Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ: ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑΣ- Κατάδυση στον υπόγειο κόσμο της Αθήνας σημαίνει κατάδυση στη σκοτεινή της πλευρά, στο υποσυνείδητό της.

 «Δεν υπάρχει πόλη που να θέλει να απολαμβάνει τη ζωή και να αποφεύγει τα βάσανα περισσότερο από την Ευσαπία. Για να είναι μάλιστα το πέρασμα από τη ζωή στο θάνατο λιγότερο απότομο, οι κάτοικοι έκτισαν ένα κανονικό αντίγραφο της πόλης τους κάτω από τη γη».

Ίταλο Καλβίνο «Η νεομυθολογία δεν είναι τα διαδεδομένα ψέματα. 

Νόμος ‘φρένο’ στην κατάχρηση των social media εγκρίθηκε στη Φλόριντα

Ένα πρωτοφανές νομοσχέδιο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, βάσει του οποίου η εκδίωξη πολιτικών προσώπων από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης θα τιμωρείται με «τσουχτερά» πρόστιμα.

Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης είναι ένας από τους πιο πιστούς πολιτικούς και ιδεολογικούς συμμάχους του πρώην Αμερικανού προέδρου

Φάουτσι: «Χρηματοδοτούσαμε το εργαστήριο της Ουχάν»!

Οι δήθεν θεωρίες συνωμοσίας που τελικά ηταν αλήθεια , αλλα τώρα η δουλειά έγινε σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου επιθέσεων σε ανεξάρτητες σελίδες για δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και μείωση απήχησης :

Παραδοχή «βόμβα» από τον Δρ. Άντονι Φάουτσι, σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα υγείας και αρχιερέας της υστερίας που βιώνουμε εδώ και ένα χρόνο, καθώς ομολόγησε στους Αμερικανούς

Η ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΒΛΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ• • • ΜΕΓΑΛΑΙ ΗΟΙΑΙ ═ ΗΣΙΟΔΟΣ ~~~~ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Γενεαλογική μας Βίβλος αναφέρει μιά γενεαλογία μητριαρχική χιλιάδες χιλιάδων χρόνων πριν, βασισμένη στις μητέρες τού Ησιόδου, ευρισκόμενη στην απαγορευμένη βιβλιοθήκη τού Βατικανού.
Επισήμως λένε ότι είχαν διασωθεί μόνο κάποια αποσπάσματα αλλά πιά έχουν χαθεί.
Και πως να μην <<έχουν χαθεί>> αφού και αυτή καίει και ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ τούς διαστρεβλωτές τής Ιστορίας ΜΑΣ. Πρόκειται γιά το έργο <<ΜΕΓΑΛΑΙ ΗΟΙΑΙ>> τού Ησιόδου δηλαδή = Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Γονιδιακά.!!!!), τα οποία και ασφαλώς αποτελούν ταμπού όπως ακριβώς και κάποια άλλα... <<χαμένα>> 'Επη.

Τα ίχνη του πρώτου πολιτισμού της Γης στην Αμερική και η επιγραφή με το ελληνικό αλφάβητο…

Ο Άγγλος Συνταγματάρχης, αρχαιολόγος, χαρτογράφος και εξερευνητής Percy Fawcett, συνοδευόμενος από τον γιο του Jack και έναν φίλο του γιου του, τον Raleigh Rimell, είχε αναλάβει εκ μέρους της χώρας του να εξερευνήσει τα άγνωστα και δυσπρόσιτα εδάφη του αχανούς εσωτερικού της Βραζιλίας, όπου τουλάχιστον δύο εκατομμύρια τετραγωνικών χιλιομέτρων ήταν ακόμη παρθένα γη.

Επίφυση ή Κωνάριο: Η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη Ιστορία

επίφυση είναι ένας αδένας στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, “άχρηστος” κατά την mainstream επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει βρει τη χρησιμότητά του. Τα λαμόγια όμως τη γνωρίζουν καλά. Είναι η “ασύρματη σύνδεσή” μας με όλα αυτά που τώρα (στην περιορισμένη μας συνειδητότητα) δεν μπορούμε να αντιληφθούμε η να προσλάβουμε.

Ο αδένας αυτός ονομάζεται και “κωνάριον” (αθάνατη αρχαία Ελλάδα) διότι μοιάζει πάρα πολύ στο σχημα του, με κουκουνάρι…

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters