Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Η Ιστορία που δεν γράφουν τα βιβλία: Η προδοσία του Αρκαδίου από τον επίσκοπο Λάμπης


Του Αλέκου Α. Ανδρικάκη,
andrikakisalekos@gmail.com
Ένας ιεράρχης ήταν εκείνος που παρέδωσε τη μονή του Αρκαδίου στα χέρια των Τούρκων! Τη φοβερή καταγγελία, που ουδέποτε καταγράφηκε στα βιβλία της κρητικής ιστορίας, διατύπωσε λίγες ημέρες μετά την ανατίναξη η Γενική Συνέλευση των Κρητών αποκηρύσσοντας δημόσια τον επίσκοπο Λάμπης Παΐσιο.
Ο επίσκοπος, δηλαδή, που πρόδωσε το Αρκάδι ήταν εκείνος που είχε στην εκκλησιαστική του σκέπη το μοναστήρι! Στο κείμενο της αποκήρυξης αναφέρονται και οι επιστολές που αντάλλαξαν ο Παΐσιος με τον Μουσταφά πασά και οι συνεννοήσεις που έκαναν.

Που βρίσκεται σήμερα αυτό το τέθριππο που βρισκόταν στην Κόρινθο;

Αυτό είναι το τέθριππο του Φαέθοντα
που βρισκόταν στα Προπύλαια
της οδού του Λεχαίου στην Κόρινθο.
Το σύμπλεγμα αφαιρέθηκε
και μεταφέρθηκε στον Ιππόδρομο
της Κων/πολης περίπου
τον 3ο - 4ο αιώνα μΧ.
Κλάπηκε από τους Ενετούς
το 1204μΧ (Άλωση της Κων/πολης από τους Σταυροφόρους) και από τότε τα άλογά του βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία.
Ίδρυμα. Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς Κορινθίας.
Το έργο αποδίδεται στον Λύσιππο.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…….. ΤΥΧΑΙΟ ;;

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ…….
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ……….
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ…..
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ( ΒΛΕΠΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤHΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ) ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ……..

ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Προκλητικός ο Ράμα: “ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΗΔΕΙΩΝ” όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία του Κατσίφα…

Λέει και άλλα περίεργα που μπορείς να διαβάσεις αδελφέ μου εδώ:
http://www.nooz.gr

Σε συνέντευξη του στον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, ο αλλογενής πρωθυπουργός Αξελ Τζίπρα δεν ντράπηκε να πει ότι σχετικά με τον Κατσίφα, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ… χωρίς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ράμα.


ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ!

Αποκάλυψη: Όταν η Ελλάδα εξόπλιζε τον Αλβανικό στρατό! (Εικόνα) Δείτε το έγγραφο με τα εκατομμύρια που δίναμε για χρηματοδότηση

Του Νίκου Αναστασίου
Η απαράδεκτη συμπεριφορά της Αλβανίας απέναντι στους Έλληνες, ακόμη και στους Κύπριους, που ήθελαν χθες να περάσουν τα σύνορα προκειμένου να παρευρεθούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, εγείρει πολλά ερωτηματικά και θα σας εξηγήσουμε το γιατί…
Η Αλβανία θα έπρεπε, όχι μόνο να μην φέρεται εχθρικά στη χώρα μας και να σταματήσει να καταπιέζει τους Βορειοηπειρώτες, αλλά να μας ευχαριστεί και να νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντί μας, καθώς εδώ και χρόνια στηρίζουμε την ανάπτυξή της με πολλούς

Αποκάλυψη: Οι περίεργες σχέσεις Σόρος με Εντι Ράμα



Ένα αποκαλυπτικό άρθρο για τη στενή σχέση του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα και του Αμερικανού επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος και την διασύνδεση της αμερικανικής κυβέρνησης Ομπάμα με αυτό το δίδυμο, είχε δημοσιεύσει πριν από αρκετούς μήνες η ιστοσελίδα Himara.gr.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η εγνωσμένου κύρους αμερικάνικη ΜΚΟ Judicial Watch (Δικαστικό Παρατηρητήριο), δημοσίευσε στοιχεία που τεκμηριώνουν πως η κυβέρνηση Ομπάμα έστειλε χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων στον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος με την σειρά του τα χρησιμοποίησε για τη χρηματοδότηση αριστερών πολιτικών δραστηριοτήτων στην Αλβανία.

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters