι ιδιωτική περιουσία. Θα μπορούσε η Ρωσία να κρατήσει την Αλάσκα; Ανακαλύφθηκε από τον Vitus Jonassen(Δανία) και τον Aleksei Chirikov(Ρωσία) το 1741.Οι ιστορικοί διαφωνούν ακόμα γι'αυτο,ωστόσο πολλοί από αυτούς πίστευαν ότι η Ρωσία θα έχανε το έδαφος σύντομα .Οι Αμερικάνοι ήθελαν να διώξουν τους Ρώσους απο το έδαφος ,λένε επιστήμονες . Ο John Adams,γραμματέας των Ηνωμένων Πολιτειών το 1823,είπε ότι η Ρωσία δεν είχε κανένα δικαίωμα να έχει αποικία στην Αμερική.Μαθητής του William Seward,ο οποίος ήταν γραμματέας του κράτους κατά τη διάρκεια 1861-1869,ανέπτυξε ένα ολόκληρο πρόγραμμα το 1860.Σύμφωνα με το πρόγραμμα,οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα έπαιρναν όλο το έδαφος της ηπείρου. Η Ρωσία υπέφερε από τις συνέπειες του πολέμου κατά τη διάρκεια αυτών των ετών.Η χώρα επίσης φοβόνταν μια επίθεση από την Βρετανία,στην Άπω Ανατολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βρετανία,η Γαλλία και η Ισπανία έκαναν εξερεύνηση στις ακτές της Αλάσκας. Η τελετή παράδοσης της Αλάσκας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έγινε στις 18 Οκτωβρίου του 1867. Διάσημοι μύθοι για την πώληση της Αλάσκας: 1.Ο τελευταίος διακανονισμός για τη γη ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε,επειδή το πλοίο,το οποίο μετέφερε χρήματα στη Ρωσία,ναυάγησε. 2.Η Ρωσία αμφισβητεί ότι δεν αποκόμισε τα οφέλη σε σχέση με ορισμένες παραβιάσεις της σύμβασης. 3.Η Αλάσκα δεν πουλήθηκε,αλλά είχε μισθωθεί για 99 χρόνια. Κάποιοι πιστεύουν ότι ήταν η Ρωσίδα αυτοκράτειρα Αικατερίνη η δεύτερη,η οποία πούλησε την Αλάσκα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ένα διάσιμο τραγούδι από από τη Ρώσικη μπάντα Lude που ονομάζεται "Don't Fool Around America" το 1989 είχε στίχο:" Αικατερίνη δεν είσαι δίκαιη". Η πώληση όμως έγινε κατά τη διάρκεια του αυτοκράτορα Αλέξανδρου του δεύτερου. Δεν υπήρχε οποιοδήποτε ρωσικός οικισμός στην Αλάσκα κατά τη διάρκεια της Αικατερίνης. Αλάσκα Πολιτεία των ΗΠΑ στο βορειοδυτικό άκρο της Αμερικανικής Ηπείρου, με πρωτεύουσα την πόλη Τζούνο (30.987 κάτοικοι). Είναι η μεγαλύτερη σε έκταση (1.717.855 τ.χ.), η έκτη σε πλούτο (54.627 δολάρια κατά κεφαλήν εισόδημα) και η πιο αραιοκατοικημένη (0,42 κάτοικοι ανά τ.χ.). «Αλάσκα» στη γλώσσα των Εσκιμώων σημαίνει η «γη που δεν είναι νησί». Μεγαλύτερη και πιο γνωστή πόλη είναι το Άνκορεϊτζ (275.043 κάτοικοι), ενώ την Αλάσκα κατοικούν συνολικά 626.932 άνθρωποι. Αλεούτιες νήσοι Αλεούτιες νήσοι - Aleutian Islands: Νησιωτικό σύμπλεγμα (17.770 τ. χλμ., 8.162 κάτ. το 2000) του Βόρειου Ειρηνικού ωκεανού, που υπάγεται πολιτικά στην πολιτεία Αλάσκα των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα πολυάριθμων νησιών, τα οποία διαγράφουν μια καμπύλη μήκους 1.700 χλμ., από τις εσχατιές της χερσονήσου της Αλάσκας έως τη χερσόνησο Καμτσάτκα, χωρίζοντας τη Βερίγγειο θάλασσα (ή θάλασσα του Μπέρινγκ) από τον κυρίως Ειρηνικό ωκεανό. Τα νησιά αυτά αποτελούν τις αναδυόμενες κορυφές μιας υποθαλάσσιας οροσειράς, η οποία είναι ουσιαστικά προέκταση των Αλεούτιων ορέων που σχηματίζουν τη χερσόνησο της Αλάσκας· αυτός είναι και ο λόγος που τα νησιά αυτά είναι κατά μεγάλο μέρος άδεντρα. Το σύμπλεγμα αποτελείται από επιμέρους νησιωτικές ομάδες, με σημαντικότερη αυτή των νησιών Φοξ (Ουμνάκ, Ουναλάσκα και Ούνιμακ)· άλλες ομάδες συγκροτούν τα νησιά Νίαρ, Ρατ και Αντρεάνοφ. Στα νησιά Φοξ, και συγκεκριμένα στο Ούνιμακ, βρίσκεται το υψηλότερο ηφαίστειο του νησιωτικού συμπλέγματος και ένα από τα λίγα ενεργά ηφαίστεια σε ολόκληρο τον κόσμο, το Σισαλντίν (2.869 μ.). Οι λιγοστοί κάτοικοι των Α. ασχολούνται κυρίως με το κυνήγι (αλεπούδες, φώκιες), την αλιεία (ρέγκες, βακαλάοι, σολομοί) και την κτηνοτροφία (τάρανδοι και πρόβατα). Το νησιωτικό σύμπλεγμα ανακάλυψαν το 1741 ο Δανός Βίτους Μπέρινγκ και ο Ρώσος Αλεξέι Κιρίκοφ.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/04/72.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νομιμοποιούν παραθρησκευτικές σέκτες και επιτρέπουν ίδρυση τεμένων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις χθες (30/3/2014) διαπιστώσαμε την ύπαρξη Σχεδίου Νόμου προς διαβούλευση

με τίτλο  «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεων τους στην Ελλάδα».
Παρατηρήστε ότι παρά τον ισχυρισμό τους ότι έχει αναρτηθεί υποτίθεται από 21/3, μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο. Η διαβούλευση λήγει σε μόλις 4 ημέρες!!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας ετοιμάζει η "θρησκευόμενη" Κυβέρνηση της ΝΔ μετά την ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη και την ψήφιση μόλις χθες στο πολυνομοσχέδιο την κατάργηση της αργίας της Κυριακής για ΟΛΕΣ τις Κυριακές του χρόνου εφαρμόζοντάς την -αρχικά- σε 3 νομούς της Ελλάδος.

Επισήμανση 1η:
Πλέον με μια απλή απόφαση τοπικού πρωτοδικείου, 300 άτομα -που μπορούν να είναι και όλοι τους αλλοδαποί- μπορούν να ιδρύουν "θρησκευτική Κοινότητα".
Με την εγγραφή στον βιβλίο του τοπικού Πρωτοδικείου, η θρησκευτική κοινότητα έχει αυτόματα  εγκριθεί και όπως θα δείτε παρακάτω μπορεί να επεκταθεί και να ιδρύει οίκους, ησυχαστήρια, σχολεία και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ΟΛΗ την Ελλάδα!


Επισήμανση 2η:

Παρατηρήστε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 2 και ο θρησκευτικός τους λειτουργός μπορεί να είναι αλλοδαπός που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα (πχ με μια απλή-προσωρινή άδεια παραμονής). Συμπέρασμα: Αρκούν 300 ισλαμιστές για να ιδρύσουν ανεξάρτητη Ισλαμική Κοινότητα που θα δραστηριοποιείται νόμιμα, θα ιδρύει τζαμιά κλπ.


Επισήμανση 3η:
Όπως διαβάζετε στο Άρθρο 9, τα θρησκευτικά αυτά πρόσωπα θα μπορούν να ιδρύουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ εντός της Ελληνικής επικράτειας "ευκτήριους οίκους, ησυχαστήρια και γενικότερα χώρους λατρείας"  :


Θα μπορούν συνεπώς νόμιμα να ιδρύουν τζαμιά ΣΕ ΟΛΗ την Ελληνική Επικράτεια! Αλλά και σχολεία για Ισλαμιστές, κατασκηνώσεις για να διδάσκονται τα παιδιά μακρυά από τους γονείς τους τον φανατισμό και τη βία, ακόμη και ραδιοφωνικούς σταθμούς- για να μπορούν να κινητοποιούνται άμεσα σε Πανελλαδική κλίμακα.

Επισήμανση 4η:
Ταυτόχρονα, ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα παράνομες παραθρησκευτικές ομάδες και σέκτες (ανατολικών κυρίως θρησκειών) θα μπορούν να φέρουν στην Επωνυμία τους την λέξη "Εκκλησία"(!!) παραπλανώντας έτσι τους Ορθόδοξους πιστούς:

Θυμίζουμε ότι πριν λίγα χρόνια, ακόμη και ο τότε Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Παπαγεωργόπουλος παραπλανήθηκε και  παραχώρησε -δωρεάν μάλιστα- την Δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης σε μια τέτοια παραθρησκευτική ομάδα :

Μετά από παρέμβασή μας (πριν αλλά και κατά την διεξαγωγή της εκδήλωσης), υποχρέωσαν τους διοργανωτές να πληρώσουν, δείτε σχετικά εδώ και εδώ.

Αυτά με μια σύντομη πρώτη ανάγνωση. 
Καλούμε τους Ορθόδοξους πιστούς σε άμεση αντίδραση.

http://antiparakmi.blogspot.com/2014/03/blog-post_31.html

Τουρκία: Συναγερμός στα σύνορα με Συρία- πληροφορίες για αντίποινα




Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, έχουν ενημερώσει τον τουρκικό στρατό ότι πιθανόν να υπάρξει επεισόδιο αντιποίνων από την πλευρά του Άσαντ, για την κατάρριψη, πρόσφατα,  του αεροσκάφους της Συρίας από τους τουρκικούς πυραύλους.

Η εθνική υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας, έστειλε σήμα στις στρατιωτικές μονάδες κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί συναγερμός επαγρύπνησης.

Συναγερμός κηρύχθηκε και στην 8η Διοίκηση της αεροπορική βάσης στο Ντιγιαρμπακίρ, από όπου έχουν απογειωθεί μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) για καταγραφή των κινήσεων του συριακού στρατού κατά μήκος των συνόρων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τουρκικά F-16,  φορτωμένα πλήρως με πυρομαχικά, έχουν απογειωθεί από το Ντιγιαρμπακίρ για την επιτήρηση της γραμμής των συνόρων.

Βαλκανικό Περισκόπιο
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7097.html

Όταν ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος διόρισε το γιό του - Τα ντοκουμέντα ενός σκανδάλου!

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

 “ Η σκανδαλώδης παρέμβαση του Τάκη Μπαλτάκου υπέρ του γιού του Δημήτρη-Γιώργου αποδεικνύει πως στο Μαξίμου το ρουσφέτι καλά κρατεί... ” 
Ο Τάκης Μπαλτάκος
Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτει σήμερα μια σκανδαλώδη παρέμβαση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου υπέρ του γιού του Δημήτρη-Γιώργου αποδεικνύοντας πως στο Μαξίμου το ρουσφέτι «καλά κρατεί».

Η υπόθεση αφορά την τοποθέτηση του γιού του Μπαλτακού στο Λιμενικό Σώμα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, με παρέμβαση του Μπαλτάκου αλλά...
και του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη ο αρχηγός του Λιμενικού υποχρεώθηκε να κάνει δεκτούς στο Σώμα 15 επιλαχόντες διαγωνισμού, οι οποίοι είχαν αντιδράσει έντονα στο ότι παρακάμφθηκαν στη σειρά κατάταξης από τον υιό Μπαλτάκο, προκειμένου να κοπάσουν οι καταγγελίες των ιδίων και των οικογενειών τους.
Η σκανδαλώδης υπόθεση ξεκινά το 2011 όταν ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, γιός του τότε διευθυντή του νομικού γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Τάκη Μπαλτάκου (παλαιότερα νομικού συμβούλου των ΕΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και βαφτιστικός του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, αποφασίζει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τους δόκιμους σημαιοφόρους του Λιμενικού.
Ο 24χρονος υιός, με σπουδές στο Πολιτικό της Νομικής και με μεταπτυχιακό στις πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ, δεν κατάφερε να περάσει τη βάση σε ένα από τα υπό εξέταση μαθήματα, συγκεκριμένα στο Διοικητικό Δίκαιο, όπου βαθμολογείται με 8 και κόβεται.
Ο νεαρός Μπαλτάκος προσέφυγε στο ΑΣΕΠ (απόφαση 982/11-10-2011) αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Ωστόσο ο υιός Μπαλτάκος καταφεύγει στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά με αίτηση ακύρωσης της απόφασης του ΑΣΕΠ. Δικηγόρος είναι η Λίνα-Κυριακή Δικαιάκου, η οποία στη συνέχεια αποσπάστηκε στο γραφείο του πατέρα Μπαλτάκου στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στη Βουλή ως επιστημονικός συνεργάτης.

Ο βαθμός τελικά από 8 μετατράπηκε σε 10 προκειμένου το γραπτό να πάρει τη βάση, αφού το Δικαστήριο κάλεσε την επιτροπή βαθμολόγησης του Λιμενικού να συνεδριάσει εκ νέου και ο αντιναύαρχος και αρχηγός του Λιμενικού Σώματος έδωσε εντολή να συγκροτηθεί εκ νέου η επιτροπή αξιολόγησης για να βαθμολογηθεί και τρίτη φορά το γραπτό του υιού Μπαλτάκου.

Έτσι ο υιός Μπαλτάκος κατάφερε να παρακάμψει τους 15 επιλαχόντες που είχαν συγκεντρώσει μεγαλύτερη βαθμολογία από τον ίδιο.

Για το θέμα παρενέβη τότε ο τομεάρχης Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος ζήτησε να εξεταστεί το συγκεκριμένο σκάνδαλο, αποτέλεσμα ήταν να προβλεφθεί ειδική διάταξη με την οποία προσελήφθησαν και οι 15 επιλαχόντες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Από periodista
Γρέκι

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013 
Τάκης Μπαλτάκος: Τα ντοκουμέντα ενός σκανδάλου! (ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)
Νέα, συγκλονιστικά στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση του διορισµού του υιού Μπαλτάκου στο Λιµενικό

Του Παναγιώτη Τζένου, Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέα, συγκλονιστικά στοιχεία και έγγραφα-ντοκουµέντα φέρνουν σήµερα στο φως της δηµοσιότητας τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» για τη σκανδαλώδη υπόθεση διορισµού του υιού Μπαλτάκου στο Λιµενικό, η οποία ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων από τα ΜΜΕ, αλλά και την αντιπολίτευση. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτουµε τις δύο φωτογραφικές διατάξεις επί υπουργίας Κ. Μουσουρούλη στο υπ. Ναυτιλίας, οι οποίες προκαλούν τεράστια ερωτηµατικά και απαιτούν την άµεση παρέµβαση του Μεγάρου Μαξίµου. Με την πρώτη οι επιλαχόντες που υπερπήδησε ο υιός Μπαλτάκος στον διαγωνισµό θεωρήθηκαν ως νέα σειρά - πράγµα πρωτοφανές στα δεδοµένα των διαγωνισµών, προφανώς για να κοπάσουν οι αντιδράσεις. Με τη δεύτερη, η οποία δηµοσιεύθηκε στο… ίδιο ΦΕΚ, ο νεαρός ∆ηµήτριος-Γεώργιος, υιός του ισχυρού άνδρα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, κατάφερε να τοποθετηθεί µετά την αποφοίτησή του στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ., παρακάµπτοντας για πρώτη φορά την υποχρέωση τριετούς παραµονής στην παραµεθόριο.
Υπενθυµίζεται ότι ο νεαρός Μπαλτάκος στον διαγωνισµό των σηµαιοφόρων του Λ.Σ. είχε αποτύχει στο ∆ιοικητικό ∆ίκαιο, καθώς είχε βαθµολογηθεί µε 8 (οκτώ), ενώ είχε κοπεί και δεύτερη φορά µετά και την απόφαση του ΑΣΕΠ για αναβαθµολόγηση του γραπτού.
Στη συνέχεια προσέφυγε στο ∆ιοικητικό Εφετείο Πειραιά, το οποίο σε αντίθεση µε τις περιπτώσεις επιλαχόντων -και όχι αποτυχόντων, όπως ο υιός Μπαλτάκος-, που επίσης είχαν προσφύγει, προχώρησε σε έκδοση προσωρινής διαταγής, µε την οποία καλούσε το Λιµενικό να κάνει δεκτό στη σχολή τον υιό Μπαλτάκο, προτού καν δικαστεί η αίτηση. Το εντυπωσιακό, όµως, σε αυτή την υπόθεση είναι η µεθόδευση που έγινε για τη συγκεκριµένη απόφαση.

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Οπως προκύπτει από την αίτηση αναστολής που έχουν στη διάθεσή τους τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», το δικόγραφο κατατέθηκε στις 14-10-2011. Την ίδια ηµέρα η προϊσταµένη του δικαστηρίου ανέθεσε την υπόθεση στο Α1 Ακυρωτικό Τµήµα του Εφετείου και, ταυτόχρονα, ζήτησε εντός προθεσµίας 5 ηµερών από τον τότε υπουργό ∆ηµόσιας Τάξης, Χρήστο Παπουτσή, να καταθέσει τις απόψεις της διοίκησης για την εν λόγω απόφαση. 
Παραδόξως και πριν καν παρέλθει η ηµεροµηνία µε βάση την οποία το υπουργείο έπρεπε να απαντήσει, συγκεκριµένα στις 18-10-2011, χωρίς καν να παρίσταται το ∆ηµόσιο, το δικαστήριο διέταξε την προσωρινή κατάταξη του υιού Μπαλτάκου στο Λιµενικό. Αξίζει να σηµειωθεί -κι αυτό έχει τη σηµασία του- ότι η συνήγορος του υιού Μπαλτάκου και στενή συνεργάτιδα του γενικού γραµµατέα της κυβέρνησης, κ. Τάκη Μπαλτάκου, Κυριακούλα-Λίνα ∆ικαιάκου, είχε πάρει ειδική άδεια για να παραστεί στο δικαστήριο, καθώς εκείνη την ηµέρα οι δικηγόροι απεργούσαν…

Οπως φαίνεται από τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους τα «Π», η συγκεκριµένη απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του τότε υπουργού, ο οποίος στην αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής ανέφερε ότι «η επίµαχη προσωρινή διαταγή εκδόθηκε χωρίς να έχει εξαντληθεί η προθεσµία των πέντε (5) εργάσιµων ηµερών», ενώ προσέθετε ότι «η αίτηση ακυρώσεως όσον και η αίτηση αναστολής δεν έχουν συζητηθεί µέχρι σήµερα, µάλιστα, δε, δεν έχει ορισθεί ούτε ηµεροµηνία δικασίµου»!
Τα εντυπωσιακά ευρήµατα, όµως, δεν σταµατούν εδώ.

Με δεδοµένη την προσωρινή διαταγή, το Λιµενικό απέστειλε έγγραφο προς τον νοµικό σύµβουλο του τότε ΥΠ.Α.Α.Ν., στο οποίο ανέφερε ότι υπήρχε «εκ του Νόµου αντικειµενική αδυναµία κατάταξης του αιτούντος, δεδοµένου ότι δεν υπάρχει θέση η οποία να έχει εγκριθεί από το ΓΛΚ/Κράτους σε εκτέλεση του τακτικού ετήσιου Προϋπολογισµού είτε δικαστικής απόφασης». 
Ως εκ θαύµατος, λίγες ηµέρες µετά, ο τότε αναπληρωτής υπουργός Οικονοµικών, Φ. Σαχινίδης, παρείχε έγκριση για την καταβολή των αποδοχών για την προσωρινή κατάταξη του ∆ηµητρίου-Γεωργίου Μπαλτάκου στο Λιµενικό, ορίζοντας το κόστος σε 22.223 ευρώ. Αυτό που πρέπει να σηµειωθεί είναι το γεγονός ότι, σε αντίθεση µε κάθε προηγούµενο, ο υιός Μπαλτάκος εκείνη την περίοδο παρακολουθούσε κανονικά τη σχολή, χωρίς να έχει καν εκδικαστεί σε οριστικό βαθµό η αίτηση ακύρωσης. Τα σκανδαλώδη περιστατικά, όµως, δεν σταµατούν ούτε εδώ.

ΝΟΜΙΚΟ ΑΛΜΑ

Το ∆ιοικητικό Εφετείο µε την υπ’ αριθµόν 973/2012 απόφασή του, όπως αποκάλυψαν τα «Π», προέβη σε ένα λογικό, αλλά και νοµικό, όπως υποστηρίζουν επιφανείς δικηγόροι, άλµα. Επί της ουσίας, βαθµολόγησε το γραπτό -ως µη όφειλε- αναφέροντας στο σκεπτικό ότι «… η αξιολόγηση του δοκιµίου του αιτούντος (∆ηµητρίου-Γεωργίου Μπαλτάκου) στο ανωτέρω υποερώτηµα υπερβαίνει τα ακραία όρια της αντικειµενικής, κατά την κοινή πείρα, αξιολόγησης»! Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, όµως, δεν είναι αυτό, αν και, όπως τονίζουν επιφανείς δικηγόροι, η συγκεκριµένη απόφαση θα µπορούσε να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου ακόµα και για τις πανελλήνιες εξετάσεις, µε µαζικές προσφυγές εξεταζοµένων, που θα µπορούσαν να θεωρήσουν αυτή την υπόθεση ως δεδικασµένο για να προκαλέσουν χάος.
Το εντυπωσιακό είναι ότι, ενώ στο ∆ιοικητικό Εφετείο προσέφυγαν και άλλοι συµµετάσχοντες στον συγκεκριµένο διαγωνισµό, οι οποίοι µάλιστα δικαιώθηκαν, δεν είχαν την ίδια τύχη από τους βαθµολογητές του Λιµενικού. Οπως προκύπτει από τα έγγραφα που επίσης παρουσιάζουν κατ’ αποκλειστικότητα τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», οι βαθµολογητές, Α. Βουτσινάς, πλωτάρχης του Λ.Σ., και Κ. Πανταζόπουλος, υποπλοίαρχος του Λ.Σ., αν και εκλήθησαν να βαθµολογήσουν πέντε επιλαχόντες, που δικαιώθηκαν δικαστικά από το ∆ΕΠ, δεν άλλαξαν τη βαθµολογία σε καµία εκ των περιπτώσεων. Αντιθέτως, η βαθµολογία άλλαξε µόνο στην περίπτωση του υιού Μπαλτάκου, και µάλιστα από τους ίδιους βαθµολογητές που τις άλλες δύο φορές τον είχαν βαθµολογήσει κάτω από τη βάση. Τα συµπεράσµατα σε αυτή την περίπτωση είναι προφανή.
  
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Αυτό, όµως, που ακολούθησε ήταν επίσης σκανδαλώδες. Προκειµένου να καλυφθούν οι αντιδράσεις των επιλαχόντων που δεν δικαιώθηκαν και να µην αποκαλυφθεί το θέµα, ο τότε υπουργός Ναυτιλίας και στενός φίλος του κ. Μπαλτάκου, Κ. Μουσουρούλης, πέρασε εν µια νυκτί δύο φωτογραφικές διατάξεις στο υπ’ αριθµόν 184 ΦΕΚ, µε ηµεροµηνία 27 Σεπτεµβρίου του 2012, που επίσης παρουσιάζουν τα «Π». 
Στη µεν πρώτη αναφέρεται ότι, «αν µετά τη διενέργεια διαγωνισµού κατάταξης υποψηφίων στις παραγωγικές σχολές Λιµενικού Σώµατος συγκεκριµένου έτους και ενώ δεν δύναται για οποιονδήποτε λόγο να προκηρυχτεί διαγωνισµός κατά το αµέσως επόµενο έτος εξακολουθούν να παραµένουν κενές οργανικές θέσεις (…), επιτρέπεται να καταταγούν κατά το έτος αυτό, ως νέα εκπαιδευτική σειρά, επιλαχόντες από τους υπάρχοντες πίνακες επιλαχόντων του διενεργηθέντος διαγωνισµού». Να σηµειωθεί ότι λίγες µέρες πριν από τη δηµοσίευση της απόφασης, συγκεκριµένα στις 13-8-2012, ο τότε υπουργός είχε συναντηθεί στο υπουργείο µε τους επιλαχόντες και τους γονείς τους. Απλές δουλειές και… φωτογραφικές. Η δεύτερη διάταξη, η οποία περιλαµβάνεται στην παράγραφο 5 του ιδίου ΦΕΚ, ορίζει ότι οι απόφοιτοι των παραγωγικών σχολών Λ.Σ. έχουν τη δυνατότητα άµεσης (!) µετά την αποφοίτησή τους συµµετοχής σε ειδικές εκπαιδεύσεις για στελέχωση της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Η συγκεκριµένη διάταξη έδωσε… διέξοδο στον υιό Μπαλτάκο, ο οποίος κατάφερε -παρακάµπτοντας την υποχρέωση 3ετούς παραµονής στην παραµεθόριο- να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής, όπως αναφέρει εξάλλου και στην αίτηση αναστολής του…

Ο γενικός «βόλεψε» και τη σύζυγό του

Νέα «επεισόδια» για τη δράση του πολυπράγµονα γενικού γραµµατέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, επ’ ωφέλεια µελών της οικογένειάς του φέρνουν σήµερα στο φως της δηµοσιότητας τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», αποδεικνύοντας πως τα φαινόµενα κατάχρησης εξουσίας για τον «ισχυρό άνδρα» του πρωθυπουργικού γραφείου είναι στην ηµερήσια διάταξη. Συγκεκριµένα, εκτός από την τοποθέτηση του γιου του στο Λιµενικό Σώµα, που υλοποιήθηκε µε τρόπο σκανδαλώδη, όπως αποκάλυψε η εφηµερίδα, ο κ. Μπαλτάκος διόρισε και τη σύζυγό του, χωρίς να κρατήσει καν τους τύπους και παρακούοντας τις εντολές του πρωθυπουργού, κ. Αντ. Σαµαρά, όταν τον Αύγουστο του 2012 ζήτησε να µην υπάρξουν προσλήψεις συζύγων και συγγενών µέχρι και δευτέρου βαθµού. Ετσι, την ώρα που ο ίδιος έβγαζε «διαταγές» µε παραλήπτες τους υπουργούς και τους επικεφαλής δηµοσίων οργανισµών για να µπει φρένο και περιορισµός στο καθεστώς προσλήψεων των µετακλητών δηµοσίων υπαλλήλων, παράλληλα τοποθετούσε τη γυναίκα του µε µισθό 1.700 ευρώ τον µήνα στη Βουλή, σύµφωνα µε το ΦΕΚ υπ’ αρ. 340/20-7-2012.
Πρόκειται για τη Μαρίνα Παπαϊωάννου του Γεωργίου, το όνοµα της οποίας δεν είναι η πρώτη φορά που αναγράφεται σε προσλήψεις που δηµοσιεύονται σε Φύλλα της Κυβερνήσεως, κάτι που εδώ και καιρό συζητείται έντονα στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης, µεταξύ στελεχών και βουλευτών της.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος κατάφερε να πάρει µαζί του τον Ιανουάριο του 2009 και τη σύζυγό του, διορίζοντάς τη στο υπουργείο Πολιτισµού ως µετακλητή υπάλληλο, µε την κ. Παπαϊωάννου να παραµένει στη θέση αυτή µέχρι τις εκλογές του 2009, οπότε η Ν.∆. αποχώρησε από την κυβέρνηση.

Λίγους µήνες µετά, τον Ιανουάριο του 2010, η Νέα ∆ηµοκρατία ήταν πλέον στην αντιπολίτευση, αλλά ο κ. Μπαλτάκος, όπως και η σύζυγός του, συνέχιζαν να εργάζονται στο ∆ηµόσιο, αυτή τη φορά στο γραφείο του προέδρου του κόµµατος στη Βουλή.

Οπως δηµοσιεύτηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως στις 19 Ιανουαρίου του 2010, η κ. Μαρίνα Παπαϊωάννου του Γεωργίου προσελήφθη από 1η ∆εκεµβρίου 2009 µε Β’ βαθµό και 12° Μ.Κ., «όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής της ∆Ε µισθολογικής κατηγορίας (Μ.Κ. 18-1) του Ν. 3205/03 (ΦΕΚ 297/Α/03)». Η κ. Μαρίνα Παπαϊωάννου-Μπαλτάκου προσελήφθη επίσης τον Ιούλιο του 2012 σε οργανική θέση στο γραφείο της Γραµµατείας του Πρωθυπουργού στη Βουλή και υπηρετεί στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας, ∆ηµήτρη Σταµάτη. Και σαν να µην έφταναν όλα αυτά, πριν από λίγες ηµέρες η κ. Μπαλτάκου εντάχθηκε µε απόφαση του γενικού γραµµατέα του υπουργείου Υγείας, Πελοπίδα Καλλίρη, ως αναπληρωµατική γενική γραµµατέας στην Εθνική Επιτροπή Σχεδιασµού και Συντονισµού για την Αντιµετώπιση των Ναρκωτικών. Σηµειώνεται, πάντως, πως, σύµφωνα µε πληροφορίες της εφηµερίδας, λίγοι γνωρίζουν την κ. Παπαϊωάννου, ενώ ακόµη λιγότεροι είναι αυτοί που έχουν δουλέψει µαζί της. Επιπλέον, αρκετοί υπάλληλοι της Βουλής που εργάζονται στα γραφεία της Ν.∆. δεν έχουν ακούσει ούτε το όνοµά της, ενώ πάρα πολλοί δεν ξέρουν πού και ποιο είναι το πόστο της, αλλά ούτε και οι αρµοδιότητές της.

Tο βίντεο σοκ: Ο ξυλοδαρμός των Χρυσαυγιτών από τον γιο Μπαλτάκου στη Βουλή [βίντεο]

Το πανδαιμόνιο που επικράτησε στα γραφεία της ΧΑ και στους διαδρόμους της Βουλής, κατά την εισβολή του εξαγριωμένου γιου Μπαλτάκου στα γραφεία των Χρυσαυγιτών καταγράφεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύεουν τα Parapolitika.gr και το οποίο προφανώς τράβηξε με κινητό κάποιος από όσοι έγιναν μάρτυρες...
του πρωτοφανούς περιστατικού, καταγράφονται όλες οι απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν εντός και εκτός των γραφείων της ΧΑ στη Βουλή κατά και μετά την εισβολή σε αυτό του γιου του Τάκη Μπαλτάκου.  «Το κ@@@παιδο, οι κ@@μπατσοι» ακούγεται μεταξύ άλλων κάποιος να ουρλιάζει, καθώς και άλλες ύβρεις, ενώ επικρατεί το απόλυτο πανδαιμόνιο. «Ο γιος του Μπαλτάκου έδωσε δυο μπουνιές... », ακούγεται να λέει κάποιος άλλος εξηγώντας προφανώς τα... ανεξήγητα σε βουλευτές άλλων κομμάτων και υπαλλήλους της Βουλής που έσπευσαν να δουν τι συνέβη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος  εκτός εαυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε», ενώ στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, έριξε μπουνιά στον Μιχάλη Αρβανίτη και μια σφαλιάρα στον Νίκο Κούζηλο.
Ο νεαρός έσπρωχνε όποιον έβλεπε μπροστά του και συνέχιζε να βρίζει χυδαία στους διαδρόμους της Βουλής. «Γ@@@ το Χριστό σας, θα σας γαμ@@@», ακούστηκε κάποια στιγμή να λέει μεταξύ άλλων.
 
 
Πηγή βίντεο: Parapolitika.gr

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Η συνάντηση της Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για το 2014 - η παγκόσμια μυστικοπαθής οργάνωση - θα πραγματοποιηθεί στη Δανία, στο τέλος του Μαΐου. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της «Bilderberg» , η οποία δηλώνει απλά, "Η 62η συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Μάη του 2014 στη Δανία." Καμία πόλη ή ξενοδοχείο δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί ως η τοποθεσία της συνάντησης, αν και ο όμιλος κατέχει πάντα τα συνέδρια του σε πολυτελή θέρετρα είτε κοντά σε μεγάλες πόλεις. Το 2014 σηματοδοτείται η πρώτη συνομιλία με επιστροφή της Μπίλντερμπέργκ στην
Σκανδιναβία, δεδομένου ότι η ομάδα συνεδρίασε στη Σουηδία το 2001 και την πρώτη φορά η διάσκεψη έχει πραγματοποιηθεί στη Δανία από το 1969.

Η ελιτίστικη οργάνωση, η οποία συνεδριάζει σε ετήσια βάση είτε στην Ευρώπη , στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά, αποτελείται από μερικούς από τους πιο ισχυρούς της βιομηχανίας, Ράν τραπεζίτες, της πολιτικής, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της τεχνολογίας. Πέρυσι, οι όμοιοι του Τζεφ Μπέζος, Τιμοθι Γκαιτνερ, Κριστίν Λανγκάρτ, Χένρι Κίσινγκερ, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, και ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ήταν όλοι παρόντες.

Ενώ τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης συνήθως αποτυγχάνουν να δώσουν τη δημοσιογραφική κάλυψη που απαιτείται για την Μπίλντερμπέργκ - χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως ενα «χώρο συνομιλιών» - έχουν αναρίθμητα παραδείγματα της οργάνωσης που έχουν άμεση επίδραση στην παγκόσμια πολιτική και που έχουν τεκμηριωθεί τα τελευταία χρόνια, ότι η ομάδα έχει ενα θεμελιωδώς αντιδημοκρατικό χαρακτήρα.

Αυτό έχει οδηγήσει σε όλο και μεγαλύτερες διαδηλώσεις κατά της Μπίλντερμπέργκ τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και της περσινής στο Watford, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον περίβολο του Grove Hotel, όπου η Μπίλντερμπέργκ φιλοξενούσε τη συνεδρίασή της.

Το 2010, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και μέλος της Μπίλντερμπέργκ Willy Claes »παραδέχθηκε ότι οι συμμετέχοντες της Μπίλντερμπέργκ έχουν εντολή να εφαρμόσουν τις πολιτικές αποφάσεις που διατυπώνονται κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Υπάρχουν αμέτρητα άλλα παραδείγματα για το πώς η Μπίλντερμπέργκ έχει επηρεάσει μεγάλα παγκόσμια γεγονότα στο χρόνο, επιλέγοντας Προέδρους και Πρωθυπουργούς σε τακτική βάση, με πλήρη περιφρόνηση της δημοκρατικής διαδικασίας.

Πέρυσι, ο Ιταλός δικηγόρος Αλφόνσο Λουίτζι Μάρα ζήτησε η Εισαγγελία της Ρώμης να διερευνήσει την παράνομη οργάνωση για εγκληματική δραστηριότητα, εξετάζοντας αν το 2011 η συνεδρίαση της ομάδας στην Ελβετία οδήγησε στην επιλογή του Μάριο Μόντι ως πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Το 2009, ο πρόεδρος της Μπίλντερμπέργκ Étienne Davignonη υπερηφανευόταν πώς το ευρώ ως ενιαίο νόμισμα ήταν ένα πνευματικό τέκνο της Ομάδας Μπίλντερμπέργκ.

 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/04/2014.html

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ!

Να, εδώ το MEGA και το ΒΗΜΑ πανηγυρίζουν τη δήλωση Σαμαρά για «Νέα εποχή, χωρίς δανεικά». Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε στο ΒΗΜΑ στις 23 Μαρτίου «Οι δημοσιονομικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, κυρίως το πρωτογενές πλεόνασμα, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να.....
ζητεί κάθε τόσο δανεικά για να αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες της. Και σηματοδοτούν μια Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ’ ό,τι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν».

Να, εδώ το ΒΗΜΑ γράφει ότι ο Στουρνάρας είπε «η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το α΄ εξάμηνο του 2014 με ομόλογα 3 έως 5 ετών». Και το ότι θα βγούμε στις αγορές είναι ένδειξη, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, ότι  «βγαίνουμε από την κρίση και από τα μνημόνια».

Άραγε, όμως, τι θα βγει η Ελλάδα να κάνει στις αγορές; Μήπως για ψώνια; Δε νομίζω. Μήπως για βόλτα; Ούτε αυτό. Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές να αναζητήσει δανεικά. Διότι τι άλλο από δανεικά είναι η πώληση ομολόγων; Και, μάλιστα, θα βγει «δειλά» να αναζητήσει δανεικά.

Τι ήταν η χρεοκοπία στην Ελλάδα αν όχι η αδυναμία διαχείρισης του χρέους της; Ενός χρέους που προήλθε από δανεικά και κατόπιν ότι δε μπορούσε να βρει άλλα δανεικά από τις αγορές για να ξεπληρώσει τα προηγούμενα δανεικά από τις αγορές; Και άραγε σε τι αφορούσε η «αναδιάρθρωση χρέους» αν όχι στο «κούρεμα» των ομολόγων στα οποία ήταν και χτες αφιερωμένος ο Σαμαρικός πανηγυρικός της ημέρας;

Ο ίδιος πρωθυπουργός, λοιπόν, που πανηγυρίζει επειδή «η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να ζητεί κάθε τόσο δανεικά» πανηγυρίζει επίσης και για το ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να βγει στις αγορές για δανεικά!

Μιλώντας για δανεικά, η κυβέρνηση πανηγυρίζει που τήρησε όλους τους όρους του Μνημονίου κι έτσι θα μας δοθεί ένα νέο υπερδάνειο από την Τρόικα. Το οποίο υπερδάνειο θα δοθεί σε 3 δόσεις. Η πρώτη τον Απρίλιο, ως επιβράβευση της πρόσφατης ψήφισης του πολυνομοσχεδίου που τερμάτισε κάθε ελπίδα ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, για τις άλλες δύο δόσεις – 1 δισεκ. τον Ιούνιο κι 1 δισεκ. τον Ιούλιο- θα υπάρξουν έξι προαπαιτούμενα ανά δόση. Και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει το «προαπαιτούμενα». Βέβαια δε γνωρίζουμε ακριβώς ποια θα είναι, αλλά σίγουρα θα είναι κάποιες ακόμη «θυσίες», κάποιες ακόμη «μεταρρυθμίσεις».

Την ώρα, λοιπόν, που ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι όλα αυτά «σηματοδοτούν μια Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ’ ό,τι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν», έρχεται ο υπουργός Οικονομικών να δηλώσει «Δεν ξέρω να σας πω ακριβώς ποια θα είναι τα 6+6 προαπαιτούμενα-ορόσημα για τις δύο δόσεις, είναι δουλειά της Κομισιόν» σε μια προφανή προσπάθεια να παραπέμψει την ανακοίνωση της λυπητερής για μετά τις εκλογές. Για τόση ανεξαρτησία μιλάμε!

Ακριβώς δηλαδή όπως το βροντοφώναξε ο κ. Σαμαράς «Η Ελλάδα μπορεί τα πάντα! Είμαστε ήδη στην νέα εποχή για την Νέα Ελλάδα». Κοινώς, την πουτσίσαμε.


http://kartesios.com/ 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5305.html

ΣΟΚ!!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!!

Κώδικας της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου Κύπρου: «Ο Αντίχριστος θέλει κυριεύσει τα πάντα και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης»!...
Η Ιερά Μονή Σταυροβουνίου, που βρίσκεται στο μαρτυρικό ελληνικό νησί της Κύπρου, είναι μία από τις πιο φημισμένες Μονές του Ορθόδοξου κόσμου. Είναι ίσως η πιο γνωστή, κατά αρκετούς και «παράξενη», Μονή της Κύπρου. Γνωστό είναι βέβαια, πως η Κύπρος είναι από τα πιο ιερά μέρη της Ορθοδοξίας και δεν πρέπει να παραβλεφθεί πως πάρα πολλοί Άγιοι, Ιερωμένοι και Μοναχοί προέρχονται από το νησί της Κύπρου.
Στην Μονή του Σταυροβουνίου είχε πολύ παλιά βρεθεί ένα χειρόγραφο-κώδικας, πάνω στον οποίο ήταν αποτυπωμένο ένα προφητικό μήνυμα! Έχουν ξαναγραφτεί πολλά πάνω σ’ αυτό το μήνυμα και εδώ θα προσπαθήσω να μην επαναλάβω τα ίδια που έγραψαν πιο παλιά και άλλοι αρθρογράφοι και ερευνητές. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο ερμηνείας. Οι παράγραφοι που ακολουθούν το κείμενο του κώδικα της Μονής Σταυροβουνίου γράφτηκαν πιο πολύ κάτω από την επίδραση των τελευταίων γεγονότων στην Ουκρανία... Το προφητικό κείμενο του κώδικα είναι το ακόλουθο:
«Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντες προς τον μεσασμό του 8ου αιώνος, άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου, θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σάρκας, και θα πληθυνθεί σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. Τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος..
Θα μετασχηματίζονται οι μορφές των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τις γυναίκες δια της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής... Οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γίνουν ωσάν θηρία από την πλάνην του Αντιχρίστου. Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και γεροντοτέρους, η αγάπη θα εκλείψει, οι δε Ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και Ιερείς θα είναι ως επί το πλείστον, άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν.
Τότε θα αλλάξουν ήθη και παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σωφροσύνη θα χαθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστο βαθμό και αλλοίμονο εις τους θησαυρίζοντας αργύρια.
Οι πορνείες, μοιχείες, αρσενοκοιτίες, κλοπές και φόνοι θα πολιτεύονται εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μέγιστης αμαρτίας και ασελγείας οι άνθρωποι θέλουν στερηθεί την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβαν εις το Άγιον Βάπτισμα καθώς και την τύψιν και τον έλεγχο της συνειδήσεως... Οι Εκκλησίες του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονο τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως.
Τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερά καταφύγια δια να εύρουν ψυχική ανακούφιση των θλιψεών τους και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχώριες. Και όλα αυτά θα γίνονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύσει τα πάντα και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης κάνοντας τέρατα και σημεία κατά φαντασία...
Θέλει δε δώσει πονηρά σοφία εις τον ταλαίπωρο άνθρωπο να εφεύρει να ομιλεί ο ένας προς τον άλλον από την μίαν άκρη της γης έως την άλλη. Τότε οι άνθρωποι θα πετούν στον αέρα όπως τα πουλιά, και θα διασχίζουν τον βυθό της θάλασσας όπως τα ψάρια...
Και κάνοντας όλα αυτά, οι δυστυχείς άνθρωποι, θα περνούν την ζωή τους με άνεση, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι όλα αυτά, είναι μια πλάνη του Αντιχρίστου. Και τόσον θα προοδεύσει την Επιστήμη κατά φαντασία, ο πονηρός, ώστε θα προσπαθήσει να ξεγελάσει τους ανθρώπους να μη πιστεύουν εις την ύπαρξη του Τρισυπόστατου Θεού.
Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλεια του ανθρώπινου γένους θέλει κολοβώσει (περικόψει) τις ημέρες δια τους ολίγους σωζόμενους, διότι θέλει να πλανήσει εάν είναι δυνατόν ακόμη και τους εκλεκτούς.
Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δίστομος ρομφαία (εκ Θεού), και θα θανατώσει τον πλάνο Αντίχριστο και τους οπαδούς αυτού»... Είναι σίγουρο πως αν όχι όλα, πάντως τα πιο πολλά από τα παραπάνω γραπτά του κώδικα της Μονής Σταυροβουνίου της Κύπρου ταιριάζουν στις μέρες μας. Είναι βέβαια περισσότερο μία ηθικολογική προφητεία. Μία προειδοποίηση ίσως φωτισμένου Μοναχού από το παρελθόν, για έναν κόσμο χειρότερο που έρχεται. Όλη η αφήγηση του κώδικα αρμόζει πάρα πολύ με το κείμενο της Αποκάλυψης του Ιωάννου. Μας παραθέτει ολόκληρη την πλοκή των πραγμάτων, για το μέλλον του κόσμου. Η ασέβεια όλων των ανθρώπων, η ισοπέδωση των ηθών και των εθίμων, ακόμα και η μη προσήλωση πολλών Ιερέων στο έργο τους... Όλα αυτά δεν είναι μήπως μία δεινή αλήθεια; Είναι σίγουρα μία σκοτεινή πραγματικότητα. Όλοι μας μπορούμε πια να το διαπιστώσουμε. Δεν υπάρχει πια στον κόσμο μας, ακόμα και μέσα στην Ιερή μας Ορθοδοξία, η ταπεινότητα και η έγνοια του άλλου...
Ένα άλλο σημείο, που είναι συγκλονιστικό, είναι η περιγραφεί που κάνει ο κώδικας για τα τεχνολογικά επιτεύγματα της σύγχρονης εποχής του ανθρώπου. Περιγράφονται τα τηλέφωνα, τα αεροπλάνα και τα υποβρύχια! Αλλά όλα αυτά τα κατορθώματα του φτωχού ανθρώπου χαρακτηρίζονται από τον σοφό συγγραφέα του κώδικα της Μονής Σταυροβουνίου σαν πλάνη του Αντιχρίστου... Αυτό δεν είναι ψέμα, ούτε υπερβολή. Διαπιστώνει ο καθένας μας πόσο αποξενωμένοι είναι σήμερα οι άνθρωποι, πόσο άπιστοι έχουν γίνει πολλοί, στην εποχή της τεχνολογίας
Ο Αντίχριστος θα κυριεύσει τα πάντα και θα γίνει εξουσιαστής όλου του κόσμου! Αυτό είναι το κεντρικότερο ίσως μήνυμα που μας περνάει ο κώδικας της Μονής Σταυροβουνίου. Γι’ αυτό και εμείς που έχουμε στην διάθεσή μας τέτοια κείμενα, αλλά και άλλες αναφορές της Χριστιανοσύνης, δεν έχουμε καμία δικαιολογία πως δεν γνωρίζουμε τα δεινά που αναπόφευκτα θα έρθουν. Η αναθέρμανση της Πίστης μας, ειδικά ημών των Ελλήνων, με την βοήθεια πνευματικών, είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος για την σωτηρία πρώτα των ψυχών μας, αλλά και του έθνους μας!
Ας είμαστε σίγουροι όλοι μας σε αυτό που γράφει το κείμενο του κώδικα. Πως δηλαδή, οι μέρες μας θα κολοβωθούν, δεν θα τις νοιώθουμε δηλαδή τόσο πολλές, και αυτό θα είναι μία προστασία του Κυρίου σε εμάς το ποίμνιό του! Άλλωστε, ό,τι και να συμβεί, ακόμα και το χειρότερο κακό να γίνει, είναι σίγουρο αυτό που γράφει στο τέλος ο κώδικας της Μονής Σταυροβουνίου. Πως δηλαδή ο Αντίχριστος και οι δυνάμεις του θα κατατροπωθούν από τον Κύριο, για να αποκατασταθεί ύστερα η τάξη και να βασιλεύσει ο Κύριός μας στον κόσμο μας!
Παρθένα Τσαμουρίδου ΠΗΓΗ 
http://www.katohika.gr/2014/04/vrethike-kodikas-stin-ieri-moni-staurovouniou.html

Κασιδιάρης -Μπαλτάκος 6-0. Είναι 6 τα βίντεο και όχι ένα! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό αποκάλυψε πριν λίγο στην εκπομπή του ο Γιώργος Τράγκας κάνοντας έκκληση προς το Σαμαρά να προσέξει γιατί θα διαπομπευτεί! 
Ακολουθούν χιλιόμετρα βίντεο είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας! 
Έχουν ηχογραφηθεί όλα γιατί οι Χρυσαυγίτες θέλουν να αποδείξουν τη συνωμοσία εναντίον τους από το κύκλωμα Σαμαρά και άλλων! 
Κατά τα άλλα όπως φαίνεται η εντολή Σαμαρά είναι να ριχτεί όλο το βάρος στον κ Μπαλτάκο και τα ΜΜΕ ήδη χορεύουν σε αυτό το ρυθμό!ΒΙΝΤΕΟ>>
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/6-0-6.html

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: "ΕΓΩ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗ Χ.Α.- ΑΓΟΡΑΣΑ ΒΟΡΙΔΗ & ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ" ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ, ΦΑΤΕ ΤΑ ΚΙ ΟΛΑΣ!

a7f31079a9691f00f6b2ed518d953087 XL
"Έπαιξα επικίνδυνο παιχνίδι για το κακό της παράταξης και της χώρας μου", λέει τώρα ο Παναγιώτης Μπαλτάκος σε όποιον επικοινωνεί μαζί του. Ένας από αυτούς που επικοινώνησε με τον κ. Μπαλτάκο είπε σε συνεργάτη του spirospero.gr ότι :"Ο Μπαλτάκος ήταν αυτός που προώθησε από το παρασκήνιο την ανέλιξη της ΧΑ με το σκεπτικό ότι αν βοηθήσουμε την ΧΑ, θα απαλλαγούμε από το ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη και η παράταξη θα κερδίσει τις εκλογές"....
 "Άρα", συνέχισε ο συνεργάτης του κ. Μπαλτάκου, "η σχέση του με την ΧΑ ήταν γνωστές στον Πρωθυπουργό, αφού ο τέως γραμματέας του υποyργικού συμβουλίου έφερε εις πέρας το σχέδιο της ΝΔ". Όταν δυνάμωσε η ΧΑ περισσότερο από ότι υπολόγιζαν, ο κ. Μπαλτάκος είπε στον πρωθυπουργό ότι είναι προς το συμφέρον της παράταξης να έχουμε επαφές με τον κ. Μιχαλολιάκο "γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται". Ο κ. Σαμαράς κατά τον συνομιλητή μας, συμφώνησε. Έτσι ο Μπαλτάκος άρχισε να προετοιμάζει το κλίμα μίας πιθανής συνεργασίας των δύο κομμάτων με την περιβόητη δήλωση ότι μπορεί αν χρειαστεί η ΝΔ να συνεργαστεί με την ΧΑ. Η θέση αυτή "δένει" με τις προσπάθειες του Α. Σαμαρά να εξοβελίσει τον Γ. Καρατζαφέρη "αγοράζοντας" στελέχη του ΛΑΟΣ προεκλογικά όπως ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης κα. Είναι άραγε αλήθεια το βρώμικο αυτό πολιτικό παρασκήνιο, που μεταφέρουν συνεργάτες του αποπεμφθέντος γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου;
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7866.html

Εισαγγελική παρέμβαση - Ερευνα για το αν το βίντεο είναι προϊόν αθέμιτης μαγνητοσκόπησης

Την παρέμβαση της εισαγγελέως πρωτοδικών προκάλεσε το μαγνητοσκοπημένο βίντεο που παρέδωσε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου ζήτησε το υλικό και τα πρακτικά της Βουλής προκειμένου να ερευνήσει...
αν υπάρχει αθέμιτη μαγνητοσκόπηση που είναι αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.
Από iefimerida

EKTAKTO ! Φέρνουν νέα μέτρα για την ίδια δόση!


Πάγο στην κυβέρνηση από το Eurogroup, το οποίο έσπασε στα τρία τη δόση των 11,8 δισ. και θέτει νέα "προαπαιτούμενα" για τις δύο ... υποδόσεις!! Σε πανηγυρική διάψευση των κυβερνητικών ισχυρισμών περί "τέλους των μέτρων", "τέλους του Μνημονίου" κ.λπ. κατέληξε η φιέστα του Eurogroup που έστησε στην Αθήνα η κυβέρνηση Σαμαρά για να στηρίξει με εικόνες τον μύθο της "επιτυχίας" της. Ώρες μετά τον εκβιασμό προς τους βουλευτές να ψηφίσουν με συνοπτικές διαδικασίες τα καταστροφικά μέτρα του πολυνομοσχεδίου... 

για να διασωθεί η χώρα με την εκταμίευση της δόσης των 11,8 δισ., το Eurogroup άναψε το πράσινο φως μόνο για τα 6,3 δισ. και για τις άλλες δύο υποδόσεις του ευρωπαϊκού μέρους του δανείου, θέτει από 6 προαπαιτούμενα, ανάμεσα στα οποία: Κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων, νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, "μικρή ΔΕΗ", ενοποίηση επικουρικών ταμείων Δημοσίου και συγχώνευση στο Ενιαίο Ταμείο του ιδιωτικού τομέα.
Για μετά το καλοκαίρι ο πρόεδρος του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ άνοιξε και το θέμα του νέου δανείου και Μνημονίου!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/ektakto.html

ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ! 18.000 παιδιά από την Συρία, σφάχτηκαν για εμπόριο οργάνων στην Τουρκία! Στον ΟΗΕ η αποκάλυψη, σιωπή από τα ΜΜ”Ε”. (βίντεο)

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ “ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ!
Δικαιώνεται ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ που είχε χαρακτηρίσει την Τουρκία ως “κράτος βρυκόλακα”.
Δείτε το βίντεο από την επίσημη συζήτηση στον ΟΗΕ για την σφαγή 18,000 παιδιών από την Συρία που βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τουρκία. Παιδιά κομματιάζονται για τα όργανα τους, από ένα κράτος – βρυκόλακα που όμως θεωρείται σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και ετοιμάζεται για είσοδο στην ΕΕ. Μία ασύλληπτη γενοκτονία που όμως απέκρυψαν όλα τα δυτικά ΜΜ”Ε”, παρά το ότι η συζήτηση διεξάγεται στον ΟΗΕ παρουσία δημοσιογράφων. Η απάντηση του… …εκπροσώπου; Ναι, έχουμε καταγγελίες, το ψάχνουμε, θα σχηματίσουμε ειδική επιτροπή κλπ.
Την ώρα που η σφαγή παιδιών συνεχίζεται…



Ποιός θυμάται την σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου σε Αλβανικό έδαφος για τον ίδιο λόγο; Από τα ίδια κτήνη; Από τους υπανθρώπους που όμως έχουν δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος για να κλείνουν τα στόματα δημοσιογράφων, πολιτικών και λειτουργών κάθε είδους;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ; ΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ;
Το θέμα το είχε αποκαλύψει το Ολυμπία εδώ και αρκετό καιρό. Πάλι θάφτηκε σε απόλυτη σιωπή.

olympia 
http://www.katohika.gr/2014/04/xiliades-paidia-sfaxtikan-gia-emporio-organon-stin-siria.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters