Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Η εκδίκηση του ΕΛΛΗΝΑ.

Έλληνας δεν είναι κατ’ ανάγκη ο γεννημένος στην Ελλάδα ούτε ο μόνιμος κάτοικος αυτής. Η ονομασία Έλληνας δεν αφορά την προέλευση ή την εντοπιότητα είναι κάτι παραπάνω ή κάτι πέρα απ’ αυτό. Έλληνας είναι ο αφυπνισμένος , ο συνειδητοποιημένος ο αλληλέγγυος.
Ο παραπάνω ορισμός δεν γράφτηκε για να θίξει τις ρίζες κανενός αλλά περισσότερο για να θυμίσει στους κατοίκους αυτού του τόπου ότι όλα αυτά τα γεγονότα και οι καταστάσεις που.....
βιώνουμε έχουν σαν αιτία του κακού στο γεγονός ότι οι Έλληνες με βάση την παραπάνω έννοια δεν κατοικούν πια εδώ ή έχουν πέσει σε λήθαργο.
Όσοι ζούνε σαν υπνωτισμένοι ακολουθώντας τα χθόνια σχέδια άλλων οι οποίοι χρησιμοποιούν τους εκάστοτε εγχώριους κυβερνήτες δεν είναι Έλληνες. Απωλέσανε αυτό το τίτλο ή έπεσαν σε καθολική νάρκη.
Τα πράγματα είναι απλά και απλά θα σας τα ενθυμήσω γιατί ίσως να πέρασαν στη λήθη ή την αβλεψία μερικών.
Μερικά χρόνια πριν κάποιοι θέλησαν να εντάξουν αυτή τη χώρα στην Ευρωπαϊκή ένωση προκειμένου να αποκτήσει μόνιμους και ισχυρούς σύμμαχους και για να συμπληρώσει το πάζλ της ευρωπαϊκής ιδέας. Το θέμα ήταν πως έκτοτε ποτέ δεν ευθυγραμμίστηκε σε τίποτε μ’ αυτήν ποτέ δεν εξισώθηκε σε τίποτε. Μόνιμα ήταν η ουρά των μεγάλων. Μόνιμα υπήρξε μέσα στους κόλπους αυτής της ένωσης απλά για να υπάρξει. Αλλά οι άλλοι οι μεγάλοι που τάχα δυσκολευόταν να μας δεχθούν στην «κλίκα» πέτυχαν κάτι που για μας ήταν η ταφόπλακα της οικονομίας μας και όχι μόνο. Τι πέτυχαν λοιπόν;
Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν μια γεωργική κτηνοτροφική χώρα με αρκετό τουρισμό και μηδαμινή βιομηχανία στην νεοελληνική της εποχή γιατί στην αρχαιοελληνική της αυτό το τελευταίο μπορούμε να το συζητήσουμε. Με την είσοδο μας στην ένωση τι ακριβώς έγινε σε βάρος μας. Οι ισχυρές δυνάμεις Γαλλία-Γερμανία απαίτησαν να ακολουθήσουμε την λεγόμενη ποσόστωση σ’ ότι αφορούσε αυτές τις παραγωγές. Με λίγα κι απλά λόγια και εντελώς μπακαλίστικα αν είχαμε παραγωγή γάλακτος 1000 κιλά αυτή έπρεπε να μειωθεί σε 100 καθώς η Γερμανία κάλυπτε με την παραγωγή της όλη τη ζήτηση. Αν αυτή η οδηγία καταστρατηγούνταν υπήρχε πρόστιμο ανά επιπλέον κιλό παραγωγής. Σταδιακά και όσο περνούσαν τα χρόνια η Ελληνική παραγωγή σε γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα έφθινε με αποτέλεσμα η καταναλωτικές εγχώριες ανάγκες να καλύπτονται με εισαγωγές από Γαλλία και Γερμανία. Επί παραδείγματι σήμερα το σοκολατούχο γάλα με την επωνυμία Μίλκο παράγεται από 100% γάλα Γαλλίας. Αυτό το παράδειγμα αν γίνετε λίγο πιο προσεκτικοί ΄’όταν αγοράζετε τρόφιμα θα το διαπιστώσετε και σε άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα που πιθανόν να νομίζουμε ακόμη ότι είναι Ελληνικά. Αθρόες εισαγωγές κρεάτων από Γαλλία και Ολλανδία ή οποία σημειωτέον είναι και η κερκόπορτα της Ευρώπης με τις ευλογίες των μεγάλων, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε στο επόμενο άρθρο.
Σήμερα μπαίνουμε και βγαίνουμε από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ λίγο ως πολύ σαν πρόβατα. Δεν αναρωτηθήκαμε ούτε στιγμή πως ένα προϊόν με τόσο κόστος μεταφοράς απ’ την Γερμανία καταντάει φθηνότερο στα ράφια των εγχώριων σούπερ μάρκετ. Το σχέδιο ήταν καλοστημένο και μακρόπνοο. Κανείς δεν εκπαίδεψε τον Έλληνα γεωργό ώστε να στραφεί σε «έξυπνες» καλλιέργειες αντίθετα διόριζε τα παιδιά του στο δημόσιο για ευνόητους λόγους. Τα πλήρωνε με δανεικά χρήματα αδιαφορώντας για την ύπαιθρο που μαράζωνε.
Ο έλληνας που ζει εδώ με μικρό έψιλον δεν ενδιαφέρεται αν το χρήμα του μείνει στην πατρίδα του για να ανακυκλωθεί εκ νέου εδώ. Ο έλληνας που ζει εδώ ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του αλλά αυτό το κοινό μυστικό δυστυχώς το γνωρίζανε και οι «μεγάλοι». Φρόντισαν λοιπόν να βομβαρδίσουν την Ελληνική αγορά με φθηνά τρόφιμα και άλλα προϊόντα υφαρπάζοντας έξυπνα το χρήμα συντηρώντας όμορφα τους δικούς εργαζόμενους και στην συνέχεια δάνειζαν και εμάς τάχα για να αναπτυχθούμε γεωργικά και κτηνοτροφικά( προσέξτε όχι βιομηχανικά). Φευ όμως ήξεραν ακόμη και αυτό δηλαδή πως τα κοινοτικά κονδύλια θα κατέληγαν σε άλλες τσέπες. Αυτό ήθελαν βασικά αλλά αυτό δεν ανακοινώνεται αυτό το πετυχαίνεις εύκολα έμμεσα όταν γνωρίζεις τα ελαττώματα του άλλου και αυτοί ξέρουν καλά τα δικά μας. Εμείς νομίζομε χρόνια τώρα ότι είμαστε οι πρώτοι οι καλύτεροι οι εξυπνότεροι οι μάγκες κλπ. Όλα αυτά που νομίζουμε όμως γι εμάς αφορούν τους ΕΛΛΗΝΕΣ κι όχι εμάς.
Εμείς δημιουργήσαμε όλο αυτό το σκηνικό που υπάρχει γύρω μας εμείς και μόνο εμείς. Αφεθήκαμε στα χέρια άλλων αλλά αυτό είναι ένα φτηνό άλλοθι για να μη παραδεχθούμε τα λάθη μας για να συγκαλύψουμε και πάλι τα ελαττώματα μας.
Αυτοί που έμαθαν απ’ τα λάθη τους και θέλουν πίσω τον τίτλο του Έλληνα θα προτιμήσουν να μπούνε σε Ελληνικό σούπερ μάρκετ και θα αναζητήσουν τα αμιγώς Ελληνικά τρόφιμα. Θα πάνε στην γειτονιά τους και θα στηρίξουν το μικρό μαγαζί που με την σειρά του θα πάει να καταναλώσει τα όποια κέρδη τους στην δική μας αγορά. Θα ψάξει τις ετικέτες καλά-καλά και θα αφήσει στο ράφι το εισαγόμενο. Ξέρω και στο Καρφούρ δουλεύουν Έλληνες σωστά και για πείτε μου που δουλεύανε πριν; Ποιος σας είπε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι επένδυση για την χώρα μας; Ψάξτε να δείτε ποιους έκλεισε όταν άνοιξε. Ψάξτε να δείτε πότε έχτισε το δικό του μαγαζί. Θα σας πω εγώ αφού πρώτα πήρε τα χρήματα σας και αφού έκλεισε τους εγχώριους ανταγωνιστές του πλην τον Σκλαβενίτη και τον Γαλαξία που αντέχουν ακόμη. Δώστε την δύναμη σας στους Έλληνες για να προσλάβουν κι αυτοί εργαζόμενους λόγω περισσότερης δουλειάς.
Στο επόμενο άρθρο θα σας παρουσιάσω ανά κατηγορία τροφίμων τα αμιγώς Ελληνικά προϊόντα για να μάθετε ότι υπάρχουν κι αυτά αλλά θα σας πω και γιατί δεν μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στα ράφια του Καρφούρ. Θα σας πω πολλά από όλα όσα επί τριαντακονταετίας έχω εμπειραθεί στον χώρο των τροφίμων κι αν το blog αυτό υπάρξει και στην συνέχεια θα σας πω περισσότερα τόσα που οι τρίχες του κεφαλιού σας θα σηκωθούν σαν κάγκελα.
Εδώ πριν κλείσω θα σας πω ότι αμιγώς Ελληνικά σούπερ μάρκετ είναι μόνο του Γαλαξία της Προμηθευτικής τα Μπαζάρ, η αλυσίδα Πρότον ο Σκλαβενίτης ο Μασούτης ο Μπαλάσκας τα My Marketν και τα ΙΝΚΑ στην Κρήτη .Δεν γνωρίζω αν η αλυσίδα Αρβανιτίδη στην Βέροια και Θεσσαλονίκη εξαγοράστηκε όπως το Πειραϊκό του Πειραιά. Πάντως ξέρω ότι ο ΑΒ Βασιλόπουλος ανήκει σε Βέλγους στον Βερόπουλο μετοχές κατέχουν ξένοι στο Ατλάντικ που μάλλον θα κλείσει, το ίδιο. Από τα cash and Carry μόνο τα ΜΕΤΡΟ. Makro και ΕΝΑ είναι ξένα.
Επιλογές υπάρχουν ακόμη στην γειτονιά σας στηρίξτε τις και επιλέξτε μόνο Ελληνικά. Είναι λίγο ακριβότερα απ’ τα ξένα; Τότε μάλλον είδατε το τυρί αλλά δεν προσέξατε την φάκα.
Αν αφυπνιστούμε τώρα και δείξουμε τι σημαίνει ήρεμη δύναμη τότε θα είναι η εποχή της εκδίκησης του ΕΛΛΗΝΑ.
Περισσότερα για τα Ελληνικά τρόφιμα στο επόμενο άρθρο.
Παρακαλούνται όσοι έχουν πληροφορίες που δεν ταυτίζονται με τα λεγόμενα μου για τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ να με διορθώσει ή να με συμπληρώσει ευχαρίστως.

Σμιξιώτης Κωνσταντίνος για τις Αιχμές και Απόψεις.

http://smixiotis-konstantinos.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_7619.html

Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια για τους αεροψεκασμούς

Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι επί του θέματος....
Οι υποστηρικτές αλλά και μάρτυρες των αεροψεκασμών, έχουν χαρακτηριστεί, γραφικοί, φαντασιόπληκτοι, συνομωσιολόγοι και πολλά άλλα. Ήρθε όμως η ώρα των αποκαλύψεων και πληροφοριών, οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να απαξιωθούν.

Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα, εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων: Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείας του,τον έκαναν να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η- καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα.
Αυτή είναι η αποκάλυψη του Kevin Martin:

“Ασχολούμαι με την πρόγνωση του καιρού για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχω δει πολλά πράγματα στον ουρανό μας. Πολλοί με ρώτησαν το λόγο που με ώθησε από αρνητής του φαινομένου να γίνω σκεπτικιστής. Και επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι. Αν είχατε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με κάποια επιχείρηση για την οποία δεν επιτρέπεται να μιλήσετε – τι θα κάνατε; Τι θα μπορούσε να συμβεί;
Ακριβώς αυτό. Εσείς θα το αποφεύγατε. Έχω χάσει θέσεις εργασίας, και ακόμη κλήθηκα να εγκαταλείψω μια συνέντευξη για θέσεις μετεωρολογίας εξ αιτίας των chemtrails.

Οι Μετεωρολόγοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν. Γνωρίζουμε πως αυξάνονται. Αλλά οι περισσότεροι μετεωρολόγοι δεν θα αποκαλύψουν οποιοδήποτε μέρος του προγράμματος. Οι περισσότεροι εργάζονται για μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τη δουλειά τους ακολουθεί τη «γραμμή». Εγώ όχι, γι’ αυτό και πηγαίνω «ενάντια» σε πολλούς Οργανισμούς Πρόβλεψης Καιρού, ακόμη και σε ολόκληρο το οπλοστάσιο της NOAA και των οργανισμών πρόβλεψης τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, ακόμη και για τις τοπικές καιρικές προβλέψεις. Με ενδιαφέρει λιγότερο ποιοι είναι ή τι ξέρουν. Το μόνο που ξέρω είναι, πως αυτό που ξέρουν δεν μπορούν να το πουν.

Κατά τα τελευταία 3-4 χρόνια αρρωσταίνω ολοένα και περισσότερο. Συνήθως αρρώσταινα κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 2 χρόνια. Αυτό μέχρι το 2004, όταν άρχισα να αρρωσταίνω ετησίως. Τώρα αρρωσταίνω 3-4 φορές το χρόνο, και έχω προβλήματα στο στήθος / καρδιακά. Θέλω να πω έλα; Στην ηλικία μου και καρδιακά προβλήματα; Αυτά ήρθαν ξαφνικά και ακόμα δεν έχω ιδέα γιατί τώρα.


Πολλοί μου λένε, πως οι προβλέψεις μου είναι εξαιρετικές. Αλλά έχω παρατηρήσει, πως η ικανότητά μου να προβλέψω Τυφώνες έχει μειωθεί. Γιατί; Επειδή κατευθύνονται ή επηρεάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντίθετα από το παραδοσιακό κλίμα. Αυτό το ξέρω, και αυτό είναι που επηρεάζει τη μέθοδο πρόβλεψης που χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια.

Να σε διώχνουν από συνεντεύξεις για θέσεις μετεωρολόγων, αλλαγή μεθόδου πρόβλεψης, η υγεία μου, όλα τα σημεία οδηγούν σε ένα πράγμα: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτά τα chemtrails χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση των καιρικών συστημάτων. Ο λόγος που πολλοί αρρωσταίνουν περισσότερο το χειμώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οφείλεται στο γεγονός ότι ο ψεκασμός γίνεται στα μετωπικά συστήματα . Πολλές εκατοντάδες μίλια μπροστά τους. Οι χημικές ουσίες των ψεκασμών πέφτουν κάτω όταν οι καταιγίδες χτυπούν με τη μορφή βροχής ή το χιονιού. Αυτό είναι αλλιώς γνωστό ως όξινη βροχή. Αυτό σίγουρα μπορεί να προκαλέσει κινδύνους για την υγεία του πλανήτη. Στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μένω μέσα, όταν έχω προβλέψει chemtrails σε όλη την Νότια Καλιφόρνια, και σίγουρα έχω σταματήσει να βγαίνω όταν έχει καταιγίδες όταν ξέρω ότι θα βρέξει ή θα χιονίσει ταυτόχρονα χημικές ουσίες.

HAARP και Chemtrails – Ναι. και τα δύο χρειάζονται. Πειράματα με τη χρήση των μετάλλων που υπάρχουν στη σούπα των chemtrail χρησιμοποιούνται για να στοχεύουν σε περιοχές τις οποίες χτυπούν με επαναλαμβανόμενα σήματα από το HAARP. Η θέρμανση των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στη μετάδοση της θερμότητας, που είναι ευρύτερα γνωστή ως αλλαγή ροής του ανέμου. Αυτό μπορεί να διαταράξει την ταχύρρευμα (jet stream) του πλανήτη και μπορεί να έχουν ως στόχο να κατευθύνουν τα συστήματα με ανώμαλους τρόπους.

Τα Chemtrails είναι μόνο συμπύκνωση (contrails) λέτε;
Αυτό το νομίζετε μόνο και μόνο επειδή «οι ουρές» έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό των κινητήρων που, αυτοί προκαλούν ένα contrail; Λοιπόν ας το ξανασκεφτούν …

Ξέρω ότι αυτό είναι ένα απλό γεγονός και μπορείτε να το πάρετε όπως είναι …Τα συστήματα Chemtrail επισυνάπτονται ακριβώς κοντά ή κάτω από το επίπεδο των κινητήρων. Γίνονται ένα καλό μείγμα με τις κανονικές συμπυκνώσεις (contrail) και διαρκούν πολύ περισσότερο. Αν νομίζετε πως μόνο λόγω του αριθμού των αεροπλάνων αυτά είναι μόνο κανονικές συμπυκνώσεις ας το ξανασκεφτείτε. Η κυβερνητικές εξουσίες είναι εξυπνότερες από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και διατηρούν τα συστήματα «γραμμής» ώστε να είναι σύμφωνα με τον αριθμό των κινητήρων του τύπου αεροπλάνου που χρησιμοποιούν. Είναι πάντα σταθερό.

Πώς μπορώ να ξέρω πότε θα χτυπήσουν; Λοιπόν δεν μπορώ να αποκαλύψω την προσωπική επαφή μου, που μου λέει περίπου το 33% των επερχόμενων εργασιών ψεκασμού. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι αυτή με τα «φώτα λειτουργίας» πάνω τους, αποτελεί μέρος από τις εξωτερικές πληροφορίες που λαμβάνω. Για την ασφάλειά τους Ποτέ δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι αυτός ή αυτή.

Έτσι, όπως γνωρίζετε, εμείς ως μετεωρολόγοι γνωρίζουμε τον εναέριο χώρο μας. Γνωρίζουμε τι ακριβώς περνά μέσα σε αυτόν και πότε. Πρέπει να το γνωρίζουμε. Αυτό είναι που παρακολουθείτε. Πριν από χρόνια ρωτήθηκα για τις ουρές(τα chemtrails) … “Τι ουρές;” και έπρεπε να τα απομυθοποιώ (να τα αρνούμαι) και τα στέλνω στην πορεία τους. Αυτό έπρεπε να κάνω. Τίποτε περισσότερο. Υπάρχουν τα chemtrails και πρέπει να γνωρίζετε σχετικά…

Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό;
Γιατί δεν βοηθάτε την εκστρατεία έξω; Εμείς συλλέγουμε τα αποδεικτικά στοιχεία μας και αυτό θα διαρκέσει για όσο είναι δυνατόν πριν από τον τερματισμό λειτουργίας.
Οι προβλέψεις είναι 90% ακριβές. Με ρωτήσατε πώς μπορούν να ακριβή. 90% είναι το καλύτερο που μπορώ να δώσω, επειδή τίποτα δεν είναι 100%. Θα μπορούσαν να ακυρώσουν μια επιχείρηση σε ένα λεπτό.

Ελπίζω πως η τοποθέτηση σας βοήθησε να καταλάβετε το ιστορικό αυτού που κάνω, γιατί άλλαξα, και τι ξέρω …”
Ο K.Martin , εκτός από την ιστοσελίδα που διατηρεί και στην οποία αναρτεί τις προβλέψεις του για τον καιρό, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα- χάρτη το οποίο ονόμασε: chemtrails alert και με το οποίο προειδοποιεί για τους επερχόμενους αεροψεκασμούς παγκοσμίως.
Οι διευθύνσεις τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε για να ενημερωθείτε για τα παραπάνω είναι οι:
http://www.owsweather.com/ και http://www.owsweather.com/contrailreport.html
http://strange-files.blogspot.com/2011/11/blog-post_20.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters