Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ 31-7-2017 Καταπέλτης ο εισαγγελέας, ζήτησε την καταδίκη του Ανδρέα Γεωργίου, παραδίδοντας μαθήματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ρεπορτάζ Καλλιόπη Σουφλή

Μαθήματα ΗΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, παρέδωσε ο Εισαγγελέας  της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, όταν κατά την αγόρευσή του, για την υπόθεση παράβασης καθήκοντος του πρ. μέλους του ΔΝΤ και πρ. Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ  Ανδρέα Γεωργίου, ζήτησε την καταδίκη του.

''ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ''


«Η Ελβετία Χωρίς τον Καποδίστρια Δεν Θα Ήταν Αυτό που Είναι», Τόσο Απλά!!!

«Η Ελβετία Χωρίς τον Καποδίστρια Δεν Θα Ήταν Αυτό που Είναι», Τόσο Απλά!!!
 ΈΝΑ ΚΕΊΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΉ ΤΟΥ ΠΡΏΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΉΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ
Η άγνωστη σε πολλούς δράση του Ιωάννη Καποδίστρια στην Ελβετία και ο ρόλος του στην ουδετερότητα της χώρας αλλά και την ενσωμάτωση των καντονιών της Γενεύης και του Βο (Λωζάννη) σε αυτήν.

Σπάνιος Ελληνικός Χάρτης Φυλάσσεται στη Μυστική Βιβλιοθήκη του Βατικανού (εικόνες)


Σπάνιος Ελληνικός Χάρτης Φυλάσσεται στη Μυστική Βιβλιοθήκη του Βατικανού (εικόνες)
Ο χάρτης που παρουσιάζουμε, σήμερα, είναι ένα πολύ σπάνιο κομμάτι του βυζαντινού πολιτισμού, σχεδιασμένος λίγα χρόνια πριν αλωθεί η Κωνσταντινούπολη, από τους Οθωμανούς.
Σπάνια θα συναντήσει κανείς παλαιούς χάρτες της Ευρώπης ή παγκόσμιους, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί από Έλληνες και οι ονομασίες να αναγράφονται στην Ελληνική γλώσσα…

Οι ‘Ελληνες που Συμμετείχαν στον Πρώτο Περίπλου της Γης που Δεν Διδαχτήκαμε Ποτέ

Χάρτης Μαγγελάνου
Στις 20 Σεπτεμβρίου του 1519, ο Πορτογάλος θαλασσοπόρος Φερδινάνδος Μαγγελάνος, για λογαριασμό των Ισπανών, αναχωρεί από το Σανλούκαρ της Ισπανίας με σκοπό να ανακαλύψει το θαλάσσιο πέρασμα νότια της Αμερικανικής ηπείρου και να φτάσει στα Νησιά των Μπαχαρικών.
Ο Στόλος του απαρτιζόταν από πέντε πλοία και διακόσιους τριάντα εφτά άνδρες.

Η «ΠΥΛΗ των ΦΙΔΙΩΝ» Άνοιξε. Το ΜΥΣΤΙΚΟ της ΗΡΘΕ στο ΦΩΣ (video)

Η «ΠΥΛΗ των ΦΙΔΙΩΝ» Άνοιξε. Το ΜΥΣΤΙΚΟ της ΗΡΘΕ στο ΦΩΣ (video)
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Άρθρο επιστημονικής φαντασίας που θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα.

Ένας μυστηριώδης ναός κρύβει μυθικά πλούτη στα υπόγειά του. Όμως, υπάρχει και έναν κρυφός θάλαμος που, μέχρι πρότινος, δεν άνοιγε με κανέναν τρόπο. Τώρα, ειδικοί κατάφεραν και έφεραν στο φως το μυστικό που, τόσους αιώνες κρυβόταν στο εσωτερικό του…

Ο Μύθος που δεν ήταν… μύθος!

Ο Μύθος που δεν ήταν… μύθος!
Μια λευκή σελίδα είναι πάντα πρόκληση για ένα συγγραφέα. 
Θυμάμαι τον εαυτό μου, παιδί ακόμη, να νοιώθει ένα ρίγος προσμονής μπροστά σε κάθε άγραφο φύλλο χαρτιού. 
Πόσα θαυμαστά πράγματα μπορούν να αναδυθούν μέσα από αυτό! Η κενότητα του, του προσδίδει την ελευθερία να περιέχει τα πάντα!

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ με ΚΕΦΑΛΙ σαν ΕΠΤΑΦΩΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΥΧΝΙΑΣ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η μη καταγεγραμμένη ιστορία των ανθρώπων κρύβει πολλά μυστικά. Αρκετά από αυτά λέγεται ότι συγκαλύπτονται για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια της καταγωγής του.
Ωστόσο ένα μεγάλο μέρος αυτής της άγνωστης εποχής εντοπίζεται με χρώματα και ανάγλυφα πάνω σε βράχους και πέτρες, ή μέσα σε σπηλιές. Αρκετά είναι σχεδιασμένα να φαίνονται μόνο από ψηλά.
Ποιοί τα έφτιαξαν; Για ποιό λόγο; Τι ήθελαν να πουν;
Παρά πολλές εικονογραφίες που έχουν βρεθεί παραπέμπουν σε παράξενες ανθρωπόμορφες φιγούρες που, όμως, δεν είναι ασφαλές να τις πούμε ανθρώπινες.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


 ΠΟΡΙΣΜΑ 1ο
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΠΟΡΙΣΜΑ 2ο
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΝΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Αυτό το ξέρατε; ~ Βαζελίνη για φάρμακο & ...πρωινό

Η πλέον πιθανή εκδοχή για την ονομασία "Βαζελίνη", είναι ότι προέκυψε από τη γερμανική λέξη (wasser - νερό) και την ελληνική «έλαιον».

Όλα ξεκίνησαν το 1859 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όταν ο νεαρός χημικός Ρόμπερτ Τσέσμπρο (Robert Chesebrough) αντιμετώπισε ένα πρόβλημα αρκετά διαδεδομένο εκείνη την εποχή:
πωλούσε κηροζίνη για καύσιμο, όμως η ανακάλυψη μεγάλων κοιτασμάτων πετρελαίου στην Πενσυλβάνια απειλούσε το ψωμί του. Έβλεπε ξεκάθαρα πως το πετρέλαιο θα γινόταν η κύρια πηγή καυσίμων στο μέλλον.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. Στην Κίνα η έδρα του ΔΝΤ! Ανατροπή από τις δηλώσεις Λαγκάρντ

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ...
ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΤΥΧΕΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ (!!!)....
(ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ)

Ποιος θα είναι ο κόσμος που έρχεται;

Ποιος θα είναι ο κόσμος που έρχεται;

Αυτοί που τον έχουν ήδη ετοιμάσει χαμογελούν σαδιστικά από μακριά και κάνουν νεύματα και χειρονομίες άσεμνες και ξερνούν χυδαιότητα και κυνισμό.
Ο κόσμος που θα έρθει θα είναι ένα ντελίριο κυνισμού. Σε κάθε τι, ως και την ελάχιστη λεπτομέρεια, την πιο κρυφή, την πιο αθέατη.
Αυτοί που απεργάζονται την αποκτήνωση, την αποθηρίωση των ανθρώπων, το προσκύνημα, την υποδούλωση, την αφαίμαξη, την απόλυτη κένωση…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters