Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ ΖΕΙΣ.....



ΤΟΜΟΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ,... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! Η ΒΙΒΛΟΣ , ...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! ! ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , .... ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;;

"Διαβάστε πώς οι Τέκτονες προετοίμασαν την Επανάσταση του 1821"



Η συμβολή του τεκτονισμού στηνΕλληνική Επανάσταση αρχίζει έναν αιώνα πριν την έκρηξή της.
Οι Στοές της Δύσης, διαφωτισμένες από τους Έλληνες λογίους, που μεταλαμπάδευσαν, μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης, έγιναν κέντρα αμιγούς φιλελληνισμού.

Με την άφιξη του 19ου αιώνα, το κίνημα για την απελευθέρωση της Ελλάδας απέκτησε τη μεγαλύτερη ένταση.

Σόλυμα η Ελληνική πόλη


Το γεγονός πως τα Ιεροσόλυμα, πριν από την κατάληψή τους από τον βασιλιά των Εβραίων Δαυίδ, ήταν ελληνική πόλη, μας το μαρτυρούν πλείστοι αρχαίοι συγγραφείς.

Ακόμα και ο Εβραίος ιστορικός Ιώσηπος αποκαλεί την πόλη με το πραγματικό της όνομα, “Σόλυμα”. Όμως ο Ηρόδοτος μας λέει ότι οι Σόλυμοι ήσαν απόγονοι των Κρητών.

“Απ’αυτούς οι Κάρες ήλθαν στην Ήπειρο από τα νησιά, γιατί παλαιότερα ήσαν υπήκοοι του Μίνωα, με το όνομα Λέλεγες και κατοικούσαν στα νησιά.. Όσο για τους Λυκίους, η παλιά τους καταγωγή είναι κρητική. Φιλονείκησαν όμως για την βασιλεία της Κρήτης με τα παιδιά της Ευρώπης, ο Σαρπηδών και ο Μίνως. Στην διαμάχη επεκράτησε ο Μίνως και έδιωξε τον Σαρπηδόνα μαζί με τους οπαδούς του. Εκείνοι, όταν τους έδιωξε, πήγαν στην Ασία, στην περιοχή της Μιλυάδος. Γιατί η χώρα που σήμερα κατοικούν οι Λύκιοι, παλιά λεγόταν Μιλυάς και οι Μιλύες ονομάζονταν τότε Σόλυμοι”.

Tam-Tam: Το ελληνικό αναψυκτικό που άνθισε πριν από την επέλαση της «απαγορευμένης» Coca Cola


Τη δεκαετία του 1960 η Coca Cola έκανε θραύση σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, στην Ελλάδα ωστόσο μπορούσαν να την προμηθευτούν μόνο όσοι είχαν γνωστούς στις αμερικανικές βάσεις (κυρίως του Ελληνικού).
Μολονότι πήρε από το 1964 έγκριση από το Γενικό Χημείο του Κράτους, στην Ελλάδα παρέμεινε «απαγορευμένη»
έως το 1969 για προστασία της νεολαίας από τον «αμερικανικόν τρόπον ζωής» και της ντόπιας βιομηχανίας από τον ανταγωνισμό.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters