Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΠΑΤΕΡΑΣ & ΓΙΟΣ ..... ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.....

Polly Botsolis

ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ DEBATE ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΜΒΑ ???

ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.....
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 72 ΩΡΕΣ ..... ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ......ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΗΔΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....

Δεκατρείς οι νεκροί από το αντιγριπικό εμβόλιο - Εντείνεται η ανησυχία

Αφορά τους εμβολιασμούς των τελευταίων ημερών

Νέος απολογισμός στη Νότια Κορέα ανεβάζει στους δεκατρείς τους θανάτους των ατόμων που πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης τις τελευταίες ημέρες, εξέλιξη που αυξάνει την ανησυχία για την ασφάλεια των εμβολίων, μολονότι η Σεούλ καθησυχάζει και αποκλείει κάθε σύνδεση των θανάτων με τα σκευάσματα που τους χορηγήθηκαν.

Χθες Τετάρτη οι υγειονομικές αρχές κατέστησαν σαφές πως δεν σκοπεύουν να αναστείλουν το πρόγραμμα δωρεάν εμβολιασμού 19 εκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς στα προκαταρκτικά πορίσματα των ερευνών που διενεργήθηκαν για έξι θανάτους δεν διαπιστώνεται σύνδεση με τα εμβόλια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 20-10-2020 (ΜΕΡΟΣ 2 ΑΠΟ 2) 2 ΩΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ioannis Demertzis

Ενημέρωση για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αλλά και αποκαλύψεις για όλα όσα συμβαίνουν και μας έχουν κρύψει η ΕΛΙΤ !

Σημαντική μαρτυρία ατόμου, για όλα όσα διαδραματίζονται σχετικά με τον κορωναϊό, αλλά και για τα μυστήρια που κρύβει η γή κανείς δεν τα αποκάλυψε.

ΜΥΣΤΙΚΑ Διαστημικά Προγράμματα H NASA δεν θέλει να ξέρετε! Σύμφωνα με οδηγίες του Trump, δεν θα κρύβονται για πολύ..! βίντεο


Δείτε αυτά τα μυστικά διαστημικά προγράμματα που μπορεί να υπάρχουν! Από την απόδειξη της εξωγήινης ζωής έως τα μυστηριώδη μυστικά της NASA, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την λίστα με τα 10 κορυφαία μυστικά για το διάστημα, που κρύβονται από το κοινό!

Μάταιες Διασωληνώσεις: Μονάδα Επιβράδυνσης Θανάτου ή ΜΕΘ. - Θα μας δουλεύετε για πολύ ακόμα;;;;

Μάταιες Διασωληνώσεις: Μονάδα Επιβράδυνσης Θανάτου ή ΜΕΘ
Αχιλλέας Κούμπος
Θα μιλήσω ανοιχτά, μιας και κανείς από την ιατρική κοινότητα στην Ελλάδα δεν μίλησε με θάρρος, όσο υψηλές θέσεις ή αξιώματα κι αν κατέχει. Το πρόβλημα έχει όνομα, «Μάταιες Διασωληνώσεις». Θεωρώ ότι είναι το βασικότερο από τα τρία προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ΜΕΘ. Τα άλλα δύο είναι α) η έλλειψη Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας – με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στη ΜΕΘ ασθενείς που δεν χρειάζεται β) τα τροχαία – με τους 943 θανάτους τον χρόνο (2018) και τους ανυπολόγιστους τραυματίες (που ούτε διανοηθήκαμε να πάμε σε lockdown). 

Οι 4 Έλληνες στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ


Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε επιλέξει ως συνοδοιπόρους στη δύσκολη προεκλογική περίοδο 4 Έλληνες, οι οποίοι συνέβαλαν στη μεγάλη εκλογική του νίκη.

Ακόμη μια χρόνια χωρίς τον Κουρσάρο.

George Gramm 

Λίγα λόγια από μένα.

6 χρόνια συμπληρώθηκαν , από την ''λάθος απόφαση'' (χρησιμοποιώ πάρα πολύ ελαφριές λέξεις) , να αποσυρθεί ένας από τους πιο σημαντικούς και ιδιαίτερους τύπους μαχητικών στην ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας : Το βομβαρδιστικό Α-7 Corsair.
Όλοι ξέρουμε (όσοι ασχολούνται δηλαδή) , ότι αυτό το αεροσκάφος , είχε μία μόνο συγκεκριμένη αποστολή. Καθαρά βομβαρδισμός , με μεγάλο οπλικό φορτίο , τεράστια εμβέλεια , και ένα ακόμη χαρακτηριστικό

Επίκειται η σύλληψη του Χάντερ Μπάιντεν; Θα τον αυτοκτονήσουν, όπως τον Έπστιν;

Ο δικηγόρος του Προέδρου Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι, έδωσε χθες στην πολιτειακή αστυνομία του Ντέλαγουερ, αντίγραφα του υλικού από το «λάπτοπ από την κόλαση», όπως το αποκάλεσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, στο κανάλι News Max, αποκάλυψε, πως μέσα στο λάπτοπ υπάρχει αρκετό υλικό, που δείχνει μεταξύ άλλων, ότι ο Χάντερ, έκανε σεξ με 14χρονη και πως υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Τζο Μπάιντεν, έχει λάβει περίπου 40 με 50 εκατομμύρια δολάρια μίζες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters