Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

«ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ» … ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

(Περιττός πρόλογος: Ο ιός έχει εντοπιστεί ή δημιουργηθεί εργαστηριακά, έχει απομονωθεί, το αντίδοτο του έχει ήδη βρεθεί και όλα είναι έτοιμα για την αρχή της «επιδημίας» ή «πανδημίας»)
Χωρίς καμία πρωτοτυπία, χωρίς καν φαντασία, οι Επικυρίαρχοι επαναλαμβάνουν το ίδιο έργο … και γιατί να πρωτοτυπήσουν άλλωστε; Η συνταγή είναι παλιά και δοκιμασμένη. Οι «συντελεστές» ξέρουν καλά τον ρόλο τους και το αποτέλεσμα όπως πάντα εγγυημένο εκ των προτέρων.
Πως παίζεται όμως διαχρονικά το έργο, τουλάχιστον μέχρι σήμερα για τα ελληνικά δεδομένα; (Ενδεικτικά και πολύ συνοπτικά)

Τα νησιά του Αιγαίου κατοικούνταν πριν από 25.000 χρόνια; (θέλει και ερώτημα..!)


Τον Νοέμβριο του 1966, ο Καθηγητής της Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου της Μόσχας, Άρης Πουλιανός, βρισκόμενος στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσίασε στους δημοσιογράφους απολιθωμένο ανθρώπινο κρανίο, το οποίο απέσπασε από βράχο στο χωριό Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας.

Ο Άρης Πουλιανός ανέφερε ότι το κρανίο αυτό ανήκε σε άντρα και είχε ηλικία μερικών χιλιάδων ετών. Έτσι, αποδεικνυόταν ότι η Κρήτη κατοικούνταν όχι πριν από 5.000 χρόνια, όπως ισχυρίζονταν οι αρχαιολόγοι, αλλά πριν από 7.000 – 15.000 έτη, δηλαδή από τη Μεσολιθική Εποχή.

ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΛΕΕΙ « Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ»(περιέχει μετάφραση του άρθρου)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι λέγαμε εμείς ΕΔΩ....
" Όπως ο ίδιος είπε ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται και είναι όλο και πιο εύκολο για μεμονωμένους ανθρώπους ή μικρές ομάδες να δημιουργήσουν όπλα που θα μπορούσαν να εξαπλωθούν σαν αστραπή σε όλον κόσμο. Με λίγα λόγια δημιούργησαν (μαζί και ο Μπιλάκος) μια προσομοίωση χρησιμοποιώντας coronavirus. Μερικούς μήνες αργότερα έχουμε ένα πραγματικό. Σύμπτωση;;;"
Σας δίναμε και όνομα

Αγορά Ουχάν: Από Φίδια Μέχρι Πτώματα Ζώων Εκεί Που Ξεκίνησε Ο Κοροναϊός - ΒΙΝΤΕΟ

Τρομακτικές σχεδόν είναι οι εικόνες από την αγορά της Ουχάν, όπου και φαίνεται να ξεκίνησε ο νέος φονικός κοροναϊός.
Φρίκη προκαλούν εικόνες που φέρονται να προέρχονται από την κεντρική αγορά του Ουχάν, όπου και θεωρείται ότι «γεννήθηκε» ο κορονοϊός που εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλον τον κόσμο.

Σε πρόσφατο ρερπορτάζ του, το CNN δημοσιοποίησε φωτογραφίες και βίντεο από κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που φέρονται να προέρχονται από την αγορά του Ουχάν.

Η φυλή Amazon κέρδισε αγωγή εναντίον εταιρείας πετρελαίου και σώζει χιλιάδες στρέμματα τροπικού δάσους


Το περιβάλλον είναι στα χέρια όλων και συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να το φροντίσουμε, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε όλοι πώς μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά είμαστε σαφείς ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Φυσικά, μια από τις ενέργειες που μπορούμε πάντα να κάνουμε είναι η ανακύκλωση, η ελαχιστοποίηση της χρήσης πλαστικών φυτικών δέντρων, οι δραστηριότητες αυτές αποτελούν μια καλή αρχή και είναι διαθέσιμες σε όλους.

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ



Κατά την περίοδο μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, Γερμανικές μυστικές κοινωνίες και Ναζί SS οδηγήθηκαν σε τρία μεγάλα σπήλαια στην Ανταρκτική από Ερπετοειδείς εξωγήινους, σύμφωνα με τον πρώην εν ενεργεία της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, William Tompkins. Στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του στο ExoNews, που δημοσιεύεται σήμερα, ο Tompkins περιγράφει πώς οι Ερπετοειδείς βοήθησαν τους Γερμανούς / Ναζί να κατασκευάσουν υπόγειες βάσεις σε απομακρυσμένα σπήλαια τηςΑνταρκτικής, τα οποία βρίσκονται δίπλα σε ακόμη μεγαλύτερα σπήλαια που ελέγχονται από τους Ερπετοειδείς.

Νίγια: Η χαμένη αλεξανδρινή ελληνική πόλη στην Κίνα!

Η ΝΟΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΟΥΝΑΝ (ΙΩΝΙΑ)
Ο αμφορέας αυτός βρέθηκε στην πόλη Νίγια κάπου 640 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Kashgar το 1993. Η ανακάλυψη δεν είναι νέα, δηλαδή δεν είναι ούτε του προαναφερόμενου χρόνου. Πηγαίνει αρκετά πίσω.
Ο Βρετανός εξερευνητής σερ Όρελ Στέιν, περιδιαβάζοντας την Κίνα το 1903 (106 χρόνια πριν) άκουσε από Κινέζους χωρικούς για την ύπαρξη μιας αρχαίας ελληνικής πόλης κάτω από μεγάλους αμμόλοφους. ( Όταν επιβλήθηκε στην Κίνα το κομμουνιστικό καθεστώς τα αρχαιολογικά ενδιαφέροντα αδράνησαν.).

Απολυμαινει την Λιβυη, εξαφανιζοντας τους Τουρκοσπορους ο Στραταρχης Χαφταρ…

ΖΗΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΦΤΑΡ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


"Οταν τελειωσει αυτος ο πολεμος, η Λιβυη θα ειναι πεντακαθαρη απο καθε τι Τουρκογενες…

Ηδη μαζευουν τα μπογαλακια τους οι Τουρκοσποροι και καθαριζει ο τοπος…

“Οι Οθωμανοί-Τούρκοι στη Λιβύη, εκδιώκονται συστηματικά από τον εθνικό στρατό του Χαφτάρ, καθώς υποβάλλονται σε αναγκαστικούς εκτοπισμούς.

Ονομάζονται «Turk Kuloglu», επίσης γνωστοί ως «Κουλουγλήδες», ένας όρος που χρησιμοποιήθηκε κατά την οθωμανική περίοδο για να χαρακτηρίσει τους μικτούς απογόνους των Τούρκων, κυρίως αξιωματικών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, με γυναίκες της Βορείου Αφρικής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.


Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες
            Θα πούμε περιληπτικά αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι και θα το κάνουμε για έναν βασικό λόγο, που λέγεται: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ».

            Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως όταν ο κόσμος γνωρίζει  τα «κακώς κείμενα» που σχεδιάζουν για την πατρίδα, τότε αυτοί που τα έχουν σχεδιάσει,  αναγκάζονται να μην τα εφαρμόσουν,  διότι τότε, θα καταλάβουν όλοι ότι αυτό το κακό που έγινε, ΔΕΝ ΗΤΑΝ  αποτέλεσμα  «ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ και ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ» του Πρωθυπουργού και των υπουργών,  αλλά ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  για να πετύχει το σχέδιο κατά της Ελλάδος.  Και αυτό φυσικά ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ τα σκοτεινά  κέντρα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters