Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Σκυθόπολη και Σταυροφορίες: Θρησκευτικό Πλιάτσικο


Σκυθόπολη και Σταυροφορίες: Θρησκευτικό Πλιάτσικο
«Ο άνθρωπος αντι-εξελισσεται σε μαιμού (νοητικά) ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !»

«ΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ με τον ΜΥΘΟ του Ιησού» Το είπε ο Πάπας Λέων Ι΄Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας από 11-3-1513 έως 1-12-1521

«ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ! η μεγαλύτερη και πρωτη γενοκτονια των Ελλήνων, απο τους Χριστιανους. 26.000.000 Ελληνες, ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ και ήρθαν αλλογενείς, δειτε τα τοπονύμια μέχρι σήμερα, και το ΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ !» Ιων Μάγγος

Ο πόλεμος των Ουρανίων αλόγων - Η κινεζική αυτοκρατορία των Χαν εναντίον των Μεγάλων Ιώνων Ελλήνων (Dayuan) της Σογδιανής

Μέρος Β - Ο πόλεμος που οδήγησε στο άνοιγμα του δρόμου του μεταξιού

Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μεταφέρει τον ελληνικό πολιτισμό στις εσχατιές της Ασίας. Στην κοιλάδα της Φεργκάνα, στο Τατζικιστάν, είχε ιδρύσει την Αλεξάνδρεια Εσχάτη, στον ποταμό Ιαξάρτη (Σιρ Νταριά) την οποία αποίκησε με Έλληνες. 
Οι εκεί Έλληνες και ντόπιοι τελούσαν υπό το ελληνιστικό βασίλειο της Βακτρίας μέχρι το 140 π.Χ. περίπου, όταν βαρβαρικά φυλές κατέκτησαν τη γύρω περιοχή και τους απομόνωσαν. 
Το 125 π.Χ., οι νομάδες Τόχαροι επεκτάθηκαν ακόμα περισσότερο προς τα νότια και τη Βακτριανή, αργότερα και στην Ινδία όπου και τον 1ο αιώνα μ.Χ. ίδρυσαν την αυτοκρατορία των Κουσάν, η οποία είχε πολλά γνωρίσματα του ελληνικού πολιτισμού.

Ο πόλεμος των Ουρανίων αλόγων - Η κινεζική αυτοκρατορία των Χαν εναντίον των Μεγάλων Ιώνων Ελλήνων (Dayuan) της Σογδιανής

Μέρος Α - Το υπόβαθρο της σύγκρουσης

Η δυναστεία Χαν (206 π.Χ. - 220 μ.Χ.) ήταν αυτοκρατορική δυναστεία της Κίνας, μετά τη δυναστεία Τσιν (221-207 π.Χ.) και πριν τα Τρία Βασιλεία (220-265). Ιδρύθηκε από τον επαναστατικό ηγέτη Λιόου Μπανγκ, γνωστό μετά θάνατον ως αυτοκράτορα Γκαοτζού. Αφού ανέβηκε στο θρόνο, όρισε νέα πρωτεύουσα το Τσανγκ-αν. Η δυναστεία των Χαν διεκόπη για λίγο από τη Δυναστεία Σιν (9 έως 23 μ.Χ.) του πρώην αντιβασιλέα Oυάνγκ Μανγκ.

Out of Shadows Ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πώς το Χόλιγουντ και τα ΜΜΕ χειραγωγούν τον τρόπο σκέψης και τη συμπεριφορά μας, διαδίδοντας προπαγανδιστικό περιεχόμενο και ασκώντας έλεγχο του νου στις μάζες.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ! ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – “ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ” [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Εξαπλώνονται με μεγάλη ταχύτητα οι διαδηλώσεις για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ από χέρια αστυνομικού, σχεδόν στο σύνολο της αμερικανικής Επικράτειας στις ΗΠΑ.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα του CNN, παρότι σε πολλές περιπτώσεις οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται ειρηνικά, η βία και τα έκτροπα έχουν προκαλέσει σκηνικό πολέμου σε δεκάδες πόλεις, που επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας προκειμένου να αποτρέψουν τις διαδηλώσεις.

Θα φυλακιστεί ο Bill Gates; Ο Αμερικανικός λαός ζητά έρευνα από το Λευκό Οίκο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του δισεκατομμυριούχου που σχετίζονται με εμβόλια.


Ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, που ισχυρίζεται ότι είναι φιλάνθρωπος, αντιμετωπίζει προβλήματα... 
Ο αμερικανικός λαός υπέγραψε μαζικά μια αναφορά που απαιτεί, στο Αμερικανικό Κογκρέσο και στον Λευκό Οίκο, μια έρευνα κατά του ιδρύματος Bill & Melinda Gates για ιατρική κακή πρακτική και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Πηγή: cagou.com

Οι θεωρίες μυστικότητας και συνωμοσίας αφθονούν στο Camp Hero, την εγκαταλελειμμένη στρατιωτική βάση που ενέπνευσε τα «Stranger Things»

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Η ανατολική άκρη του Λονγκ Άιλαντ πιστεύεται από ορισμένους ότι είναι ο τόπος μιας κυβερνητικής κάλυψης που περιλαμβάνει απαγωγή, έλεγχο του νου και ταξίδια στο χρόνο
Από την Alexandra Charitan
Οι Hamptons - με τα μεγάλα αρχοντικά και τα περίπτερα του αστακού στην άκρη του δρόμου - μπορεί να φαίνεται ένα απίθανο μέρος για αναζήτηση κυβερνητικής συνωμοσίας που περιλαμβάνει έλεγχο μυαλού, ταξίδια χρόνου, απαγωγή παιδιών και παραισθησιογόνα πειράματα ναρκωτικών. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters