Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ όπως το γράφουν ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Η σημερινή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί, έχει «τρελάνει» τους Έλληνες, διότι κανείς δεν μπορεί να διακρίνει, ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ σε όλα αυτά που συμβαίνουν.


Δικαίως λοιπόν έχουν αντιληφθεί πως ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ χωρίς όμως να γνωρίζουν ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, αφού ακόμα και στα σχέδια συνομωσίας , η εικόνα είναι μπερδεμένη. Σήμερα θα το ξεμπερδέψουμε αυτό το «κουβάρι», για να μάθουμε ΑΚΡΙΒΩΣ βάσει ποιού σχεδίου φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση, αλλά και να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ όλο το βρώμικο και ύπουλο σχέδιο, που ετοιμάζουν για το μέλλον.

Αυτή η αποκάλυψη θα έχει ένα αποτέλεσμα. ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, προς όφελος των Ελλήνων.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ»

Όταν στις αρχές της δεκαετίας του 80’ διάβασα κάποια έντυπα και αργότερα κάποια βιβλία, που είχαν ως αντικείμενο την προσπάθεια κάποιας οργάνωσης να ελέγχξει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και μέσω αυτής να ελέγχξει το μέλλον των κρατών και των λαών, τότε μου φάνηκε σαν ένα σενάριο συνομωσίας. Την οργάνωση την έλεγαν ..ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.. και ο καταστατικός χάρτης της οργάνωσης, ήταν τα ...ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ των σοφών της ΣΙΩΝ....

Τα ..Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.. για όσους αναγνώστες δεν γνωρίζουν, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που περιγράφουν με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ όλο το ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που έχουν καταστρώσει οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, με σκοπό την μεθοδική και ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ εφαρμογή τους, μέχρι να πετύχουν τον βασικό τους στόχο, που είναι η κατάκτηση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Σήμερα, γνωρίζω πως αυτό το ..σενάριο.. , είναι ο μεγαλύτερος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, που μόνο ο ΘΕΟΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν να το σταματήσουν.

Αυτά τα έγγραφα , ήταν κάποια ντοκουέντα γραμμένα περίπου το 1760 μ.Χ.!!!!! (140 χρόνια πριν ιδρυθεί επίσημα ο Διεθνής Σιωνισμός), που ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ την ΠΟΡΕΙΑ του ΚΟΣΜΟΥ. Αυτό που έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση , είναι πως μέσα από τις διακυρήξεις τους και τα ..πρωτόκολλα.., αυτό που λαμβάνει ο αναγνώστης είναι ένα πνεύμα ΜΙΣΟΥΣ και ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ κατά του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και ο βασικός στόχος , δείχνει πως είναι η εξαφάνιση του, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέσον και τρόπο. Με λίγα λόγια θεωρούν τον Χριστιανισμό το μεγαλύτερο εμπόδιο στα απάνθρωπα σχέδιά τους.

Αυτή η κακοποιός και εκδικητική μορφή του Σιωνισμού κατά του Χριστιανισμού, δεν μπορεί να γίνει κατανοητή, εκτός αν μελετηθεί σε συσχετισμό με την ΚΑΤΑΔΙΚΗ και την ΣΤΑΥΡΩΣΗ του Μεσσία Ιησού Χριστού. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ λοιπόν και με δεδομένο πως ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ του Σιωνισμού, είναι πως ο Μεσσίας Χριστός δεν έχει έρθει ακόμα αλλά ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ, μπορεί να γίνει κατανοητό το μίσος που τρέφουν για τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό, αφού Η ΕΛΛΑΔΑ είναι αυτή που ΔΕΧΘΗΚΕ το Ιησού Χριστό που εκείνοι σταύρωσαν και ΔΙΕΔΩΣΕ τον Χριστιανισμό στον κόσμο.

Σε συνδιασμό με αυτό το άρθρο θα γίνει κατανοητός ο λόγος ίδρυσης του Διεθνούς Σιωνισμού, καθώς και οι στόχοι του. (Άρθρο: “Η Ελλάς στο στόχαστρο του Σιωνισμού. Η αλήθεια πριν τον Γ’παγκόσμιο πόλεμο”.) http://www.pentapostagma.gr/2013/09/ellinismos-kai-orthodoxia-sto-stoxastro-tou-sionismou-g-pagkosmios-polem

Στις εκλογές του Ισραήλ το Νοέμβριο του 1988, οι υποψήφιοι πολιτικοί από όλα τα κόμματα, έλεγαν στους Ισραηλίτες ψηφοφόρους το εξής: ...Μην ξεχνιώμαστε. Ο εχθρός μας δεν είναι οι Παλαιστίνιοι. Αυτούς τους έχουμε από κάτω. Βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ελληνισμός.... Αυτό γράφτηκε στην Γερμανική ..Ντι Βέλτ.. και δημοσιεύθηκε στην Ελλάδα από την ..Ελευθεροτυπία.. στις 5 . 11 . 1988

Οι Σιωνιστές λοιπόν μας μισούν θανάσιμα λόγω της Χριστιανικής μας πίστης και με τον έλεγχο της Οικονομίας ως ΜΕΣΟΝ, επιδιώκουν την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του λαού μας και την πλήρη υποταγή όσων μείνουν. Πρόκειται για έναν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που γίνεται κατά της Ελλάδος, με οικονομικά μέσα προς το παρόν, ενώ σε άλλες χώρες χρησιμοποιούν και τα όπλα ως μέσα και δολοφονούν φανερά τους Χριστιανούς. Αν δεν τον δούμε ως ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, τότε δεν θα μπορέσουμε να εννοήσουμε αυτήν την σημερινή ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και το μίσος που τρέφουν για τον Ελληνισμό.

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Μπορεί όμως να μας μισούν θανάσιμα, αλλά παράλληλα μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Φοβούνται και τρέμουν ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ τα σχέδια τους και ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. Άλλωστε το γνωρίζουν πολύ καλά , πως ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούμε να τους αλλάξουμε και να τους ματαιώσουμε τα σχέδια. Γι΄αυτό είναι πολύ προσεκτικοί και μας ΠΙΕΖΟΥΝ σιγά σιγά και μέχρι εκεί που το δεχόμαστε. Μετά αρχίζουν πάλι την πλύση εγκεφάλου τα ΜΜΕ και μας προετοιμάζουν για να δεχθούμε το επόμενο ..στρίμωγμα.. . Πρώτα μας λένε συνέχεια ...θα γίνει… αυτό, θα γίνει…. αυτό , θα γίνει και ….αυτό... ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αν οι αντιδράσεις συνεχίζονται τότε το ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ. Αν όμως κοπάσουν οι πολλές αντιδράσεις , τότε ..ΠΑΡΤΟ.. και πάνε για το επόμενο.

Παράλληλα όμως ΕΛΕΓΧΟΥΝ και τις αντιδράσεις για να μην γίνουν ανεξέλεγκτες και χαθεί ο έλεγχος της εξουσίας. Εκτός από τους πολιτικούς και τα κόμματα, ελέγχουν και όλους τους αρχηγούς και τους προέδρους των σωματείων και των οργανώσεων , ακόμα και των λεγόμενων “πατριωτικών” , αλλά ακόμα και των αναρχοαντιεξουσιαστών, για να ελέγχουν και να κατευθύνουν οι ίδιοι τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των μελών τους. Δεν θέλουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.

Δεν βλέπετε που τώρα , στις πιο ΤΥΡΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που βιώνει ο λαός, ΕΧΟΥΝ ..ΛΟΥΦΑΞΕΙ.. εντελώς οι λεγόμενοι ..ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ..; Αυτά τα αγανακτισμένα “παιδάκια”, δεν βγαίνουν από μόνα τους στους δρόμους. Τα βγάζουν οι αρχηγοί τους , όταν η Κυβέρνηση ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ στις εντολές των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Τώρα δεν έχουν κανένα λόγο να τους βγάλουν στους δρόμους. Η κυβέρνηση είναι πολύ ΥΠΑΚΟΥΗ και δεν πρέπει να της δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Ειδικά μέσα σε αυτό το ρευστό πολιτικό κλίμα, και αυτή τη ΒΟΥΒΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ, που οποιαδήποτε ενέργεια ανεξέλεγκτης αντίδρασης, μπορεί να πυροδοτήσει κοινωνική έκρηξη και πτώση της Κυβέρνησης. Δεν επιδιώκουν ανεξέλεγκτη πτώση της Κυβέρνησης. Τα πάντα πρέπει να είναι υπό έλεγχο. Ακόμα και η ΠΤΩΣΗ αλλά και η ..ΕΞΕΓΕΡΣΗ... Για να είναι υπό έλεγχο και η ΕΠΟΜΕΝΗ Κυβέρνηση.



Πως όμως θα επιδιώξουν να το πετύχουν αυτό; Τήν απάντηση μας την δίνουν οι ΙΔΙΟΙ, μέσα από τα ..ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ των Σοφών της ΣΙΩΝ.. που τα έγραψαν οι ..Σοφοί.. του Ισραήλ πρίν από 250 χρόνια και τα ακολουθούν κατά γράμμα μέχρι σήμερα , από γενεά σε γενεά.

ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αυτός ο λόγος εκφωνήθηκε το…..1865!!!!!! από τον Ραββίνο Reichhorn , σε ένα συνέδριο των ..σοφών.. του Ισραήλ, που έγινε στην Πράγα, επάνω στον τάφο του μεγάλου τους Ραββίνου Simeon Ben Judas και απεικονίζει την Ελληνική σημερινή πραγματικότητα. Βρίσκεται στο βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη «Τα μυστικά σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού» σελ. 13, στο βιβλίο του Pierre Hepess “Le Dernier bal du ..Grand soire.. Ou la Republique Universelle” στο κεφάλαιο «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» σελ. 569 και στο βιβλίο του π. Ιγνατίου Καπνίση ..Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ.. σελ. 151. Μερικά από τα κύρια σημεία του λόγου είναι τα εξής:

..Εκατό ολόκληρα χρόνια, εμείς οι Σοφοί του Ισραήλ, συνερχόμαστε σε συνέδρια για να εξετάσουμε τις προόδους μας στην υποταγή του κόσμου που μας υποσχέθηκε ο Ιεχωβά και στην κατάκτηση της εχθρικής Χριστιανοσύνης. Και αυτό το έτος συγκεντρωμένοι εδώ, στον τάφο του αγαπητού μας Συμεών –Μπεν Ιούδα, μπορούμε να διαπιστώσουμε με υπερηφάνεια πως ο αιώνας που πέρασε, μας έφερε πιο κοντά στο σκοπό μας που σύντομα θα πραγματοποιηθεί. ……. Το χρυσάφι ήταν , είναι και θα είναι πάντα ο αποτελεσματικότερος μοχλός γι’ αυτούς που τον κατέχουν , αντικείμενο δε μεγάλης επιθυμίας γι’ αυτούς που δεν τον έχουν. ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ……..

Ήδη οι κυριώτερες ΤΡΑΠΕΖΕΣ τα θησαυροφυλάκια του κόσμου και ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ των κυβερνήσεων βρίσκονται στα χέρια μας. ……….Η άλλη μεγάλη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας είναι ο τύπος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια πράγματα, τα κάνει το τέλος να ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ……..,Θα εξυμνούμε συνεχώς την Δημοκρατία και θα διαιρέσουμε τους Χριστιανούς σε πολιτικές μερίδες. Έτσι θα ΔΙΑΣΠΑΣΩΜΕ την εθνική τους ενότητα και θα ενσπείρουμε μεταξύ τους διχόνοια……… Η ιδιοκτησία της γής συνεπάγεται πάντα την επιρροή και την δύναμη. Χάρη δήθεν της κοινωνικής δικαιοσύνης, θα κομματιάσωμε τις μεγάλες ιδιοκτησίες και θα τις μοιράσωμε στους χωρικούς που τις θέλουν. Αυτοί για να τις καλλιεργήσουν θα ΧΡΕΩΘΟΥΝ αμέσως.

ΈΤΣΙ Η ΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ και η κατοχή της γης θα μας εξασφαλίσει την εξουσία………… Διαθέτουμε άξιους ομιλητές για να ενθουσιάζουν και να πείθουν τα πλήθη. Θα τους σκορπίσουμε στους Χριστιανούς για να κυρήξουν τις μεταρρυθμίσεις, που πρόκειται να τους φέρουν την ευτυχία………….Η Παλαιστίνη σήμερα δεν είναι παρά ένα πεδίο προετοιμασίας Ιουδαίων πρακτόρων, που ετοιμάζουν την προσεχή επανάσταση και την κατάληψη της………..Αλλά προ παντός ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Από εκεί θα διασπείρωμε τις ιδέες που μας εξυπηρετούν και θα διαπλάσουν τους Χριστιανούς ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ……….

Αν κάποιοι από εμάς πέσουν στα νύχια της δικαιοσύνης των Χριστιανών, ας σπεύσουμε σε βοήθεια τους. Ας βρίσκωμε τους μάρτυρες που χρειάζονται για να σωθούν από τους δικαστές, μέχρις ότου ΓΙΝΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ……..Τους μονάρχες της Χριστιανοσύνης τους φουσκωμένους από φιλοδοξία και ματαιόητα, θα τους προμηθεύσουμε όσο χρήμα ζητά η ανοησία τους και θα τους σύρωμε από τη μύτη………. Αιώνες τώρα τα παιδιά του Ισραήλ διωγμένα , περιφρονεμένα εργάστηκαν σκληρά για να ανοίξουν τον δρόμο προς την παγκόσμια εξουσία. Πλησιάζουμε στο σκοπό μας. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Στην κατάλληλη στιγμή θα εξαπολύσωμε την επανάσταση, για να καταστρέψει όλες τις τάξεις της Χριστιανοσύνης και θα υποτάξει για πάντα τους Χριστιανούς σε μας. Έτσι θα ολοκληρωθεί η υπόσχεση του Ιεχωβά που έχει δοθεί στον εκλεκτό λαό μας………....

Αυτό το κείμενο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πως όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα, είναι οι συνέπειες ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που μας έχουν κυρήξει οι Χριστανομάχοι της πολιτικοθρησκευτικής ΗΓΕΣΙΑΣ του ΙΣΡΑΗΛ . Η προσεκτική ανάγνωση του κειμένου θα μας δείξει πως σχεδόν όλα έχουν επιτευχθεί.

1. Ελέγχουν τις Τράπεζες και τον παγκόσμιο πλούτο.

2. Ολα τα δάνεια των κρατών βρίσκονται στα χέρια τους.

3. Με το χρήμα έχουν εξαγοράσει όλους τους ανθρώπους, πολιτικούς και μη και όλες τις «επαναστατικές» συνειδήσεις.

4. Τα ΜΜΕ υπνωτίζουν τον κόσμο και δημιουργούν μία ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ της πραγματικότητας, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια ψέματα.

5. Μας έχουν χωρίσει σε πολιτικές ομάδες και μας έχουν σπείρει διχόνοιες.

6. Έχουν διασπάσει την εθνική μας ενότητα.

7. Η πρώην δημόσια Αγροτική Τράπεζα αφού καταχρέωσε όλους τους αγρότες , δώθηκε σε αυτούς.

8. Ελέγχουν όλη την εκπαίδευση, μέσα από το υπ. Παιδείας και το παιδαγωγικό ιστιτούτο και διδάσκουν τα παιδιά, αυτά που θέλουν.

8. Έχουν σκορπίσει παντού λαοπλάνους που μιλούν για μεταρρυθμίσεις.

9. Το Ισραήλ τότε δεν είχε κράτος και ετοίμαζαν οι πράκτορες του την Παλαιστίνη για κατάληψη. Την κατέλαβαν τον Μάιο του 48 και από τότε δολοφονούν μέχρι σήμερα Παλαιστινίους, αφού τα «κεφάλια» της «Χαμάς» είναι πράκτορες του Ισραήλ και φροντίζουν, να του δίνουν το δικαίωμα για να αφανίσει την φυλή των Παλαιστινίων.

10. Ελέγχουν σήμερα την Δικαιοσύνη και έχουν γίνει οι ίδιοι Δικαστές. Γι’ αυτό και εκδίδουν παντού , ότι αποφάσεις θέλουν που τους εξυπηρετούν.

11. Σέρνουν όλο τον πολιτικό κόσμο από τη μύτη, αφού τους έχουν πληρωμένους και με αποδείξεις. Διαβάστε: (άρθρο ..ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ..200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ) http://greek1.blogspot.com/2014/04/blog-post_13.html#axzz38hFOc9OT

ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ «ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ»

Αλλά και η αθλιότητα και η διαφθορά που επικρατεί στην κοινωνία και κρατά τους ανθρώπους πνευματικά υπόδουλους και τους έχει κάνει εγκεφαλικά ανίκανους να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει, είναι και αυτό έργο των Σιωνιστών. Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο ..Πρωτόκολλο.. 5: ..……..Το μεγάλο μυστικό για να κυβερνά κανείς με επιτυχία, είναι να πολλαπλασιάζει τα ελαττώματα του λαού, τις κακές του συνήθειες, τα πάθη και τις κοινωνικές του ροπές, έτσι που να μην μπορεί κανείς να βρεί άκρη σε αυτό το ηθικό χάος και οι άνθρωποι να φθάσουν στο σημείο να μην μπορεί να συνεννοηθεί ο ένας με τον άλλο...

Αυτό δεν συμβαίνει σήμερα;

Και συνεχίζουν συμπληρώνοντας στο «Πρωτόκολλο» 13: ..………Για το ενδεχόμενο δε κάποτε να συνέλθουν και με την σκέψη να αντιληφθούν τα δίχτυα που τους έχομε ρίξει, θα τους κρατάμε απασχολημένους και θα τους διαφθείρωμε με τα τυχερά παιχνίδια, τα αθλητικά θεάματα, τις άσωτες διασκεδάσεις, τον αλκοολισμό, τα ναρκωτικά και τα πορνεία...

Αυτά γράφουν τα ..Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.. και αυτά εφαρμόζονται κατά γράμμα από τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, γι’ αυτό και ΕΛΕΓΧΟΥΝ σήμερα τον πολιτικοκοινωνικό βίο της Ελλάδος.

Ένα μόνο μένει να κάνουν για να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το ΣΧΕΔΙΟ που θα ΥΠΟΤΑΞΕΙ για πάντα τους “καταραμένους” ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και θα ανοίξει τον δρόμο στούς ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για την παγκόσμια εξουσία. Να εξαπολύσουν την ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.. που θα διαλύσει την Ελλάδα και θα την πνίξει στο αίμα. Αυτό λένε τα ..Πρωτόκολλα.. των ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ Εβραίων Σιωνιστών: ..…….. Στην κατάλληλη στιγμή θα εξαπολύσωμε την επανάσταση, για να καταστρέψει όλες τις τάξεις της Χριστιανοσύνης και να υποτάξει για πάντα τους Χριστιανούς σε μας...

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...

Όσοι γνωρίζουν καλά την ιστορία του Σιωνισμού, ξέρουν πως οι φτιαχτές και χρηματοδοτημένες ..επαναστάσεις.. είναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ τους ΕΝΕΡΓΕΙΑ γιατί είναι ο μόνος πετυχημένος τρόπος διάλυσης των κρατών. Στην Ελλάδα έχουν φέρει εκατομμύρια λάθρο ..επαναστάτες.. που είναι έτοιμοι να την διαλύσουν, την ώρα που οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ πολιτικοί θα οργανώσουν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, για να χρεωθούν άλλοι την πτώχευση.

Όπως διαβάσαμε στα ..Πρωτόκολλα.., μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδια τους. Ακόμα και αυτή η μεγάλη εισαγωγή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ , αλλά είναι μέσα στις διακυρήξεις των «Πρωτοκόλλων». Διαβάζουμε μέσα από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 3: ..……Τότε δε, που με όλα τα μυστικά μέσα που διαθέτωμε, χάρη στο χρυσάφι που όλο βρίσκεται στα χέρια μας, θάχωμε δημιουργήσει μία γενική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσωμε στους δρόμους αμέτρητα πλήθη πεινασμένων εργατών,(από Ασία -Αφρική) σε όλες τις Χριστιανικές χώρες. Τα πλήθη αυτά θα χύσουν με τυφλό πάθος το αίμα εκείνων που μισούν από την παιδική τους ηλικία, διότι τους θεωρούν υπεύθυνους της φτώχιας και της πείνας τους. Θα οδηγηθούν από την αμάθειά τους και την απλοϊκή σκέψη, πως λεηλατώντας τις ξένες περιουσίες θα λύσουν το δικό τους πρόβλημα…….... Αυτή είναι η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ για να φέρουν στην Ελλάδα τους «πεινασμένους εργάτες». Οι Χριστιανομάχοι Σιωνιστές τους έχουν πληρώσει.

Έτσι σχεδιάζουν να διαλύσουν την Ελλάδα και πρέπει να έχουμε ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ. Αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ γιατί αυτό λένε τα ..Πρωτόκολλα των ..Σοφών.. του Ισραήλ» και αυτά ακολουθούν κατά γράμμα. Αλλά όταν ο λαός είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ και το περιμένει, τότε αναγκάζονται να τα αναβάλλουν για…….αργότερα. Γιατί για να πετύχει το σχέδιο, πρέπει ο λαός να ΚΟΙΜΑΤΑΙ και γι’ αυτό φροντίζουν τα ΜΜΕ. Τα σχέδια τους όμως ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ και όσο ελέγχουν αυτοί την εξουσία και την δικαιοσύνη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.

ΕΤΣΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Όταν ένα κράτος διαλυθεί από ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, εξέγερση και εσωτερικές διαμάχες, τότε βρίσκουν την ευκαιρία και το ΑΡΠΑΖΟΥΝ σαν ΛΥΚΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ. Και το ΑΡΠΑΖΟΥΝ με το ΧΡΗΜΑ , αφού ελέγχουν όλο τον χρυσό και το χρήμα της γής. Παρουσιάζονται τότε σαν ..σανίδα σωτηρίας.. στο διαλυμένο κράτος και του προσφέρουν ΜΕΓΑΛΑ ΔΑΝΕΙΑ, (μπορεί και …..600 δις!!!.) και έτσι το ΔΕΝΟΥΝ και το πέρνουν στον έλεγχο τους , για τα επόμενα ……… 100 ΧΡΟΝΙΑ!!!! (όλα τα κομμάτια του ..πάζλ.., σιγά-σιγά μπαίνουν στη θέση τους)

Ορίστε τι λέει ο ..ΔΙEΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.. στα Πρωτόκολλα των «Σοφών» για το ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και για τον ΕΛΕΓΧΟ των κρατών. ..ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.. 1 ..………Όταν ένα κράτος είναι εξαντλημένο από τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο σπαραγμό και βρίσκεται στο έλεος των εχθρών, ανίατα χαμένο, τότε είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Η δύναμη του κεφαλαίου που βρίσκεται στα χέρια μας του παρουσιάζεται σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και θέλει δε θέλει, σε μας θα στηριχτεί για να μην βουλιάξει εντελώς...

Αυτό είναι το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ που σχεδιάζει για την πατρίδα μας ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ και το έχει δουλεμένο χρόνια πριν. Θέλουν δηλαδή να φέρουν ΚΑΙ την διάλυση της χώρας , αλλά θέλουν να πάρουν και τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, στην ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΠΟΧΗ.

Έτοιμάζονται γι’ αυτό και έχουν αρχίσει να την ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ αυτή την εποχή, με την κωδική ονομασία «ΝΕΜΕΣΙΣ». Πρόκειται για το σχέδιο ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ της Ελλάδος , από τους Σιωνιστές Χριστιανομάχους, που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΆ παρουσιάζονται ως ……… ..Έλληνες.., όχι όμως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, αλλά ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ και ΑΘΕΟΙ.

Όπως είπαμε: ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ..ΣΩΤΗΡΙΑΣ...

Ο Σιωνισμός δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην δημιουργία οποιασδήποτε Κυβερνήσεως. Μπορεί να διατάξει να συγκυβερνήσουν ΑΚΟΜΑ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , αν αυτό απαιτεί η ανάγκη. Ακόμα και με πρωθυπουργό τον……….. Γιώργο Καρατζαφέρη!!!!! (όποιος κατάλαβε , κατάλαβε) Ο Σιωνισμός ένα πρόβλημα έχει. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ, πως όλα τα κόμματα τον ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Γιατί αν ο λαός καταλάβει τηνΑΠΑΤΗ και την ΚΟΡΟΪΔΙΑ των κομμάτων , τότε οι πολιτικοί δεν θα ψάχνουν ελικόπτερο. Θα ψάχνουν ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ.

Αν όμως ο λαός γνώριζε τι λένε τα ..πρωτόκολλα..των Σιωνιστών για τα κόμματα και τους πολιτικούς , δεν θα ήταν τόσο κορόϊδο: ..…….Θα εξυμνούμε συνεχώς την Δημοκρατία και θα διαιρέσουμε τους Χριστιανούς σε πολιτικές μερίδες. Έτσι θα ΔΙΑΣΠΑΣΩΜΕ την εθνική τους ενότητα και θα ενσπείρουμε μεταξύ τους διχόνοια………..ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ..ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.. και αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.

Όποια κυβέρνηση και να σχεδιάζουν λοιπόν, την θεμελιώνουν πάνω στην ΚΟΡΟΪΔΙΑ του ΛΑΟΥ και την διάσπαση της εθνικής ενότητας. Ότι και να ψηφίσει ο λαός, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και πάντα έχουν ΕΤΟΙΜΗ……..και την ΕΠΟΜΕΝΗ. Και φυσικά την κάθε επόμενη την προωθούν και την παρουσιάζουν σαν………. ..σωτηρία...

Τώρα όμως έχουν παρέλθει οι αυτοδύναμες ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ και έχει φανερωθεί η ΑΠΑΤΗ, των κάποτε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ κομμάτων. Προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία, ο Σιωνισμός ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ. Τους διέταξε να συγκυβερνήσουν και από κοινού να χρεοκοπήσουν την χώρα. Ο λαός βέβαια τους τιμώρησε στην κάλπη και από 265 βουλευτές που είχαν τα δύο κόμματα εξουσίας, πήραν στις εκλογές του Μαΐου 2012 μόλις 98 και δεν μπορούσαν από κοινού να κάνουν κυβέρνηση, ΟΥΤΕ με τις 50 έδρες του εκλογικού “bonus” που είχαν ψηφίσει. Αλλά ο Σιωνισμός πάντα βρίσκει τρόπους να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ . Τους 151 που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ θα τους βρεί ο κόσμος να χαλάσει. Θα ψηφίσει άλλους εκλογικούς νόμους, θα τρομοκρατήσει , θα απειλήσει, θα δωροδοκήσει, αλλά στο τέλος θα τους βρεί, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Τα ..κουκιά.. όμως σήμερα, είναι μετρημένα και λειψά. Έτσι θα πρέπει να κάνουν τώρα, μία συγκυβέρνηση ΠΆΛΙ ΟΛΟΙ μαζί, δηλαδή ..ΤΣΙΠΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΟΤΑΜΙΤΕΣ...

Αυτό το σενάριο όμως ΞΕΡΟΥΝ πως φανερώνει όλη την ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΤΗ και δεν θα το ..καταπιεί.. ο Ελληνικός λαός. Πρέπει λοιπόν την επόμενη συγκυβέρνηση , να την παρουσιάσουν σαν συγκυβέρνηση ΑΝΑΓΚΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ..ΣΩΤΗΡΙΑΣ.. . Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει πρώτα να συμβεί κάποιο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ στη χώρα. Έτσι λένε τα ..ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ... Και αυτό το κακό, θα είναι η αναμενόμενη χρεοκοπία , το κλείσιμο των τραπεζών και ότι αυτό θα φέρει.

Μετά από αυτό το κακό που θα διαλύσει την χώρα , ο σκοπός αυτής της συγκυβέρνησης εθνικής ..σωτηρίας.., θα είναι να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ την διαλυμένη Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ στα χέρια των ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, υπογράφοντας , ένα Νέο μεγάλο Δάνειο ..ΣΩΤΗΡΙΑΣ.. από πολλά …. δις!!!!!!!! Έτσι λένε τα ..Πρωτόκολλα... Να το θυμηθούμε από το ..ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.. 1: ..………Όταν ένα κράτος είναι εξαντλημένο από τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο σπαραγμό και βρίσκεται στο έλεος των εχθρών, ανίατα χαμένο, τότε είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Η δύναμη του κεφαλαίου που βρίσκεται στα χέρια μας του παρουσιάζεται σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και θέλει δε θέλει, σε μας θα στηριχτεί για να μην βουλιάξει εντελώς...

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συμφωνήσει για το Δάνειο και ο ……….Γιώργος Καρατζαφέρης !!!!!!! και να συμφωνήσει επίσης, να γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας. (δεν μπορώ να γίνω περισσότερο αναλυτικός)

Να μην ξεχνάμε πως ο πόλεμος είναι θρησκευτικός και οι Σιωνιστές είναι Χριστιανομάχοι. Θέλουν να ΦΤΙΑΞΟΥΝ λοιπόν ένα ΑΘΕΟ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ σχήμα κυβέρνησης ..εθνικής σωτηρίας.., που χωρίς να ορκιστεί στο Σύνταγμα της Ελλάδος, θα ΔΕΧΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ να υπογράψει και να πάρει το ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ..ΣΩΤΗΡΙΑΣ..., από τους επίσης ΑΘΕΟΥΣ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Αμερικανούς , που το παίζουν δήθεν……. ..Έλληνες.. , βρίζοντας όμως τον Ιησού Χριστό, και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ συνέχεια και συνέχεια μόνο ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, εδώ και ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ………. ..ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ... ΤΩΡΑ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΕΟΥΣ……… ..ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

Πάλι με ΔΑΝΕΙΟ λοιπόν θέλουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την Ελλάδα οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ. Τώρα όμως έχουν μία μεγάλη δυσκολία. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;; Πάλι από το ΔΝΤ και τους ..ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ..;;;;; Οχι βέβαια. Δεν θα το έπαιρναν οι Έλληνες μετά από την περιπέτεια με την Τρόικα και την χρεοκοπία. Γι’ αυτό έχουν στείλει εδώ και δύο χρόνια, τους ΑΘΕΟΥΣ …….. ..ΕΛΛΗΝΕΣ.. να διαλαλούν και να προπαγανδίζουν το νέο μεγάλο ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΑΝΕΙΟ , ως ………. ..πατριωτικό.. ΔΑΝΕΙΟ, για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τους ‘Ελληνες, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και έτσι να το ΔΕΧΘΟΥΝ.

Όπως θα έχετε καταλάβει, έχει παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό, μία άλλη, λίγο……..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ συνομωταξία ανθρώπων στην Ελλάδα, που ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ως…….. ..Έλληνες... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ……. ..ΕΛΛΗΝΕΣ.. που ..υμνούν.. την αρχαία Ελλάδα, αλλά βρίζουν τον Ιησού Χριστό και επιτίθονται στην Χριστιανική πίστη. Είναι όμως όλοι τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδος. Από αυτό άλλωστε μπορούμε να καταλαβαίνουμε τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όλους όσους ..ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.. γι’ αυτούς. Είναι ΟΛΟΙ τους ΑΡΝΗΤΕΣ του Χριστού και ΠΟΛΕΜΙΟΙ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Όπως είπαμε: ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ..ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.. ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

Με ΔΑΝΕΙΑ λοιπόν ΑΡΠΑΖΟΥΝ τα κράτη. Η Ελλάδα όμως σήμερα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ απο Δάνεια. ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΩΣ ..ΤΡΕΛΟ... Εκτός αν η ..πλύση εγκεφάλου.. των Σιωνιστών σας έχει ...πιάσει.. Εκτός αν θεωρείτε πιο έγκυρα τα ΜΜΕ που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, πως είμαστε υπερ χρεωμένοι, αλλά και πως έχουμε χάσει και ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Δεν συμβαίνει όμως ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. Τα ΜΜΕ σας κάνουν ..ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.. λέγοντας συνέχεια και συνέχεια , το ίδιο και το ίδιο, για να το κάνουν να φανεί ΑΛΗΘΙΝΟ. Και αν το πιστέψετε σαν αληθινό, μετά θα ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ. Και αν το αποδεχθείτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, τότε το κάνατε ΕΣΕΙΣ αληθινό και ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ. Αυτό επιτυγχάνουν τα ΜΜΕ, οι Σιωνιστές δημοσιογράφοι και τα Σιωνιστικά ..παπαγαλάκια.. που ΟΡΓΩΝΟΥΝ το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τα ανθελληνικά τους ΣΧΟΛΙΑ. Άλλωστε το λένε και οι ίδιοι: ..……….Η άλλη μεγάλη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας είναι ο τύπος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια πράγματα, τα κάνει το τέλος να ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ……...

Πέρα λοιπόν από την ..ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.. που μας κάνουν , δεν έχουμε σαν κράτος κανένα Διακρατικό Δάνειο που να δεσμεύει τη χώρα, και να είναι αποτέλεσμα ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ κατά το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο. Η χρεοκοπία της χώρας είναι αποτέλεσμα δόλιων ενεργειών των Σιωνιστών πολιτικών, για να μας ρίξουν ξανά, στα δίχτυα των ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. Αλλά ,

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.

Το σημερινό χρέος είναι αποτέλεσμα αντισυνταγματικών και παράνομων ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ενεργειών και δεν είναι η χώρα υποχρεωμένη να πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Συνταγματολόγοι και οι Οικονομολόγοι και όποιος δεν το λέει στο λαό, δουλεύει για τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ, τελεία και παύλα.

Ότι την Ελλάδα δεν την δεσμεύει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟ, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ το ξερουν χρόνια πριν, γι’ αυτό έχουν ξεκινησει ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ να στήνουν την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ, για να μας ΔΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ, με ένα ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ αυτή τη φορά ΔΑΝΕΙΟ, που θα μας κάνει σκλάβους όχι μόνο για 100 χρόνια, αλλά για ΠΑΝΤΑ.

Ο Σιωνισμός πάνω στά δάνεια των κρατών έχει στηρίξει ΟΛΗ την δύναμη του. Από το ..ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.. 20 διαβάζουμε : ..……..Τα δάνεια κρέμονται σαν την ..σπάθη του Δαμοκλέους.. πάνω από τα κεφάλια των κυβερνήσεων…..Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες που σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να τις ξεκολλήσει από το σώμα του κράτους. ΌΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ τα πρόσωπα από όπου εξαρτάται η σύναψη εξωτερικού δανείου και φθάσουμε στον εξωτερικό δανεισμό, όλα τα πλούτη των κρατών θα διοχετευθούν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί θα καταβάλλουν σε μας ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, γιατί φυσικά από εμάς πήραν τα δάνεια.

Ολη η Κυβέρνηση είναι ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. http://greek1.blogspot.com/2014/04/blog-post_13.html#axzz38hFOc9OT

..ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ.. ΛΕΝΕ ΤΑ ..ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ..

Αλλά και γι’ αυτούς που δεν ξέρουν και υποστηρίζουν ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ αναφέρουν παλι μέσα στο ..ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.. 20: ..……..Η γενική υπεροχή του πνεύματός μας, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατορθώσαμε να τους παρουσιάσωμε το θέμα των δανείων με τέτοιο τρόπο, ώστε να πεισθούν πως με τα δάνεια έχουν ακόμα και κέρδη για τον εαυτό τους. ……………Είναι ολοφάνερη η έλλειψη ικανότητας σκέψης στα ζωώδη μυαλά των Χριστιανών. Δανείζονται από εμάς με τόκο, χωρίς να σκέπτωνται πως κάποτε το χρήμα αυτό θα πρέπει να το επιστρέψουν πολύ βεβαρυμένο από τους τόκους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν δίκιο για τον τρόπο σκέψης κάποιων ..Ελλήνων... Κρατώ όμως αρκετές επιφυλάξεις για το …….Χριστιανών.

Ο ……….ΜΕΘ’ ΕΠΟΜΕΝΟΣ …….. ..ΣΩΤΗΡΑΣ..

Οι Σιωνιστές σκέφτονται πολύ μπροστά και όχι μόνο την επόμενη Κυβέρνηση των άθεων Χριστιανομάχων, αλλά και την …….μεθ’επόμενη. Η κάθε νέα Κυβέρνηση ..σωτηρίας.., έχει να επιτελέσει ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ έργο, που ποτέ όμως δεν είναι υπέρ των Ελλήνων Χριστιανών. Τι θα μπορούσαν άλλωστε να περιμένουν ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, από μία κυβέρνηση ΑΘΕΩΝ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ; Ότι χειρότερο. Γι’ αυτό όταν θα το καταλάβουν και θα ξεσηκωθούν, έχουν ΕΤΟΙΜΟ και τον μεθ’ επόμενο ..ΣΩΤΗΡΑ...

Αλλά τώρα που τους έχουν τελειώσει όλοι οι ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΙ ..ΣΩΤΗΡΕΣ.., γυρνάνε πάλι στα …..ΠΑΛΙΑ και ξυπνάνε ένα ..φάντασμα.. του παρελθόντος . Τον λένε……. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και τον έχουν κάνει ήδη ΜΟΝΙΜΟ κάτοικο Ελλάδος από πέρυσι, στο μαγευτικό ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ. Κάνει μόνιμα διακοπές ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ την σειρά του, για να γίνει και αυτός ..Σωτήρας... Την κατάλληλη στιγμή , ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ του αγαπητού και στενού του φίλου …….Γιώργου Καρατζαφέρη!!!!!!!

Βλέπετε ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ σκέφτεται ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, πρίν από εμάς, ΓΙΑ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΜΩΣ, …… ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ;;;;; ΜΑ….Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.

Όλα λοιπόν μέχρι τώρα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά τους. Ένα μόνο μένει για να ολοκληρωθεί το σχέδιο και να βάλλουν την ..ταφόπλακα.. στην Ελλάδα. Η πτώχευση , η εισαγώμενη «επανάσταση» που θα διαλύσει τη χώρα και η Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» που θα προκύψει , για να υπογράψει το νέο ΕΒΡΑΪΚΟ δάνειο, που θα το παρουσιάσουν ως …….. ..σανίδα σωτηρίας.. και έτσι ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ την Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ για πάντα, στους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ. Πρώτον, Την ΠΤΩΧΕΥΣΗ ποιός θα την ΧΡΕΩΘΕΙ;;;;; Κανείς τους δεν θέλει να την χρεωθεί. Ούτε η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και φυσικά ούτε και η επόμενη των άθεων ..Συριζο-προοδευτικών.. που θα πρέπει να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ως ..ΣΩΤΗΡΕΣ...

Και δεύτερον, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ μετά από ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ και τα τόσα που έχουν κάνει στον Ελληνικό λαό και στην Ελλάδα;

Σε αυτά τα προβλήματα η λύση είναι μία. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Με το πραξικόπημα η χρεοκοπία της Ελλάδος ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και η κυβέρνηση ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ με τον γνωστό τρόπο της ..σύλληψης... Αυτό ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ και το ΔΝΤ και την ΕΥΡΩΠΗ, που πέρνουν αυτά που ήθελαν από την Ελλάδα, χωρίς να μπορεί η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να αντιδράσει σε τίποτα, αφού είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και οι ενέργειές της δεν έχουν διεθνή νομιμότητα.

Αυτό περιμένουν και οι λαθρομετανάστες για να ξεσηκωθούν, αλλά αυτό περιμένουν και οι Τούρκοι για να επιτεθούν. ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και την παράνομη Ελληνική κυβέρνηση. Στην Κύπρο το 74, στις 15 Ιουλίου έγινε το Πραξικόπημα και στις 20 Ιουλίου έγινε η απόβαση των Τούρκων. Ήταν όλα σχεδιασμένα όπως είναι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο πρώην υπ. Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρώτα έδωσε εντολή να μην ενοχλεί η ακτοφυλακή τους Τούρκους στο Αιγαίο, (δημόσια καταγγελία που συνιστά εσχάτη προδοσία, από τον πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκη Ζησίδη) και μετά από αυτό, έκοψε ξαφνικά «ρόδα μυρωδάτα» και ανεχώρησε για……. τας Ευρώπας. Μήπως ……κάτι είχε ακούσει για…….. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και είπε να την κάνει με…… «ελαφρά πηδηματάκια»; Και για να δούμε ποιός θα πάρει το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό υπουργείο της Χώρας, που κάποτε το έπερνε ο πρωθυπουργός;

Το καράβι το ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ και αυτοί που ξέρουν το εγκαταλείπουν πρώτοι. Σιγά-σιγά που θα καταλάβουν και οι υπόλοιποι αυτό που «παίζεται», θα τους δείτε όλους να θέλουν ..ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... Κανείς τους δεν θέλει να είναι μπροστά ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. Θα αφήσουν μόνο τα κορόϊδα να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Αυτά σχεδιάζουν ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για το μέλλον της Ελλάδος, με βάση αυτά που λένε ..Τα Πρωτόκολλα των Χριστιανομάχων του Ισραήλ... Και όλα δείχνουν, από τις προειδοποιήσεις της τράπεζας της Ελλάδος και από τις κινήσεις των ..ποντικιών.., πως είμαστε πολύ κοντά, γιατί όλα αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Θα γίνουν λοιπόν ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ή θα αναγκαστούν να αναβάλουν για του χρόνου τις εκλογές μέχρι να ..ξαναδουλέψουν.. το σχέδιο του πραξικοπήματος, και να είναι πιο προσεκτικοί αν θέλουν να μην το μάθω. Γιατί και το 2011 το έμαθα. Και δυστυχώς για αυτούς , είμαι Ορθόδοξος Έλληνας και δεν έχω δώσει ΟΡΚΟ ΣΙΩΠΗΣ σε κανέναν. Οι πληροφορίες μου λένε πως το πραξικόπημα το σχεδίαζαν για τον Αύγουστο γι” αυτό και δημοσιεύω το άρθρο τώρα. Για να τους κοπεί ο ..βήχας..

Την χρεοκοπία όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να την αποφύγουμε, αλλά τα υπόλοιπα εφιαλτικά σενάρια που θέλουν την Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ στα δίχτυα των Σιωνιστών για τα επόμενα 100 χρόνια και για πάντα, αυτά σας διαβεβαιώ δεν πρόκειται να υπάρξουν ΠΟΤΕ, γιατί πολύ απλά όπως είπε ο γέρων Παΐσιος: ..έχουν οι Αντίχριστες δυνάμεις τα σχέδιά τους για την Ελλάδα, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...

Τα σχέδια των ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ τα αναφέραμε πολύ αναλυτικά. Πρέπει όμως να πούμε και τα σχέδια των ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, γιατί έχουμε και εμείς σχέδια για την πατρίδα μας. Και τα σχέδια τα δικά μας δεν μιλάνε για δάνεια. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην πλουσιότερη χώρα του πλανήτη, εκτός αν θέλεις να την ΔΕΣΕΙΣ και να την ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στη χώρα που έχει τρισεκατομμύρια βαρέλια ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. Στη χώρα που έχει δισεκατομμύρια κυβικά ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. Εκατοντάδες τόνους ΧΡΥΣΟΥ και ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ. Αμύθητης αξίας ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ , ΧΑΛΚΟ , ΒΩΞΙΤΗ, ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ και ΟΣΜΙΟ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην χώρα που μπορεί να ζήσει και ΠΛΟΥΣΙΑ, μόνο από την ΠΡΟΒΟΛΗ των ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ της.

Έχουμε και εμείς λοιπόν οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τα σχέδιά μας για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Θέλουμε να υψώσουμε μαζί με την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ του Βυζαντίου, που είναι το σύμβολο της ΜΑΧΙΜΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Θέλουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας να την κυβερνήσει ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ που θα προστατέψει τους Έλληνες Χριστιανούς από τους Εβραιοσιωνιστές και τους άθεους Χριστιανομάχους.

ΘΕΛΟΥΜΕ η Ελληνική γη να βγάλει ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ της και τα ΠΛΟΥΤΗ της και θα τα δώσει στους Έλληνες, γιατί η Ελληνική γη και όλος ο πλούτος που υπάρχει μέσα της , είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θέλουμε πίσω την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και θα την ΠΑΡΟΥΜΕ. Και όλοι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Χριστιανομάχοι και οι ΑΘΕΟΙ που μας έχουν επιτεθεί και με ΔΟΛΟ προσπαθούν να μας ΑΡΠΑΞΟΥΝ, θα καταλάβουν πως, ..σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν..

Επικαλέσθηκαν την ανεξιθρησκεία για να προβάλλουν την αθεΐα τους , την αρχαιολατρεία τους και τον σατανισμό τους, αλλά ………ξέχασαν να σεβαστούν και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη του 98% των Ελλήνων. Είναι κάτι βλέπετε, που τους βγαίνει ….αυθόρμητα, γιατί δεν έχει να κάνει με αυτό που πιστεύουν αυτοί για τον εαυτό τους , αλλά έχει να κάνει με το κρυφό ΜΙΣΟΣ τους για τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Ο Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Και στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ νοικοκύρης είναι ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Δεν είναι οι Εβραιοσιωνιστές , ούτε οι άθεοι Χριστιανομάχοι. Μπορεί βέβαια αυτό το 2%, να κρατάει ακόμα τα ηνία της εξουσίας σε βάρος του 98%, αλλά πολύ σύντομα και θυμηθείτε το, θα τους εγκαταλείψουν και τα αφεντικά τους, στην οργή του λαού. Τώρα που αποκαλύφθηκαν τα σχέδιά τους , τους μένει μόνο η πτώχευση και σε όσους προλάβουν η φυγή.

Ο Δένδιας και ο Αβραμόπουλος ……….έκοψαν ..ρόδα μυρωδάτα.. Αυτοί ξέρουν και έφυγαν από τα ….δύσκολα για να προστατευτούν, τώρα που δεν έχει ακόμα ..κίνηση.. Οι υπόλοιποι βλέπω να στριμώχνονται για μιά θέση στο……… ..ελικόπτερο...

Από το 2010 που ξεκίνησε αυτή η βρώμικη ιστορία για την κατάκτηση της Ελλάδος , το σενάριο που ακολουθείται μέχρι σήμερα το γράφει ο Χριστιανομάχος ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ακολουθώντας πιστά τα ..Πρωτόκολλα..

Το τέλος όμως της ιστορίας, ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΣ. Και επειδή το έχω διαβάσει, δεν έχει …..ελικόπτερο.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΚΟΜΠΡΑ

Κολοσσός της Ρόδου - Η αναβίωση του αρχαίου θαύματος


Περίληψη του εγχειρήματος
Ο Κολοσσός είναι ο αιώνιος μύθος που φέρει η πόλη της Ρόδου στον οποίο επιχειρείται να επαναπροσδωθεί υπόσταση, χωρίς όμως να αλλοιωθεί με τη δημιουργία ενός στείρου και αναχρονιστικού αντιγράφου με αρχαιολογικές προεκτάσεις.
Ιδεολογικό περιεχόμενο
Φιλοσοφία και φιλοδοξία του πολλά υποσχόμενου αυτού εγχειρήματος το οποίο έχει υιοθετηθεί με ομόφωνες αποφάσεις δύο διαφορετικών δημαρχιακών αρχών από το 1999 μέχρι σήμερα, είναι να αποτελέσει εξελικτική ιδεολογική συνέχεια του αρχαίου, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον θεό ήλιο την ειρήνη και την ελευθερία, να προσλάβει πανεθνικό χαρακτήρα και να υποβληθεί ως το ελληνικό επισφράγισμα των πανανθρώπινων και διαχρονικών ιδεών της οικουμενικής ειρήνης, της φιλίας και της συναδέλφωσης των λαών, με προοπτική να εξελιχθεί σε παγκόσμιο ορόσημο και σημείο αναφοράς.
Υλοποίηση
Η σύλληψη του εγχειρήματος ενδείκνυται να στηριχθεί στην κατασκευή ενός σύγχρονου δημιουργήματος με καλλιτεχνική έκφραση και διαστάσεις τεχνικού επιτεύγματος οπτικής και εκδοχής 21ου αιώνα.
Το έργο αυτό ενδείκνυται να προκύψει από το αποτέλεσμα ενός ανοιχτού παγκόσμιου διαγωνισμού, το οποίο θα προκριθεί από μία διεθνή επιτροπή επιλογής που θα συγκροτηθεί από εξέχουσες προσωπικότητες προερχόμενες από τους χώρους της πολιτικής, του πολιτισμού, των γραμμάτων, των τεχνών, των επιστημών και της τεχνολογίας και θα τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας για την εξασφάλιση του διεθνούς κύρους και της απολύτου διαφάνειας των διαδικασιών.
Χρηματοδότηση
Προς την κατεύθυνση της συλλογής οικονομικών πόρων προτείνεται το έργο να αυτοχρηματοδοτηθεί μέσω της κινητοποιήσεως προσωπικοτήτων και της διενέργειας μιας Διεθνούς Εκστρατείας Εξεύρεσης Πόρων που θα συγκεντρώσει χρήματα από πηγές όπως χορηγίες από μείζονα Ιδρύματα της Ελλάδος και του εξωτερικού, επιδοτήσεις από επίσημους φορείς και Διεθνείς Οργανισμούς, την UNESCO, την Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστηρίξεις Περιφερειακών και δημαρχιακών αρχών, ενώ προβλέπεται η αξιοποίηση δωρεών από εύπορους Έλληνες, ομογενείς της διασποράς, αλλά και φιλέλληνες πολίτες απανταχού της γης που θα επιθυμούσαν να συνδράμουν στην υλοποίηση της ιδέας.
Αποφυγή εμπορευματοποίησης
Κατά τα πρότυπα δε του συναφούς παραδείγματος της αναβίωσης της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας (www.bibalex.org) και προς αποφυγή πάσης φύσεως εμπορευματοποίησης προτείνεται επίσης , τα μελλοντικά έσοδα του έργου να επανεπενδύονται προς την κατεύθυνση της διάδοσης της ειρήνης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με τη δημιουργία ενός θεματικού μουσείου για τον αρχαίο Κολοσσό και την Ίδρυση ενός διεθνούς κέντρου συνάντησης παγκόσμιας ειρήνης που θα στεγάζει ένα πολιτιστικό πολυχώρο που θα περιέχει Συνεδριακό Κέντρο, Εκθεσιακούς χώρους, αμφιθέατρο, αίθουσα συναυλιών και θα φιλοξενεί σημαντικές διοργανώσεις, εκδηλώσεις και events.
Δημιουργία έδρας ειρήνης στη Μεσόγειο
Υπέρτατη πρόκληση όμως, αποτελεί η εδραίωση την πεποίθησης ότι μπορεί μακροπρόθεσμα η Ρόδος να διεκδικήσει διεθνώς την φήμη του «Ουδέτερου Νησιού της Ειρήνης» στη Μεσόγειο και μέσω της σημειολογικής δημιουργίας του εγχειρήματος της Αναβίωσης του Κολοσσού να μεγιστοποιήσει όλα τα παρεπόμενα αλλά εξόχως σημαντικά οφέλη.
Η Ρόδος με την πολυπολιτισμική της ταυτότητα και την εξέχουσα στρατηγική της θέση, ευρισκόμενη στη γεωγραφική καρδιά τριών ηπείρων, καθίσταται ιδανική έδρα γεφύρωσης ιδεών και πολιτισμών, εδραίωσης ελεύθερου διαλόγου καθώς και προώθησης του οικουμενικού και διαχρονικού ιδανικού της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών.
Ένα τέτοιο εγχείρημα θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει πολλαπλά ευεργετήματα στην Ελλάδα σε επίπεδο τουριστικό, πολιτιστικό οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό , κρινόμενο αντάξιο του να αποστείλει προς την παγκόσμια κοινότητα ένα μήνυμα δυναμικής παρουσίας της χώρας στις διεθνείς εξελίξεις επιβεβαιώνοντας την σύγχρονη εξελικτική προοπτική του Ελληνικού πολιτισμού.
Ο Κολοσσός της Ρόδου δεν είναι μόνο ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, ούτε μόνο ένα άγαλμα που απεικόνιζε τον Ήλιο.
Ο Κολοσσός της Ρόδου δεν είναι μόνο το έργο του Χάρη του Λίνδιου, μαθητή του Λύσιππου, ούτε μόνο το σύμβολο του προστάτη της στην πολιορκία. Ο Κολοσσός της Ρόδου δεν αντανακλά μόνο το φως του ήλιου με την μπρούντζινη επιδερμίδα του, ούτε αντιπροσωπεύει μια απλή ανθρώπινη μορφή. Ο Κολοσσός της Ρόδου έχει όλες αυτές τις ιδιότητες, αλλά ταυτόχρονα είναι ένα αναγνωρισμένο σύμβολο, διαχρονικό, από όλη την Ανθρωπότητα.
Είναι ένα άγαλμα ελευθερίας πριν καν γεννηθεί αυτή η ιδέα στο μυαλό του Γάλλου γλύπτη Bartholdi. Είναι ένα σύμβολο που δείχνει ότι η ελευθερία προέρχεται από την αντίσταση και αυτή από τη γνώση, γιατί οι Ρόδιοι κράτησαν τη θέση τους δίχως να υποκύψουν στην πολιορκία μέσω των τειχών της πόλης.
Αυτό το σύμβολο δεν είναι μόνο σύμβολο ειρήνης αλλά και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Επισημαίνει την αξία της γνώσης, της αντίστασης, της ελευθερίας. Με άλλα λόγια αντιπροσωπεύει μια μορφή Homo Universalis που αποτελεί Humanitatis Opus, δηλαδή έργο της Ανθρωπότητας που με την καινοτομία και την αισθητική του κατάφερε να αποκαλεστεί θαύμα αφού κανείς άλλος δεν είχε καταφέρει αυτό το επίτευγμα που υλοποιεί αυτήν την υπέρβαση.
Αυτό είναι για μας, ο Κολοσσός της Ρόδου, ένα δώρο του Ελληνισμού στην Ανθρωπότητα.

http://www.apocalypsejohn.com/2014/11/kolossos-rodou-anaviwsh-arxaiou-thaymatos.html

Τι λέει η Γαλλική (λέμε τώρα) εφημερίδα Liberation για τον Τσίπρα και ποια η σχέση της σοσιαλιστικής αυτής εφημερίδας με τον ντε Ρότσιλντ; για να δούμε κάποια πράγματα

Η liberation είναι γνωστή "Γαλλική" Εφημερίδα που εκφράζει Σοσιαλιστικές νεφέλες. Ο Σοσιαλισμός είναι γνωστό ότι ήταν σχέδιο 100% ΕβραιοΣιωνιστικό  για ευνόητους λόγους, πως αλλιώς θα άνοιγαν οι πόρτες σε κάθε χώρα για να μπορούν να εισβάλλουν, να την ελέγξουν και να επιβάλλουν μια μέρα τον Μεσία τους; Λέτε γι αυτό ο Εθνικισμός να είναι "κακός";
Από το 2005 στα φανερά πλέον ο Έντουαρντ ντε Ρότσιλντ κατέχει μεγάλο ποσοστό της εφημερίδος όπως βλέπουμε στο wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Libération

Το ερώτημα εδώ είναι... πως είναι δυνατόν ο Αριστερός Τσίπρας που μιλάει για το κακό κεφάλαιο του οποίου θα πάρει τα χρήματα για να τα μοιράσει στον φτωχό λαό να προβάλλεται τόσο έντονα όχι μόνο από το κεφάλαιο αλλά και από τους ιδιοκτήτες του Τραπεζικού Συστήματος;

για να δούμε όμως και κάτι ακόμα...που αλλού στο παρελθόν συναντήσαμε το όνομα ντε Ρότισλντ;
Η παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα:
Μετά το 1834, και την ανακύρηξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από τη Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα. Μέσω της Δουκίσσης της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843).

στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.)
Λινκ: http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=476&Itemid=46

Τα πράγματα θα ήταν απλά αν δεν είχαν να κάνουν με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος...
Εδώ βλέπουμε το ΦΕΚ με το οποίο ο Όθων ανοίγει τις πύλες για την ιδιωτική Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην οποία έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Στο επίσημο χρονολόγιο της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος, που ούτε Εθνικής ήταν ποτέ ούτε της Ελλάδος, βλέπουμε τους αρχικούς μετόχους:

μην σας μπερδεύει το γεγονός ότι έδωσαν 1000 μετοχές στο Κράτος, ήταν θέμα χρόνου να τις πάρουν πίσω αφού το Κράτος θα δανειζόταν αποκλειστικά από την Τράπεζα αυτή... hard to believe? ιδού οι απόδειξις μέσα από το επίσημο χρονολόγιο της ΕΤΕ:

Εντέχνως αποκρύπτουν το ποιος κατείχε τις 2.750 μετοχές από τις 5.000 του συνόλου (ήτοι 55%), δηλαδή το πλειοψηφικό πακέτο της ΕΤΕ. Ένα 55% το οποίο συνεχώς μεγάλωνε... Δείτε ΕΔΩ το βαρύτερο σε σημασία άρθρο ολόκληρου του Ελληνικού διαδικτύου που έχει να κάνει με την Εθνική Τράπεζα και την μετέπειτα Τράπεζα της Ελλάδος και το υποτιθέμενο Ελληνικό Κράτος...

επίσης σημαντικό στοιχείο που αναφέρει το χρονολόγιο είναι το:

λέτε να έχει να κάνει με την δολοφονία του Καποδίστρια η ίδρυση της Εθνικής Χρηματιστικής Τράπεζας; μπα μην τα πιστεύετε αυτά, είναι συνωμοσιολογίες...



₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪


ΠΗΓΗ: knossopolis.com
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/liberation.html

Περί Αμφιπόλεως απάτη. Μήπως ο ¨νεκρός¨ της Αμφίπολης, μεταφέρθηκε από αλλού;

Τον χειμώνα του 1915 ένα στρατιωτικό τμήμα άγγλων σκαπανέων, εγκαθίσταται στην Αμφιπόλη και ανασκάπτει τον τύμβο Καστά, έως την άνοιξη του 1916. Έπειτα τον επιχωματώνει με ειδική άμμο, αφού πρώτα έχει αφαιρέσει ότι πολύτιμο βρήκε εκεί μέσα, πλην των αγαλμάτων.


Τον Απρίλιο του 1941 οι γερμανοί κατακτητές εγκαθιστούν παρόμοιο σώμα σκαπανέων καθ΄όλη την διάρκεια της κατοχής τους στην περιοχή της Αμφίπολης, ξανά σκάπτουν τον τύμβο και τον επιχωματώνουν πάλι. Άγνωστο τι βρέθηκε σε αυτή την δεύτερη ανασκαφή. Άλλωστε αυτοί που έψαχναν και ψάχνουν τύμβους δεν ενδιαφέρονται για αγάλματα, ούτε απαραίτητα για χρυσά κοσμήματα. Ψάχνουν για την άρρητη γνώση που είχαν οι αρχαίοι μυημένοι.


Η τρίτη παρέμβαση γίνεται στο έτος 1964 όπου ο Δημήτρης Λαζαρίδης κάνει την πρώτη τομή, και το 1965 βρίσκει τμήμα του περιβόλου. Το 1978, με αφορμή τον εντοπισμό του ταφικού μνημείου στην Βεργίνα, η NASA σκάναρε όλη την περιοχή της Βεργίνας και της ευρύτερης Ελλάδος, και από τότε, η Αμερικανική σχολή Κλασικών σπουδών, μία απ’ τις 17 αρχαιολογικές σχολές που δραστηριοποιούνταν στον Ελλαδικό χώρο, σημείωσε ασυνήθιστα πολλές επιτυχίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιοχή της Αμφιπόλεως είχε εξεταστεί από την Αμερικανική σχολή το 1985, με άγνωστα μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα των ερευνών, κάτι το ποίο γεννά πολλά ερωτήματα. Άξιον αναφοράς είναι ότι από το 2003 το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με την κ. Χάιδω Κουκούλη και την επιστημονική ομάδα του Λαζάρου Πολυμενάκου, δουλεύοντας με την μέθοδο της σεισμικής τομογραφίας, κατέγραψαν ότι πιθανόν να υπάρχει στον τύμβο.


Από τα σκίτσα που έδωσαν τον Οκτώβριο στην δημοσιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού φαίνεται καθαρά η ημερομηνία σχεδίασής τους, που είναι 8/2014, δηλαδή ο περασμένος Αύγουστος! Άρα γνώριζαν πολύ καλά όλα τα εσωτερικά μέρη του τύμβου, πολύ πριν δώσουν στην δημοσιότητα, όχι επειδή προηγούνταν οι ανασκαφές, αλλά γιατί είχαν ήδη τα σχέδια από τους πρώτους εισβολείς του χώρου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε και το κεφάλι της σφίγγας να μην ¨κάθεται¨ και τόσο καλά στο υπόλοιπο σώμα στης σφίγγας, λες και είναι από άλλο σώμα-μάρμαρο ¨ας πούμε¨.


Όπως καταλαβαίνετε ο τάφος της Αμφίπολης, όχι απλά έχει συληθεί κατ΄ επανάληψη, αλλά και λεηλατηθεί από τους οπλισμένους και αόπλους κατακτητές μας. Αυτό το γνώριζαν εκ των προτέρων στο Υπουργείο ανθελληνικού Πολιτισμού, όπως γνώριζαν τι ακριβώς έχει απομείνει μέσα στον ιερό χώρο. Το μνημείο αυτό δεν είναι τάφος, είναι κάτι παραπάνω από ένας συνηθισμένος αρχαίος ιερός χώρος και ίσως ποτέ να μην μάθουμε την αλήθεια. Το ενδιαφέρον των ξένων εισβολέων τον τελευταίο αιώνα για τον συγκεκριμένο μέρος τα μαρτυρεί την μυστική του αξία. Το θέμα της Αμφίπολης είναι καθαρά μια απάτη, που συνεχίζει εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού, με την δήθεν εύρεση του νεκρού ιδιοκτήτη του τάφου. Πολλοί θα υποθέσουν ότι πρόκειται για ένα πολιτικό & επικοινωνιακό παιχνίδι του Σαμαρά, για να παραταθεί ο χρόνος εξουσίας του, αλλά φοβάμαι ότι είναι κάτι πολύ χειρότερο από αυτό. Ο νεκρός που βρέθηκε εκεί, το πιθανότερο είναι να έχει μεταφερθεί από άλλου, ίσως από τις αποθήκες του Υπουργείου πολιτισμού. Ποιες αποθήκες διερωτάστε; Αυτές που έχει σε όλη την Ελλάδα και είναι γεμάτες με ευρήματα, 10 φόρες περισσότερα, από όσα αρχαιοελληνικά ευρήματα εκτίθενται επίσημα σε όλα τα μουσεία εντός και εκτός Ελλάδος! Γι΄αυτές τις αποθήκες μιλώ. Αν ακόμη διερωτάστε που βρεθήκαν αυτά, θα σας πω μόνο: ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΓΝΑΝΤΙΑ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΙΩΝΙΑ ΟΔΟΣ. Φτάνουν αυτά. Δυο διαδοχικοί πολιτισμοί έχουν βρεθεί στο υπέδαφος μας, που μας πάει πίσω πολλές χιλιάδες χρόνια. Στα μουσεία εκτίθεται η ιστορία των τελευταίων πέντε χιλιάδων ετών, των άλλων είκοσι χιλιάδων ετών πιο πίσω στην ιστορία, τον φυλάνε κρυφά σε αποθήκες με εντολή των εβραιοσιονιστών και προσωπική με επίβλεψη του Μπένυ (Ευάγγελος Βενιζέλος) να μην διαρρεύσει τίποτα στην δημοσιότητα.


Ας γυρίσουμε στο θέμα μας τώρα. Δεν με πειράζει τόσο να μεταφέρουν έναν σκελετό από το μετρό Θεσσαλονίκης και να τον τοποθετήσουν εκεί. Κομμάτια να γίνει, χαλάλι τους. Αυτό που φοβάμαι είναι να μην ¨βρεθεί¨ ξαφνικά κανένας σκελετός σλάβο-γύφτο-σκοπιανής σποράς, και έχουμε άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά. Ο σκελετός ήδη βρίσκεται προς έλεγχο dna και όλοι αναμένουν με αγωνία. Μην αγωνιάτε δεν πρόκειται να ανακοινωνόσουν ευθέως ότι υπάρχει πιθανότητα να μην είναι ελληνικός, αλλά θα κλείσει ο φάκελος και μετά από μερικά χρόνια θα ξανανοιχτεί όταν θα βρισκόμαστε κοντά στην λύση, περί του ονόματος ¨Μακεδονία¨ και τα δήθεν ευρήματα του τάφου θα δημιουργούσουν νέα ιστορίκα δεδομένα, εις βάρος μας εννοείται.

Ας όλα αυτά σας φαίνονται τραβηγμένα και υπερβολικά, τότε κοιμάστε όρθιοι. Σας λέγω λοιπόν, ότι έχουμε μαρτυρίες στις περιοχές των ναυάγιων της Κρήτης και των Κυθήρων, όπου αρχαιολογικές έρευνες ανέσυραν αγάλματα και αγγεία και έγραφαν επάνω τους εβραϊκά γράμματα και τα ξανά πετούσαν πάλι πίσω στην θάλασσα για να τα ανασύρουν στο μέλλον και να μας πείσουν ότι οι εβραίοι είχαν πλοία και ανέπτυξαν εμπόριο δια της θάλασσας πολύ πιο πριν του κρήτες. Τα οστά των μαραθωνομάχων είναι ακόμη στο Ισραήλ για μελέτες dna εδώ και 8 χρόνια και κανείς δεν σκοπεύει να τα επιστρέψει. Τα ευρήματα από τα μετρό Αθηνάς – Θεσσαλονίκης, έφυγαν εξωτερικό με τα ¨μαύρα βαν¨, και οι ανθελληνικές κυβερνήσεις δεν τολμούν να κάνουν ανασκαφές αν δεν πάρουν εντολή από την Γερμάνια. Καμιά ανασκαφή δεν γίνεται αν πρώτα δεν συνεδριάσει το αρμόδιο εβραιο-γερμανικό συμβούλιο επί των ανασκαφών στην Ελλάδα. Λέτε το 1941 οι γερμανοί να έβαλαν μέσα το σκελετό και τώρα να έδωσαν εντολή να γίνουν ανασκαφές? Θα μου πείτε, μα καλά από τόσο παλιά ετοιμάζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία; ΝΑΙ, από τόσο παλιά. Δείτε τους πρώτους χάρτες που κυκλοφόρησαν με το όνομα μακεδονικά και θα καταλάβετε από πόσο παλιά μαγειρεύουν τα ιστορικά στοιχειά. Άλλωστε ο λαός άνευ ουσιαστικής ιστορίας (Ισραήλ), πέραν από τα κατά συρροή εγκλήματα, δεν έχει τίποτα άλλο να επιδείξει, όποτε είναι κορυφαίος στην παραχάραξη της ιστορίας με τα ¨αδιάσειστα στοιχεία¨ που δημιουργεί κατά καιρούς.

Τίποτα μην σας εκπλήσσει πλέον, αυτοί που μας κυβερνούν δεν κάνουν το παραμικρό για το καλό μας. Το ότι ξαφνικά ασχολούνται με ανασκαφές στην Αμφιπόλη, Βεργίνα και λοιπή Μακεδονία, την περίοδο που τα Σκόπια έχουν τρελαθεί να φωνάζουν το όνομα Μακεδονία, με έναν πρωθυπουργό που ήταν πριν 20 χρόνια υπουργός εξωτερικών και πούλησε κάτω από το τραπέζι το όνομα Μακεδονία, μην περιμένετε ελληνοκεντρικές ιστορικές στιγμές. Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν. Σαμαράς ¨άνοιξε¨ την πόρτα, Σαμαράς πήρε εντολή να την ¨κλείσει¨. Γερμανοί μας κυβερνούν, ξεχάσατε;

Υ.Γ.: Η στολή για τις έρευνες του ναυαγίου των Αντικυθήρων που κόστισε 1,5 εκατομύρια δολάρια για να γράφουν οι εβραίοι τα γράμματα τους επάνω στα αγγεία, την πληρώσαμε εμείς κ. Σαμαρά, ή και αυτή μας την χρέωσαν; ε ρε κρεμάλα που σας περιμένει!

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς να το καθαρίσετε

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.

Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής και με βότανα
Τα παθογόνα βακτήρια υπάρχουν σε αφθονία στο περιβάλλον και η είσοδός τους στο σώμα είναι αναπόφευκτη. Εισέρχονται μέσα σε αυτό με τις τροφές, τον αέρα, το νερό και την επαφή με διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας σημαντικές επιπλοκές και ασθένειες εξαιτίας των τοξικών, αλλεργιογόνων και καρκινογόνων ουσιών που εκκρίνουν. Η εγκατάσταση και η ανάπτυξη τους εξαρτάται από την αντίσταση των φιλικών βακτηρίων και του αμυντικού συστήματος.

Λόγω του εξαιρετικά τοξικού περιβάλλοντος που ζούμε είναι αναγκαία η καθημερινή κατανάλωση τροφών που έχουν υποστεί φυσική ζύμωση (πχ λάχανο τουρσί, γιαούρτι,κεφίρ) και περιέχουν προβιοτικά, καθώς και η λήψη φυσικών συμπληρωμάτων που έχουν υψηλές συγκεντρώσεις ζωντανών μικρο-οργανισμών (προβιοτικά σε υγρή μορφή, όχι σε χάπια ή σκόνες είναι νεκρά).
Υπάρχουν διάφορα βότανα που είναι πολύ αποτελεσματικά για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Μπορείτε να έχετε αυτά τα βότανα σε μορφή σκόνης, σε τσάι ή να τα λάβετε ως συμπληρώματα.
Βότανα που καθαρίζουν το έντερο
Λιναρόσπορος: Μουσκεύετε 2 κουταλιές της σούπας σε 1,5 λίτρο νερό και το αφήνετε για όλη τη νύχτα. Το πρωί, το σουρώνετε και το πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Προσοχή: Ο λιναρόσπορος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα από άτομα που υποφέρουν από διαταραχές της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα.
Αντένδειξη: Ο λιναρόσπορος είναι απαγορευτικός στα εγκολπώματα και στις φλεγμονώδεις κολίτιδες.
Ψύλλιο: Οι σπόροι του φυτού αυτού, προστατεύουν το γαστρεντερικό σύστημα λόγω της ποσότητας των φυτικών ινών και το θεραπευτικών στοιχείων που περιέχουν. Οι σπόροι του ψύλλιου απορροφούν το νερό και σχηματίζουν μία μεγάλη μάζα. Η μάζα αυτή (σε άτομα με δυσκοιλιότητα) διεγείρει το έντερο και το αναγκάζει να κινηθεί. Το ψύλλιο πρέπει να συνοδεύεται από μεγάλη ποσότητα νερού.
Ιβίσκος: Ο ιβίσκος συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στον καλύτερο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων. O ιβίσκος ενδείκνυται για τους υπέρβαρους με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αυξημένων λιπιδίων. Ετοιμάζετε έγχυμα με 1 κουταλάκι ιβίσκου σε 1 φλιτζάνι νερό.
Πασιφλόρα, Ρολογιά: Είναι ένα πολύ καλό ηρεμιστικό φυτό που καταπολεμά τη σπαστικότητα του εντέρου.
Δυόσμος: Το έγχυμά του φέρνει ανακούφιση σε όσους πάσχουν από σπαστική κολίτιδα...
Θυμάρι: Το έγχυμά του είναι για δυσεντερίες. Ανακούφιση στο πεπτικό. Είναι αντιδιαρροϊκό. Ανακουφίζει από κολικούς.
Αχίλλεα: Το έγχυμά της είναι για κολίτιδα, αντιφυσητικό δηλ αποβάλλει τα αέρια.
Δενδρολίβανο: Το έγχυμά του είναι αντιφυσητικό και αντισυπτικό.
Μάραθος: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και για τυμπανισμό.
Κορίανδρος: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και βοηθάει στη δυσπεψία.
Αγριοκύμινο: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και για τυμπανισμό. Μειώνει τη σήψη των τροφών, στο τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου.
Γλυκάνισο: Το έγχυμά του ρυθμίζει τη λειτουργία των εντέρων. Για τυμπανισμό μαζί με δυόσμο.
Κρεμμύδι: Για τις αιμορροΐδες πίνουμε το χυμό από 1 κουταλάκι γλυκού πριν το φαγητό (λαϊκή συνταγή).
Αλόη: Ενισχύει τον περισταλτισμό του εντέρου. Χορηγείται συνήθως μαζί με σπασμολυτικά και άφυσσα βότανα, γιατί μπορεί να γίνουν επίπονες οι κενώσεις. Αντένδειξη: Σε κολίτιδα, Νόσο του CROHN, Εγκολπώματα.
Ροδιά (φλοιός): Είναι στυπτικό ρόφημα και βοηθά στις διάρροιες και στις δυσεντερίες. Καθαρίζει το έντερο ως αποτοξινωτικό ρόφημα.
Ερχόμαστε τώρα στα ισχυρά «Υπακτικά» τα οποία είναι:
Η Σέννα (τα γνωστά μας φύλλα Αιγύπτου) και η Συναμική. Είναι από τα βότανα που φημίζονται για την υπακτική τους δράση, αλλά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για διάστημα μεγαλύτερο των 10 ημερών, καθώς προκαλούν εθισμό.
Διατροφή
Βέβαια μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνάμε το Λάδι και το Μέλι, τα οποία πρέπει να βρίσκονται παρόντα στην καθημερινή μας διατροφή. Επίσης Ακτινίδια και αποξηραμένα Δαμάσκηνα και Σύκα. Τα μήλα και τα αχλάδια περιέχουν πηκτίνη, μία διαλυτή φυτική ίνα που καθαρίζει το έντερο, ενώνεται με τα κόπρανα και βοηθάει στην αποβολή τους από το σώμα.
Το καστανό ρύζι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και ενισχύει την υγεία του εντέρου και τις περισταλτικές του κινήσεις. Για να «δουλέψουν» οι φυτικές ίνες μην ξεχνάτε να πίνετε νερό, διαφορετικά οι φυτικές ίνες μπορεί να επιβαρύνουν την δυσκοιλιότητα και το φούσκωμα.
Σημείωση: Το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, για οποιοδήποτε πρόβλημα συμβουλεύεστε το γιατρό σας.
Πηγές: inspireyourlife.weebly.com - bioathens.com - proionta-tis-fisis.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/blog-post_899.html

Ποσά – ρεκόρ θα ξοδέψουν οι Γερμανοί τα Χριστούγεννα! Στην υγειά του ραγιά βεβαίως…

merkel__neo_nazi_Για πολλοστή φορά, η Ελλάδα και ολόκληρος ο νότος γονατίζει για να καλοπερνά ο Γερμανός. Πως να το κάνουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Που αποτελεί απλώς ιστορική επανάληψη. Από την στιγμή που η ΕΕ ετέθη υπό γερμανική κυριαρχία, επαψε να υπάρχει με τον τρόπο που την οραματίσθηκαν όσοι την δημιούργησαν. Υποτάχθηκε στην διαχρονική γερμανική βουλιμία που δυστυχώς σταματά μόνον με έναν τρόπο.

Οι Γερμανοί καταναλωτές παρά τη στασιμότητα της οικονομίας τους αναμένεται να ξοδέψουν ποσά ρεκόρ κατά την…
περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων σύμφωνα μια έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες. Ειδικότερα οι Γερμανοί καταναλωτές σχεδιάζουν να δαπανήσουν για δώρα ή άλλες εορταστικές αγορές κατά μέσον όρο 447 ευρώ, ποσό αυξημένο σε σύγκριση με τα 397 ευρώ που δαπάνησαν κατά κεφαλήν το 2013. Για «ρεκόρ όλων των εποχών» μίλησε ο Όλιβερ Γκάνσερ από το τμήμα Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μονάχου (FOM), ο οποίος ανακοίνωσε τα στοιχεία της έρευνας η οποία διενεργήθηκε σε ένα δείγμα 38.000 καταναλωτών ηλικίας 12 έως 99 ετών για λογαριασμό της Γερμανικής Ομοσπονδίας των Επιχειρήσεων Λιανικής (HDE). «Οι καταναλωτές παραμένουν ανεπηρέαστοι από την τρέχουσα υποτονική οικονομική διάθεση στη χώρα», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας λιανικού εμπορίου Γιόσεφ Ζανκντγιοχάνσερ. Όπως είπε η σταθερή αγορά εργασίας δημιουργεί ευνοϊκό καταναλωτικό κλίμα. Τα οικονομικά δεδομένα που θα δοθούν στη δημοσιότητα την Παρασκευή αναμένεται να δείξουν ότι η γερμανική οικονομία αναπτύχθηκε με το πενιχρό 0,1% κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους μετά τη συρρίκνωση κατά 0,2% το δεύτερο τρίμηνο, εν μέρει ως αποτέλεσμα της αδύναμης ζήτησης από το εξωτερικό.
 

olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_621.html

Τι συνέβη με την επίθεση των τουρκικών F-16 μέχρι τη Μύκονο;


Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν για την ετοιμότητα της Ελληνικής αεράμυνας στο χθεσινό επεισόδιο της επίθεσης τουρκικών μαχητικών F-16 σε αεροσκάφος της Πολιτικής Αεροπορίας επάνω από τα Ψαρά.
Πώς έφτασαν στο Ελληνικό αεροσκάφος τα τουρκικά μαχητικά χωρίς να ανησυχήσει κανένας για την πορεία τους και γιατί έμειναν ανενόχλητα στην πρόκλησή τους μέχρι την Μύκονο, οπότε και εγκατέλειψαν το αβοήθητο "θύμα" τους;
Γιατί δεν σηκώθηκαν Ελληνικά μαχητικά όταν τα ραντάρ είδαν τα ίχνη να πλησιάζουν το αεροσκάφος; Τόσο κοντά στο πυλώνα της Ελληνικής αεράμυνας στην Σκύρο, γιατί δεν απογειώθηκαν άμεσα τα ελληνικά αεροσκάφη; Γιατί δεν υπήρξε προειδοποιητικός εγκλωβισμός από τα α/α MIM-104 Patriot PAC2/3 από την Σκύρο;
Πώς επέτρεψαν στα τουρκικά μαχητικά να καταδιώκουν ένα πολιτικό αεροσκάφος εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου, χωρίς να αντιδρούν; Τεράστιες οι ευθύνες του ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΑ και κυρίως του πρώτου, αφού πλέον την ευθύνη της αεράμυνας την έχει το ΓΕΕΘΑ. Μήπως ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μ.Κωσταράκος πρέπει να "τραβήξει κάποια αυτιά";.
Έτσι εξηγείται, φυσικά, και η σιωπή όλων για το ζήτημα. Αποκρύπτουν της αλήθεια από τους Έλληνες πολίτες.
Γιατί; Για να μην παρεξηγηθεί ο Α.Νταβούτογλου που τον προσκάλεσαν να επισκεφθεί την Αθήνα τον Δεκέμβριο; Για να μην φανεί ότι ο "βιασμένος" καλεί τον "βιαστή" σε ... γεύμα;
Και το ερώτημα είναι πόσες άλλες προκλήσεις κρύβουν και σε ποιο σημείο έχει φτάσει η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο; Γιατί τα της Ανατολικής Μεσογείου τα μαθαίνουμε (από αλλού βέβαια), τα του Αιγαίου, τα κρύβουν απ' ότι φαίνεται...

Η Ρωσία με το έμβλημά της μας δείχνει ότι έχει σκοπό να εξαφανίσει τη νέα τάξη Πραγμάτων!

Το έμβλημα της Ρωσίας είναι η απεικόνιση του δικέφαλου βυζαντινού αετού ο οποίος έχει στο σώμα του τον Άγιο Γεώργιο που σκοτώνει τον δράκο με το δόρυ του.
Η παράσταση είναι σε πορφυρό (βαθυκόκκινο αυτοκρατορικό χρώμα) περίγυρο. Ως ρωσικό εθνόσημο, πρώτα υπήρξε ο Άγιος Γεώργιος και αργότερα προστέθηκε ο δικέφαλος βυζαντινός αετός από τον Ιβάν Γ΄ μετά τον γάμο του με τη Βυζαντινή Πριγκίπισσα Σοφία Παλαιολογίνα που ήταν ανεψιά του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου ΙΑ΄. Έτσι η Ρωσία μετά τον γάμο αυτόν υιοθετεί το σύμβολο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (τα τρία στέμματα προστέθηκαν αργότερα), και η Μόσχα καθιερώνεται ως η Τρίτη Ρώμη. Ο Ιβάν Γ΄ αξιώνει ρωμαϊκή αυτοκρατορική κληρονομιά και γίνεται αντίπαλος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Δηλαδή, Μόσχα εναντίον Ρώμης – Βατικανού.

Το εθνόσημο αυτό είχε καταργηθεί από τους κομμουνιστές αλλά καθιερώθηκε ξανά, όπως το βλέπουμε σήμερα, στις 20 Δεκεμβρίου 2000 με νόμο του Βλαδιμήρου Πούτιν. Άξιον σημειώσεως είναι ότι, ο Άγιος Γεώργιος είναι o πολιούχος της Μόσχας άρα και της Ρωσίας.
Είναι πασιφανές ότι ο Άγιος Γεώργιος δεν υπάρχει τυχαία στο ρωσικό έμβλημα. Τις περισσότερες πληροφορίες για το γιατί επελέγη ο συγκεκριμένος Άγιος, μας τις δίνει ο… δράκος και τις αντλούμε μέσα από τον συναξαριστή αλλά και από άλλα θρησκευτικά κείμενα.
Κατ’ αρχάς, η ιστορία μάς λέει ότι ο δράκος ήταν υπαρκτός. Ήταν φοβερός, είχε τρομερή δύναμη και έβγαζε φωτιά από το στόμα του. Ζούσε στην Ανατολική επαρχία της Αττάλειας, κοντά στην πόλη Αλαγία στην οποία βασιλιάς ήταν ο Σέλβιος. Ο δράκος, όταν έβγαινε από τη σπηλιά του, έτρωγε ανθρώπους ή ζώα. Ο βασιλιάς κάποτε συγκέντρωσε στρατό και πήγε να τον σκοτώσει, αλλά απέτυχε. Μετά την αποτυχία του ο Σέλβιος, απευθύνθηκε στους ειδωλολάτρες ιερείς για να του πουν τι πρέπει να κάνει. Οι ιερείς τού συνέστησαν να στέλνει παιδιά στον δράκο για να τα τρώει, και αυτό έκανε. Όταν έφτασε η σειρά της κόρης του βασιλιά, την πήγαν στο σημείο που θα ερχόταν ο δράκος για να την φάει. Τότε, εμφανίστηκε ο Άγιος Γεώργιος και από δω και πέρα η ιστορία είναι γνωστή.
Μέσα λοιπόν από την ιστορία οι πληροφορίες για τον δράκο είναι πολύ σημαντικές. Πρώτα απ’ όλα το τέρας αυτό αποκαλείται «δράκος». Λέξη που παραπέμπει σε υποχθόνιους ερπετόμορφους δρακονιανούς. Ακόμη και σήμερα οι κινέζοι τιμούν ιδιαίτερα τους δράκους και τους αναπαριστούν ως τερατόμορφα φίδια που βγάζουν από το στόμα τους φωτιά, έχουν δε και πόδια. Τέτοιος ακριβώς δράκος απεικονίζεται στις αγιογραφίες του Αγίου Γεωργίου.
Άλλο στοιχείο είναι ότι ο δράκος τρεφόταν με ανθρώπους και ζώα, δηλαδή ήθελε αίμα (βλ. δράκ-ουλας). Το εντυπωσιακό είναι ότι ήθελε να τρώει κυρίως παιδιά. Το εντυπωσιακότερο είναι ότι οι ιερείς ήξεραν ότι ήθελε να τρώει παιδιά, για να εξευμενίζεται πρόσκαιρα, κάτι που σημαίνει ότι οι ιερείς ήξεραν τι είδους πλάσμα ήταν. Πηγαίνοντας παλαιότερα, ξέρουμε από την ιστορία ότι ο Κρόνος, που ήταν θεός, έτρωγε τα παιδιά του. Ο Δίας, που γλύτωσε το φάγωμα, εκθρόνισε τον Κρόνο, άλλαξε τον κόσμο, αλλά ο Κρόνος δεν σταμάτησε να διεκδικεί τα πρωτεία του και να θέλει να ξανακάνει τον κόσμο όπως ήταν. Οι οπαδοί του Κρόνου, οι κρόνιοι, έτρωγαν παιδιά και θυσίαζαν σ’ αυτόν παιδιά.  Έπαψαν ποτέ οι κρόνιοι να υπάρχουν μέχρι σήμερα; Πάντως τα διεθνή στοιχεία μας πληροφορούν ότι 800.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και 100.000 στην Γερμανία. Στην Ελλάδα εξαφανίζεται ένα παιδί κάθε μέρα και σε όλον τον πλανήτη εξαφανίζονται 8.000.000 παιδιά κάθε χρόνο. Τι γίνονται όλα αυτά τα παιδιά; Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ποιοι είναι αυτοί οι σύγχρονοι κρόνιοι; Είναι αυτοί που αποκαλούν τους εσωγήινους, ως «υποχθόνιοι κρόνιοι αδελφοί μας». Είναι αυτοί που τιμούν με αργία την ημέρα που έχουν αφιερωμένη στον Κρόνο και την έχουν επιβάλλει ως αργία σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Η αγγλική γλώσσα μας βοηθάει πολύ στο να δούμε ποια μέρα είναι αυτή. Στα αγγλικά ο Κρόνος λέγεται Saturn, η ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Saturn είναι η Saturn-day > Saturday, δηλαδή το Σάββατο. Οι ευρέοι λοιπόν είναι αυτοί και γι αυτό τον λόγο θεωρούν ότι η ημέρα που αναπαύθηκε ο Θεός είναι το Σάββατο. Το έκαναν γιατί έτσι τους βόλευε, για να μείνουν σταθεροί στην πίστη τους και για να μη χαθεί η ιστορική λατρευτική τους συνέχεια.
Επομένως ο δράκος που σκότωσε ο Άγιος Γεώργιος έχει χαρακτηριστικά ενός εξ αυτών που αποτελούν τα υποχθόνια ρυπαρά έθνη. Όπως είπε και ο Άγιος Ανδρέας, ο δια τον Χριστόν σαλός, «οι πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος θα ανοίξουν και θα βγουν έξω τα βδελυρά έθνη». Επίσης ένα άλλο στοιχείο περί υποχθόνιου τέρατος είναι το ότι στις αγιογραφίες, κυρίως στις παλαιότερες, ο δράκος φαίνεται να έχει και κεντρί στην ουρά του. Μας λέει η Αποκάλυψη ότι όταν ανοίξει το «φρέαρ της αβύσσου» (Θ’-2) τα υποχθόνια όντα που θα βγουν θα έχουν «ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα» (Θ’-10).
Ο δράκος λοιπόν που σκότωσε ο Άγιος Γεώργιος «εκπροσωπεί» τους υποχθόνιους και τους δικούς τους, μια πίστη που δεν έχει χαθεί και έναν κόσμο που κάποιοι τώρα θέλουν να ξαναδημιουργήσουν, δηλαδή αυτό που ονομάζουν Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Το έμβλημα της Ρωσίας αυτό ακριβώς υπονοεί. Ότι η Ρωσία έχει σκοπό να σκοτώσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η επερχόμενη σύγκρουση θα είναι τρομερή.

Χρήστος Μαντζιάρης

Παγκόσμιος θαυμασμός για τα ευρήματα της Αμφίπολης > ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

pagkosmios-thaymasmos-gia-ta-eyrhmata-ths-amfipolhs
Τον παγκόσμιο θαυμασμό προκαλούν τα νέα ευρήματα στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη, με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης να αναφέρονται εκτενώς στην ανακάλυψη του σκελετού μέσα στο μνημείο.
Το Euronews σε δημοσίευμά αναφέρεται στα ευρήματα και παραθέτει τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού.
Το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua αναφέρεται και αυτό με τη σειρά του στην ανακάλυψη, σχολιάζοντας πως θα χρειαστεί χρόνο για να ταυτοποιηθεί ο σκελετός που εντοπίστηκε.  
Εκτενή αναφορά στα ευρήματα κάνει και το πρακτορείο Reuters το οποίο σημειώνει ότι ο τάφος της Αμφίπολης είναι ο μεγαλύτερος που εντοπίστηκε στην Ελλάδα και αναζωπυρώθηκαν οι φήμες εάν ο Μέγας Αλέξανδρος ή κάποιο μέλος της οικογένειας του έχει ταφεί εκεί.
Από την πλευρά της η βρετανική Daily Mail που αναδημοσιεύει σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου Associated Press επισημαίνει πως ο σκελετός που βρέθηκε θα μπορούσε να λύσει το μυστήριο με τον νεκρό στον τάφο της Αμφίπολης.
Το βρετανικό BBC σε ανταπόκρισή του σημειώνει ότι η τελευταία ανακάλυψη μεγαλώνει τον ενθουσιασμό που επικρατεί στην Ελλάδα για τον ένοικο του τάφου.

Αναφορά στην Αμφίπολη κάνει και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ITAR-TASS που κάνει λόγο για εντυπωσιακά ευρήματα.
ΠΑΝ.ΒΕΛ.

newpost

Αμφίπολη. O Σκελετός είναι σχεδόν ακέραιος μέσα σε ξύλινο φέρετρο. Συνεχής εξέλιξη! ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20141112/low/newego_LARGE_t_1101_54422069.JPG

Ο Τάφος και ο σκελετός του νεκρού που έχει ταφεί στον τύμβο Καστά ήρθαν στο φως από την ανασκαφική ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις από την εκπρόσωπο Τύπου της ανασκαφής Άννα Παναγιωταρέα και την γγ του Υπ.Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη στο Μουσείο της Αμφίπολης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση...
συνεχίστηκαν οι εργασίες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών, στον λόφο Καστά και συγκεκριμένα στον τρίτο θάλαμο. Σε βάθος 1,60μ. από τους σωζόμενους λίθους του δαπέδου, αποκαλύφθηκε μεγάλος κιβωτιόσχημος τάφος, κατασκευασμένος από πωρόλιθους, δημοσιεύει το Έθνος...
2. Οι εξωτερικές διαστάσεις του τάφου είναι μήκους 3,23μ., πλάτους 1,56μ. και σωζόμενου ύψους 1 μ. Ωστόσο, βρέθηκαν, κατά την ανασκαφή, ορθοστάτες από την ανωδομή του τάφου, που μας επιτρέπουν να θεωρήσουμε ότι το ύψος του έφτανε τουλάχιστον στο 1,80μ.

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20141112/engine/newego_LARGE_t_1101_54422076_type12128.jpg

3. Εντός του τάφου δημιουργήθηκε μια επιμήκης βάθυνση πλάτους 0,54μ.και μήκους 2,35μ. Πρόκειται για τη θέση στην οποία τοποθετήθηκε ξύλινο φέρετρο. Βρέθηκαν, διάσπαρτα, σιδερένια και χάλκινα καρφιά, καθώς και οστέινα και γυάλινα διακοσμητικά στοιχεία του φερέτρου. Επισημαίνεται ότι το συνολικό ύψος του τρίτου θαλάμου από την κορυφή της θόλου έως τον πυθμένα του τάφου είναι 8,90μ.

4. Εντός και εκτός του τάφου, βρέθηκε ο σκελετός του νεκρού. Είναι προφανές ότι το ανθρωπολογικό υλικό θα εξεταστεί από ειδικούς επιστήμονες. Είναι, εξίσου, προφανές ότι θα γίνουν όλες οι έρευνες τις οποίες απαιτεί η σύγχρονη επιστήμη.

5. Το ταφικό συγκρότημα στον λόφο Καστά είναι ένα δημόσιο έργο, που για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα μαρμάρου, που έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί στη Μακεδονία.

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20141112/engine/newego_LARGE_t_1101_54422071_type12128.jpg

Να σας θυμίσω τα στοιχεία της μοναδικότητας του: Τύμβος ύψους 33μ, και επ᾽ αυτού το βάθρο με το υπερμέγεθες λιοντάρι, συνολικού ύψους 15,84. Οι σφίγγες, οι καρυάτιδες και το υπέροχο ψηφιδωτό με την αρπαγή της Περσεφόνης, αλλά και τα μαρμάρινα ζωγραφισμένα επιστύλια, τα οποία, αυτή τη στιγμή, συντηρούνται στο εργαστήριο του Μουσείου Αμφίπολης. Επισημαίνεται το πρωτοφανές ύψος του συνόλου της κατασκευής.
6. Επομένως, αυτό το μνημείο αποτελεί μοναδική και πρωτότυπη σύνθεση ποικίλων χαρακτηριστικών. Είναι μια εξαιρετικά ακριβή κατασκευή, το κόστος της οποίας είναι προφανώς απίθανο να είχε αναληφθεί από ιδιώτη.
7. Πιθανότατα, πρόκειται για μνημείο αφηρωϊσμένου νεκρού, δηλαδή, θνητού στον οποίον αποδόθηκαν λατρευτικές τιμές από την κοινωνία της εποχής του. Ο νεκρός ήταν εξέχουσα προσωπικότητα, καθώς μόνον έτσι εξηγείται η κατασκευή αυτού του μοναδικού ταφικού συγκροτήματος.
8. Προκειμένου να δρομολογηθούν οι εργασίες αποκατάστασης του μνημείου, μελετώνται συστηματικά τα διάσπαρτα αρχιτεκτονικά μέλη, τα οποία έχουν ταυτιστεί και αποδοθεί στον περίβολο. Πρόκειται για 500 περίπου μαρμάρινα μέλη, που βρίσκονται στην γύρω περιοχή, εκεί όπου σήμερα είναι τοποθετημένο το λιοντάρι, ενώ καθώς αποσύρθηκαν, προ ολίγων ημερών, τα νερά της λίμνης Κερκίνης, αποκαλύφθηκαν περισσότερα από εκατό μέλη του περιβόλου, όπως γείσα, ορθοστάτες και στέψεις. Είχαν μεταφερθεί, το 1936 από την Ούλεν, η οποία είχε αναλάβει την κατασκευή του φράγματος της Κερκίνης.

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20141112/engine/newego_LARGE_t_1101_54422073_type12128.jpg

9. Στο πλαίσιο των αρχαιολογικών ερευνών στον τύμβο έγινε έλεγχος και δειγματοληψία των ιζημάτων, εσωτερικά και εξωτερικά του τάφου, όπως και γεωτρητικός έλεγχος του υπεδάφους του, ώστε να διαπιστωθεί το γεωλογικό υπόβαθρο. Τα ιζήματα αποτελούνται από εναλλαγές άμμου και μάργας, λιμναίας προέλευσης.
10. Για τις επόμενες ημέρες προβλέπεται η ολοκλήρωση του κοσκινίσματος των χωμάτων, η ολοκλήρωση των υποστυλωτικών εργασιών και η συνέχιση των εργασιών συντήρησης στο μνημείο , αλλά και των ευρημάτων στο εργαστήριο του Μουσείου της Αμφίπολης. Ιδαίτερη έμφαση δίνεται στη συντήρηση των τμημάτων του ελλείποντος μέρους του ψηφιδωτού.
11. Στις 22 Νοεμβρίου, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Τασούλας θα δώσει συνέντευξη στο Μουσείο της Αμφίπολης, στη μία το μεσημέρι σχετικά με τα ευρήματα και την επόμενη φάση των εργασιών στο τύμβο Καστά.



12. Στις 29 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 θα παρουσιαστούν τα αποτέλεσματα της ανασκαφικής περιόδου στον λόφο Καστά, από την έφορο Αρχαιοτήτων Σερρών Κ. Περιστέρη και τους συνεργάτες της, στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού.
13. Γεωφυσικές διασκοπήσεις
1. Η γεωφυσική διασκόπηση θα γίνει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ειδικότερα από το εργαστήριο Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής, το οποίο διευθύνεται από τον καθηγητή Γρηγόρη Τσόκα, μετά από πρόταση του πρυτάνεως καθηγητή Περικλή Μήτκα. Σημειώνεται ότι το ΑΠΘ έθεσε στη διάθεση του Υπουργείου Πολιτισμού όχι μόνον την τεχνογνωσία του αλλά και πόρους του Πανεπιστημίου.


2. Για την διερεύνηση του Τύμβου Καστά θα χρησιμοποιηθεί, κυρίως, η μέθοδος της ηλεκτρικής τομογραφίας, στην ανάπτυξη της οποίας έχει συμβάλλει καθοριστικά το συγκεκριμένο εργαστήριο. Η μέθοδος συνίσταται στην ηλεκτρική απεικόνιση του υπεδάφους, παρόμοια με την ιατρική τομογραφία. Εχει δε αποδώσει σε εξερεύνηση άλλων τύμβων- πχ. Απολλωνία, Κιλκίς, Βεργίνα, Αργολιδα κ.α) Αποτελέσματα από την διερεύνηση του τύμβου Καστά σε επόμενη ενημέρωση.





http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/o_12.html

Γελοιοποιήθηκαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ!! Όπως ΔΙΕΤΑΞΕ η τρόϊκα, εξαιρέθηκε ο ΕΝΦΙΑλτης από τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις, ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΗΤΕΣ!!

Τροπολογία θα καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών μέσα στο επόμενο διάστημα για να ΞΑΝΑ αλλάξει το ν.4305/2014 για τη «Ρύθμιση οφειλών προς τη φορολογική διοίκηση» όπως ΔΙΕΤΑΞΕ η τρόϊκα κι εφαρμόζει κατά γράμμα η κατοχική κυβέρνηση.
Μετά από πιέσεις που άσκησε η τρόικα αποφασίστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου να υπάρξει ΝΕΑ αλλαγή στο νόμο ο οποίος σήμερα προβλέπει πως μπορούν να υπαχθούν στις 100 δόσεις βεβαιωμένες έως και την 1η Οκτωβρίου 2014 οφειλές που δεν έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες κατά την ημερομηνία της αίτησης υπαγωγής. 
Με την τροπολογία θα αλλάξει η πρόβλεψη του νόμου ώστε να διευκρινισθεί ότι στη ρύθμιση θα υπάγεται το σύνολο των ληξιπροθέσμων έως και την 1η Οκτωβρίου 2014 οφειλών.
Κατά πληροφορίες ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ εμφανίσθηκαν έντονα δυσαρεστημένοι με την απόφαση της κυβέρνησης να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση και οι οφειλές από τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων και το φόρο εισοδήματος που δεν έχουν ακόμη καταστεί ληξιπρόθεσμες. Προκειμένου να μην τορπιλιστεί η επιστροφή των δανειστών στην Αθήνα αποφασίσθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου να αλλάξει ο νόμος.....

αλλά και η εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που εκδόθηκε προ δύο μόλις ημερών.
Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών διευκρίνισαν για το θέμα του ΕΝΦΙΑ τα εξής:
• Η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, η δόση του Σεπτεμβρίου εφόσον δεν έχει πληρωθεί θα μπει στη ρύθμιση των 72-100 δόσεων. 
• Οι υπόλοιπες δόσεις του ΕΝΦΙΑ, ως μη ληξιπρόθεσμες, ή θα πληρωθούν ή θα μπουν στην πάγια ρύθμιση των 12-24 δόσεων.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/100_12.html

Συνάντηση Τσίπρα-Μπιλ Κλιντον… Λέσχη Μπίλντερμπεργκ… Αυτή η γλάστρα έχει συναντηθεί με όλους τους απατεώνες της Γης

…για το κάλο του Κομμουνιστικό κρατιδίου της σιωνιστικής Ευρώπης!! Στις 11.00 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τη Γιάννα Αγγελοπούλου.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για το συνέδριο του Clinton Global Initiative (CGI) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούνιο και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλιντον.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου, ως μέλος του CGI, ανέλαβε την πρωτοβουλία της πραγματοποίησης του συνεδρίου CGI Mediterranean στην Αθήνα.
Το συγκεκριμένο συνέδριο, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα έχει ως στόχο να «συνδέσει ηγέτες από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα από πολλές χώρες του κόσμου που θα συζητήσουν για τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».
Όπως δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο 10ο ετήσιο συνέδριο του CGI τον προηγούμενη Σεπτέμβριο, σκοπός του CGI Mediterranean θα είναι οι «ηγέτες» αυτοί να «αναζητήσουν λύσεις για τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, όπως η ανεργία των νέων, η κοινωνική και οικονομική μεταβλητότητα. Μέσω νέων Δεσμεύσεων-στην-Πράξη θα μπορέσουν να αναδείξουν τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης ολόκληρης της γεωγραφικής περιοχή».αυτά για τους θνητούς!!! επί της ουσίας !
Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη Γιάννα μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ,συνεργάτης της στοάς
ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΙΔΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ!! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΛΑ! ΟΣΟΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(ΧΛΩΜΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΆΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ,,ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΔΛΔ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!,!ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ! !!! Η ΜΑΖΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ!ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ!«ανήκομεν εις την Δύση»,ας πούμε τα πράματα με το όνομα τους !!! όσο για εσάς που υποστηρίζεται την Ρωσία είστε φασίστες με υπογραφή που λέει και η Κανελή! εμείς είμαστε με την usa και ΕΥΡΏΠΗΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ! ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ!!!
Ετοιμάζουν παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ Ρένα Δούρου ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα(ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ! ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΔΛΔ). Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και τουρκικά (!) έχει γράψει το βιβλίο «Η Απόλαυση του Εθνικισμού»(ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ! ΗΡΩΕΣ ΗΡΩΕΣ) ΕΙΧΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ;;;;;;(ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;; ΤΑ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!).
ΠΟΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ;;; ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ;;ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΗΡΩΑΣ! ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΣΚΟΠΙΑ ΚΤΛ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!)ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ? ΟΠΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΒΩΛΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ;;;;;;;;;;;;; ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ; ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ!!!!
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑΖΙ ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ!!! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΜΑ ΕΓΩ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ )ΕΧΩ ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !! ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΜΑΖΩΝ !!! ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΜΑΔΙΚΟΣ;;;;;;;; ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ; ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!)!!ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑ!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Η ΓΑΙΤΑΝΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ! ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΝΑ ΛΕΤΕ! ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΑΡΑ!(ΚΚΕ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΕΝΑΤΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ CIA ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΛ. ΚΤΛ) ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!(ΣΚΟΤΩΣΑΝ 2 ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΟΝΟ) ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;;; ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ +ΚΚΕ + ΔΗΜΑΡ + ΝΔ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ USA ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ BLOG!!! ΕΔΩ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ !(ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ! ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 95% ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ !ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!) ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΣΤΗΝ CIA!!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛ!ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΏΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΊΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥ! Η ΤΑΙΝΙΕΣ ΖΟΜΠΙ ΕΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ! ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΜ! ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΑΣ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ!!!ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΚΤΛ(ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΓΚΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ! ΤΥΧΑΙΟ; ) ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! ΤΟ MATRIX ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!! ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΡΟ Η ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ! ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ!)Σκεφτείτε ένα πράγμα. Έχετε άραγε παρατηρήσει ποτέ στη μεταπολίτευση έστω και μια διαδήλωση στην οποία οι διαδηλωτές να φωνάζουν «κάτω η κυβέρνηση»Μήπως το είπε άραγε ποτέ το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ , γενικά οι αριστεροί,(ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ????)
kyklwpas/http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2014/11/sinantisi-tsipra-angelopoulou.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters