Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή σε χωριά του Ηρακλείου

ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ Ή ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ- Ή ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , Ο ΔΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ. Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΑΛΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά. Μπροστά ο Νίκος Μιχαλολιάκος


Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά. Μπροστά ο Νίκος Μιχαλολιάκος (Φωτογραφία: Eurokinissi )



42



Ads by Google

Πώς να βγάλετε χρήματα

Βγάλτε πάνω από 5000€ το μήνα. Διαβάστε πως ακριβώς λειτουργεί!

LeftaOnline.org

Ηράκλειο

Την αντίδρασή τους στο ενδεχόμενο να περιοδεύσουν στα χωριά της περιοχής μέλη του κόμματος «Χρυσή Αυγή» εξέφρασαν πολίτες και φορείς στα Αμιρά της Βιάννου Ηράκλειου.



Κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να εμποδίσουν την παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής, η οποία ματαιώθηκε.



Τόσο η «Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου», όσο και η Δημοτική Αρχή, πολίτες και φορείς της περιοχής τόνισαν ότι «ο λαός της Βιάννου, του δεύτερου μεγαλύτερου σε αριθμό θυμάτων Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα, δεν θα επιτρέψει στους νοσταλγούς του Χίτλερ να μεταβούν στον τόπο της θυσίας τονίζοντας ότι είναι ανεπιθύμητοι.



Εξάλλου, ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης ανέφερε: «Είναι ελεύθεροι να μοιράσουν τα ψηφοδέλτιά τους, γιατί αυτό επιτάσσουν οι κανόνες της Δημοκρατίας. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να διαλαλήσουν τα φιλοναζιστικά τους αισθήματα και τους αγκυλωτούς σταυρούς. Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των θυμάτων της γερμανικής κατοχής και γενικότερα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής μας, τους ενημερώνουμε ότι στον τόπο μας είναι ανεπιθύμητοι».



Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://amphiktyon.blogspot.com/2012/04/blog-post_7716.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters