Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ

Στις 26 Νοεμβρίου 2019 μια ομάδα ρωσικών ειδικών υπηρεσιών σε αποστολή αυτοκτονίας κατέστρεψε μια κυψέλη Ερπετοειδών (τα μέσα τους αποκαλούν Anunnaki), 44 μίλια δυτικά της Κωνσταντινούπολης, κοντά στη θάλασσα του Μαρμαρά, σύμφωνα με τον πράκτορα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Υπηρεσίας (FSB) Dimitri Osmosovich. Οι στρατιώτες των Spetznas, είπε, είχαν φυτέψει μια "συσκευή δολοφονίας Ερπετοειδών" σε ένα παλιό εργοστάσιο πυρομαχικών, το οποίο τα πλάσματα χρησιμοποιούσαν για να ξεκινήσουν εισβολές στην κεντρική Τουρκία. Οι ελίτ στρατιώτες του Πούτιν παράκαμψαν με θαυματουργό τρόπο τις περιπολίες και τις παγίδες των Ερπετοειδών για να τοποθετήσουν το καινοτόμο όπλο σε μια στήλη στήριξης στο κέντρο της δομής.
Στις 13:59 (τοπική ώρα), πυροδότησαν το όπλο, εξαϋλώνοντας τον εαυτό τους και σχεδόν 100 μοχθηρούς Ερπετοειδείς πολεμιστές σε μια πρωτοφανή πράξη ηρωικής γενναιότητας.
Ο Osmosovich λέει ότι το όπλο είναι μια συσκευή τριών σταδίων:
Πρώτον, εκπέμπει μια συνεχή έκρηξη υπόηχων στα ή κάτω από τα 10Hz, συχνότητες που αποδείχθηκαν ότι "αναισθητοποιούν" τους Ερπετοειδείς σε μια προσωρινή, κατατονική κατάσταση. Αυτό τους εμποδίζει να χρησιμοποιήσουν τα αγαπημένα τους μέσα μεταφοράς, τις διαδιάστατες πύλες, μόνο που μπορούν να βλέπουν.
Στη συνέχεια, ακτινοβολεί "επεκτεινόμενους παλμούς πλάσματος" που θερμαίνουν τον περιβάλλοντα αέρα στους 2500 βαθμούς Κελσίου, αρκετά ζεστός ώστε όχι μόνο να λιώσει το δέρμα των Ερπετοειδών αλλά και να τους υγροποιήσει ενδο και εξω-σκελετικά.
Τρίτον, το όπλο εκπέμπει ένα "σεισμικό κύμα εκτόπισης" που καταστρέφει τη μοριακή δέσμευση σε κυτταρικό επίπεδο. Η σωρευτική επίδραση του εγγυάται ότι τίποτα στη Γη - ανθρώπινο ή εξωγήινο - επιβιώνει την έκρηξη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει ακτίνα θανάτου 2,5 χλμ.
Οι μετέπειτα επιπτώσεις περιλαμβάνουν σεισμική αστάθεια και μετατόπιση του φλοιού μέχρι και 100 χιλιόμετρα από το σημείο έκρηξης, εξήγησε ο Osmosovich.
Στην πραγματικότητα, ένας σεισμός μεγέθους 5,7 συνέπεσε με την έκρηξη και η USGS και άλλοι οργανισμοί παροχής πληροφοριών έβαλαν το επίκεντρο στη θάλασσα του Μαρμαρά, περισσότερο από 50 χιλιόμετρα από τη φωλιά των Ερπετοειδών. Παρά τις αποκλίσεις απόστασης, ο Osmosovich είπε ότι το όπλο μπορεί να προκαλέσει σεισμούς οπουδήποτε μέσα στη ζώνη καταστροφής 100χλμ.
«Το όπλο είναι ατελές. Δεν είχαμε χρόνο να το βελτιώσουμε. Ανακαλύψαμε ότι λειτουργεί εναντίον αυτών των Ερπετοειδών και το χρησιμοποιήσαμε. Η μοναδική δυναμική του όπλου καθιστά αδύνατο να πούμε πού, αν υπάρξουν, θα προκληθούν σεισμοί μέσα στη ζώνη. Στην πραγματικότητα, ο Πρόεδρος Πούτιν κάλεσε τον Ερντογάν και τον προειδοποίησε ότι η βόμβα θα μπορούσε να προκαλέσει σεισμό μεγέθους 5,7 Ρίχτερ στην Τουρκία», δήλωσε ο Osmosovich.
Ο Ερντογάν φέρεται να δήλωσε στον Πούτιν να «το κάνει», με πλήρη γνώση της καταστροφικής δύναμης του όπλου και της πιθανότητας πρόκλησης καταστροφικών ζημιών.
«Ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν ότι δεν τον νοιάζει αν πέθαιναν 1000 Τούρκοι, αρκεί οι Ερπετοειδείς να έχουν σκοτωθεί μαζί τους.
Ήταν πρόθυμος να θυσιάσει 1000 ανθρώπους για να σώσει εκατομμύρια άλλους, το σήμα ενός αληθινού ηγέτη. Ο Πούτιν του είπε ότι οι Ερπετοειδείς μπορεί να επανέλθουν σε μεγαλύτερους αριθμούς, όπως έκαναν μετά από επιθέσεις στην Υεμένη και το Αφγανιστάν. Αλλά ο Ερντογάν ήθελε να καταστραφούν. Το μίσος του Πούτιν για όλους αυτούς τους εξωγήινους τον ανάγκασε να βοηθήσει. Οκτώ Ρώσοι μαχητές Spetznaz θυσιάστηκαν για την αποστολή, για την οποία ήταν εθελοντές, ο καθένας από αυτούς. Είναι αναμφισβήτητα παρασημοφορημένοι, μεταθανάτια, με το μετάλλιο «Ήρωας της Ρωσικής Ομοσπονδίας», για εμφανείς πράξεις απαράμιλλης γενναιότητας. Είναι μεγάλη τιμή», ανέφερε ο Osmosovich.
Η νίκη επί των παρασίτων κοντά στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, δεν έχει λύσει όλα τα δεινά της Τουρκίας από τους Ερπετοειδείς.
Όπως αναφέρθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2017, ο Ερντογάν ζήτησε από τον Πούτιν να εξαλείψει ένα συγκλονιστικό συγκρότημα Ερπετοειδών που κατέστρεψε μια τουρκική στρατιωτική διμοιρία κοντά στην πόλη του Mardin.
Το Κρεμλίνο γνωρίζει τουλάχιστον έξι οχυρά Ερπετοειδών (Annunaki). Σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία πληροφοριών, η πρωτεύουσα των φωλιών Ερπετοειδών βρίσκεται στη Συρία και τουλάχιστον ένας θύλακας εξωγήινων εισβολέων βρίσκεται στο Ιράκ, το Ιράν και την Υεμένη. Το Κρεμλίνο γνωρίζει για τουλάχιστον μια δεκαετία σχετικά με αυτά τα κακόβουλα εξωγήινα όντα και ο πρόεδρος Πούτιν έχει διατάξει τον ανώτερο αρχηγό του να διερευνά στρατηγικές για να εμπλακεί και να νικήσει όλα τα εξωγήινα κρησφύγετα.

Σύγκριση μέσου ανθρώπου και Βασιλικού Λευκού Δρακόνειου.
Μερικές λεπτομέρειες από τον πράκτορα του Ρωσικού Ομοσπονδιακού Γραφείου Πληροφοριών Dimitri Osmosovich.
Οι Ερπετοειδείς είναι απρόσβλητοι από τα συμβατικά πυροβόλα και βαλλιστικά όπλα, αλλά είναι εξαιρετικά τρωτοί στα όπλα με βάση τον ήχο επόμενης γενιάς. Οι σφαίρες αναπηδούν πάνω τους, αλλά τα λέιζερ τους εξαϋλώνουν κατά την επαφή.
Ο υψηλός ήχος πλάτους 700kHZ έως 2,3mHz προκαλεί έντονο πόνο και αποπροσανατολισμό στους Ερπετοειδείς.
Τα όντα είναι δίποδα ανθρωποειδή μεταξύ 2,5 και 4,5 μέτρα σε ύψος. Κάποιοι έχουν μεγάλα γαμψά νύχια στα χέρια τους ενώ άλλοι μοιάζουν πιο πολύ σε φολιδωτούς ανθρώπους. Η μεταβολή του ύψους αποδίδεται στην πολλαπλή αναπαραγωγή ή κλωνοποίηση των Ερπετοειδών με άλλα είδη.
Η καταπολέμηση αυτών των Ερπετοειδών συμβαίνει βαθιά σε ένα δίκτυο σπηλαίων διασκορπισμένων σε ολόκληρο το Συριακό τοπίο. Επιπλέον, έχουν κατασκευάσει αστροπύλες που τους επιτρέπουν να μεταφέρονται αμέσως από μια τοποθεσία σε μια άλλη. Οι πύλες είναι αόρατες για την ανθρώπινη όραση, και οι Ερπετοειδείς τις προστατεύουν οπτικά από οτιδήποτε δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσει φως στα 400 Αngstroms. Κάτι που οι άνθρωποι δεν μπορούν.
Ο αριθμός των πυλών που έχουν είναι άγνωστος. Όταν οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις προσπαθούν να εμπλακούν μαζί τους, απλώς εισέρχονται σε μια πύλη και υλοποιούνται αλλού. Τουλάχιστον ένας Ερπετοειδής συνελήφθη, αλλά οι πληροφορίες που έδωσε δεν είναι γνωστό αν είναι αληθινές ή όχι.
Μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστό πόσες από τις δυνάμεις τους υπάρχουν. Ο πρόεδρος Πούτιν ξοδεύει τεράστιες ποσότητες χρημάτων για να πολεμήσει τα κρησφύγετα των Ερπετοειδών που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί.
Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις σκοτώθηκαν σε μάχη με τους Ερπετοειδείς.
Ρωσικές και τουρκικές δυνάμεις συγκρούστηκαν με τους Ερπετοειδείς στη Συρία. Στις προκαθορισμένες ώρες της 13ης Οκτωβρίου 2017, μια κοινή ρωσική / τουρκική στρατιωτική μονάδα συγκρούστηκε με τους εισβολείς των Ερπετοειδών 30 μίλια βόρεια του δυτικού Χαλεπίου κοντά στα τουρκικά / συριακά σύνορα. Μια τουρκική στρατιωτική συνοδεία αποτελούμενη από 100 κομμάντος και πολλαπλές τεθωρακισμένες μονάδες μεταφοράς προσωπικού με ρωσικές ειδικές μονάδες μάχης Spetznaz και εξωγήινους ειδικούς από τη Ρωσία.
Ο Πρόεδρος Πούτιν και ο Πρόεδρος Ερντογάν συμφώνησαν την επιχείρηση μετά από επιβεβαιωμένες αναφορές μη ανθρώπινων οντοτήτων που μαζεύονταν κοντά στα σύνορα της μαχόμενης πόλης του Χαλεπίου. Ο Πρόεδρος Ερντογάν επιζήτησε τη βοήθεια του Πούτιν μαθαίνοντας πως λεγεώνες Ερπετοειδών μπορεί να εγκαταλείψουν τη Συρία, έναν τομέα που γνωρίζει ότι κατοικείται από Ερπετοειδείς και μαστίζουν αυτή την περιοχή για χιλιετίες. Παρά τις δεσμεύσεις του Ερντογάν προς το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, ο Πούτιν ήταν συγκαταβατικός με την υπεράσπισή του, εξ άλλου η Τουρκία υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία για την αντιμετώπιση της εναέριας άμυνας S-400 από τη Ρωσία. Επιπλέον, ο Πούτιν βλέπει τους Ερπετοειδείς ως ιό που πρέπει να σβηστεί από τον πλανήτη.
Η ίδια πηγή αναφέρει: «Οι ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις έχουν πολεμήσει στο παρελθόν τους Ερπετοειδείς. Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε χάσει τρεις εκστρατευτικές δυνάμεις σε εξωστρεφείς συγκρούσεις στην περιοχή. Χάσαμε, γιατί αυτά τα πλάσματα είναι σχεδόν απρόσβλητα στα βαλλιστικά όπλα, αυτή τη φορά είχαμε το πλεονέκτημα επειδή ανακαλύψαμε ότι δεν είχαν άμυνα ενάντια σε ενεργειακά όπλα μεσαίας ισχύος. Το πώς ο Πούτιν το γνωρίζει αυτό είναι ασαφές. Υπάρχουν αναφορές για έναν αιχμαλωτισμένο Ερπετοειδή ο οποίος δήθεν χρησιμοποιήθηκε για να δοκιμάσει διαφορετικά είδη μη συμβατικών όπλων όπως λέιζερ και κατευθυνόμενα όπλα δέσμης ενέργειας.»
Επίσης είπε: «Η στρατιωτική μονάδα χρησιμοποίησε τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ που είχαν τοποθετηθεί σε όχημα και είχε παράγει σταθερή έκρηξη ενέργειας 10kW που εξαϋλώνει τους Ερπετοειδείς κατά την επαφή. Επειδή οι Ερπετοειδείς κρύφτηκαν σε ένα δίκτυο σπηλαίων και χρειάστηκε οι τουρκικές δυνάμεις να τους ξετρυπώσουν, υπέστησαν έναν ανεπιβεβαίωτο αριθμό θυμάτων κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης μάχης διάρκειας δύο ωρών. Πολλοί Τούρκοι κομμάντος πήγαν στο σπήλαιο για να συναντήσουν τη μοίρα τους προσπαθώντας να περικυκλώσουν τους Ερπετοειδείς.
Οι Τούρκοι στρατιώτες έπρεπε να τους τραβήξουν έξω για να τους χτυπήσουν οι Ρώσοι στρατιώτες. Οι Ερπετοειδείς μπορεί να είναι έξυπνοι, αλλά όχι και τόσο έξυπνοι, γιατί αν είχαν μείνει βαθιά στις σπηλιές τα όπλα στα οχήματα δεν μπορούσαν να τους χτυπήσουν. Αλλά συνέχισαν να βγαίνουν έξω από το σπήλαιο για να εκδικηθούν τους πεσμένους τους συντρόφους τους και δύο-δύο έπεσαν. Υπολογίστηκαν ότι 50 με 75 Ερπετοειδείς καταστράφηκαν από αυτή τη νέα ρωσική τεχνολογία.
Κομμάντος Spetsnaz στη Συρία.
Ο πράκτορας Dimitri Osmosovich συνεχίζει παρουσιάζοντας μια άλλη περίπτωση με Ερπετοειδείς στη Συρία.
«Περίπου 150 στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών και δυο δωδεκάδες "σύμβουλοι" διέφυγαν από μια ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ στρατοπέδευση στο Manbij της Συρίας, αφού έλαβαν αξιόπιστες αναφορές εξωγήινων εισβολέων που κατευθύνονταν προς το μέρος τους.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έχει ζωντανή πρόσβαση σε επιθέσεις κατά Ερπετοειδών σε παγκόσμιο επίπεδο, έκανε επείγουσα έκκληση στον Πρόεδρο Τράμπ, προειδοποιώντας τον ότι μια ορδή Ερπετοειδών είχε «υλοποιηθεί» σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από τον Manbij και ταξιδεύει ταχύτατα προς το αμερικανικό στρατόπεδο.
Παρόλο που ο Πούτιν απέρριψε την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στη βόρεια Συρία, η έχθρα του απέναντι στους κακόβουλους εξωγήινους τον ανάγκασε να προειδοποιήσει το Τράμπ για τον επικείμενο θάνατο των στρατιωτών.
Κατ 'αρχάς, ο Τράμπ δεν πίστευε τον Πούτιν. Σκέφτηκε ότι ο Πούτιν το κατασκεύασε ο ίδιος. Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι “Ερπετοειδείς” του Πούτιν ήταν μάλλον στρατιώτες του Συριακού Αραβικού Στρατού (ΣΑΑ) που ήθελαν να εκδικηθούν τους πεσμένους συντρόφους τους και ότι οι Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις θα μπορούσαν να τους ξαποστείλουν με ευκολία. Έτσι, ο Πούτιν έστειλε κρυπτογραφημένες φωτογραφίες και βίντεο του Κρεμλίνου από τους Ερπετοειδείς πολεμιστές που σφαγιάζουν Σύριους πολίτες κοντά στο Ras al-Ayn. Καταλαβαίνω ότι ο Tραμπ θα είδε τις φωτογραφίες και τα βίντεο με αναισθητοποιημένη σιωπή και ευχαρίστησε τον Πούτιν για τις πληροφορίες».
Ένα ανεξακρίβωτο ανακοινωθέν του Λευκού Οίκου ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ προσωπικά επικοινώνησε με το Στρατηγό Ρίτσαρντ Ντ. Κλάρκ, διοικητή της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, και του έδωσε εντολή να εκκενώσει αμέσως όλο το προσωπικό των ΗΠΑ από το Manbij.
Όταν ο γεμάτος αμηχανία Στρατηγός ζήτησε μια εξήγηση, ο Tραμπ δήλωσε φανερά: "Μην αμφισβητείτε την εξουσία μου. Είμαι ο πρόεδρος. Πείτε στους άντρες σας να φύγουν, να τρέξουν, να φτάσουν στα ελικόπτερα".
Λίγο αργότερα, εφεδρικά ελικόπτερα από το 160ο Σύνταγμα Αεροπορίας Ειδικών Επιχειρήσεων, γνωστά ως Night Stalkers, άρχισαν να εξάγουν τις επιτόπιες δυνάμεις. Άλλοι έφυγαν σε τζιπ Hummers ή άλλα στρατιωτικά οχήματα. Μέσα σε 30 λεπτά από την κλήση του Tραμπ στον Στρατηγό Clarke, το στρατόπεδο έμεινε έρημο, εγκαταλείφθηκε εντελώς.
Ένας πράκτορας Ειδικών Δυνάμεων ισχυρίστηκε ότι είδε μια "μαζική, στροβιλιδοφόρα καταιγίδα" που κατέφθανε στο βάθος. Ο Osmosovich είπε ότι η αμμοθύελλα ήταν ένα αδιαπέραστο κύμα των εισβολέων Ερπετοειδών που θα είχαν ισοπεδώσει το στρατόπεδο και θα σφαγιάζονταν όλοι στην πορεία τους, αν ο Tραμπ δεν διέταζε την εκκένωση.
Ο Osmosovich συνεχίζει : «Σε απόσταση 15χλμ. από το στρατόπεδο σταμάτησαν και εξαφανίστηκαν σαν αέρας, πιθανότατα με τα προτιμώμενα μέσα μεταφοράς τους - τις διαδιάστατες πύλες».
Ερωτηθής γιατί οι Ερπετοειδείς διέκοψαν την επίθεση ή δεν τηλεμεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο, ο Osmosovich είπε τα εξής: «Οι Ερπετοειδείς είναι ιδιότροποι και απρόβλεπτοι. Οι τακτικές τους είναι ρευστές.
Κάθε φορά που πιστεύουμε ότι τους καταλαβαίνουμε, κάνουν κάτι καινούργιο. Αλλά το ίδιο και εμείς. Και ίσως τώρα ο Πρόεδρός σας Tραμπ θα πάρει σοβαρά την απειλή των Ερπετοειδών. Το στρατόπεδο θα είχε καταστραφεί και οι στρατιώτες θα είχαν σκοτωθεί ».
Την επόμενη μέρα, ένα πλήρωμα ειδήσεων του RT επισκέφθηκε το συγκρότημα. Βίντεο υποδηλώνει πως οι αμερικανικές δυνάμεις έκαναν μια βιαστική υποχώρηση, δεδομένου ότι είχαν αφήσει πίσω όπλα, υλικό, έπιπλα, προσωπικά αντικείμενα, ημιτελή δείπνα, ακόμη και κατοικίδια ζώα.
Ένα μικρό εγκαταλελειμμένο σκυλί και μια γάτα χαιρέτισαν την RT ομάδα. Η Aida Almasi, μια ανταποκρίτρια του RT, δήλωσε: "Ο αμερικανικός στρατός έφυγε πάρα πολύ γρήγορα, κάτι πρέπει να τους κατατρόμαξε".
Στις 5 Οκτωβρίου 2019 οι ρωσική υπηρεσία πληροφοριών εντόπισε μέσω ειδικών drones μια άλλη φωλιά Ερπετοειδών σε Νορβηγική περιοχή όπου και έπληξε με 12 κομμάντος Spetsnaz χωρίς καμία απώλεια. Παρόμοιες επιχειρήσεις έχουν συντελεστεί εκ μέρους των ρωσικών ειδικών δυνάμεων και σε άλλα μέρη του κόσμου όπως στο Ιράκ και την Υεμένη.
Μαζικές επιχειρήσεις εξόντωσης των υπόλοιπων Ερπετοειδών συμβαίνουν ακόμη και σήμερα ειδικότερα στην Κεντρική Αφρική και την Νότια Αμερική όπου πρόσφατα είχαμε και τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές οι οποίες αποδίδονται σε αυτές τις επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters