Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !!!


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Στις χώρες του Κόλπου, που είναι μάλιστα Μουσουλμανικές και υπάγονται στο δίκαιο της Σαρίας, υπάρχει τεράστια ζήτηση εργατικού δυναμικού. 

Πόσο, λοιπόν, μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς τον λόγο για τον οποίο, φανατικοί Μουσουλμάνοι, χωρίς καμία ελπίδα ενσωμάτωσης στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, αντί να πάνε να ζήσουν και να δουλέψουν εκεί που τους θέλουν και τους χρειάζονται, επιμένουν να έρχονται στην Ευρώπη, προσφέροντας, μάλιστα, στους λαθροδιακινητές, ποσά που αντιστοιχούν στα μέσα ετήσια εισοδήματα 10 ολόκληρων οικογενειών, στις χώρες προέλευσής τους ;;;

Μουργκάνα, Μάρτιος 1948. Οι Εφιάλτες δεν Τελείωσαν εκεί!

Ioannis Bougas
Ένα θύμα του Παιδομαζώματος μου περιγράφει δραματικά γεγονότα μετά την αρπαγή της από τους γονείς της.
Την εκπαίδευσή της στα όπλα, σημαδεύοντας ένα πρόβατο που έτρεχε(!), και
τη φριχτή δολοφονία αιχμαλώτων στρατιωτών του Ελληνικού Στρατού.
Οι αντάρτες ανάγκασαν τα παιδιά να παρακολουθήσουν την εκτέλεση των νεαρών στρατιωτών για να δουν πως τιμωρούνται οι μοναρχο-φασίστες και για «ψυχική σκληραγωγία»!!

Όταν η «ελίτ» αρίστων πολιτικών αναλυτών δημοσιογράφων διαψεύδεται σε ΟΛΑ!


Γράφει ο Θανάσης Κ.
Για να καταλάβετε τι «παίχτηκε» μέχρι στιγμής, στο λαθρομεταναστευτικό, αναλογιστείτε μόνο τι ακούσαμε τα τελευταία χρόνια – και από στόματα «πνευματικών» ανθρώπων και «αναλυτών» – και πόσο διαψεύδονται σήμερα:

Το πιο σημαντικό: ΔΕΝ μας έλεγαν τι μπορούμε να κάνουμε – μας βομβάρδιζαν με περιορισμούς πολιτικής: τι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε!

"ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΠΡΌΣΦΥΓΑΣ ΉΤΑΝ'' ...ακούγεται όλο και πιο συχνά από τους... χμ..."ποιμένες"...της ορθοδοξίας .

Μάια Τσεπουλίδου
Λάθος διατύπωση! Να λένε τα πράγματα με το όνομά τους! Λαθροεισβολέας ήταν !

Ο ΔΊΑΣ ...ΌΜΩΣ... ΕΊΝΑΙ ...ΈΛΛΗΝΑΣ !!!!! ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΣ ΔΊΑΣ...
Έτσι των αποκαλούσαν οι πρόγονοί μας !!! Σπορά θεών,δεν είμαστε,άλλωστε; Κάποιοι πολύ μεγάλοι άντρες , που έζησαν στα ιερά τούτα χώματα πριν από μας, το είχαν πει με μεγάλη βεβαιότητα! Σε σένα, μικρέ έλληνα, μένει ή να το δέχεσαι ή να το απορρίπτεις...

Οι πρόγονοί σου είχαν συνδέσει όλη τους την ζωή με τους θεούς και τους ήρωες του έθνους. Νόμοι απαράβατοι, που τηρούνταν με θρησκευτική ευλάβεια, ήταν δοσμένοι σ'αυτούς από τον Δία!

«Μην στέλνετε βοήθεια στον Έβρο. Είναι εθνικισμός».

Νίκος Πρασσάς
– Οι τοκογλύφοι τραπεζογκάνγκστερς είναι μεγαλόψυχοι. Μας προσφέρουν 4 εναλλακτικές λύσεις δουλοποίησης και αυτοκτονίας μας.
1. Κομμουνιστική Τυραννία ή Σοσιαλιστική Δικτατορία.
2. Ναζιστική ή Φασιστική Δικτατορία.
3. Κοινοβουλευτική Κλεπτοκρατία.
4. Φανερή Δικτατορία των τραπεζογκάνγκστερς.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ... ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ!

ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΝΥΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ!

Θεωρείται πλέον  δεδομένο πως εκεί θα καταλήξουν οι κατά συρροήν μηνυτήριες αναφορές του ανθέλληνα Παναγιώτη Δημητρά, που κάποιοι εισαγγελείς, ξεπερνώντας τα εσκαμμένα, όχι μόνον αποδέχονται τις χιλιάδες μηνύσεις που έχει υποβάλλει, αλλά σύρουν στα δικαστήρια τα θύματά του, υποβάλλοντάς τα σε οικονομικό και ψυχικό κόστος.

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δια της υπογράφουσας, μόλις πριν ένα μήνα βρέθηκε στα δικαστήρια εξ αιτίας μηνύσεως που είχε καταθέσει ο ανθέλληνας Παναγιώτης Δημητράς, και... ΑΘΩΩΘΗΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. (εδώ)

ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!


ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ !!!


Όσο αυξάνεται η ζήτηση για το πολύτιμο μέταλλο, ολοένα και περισσότερα οργανωμένα δίκτυα, εμφανίζονται σαν traders, με στόχο να εξαπατήσουν τους επενδυτές.

Ανοδικά για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα κινήθηκαν οι τιμές του χρυσού, καθώς οι επενδυτές, έντρομοι από την ταχεία εξάπλωση του κοροναϊού, στρέφονται στην ασφάλεια του πολύτιμου μετάλλου.

ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ 2 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!


Πιο αυστηρούς σκοπεύει να κάνει τους όρους διάσωσης των τραπεζών η Κομισιόν.

Οπως περιγράφεται σε έγγραφο που διέρρευσε και που δημοσιοποίησε πρόσφατα το Bloomberg οι εθνικές κυβερνήσεις εκμεταλλεύτηκαν τα κενά των κανόνων που ψηφίστηκαν κατά την διάκρεια της οικονομικής κρίσης και με τον τρόπο αυτόν "χρηματοδότησαν" τη διάσωση τραπεζών.

COVID-19: «Βιολογικό όπλο από Ρόθτσιλντ και αριστοκράτες για να συντρίψουν την Κινεζική οικονομία και τον Τράμπ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι ισχυρίζεται με άρθρο της η Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη.
Ο Tραμπ αποκαλύπτει τα ψεύτικα νέα για το τι είναι πραγματικά στο καθαρό φως της ημέρας. Πρέπει να αφήσει τους ανθρώπους να δουν πόσο μπερδεμένοι ήταν ο ΜΣΜ και οι Δημοκράτες για να τον νικήσουν. Το φως είναι το καλύτερο απολυμαντικό.

Απλό εγχειρίδιο: Γιατί η Τουρκία δεν έχει κρούσματα του κορωνοϊού;


Η Τουρκία έχει σύνορα με το Ιράν και η Κωνσταντινούπολη έχει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο και είναι κορυφαίος προορισμός για Ευρωπαίους τουρίστες.

Ωστόσο, η Τουρκία με επιτυχία κατάφερε να αποτρέψει την εμφάνιση κρουσμάτων. Πρέπει να μοιραστώ αυτό τον οδηγό βήμα προς βήμα για οποιονδήποτε υπεύθυνο χάραξης πολιτικής στον κόσμο.

Μισούν Την Ελλαδα Και Το Δείχνουν - Η Γερμανοί Στέλνουν Στον Ερντογάν 6 Επιθετικά Υποβρύχια -Σχεδόν Τέλεια Όπλα

Έξι υποβρύχια ετοιμάζεται να παραδώσει στην Τουρκία η γερμανική ThyssenKrupp Marine Systems (ΤΚΜS) όπως αποκαλύπτει το ARD, εκφράζοντας την έκπληξή του για τη χρονική συγκυρία της κίνησης αυτής.

«Τον Φεβρουάριο ένα περιστατικό στη Μεσόγειο κατέστησε γι’ άλλη μια φορά σαφές πόσο τεταμένη είναι η κατάσταση εκεί: ένα πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε ελληνικό περιπολικό σκάφος», σημειώνει το γερμανικό δίκτυο, προσθέτοντας: «Σε αυτή την περιοχή της έντασης παραδίδει η γερμανική επιχείρηση TKMS υποβρύχια στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό. Έξι υποβρύχια συμπαραγωγής με τουρκική επιχείρηση».

ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος : 

Πολλά από αυτά που γίνονται στις μέρες μας, σας είχαμε προειδοποιήσει ότι θα γίνουν χρόνια πριν.! Γράφαμε λοιπόν τον Ιούνιο του 2014 ως σχολιαστές κάπου αλλού  ότι η αμερικάνικη εφημερίδα  New York Times..το 2008 ανέφερε ότι :

..."Ο Οργανισμός Ροκφέλερ - Φορντ/Κάρνεγκι που βρίσκεται πίσω από τη RAND πρότεινε ότι ένας πόλεμος των ΗΠΑ με μια άλλη μεγάλη παγκόσμια δύναμη θα αναζωογονούσε την οικονομία βοηθώντας την παρούσα Τραπεζική ελίτ να συνεχίσει την άσκηση του ελέγχου της πάνω στην Αμερική"...

Ότι λέγαμε τόσο καιρό το επιβεβαιώνει και ο Αντιπρύτανης του ΑΠΘ !!! Ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος


Την άποψη ότι ο νέος κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος εξέφρασε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΠΘ, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στην TV100.

«Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας», ανέφερε ο ίδιος.

Η Απόλυτη Σχιζοφρένεια

Αγανακτισμένοι Σχιζοφρενείς.
Αν το μοναδικό πράγμα που µάθαιναν οι άνθρωποι ήταν να µην φοβούνται, δεν θα χρειαζόταν τίποτα άλλο για να αλλάξει προς το καλύτερο ο κόσµος µας. 
Μα, όχι, δεν συμβαίνει αυτό· γιατί ο φόβος στον ανθρωπάκο είναι καθολικός και μάλιστα μετατρέπεται σε τρόμο, απλώς αν μετακινήσεις μία, μονάχα μία μικρούλα συνήθεια του. Ετσι μετατρέπεται σε μαινόμενο «αγανακτισμένο» και διαμαρτύρεται. 
Αγανακτισμένε Ανθρωπάκο της πλατείας, ναι ΕΣΥ που διαμαρτύρεσαι και φωνάζεις για τα μνημόνια, για τα μεσοπρόθεσμα, για το ΔΝΤ για τις αυξήσεις στα γάλατα, στα κρέατα, για την απαγόρευση του καπνίσματος. Ναι, ΕΣΥ που τρέχεις στα διάφορα γραφεία, πολιτικά και συνδικαλιστικά εκλιπαρώντας να έχεις απολαβές και δικαιώματα περισσότερα και εις βάρος, των υπολοίπων συνανθρώπων σου.

Coronavirus: Τι είδε ο Παρατηρητής

Στὰ τελευταία μου ταξίδια παρακολουθῶ μὲ ἐνδιαφέρον ἀλλὰ καὶ ἀπορία κάποια πράγματα ποὺ μοιάζουν μὲ πρόγραμμα τηλεοράσεως γιὰ παιδιὰ τὰ πρωϊνὰ τῆς Κυριακῆς.
Ξέρετε, αὐτὰ ποὺ οἱ γονεῖς θέλοντας νὰ ὁλοκληρώσουν κάποιες ἀπὸ τὶς ὑποχρεώσεις ποὺ δὲν κατάφεραν κατὰ τὴ διάρκεια τῆς ἑβομάδος ἢ ἀκόμη καὶ νὰ ἀναπαυθοῦν γιὰ λίγο, σὲ μία προσπάθεια νὰ συγκεντρώσουν τὶς σκέψεις τους γιὰ τὴν εὐημερία τῆς διαβιώσεώς τους, ἀποφεύγουν, τὴν ἐνοχλητικὴ γι᾽ αὐτὲς τὶς ἡλικίες ἐνεργητικότητα τῶν παιδιῶν τους, μὲ τὸ δίνουν ἐπιτηδευμένα τὴν ἄδειά τους νὰ παρακολουθοῦν τὸ χαζοκούτι νὰ μαίνεται μὲ τὶς ἐκνευριστικὲς φωνὲς τῶν κινουμένων σχεδίων, ποὺ ἀναλαμβάνει νὰ κλέψῃ τὴ ζωτικὴ ἐνέργεια τῶν παιδιῶν γι᾽ αὐτὸ τὸ πρωϊνό, ἔτσι ὥστε νὰ παραμείνουν ἥσυχα μέχρι νὰ ἀνασυνταχθοῦν οἱ σκέψεις τῶν γονέων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters