Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

20.000€ με την ανάληψη διακυβέρνησης της Ελλήνων Συνέλευσις 17-6-2019 ΒΙΝΤΕΟ

Με την ανάληψη διακυβέρνησης της Ελλήνων Συνέλευσις θα δοθούν 20.000€ σε κάθε έναν που είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους. Είναι δέσμευση του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις που έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο από το 2015.
Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις Μαρία Ντάσιου & Κωνσταντίνος Ισαακίδης στην εκπομπή της Δίον τηλεόρασης «Η ώρα της αλήθειας» με τον Στάθη Κλάγκα 17-6-2019

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Με τους διακριτικούς τίτλους: «Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Μαξ Κάιζερ : Τις ελληνικές κυβερνήσεις τις διορίζουν τραπεζίτες. Η Γερμανία λεηλατεί την Ευρώπη με πρώτη την Ελλάδα

O εξαίρετος διεθνής οικονομικός αναλυτής Max Keiser ανατέμνει με διεισδυτικότητα σε συνεντεύξεις του τις παραμέτρους της ελληνικής κρίσης, επισημαίνοντας ότι, “Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευθεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας”. Πρόκειται για “οικονομικό ολοκαύτωμα” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα”, είπε ο Keiser. “Προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους.

Τι σημαίνει η ελληνική γλώσσα;; Λίγοι από μας το γνωρίζουν ...


Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ,Μ,Ν,Ξ,Ο,Π,Ρ,Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ,Ω 
α,β,γ,δ,ε,ζ,η,θ,ι,κ,λ,μ,ν,ξ,ο,π,ρ,σ,τ,υ,φ,χ,ψ,ω 
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)
Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια.

Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)
Η Ελληνική και η Κινέζικη. είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και.....στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.
Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Δείτε την Μέρκελ να Τρέμει Σύγκορμη και να μην Μπορεί να Ελέγξει το Σώμα της δίπλα στον Ουκρανό πρόεδρο. Βίντεο



Η καγκελάριος άρχισε να τρέμει ολόκληρη, καθώς την έπιασε κρίση - Το σώμα της δονείται, ενώ σφίγγει τα χείλη και φαίνεται να ιδρώνει - Αμέσως μετά συνήλθε πλήρως και δεν διέκοψε στιγμή το πρόγραμμά της - Ήπια 2-3 ποτήρια νερό και είμαι εντάξει, είπε η ίδια αργότερα

Ανησυχία προκάλεσε η εικόνα της Καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ να τρέμει κατά την διάρκεια της επίσημης υποδοχής, νωρίτερα σήμερα, του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο προαύλιο της Καγκελαρίας.

ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC


Ποιος είναι ο Πίνδαρος, ηγέτης της παγκόσμιας ελίτ;

Από το βιβλίο του Stewart Swerdlow: Blue Blood, True Blood: Conflict and Creation

(...)Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται "Πίνδαρος". Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός.
Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου "Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου". Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή και το φόβο. Ο κάτοχος αυτού του τίτλου μεταφέρει τις πληροφορίες στον καθαρόαιμο ερπετοειδή ηγέτη στο εσωτερικό της Γης. 



Ο λαός της Αργεντινής παρασύρθηκε από την μιντιακή προπαγάνδα που ελέγχεται φυσικά όπως και εδώ από τα μεγάλα συμφέροντα. Έβγαλε από την εξουσία τις πολιτικές δυνάμεις που την απελευθέρωσαν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, επανέφερε στην εξουσία τους διεφθαρμένους που την πτώχευσαν και τώρα ζει έναν νέο εφιάλτη.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ

ΣΤΙΣ 16-6-2014 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ (ΤΧΣ) ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ (15-5-2014) ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ 34% ΤΕΣΣΕΡΩΝ (4) ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ:

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΧΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ


ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ, (ΒΛΕΠΕ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/06/blog-post_15.html), Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ (ΤΧΣ), ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ``Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ``, ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ

Αν είναι κάποιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΊΝΑΙ Ο ΤΣΙΠ ΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΏΝΕΙ ΜΌΝΙΜΑ

Kostas Tsakas


Όταν ο Τσίπρας και οι πολιτικοί του υψωνουν την γροθιά τους ψηλά, να ξέρετε ότι είναι ο χαιρετισμός των Ναζιστων! 

Εδώ παραθέτω ένα μικρό άρθρο που βρήκα και δίνει πολλά στοιχεία..

ΔΑΒΊΔ, ΣΟΛΟΜΩΝ, ΙΗΣΟΎΣ, ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΑΡΊΑ, ΥΒΗ

Kostas Tsakas
Και προέρχεται λένε από το Γένος Δαβίδ=D.A.V.I.D ΚΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΑΥΤΟΎ ΙΗΣΟΎΣ Ή Η ΣΩΤΗΡΊΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΈ ΌΠΟΥ ΓΙΑΧ ΒΕΧ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΌΓΥΝΟ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ..
ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ ΑΥΤΟΊ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΓΙΑΤΊ Ο ΔΑΒΊΔ ΉΤΑΝ Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ DAVID ΣΗΜΑΊΝΕΙ
DRONE ARTIFICIAL VRIL INTELLIGENCE DEFINITION..

ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΩΝ SOL OM ON=ΗΛΙΟΣ ΟΜΕΓΑ ΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΌ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΌΤΑΝ ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ, ΤΟ ΟΜΕΓΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΖΩΉ, ΔΗΛΑΔΉ ΑΥΤΟΊ ΉΤΑΝ Η ΑΡΧΉ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ, ΈΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΊΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΊΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΊΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΕΜΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΟΙ, ΕΝΏ ΉΤΑΝ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΆ ΕΡΓΣΤΗΡΙΑ ΜΕ QUANTUM COMPUTERS TECHNOLOGY..
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters