Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Το φαινόμενο του επιλεκτικού ανθρωπισμού


  

Πόσοι σήμερα εάν ερωτηθούν ποιά η διαφορά της έννοιας της φιλαλληλίας απο την έννοια της ελεημοσύνης θα μπορέσουν να απαντήσουν; Έτσι ερχόμαστε ξανά στους ορισμούς. Η φιλαλληλία για του Ελληνες ήταν αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη στα δύσκολα μέχρι να περάσουν  μέχρι ο συνάνθρωπος μας να σταθεί στα πόδια του. Για τον χριστιανό υπάρχει η ελεημοσύνη, μια πράξη ματαιοδοξίας όπου ενώ εμφανίζεται ώς ταπεινότητα είναι προβολή πρός ένα θεό που θα δώσει την ανταμοιβή μετά θάνατον. Είναι πάντα μιά βοήθεια απο το περίσσευμα, δηλαδή απο το περιτό και ώς τέτοια είναι προσβλητική. Τέλος είναι μια πράξη που αφήνει τον αδύναμο στην προτέρα δεινή κατάστασή του και τον δωρητή αζημίωτο αφού έδωσε απο το περίσευμα και όχι απο το υστέρημα.  

Δείτε άμμο να «βράζει» σαν νερό! (βίντεο)

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο σίγουρα έχετε ακούσει ότι η καυτή άμμος της ερήμου… βράζει! Αλλά αν δεν παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο, πιθανότατα δεν έχετε δει ποτέ την άμμο να μοιάζει σαν να βράζει. Πράγματι, μοιάζει να συμπεριφέρεται περισσότερο σαν νερό ή κάποιο άλλο υγρό που βράζει.

ΚΡΥΨΟΥ!

Πούντη πούντη η ανθρωπιά; Όσο κι αν ψάξεις δεν θα την βρείς!

Και κάπως έτσι φτάσαμε να ζούμε, παίζοντας το παιχνίδι της ψευτιάς, της υπουλίας και της ζήλειας.

Πιόνια γίναμε απο μόνοι μας σε ένα παιχνίδι, που δεν είναι άλλο απο ένα δωμάτιο γεμάτο καθρέφτες αναζητώντας να βρούμε και να υποδείξουμε τον ψεύτη, τον υποκριτή και που καταλήγουμε κάθε φορά;

Δείτε τι τρώμε εν αγνοία μας!… Kαι ύστερα απορούμε γιατί όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αρρωσταίνουν από καρκίνο! Βίντεο-σοκ!

Κατά καιρούς αποκαλύπτονται από τα μέσα μαζική ενημέρωσης, «έξυπνες» τεχνικές που χρησιμοποιεί η βιομηχανία τροφίμων για να «βελτιώσει» τα περιθώρια κέρδους της, συχνά εις βάρος της ποιότητας των….τελικών προϊόντων….Στο εν λόγω βίντεο που αποτελεί απόσπασμα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού, περιγράφεται μια διαδεδομένη τεχνική επεξεργασίας κρεάτων, κατά την οποία, «ρετάλια» κρεάτων ενώνονται
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters