Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ενάγων: Ο ελληνικός λαός
Εναγόμενοι : Νέα Δημοκρατία και Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Στο εδώλιο η Νέα Δημοκρατία.

Κατηγορία : Οικονομικό έγκλημα εκ προμελέτης εις βάρος του κράτους και του 75% του ελληνικού λαού. Κατάχρηση εξουσίας. Προσβολή του....
ελληνικού έθνους. Υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Εθνική καταστροφή. Εσχάτη προδοσία.

Ανάγνωση κατηγορητηρίου.

Το 2004 αναλάβατε την διακυβέρνηση της χώρας και σύμφωνα με δικά σας στοιχεία, το κράτος είχε περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση. Το δημόσιο χρέος είχε ανέλθει στα 168 δις ευρώ (100% του ΑΕΠ), το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στα 7,5 δις ευρώ (4,5% του ΑΕΠ), η ακρίβεια (αυθαίρετες αυξήσεις τιμών χωρίς αιτία) είχε αρχίσει να απειλή την τσέπη των καταναλωτών και την λειτουργία της αγοράς. Για να αντιμετωπιζόταν η κατάσταση αυτή, σύμφωνα με δηλώσεις του τότε υπουργού οικονομικών έπρεπε, επειγόντως, να εφαρμοστούν μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης.

Οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες που υπήρχαν την εποχή εκείνη για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ήταν οι εξής: ανάπτυξη 4,2% (τριπλάσια από το ποσοστό της Γερμανίας), οι αγορές είχαν τις πόρτες για την Ελλάδα ανοιχτές, η ελληνική αγορά λειτουργούσε ακόμη χωρίς πρόβλημα, η αξιοπιστία της χώρας βρισκόταν σε πολύ υψηλά επίπεδα (κλίμα ευνοϊκό για προσέλκυση επενδυτών και αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας). Μία περίοδος η οποία συγκρινόμενη με το καλοκαίρι του 2010, φαντάζει χρυσή. Υπήρχαν δηλ. όλες οι προϋποθέσεις για οποιαδήποτε κυβέρνηση ήθελε να εξυγιάνει τα οικονομικά του κράτους. Αυτήν την κατάσταση την εκμεταλλευτήκατε προς κομματικό όφελος και όχι προς εξυγίανση των οικονομικών της χώρας. Δεν πήρατε μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης, ως οφείλατε, αλλά δημοσιονομικής καταστροφής.

Στα μέσα του 2010 διαπιστώθηκε, κατόπιν ελέγχου των οικονομικών του κράτους, από επιτροπές της ΕΕ, ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε και ως απόδειξη μας παρουσίασαν τα αποτελέσματα του ελέγχου που κάνανε.
Δημοσιονομικό έλλειμμα 36 δις ευρώ δηλ. εισπράττατε 50 και ξοδεύατε 86, δηλ. αυξήσατε το έλλειμμα του 2004 κατά 400%. Αυτή η οικονομική πολιτική χρηματοδοτήθηκε με καταναλωτικά δάνεια τα οποία ενέβασαν το δημόσιο χρέος στο απαγορευτικό και καταστροφικό ποσό των 298 δις δηλ. αυξήσατε το χρέος του 2004 κατά 77,4%.

Αυξήσατε το κόστος ζωής, με την μέθοδο της ακρίβειας, κατά 250%, με αποτέλεσμα να μειωθεί η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, κατά 70% και να μην είναι σε θέση να προμηθευτούν ούτε τα βασικά είδη διατροφής. Επόμενο ήταν να ακολουθήσει η συρρίκνωση της εμπορικής κίνησης στην αγορά. Η ανάπτυξη να μετατραπεί σε ύφεση οδηγώντας χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε λουκέτο. Αυξήσατε, αυθαίρετα μισθούς, επιδόματα και συντάξεις κρατικών λειτουργών, πολιτικών και υπαλλήλων, μέχρι και 400%, στα πλαίσια της πελατειακής πολιτικής, ενώ η οικονομική κατάσταση δεν το επέτρεπε. Δείξατε ανεκτικότητα στην λεηλασία του δημοσίου χρήματος και σε δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα. Παρουσιάσατε ψευδή στοιχεία. Γκρεμίσατε την αξιοπιστία της χώρας.

Συμπέρασμα: σύμφωνα με τα στοιχεία και τα γεγονότα της περιόδου 2004 - 2009, αναλάβατε την διακυβέρνηση ενός κράτους με δημοσιονομικό πρόβλημα το οποίο όμως μπορούσε να λυθεί χωρίς η χώρα να οδηγηθεί σε περιπέτειες και παραδώσατε μία χρεοκοπημένη χώρα, χωρίς ελπίδα σωτηρίας, με καταστροφικές και προσβλητικές για τον λαό της συνέπιες.

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

Στο εδώλιο το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Κατηγορία: Λεηλασία εισοδημάτων, περιουσιών και δικαιωμάτων των μη προνομιούχων. Συγκάλυψη των κλεφτών του δημοσίου χρήματος. Αύξηση του κόστους ζωής, μείωση του βασικού μισθού. Διάλυση της κοινωνικής συνοχής. Καλλιέργεια διχόνοιας, Οικονομικό έγκλημα. Εκχώρηση της εξουσίας σε ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ανάγνωση κατηγορητηρίου.

Γεγονός είναι ότι η οικονομική κατάσταση του κράτους, όταν επανήλθατε στην εξουσία το 2009, δεν ήταν καθαρή και χρειάστηκαν έλεγχοι έξι μηνών, από επιτροπές της ΕΕ, για να διαπιστωθεί ότι ήταν απελπιστική και ότι η χώρα είχε χρεοκοπήσει. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θέλατε, σε συνεννόηση με την ΝΔ, να υπάρχει διαφάνεια στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος, γι’αυτό και σε κάθε εναλλαγή στην εξουσία μεταξύ σας, έπαιζε η ίδια ταινία της καμένης γης και των άδειων ταμείων χωρίς να υπάρχει υπεύθυνος.

Όταν, το 2010, ο λαός πληροφορήθηκε το μέγεθος της καταστροφής, βροντοφώναξε «πιάστε τους κλέφτες, φέρτε πίσω τα κλεμμένα». Είχατε την υποχρέωση να ακούσετε την φωνή του λαού και να διενεργήσετε έλεγχο πόθεν έσχες σε όλους τους έχοντες και κατέχοντες. Είχατε την υποχρέωση να ακυρώσετε όλες τις αυξήσεις, αναδρομικά, σε μισθούς και επιδόματα του δημοσίου που δόθηκαν την περίοδο 2002 – 2009 και να κάνετε αναπροσαρμογή σε τιμές και ενοίκια. Εάν εφαρμόζατε αυτά τα μέτρα, σε συνδυασμό με την δραστική μείωση των δαπανών και την κάθαρση του κράτους από τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους κηφήνες, τα παράσιτα και τους υπονομευτές, σήμερα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Εσείς όμως, κάνατε ότι στραβό, ανάποδο, παράλογο και άδικο μπορούσε να φανταστεί κανείς με στόχο την εξαθλίωση των χαμηλόμισθων – χαμηλοσυνταξιούχων πολιτών και την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους. Κάνατε ότι μπορούσατε για να μην θιγούν οι υψηλοί μισθοί, τα μεγάλα εισοδήματα, οι μεγάλες περιουσίες οι τράπεζες, οι ληστές του λαού, οι μαυραγορίτες, οι λαθρέμποροι, οι βολεμένοι και τα καρτέλ. Η πολιτική αυτή είναι αντιδημοκρατική και εχθρική προς τον αδύναμο πολίτη. Η νομοθετική παρέμβαση, για την μείωση του βασικού μισθού, είναι κακουργηματική πράξη διότι πέραν της τιμωρίας των αθώων ανθρώπων του μόχθου δεν έχει κανένα νόημα.

Η απόφαση σας να προσφύγετε σε μηχανισμούς οικονομικής στήριξης υπογράφοντας μνημόνια με αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα τα οποία καταδικάζουν τον ελληνικό λαό σε οικονομικό και ψυχολογικό μαρασμό για δεκαετίες, χωρίς την συγκατάθεσή του, χωρίς λαϊκή εντολή, αποτελεί εγκληματική και άκρως αντιδημοκρατική ενέργεια. Τα μέτρα των μνημονίων, δεν μπορούν να έχουν ισχύ, αφού δεν έχουν επικυρωθεί με την ψήφο του ελληνικού λαού. Η έγκρισή των, από την βουλή των ελλήνων, δεν είναι αρκετή διότι όταν δόθηκε η εντολή διακυβέρνησης σε σας, δεν προβλεπόταν μνημόνια.

Συμπέρασμα: Παραβιάσατε βασικούς κανόνες της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, του κράτους δικαίου, της λειτουργίας της αγοράς και των εργασιακών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η λαϊκή εισαγγελική αρχή προτείνει:
1. Αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων και αυστηρό έλεγχο πόθεν έσχες όλων όσων υπηρέτησαν τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας από το 2001 μέχρι σήμερα, από οποιαδήποτε θέση.
2. Απαγόρευση των δύο κομμάτων.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν δικαίωμα γραπτής απολογίας που θα αναφέρεται αποκλειστικά και υποχρεωτικά στα σημεία του κατηγορητηρίου.

Ο ελληνικός λαός καλείται να επικυρώσει με την ψήφο του, σε ειδική ψηφοφορία, την πρόταση της λαϊκής εισαγγελικής αρχής. Η θετική έκβαση αυτής της διαδικασίας, μετατρέπει την πρόταση σε τελεσίδικη δικαστική απόφαση και υποχρεώνει τα αρμόδια όργανα του κράτους, να προβούν στην άμεση εκτέλεσή της.

Βασίλης Αϊβάτσης
kratosdikaiou .gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_6137.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters