Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Captagon: Το ναρκωτικό των τζιχαντιστών με... ρίζες από το 1926

Ο γνωστρός ψυχίατρος Δημήτρης Γρίβας είχε αναλύσει διεξοδικά το περιβόητο ναρκωτικό των τζιχαντιστών

Όταν το τέρας του Δρ. Φρανκενστάιν στράφηκε εναντίον του δημιουργού του, άρχισαν να «ανακαλύπτονται» πλείστες όσες ερμηνείες της βάρβαρης «ανθρωποθυσιαστικής» συμπεριφοράς του, που αποσκοπούσαν στον αποπροσανατολισμό της προσοχής της κοινής γνώμης από τις ευαπόδεικτες ευθύνες του ιδίου και των συνεργών του…

Πάνω από μισό δισ. δολάρια η αξία των Captagon που κατασχέθηκαν στον Πειραιά


Σε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια ανέρχεται η αξία των 33 εκατομμυρίων «χαπιών των τζιχαντιστών»

Σε πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια ανέρχεται η αξία των Captagon που κατασχέθηκαν στον Πειραιά με τις αρχές να κάνουν για τη μεγαλύτερη ποσότητα του «χαπιού των τζιχαντιστών» που εντοπίστηκε παγκοσμίως.

Η Ελλάδα μπήκε από τις ΗΠΑ στην λίστα με τις επικίνδυνες χώρες, για τρομοκρατικές επιθέσεις

Ειδοποίηση ασφαλείας εξέδωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα (29/11/19) όπου καλεί τους πολίτες να προσέχουν κατά την περίοδο των εορτών καθώς υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν χτυπήματα από εξτρεμιστές σε χώρους λατρείας, δηλαδή εκκλησίες!

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ το BLACK FRIDAY,

“..ξεκίνησε στην Αμερική πριν εκατοντάδες χρόνια.Ήταν η μέρα που “έπεφταν ” οι τιμές των ΣΚΛΑΒΩΝ, επειδή λόγω της εποχής του χρόνου δεν υπήρχε ανάγκη για το άμεσο μάζεμα του καλαμποκιού και των άλλων καρπών.

Αυτό γιορτάζουν σήμερα οι Αμερικάνοι.
Εσύ όμως γιορτάζεις τον οχετό της Αμερικάνικης Ιστορίας από τη μια… αλλά ταυτόχρονα και τη δική σου πραγματικότητα από την άλλη…»
« Οι Νέγροι ή οι Μαύροι πουλιόντουσαν και αγοραζόντουσαν περίπου όπως τους χοίρους…….

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ: "ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ" !

George Adalis BΑυτούς που λυπάμαι περισσότερο, είναι οι καθωσπρέπει κύριοι και κυρίες. Οι εκατοντάδες χιλιάδες politicaly correct συνάνθρωποί μας. Ολοι αυτοί που μας κοιτάν περίεργα ή ακόμη και με μίσος γιατί τους λέμε την αλήθεια κατάμουτρα. Ολοι αυτοί που ενώ ξέρουν ότι έχουμε δίκιο, εντούτοις δεν χάνουν ευκαιρία να μας χλευάσουν. Σ αυτούς θα απευθυνθώ λοιπόν σήμερα!
Ακούστε λοιπόν αντράκια και κοριτσάκια μου!
Ο χρόνος στην κλεψύδρα έχει τελειώσει ήδη. Μην αυταπατάστε.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ

Στις 26 Νοεμβρίου 2019 μια ομάδα ρωσικών ειδικών υπηρεσιών σε αποστολή αυτοκτονίας κατέστρεψε μια κυψέλη Ερπετοειδών (τα μέσα τους αποκαλούν Anunnaki), 44 μίλια δυτικά της Κωνσταντινούπολης, κοντά στη θάλασσα του Μαρμαρά, σύμφωνα με τον πράκτορα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Υπηρεσίας (FSB) Dimitri Osmosovich.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters