Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ποσά – ρεκόρ θα ξοδέψουν οι Γερμανοί τα Χριστούγεννα! Στην υγειά του ραγιά βεβαίως…

merkel__neo_nazi_Για πολλοστή φορά, η Ελλάδα και ολόκληρος ο νότος γονατίζει για να καλοπερνά ο Γερμανός. Πως να το κάνουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Που αποτελεί απλώς ιστορική επανάληψη. Από την στιγμή που η ΕΕ ετέθη υπό γερμανική κυριαρχία, επαψε να υπάρχει με τον τρόπο που την οραματίσθηκαν όσοι την δημιούργησαν. Υποτάχθηκε στην διαχρονική γερμανική βουλιμία που δυστυχώς σταματά μόνον με έναν τρόπο.

Οι Γερμανοί καταναλωτές παρά τη στασιμότητα της οικονομίας τους αναμένεται να ξοδέψουν ποσά ρεκόρ κατά την…
περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων σύμφωνα μια έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες. Ειδικότερα οι Γερμανοί καταναλωτές σχεδιάζουν να δαπανήσουν για δώρα ή άλλες εορταστικές αγορές κατά μέσον όρο 447 ευρώ, ποσό αυξημένο σε σύγκριση με τα 397 ευρώ που δαπάνησαν κατά κεφαλήν το 2013. Για «ρεκόρ όλων των εποχών» μίλησε ο Όλιβερ Γκάνσερ από το τμήμα Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μονάχου (FOM), ο οποίος ανακοίνωσε τα στοιχεία της έρευνας η οποία διενεργήθηκε σε ένα δείγμα 38.000 καταναλωτών ηλικίας 12 έως 99 ετών για λογαριασμό της Γερμανικής Ομοσπονδίας των Επιχειρήσεων Λιανικής (HDE). «Οι καταναλωτές παραμένουν ανεπηρέαστοι από την τρέχουσα υποτονική οικονομική διάθεση στη χώρα», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας λιανικού εμπορίου Γιόσεφ Ζανκντγιοχάνσερ. Όπως είπε η σταθερή αγορά εργασίας δημιουργεί ευνοϊκό καταναλωτικό κλίμα. Τα οικονομικά δεδομένα που θα δοθούν στη δημοσιότητα την Παρασκευή αναμένεται να δείξουν ότι η γερμανική οικονομία αναπτύχθηκε με το πενιχρό 0,1% κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους μετά τη συρρίκνωση κατά 0,2% το δεύτερο τρίμηνο, εν μέρει ως αποτέλεσμα της αδύναμης ζήτησης από το εξωτερικό.
 

olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_621.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters