Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

«Κακουργήματα» χωρίς τιμωρία!


ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ λοιπόν επιτέλους και κάποιες δικαστικές αποφάσεις, για υποθέσεις πολιτών που προσέφυγαν για να βρουν το δίκαιό τους, κατά των αυθαιρεσιών της κυβέρνησης που περιέκοψαν επιδόματα και συντάξεις από εκατομμύρια ασφαλισμένους.

ΑΡΑ, αφού οι ενάγοντες δικαιώθηκαν, κάποιοι, ως είναι φυσικό, δηλαδή αυτοί που τους αδίκησαν, παρανόμησαν. Ψαλιδίζοντας επανειλημμένα τις συντάξεις και τους μισθούς. Έθιξαν ως εκ τούτου, το βιοτικό επίπεδο όχι ολίγων ανθρώπων, αλλά πολλών.

ΣΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ «ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ»


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την θυελλώδη αντιπαράθεση μεταξύ δυο πρωτοκλασάτων στελεχών της κυβέρνησης, των κυρίων Κοτζιά και Καμμένου, που οδήγησαν στην παραίτηση του πρώτου από τη θέση του ως υπουργού εξωτερικών, είναι επιεικώς χαρακτηριζόμενα, απίστευτα.
Ακόμη και το πλέον τολμηρό σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δεν μπορεί να περιέχει όλα αυτά που ειπώθηκαν και έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο.

Τις συνθήκες εκτέλεσης περιγράφει γιατρός φίλος του Κ. Κατσίφα: «Του δόθηκε η χαριστική βολή, εξ επαφής» ΒΙΝΤΕΟ


Τις συνθήκες εκτέλεσης περιγράφει γιατρός φίλος του Κ. Κατσίφα: «Του δόθηκε η χαριστική βολή, εξ επαφής»
Tις συνθήκες θανάτου του Κώστα Κατσίφα όπως αυτές διαπιστώθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σωρός του περιέγραψε ο γιατρός και φίλος του Π. Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, μιλώντας στον ANT1. 
«Πάνω στο βουνό βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε -γιατί περί εκτελέσεως πρόκειται.

Τραμπ: Να μπει τέλος στo όπου γης και Πατρίς

Ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε ότι «είναι γελοίο και πρέπει να τελειώσει», το καθεστώς απόκτησης της αμερικανικής υπηκοότητας λόγω γεννήσεως.  
«Όποιος έρχεται , κάνει ένα μωρό και το μωρό είναι ουσιαστικά πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών με όλα τα οφέλη», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξη του
https://deltio11.blogspot.com

Μητέρα Κατσίφα: Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιό μου


Μισούν τους Έλληνες και τον Ελληνισμό

Η μητέρα του 35χρονου ομογενούς επεσήμανε ότι η ίδια τον είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές για τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του

«Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιό μου», δήλωσε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία ύστερα από καταδίωξη.

Μαρτυρία γιατρού για Κατσίφα: Τον εκτέλεσαν, τον έσερναν αιμόφυρτο. ΒΙΝΤΕΟ

Ο γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα δήλωσε ότι ο 35χρονος «δεν είχε τίποτα ψυχικά, ήταν απολύτως ισορροπημένος»

Ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας εκτελέστηκε από Αλβανούς αστυνομικούς, δήλωσε ο γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, ο οποίος ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στον ομογενή.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters