Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

Χειροκροτήστε ζώα. Ηλίθιοι, αχρείοι, καταστροφείς της Ελλάδας.
Χειροκροτήστε τον Πακιστανό, Ψηφίστε Γιώργα Πανανδρέα...
Να δω που θα κρυφτείτε όταν έρθει η ώρα της δικαιοσύνης. Όσο για σένα πακιστανάκο που υψώνεις και την φωνή να πας να διαβάσεις να μάθεις πως τιμωρούσαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ τους αχάριστους...

Δείτε το βίντεο της ντροπής του βρωμοκόμματος



http://eleysis-ellinwn.blogspot.com/2012/04/blog-post_7863.html

Μεγάλες αλλαγές στο Ηλιακό σύστημα – Μυστήρια άνοδος μέσα από τον πλανήτη Ερμή - Ασυνήθιστη Δυναμική αλλαγή του πυρήνα.

Κάτι πιο πέρα από τις ηφαιστειακές εκρήξεις και πτώσεις αστεροειδών και κομητών ταράζει  την επιφάνεια του Ερμή.
Μια άγνωστη συμπεριφορά του εδάφους, ίσως έως και  σήμερα άγνωστη, που προκαλείτε από μέσα προς τα έξω πιέζει το έδαφος του Ερμή. Τα στοιχεία που συλλέγονται από το διαστημικό σκάφος της NASA που βρίσκετε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη είναι πάρα πολλά και αξιοπερίεργα, συμπεριλαμβανομένης μιας δραματικής διαπίστωσης ότι το ήμισυ του δαπέδου του μεγαλύτερου κρατήρα του πλανήτη έχει αυξηθεί πάνω από τα τείχη!!!


Νέες μελέτες δείχνουν πως ο τεράστιος πυρήνας σιδήρου του Ερμή είναι ακόμη μεγαλύτερος από τον αναμενόμενο, με ένα άγνωστο στερεό στρώμα θειούχου σιδήρου θαμμένο κάτω από το μανδύα υπολογίζοντας πολύ δύσκολα την εσωτερική δομή η οποία ήταν σύμφωνη με το βαρυτικό πεδίο του Ερμή.
Η πλανητικός επιστήμονας Maria Zuber, από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), δήλωσε στο Discovery News. «Οι συνάδελφοί μας της γεωχημείας είχαν άλλες απόψεις καθώς μας ανάφεραν πως οι μετρήσεις μας για το βαρυτικό πεδίο δεν μπορεί να είναι σωστές, διότι κανένα πλανητικό εσωτερικό μοντέλο που γνωρίζαμε έως τώρα δεν ταιριάζει. Μετά όμως από την ολοκλήρωση της έρευνας μας με μεγάλη δυσκολία τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν για μια νέα ανακάλυψη στα βαρυτικά πεδία των πλανητών».  



Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν  κανέναν άλλο πλανήτη σαν τον Ερμή, με ένα συμπαγή πυρήνα σιδήρου ο οποίος περιβάλλεται από υγρό σίδηρο και ολοκληρώνεται από μασίφ σίδερο-σουλφίδιο ¨sulfide¨. Ο πυρήνας αντιπροσωπεύει τώρα ένα επιβλητικό 85%  της δομής του πλανήτη, αφήνοντας σχετικά έναν μικροκαμωμένο μανδύα και τον φλοιό.

Ένα από τα περίεργα που δήλωσε η  Maria Zuber  είναι ότι υπάρχουν κάποιες ασυνήθιστες δυναμικές στο εσωτερικό του Ερμή. Κάτι συμβαίνει που δεν έχουμε κατανοήσει ακόμη.


Ο υδράργυρος μας δείχνει ότι υπάρχουν και άλλες διεργασίες στον πλανήτη που αλλάζουν τα τοπογραφικά ύψη μέχρι και ολόκληρα  χιλιόμετρα σε ορισμένες περιπτώσεις, πρόσθεσε από το Carnegie Institution ο πλανητικός επιστήμονας Sean Solomon, επικεφαλής ερευνητής της τρέχουσας αποστολής της NASA Messenger.
Όλες αυτές οι  αλλαγές μπορεί να προέρχονται από τον εσωτερικό υδράργυρο, είπε ο Sean Solomon στο  Discovery News».


Το μέγεθος και η ευρεία φύση αυτών των αλλαγών είναι μια μεγάλη έκπληξη. Αν μπορούμε να καταλάβουμε πώς να μελετήσουμε αυτές τις αλλαγές, θα μάθουμε πολλά περισσότερα για το πώς λειτουργεί το εσωτερικό του Ερμή. Η έρευνα παρουσιάστηκε στο Σεληνιακό και Πλανητικό Συνέδριο Επιστήμης στο Χιούστον και  δημοσιεύθηκε στο Science.
 
 
http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_4286.html

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΔΕΛΦΕ

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Στις μέρες μας η πολιτική σαπίλα και η ανθρώπινη βρώμα που την ακολουθεί δυστυχώς έχει κατακλύσει τα πάντα και το κυριότερο, τον ιερό και αιώνιο πολιτισμό μας, που μέσα σε αυτόν διέπρεψαν άνθρωποι όπως ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και τόσα άλλα μεγαθήρια, που με το έργο τους και τις πράξεις τους έδωσαν στην χώρα μας τον....
τίτλο της αιώνιας και επίγειας βασίλισσας, γι αυτό τον λόγο πατριώτες θα πρέπει να ξαναφέρουμε στον τόπο μας την αίγλη και την αξιοπρέπεια που του αξίζει, στέλνοντας στην βουλή κόμματα και ανθρώπους που είναι έτοιμοι να ματώσουν για την πατρίδα και το έθνος και όχι ανθρώπους και κόμματα που ματώνουν την πατρίδα και το έθνος.

Πατριώτη, η πατρίδα μας, η χώρα μας, ο τόπος μας, βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια, φυσικά με την ψήφο μας και την ανοχή μας, στα χέρια των ανθελλήνων προδοτών, οι οποίοι καθημερινά με τις πράξεις τους ματώνουν και αιμορραγούν το ιερό σώμα της χιλιόχρονης πατρίδος μας και είναι έτοιμοι να την κομματιάσουν και να την δώσουν βορά στις γειτονικές και όχι μόνο αιμοβόρες και σαρκοβόρες ύαινες, που και τότε, αλλά και τώρα, ένα πράγμα ήθελαν και θέλουν, να εξαφανίσουν μια για πάντα το έθνος μας και την ιστορία μας και στην θέση τους να δημιουργήσουν σκοτεινές και φανατικές ανθρώπινες ορδές, οι οποίες το μόνο που θα παράγουν, θα είναι πόνο και θλίψη.

Πατριώτη, πρέπει τώρα και όχι αύριο να ξυπνήσεις, διότι εάν δεν το κάνεις, αύριο θα είσαι μέρος, του εφιάλτη που ο ίδιος δημιούργησες.

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_6054.html

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ενάγων: Ο ελληνικός λαός
Εναγόμενοι : Νέα Δημοκρατία και Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Στο εδώλιο η Νέα Δημοκρατία.

Κατηγορία : Οικονομικό έγκλημα εκ προμελέτης εις βάρος του κράτους και του 75% του ελληνικού λαού. Κατάχρηση εξουσίας. Προσβολή του....
ελληνικού έθνους. Υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Εθνική καταστροφή. Εσχάτη προδοσία.

Ανάγνωση κατηγορητηρίου.

Το 2004 αναλάβατε την διακυβέρνηση της χώρας και σύμφωνα με δικά σας στοιχεία, το κράτος είχε περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση. Το δημόσιο χρέος είχε ανέλθει στα 168 δις ευρώ (100% του ΑΕΠ), το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στα 7,5 δις ευρώ (4,5% του ΑΕΠ), η ακρίβεια (αυθαίρετες αυξήσεις τιμών χωρίς αιτία) είχε αρχίσει να απειλή την τσέπη των καταναλωτών και την λειτουργία της αγοράς. Για να αντιμετωπιζόταν η κατάσταση αυτή, σύμφωνα με δηλώσεις του τότε υπουργού οικονομικών έπρεπε, επειγόντως, να εφαρμοστούν μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης.

Οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες που υπήρχαν την εποχή εκείνη για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ήταν οι εξής: ανάπτυξη 4,2% (τριπλάσια από το ποσοστό της Γερμανίας), οι αγορές είχαν τις πόρτες για την Ελλάδα ανοιχτές, η ελληνική αγορά λειτουργούσε ακόμη χωρίς πρόβλημα, η αξιοπιστία της χώρας βρισκόταν σε πολύ υψηλά επίπεδα (κλίμα ευνοϊκό για προσέλκυση επενδυτών και αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας). Μία περίοδος η οποία συγκρινόμενη με το καλοκαίρι του 2010, φαντάζει χρυσή. Υπήρχαν δηλ. όλες οι προϋποθέσεις για οποιαδήποτε κυβέρνηση ήθελε να εξυγιάνει τα οικονομικά του κράτους. Αυτήν την κατάσταση την εκμεταλλευτήκατε προς κομματικό όφελος και όχι προς εξυγίανση των οικονομικών της χώρας. Δεν πήρατε μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης, ως οφείλατε, αλλά δημοσιονομικής καταστροφής.

Στα μέσα του 2010 διαπιστώθηκε, κατόπιν ελέγχου των οικονομικών του κράτους, από επιτροπές της ΕΕ, ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε και ως απόδειξη μας παρουσίασαν τα αποτελέσματα του ελέγχου που κάνανε.
Δημοσιονομικό έλλειμμα 36 δις ευρώ δηλ. εισπράττατε 50 και ξοδεύατε 86, δηλ. αυξήσατε το έλλειμμα του 2004 κατά 400%. Αυτή η οικονομική πολιτική χρηματοδοτήθηκε με καταναλωτικά δάνεια τα οποία ενέβασαν το δημόσιο χρέος στο απαγορευτικό και καταστροφικό ποσό των 298 δις δηλ. αυξήσατε το χρέος του 2004 κατά 77,4%.

Αυξήσατε το κόστος ζωής, με την μέθοδο της ακρίβειας, κατά 250%, με αποτέλεσμα να μειωθεί η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, κατά 70% και να μην είναι σε θέση να προμηθευτούν ούτε τα βασικά είδη διατροφής. Επόμενο ήταν να ακολουθήσει η συρρίκνωση της εμπορικής κίνησης στην αγορά. Η ανάπτυξη να μετατραπεί σε ύφεση οδηγώντας χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε λουκέτο. Αυξήσατε, αυθαίρετα μισθούς, επιδόματα και συντάξεις κρατικών λειτουργών, πολιτικών και υπαλλήλων, μέχρι και 400%, στα πλαίσια της πελατειακής πολιτικής, ενώ η οικονομική κατάσταση δεν το επέτρεπε. Δείξατε ανεκτικότητα στην λεηλασία του δημοσίου χρήματος και σε δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα. Παρουσιάσατε ψευδή στοιχεία. Γκρεμίσατε την αξιοπιστία της χώρας.

Συμπέρασμα: σύμφωνα με τα στοιχεία και τα γεγονότα της περιόδου 2004 - 2009, αναλάβατε την διακυβέρνηση ενός κράτους με δημοσιονομικό πρόβλημα το οποίο όμως μπορούσε να λυθεί χωρίς η χώρα να οδηγηθεί σε περιπέτειες και παραδώσατε μία χρεοκοπημένη χώρα, χωρίς ελπίδα σωτηρίας, με καταστροφικές και προσβλητικές για τον λαό της συνέπιες.

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

Στο εδώλιο το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Κατηγορία: Λεηλασία εισοδημάτων, περιουσιών και δικαιωμάτων των μη προνομιούχων. Συγκάλυψη των κλεφτών του δημοσίου χρήματος. Αύξηση του κόστους ζωής, μείωση του βασικού μισθού. Διάλυση της κοινωνικής συνοχής. Καλλιέργεια διχόνοιας, Οικονομικό έγκλημα. Εκχώρηση της εξουσίας σε ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ανάγνωση κατηγορητηρίου.

Γεγονός είναι ότι η οικονομική κατάσταση του κράτους, όταν επανήλθατε στην εξουσία το 2009, δεν ήταν καθαρή και χρειάστηκαν έλεγχοι έξι μηνών, από επιτροπές της ΕΕ, για να διαπιστωθεί ότι ήταν απελπιστική και ότι η χώρα είχε χρεοκοπήσει. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θέλατε, σε συνεννόηση με την ΝΔ, να υπάρχει διαφάνεια στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος, γι’αυτό και σε κάθε εναλλαγή στην εξουσία μεταξύ σας, έπαιζε η ίδια ταινία της καμένης γης και των άδειων ταμείων χωρίς να υπάρχει υπεύθυνος.

Όταν, το 2010, ο λαός πληροφορήθηκε το μέγεθος της καταστροφής, βροντοφώναξε «πιάστε τους κλέφτες, φέρτε πίσω τα κλεμμένα». Είχατε την υποχρέωση να ακούσετε την φωνή του λαού και να διενεργήσετε έλεγχο πόθεν έσχες σε όλους τους έχοντες και κατέχοντες. Είχατε την υποχρέωση να ακυρώσετε όλες τις αυξήσεις, αναδρομικά, σε μισθούς και επιδόματα του δημοσίου που δόθηκαν την περίοδο 2002 – 2009 και να κάνετε αναπροσαρμογή σε τιμές και ενοίκια. Εάν εφαρμόζατε αυτά τα μέτρα, σε συνδυασμό με την δραστική μείωση των δαπανών και την κάθαρση του κράτους από τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους κηφήνες, τα παράσιτα και τους υπονομευτές, σήμερα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Εσείς όμως, κάνατε ότι στραβό, ανάποδο, παράλογο και άδικο μπορούσε να φανταστεί κανείς με στόχο την εξαθλίωση των χαμηλόμισθων – χαμηλοσυνταξιούχων πολιτών και την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους. Κάνατε ότι μπορούσατε για να μην θιγούν οι υψηλοί μισθοί, τα μεγάλα εισοδήματα, οι μεγάλες περιουσίες οι τράπεζες, οι ληστές του λαού, οι μαυραγορίτες, οι λαθρέμποροι, οι βολεμένοι και τα καρτέλ. Η πολιτική αυτή είναι αντιδημοκρατική και εχθρική προς τον αδύναμο πολίτη. Η νομοθετική παρέμβαση, για την μείωση του βασικού μισθού, είναι κακουργηματική πράξη διότι πέραν της τιμωρίας των αθώων ανθρώπων του μόχθου δεν έχει κανένα νόημα.

Η απόφαση σας να προσφύγετε σε μηχανισμούς οικονομικής στήριξης υπογράφοντας μνημόνια με αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα τα οποία καταδικάζουν τον ελληνικό λαό σε οικονομικό και ψυχολογικό μαρασμό για δεκαετίες, χωρίς την συγκατάθεσή του, χωρίς λαϊκή εντολή, αποτελεί εγκληματική και άκρως αντιδημοκρατική ενέργεια. Τα μέτρα των μνημονίων, δεν μπορούν να έχουν ισχύ, αφού δεν έχουν επικυρωθεί με την ψήφο του ελληνικού λαού. Η έγκρισή των, από την βουλή των ελλήνων, δεν είναι αρκετή διότι όταν δόθηκε η εντολή διακυβέρνησης σε σας, δεν προβλεπόταν μνημόνια.

Συμπέρασμα: Παραβιάσατε βασικούς κανόνες της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, του κράτους δικαίου, της λειτουργίας της αγοράς και των εργασιακών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η λαϊκή εισαγγελική αρχή προτείνει:
1. Αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων και αυστηρό έλεγχο πόθεν έσχες όλων όσων υπηρέτησαν τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας από το 2001 μέχρι σήμερα, από οποιαδήποτε θέση.
2. Απαγόρευση των δύο κομμάτων.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν δικαίωμα γραπτής απολογίας που θα αναφέρεται αποκλειστικά και υποχρεωτικά στα σημεία του κατηγορητηρίου.

Ο ελληνικός λαός καλείται να επικυρώσει με την ψήφο του, σε ειδική ψηφοφορία, την πρόταση της λαϊκής εισαγγελικής αρχής. Η θετική έκβαση αυτής της διαδικασίας, μετατρέπει την πρόταση σε τελεσίδικη δικαστική απόφαση και υποχρεώνει τα αρμόδια όργανα του κράτους, να προβούν στην άμεση εκτέλεσή της.

Βασίλης Αϊβάτσης
kratosdikaiou .gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_6137.html

Ο «Έλληνας του αιώνα», ο γιατρός που ήταν ενάντια στην πρακτική των εμβολιασμών... έφυγε...

Θα θυμάστε τότε, στον καιρό της τρέλας της γρίπης των χοίρων και των "αναγκαστικών εμβολιασμών" που προωθούνταν σαν λύση από τα φαρμακευτικά καρτέλ και τις Παγκόσμιες Οργανώσεις Υγείας, με τις ευλογίες των κυβερνήσεων, πως ο Τοξότης είχε αναφερθεί επανειλημμένα στις απόψεις του διεθνούς κύρους Έλληνα γιατρού Άρτσι (Αλκιβιάδη) Καλοκαιρινού... Αυτός ο μεγάλος Έλληνας που τιμήθηκε στην Αυστραλία για την προσφορά του έφυγε από κοντά μας... 

Προσωπικά εγώ θέλω να τον τιμήσω γι΄αυτή του ειδικά την έντιμη θέση και προσφορά πολύτιμης γνώσης ενάντια στα επικίνδυνα εμβόλια και γενικά την προληπτική εφαρμογή των εμβολιασμών στα πλαίσια της ιατρικής ...


Mε την ευκαιρία να θυμίσω ορισμένες θέσεις του που είχαμε τότε γνωρίσει και παραμένουν επίκαιρες:

***
"Το τελικό μου συμπέρασμα, μετά από 40 και πλέον χρόνια σε αυτό το επάγγελμα [ιατρική], είναι πως η ανεπίσημη πολιτική της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Ιδρύματος "Σώστε τα Παιδιά" (Save the Children Fund) και... άλλων οργανώσεων [που προωθούν τους εμβολιασμούς] είναι ο φόνος και η γενοκτονία." Dr. Archie Kalokerinos MBBS PhD FAPM

"Εάν το κατεστημένο μπορεί να ενεργοποιήσει κάτι ,τόσο ευρύ και σημαντικό  όπως η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της πανώλης των χοίρων, τόσο λάθος, τότε είναι λογικό ότι θα μπορούσαν επίσης να θέσουν και πολλά άλλα πράγματα λάθος."- Dr. Archie Kalokerinos MBBS PhD FAPM

Καλό του ταξίδι....
Βίκυ Χρυσού

____________

Άλλο σχετικό κείμενο που δημοσιεύεται αυτές τις μέρες...
με τίτλο "Έφυγε ο Έλληνας του αιώνα" μας δίνει ορισμένες ακόμη διαστάσεις του μεγάλου αυτού Έλληνα επιστήμονα της Αυστραλίας...


"Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της ομογένειας της Αυστραλίας έσβησε, πλήρης ημερών. Πρόκειται για τον Άρτσι Καλοκαιρινό, ο οποίος το 2000 είχε ανακηρυχτεί »Έλληνας του Αιώνα» από την ομογενειακή εφημερίδα Νέος Κόσμος. 
Ο Καλοκαιρινός έγινε παγκόσμια γνωστός για τις έρευνές του με αντικείμενο την αποβιταμίνωση των ανηλίκων και τις συνέπειες του τραχώματος και του καταρράκτη. Τα συμπεράσματα των ερευνών του τα κατέγραψε σε ένα βιβλίο με τίτλο »Every Second Child».
Για το βιβλίο αυτό -που ο τίτλος του στα ελληνικά είναι »Κάθε Δεύτερο Παιδί»- ο διακεκριμένος επιστήμονας και τιμηθείς δύο φορές με το βραβείο Νόμπελ, Λίνος Πόλιγκ, έγραψε: »Χιλιάδες βρέφη πεθαίνουν πρόωρα. Το βιβλίο αυτό εξηγεί, ότι ο θάνατός τους οφείλεται στην αποβιταμίνωση και, κυρίως, στην έλλειψη της βιταμίνης C. Η ανακάλυψη του Άρτσι Καλοκαιρινού αποτελεί τεράστια προσφορά στην παγκόσμια υγεία. Κάθε δεύτερο παιδί των ιθαγενών ήταν καταδικασμένο σε θάνατο έως ότου εμφανίστηκε ένας γιατρός, με ανοικτά μάτια, που άνοιξε τα μάτια και τους εγκέφαλους των συναδέλφων του». 
Όπως έγραφαν οι αυστραλιανές εφημερίδες, της δεκαετίας του ’70, τον ομογενή γιατρό βασάνιζαν τα τεράστια ποσοστά θνησιμότητας που παρουσίαζαν τα παιδιά των ιθαγενών, που ζούσαν στην απομονωμένη αυστραλιανή έρημο.
Προσπάθησε να βρει την αιτία και έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη. Το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας οφειλόταν στην έλλειψη βιταμίνης C. Από εκείνη τη στιγμή αμέτρητες φορές βρήκε βρέφη και παιδιά έτοιμα να πεθάνουν. Τους έκανε μια ένεση με βιταμίνη C και τα παιδιά ανάρρωναν! 
Αρχικά, οι συνάδελφοί του τον αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Και τα παιδιά συνέχισαν να πεθαίνουν… Αργότερα, το έργο του έγινε γνωστό -και αποδεκτό- στις ΗΠΑ (αν και η διάθεση του βιβλίου του απαγορεύτηκε εκεί »πολιτικούς λόγους») και στον υπόλοιπο κόσμο. 
Μάλιστα, η έγκυρη βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση British medical Journal, έγραψε, μεταξύ άλλων, την 1η Μαρτίου 1975: »Αμέτρητοι γιατροί έχουν ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με τα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας που παρουσιάζουν τα παιδιά των ιθαγενών αλλά όλοι απέτυχαν να εντοπίσουν τα αίτια. Ένας, πραγματικά πρωτοπόρος, γιατρός, ο Δρ Καλοκαιρινός, πήγε επί τόπου, ασχολήθηκε με το φαινόμενο και έκανε μια ανακάλυψη, η οποία θα εκτιμηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον». 
Το ίδιο περιοδικό γράφει, ότι οι επιστήμονες, αρχικά, αντί να υιοθετήσουν την ανακάλυψη του Καλοκαιρινού, την απέρριψαν και έφτασαν στο σημείο να κυνηγήσουν τις ιδέες του και να απαγορεύσουν την κυκλοφορία του βιβλίου του. Απέτυχαν όμως και ο Καλοκαιρινός δικαιώθηκε.

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο »Ένας Επαναστάτης Γιατρός» ο Καλοκαιρινός σημείωνε ότι αντλούσε δυνάμεις από τη σύζυγό του, Κάθριν, και τα παιδιά του, Χέλεν και Πίτερ, τους γονείς του, συγγενείς και μέλη της ελληνικής παροικίας (τους οποίους αναφέρει ονομαστικά) και από τους Αβορίγινες. 
»Λόγω μοίρας και προσωπικής επιλογής, φορτώθηκα με την ευθύνη να βελτιώσω την υγεία των Αβορίγινων της Αυστραλίας. Γνωρίζω ότι οι Αβοριγίνες ενοχλούνται, αν κάποιος ασχοληθεί με τους νεκρούς. Ας με συγχωρέσουν που παραβιάζω κάποιες από τις αρχές τους, σε αυτό το βιβλίο, προκειμένου να επιτευχθούν οι κοινοί μας στόχοι» έγραφε ο Καλοκαιρινός στην αυτοβιογραφία του. 
Ο διακεκριμένος επιστήμονας γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1927 στο Γκλέιν Ίνες της Νέας Νότιας Ουαλίας. Οι γονείς τους κατάγονταν από τα Κύθηρα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Σίδνεϊ και έχει γράψει τέσσερα βιβλία. Η ζωή του έχει γίνει ντοκιμαντέρ από τον βραβευμένο Αυστραλό σκηνοθέτη, Φιλ Νόις, και προβλήθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ το 1976. 
Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο, εργάστηκε, για λίγο, στο νοσοκομείο της ναυτικής βάσης Lismore και από το 1953 έως το 1957 εργάστηκε στην Αγγλία. Κατά την περίοδο 1975-1967 εργάστηκε στην εξόρυξη οπάλιου στο Κούπερ Πίντι, μαζί με άλλους Έλληνες. Εκεί είδε και το δράμα των ιθαγενών σε όλο του το μεγαλείο και έτσι από το 1976 έως το 1982 απασχολήθηκε αποκλειστικά στην Ιατρική Υπηρεσία των Αβορίγινων. 
Ο Δρ. Καλοκαιρινός λίγο πριν πεθάνει είχε πει: »Καθώς περνούν τα χρόνια, διαπιστώνω, ότι έχω την τάση να επιστρέφω όλο και πιο πολύ στις ελληνικές ρίζες μου. Θέλω όλο και περισσότερο να είμαι κοντά σε Έλληνες. Η ελληνική καταγωγή μου ήταν πάντοτε το φως, που με καθοδηγούσε στο σκοτάδι της άγνοιας».

Το βρήκα εδω

Προς την καθιέρωση εναίου κατώτατου μισθού οδεύει η ΕΕ - - Δείτε τον πίνακα .

Η Γερμανία φέρνει τον ενιαίο κατώτατο μισθό - Δείτε τον πίνακα

Με τα ποσοστά φτώχειας να αυξάνονται σε ανησυχητικό βαθμό σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Επιτροπή επιχειρεί να δημιουργήσει ένα κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας, ώστε να υπάρχει πρόνοια για τους μη έχοντες και τις κοινωνικές ομάδες, που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει αρχίσει η συζήτηση για την καθιέρωση ενός ενιαίου κατώτατου μισθού στις 27 χώρες - μέλη. H συγκεκριμένη πρόταση, που βρίσκεται εν μέσω διασταυρούμενων πυρών μεταξύ συνδικάτων και εργοδοτικών οργανώσεων, ξεκίνησε - μεταξύ άλλων - και υποστηρίζεται θερμά από το Βερολίνο. Συγκεκριμένα, από τους εκπροσώπους των Γερμανών εργαζομένων, οι οποίοι επιχειρούν να περιορίσουν το εκτεταμένο φαινόμενο της ελαστικής απασχόλησης με αποδοχές 400 ευρώ.

Άλλωστε, στη Γερμανία, δεν υπάρχει κατώτατος μισθός. Συνολικά, από τις 27 χώρες - μέλη, κατώτατος μισθός είναι θεσπισμένος στις 20. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα επίπεδα των συγκεκριμένων αποδοχών, αλλά και τα ποσοστά ανεργίας σε όλη την Ένωση.

ΧΩΡΑ
ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ
ΑΝΕΡΓΙΑ
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
1.801
5,2%
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
1.461
14,7%
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
1.446
4,9%
ΒΕΛΓΙΟ
1.443
7,2%
ΓΑΛΛΙΑ
1.398
10%
ΗΝΩΜ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ
1.201
8,3%
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
763
8,7%
ΙΣΠΑΝΙΑ
748
23,6%
ΜΑΛΤΑ
679
6,8%
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
565
15%
ΕΛΛΑΔΑ
511
21,8%
ΠΟΛΩΝΙΑ
336
10,2%
ΣΛΟΒΑΚΙΑ
327
14%
ΤΣΕΧΙΑ
310
6,8%
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
295
11%
ΕΣΘΟΝΙΑ
290


.greekmoney.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_357.html

Η “Απαγορευμένη” συνέντευξη Τράγκα – Σιμπιλίδη που αναστάτωσε τη Συγγρού!


Αυτή είναι η ιστορική συνέντευξη του Γ. Σιμπιλίδη στο Γ. Τράγκα στο STAR, 2 χρόνια μετά την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο πρωταγωνιστής εκείνων των ημερών, που επανήλθε στο προσκήνιο ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο της Ν.Δ. και οδηγήθηκε τελικά σε αναγκαστική παραίτηση, μιλά για το παρασκήνιο της πτώσης Μητσοτάκη, το μυστικό ραντεβού Σαμαρά – Στεφανόπουλου, αλλά και για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα της εποχής.

Η συνέντευξη του, αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3, αναστάτωσε τη Ν.Δ. και τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά που προσπάθησε με κάθε τρόπο να εμποδίσει την μετάδοσή της.



http://www.foxblog.gr/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CE%B9/


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_1706.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters