Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ «ΠΛΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ» ΚΑΙ Ο ΑΙΟΛΟΣ


Στην Ολύμπια Αρχαιότητα υπήρχαν πολλά πλωτά «νησιά» όπως η νήσος Αστερία ή Θεωρίς που από «Άδηλος» (αόρατη) έγινε «Δήλος» (ορατή) και «στερεώθηκε με τέσσερις αδαμάντινες κολώνες με την βοήθεια του Ποσειδώνα στο Αιγαίο Πέλαγος, και που επάνω σε αυτήν «γεννήθηκε» η Άρτεμις και ο Απόλλωνας.

Ο μύθος αναφέρει ότι η Αστερία ήταν αδελφή της Λητούς, μητέρας της Αρτέμιδας και του Απόλλωνα. Ένα άλλο παράδειγμα «πλωτών» ήταν οι Αιολίδες νήσοι, «πλωτά νησιά» του Αιόλου στην
Μεγάλη Ελλάδα.

Από εκείνη την εποχή ο Αίολος αναφέρεται ως «κυβερνήτης πλωτών». Ο Όμηρος αναφέρει τον Αίολο, τον ταμία των ανέμων και ως γιο του Ιπποτάδη, ενώ μία πληροφορία «ψιλών γραμμάτων» στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία τον αναφέρει ως γιο του Ποσειδώνα και της νύμφης Άρνης.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

ΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ, Η ΥΠΟΠΤΟΝ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΑΥΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ....

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ??????

Ετοιμαστείτε να μάθετε για την γκόμενα που παράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πού ξενογάμησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο -ήταν γνωστό από την αρχή πως το Μνημόνιο ήταν ανεφάρμοστο και το πρόγραμμα δεν είχε ούτε μια πιθανότητα επιτυχίας-, στην πολιτική ζωή του τόπου κυριαρχεί το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι και το σπίτι της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι.

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος πως η γελοιότητα έχει κυριαρχήσει στην Ελλάδα.

Είναι προφανές πως πάμε -αργά ή γρήγορα σε εκλογές-, οπότε αυτή θα είναι η προεκλογική …ατζέντα.

Ετοιμαστείτε να μάθετε για την γκόμενα που παράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πού ξενογάμησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτός ο εφιάλτης δεν θα τελειώσει, ..αν δεν ξυπνήσουμε ιδρωμένοι

Σαν εκείνες τις ζοφερές εποχές στην ζωή κάποιου,
..που κάθε βράδυ βλέπει και ξαναβλέπει τον ίδιο εφιάλτη ατέρμονα και βασανιστικά,
..έτσι και η ελληνική κοινωνία βιώνει τον ίδιο πασοκικό εφιάλτη,
..εμπλουτισμένο μάλιστα με το "ηθικό πλεονέκτημα" της πρώτης φοράς αριστερά.

Η είδηση πέρασε στα ψιλά των χθεσινών γεγονότων και έλεγε πως:
"Αποσύρθηκε τελικά η τροπολογία που είχε κατατεθεί από βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ και προέβλεπε να πληρωθούν δαπάνες χιλιομετρικής αποζημίωσης ημερήσιας κίνησης εκπαιδευτικών που είναι αποσπασμένοι σε γραφεία βουλευτών "

Εδώ το σημαντικό δεν είναι πως αποσύρθηκε η τροπολογία,
..αλλά πως προσπάθησαν να την περάσουν στα κλεφτά, τελευταία στιγμή.

Σκάνδαλο μεγατόνων η βόμβα στο Κορδελιό…


Την Κυριακή οι κάτοικοι της περιοχής του Νέου Κορδελιού θα μετακινηθούν, ώστε να προστατευτούν από ενδεχόμενη έκρηξη κατά τη διαδικασία εξουδετέρωσης της βόμβας.

Η τελευταία μαζική μετακίνηση των κατοίκων του Ν. Κορδελιού χρονολογείται από την εποχή που εγκατέλειψαν την πατρογονική τους εστία στη Μ. Ασία, εξαιτίας της διαχρονικής ελληνικής διχόνοιας και των σφαλμάτων τής τότε στρατιωτικής ηγεσίας σύμφωνα με δημοσίευμα


Δυστυχώς η διχόνοια, οι έριδες, ο τοπικισμός, τα συντεχνιακά συμφέροντα και οι εγωισμοί ποτέ δεν εξέλιπαν από αυτήν τη χώρα.

Πως θα βγούμε λοιπόν εκτός ευρώ, έπειτα από αυτά που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας;

Ποιος από εσάς έχει διαβάσει το αριστερό τρίτο μνημόνιο; Τα δύο προηγούμενα ήταν «παιδική χαρά» μπροστά σ’ αυτό.
Στις 12 Ιουλίου του 2015 ο κ. Τσίπρας υπέγραψε, εκτός των άλλων, ότι:

1) Δεν θα νομοθετεί η ελληνική Βουλή χωρίς την άδεια των δανειστών.

2) Το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι 3,5% για πολλά χρόνια

3) Ότι θα ψηφιστούν από πριν όσα μέτρα ζητηθούν προκειμένου να βγαίνει το 3,5%

4) Σε περίπτωση που φύγουμε από το ευρώ ή μας πετάξουν εκτός ευρώ, τότε θα καταβάλουμε ολόκληρο το χρέος σε ευρώ, μέχρι το τελευταίο ευρώ και έγκαιρα.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος): ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ;;;

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος)
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ??????
ΝΟΜΟΣ 3691/2008
ΆΡΘΡΟ 29.
Ειδικά για τα αδικήματα της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας, καθώς και για τα λοιπά αδικήματα αρμοδιότητας ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, ορίζεται η εξής διαδικασία:


α. To Σ.Δ.Ο.Ε. είναι αρμόδιο για την παραπομπή στη δικαιοσύνη υποθέσεων νομιμοποίησης εσόδων από λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή και για υποθέσεις που υπάγονται στις λοιπές αρμοδιότητές του, εφόσον έχει συντάξει σχετική έκθεση ελέγχου ή πορισματική αναφορά. Η σχετική αναφορά υποβάλλεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα με άμεση ενημέρωση της Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο. Ε. και της Αρχής. Επιπροσθέτως, το Σ.Δ.Ο.Ε. δύναται να αναφέρει στην Αρχή υποθέσεις για τις οποίες έχει συντάξει έκθεση ελέγχου ή πορισματική αναφορά μόνο για το βασικό αδίκημα και να συνεργασθεί με αυτή, ακόμη και με κοινές έρευνες σε υποθέσεις κοινής αρμοδιότητας.


β. Οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) και τα ελεγκτικά κέντρα, όταν διαπιστώνουν περιπτώσεις παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των λοιπών αδικημάτων αρμοδιότητάς τους που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, υποβάλλουν αναφορές στην Αρχή, ενημερώνοντας συγχρόνως και τη Γενική Διεύθυνση Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.


γ. Οι Τελωνειακές και Ελεγκτικές Υπηρεσίες, όταν διαπιστώνουν περιπτώσεις παραβάσεων της τελωνειακής νομοθεσίας, καθώς και των λοιπών αδικημάτων αρμοδιότητάς τους, που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, υποβάλλουν αναφορές στην Αρχή, ενημερώνοντας συγχρόνως τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και ΕΦΚ.


δ. Οι αναφορές που προβλέπονται στις ανωτέρω περιπτώσεις β’ και γ’ θα υποβάλλονται στην Αρχή εφόσον το ποσό των παραβάσεων υπερβαίνει τις πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ. Για τον προσδιορισμό του ποσού αυτού λαμβάνονται υπόψη, αθροιστικώς, τα επιμέρους ποσά που προκύπτουν από μερικότερες πράξεις του ίδιου αδικήματος ή και από διαφορετικά αδικήματα φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίας ή μη καταβολής χρεών που διαπιστώνονται κατά τον εκάστοτε έλεγχο και διαπράχθηκαν από την 5η Αυγούστου 2008, ημερομηνία θέσης σε ισχύ του ν. 3691/2008 και εντεύθεν.


ε. Τα υπόχρεα πρόσωπα υποβάλλουν στην Αρχή αναφορές ύποπτων συναλλαγών που ενδέχεται να σχετίζονται με τα ανωτέρω αδικήματα, πλην των δικηγόρων που δύνανται να υποβάλλουν αναφορές στην ειδική επιτροπή του άρθρου 34.


 
 
ΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ, Η ΥΠΟΠΤΟΝ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΑΥΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ….
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ….
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΙΝ ΣΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΗ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ !!!!!
…………………………………………
…………………………………………


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί) ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;; (ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ)

http://alfeiospotamos.gr/?p=27058

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟ Pulse Radio ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ 9/2/2901 (ηχητικό)


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ??????


Αθανασία Γεωργοσοπούλου

ΝΟΜΟΣ 3691/2008

ΆΡΘΡΟ 29.
Ειδικά για τα αδικήματα της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας, καθώς και για τα λοιπά αδικήματα αρμοδιότητας ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, ορίζεται η εξής διαδικασία:

α. To Σ.Δ.Ο.Ε. είναι αρμόδιο για την παραπομπή στη δικαιοσύνη υποθέσεων νομιμοποίησης εσόδων από λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή και για υποθέσεις που υπάγονται στις λοιπές αρμοδιότητές του, εφόσον έχει συντάξει σχετική έκθεση ελέγχου ή πορισματική αναφορά.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ....

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.........
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ) ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..........
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ??????
ΖΟΥΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΚΑΤAIΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters