Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ! ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ FUND! ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ, πως "αρνήθηκαν" στον ΠΟΥΤΙΝ την επίσκεψη!
olympia

πηγη

http://www.katohika.gr/2012/04/fund.html

Απόδραση απο την φυλακή των ονείρων...Πολεμήστε τους μέχρι τέλους!! Βίντεο

Από τότε που γεννήθηκα έως τότε που θα πεθάνω, κάποιοι φρόντισαν για μένα όπως ακριβώς και για τους υπόλοιπους του μεγάλου πληθυσμού, να με ελέγχουν και να μου επιβάλουν το άδικο δικό τους. Τα όριά μου είναι πλασματικά – μπορώ βεβαίως να αποκτήσω αγαθά ή να δημιουργήσω σώμα και πνεύμα, μπορώ να ταξιδέψω ακόμα και στο διάστημα όμως, δεν είναι πρόβλημα απλά οι σύγχρονες αντιξοότητες που συναντάει κάποιος στην προσπάθεια για βελτίωση, ούτε λύση οι παραπάνω επιτυχίες.Ακόμα κι αν προσπεράσω για πάντα τον σύγχρονο τρόπο ζωής, ο οποίος κρύβει πολλές ύπουλες παγίδες και λαβύρινθους χωρίς έξοδο, υπάρχει πάντοτε ένα μάτι το οποίο ελέγχει αυτούς που έχουν την διάθεση να είναι ανεξέλεγκτοι και αληθινά ελεύθεροι.


Αυτό το μάτι, που πειραματίζεται με την βιολογία και την ψυχολογία όλων μας, αναγνωρίζει σε κάθε ξεχωριστή προσωπικότητα έναν επικείμενο κίνδυνο. Και δεν μιλάει κάποιος για χτύπημα στην ρίζα του «κακού», της αμφισβήτησης δηλαδή, αλλά καταστροφή του σπόρου της αντίστασης από την στιγμή που αυτός εντοπιστεί. Ακόμα κι αν παίξεις με τιμιότατους όρους, που έτσι κι αλλιώς με τέτοιους όρους θα παίξεις, το μεγάλο μάτι της εξουσίας θα φροντίσει να σε τσακίσει από την αρχή, ή πιο μοντέρνα θα ρίξει διαλυτικό πάνω σου και θα σε εκφυλίσει. Εννοούμε, για να μην μιλάμε θεωρητικά, ότι ακόμα κι αν προσπαθήσεις με την καλύτερη των προθέσεων, και με τα χέρια σου καθαρά και ανοιχτά, να φτιάξεις κάτι σωστό στην κοινωνία που ανήκεις, το οποίο δεν θα είναι απειλή ή καταστροφή, αλλά ανώτερο πνεύμα δικαιοσύνης και ανθρώπινης προόδου, τότε η εξουσία θα φροντίσει με τους απλούστερους μηχανισμούς της να υποβαθμίσει αυτό που δημιούργησες και στην ουσία να το αφανίσει. Από την άλλη, άμα όλα αυτά τα κρατάς μέσα σου, θα πάνε και χαμένα, σαν να μην υπήρξανε ποτέ.


Οπότε, αδερφέ στο αίμα και σύντροφε στην μάχη, ασπάσου την φιλοσοφία της απόδρασης. Δεν φτάνει η δίψα, ούτε οι προσπάθειες. Γιατί αν το σκεφτείς, δεν είναι μια απλή απόδραση που έτσι κι αλλιώς είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο.
Κι αν το καλοσκεφτείς ακόμα περισσότερο και σε μια σωστότερη διάσταση, τελικά είμαστε εκείνοι οι ελάχιστοι που αποδράσαν από την φυλακή ωστόσο επιστρέφουν σε αυτή και στρέφονται μάλιστα εναντίον της, στην προσπάθεια να την γκρεμίσουν και να απελευθερωθούν όλοι οι φυλακισμένοι. Ναι, αυτό είμαστε τελικά!!!


Η εικονική πραγματικοτητα που ζούμε σύντομα θα αποκαλυφθεί πλήρως..


Το οριστικό τέλος δεν έχει έρθει για αυτό μην απογοητεύεστε. Είναι απλά το τέλος μια εποχής και τώρα βρισκόμαστε στο μεταβατικό στάδιο, αυτό έχει ξαναειπωθεί. Και τα μεταβατικά στάδια, τα στάδια δηλαδή της μεταμόρφωσης ή μετεξέλιξης αν θέλετε, είναι ότι πιο ωμό μπορείτε να συναντήσετε. Ο κόσμος που δημιουργείται είναι ένα μωρό παιδί, που πάντοτε πονάει την μάνα του στην γέννα.
Αφήνοντας πίσω τους τοκετούς ας σκεφτούμε και το άλλο. Ας σκεφτούμε πως σε όλες αυτές τις συνθήκες, είδαμε και συνεχίζουμε να βλέπουμε αυτούς που πεθαίνουν, τους αυτόχειρες, κι αυτούς που συνεχίζουν να ζουν, νιώθοντας όμως πεθαμένοι. Βλέπουμε αυτούς που συμβιβάστηκαν, και τα παράτησαν, είτε φιλώντας ότι έφτυναν είτε αφήνοντας τον ιερό τόπο της πατρίδος, ιερό σε κάθε περίπτωση διότι ακόμα και ο πλέον ατομιστής και δύσπιστος εδώ έκτισε τα όνειρά του άρα...
Άρα μην απογοητεύεστε γιατί απογοητεύτηκαν άλλοι για εσάς. Μην τα παρατάτε γιατί κάποιοι τα παράτησαν πρώτοι. Δεχόμενοι ταπεινά αλλά και θαρραλέα ότι αυτή η κοινωνία είναι μια ενορχηστρωμένη μπάντα με κάθε τύπο ανθρώπου στην σύνθεσή της, η δική σας - δική μας θέση είναι στα τύμπανα του πνευματικού πολέμου που ήδη έχει ξεκινήσει....thexnation

Ηράκλειτος
πηγη

http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_7672.html

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ.ΕΥΚΟΛΑΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.
ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΟΜΗ.ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ. Η ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ. ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ. ΤΑΞΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ. Α Ν Ω Τ Ε Ρ Η .Η ΓΑΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ. ΜΕ
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ. ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΜΟΜΩΜΕΝΑ.Η ΓΑΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.


ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΖΩΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. ΠΑΝΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ. (ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ). ΔΑΣΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ. ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΝΕΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΙΛΗΣΕ: ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΘΑ ΣΥΝΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΡΧΟΝΤΕ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ.


Η ΓΑΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΙΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕΛΗ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ Ή ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΔΙΧΩΣ ΨΥΧΗ.ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ. ………ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. …….. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ, ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ. ΟΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ. ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ (ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΣΥΛΗΨΕΙΣ), ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΩΣ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.


ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΝΟΜΙΑ. ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΓΗΙΝΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΩΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.


Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΦΩΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ. ΘΑ ΞΑΝΑΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΗΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΙΩΣ.


Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ. Η ΓΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ. ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΙΚΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. Η ΔΟΜΗ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΣΑΣ. ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.


ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΓΑΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΩΡΕΣ, ΜΕΡΕΣ, ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΕ ΤΟ ΦΩΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΦΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΔΙΑΔΟΣΗ ΦΩΤΟΣ. ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΦΩΤΟΣ. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΣ.
ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΘΜΙΣΗ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΦΗ.


ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΗΙΝΩΝ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΩΤΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.


ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΔΗ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΥΠΟΜΕΝΕΤΙΚΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (ΓΗΙΝΑ) ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΟΣΟ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΓΗΙΝΟΙ ΤΡΙΤΟΔΙΑΣΤΑΤΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΟΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΩΡΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΑΠΡΑΓΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ. Η ΘΕΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΙΛΗΣΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.


ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ. ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΑΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΔΡΟΜΟ.


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΚΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΘΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.Η ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ή ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΤΕΛΟΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΣ. ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.


ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ:
ΣΥΝΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ. ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 14 – 15 – 16 ΚΑΙ 17 – 18 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΜΒΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΑ. ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕΣ ΠΡΙΝ. ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ. ΔΙΧΩΣ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ? ΕΙΧΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ, ΕΝΩ ΕΝΙΩΘΕΣ ΣΥΝΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ. ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ? ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ? ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΣΑΓΧΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ.


ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ? ΕΝΩ ΓΗΙΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ? ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ? ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΠΗΓΗ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΙΣ 13/04 ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΓΥΡΩ ΣΟΥ?ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΣ? ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.


ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΘΥΜΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΒΑΘΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΝΙΟΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΣ. ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΕΙΚΑ ΚΑΛΟ. Η ΠΗΓΗ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΟΙΝΩΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΩΡΑ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΑΣ. ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.
ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΦΤΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΕΝΑΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΑΚΟΥΣΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΡΩΤΕ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΙΩΣΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΕΖΗΣΕΣ.ΣΕ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΩΣ ΦΩΤΕΙΝΟ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ. ΑΠΕΦΕΥΓΕΣ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΣ. ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.


ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΧΑΙΔΕΥΕΣ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ? ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ? ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ? ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ?ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ? ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΣ., ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.


ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΘΥΝΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.


ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ.
ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΥΤΑΡΑ. ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΟ ΦΩΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΥΧΤΑ- ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΧΟΜΕΜΗ ΜΕΡΑ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΟΥ ΕΔΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.


ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ. ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΤΕ.ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΦΟΡΑ. ΘΥΜΗΣΟΥ. ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ. ΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ……ΕΛΑ ΓΡΑΨΕ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΥΤΗ. Η ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΕΤΣΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΔΕΣ? ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΗΤΑΝ? ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΤΡΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ?ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ? ΘΕΣ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ? ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ? ΟΚ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.


ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ.ΜΠΟΡΕΙΣ.ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΣΤΡΕΨΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.ΖΗΤΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΞΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ. ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΜΑΣ.ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.


ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ. ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΕΦΤΑΣΕ. ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΜΩΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓΑΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΘΗΚΕ Η ΘΕΙΚΗ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ.ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ. ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.


ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ!!!ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!


ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!!!

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ ΧΡΗΣΤΗ

http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_3284.html

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Οι ακρωτηριασμοί των ζώων από εξωγήινους είναι γνωστό φαινόμενο λίγο πολύ, αλλά ο ακρωτηριασμός ανθρώπων ακούγεται τελείως εξωπραγματικό!!! Σε αυτό το άρθρο που θα διαβάσετε θα δείτε ότι οι εξωγήινοι δεν περιορίστηκαν στο να τεμαχίζουν τόσο επιστημονικά μόνο ζώα!!! Οι φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν πιο κάτω ως αποδεικτικά στοιχεία αυτών των επεμβάσεων είναι σκληρές και ίσως σοκαριστείτε. Παρακαλώ όσοι έχουν πρόβλημα με ακρωτηριασμούς να μην διαβάσουν το άρθρο αυτό!! Ευχαριστώ!!


Θα σας πω για μια ακραία περίπτωση ακρωτηριασμού ενός ανθρώπου που έγινε στην Βραζιλία το 1988 στην περιοχή Guarapiranga όπου υπάρχει μια τεχνητή λίμνη όπου έχει το ίδιο όνομα. Αυτή εδώ η περίπτωση που έγινε στην Βραζιλία είναι η πιο καλύτερη απόδειξη όπου σφραγίζει τα στοιχεία για την πραγματικότητα αλλά και τον φόβο πολλών ερευνητών Α.Τ.Ι.Α. Για τους ακρωτηριασμούς ανθρώπων από εξωγήινους!!!

Δεν υπήρχε καμία αναφορά ως προς το ποιος ήταν ο άντρας αυτός ή το πώς βρέθηκε το πτώμα του στην περιοχή όπου βρέθηκε, ή το αν ήταν Βραζιλιάνος. Ούτε από την Ιντερπόλ υπάρχουν στοιχεία για το ποιος ήταν αυτός ο άνδρας που υπέστη τόσο βάναυσο θάνατο!!! Αλλά αυτό στο μέλλον έτεινε να αλλάξει….


Αν και η τοπική αστυνομία δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο υπέθεσε ότι ήταν κάποιος φόνος από αυτούς που γίνονται που και που στις ζούγκλες της Βραζιλίας…. Αλλά όταν ολοκληρώθηκε η νεκροτομή τα ερωτήματα άρχισαν να προκύπτουν για το εύρημα αυτό κατά χιλιάδες και άρχισαν να διατυπώνονται τρομακτικές θεωρίες, θεωρίες που ανατρέψαν την θεωρία μιας κοινής δολοφονίας !!!Στην ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας περιγράφεται μια δολοφονική φρικιαστική χειρουργική επέμβαση κατά την οποία ο αγνώστων στοιχείων άνδρας υποβλήθηκε σε εκτομή στα χέρια των δολοφόνων του παρόμοια με εκείνες που βρέθηκαν από τους ερευνητές των ακρωτηριασμών ζώων!!

Όποιοι και να ήταν οι δράστες, φαίνεται να είχαν ένα επίπεδο εκπληκτικής χειρουργικής ακρίβειας. Είχαν πολύ συγκεκριμένη στόχευση για το τι μέρη του σώματος και τι εσωτερικά όργανα ήθελαν να αφαιρέσουν…..

Το σημείο που δημιουργεί σοκ σε κάποιον όταν μαθαίνει για αυτήν την υπόθεση είναι αυτό που προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση. Η έκθεση τονίζει με κόκκινα γράμματα ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν ακόμη ζωντανός όταν υποβλήθηκε σε αυτόν τον βάναυσο και συστηματικό ακρωτηριασμό!!!!


Η υπόθεση σχετίζεται αυθεντικά με εξωγήινους  και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να πιστεύω το αντίθετο  όλοι μας τότε θα πρέπει να επανεκτιμήσουμε στον μεγαλύτερο ή  στον μικρότερο βαθμό τα προκαταρτικά συμπεράσματά μας για τις ενδεχόμενες συγκεκριμένες προθέσεις, τις ηθικές απόψεις και τους γενικότερους αντικειμενικούς σκοπούς που μπορεί να έχουν μερικοί από τους εξωγήινους επισκέπτες μας….

Φήμες για υποθέσεις ανθρωποκτονίας ακρωτηριασμών σε ανθρώπους οι οποίες είχαν σχετιστεί με εξωγήινους υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά έλειπαν από αυτές οι αποδείξεις. Η Βραζιλιάνα διάσημη ερευνήτρια για περιπτώσεις των Α.Τ.Ι.Α.  ακρωτηριασμένων ζώων από εξωγήινους Encarnacion Zapata Garcia ( Eνκαρνασιόν Ζαπάτα Γκαρσία ) αλλά και ο Δόκτωρ Rubens Goes ( Ρούμπενς Γκοές ) παρουσίασαν πριν λίγο καιρό φωτογραφίες που αποκτήθηκαν από τα αρχεία της αστυνομίας, όπου τα τραύματα του ακρωτηριασμένου άνδρα είναι τα ίδια με τα τραύματα σε αμέτρητες περιπτώσεις ακρωτηριασμένων ζώων τα οποία σχετίζονται χωρίς καμία αμφιβολία με εξωγήινους όπου έχουν αναφερθεί στην Βόρεια και Κεντρική Αμερική αλλά και Ευρώπη από την δεκαετία του 1960 !!!

Αυτό που είναι το πιο ανησυχητικό και απίστευτο είναι ότι οι Βραζιλιάνοι ερευνητές των υποθέσεων αυτών και η αστυνομία, εκμυστηρεύθηκαν ότι μπορεί να υπάρχουν τουλάχιστον μια δωδεκάδα ή περισσότερες υποθέσεις παρόμοιες με την υπόθεση της τεχνητής λίμνης της Guarapiranga που αποκαλύφθηκε πρόσφατα!! Εάν αυτό αληθεύει, είναι μάλλον αμφίβολο ότι κάποιο από αυτό το εν δυνάμει καινούργιο υλικό θα βγει ποτέ στην επιφάνεια, δεδομένης της στάσης των αρχών που επικρατεί τώρα στα κέντρα εξουσίας του δυτικού κόσμου. Δηλαδή με λίγα λόγια κατά έναν τρόπο γίνεται μια τεράστια συγκάλυψη ειδικά στους ακρωτηριασμούς ανθρώπων οι οποίες είναι πανομοιότυπες με αυτές των ζώων!!!!

Γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολο να υποστηρίζει κανείς την άποψη ότι όλοι οι εξωγήινοι επισκέπτες επιδεικνύουν μια σχετικά φιλική στάση προς τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το ποιοί είναι οι επιμέρους αντικειμενικοί σκοποί τους ή όχι. Η περίπτωση της Guarapiranga δείχνει ότι υπάρχει τουλάχιστον μία ομάδα εξωγήινων επισκεπτών στον πλανήτη μας που δείχνει πλήρη περιφρόνηση για τις ανθρώπινες ευαισθησίες, και όπως φαίνεται ελάχιστα ενδιαφέρεται για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Όταν ο Βραζιλιάνος ερευνητής των UFO A.J. Gevaerd δημοσίευσε πρώτος στο περιοδικό του ονόματι « UFO »τις σχετικές φωτογραφίες, είχε φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Βραζιλία αλλά και σχεδόν παγκοσμίως αλλά κατά έναν παράξενο τρόπο σταμάτησαν τα πάντα γύρω από αυτό κάνοντας τους ερευνητές να μιλάνε ότι η υπόθεση είναι πέρα για πέρα αυθεντική και έχει να κάνει με εξωγήινους αλλά και με μια τεράστια συγκάλυψη παγκοσμίως….. Αυτή η περίπτωση ξυπνάει το ενδιαφέρον των εξαφανίσεων που γίνονται κάθε χρόνο σε όλες τις χώρες του κόσμου!! Παίρνοντας την χώρα μας την Ελλάδα ως πρότυπο κάθε χρόνο γίνονται γύρω στις 80.000 εξαφανίσεις οι οποίες είναι καταχωρημένες στις αστυνομικές αρχές. Από αυτές το 60% είναι οικιοθελές εξαφανίσεις, δηλαδή τα άτομα αυτό εξαφανίζονται μόνα τους για προσωπικούς λόγους. Το 20% είναι από δολοφονίες ακόμη και απαγωγές. Το άλλο 20% δείχνει κανείς να μην ξέρει τι γίνεται…… ή μήπως τώρα ξέρουμε!;! Υπολογίστε τώρα στις 80.000 κόσμο το 20% το νούμερο πόσο είναι……!!

Πιο αποκαλυπτική απόδειξη σε αυτήν την περίπτωση είναι η  ιατροδικαστική έκθεση, ιδιαίτερα άμα συγκρίνουμε τις παρατηρήσεις που σημειώθηκαν εκεί από τον αρμόδιο ιατροδικαστή με ότι έχουμε μάθει από τις περιπτώσεις των ακρωτηριασμών ζώων αλλού. Είναι επιβεβλημένο να θυμόμαστε, όπως ανέφερα προηγουμένως, ότι τα άτομα που διενήργησαν την νεκροψία/νεκροτομή δεν είχαν καμία γνώση παρόμοιων υποθέσεων ακρωτηριασμών ζώων. Αυτό το γεγονός καθιστά τις υπηρεσιακές παρατηρήσεις της έκθεσης πολύ πιο σημαντικές εκ των υστέρων.

Η Encarnacion Garcia έλαβε αντίγραφα από επτά φωτογραφίες άλαλοι λένε ότι έχει στην κατοχή της και από άλλες περιπτώσεις παρόμοιες φωτογραφίες τις οποίες δεν τις έχει δώσει στην δημοσιότητα. Εδώ συμπεριλαμβάνονται με περιγραφή και σχόλιο, η ενέργεια των δραστών είναι μια θηριωδία:

« Το είδος των τομών με τον τρόπο που έγιναν, η ακρίβεια των τομών, η αφαίρεση ολόκληρων εσωτερικών οργάνων μέσα από μικρά ανοίγματα!! Η έλλειψη αιμορραγίας, το γεγονός ότι το πτώμα δεν μύριζε και δεν άρχισε να αποσυντίθεται αμέσως  όλα αυτά είναι ξεχωριστά όπως τα χαρακτηριστικά των ακρωτηριασμών ζώων που συσχετίζονται με UFO και  εξωγήινους. Αυτές οι ιδιαιτερότητες θα ήταν αρκετές για να αποκλείσουν τους Σατανιστές ή κάποιους που θα είχαν έχθρες ώστε να σκοτώσουν αυτόν τον άνδρα με αυτό τον τρόπο!! Αυτά γιατί χρειάζονται ειδικές γνώσεις χειρουργού αλλά και εξειδικευμένο χειρουργικό τμήμα με πολύ μοντέρνα εργαλεία που μέχρι  και σήμερα θα δυσκολευόντουσαν πάρα πολύ να κάνουν κάτι παρόμοιο. »
Το πτώμα ήταν σε τέλεια κατάσταση. Η νεκρική ακαμψία δεν είχε ακόμη αρχίσει και υπολογίστηκε ότι το θύμα είχε σκοτωθεί περίπου 48 έως 72 ώρες νωρίτερα. Δεν υπήρχαν σημάδια από σαρκοβόρα αρπακτικά ή σήψη η οποία θα ήταν αναμενόμενη ύστερα από τόσες ώρες. Το πιο παράξενο ήταν ότι δεν υπήρχε οσμή στο πτώμα. Η αιμορραγία από τις πληγές ήταν ελάχιστη. Η μαυριδερή απόχρωση που βρέθηκε στην περιοχή του προσώπου και σε άλλα σημεία στην φωτογραφία οφείλεται εν μέρει στην χαμηλή έκθεση όταν πάρθηκε αυτή η φωτογραφία και οι άλλες. Αλλά οφείλεται επίσης εν μέρει στο αίμα που είχε πήξει στις περιοχές των τραυμάτων.

Όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες, η σάρκα και τα χείλη γύρω από τις σιαγόνες έχουν υποστεί εκτομή, όπως είναι σύνηθες στους ακρωτηριασμούς βοοειδών και άλλων ζώων, η έκθεση νεκροψίας/νεκροτομής ανέφερε ότι:

« Τα μάτια και τα αυτιά είχαν επίσης αφαιρεθεί και η στοματική κοιλότητα είχε αδειάσει ».

Η αφαίρεση αυτών των οργάνων, συμπεριλαμβανομένης και της γλώσσας όπως εδώ, είναι κοινό χαρακτηριστικό πολλών περιπτώσεων ακρωτηριασμένων ζώων.

Όπως σωστά παρατήρησε η Encarnacion Garcia, εάν γίνει σύγκριση του θύματος με περιπτώσεις ακρωτηριασμένων ζώων, « μπορεί να δει κάποιος ότι είναι το ίδιο  και αυτό δεν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα, είναι επίσης το συμπέρασμα έμπειρων γιατρών ». Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα τους αφού τους παρουσιάστηκαν φωτογραφίες παρόμοιων περιπτώσεων ακρωτηριασμένων ζώων, περιπτώσεις τις οποίες δεν γνώριζαν από πριν.

Η έκθεση νεκροψίας/νεκροτομής συνεχίζει αναφέροντας:

« Υπήρχε εκτεταμένη αφαίρεση ιστών σε πολλά σημεία του προσώπου, της κεφαλής και του λαιμού του θύματος… Υπήρχε επίσης εκτομή οφθαλμικού ιστού, των ματιών, των εσωτερικών και εξωτερικών ακουστικών οργάνων (αυτιών) και ολόκληρων περιοχών του κεφαλιού. Η γλώσσα και πολλοί μύες είχαν επίσης αφαιρεθεί ».

Ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε εδώ με αρκετές αναφορές από την έκθεση της νεκροτομής.

« Οι περιοχές της μασχάλης και από τις δυο πλευρές εμφάνιζαν μαλακά σημεία όπου είχαν αφαιρεθεί όργανα. Τομές είχαν γίνει στο πρόσωπο, στο εσωτερικό του θώρακα, στην κοιλιά, στα πόδια, στα χέρια και στο στήθος ».

Όπως παρατήρησε ο Garcia, οι γιατροί ανέφεραν ότι αυτές οι πληγές ήταν πολύ ασυνήθιστες έως απίστευτες. Η έκθεση επίσης αναφέρει.

« Οι ώμοι και τα χέρια έχουν διατρήσεις διαμέτρου 2,5 με 3 εκατοστών από όπου αφαιρέθηκαν ιστός και μύες. Τα χείλη των διατρήσεων ήταν ομοιόμορφα όπως και το μέγεθός τους. Το στήθος είχε συρρικνωθεί αρκετά εξαιτίας της αφαίρεσης των εσωτερικών οργάνων ».

Με άλλα λόγια, εσωτερικά όργανα αφαιρέθηκαν ή αναρροφήθηκαν με κάποιο τρόπο μέσα από αυτές τις μικρές κυκλικές τομές.  Μερικοί γιατροί σήμερα χρησιμοποιούν παρόμοιες μεθόδους για να αφαιρέσουν μη υγιή ιστό και όργανα από ασθενείς τους αλλά αυτού του είδους η διαδικασία προκαλεί βλάβες σε εκείνα τα όργανα. Οι « χειρουργοί » που δούλεψαν πάνω σε αυτό το θύμα ενδιαφερόταν εάν θα υποστούν βλάβες τα όργανα ή όχι; Τι είδους δείγματα αναζητούσαν; Τι είδους έρευνα είναι αυτή; Δεν θα ήταν ευκολότερο και ιατρικά πιο πρόσφορο να απαγάγουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπου και να το μελετήσουν ζωντανό, συμπεριλαμβανομένης της ανατομίας του και της φυσιολογίας του, σε ένα σωστά εξοπλισμένο εργαστήριο;

Φαίνεται ότι οι δράστες αυτής της πράξης δεν ενδιαφερόταν εάν θα χανόταν η ζωή αυτού του ανθρώπου ούτε ενδιαφερόταν εάν θα ανακάλυπτε κάποιος το πτώμα. Εδώ έχουμε μια ισχυρή ένδειξη για πλήρη αδιαφορία για το συγκεκριμένο αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπου, και κατ’ επέκταση, για την ανθρώπινη ζωή γενικότερα. Το πτώμα εγκαταλείφθηκε σαν σκουπίδι.

Η φωτογραφία δείχνει καθαρά τις συμμετρικές οπές στα χέρια του άνδρα. Το ένα χέρι δείχνει καθαρά την βαθουλωμένη περιοχή κοντά στην διάτρηση, υποδεικνύοντας που αφαιρέθηκε ο μυς. Η συρρικνωμένη θωρακική περιοχή επίσης υποδεικνύει μια παρόμοια διαδικασία εσωτερικών αφαιρέσεων. Είναι σημαντικό ότι η αστυνομία και οι ιατροδικαστές ήταν πεπεισμένοι ότι οι τρύπες που βρέθηκαν στο κεφάλι, στα χέρια, στο στομάχι, στον πρωκτό και στα πόδια δεν προήλθαν από τραύματα τα οποία έγιναν από σφαίρες.

Η ιατροδικαστική έκθεση συνεχίζει:

« Ένα άλλο εύρημα είναι η αφαίρεση του αφαλού που αφήνει μια οπή 4 εκατοστών στην κοιλιά και η βαθουλωμένη κοιλιακή κοιλότητα που δείχνει ότι αφαιρέθηκαν τα έντερα ».

Βραζιλιάνοι γιατροί που αργότερα είδαν τα αποδεικτικά στοιχεία περιήλθαν σε αμηχανία για την τρύπα στην ομφάλια περιοχή απ’ όπου φαίνεται ότι αφαιρέθηκε ένας μεγάλος όγκος εσωτερικών οργάνων. Τα χείλη της οπής ήταν τέλεια και δείχνουν ότι πρόκειται για μια τομή ακριβείας!!!

Επίσης « Η κοιλιακή χώρα του πτώματος ήταν πολύ συρρικνωμένη εξαιτίας της αφαίρεσης των οργάνων »

Η αρχική ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι:

« Τα όσχεα (οι όρχεις) είχαν επίσης αφαιρεθεί με μια ελλειπτική τομή 3 x 1,5 εκατοστών ».

Περιέργως, το πέος παρέμεινε απείραχτο αν και φαινόταν να έχει επιμηκυνθεί περίπου στο διπλάσιο του φυσιολογικού του μήκους( !!!! ).


Η οπή στο αριστερό πόδι αντιγράφει σε μέγεθος την ομφάλια οπή και τις οπές στους βραχίονες που συζητήθηκαν πρωτύτερα. “Ήταν μια ελλειπτική τομή περίπου 3 x 1. 5 εκατοστών… « Το πέος είχε επιμηκυνθεί και δεν έφερε ίχνη τομής. Οι όρχεις είχαν αφαιρεθεί με μία τομή ακριβείας ».  Εντύπωση προκαλεί η έλλειψη ηβικού τριχώματος, σαν το θύμα να είχε προετοιμασθεί για χειρουργείο.

Στην πρώτη φάση της έρευνας, οι Βραζιλιάνικες αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση εξέτασαν την πιθανότητα ο ευνουχισμός του θύματος να ήταν μια πράξη εκδίκησης. Σύντομα όμως απέρριψαν αυτήν την θεωρία, επειδή δεν μπορούσε να εξηγήσει τα υπόλοιπα τραύματα και τις άλλες ιδιορρυθμίες που σχετίζονταν με το πτώμα. Αυτοί που ζητούν εκδίκηση ευνουχίζοντας, συνήθως αποκόπτουν το πέος, όχι μόνο τους όρχεις.

Η ιατροδικαστική έκθεση συνεχίζοντας αναφέρει:

« Αφαίρεση του πρωκτού και μία οπή ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο δάκτυλο του ποδιού… το πρωκτικό στόμιο του θύματος είχε αφαιρεθεί με μια μεγάλη τομή με διάμετρο περίπου 7 x 15 εκατοστών. Το απευθυσμένο και άλλα εσωτερικά μέρη του ανθρώπινου απεκκριτικού συστήματος είχαν επίσης αφαιρεθεί. Είναι πιθανόν ότι ακόμα και μερικά εσωτερικά όργανα του άνδρα θα μπορούσαν να είχαν αφαιρεθεί μέσω αυτής της τομής ».

Το στοιχείο που είναι πιο συνταρακτικό σχετικά με την τομή του πρωκτού και την εξαγωγή πρωκτικού ιστού και ιστών από το πεπτικό σύστημα είναι ότι είναι ακριβές αντίγραφο της χειρουργικής που έχουμε δει σε τόσες πολλές περιπτώσεις ακρωτηριασμών ζώων που σχετίζονται με UFO.

Από την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας/νεκροτομής:

« Οι μασχαλιαίες περιοχές και στις δύο πλευρές εμφάνιζαν μαλακά σημεία απ’ όπου τα όργανα είχαν αφαιρεθεί. Τομές είχαν γίνει στο πρόσωπο, στο εσωτερικό του θώρακα, στην κοιλιά, τα πόδια, τους βραχίονες, και το στήθος. Οι ώμοι και οι βραχίονες έχουν διατρήσεις διαμέτρου 2,5 με 3 εκατοστών απ’ όπου αφαιρέθηκαν ιστός και μύες. Τα χείλη των διατρήσεων ήταν ομοιόμορφα όπως και το μέγεθός τους. Το στήθος είχε συρρικνωθεί εξαιτίας της αφαίρεσης των εσωτερικών οργάνων »

Η ιατροδικαστική έκθεση συνεχίζει:

« Παρατηρήσαμε την αφαίρεση της δεξιάς και της αριστερής προσοφθάλμιας περιοχής, την εκτομή της στοματικής κοιλότητας, του φάρυγγα, του στοματοφάρυγγα, του λαιμού, της δεξιάς και αριστερής μασχαλιαίας περιοχής, της κοιλιακής χώρας, της πυελικής κοιλότητας, της δεξιάς και αριστερής βουβωνικής χώρας »

Εσωτερική εξέταση:

« … μετά την διάνοιξη της κρανιακής κοιλότητας, χρησιμοποιώντας την τεχνική Griessinger ( Γκρίησσινγκερ ), βρέθηκαν:

Α) άθικτη οροφή του κρανίου!!

Β) εγκεφαλικό οίδημα!! ».

Αυτό σημαίνει ότι ο άνδρας αυτός υπέστη ένα μαρτυρικό θάνατο!! Η επιβεβαίωση της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφέρει ρητά την αιτία του θανάτου:

« ….οξεία αιμορραγία από πολλαπλούς τραυματισμούς. Υπάρχει ένα στοιχείο αιτίας του θανάτου, από τον ερεθισμό του πνευμονογαστρικού νερού ( νεύρου Vagus ), δημιουργώντας καρδιοαναπνευστική ανακοπή που προκαλείτε από ακραίο πόνο ».

Η ιατροδικαστική έρευνα τονίζει τα εξής:

« Ο υποδουλόλμενος τρόπος δράσης στον άνδρα αυτόν είναι : Τομές στα μαλακά μέρη και τα φυσικά στόμια του σώματος χρησιμοποιώντας αναρροφητικές συσκευές ».

Πέρα από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που υπάρχει και η ιατροδικαστική έκθεση που αναφέρει ότι απροκάλυπτα το θύμα είχε υποβληθεί σε πολλαπλές τομές αλλά και σε χρήση » αναρροφητικών συσκευών »!!! Μια φρικιαστική πράξη η οποία θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας δημιουργώντας έναν αργό επώδυνο και φρικιαστικό θάνατο….

Και είναι φρικιαστικό με περισσότερους από έναν τρόπους.

Α) Την αφαίρεση των μερών του σώματος και την χρήση συσκευών αναρρόφησης.

Β) Τα όντα που είναι υπεύθυνα γι’ αυτό, πιθανότατα δεν είναι από τον πλανήτη μας.

Ας αναλύσουμε το ψυχολογικό προφίλ των δραστών. Είναι σαφές ότι τα όντα που το έκαναν αυτό δεν δείχνουν κανένα σεβασμό για ηθικούς κανόνες ή προς την ανθρώπινη ζωή. Έδρασαν με ακρίβεια, με συστηματικότητα, με αποτελεσματικότητα. Γιατί τότε, δεν σκότωσαν το θύμα τους πριν από την αφαίρεση των σωματικών ιστών; Τα νοήμονα όντα που ήταν υπεύθυνα γι’ αυτό δεν έδειχναν να νοιάζονται για τον πόνο που θα προκαλούσαν στο θύμα.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάποιος εκδικητικός άνθρωπος ή μια ομάδα σατανιστών είναι ικανοί για τέτοιες ακριβείς, δύσκολες, χειρουργικές τεχνικές και διαδικασίες οι οποίες αφήνουν σαστισμένους ακόμα και επαγγελματίες γιατρούς για το πως θα μπορούσαν να είχαν γίνει. Μάλλον όχι. Μήπως η Βραζιλιάνικη ή και η Αμερικανική κυβέρνηση έχει σκηνοθετήσει μια μικρή επίδειξη στην τεχνητή λίμνη της Guarapiranga για να φοβίσουν τους ερευνητές των UFO και τον κόσμο γενικότερα ώστε να αντιμετωπίζουν με φόβο οποιαδήποτε επαφή με εξωγήινους; Με άλλα λόγια μήπως είμαστε αντιμέτωποι με μία μακάβρια, προσεκτικά ενορχηστρωμένη επίδειξη παραπληροφόρησης; Ενδεχομένως ναι, αλλά το πιθανότερο όχι, και είναι πολύ οι λόγοι που το στηρίζουν αυτό το οποίο λέω.

Πρώτα απ’ όλα, θα ήταν θέμα καθαρής τύχης το γεγονός ότι η ερευνήτρια των UFO Encarnacion Zapata Garcia είχε τους κατάλληλους φίλους στις κατάλληλες θέσεις την κατάλληλη χρονική στιγμή. Εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ, και ενδεχομένως και η Βραζιλιάνικη κυβέρνηση, κρατάνε τέτοια μυστικά εξίσου εντυπωσιακά παρόμοια περιστατικά – και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν περισσότερο από επαρκή στοιχεία που να στηρίζουν μια τέτοια εκδοχή – ενώ εδώ έχουμε μία τυχαία περίπτωση που βγήκε κατά τύχη στην επιφάνεια, ενώ όλα θα συνέτειναν προς το αντίθετο.

Οι φωτογραφίες σίγουρα προκαλούν μια τεράστια αναταραχή, σε πάρα πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων μερικών ερευνητών των εξωγήινων, να ξανασκεφτούν εκ νέου πολλά πράγματα. Αλλά οι δυνάμεις που κρατούν απόρρητες τέτοιες πληροφορίες θα είναι διπλά προσεκτικές στο κοντινό μέλλον για να σιγουρευτούν ότι κάτι παρόμοιο δεν πρόκειται να ξανά διαρρεύσει πράγμα το οποίο γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όλα αυτά δεν είναι παρά υποθέσεις και θα πρέπει να περιμένουμε κάποια μελλοντική στιγμή για περισσότερη αλήθεια όταν γίνουν διαθέσιμες πιο πλήρεις αποκαλύψεις και πειστήρια που να τις στηρίζουν.

Όπως είπα και πιο πάνω υπήρξαν και άλλα περιστατικά όπως η περίπτωση του σμηνία Jonathan P. Lovette ( Tζόναθαν Π. Λοβέττε ). Έκανε την θητεία του στο πεδίο βολής πυραύλων στο White Sands ( ‘Άσπρη Άμμο ). Εκεί το 1956 βρέθηκε το ακρωτηριασμένο σώμα του μέσα στα όρια του πεδίου βολής, τρεις μέρες αφότου ένας επισμηναγός της Αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας ήταν μάρτυρας της απαγωγής του θύματος από ένα « δισκοειδές » αντικείμενο!!
Το όνομα του επισμηναγού δεν έγινε ποτέ γνωστό αλλά υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα ότι λεγόταν Allan Cunnigham ( Άλαν Κούνιγκχαμ ). Η υπόθεση του σμηνία Jonathan P. Lovette είναι από τις πρώτες περιπτώσεις ακρωτηριασμένου ανθρώπου στον κόσμο όπου βγήκε στην επιφάνεια της δημοσιότητας. Ήταν όμως μια υπόθεση που είχε ως μάρτυρες αλλά και έρευνες από μέλη και προσωπικό της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ έτσι δυστυχώς κουκουλώθηκε πολύ γρήγορα από τις αρμόδιες αρχές.

Η απαγωγή αυτή που συντάραξε τότε το Νέο Μεξικό έγινε τον Μάρτιο του 1956 στις 3:00 το μεσημέρι και ο μόνος μάρτυρας ( όπως αναφέρει η στρατιωτική διοίκηση  της βάσης Ηolloman  (;) ) ήταν ο William Cunningham!!

Η κατάθεση του επισμηναγού:

« Εγώ και ο σμηνίας Lovette ήμασταν στο πεδίο βολής σε κάποια απόσταση από τις θέσεις εκτόξευσης και ψάχναμε για θραύσματα από την δοκιμή ενός νέου βλήματος, ο σμηνίας Lovette πήγε πίσω από την κορυφή μιας μικρής αμμοθίνης και δεν ήταν ορατός για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ύστερα από λίγο άκουσα τον σμηνία Lovette να ουρλιάζει με φρίκη και  πόνο. Νόμιζα ότι κάποιο φίδι τον είχε δαγκώσει τον Lovette ή κάτι παρόμοιο, έτρεξα στην κορυφή της αμμοθίνης και είδα τον σμηνία Lovette να τον σέρνουν μέσα σε κάτι που έμοιαζε με ασημί δισκοειδές αντικείμενο το οποίο αιωρούνταν στον αέρα περίπου 4 με 5 μέτρα ψηλά.

Ένα μακρύ σαν φίδι αντικείμενο  ήταν τυλιγμένο γύρω από τα πόδια του σμηνία και τον τραβούσε προς το σκάφος. Πάγωσα καθώς τραβούσαν τον σμηνία μέσα στο σκάφος, αμέσως μετα ο δίσκος ανέβηκε στον ουρανό πολύ γρήγορα. Έτρεξα στον ασύρματο του τζίπ και ανέφερα το περιστατικό στον έλεγχο βλημάτων και ο έλεγχος βλημάτων επιβεβαίωσε ότι υπήρχε στόχος στο ραντάρ όπως έμαθα αργότερα από τους χειριστές ».

Ομάδες αναζήτησης έφτασαν μέχρι βαθειά στην έρημο ψάχνοντας για τον σμηνία Lovette. Ο επισμηναγός Cunningham έδωσε αναφορά και τον παράπεμψαν στην κλινική της βάσης του White Sands για παρακολούθηση.

Η αναζήτηση για τον σμηνία Lovette συνεχίστηκε επί τρεις ημέρες και στο τέλος το απογυμνωμένο πτώμα του ανακαλύφθηκε περίπου 15 χιλιόμετρα μακρύτερα από εκεί που απήχθει. Το πτώμα είχε ακρωτηριαστεί. Η γλώσσα είχε αφαιρεθεί από το κάτω μέρος της σιαγόνας. Μια τομή είχε γίνει ακριβώς κάτω από την άκρη του πηγουνιού και εκτεινόταν κατά μήκος του οισοφάγου και του λάρυγγα. Είχε ευνουχισθεί και τα μάτια του είχαν αφαιρεθεί. Επίσης ο πρωκτός του είχε αφαιρεθεί και υπήρχαν σχόλια στην ιατροδικαστική έκθεση για την προφανή χειρουργική επιδεξιότητα για τον καιρό εκείνο με την οποία αφαιρέθηκαν αυτά τα σημεία συμπεριλαμβανομένων και των γεννητικών οργάνων.

Η έκθεση σχολίαζε ότι ο πρωκτός και τα γεννητικά όργανα είχαν αφαιρεθεί κυλινδρικά η οποία στην περίπτωση του πρωκτού εκτεινόταν μέχρι το παχύ έντερο. Δεν υπήρχε ίχνος αίματος μέσα στον οργανισμό του. Η αρχική έκθεση της νεκροψίας και της νεκροτομής επιβεβαίωνε ότι ο οργανισμός είχε πλήρως αποστραγγιστεί από το αίμα και ότι δεν υπήρχε αγγειακή κατάρρευση εξαιτίας θανάτου από την αιμορραγία. Μια υποσημείωση είχε προστεθεί ότι αυτό ήταν ασυνήθιστο γιατί σε οποιοδήποτε πτώμα που πεθαίνει από αιμορραγία ή σε περίπτωση πλήρους απώλειας του αίματος πάντα υπάρχει αγγειακή κατάρρευση.

Επίσης είχε επισημανθεί ότι όταν βρέθηκε το πτώμα υπήρχε ένας αριθμός από νεκρά σαρκοβόρα πουλιά στην περιοχή τα οποία προφανώς είχαν ψοφήσει αφότου προσπάθησαν να φάνε από το πτώμα του σμηνία(!!;!!).  Υπήρχε ένας αριθμός από εξαιρετικά αποκρουστικές ασπρόμαυρες άλλα και έγχρωμες (;) φωτογραφίες. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πτώμα είχε παραμείνει εκτεθειμένο για τουλάχιστον μία ή δύο μέρες στον καυτό ήλιο. Ο ήλιος του Νέου Μεξικού στην έρημο είναι εξαιρετικά καυτός και προκαλεί γρήγορη αποσύνθεση υπό κανονικές συνθήκες…

Ο επισμηναγός Cunningham, αρχικά κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε τον σμηνία Jonathan P. Lovette. Οι κατηγορίες αργότερα αποσύρθηκαν και ο επισμηναγός μεταφέρθηκε σε άλλη βάση……

Υπάρχουν φήμες ότι ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν στα συντρίμμια τουλάχιστον ενός Α.Τ.Ι.Α. που συνετρίβει την δεκαετία του 1940, ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν σε έναν αχυρώνα στην πολιτεία του Oregon ( Όρεγκον ) πριν αρκετά χρόνια ή η φήμη για ένα ακρωτηριασμένο πλήρωμα ενός B-52 κατά τον πόλεμο του Vietnam ( Βιετνάμ ) θα πρέπει να παραμείνουν ακριβώς αυτό  φήμες, έως ότου συμπτωματικά αλλά σπάνια, να έρθουν ξανά στην επιφάνεια   κάποια αδιάσειστα στοιχεία.

Αλλά δεν μπορεί κάποιος να αρνηθεί ότι η περίπτωση της Guarapiranga μας πήγε πολύ πιο πέρα από τις φήμες. Τα πειστήρια είναι πολλά με καταφανή και σοβαρές προεκτάσεις. Από την μια μεριά, υποδεικνύουν με εκπληκτικό τρόπο στην κατεύθυνση του συσχετισμού με τους εξωγήινους.  Από την άλλη, ίσως θα ήταν συνετό να εξάγουμε κάποια προκαταρκτικά συμπεράσματα εάν ίσως άλλες λιγότερο βίαιες περιπτώσεις δεν μας έχουν ήδη οδηγήσει σε αυτά. Δεν θα έπρεπε, στις περισσότερες περιπτώσεις να γενικεύουμε τις υποψίες μας για τους εξωγήινους επισκέπτες μας. Ούτε για τα κίνητρά τους, ούτε για την ηθική τους, ούτε για τις ερευνητικές τους προθέσεις.

Εδώ μια  προσθήκη επίσης φαίνεται χρήσιμη:

Σε μια εποχή που σχεδόν οτιδήποτε έχει καταλήξει να φαίνεται δυνατό να γίνει, αν όχι πιθανό να γίνει, είτε σε κοσμική κλίμακα, είτε εδώ στην γη, η συνετότερη τακτική θα ήταν να περιμένουμε πρώτα να αποδείξουν οι εξωγήινοι επισκέπτες μας την φιλικότητά τους πριν εξάγουμε βιαστικά συμπεράσματα για την θετική τους στάση απέναντί μας και τους ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες.

Είδαμε στο παρελθόν, κυρίως στην Βραζιλία, πολλές περιπτώσεις όπου ανθρώπινα όντα έγιναν στόχοι επιθέσεων από Α.Τ.Ι.Α. και τους επιβάτες τους. Αυτή είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα που πολλοί ερευνητές δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν. Το φαινόμενο Chupa-Chupa ( Τσούπα Τσούπα = απομύζηση ) που συνέβη στον Αμαζόνιο και την βορειανατολική πλευρά της χώρας στις δεκαετίες του 70 και 80 είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες τραυματίες και εν τέλει μερικούς θανάτους!!!

Αυτοί οι κατά πλειοψηφία στερημένοι οικονομικά άνθρωποι συνήθως γινόταν στόχοι επιθέσεων από μικρές βολίδες (διαμέτρου 7 – 15 εκατοστών), προφανώς μη επανδρωμένων, μικρών Α.Τ.Ι.Α. που εξέπεμπαν δυνατές, καυστικές φωτεινές ακτίνες!!!!  Πολλά από τα θύματα δεν υπέστησαν μόνο εγκαύματα αλλά και σημαντική απώλεια αίματος (από όπου προήλθε και η ονομασία φαινομένου) κατά την διάρκεια των επαφών τους. Μερικοί, όπως ο Luiz Fernandes Barroso ( Λουίζ Φερνάντες Μπαρόσο ), υπέστησαν σοβαρή διανοητική στέρηση εκτός από την σωματική αναπηρία. Το νοητικό επίπεδο του Barroso κατέληξε στο επίπεδο του μυαλού ενός δίχρονου παιδιού πολύ πριν πεθάνει.

Στην Βόρεια Αμερική, υπάρχουν αξιοσημείωτες αναφορές για βάναυση μεταχείριση ανθρώπων από εξωγήινους οι οποίες είναι πολύ σπάνιες και δυσεύρετες πλέον αλλά και πολύ πιο σπανιότερες. Εάν έχουν συμβεί τέτοιοι φονικοί ακρωτηριασμοί σε ανθρώπους, που σχετίζονται με τα UFO, τότε είτε δεν έχουν αναγνωρισθεί γι’ αυτό που πραγματικά είναι, είτε έχουν επιδέξια συγκαλυφθεί μετά από παρέμβαση των αρχών. Οποία και πιστεύω ότι είναι η αλήθεια, η υπόθεση της τεχνητής λίμνης στην Guarapiranga και οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που την συνοδεύουν θα πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις…..

Η φυλή των Ινδιάνων Αούα της Βραζιλίας έχει προφορικές παραδώσεις όπου λένε ότι οι άνθρωποι σαύρες που είναι θεότητες και ταξιδεύουν μέσα στα άστρα όπου βγαίνουν από ανοίγματα της γης με αυτά και πιάνουν ανθρώπους!! Τους ανθρώπους αυτούς τους πιάνουν για να τους τιμωρήσουν γιατί δεν ήταν καλοί άνθρωποι και τους τιμωρούν με το να τους παίρνουν τα μάτια, τα γεννητικά όργανα, τα εσωτερικά τους όργανα και τους πετάνε μακριά από τον καταυλισμό τους….. Είναι πραγματικά ΘΑΥΜΑΣΙΟ που η φυλή αυτή έχει μια τέτοιες ιστορίες να διηγηθεί!!

« Οι άνθρωποι σαύρες όπου είναι θεότητες και ταξιδεύουν μέσα στα άστρα όπου βγαίνουν μέσα από ανοίγματα της γης!!! ».
Πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει κάποιος να ψάξει τις συγκεκριμένες ιστορίες τους για τους ακρωτηριασμούς!! Σήμερα οι Αούα κινδυνεύουν με εξαφάνιση λόγο της αλόγιστης υλοτομίας που δέχεται η περιοχή τους. Δεν κινδυνεύουν από την υλοτομία αλλά από τους ένοπλους φρουρούς ( μισθοφόρους ) που χρησιμοποιεί η υλοτομία για να διώχνει τους Αούα μακριά από εκεί με έναν μόνο τρόπο, με το να τους σκοτώνει!!!!

Εμείς σαν ερευνητική ομάδα προβληματιστήκαμε πολύ με αυτήν την υπόθεση και ασχοληθήκαμε με το θέμα αυτό και από κοντά με τους ερευνητές που αναφέραμε πιο πάνω. Η έρευνα συνεχίζεται ακόμα εκεί από συνεργάτη μας και κάποια στιγμή θα σας αναφέρουμε και άλλα γεγονότα από τις υποθέσεις των ακρωτηριασμών ανθρώπων που δείχνουν να είναι από εξωγήινες επεμβάσεις.  Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι,  δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_5208.html

Η απάτη Ο…..ΗΕ για την παγκόσμια διακυβέρνηση

Ξέρετε ότι ο ΟΗΕ έχει στα σκαριά ένα σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης, που δεν είναι καν μυστικό;

Το ονομάζει «βιώσιμη ανάπτυξη», και αν ισχύσει, θα αλλάξει για πάντα όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Πρόκειται για μια αναφορά 204 σελίδων, με τίτλο «Working Towards a Balanced and Inclusive Green Economy, A United Nations System-Wide Perspective», που δημοσιεύτηκε εν όψει της επερχόμενης συνάντησης Rio + 20 του ΟΗΕ στη Βραζιλία (βλ. εδώ).

Το σχέδιο προβλέπει ένα παγκόσμιο σύστημα φορολόγησης του άνθρακα, παγκόσμια δίχτυα ασφάλειας, και μια ενιαία για τον πλανήτη πράσινη οικονομία.

Πολλοί από τους υποστηρικτές της βιώσιμης ανάπτυξης, πιστεύουν πως όλα γίνονται για το καλό του πλανήτη. Μάλιστα, σύμφωνα με την αναφορά, θα χρειαστεί μια πλήρης αλλαγή του τρόπου που σκεφτόμαστε και που λειτουργούμε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό για όλους.

Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε, πως σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, η τυραννία προωθήθηκε από κάποιους που είχαν «καλές προθέσεις». Και όσο καλά και αν ακούγονται τα πλάνα του ΟΗΕ, η αλήθεια είναι ότι αποτελούν προοίμιο μιας παγκόσμιας τυραννίας.

Η συνάντηση Rio + 20 δεν θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, αλλά ο ΟΗΕ έχει την υπομονή να περιμένει. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις επί συναντήσεων, μέχρι τελικά να πετύχει αυτό που θέλει.

Δεν έχει σημασία πόσο φιλική γλώσσα χρησιμοποιεί ο ΟΗΕ στις εκθέσεις του, η αλήθεια είναι ότι αυτό που προωθούν είναι μια ύπουλη ατζέντα απόλυτης τυραννίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Η επικείμενη συνάντηση του Ρίο + 20 – Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο έρχεται 20 χρόνια μετά την αρχική Σύνοδο Κορυφής του 1992 για τη Γη που υιοθέτησε την ονομασία «Agenda21» (βλ. και εδώ). Αυτή η νέα σύνοδος κορυφής θα αφορά την ανανέωση της δέσμευσης αυτής στην «αειφόρο ανάπτυξη» και την προώθηση της ατζέντας.

Πολλοί άνθρωποι εκεί έξω δεν θα θορυβηθούν από όλα αυτά, επειδή ξέρουν ότι ο ΟΗΕ δεν έχει την εξουσία να επιβάλει οποιονδήποτε από τους στόχους τους σε αυτούς τώρα. Αλλά αυτό δεν είναι το παιχνίδι που παίζει ο ΟΗΕ.

Προς το παρόν, ο ΟΗΕ λειτουργεί ως μια «ήπια» παγκόσμια κυβέρνηση. Δεν έχει την δύναμη να αναγκάσει τα κράτη να τον υπακούσουν, για αυτό και στηρίζεται στη συνεργασία τους.

Ένα από αυτά που επιδιώκει διακαώς είναι ένας παγκόσμιος φόρος άνθρακα. Η φορολόγηση σημαίνει και εξουσία, για αυτό αν ο ΟΗΕ κερδίσει αυτό το δικαίωμα, τότε θα κάνει ένα ακόμη βήμα προς την παγκόσμια κυβέρνηση που ονειρεύεται να γίνει.

Εκτός από τον παραπάνω φόρο, ο ΟΗΕ οραματίζεται την μεταφορά τρισεκατομμυρίων κάθε χρόνο, από τα πλούσια προς τα φτωχά κράτη. Όπως λέει, οι φτωχές χώρες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα κόστη της πράσινης οικονομίας, και για αυτό θα πρέπει να βοηθηθούν. Παράλληλα, η αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου, θα οδηγήσει, λέει, σε μεγαλύτερη παγκόσμια ισότητα.

Αυτά όλα ακούγονται σαν ένα είδος ριζοσπαστικού σοσιαλισμού, διότι έτσι είναι σχεδιασμένα.

Επίσης, ο ΟΗΕ μιλάει για ένα παγκόσμιο δίχτυ ασφάλειας, και μια παγκόσμια πράσινη οικονομία, όπου το ελεύθερο εμπόριο θα συνοδεύεται από περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Για την Αμερική, αυτά είναι άσχημα νέα. Η πράσινη οικονομία θα ανεβάσει στα ύψη τις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας.

Υπάρχει μια έννοια την οποία επίσης προωθεί ο ΟΗΕ, που την ονομάζει full-cost pricing, και που σημαίνει ότι τα πλήρη κοινωνικά και περιβαλλοντικά κόστη της παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών, θα περνάνε στον τελικό καταναλωτή, ώστε να έχει κίνητρο να αλλάξει την συμπεριφορά του!

Για παράδειγμα, ο ΟΗΕ δεν συμφωνεί με το ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να οδηγούν τόσο πολύ τα αυτοκίνητά τους, επειδή αυτό βλάπτει το περιβάλλον. Για αυτό, και προωθεί την αύξηση της τιμής των καυσίμων.

Ο ΟΗΕ θέλει να πετύχει και ριζικές αλλαγές στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Για αυτό εστιάζει όλο και πιο πολύ στον ρόλο των «ειδικών τραβηχτικών δικαιωμάτων» στο διεθνές οικονομικό σύστημα.

Επίσης, ο ΟΗΕ θέλει να αλλάξει τις διατροφικές μας συνήθειες, ώστε να προσαρμοστούν σε «βιώσιμες δίαιτες». Δηλαδή λιγότερο κρέας.

Θέλει επίσης να μεταρρυθμίσει την δημόσια εκπαίδευση, εισάγοντας μαθήματα για τις κλιματικές αλλαγές, που τα θεωρεί απαραίτητα στον νέο κόσμο που δημιουργείται.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, θέλει να υπάρχει και παγκόσμια πρόσβαση σε υπηρεσίες «οικογενειακού σχεδιασμού, υγιούς αναπαραγωγικής πολιτικής και φροντίδας» κλπ. Με άλλα λόγια, ο ΟΗΕ θέλει να υπάρχει μια κλινική εκτρώσεων σε κάθε τετράγωνο, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ελιτιστές που προωθούν την βιώσιμη ανάπτυξη, λατρεύουν τον θάνατο. Πιστεύουν πως ο άνθρωπος φταίει για την παγκόσμια υπερθέρμανση, και πως όσο λιγότεροι άνθρωποι στον πλανήτη, τόσο το καλύτερο για αυτόν.

Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί συνάνθρωποι μας που συνηγορούν σε επιβολή μέτρων περιοριστικού ελέγχου του πληθυσμού. Κάνουν όμως λάθος να θεωρούν ότι έτσι σώζουν τον πλανήτη, αφού στη πραγματικότητα υποστηρίζουν μια παγκόσμια τυραννία.

Αυτή η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης έχει αρχίσει να διαδίδεται και να κυριαρχεί παντού, αφού πλέον διδάσκεται στα πανεπιστήμια του αναπτυγμένου κόσμου. Και ο ΟΗΕ θα την στηρίζει συνεχώς.

Ήδη, αξιωματούχοι του ΟΗΕ ετοιμάζουν ένα προσχέδιο για ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό σύνταγμα, το οποίο αναμένεται να υπερκεράσει κάποτε όλες τις ισχύουσες εθνικές νομοθεσίες.

Ο περισσότερος κόσμος αγνοεί όλα τα παραπάνω, και δεν ξέρει πόσο αποφασισμένος είναι ο ΟΗΕ για να επιβάλλει τις επιταγές του.

Ο ΟΗΕ φαίνεται πως πραγματικά πιστεύει ότι αυτός πρέπει να κυβερνά τον κόσμο μας, οδηγώντας την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή ειρήνης, ισότητας, και «πράσινης ευημερίας».

Προς το παρόν, το περιβάλλον χρησιμοποιείται ως δικαιολογία, προκειμένου να ενισχυθούν κάποια παγκόσμια όργανα όπως είναι ο ίδιος ο ΟΗΕ. Αν όμως δεν προσέξουμε, τότε τα παιδιά μας θα ξυπνήσουν μια μέρα, σε έναν κόσμο όπου σε κάθε γωνία θα βρίσκεται και κάποιος ένοπλος κυανόκρανος.

Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο είναι νωρίς.

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_8193.html

Τους πέταξε τα μνημόνια και τα βιβλία στα μούτρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Αφού αποκάλεσε "λαμόγια" και "κλέφτες" τους υποψήφιους βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ, στο νομό Ηρακλείου, Κρήτης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΕΠΑΜ, Θανάσης Ντελής, τους πέταξε στα μούτρα αντίγραφα των "Μνημονίων" αλλά και βιβλία που θα έπρεπε να διαβάσουν πριν βγουν να υποστηρίξουν στον αέρα τις απόψεις τους.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Κρήτη TV.
Tο επίμαχο σημείο είναι στο 5.45.planet-greece

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_2665.html

Το μνημονιακό καθεστώς σχεδιάζει νοθεία; - Παρατηρητές του ΟΑΣΕ στην Ελλάδα

H χθεσινή φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου σε ομιλία του ότι "Δεν θα επιτρέψουμε στην άκρα δεξιά να μπει στη Βουλή" έχει δημιουργήσει σάλο, αφού με δεδομένο ότι ένα κόμμα της τάξης του 4-6%, όπως καταγράφεται από όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι βέβαιο ότι εισέρχεται στην Βουλή, εκτός...
Εκτός και αν έχει βάση η φημολογία ότι θα επιχειρηθεί με κάποιο τρόπο νοθεία σε βάρος των μικρών στις εκλογές από τον εκλογικό μηχανισμό που έτσι ή αλλιώς ελέγχεται από τους δύο καθεστωτικούς μονομάχους, της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Άλλωστε μόνο έτσι δικαιολογείται η βεβαιότητα του Ε.Βενιζέλου, ότι "Δεν θα επιτρέψουμε στην άκρα δεξιά να μπει στη Βουλή".
 Πως αλλιώς θα αποτρέψουν ένα κόμμα από την στιγμή που θα συμπληρώσει το 3% να μπει στην Βουλή (παρεπιπτόντως να σημειώσουμε ότι στις ηλικίες κάτω των 25 ετών η "άκρα δεξιά" δηλαδή οι σκληροπυρηνικοί της εθνική δεξιάς, ο Λαϊκός Σύνδεσμος, εμφανίζεται στις μεγάλες αστικές περιοχές ΔΕΥΤΕΡΟ κόμμα!);
Και το ερώτημα είναι, αν έχουν την δυνατότητα να κάνουν νοθεία θα περιοριστεί μόνο στην "ακροδεξιά" ή θα επεκταθεί και στα άλλα κόμματα; Τα "καλά" του 2000 τα έχουμε ξεχάσει; Όπου 150.000 ξένοι άλλαξαν την βούληση του ελληνικού λαού.
Μην ξεχνάμε ότι τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα.
Υπηρεσική κυβέρνηση δεν υπάρχει. Δηλαδή όλος ο μηχανισμός του υπουργείου Εσωτερικών είναι στα χέρια των καθεστωτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 
Και πέρα απ'όλα αυτά υπήρξε σήμερα μια άλλη ανησυχητική εξέλιξη: Κατ'απαίτηση της Ρωσίας, αφίχθηκε αντιπροσωπεία εκλογικών παρατηρητών του ΟΑΣΕ (Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Σνεργασία στην Ευρώπη) και συναντήθηκε με εκπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αντικείμενο την "καθαρότητα" των επικείμενων εκλογών.
Όλα αυτά την επαύριο της αποκάλυψης του defencenet.gr ότι η Μόσχα στέλνει δικούς της παρατηρητές στις ελληνικές εκλογές.
Δεν θέλουμε να ισχυριστούμε κάτι, χωρίς να έχουμε ισχυρά στοιχεία, αλλά τα παραπάνω γίνονται για πρώτη φορά και για πρώτη φορά διατυπώνεται η βεβαιότητα από έναν πρόεδρο κόμματος που κατείχε μάλιστα την εξουσία στην χώρα, ότι "Δεν θα επιτρέψουμε σε ένα άλλο κόμμα να μπει στην Βουλή". Τι συμβαίνει;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Για "θερμό" καλοκαίρι ετοιμάζονται οι ΕΔ - Η Άγκυρα δείχνει έτοιμη για κινήσεις...


Για καλοκαίρι υψηλής έντασης, ανάλογο με εκείνο του 2009 προετοιμάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζοντας ότι πάντα οι Τούρκοι σε περιόδους ελληνικής πολιτικής αστάθειας, είτε το 1974 στην Κύπρο, το 1996 στα Ίμια, είτε το 2009 στην Στρογγύλη και στην Ρω, όταν σκηνοθέτησαν δήθεν μεταφορά ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά, είναι έτοιμοι να αδράξουν την ευκαιρία περισσότερο από ποτέ άλλοτε.
Και είναι βέβαιο ότι ο συνδυασμός πολιτικής ρευστότητας, χαμηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας σε ολόκληρες κατηγορίες οπλικών συστημάτων, λόγω των περικοπών και διάθεσης να πάρουν τη ρεβάνς από το στραπάτσο που έπαθαν στην Α.Μεσόγειο τον περασμένο Σεπτέμβριο, είναι ένας πολύ κακός συνδυασμός για την ασφάλεια.
Υπό αυτή την προοπτική μόνο τυχαία δεν είναι η έκτακτη επίσκεψη που προγραμμάτισε λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ο (απερχόμενος;) υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σήμερα στα φυλάκια των νησιών Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι, καθώς και το Στρατόπεδο «Ανθστη (ΠΖ) Παλαιοκαστρίτη Ιωάννη» στη νήσο Σάμο.
Τα δύο νησιά αμφισβητούνται ευθέως από την Άγκυρα ως ελληνικό έδαφος και με δεδομένη την συγκεκριμένη νομική αμφισβήτηση υπάρχει το υπόβαθρο για να επιχειρήσουν "θερμές" κινήσεις. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Δ.Αβραμόπουλος πηγαίνει εκεί, την στιγμή που ξέρει ότι η Άγκυρα δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητη την κίνηση, όπως κάνει πάντα μετά από επίσκεψη Ελλήνων αξιωματούχων στην περιοχή.
Το υπουργείο Εξωτερικών σε μία κίνηση εξευμενισμού της Άγκυρας της ενέκρινε αεροναυτική άσκηση δυτικά της Λέσβου και της Χίου και το "ευχαριστώ" της Άγκυρας ήρθε με 11 παραβιάσεις του ΕΕΧ και 8 παραβάσεις των κανόνων του FIR.
Η Άγκυρα πλέον μετράει της ελληνικές αντιδράσεις. Μία στο Καστελόριζο που απαντήθηκε ευθέως με υπέρπτηση επάνω από την τουρκική πόλη Κας και μία με την φρεγάτα που για πρώτη φορά σηκώθηκαν ελληνικά μαχητικά και την προσέγγισαν.
Από σήμερα ισχύει αυξημένη επιφυλακή σε όλες τις μονάδες της μεθορίου... 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«Αφοπλίστε με την ψήφο σας τους γκάνγκστερ»!

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου*

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προς την κάλπη, ας δοκιμάσουμε κάτι που δεν θα άρεσε ίσως στον Καζαντζάκης και σε σύγχρονους Γερμανούς και Γάλλους στοχαστές, που γενικά θα μπορούσε κανείς να κατατάξει στο φάσμα στρουκτουραλισμού - «μετα-στρουκτουραλισμού», εντός του οποίου κινούμαι, αλλά μάλλον θα γούσταρε ο Noam Chomsky και μερικοί ακόμη αγγλόφωνοι και Ιταλοί αριστεροί. Θα προσπαθήσω να αρθρώσω το «θετικό μήνυμα» αυτών των εκλογών με το σλόγκαν: Κάτω οι γκάνγκστερ!

«Θετικό» είναι το μήνυμα που καλλιεργεί την προσδοκία στον αποδέκτη, ότι υπάρχει πράξη, κίνηση που θα του προσδώσει ισχύ για την βελτίωση της θέσης του στη κοινωνία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του συμφέροντός του, για την υπέρβαση κάποιας προβληματικής κατάστασης, για την πρόοδο, για την αλλαγή, για την θεραπεία κλπ. Το κακό με το «θετικό μήνυμα» είναι ότι εμπεριέχει σημαντική ποσότητα ιδεαλισμού και αφαίρεσης, ενώ τοποθετεί την αφήγηση σε ένα κανονιστικό πλαίσιο διανθισμένο με αναλογίες που δεν είναι πάντοτε επιτυχείς. Αρκετές φορές είναι άστοχες, μεθοδολογικά προβληματικές και ζημιώνουν την ακεραιότητα του λόγου αυτού που προστρέχει στην άρθρωσή του.

Αφού προειδοποίησα τον αναγνώστη να μην χτίσει την ελπίδα του πάνω σε «θετικά» εκλογικά μηνύματα - ούτε ασφαλώς πάνω στο δικό μου - ας προχωρήσω στο «κολάσιμο», χρησιμοποιώντας στοιχεία λαϊκισμού που με ανατριχιάζουν: Αφοπλίστε με την ψήφο σας τους γκάνγκστερ! – και μετά συγχωρήστε την παρασπονδία μου…

Ποιοι είναι οι γκάνγκστερ; Μα, εκείνοι που θεωρούν ένα καθεστώς εκμετάλλευσης και καθυπόταξης πολύ μεγάλο για να αποτύχει και εσένα πολύ μικρό και ανεπαρκή για να αντισταθείς στα συμφέροντά τους. Ο γκάνγκστερ δεν είναι γενικά και αφηρημένα κάποιος καπιταλιστής, όπως ίσως νομίζεις, είναι ο κεφαλαιοκράτης που δομεί συμμορίες για να καλύψει το επενδυτικό ρίσκο του. Άμα το οικονομικό (καπιταλιστικό) σύστημα μετατραπεί σε γκανγκστερικό καθεστώς, τότε τράπεζες και παγκοσμιοποιημένος χρηματοπιστωτικός μηχανισμός, διασφαλίζουν μια ομάδα μεγάλων επενδυτών που ουσιαστικά είναι οι κυρίαρχοι του κόσμου (οι περισσότεροι από αυτούς άγνωστοι στο ευρύ κοινό). Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι τα άμεσα θύματα αυτών των κεντρικών μεγαλομετόχων είναι οι μικρομέτοχοι, οι οποίοι ναρκωμένοι από το χρηματιστηριακό μάρκετινγκ ζουν έναν απατηλό μύθο που τους διαλύει ως προσωπικότητες και τους κλείνει τα σπίτια, ενώ έμμεσα θύματα είναι τα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα, στο σύνολο τους. .

Πραγματικοί γκάνγκστερ όμως, δίχως πολιτική δύναμη δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Εδώ δεν μιλάμε για απλούς ληστές και απατεώνες, αναφερόμαστε σε ένα μαφιόζικο καθεστώς που παρέχει ευημερία και εξασφάλιση στα μέλη του, στο βαθμό που η πολιτική ηγεμονία υπηρετείται μέσω του πολιτικού-οικονομικού ελέγχου, που εθνικοί και διεθνείς θεσμοί θεμελιώνουν υπέρ αυτού. Μην ακούτε τα περί πλουτοκρατίας και τα υπόλοιπα. Δεν πρόκειται περί αυτού σήμερα. Οι άνθρωποι του έξυπνου χρήματος δεν είναι πλουτοκράτες, είναι μαφιόζοι τεχνοκράτες. Αναπτύσσουν μια συγκεκριμένη οικονομική τεχνολογία που δομεί μια επίπεδη πολιτική (μονόδρομοι, μια είναι η αλήθεια των αριθμών), ικανή να υποδουλώσει ολόκληρους λαούς με την «βούλησή τους». Το τεχνολογικό αυτό σύστημα μαθαίνει του πολίτες να υποτάσσονται στην μεταφυσική των αριθμητικών προσεγγίσεων της χρηματαγοράς. Είναι σαν το πολιτικό πλαίσιο δράσης των επιμέρους κοινωνιών να ρυθμίζεται από κάποια απαράβατα οικονομικά όρια και κάποιους αυτονόητους οικονομικούς κανόνες, που παράγονται έξω από τις σχέσεις εξουσίας και το ιδιαίτερο πλαίσιο ηγεμονίας, τα οποία ορίζουν ρεαλιστικά την κάθε μία από αυτές τις κοινωνίες, την μεταξύ τους σχέση και την θεσμοθετημένη ιεραρχία που δομείται στο πλαίσιο άσκησης των παγκόσμιων πολιτικών. Όταν ακούω να μιλούν για ρεαλισμό οι τραπεζίτες και οι χαζούληδες του νεοφιλελευθερισμού ξεκαρδίζομαι στα γέλια, καθώς η αριθμητική γλώσσα τους παπαγαλίζει ένα συγκεκριμένο πολιτικό μήνυμα, που κτίζει κλειστό πληροφορικό σύστημα. Οι μαθηματικοί, μηχανικοί και φυσικοί καταλαβαίνεται καλύτερα τι εννοώ, όσο για τους υπόλοιπους κρατήστε ότι με τα μαθηματικά μπορώ να αφηγηθώ ότι ιστορία επιθυμώ αποδεικνύοντας την ταυτόχρονα ρεαλιστικά. Μόνον που αυτό δεν είναι ρεαλισμός είναι πολιτική απάτη.

Το όπιον του λαού δεν είναι πλέον η θρησκεία, όπως έλεγε κατά την βιομηχανική εποχή ο πανέξυπνος Μαρξ, αλλά η θεοποίηση του κόσμου της αγοράς, κυρίως μέσω της τηλεόρασης και των Νέων ΜΜΕ. Αυτό εισαγάγει την ανθρωπότητα στην μετα-νεωτερικότητα, που δεν θα ολοκληρωθεί ως μεταμοντέρνο σύστημα ηγεμονίας αν δεν επιβληθεί και θεσμικά παγκόσμια διακυβέρνηση (:η διακυβέρνηση των μεταμοντέρνων γκάνγκστερ). Ο νεοφιλελευθερισμός είναι μια μετα-φονταμενταλιστική αφήγηση για να σε εξαπατήσει και να πάψεις να ρωτάς για τις πολιτικές σχέσεις που διαμορφώνουν τον αυτοματισμό στις αγορές και την «δικαιοσύνη τους». Ο νεοφιλελευθερισμός, πριν από όλα, είναι πολιτισμικό σύστημα για την κατασκευή αφελών καταναλωτών (όλων των επιπέδων, και εκλογέων βεβαίως-βεβαίως) και δομών ανοχής στις γκανγκστερικές συμπεριφορές για το καλό της «ελευθερίας επιλογής» (πρόσεξε την καταναλωτική αφήγηση!).

Ο νεοφιλελευθερισμός είναι το μέσο επίτευξης πολιτικής ηγεμονίας μιας κάστας μαφιόζων, οι οποίοι μετά την κατάρρευση του διπολικού συστήματος, επιχειρούν να συγκεντρώσουν ολόκληρη την παγκόσμια πολιτική ισχύ στα χέρια τους για να αποφύγουν ρίσκα από την πιθανή «αναρχοποίηση» του κόσμου. Εδώ δεν πρόκειται για ρύθμιση των καπιταλιστικών κρίσεων με τον παλαιό τρόπο, αλλά για μια νέα αντίληψη της ρύθμισης της υπερσυσσώρευσης, του πολέμου και της ειρήνης, έτσι ώστε να μειώνεται η πιθανότητα διάλυσης του παγκόσμιου συστήματος κυριαρχίας, εξαιτίας της ουσιαστικής, πέραν της θεσμικής, αποδυνάμωσης των κρατών. Οι γκάνγκστερ της μετανεωτερικότητας φοβούνται την αναρχία που προκαλεί η εξέλιξη του καπιταλισμού και επιχειρούν να δαμάσουν πολιτικά τον ίδιο τον καπιταλισμό με κρατικές και υπερεθνικές παρεμβάσεις, ικανές να τρελάνουν κάθε σοβαρό μύστη του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού. Ο μεταμοντέρνος γκάνγκστερ αποστρέφεται στην πραγματικότητα τον ίδιο τον καπιταλισμό, όπως ο παλαιότερος την κρατικά οργανωμένη αγορά, επαναφέροντας την αντίληψη των μαφιόζικων διεθνών ελέγχων επί των θεσμών που ορίζουν την κυκλοφορία χρήματος και αγαθών, την αξία, την αναδιανομή, την παραγωγή πλεονάσματος, τον μηχανισμό δημιουργίας κερδών και την παραγωγή υπεραξίας σε κάθε χώρα.

Αυτός είναι σήμερα ο βασικός ρόλος του ΔΝΤ, καθαρά πολιτικός και πλέον συντονιστικός, με προοπτικές να μεταβληθεί σε πυρήνα μιας παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσαρμοστούν και εναρμονιστούν οι περιφερειακές οικονομικές διακυβερνήσεις και κυρίως η ευρωζώνη, που υπό την ηγεσία της φιλόδοξης γερμανικής-εθνικής ελίτ, έτεινε να αυτονομηθεί. Με την κρίση που έσκασε στο εσωτερικό της, η ευρωζώνη παρέλυσε και η ΕΕ θίγεται ως πρότυπος μεταμοντέρνος θεσμός. Πλέον, η ρύθμιση της πολιτικής ισχύος διεθνώς, έρχεται ξανά σε μεγάλο βαθμό στα χέρια του χρηματοπιστωτικού λόμπυ και οι κίνδυνοι διάλυσης των γκανγκστερικών συμμοριών των ανθρώπων του έξυπνου χρήματος φαίνεται να διασκεδάζονται προς το παρόν.

Αν επιθυμείς να αντιδράσεις στην στρατηγική του ΔΝΤ, που χρεοκόπησε την Ελλάδα, σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι ή διαισθάνεσαι τον πολιτικό ρόλο της μαφίας που χρησιμοποιεί το όχημα αυτό για να ορίσει τις πολιτικές σχέσεις ηγεμονίας τοπικώς και παγκοσμίως ασφαλώς. Και τούτο δεν αποτελεί φαντασίωση, είναι κοινός ή, αν θέλετε, κυνικός ρεαλισμός. Λάβε δε υπόψιν ότι το διεθνές γκανγκστερικό σύστημα δεν αντλεί νομιμοποίηση από τις παραδοσιακές δομές της αστικής δημοκρατίας, αλλά αποκλειστικά από την λαϊκή ανοχή στο καθεστώς λειτουργίας των αγορών. Έτσι και οι γενικές εκλογές στις δημοκρατίες δυτικού τύπου, παύουν να συναρτώνται με κάποιου είδους «συμβολαίου με τον λαό» και αναπαριστούν αποκλειστικά την ανοχή του εκλογικού σώματος στο συμβόλαιο που υπογράφουν οι τοπικές ελίτ (επίσης γκανγκστερικού χαρακτήρα) με την θεσμική έκφραση της βούλησης των παγκόσμιων γκάνγκστερ που ελέγχουν τις πιστωτικές ροές. Η πίστωση είναι κυριολεκτικά μηχανισμός πολιτικού ελέγχου, πέραν από μηχανισμός οικονομικής ανάπτυξης προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, που ορίζει ασφαλώς το διεθνές γκανγκστερικό καθεστώς. Το πιστωτικό καθεστώς που διαμορφώνεται σε μία χώρα προδηλώνει και την πολιτική υπόσταση αυτής. Και αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό με τα σημερινά δεδομένα της διάστασης της χρεοκοπίας για την Ελλάδα!

Άρα, για να αφοπλίσουμε με την ψήφο μας τους γκάνγκστερ (ξένους και ντόπιους) πρέπει μέσω της κάλπης κατ’ αρχήν να δείξουμε ότι δεν ανεχόμαστε το πιστωτικό καθεστώς, όπως διαμορφώθηκε με μία σειρά αντισυνταγματικών μνημονίων και την δανειακή σύμβαση. Καταψηφίζοντας τα κόμματα και ευρύτερα τις πολιτικές δυνάμεις που συνυπέγραψαν το σύμφωνο (μνημόνιο) με την διεθνή των γκάνγκστερ, υποδηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε τις πολιτικές σχέσεις που ορίζουν την Ελλάδα ως μεταμοντέρνο υποτελές κρατίδιο της ΕΕ. Οι σχέσεις αυτές αντανακλώνται αμέσως και στις εσωτερικές πολιτικές σχέσεις, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον αυξημένων ανισοτήτων και δραματικού αποκλεισμού σε πολλά επίπεδα, με πλέον τραγική, ίσως, διάσταση, την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας και το αδιέξοδο μιας σημαντικής ομάδας μικρών επιχειρήσεων.

Έτσι δουλεύουν οι γκάνγκστερ. Χτυπάνε τους πλέον ασθενείς (η Ελλάδα εκτός από αφάνταστα προβληματική οικονομία, αποτελούνταν/συγκροτείται και από μία μεταπρατική, διεθνοπολιτικά αδύναμη και εύκολα χειραγωγήσιμη ελίτ) για να προκαλέσουν κρίση σε ένα σύστημα που παρουσιάζει τάσεις «αναρχικές», αυτονόμησης. Η ΕΕ μετά την παρούσα κρίση, είτε θα υπαχθεί εξολοκλήρου σε ένα σύστημα παγκόσμιου οικονομικού ελέγχου, που ήδη σχεδιάζεται με μία μορφή απείρως ευρύτερη από το ΔΝΤ, ή θα διαλυθεί, θίγοντας ασφαλώς τα συμφέροντα μίας νεοπαγούς γαλλογερμανικής συντηρητικής ελίτ, τα οποία έδειξαν «θρασείς» τάσεις αυτονόμησης. Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως πιόνι σε μία σκακιέρα διεθνούς πολιτικής. Η εκλογική απόρριψη του δικομματισμού και των δυνάμεων που άκριτα ομνύουν σε μια ήδη υπό αναδιάρθρωση ή διάλυση, ευρωζώνη, θα δείξει σε όλο τον κόσμο ότι οι Έλληνες συνειδητοποιούν την πραγματική διάσταση της τραγωδίας τους και ότι αρνούνται να συνεχίσουν να παίζουν τον ρόλο του πιονιού. Αν, μάλιστα, η ψήφος λάβει αριστερή κατεύθυνση, τότε ολόκληρη η υπόθεση πάνω στην οποία στηρίχθηκε το διεθνές παίγνιο των παγκόσμιων γκάνγκστερ θα τιναχθεί στον αέρα. Αν οι εκλογές δείξουν ότι δεν εξασφαλίζεται η ανοχή του λαού στο πλαίσιο των οικονομικών απειλών που αρθρώνονται για την χειραγώγησή του, τότε ίσως βιώσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των μεγάλων γκανγκστερικών συμμοριών (κυρίως σε διεθνές επίπεδο, αλλά και τοπικά στην Ελλάδα). Πράγματι, σε λίγους λαούς δίνεται ιστορικά η ευκαιρία να χαλάσουν διεθνή σχέδια και να ακυρώσουν ηγεμονικές υποθέσεις που βασίζονται στην άσκηση υπέρμετρης ψυχολογικής βίας για συμμόρφωση σε καταστροφικές για την κοινωνία τους, στρατηγικές! Αχρηστέψετε με την ψήφο σας την θεωρία των γκανγκστερικών παιγνίων. Έτσι κερδίζεται η ελπίδα σήμερα…

* Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης, ειδικός σε θέματα πολιτικής και διακυβέρνησης στην Ευρασία.

http://kostasxan.blogspot.com/2012/04/blog-post_1470.html

Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή σε χωριά του Ηρακλείου

ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ Ή ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ- Ή ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , Ο ΔΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ. Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΑΛΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά. Μπροστά ο Νίκος Μιχαλολιάκος


Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά. Μπροστά ο Νίκος Μιχαλολιάκος (Φωτογραφία: Eurokinissi )42Ads by Google

Πώς να βγάλετε χρήματα

Βγάλτε πάνω από 5000€ το μήνα. Διαβάστε πως ακριβώς λειτουργεί!

LeftaOnline.org

Ηράκλειο

Την αντίδρασή τους στο ενδεχόμενο να περιοδεύσουν στα χωριά της περιοχής μέλη του κόμματος «Χρυσή Αυγή» εξέφρασαν πολίτες και φορείς στα Αμιρά της Βιάννου Ηράκλειου.Κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να εμποδίσουν την παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής, η οποία ματαιώθηκε.Τόσο η «Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου», όσο και η Δημοτική Αρχή, πολίτες και φορείς της περιοχής τόνισαν ότι «ο λαός της Βιάννου, του δεύτερου μεγαλύτερου σε αριθμό θυμάτων Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα, δεν θα επιτρέψει στους νοσταλγούς του Χίτλερ να μεταβούν στον τόπο της θυσίας τονίζοντας ότι είναι ανεπιθύμητοι.Εξάλλου, ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης ανέφερε: «Είναι ελεύθεροι να μοιράσουν τα ψηφοδέλτιά τους, γιατί αυτό επιτάσσουν οι κανόνες της Δημοκρατίας. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να διαλαλήσουν τα φιλοναζιστικά τους αισθήματα και τους αγκυλωτούς σταυρούς. Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των θυμάτων της γερμανικής κατοχής και γενικότερα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής μας, τους ενημερώνουμε ότι στον τόπο μας είναι ανεπιθύμητοι».Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://amphiktyon.blogspot.com/2012/04/blog-post_7716.html

Με τον βιαστή σου δεν διαπραγματεύεσαι!

Με τον βιαστή σου δεν διαπραγματεύεσαι, του αλλάζεις την Παναγία!
Με αφορμή όσα διαβάζω και όσα ακούω στα Μ.Μ.Ε. τις τελευταίες ημέρες (και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μην προσβάλλω κανέναν…αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω)….Εκτός από τις εκλογές και τον ψηφοζητουλισμό υπάρχει και η ουσιαστική διεκδίκηση της ζωής!

Το δίλημμα «ναι ή όχι στο μνημόνιο» και κατά συνέπεια όλες αυτές οι «τακτικές» που προτείνονται από διάφορους κομματικούς ή εκλογικούς σχηματισμούς είναι πολιτικά αδόκιμο, τελείως αποπροσανατολιστικό, αλλά κυρίως είναι επικίνδυνο.

Αρχικά, επειδή έτσι ανάγεται η στάση απέναντι στα ήδη ψηφισμένα αντιλαϊκά μέτρα ως το κύριο κριτήριο διαχωρισμού, ενώ αυτό είναι απολύτως επουσιώδες και έπειτα, επειδή έτσι αποκρύπτεται η σχέση που υπάρχει μεταξύ αιτίας (καπιταλιστικό σύστημα) και αποτελέσματος (π.χ. μνημόνιο).
Με αυτόν τον τρόπο, αντί να διαμορφώνεται η ταξική συνείδηση -σε συγκυρίες που είναι ευνοϊκές για να διαμορφωθεί (εάν όχι τώρα πότε;;;) – ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου και πάλι εγκλωβίζεται σε «μετριοπαθή όνειρα» (π.χ. επαναδιαπραγμάτευση χρέους -πιο επικίνδυνη ηλιθιότητα από αυτή δεν έχω ακούσει δεδομένου ότι ουσιαστικά δεν έχεις κανένα διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια σου, χώρα της καπιταλιστικής περιφέρειας είσαι και η “τύχη” σου έχει προαποφασιστεί από τις καπιταλιστικές μητροπόλεις – κ.λ.π.) και δεν ριζοσπαστικοποιείται.

Και όπως λέει και ο δάσκαλός μου ο Γιώργος ο Ρούσσης “ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ”!!!


Ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου, λοιπόν, διαμορφώνει ψευδαισθήσεις (ψευδαισθήσεις που θα είναι -όπως είναι φυσικό- επιφανειακές, ευκαιριακές και μικρής διάρκειας με συνέπεια να ακολουθήσει η απογοήτευση με τα γνωστά αποτελέσματα που αυτή έχει π.χ. κοινωνική απομόνωση, πολιτική απάθεια κ.λ.π.) ότι εάν απομακρυνθούν οι πολιτικάντηδες/”προδότες” τα προβλήματα του λαού θα “λυθούν”. Εδώ, διαπιστώνεται ένα άλλο στοιχείο αποπροσανατολισμού, δεδομένου, ότι “προδίδεις, κάτι στο οποίο ανήκεις”. Επιμελώς όμως, αποκρύπτεται ότι αυτοί οι τύποι δεν ήταν ποτέ “δικοί μας”, οι εξουσιαστές μας ήταν και είναι οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για προδοσία!

Μια άλλη ψευδαίσθηση που καλλιεργείται είναι ότι «εάν τιμωρηθούν τα λαμόγια που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα» (π.χ. κωμωδία Τσοχατζόπουλου) η κατάσταση θα βελτιωθεί και θα ζήσουμε και πάλι «ήσυχοι και με αξιοπρέπεια».

Τέτοιου είδους “μέθοδοι” – και αυτό είναι το χειρότερο όλων – ανοίγουν τον δρόμο για κατάπτυστες «συμμαχίες» που όχι μόνο δεν έχουν εκ των πραγμάτων κανέναν στρατηγικό στόχο –γι’ αυτό είναι προορισμένες σύντομα να αποτύχουν- αλλά απενοχοποιούν στην ατομική και την συλλογική συνείδηση φασίστες (π.χ. “ανησυχούν” κάποιοι πολύ με την άνοδο της “αντιμνημονιακής”, επίσης, Χρυσής Αυγής!!!), φιλελεύθερους (π.χ. Καμμένος), νεοφιλελεύθερους (π.χ. Μάνος) και όλους εκείνους που ο λαός θα έπρεπε να τους αντιλαμβάνεται ως εχθρούς και να τους πολεμάει.

Γνωρίζω ότι σε τέτοιου είδους κοινωνίες υπάρχει από την άρχουσα τάξη χειραγώγηση των λέξεων με αποτέλεσμα να μην κατανοεί κανείς την σημασία τους οπότε η κατηγοριοποίηση “δεξιός/αριστερός” δεν εκφράζει τίποτα, πια. Και όπως λέει και ο Εντουάρντο Γκαλεάνο “για να ανακτήσουν οι λέξεις το νόημά τους, πρέπει να αρχίσουμε από τις πράξεις: πες μου τι κάνεις για να σου πω ποιος είσαι, ακόμα κι αν πεις ότι δεν είσαι αυτό που είσαι”….

Το κείμενο έγραψε η φίλη και συντρόφισσα Victoria del Proletariado

Τέλος αναδημοσίευσης, και το κλασικό σχόλιο από εμένα…..

Όταν ψαρεύεις σε θολά νερά (από όπου και αν προέρχεσαι) δύο πράγματα είναι σίγουρα…… Το πρώτο είναι πως ψάχνεις για ψάρια……και το δεύτερο, πως μέσα στη λάσπη που σηκώνεις, αν σε δαγκώσει κάποιο φίδι (ακόμα και κάποιο που πρόσφατα εκκολάφθηκε από το αυγό του) δεν έχεις δικαίωμα να απορείς…

Αν απορήσεις, μην μας το πεις.

Χαμογελάτε…

http://wp.me/p1pa1c-gSe
 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/04/blog-post_8865.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters