Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Γιατί η Liberation κυκλοφόρησε με Αραβικό τίτλο; – Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της;


Mε τον τίτλο της στα αραβικά κυκλοφόρησε η Liberation – Γιατί άραγε;

Ίσως κάποιοι να το θεωρούν απολύτως φυσιολογικό. Το νέο διαίρει και βασίλευε του πλανήτη και, ειδικά της Ευρώπης, είναι αν θα πρέπει να δεχτεί και να αγκαλιάσει τις μεταναστευτικές ροές από τον ισλαμικό κόσμο, που ολοένα και αυξάνουν.
Η “προοδευτική” αριστερά με πρόσχημα την αλληλεγγύη και φιλανθρωπία, αγνοεί και απαξιώνει τη λιτότητα που μαστίζει την Ευρώπη και εξαντλεί όλα τα άριστα συναισθήματα της στο μεταναστευτικό. Έχει και πολύ καλούς χορηγούς και υποστηρικτές – τις κατευθυνόμενες ΜΚΟ και το… πορτοφόλι του εβραιοαμερικάνου Σόρος!
Τώρα με τον τίτλο της γραμμένο στα αραβικά –«Ταχρίρ» που σημαίνει Ελευθερία-, κυκλοφόρησε η Liberation αφιερώνοντας το φύλλο της 10/3 στους Σύρους δημοσιογράφους, φωτογράφους και συγγραφείς, πέντε χρόνια μετά την αρχή της σύγκρουσης που ξεκληρίζει τη χώρα τους.
 CdNUwmLW8AETZUu
Στο πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας φιγουράρει ένα σχέδιο του Σύρου σκιτσογράφου Χουάν Θέρο, το οποίο αναπαριστά παιδιά πάνω σε ένα καρουζέλ, που έχει το σχήμα κατάμαυρης βόμβας, σε κατακόκκινο φόντο που θα μπορούσε να απεικονίζει το αίμα ή… το κόκκινο της αριστεράς;
«Οι δημοσιογράφοι που παρείχαν το βασικό υλικό της έκδοσης αυτής ήταν νεαροί διαδηλωτές του 2011 που έφτιαξαν και διένειμαν κρυφά εφημερίδες στην πόλη τους», εξήγησε ο Μπενεντίκ Ζανερό, του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Οι περισσότεροι από τους συντάκτες αυτούς βρίσκονται σήμερα στην Τουρκία», διευκρίνισε ο αναπληρωτής διευθυντής της εφημερίδας Γιοχάν Ιφναζέλ. «Η ιδέα είναι να περιγράψουμε την καθημερινότητα των Σύρων».
Το ειδικό φύλλο για τα πέντε χρόνιας καταστροφής στη Συρία έχει 20 σελίδες και συνοδεύεται από ένθετο που είναι αφιερωμένο στην καθημερινότητα στη χώρα αυτή.
Ο πόλεμος που μαστίζει τη Συρία άρχισε τον Μάρτιο του 2011 με διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης του προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ, και έκτοτε συνεχίζεται μέχρι αυτός να πέσει και η Συρία να παραδοθεί στα ξένα προς αυτήν συμφέροντα. 
Σε ποιον ανήκει η Liberation;

Η Libération είναι μία καθημερινή εφημερίδα στη Γαλλία, που ιδρύθηκε στο Παρίσι από τον Jean-Paul Sartre και τον Serge July το 1973 στον απόηχο των κινημάτων του Μάη 1968 –  τα δήθεν “αριστερά”, αλλά ελεγχόμενα κινήματα.
Για τα πρώτα έξι ή επτά χρόνια ήταν μια μοναδική ζωντανή και πλουραλιστική εφημερίδα με τεράστια επιρροή. Σε αυτό συνέβαλε κυρίως στην άρνησή της να λάβει πληρωμένη διαφήμιση που σήμαινε ότι δεν υφίσταται άμεση ή έμμεση πίεση από τους διαφημιστές. Υποτίθεται ότι έβγαζε τα έξοδά της από τις πωλήσεις και από τις συνδρομές. Ακόμη και οι αγγελίες στις πίσω σελίδες ( Les Petits Annonces ) ήταν δωρεάν. Αυτή η πολτική και το ξεχωριστό της περιεχόμενο προσέλκυσε τους Γάλλους πολίτες να την αγοράζουν τακτικά.
Χαρακτηριζόταν ως «ανοιχτή, κριτική και πλουραλιστική».
Μετά από μια σειρά από αλλαγές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και του 1990 άρχισε να παίρνει μια λιγότερο ανοιχτή θέση, πιο κεντροαριστερή και  σοσιαλδημοκρατική. Υπήρξε η πρώτη γαλλική εφημερίδα που “βγήκε” διαδικτυακά με δική της ιστοσελίδα, ενώ η κυκλοφορίας έφτασε περίπου τα 101.000 φύλλα το 2013.
Το 2005, ο Edouard de s εξαγόρασε το ποσοστό 37% του κεφαλαίου και το ίδιο έτος, ο αρχισυντάκτης της, Serge July, τάχθηκε υπέρ «ναι» κατά το δημοψήφισμα για τη θέσπιση Συντάγματος στην Ευρώπη, διώχνοντας με αυτόν τον τρόπο μια σειρά από αριστερούς της αναγνώστες.
Το 2005 η Libération χρειάστηκε κεφάλαια και ο Serge July κατάφερε να πείσει το διοικητικό συμβούλιο να επιτρέψει στον Édouard de Rothschild  να αγοράσει μερίδιο στην εφημερίδα. Το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε στις 20 Ιανουαρίου 2005. Κοινωνικές συγκρούσεις προέκυψαν λίγο μετά και στις 25 Νοεμβρίου 2005, οι εργαζόμενοι κατέβηκαν σε απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την απόλυση των 52 συναδέλφων τους.
Ο Rothschild, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι δεν θα παρεμβαίνει στις συντακτικές αποφάσεις, αποφάσισε ότι δεν έπαιζε έναν αρκετά ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χαρτιού. Τον Μάιο του 2006, η εφημερίδα ανακοίνωσε την έκδοση εβδομαδιαίου περιοδικού, το Libé week-end, με ένθετο για τηλεόραση, κινηματογράφο κλπ.
Στις 13 Ιουνίου 2006, ο Serge July δήλωσε στο συντακτικό προσωπικό ότι ο Édouard de Rothschild αρνιόταν να επενδύσει περισσότερα χρήματα, εκτός κι αν ο γενικός διευθυντής, Louis Dreyfus, και ο ίδιος άφηναν την εφημερίδα. Εκείνος το είχε αποδεχθεί, θυσιάζοντας τον εαυτόν του για το μέλλον της εφημερίδας. Οι δημοσιογράφοι σοκαρίστηκαν. Την επόμενη μέρα, δημοσιεύθηκε άρθρο (Depuis trente-trois ans, Serge July, cofondateur de «Libération»….Libération, 14 June 2006 – το λινκ έχει απενεργοποιηθεί) που επαινούσε τον ιδρυτή της εφημερίδας και εξέφραζε τις ανησυχίες των δημοσιγράφων για τη δημοσιογραφική ανεξαρτησία. Ο Serge July εγκατέλειψε την εφημερίδα στις 30 Ιουνίου 2006.
Ένας ο σιωνιστής Σόρος, δεύτερος ο σιωνιστής Rothschild, φαίνεται ότι επιθυμούν τις μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κι ενώ το Ισραήλ βγάζει την ουρά του απέξω, λέγοντας εμείς είμαστε μικρή χώρα και δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε έναν πρόσφυγα, νεοφιλελεύθεροι και “αριστεροί” πολιτικοί -μη δε του Τσίπρα εξαιρουμένου που καλύπτει και τους δυο- συμφωνούν στη νέα εισβολή πληθυσμών, για να “σωθεί” η οικονομία και να λυθεί το δημογραφικό, αφήνοντας ακραίες εθνικιστικές φωνές να κράζουν το αντίθετο. Το αποτέλεσμα; Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους, μοιάζει να ασπάζεται την πολιτική μιας Χρυσής Αυγής ή ενός Τραμπ. Αμέσως χαρακτηρίζεται ως εθνικιστής, ξενοφοβικός και ρατσιστής.
Η παγκόσμια σιωνιστική οργάνωση της παγκόσμιας ελίτ, που στηρίζει την Ατζέντα 21, την ατζέντα που ΘΈΛΕΙ το ανακάτεμα των πληθυσμών, φρόντισε ακόμα και… πιάνο με ουρά να στηθεί στην λασπωμένη Ειδομένη για να καμωθεί μια Σύρια ότι παίζει και η είδηση να γίνει viral παγκοσμίως!
Κρατάει στα χέρια της όλα τα μίντια, διαμορφώνει απόψεις και πατάει κουμπάκια στις συνειδήσεις των ευαίσθητων λαών. Ποιος αντέχει το κλάμα ενός μωρού; Ποιος αντέχει τον πόνο των συνανθρώπων του; Μόνο οι ίδιοι που εξαρχής τους δημιούργησαν!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Η γιαγιά τα λέει έξω απ' τα δόντια (βίντεο)...

 
 
 
http://ideopigi.blogspot.gr/2016/03/blog-post_32.html

Κομμαγηνή - Το Μυστήριο Μαυσωλείο του Αντίοχου(ΒΙΝΤΕΟ)


Πριν από σαράντα επτά χρόνια μια Ελληνική εφημερίδα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ξεχασμένο Βασίλειο της Κομμαγηνής. Αφορμή στάθηκε οι αρχαιολογικές επισημάνσεις της εποχής για το τεράστιο μαυσωλείο του βασιλιά Αντίοχου του Α΄του επονομαζόμενου Θεού.


Το Μαυσωλείο


Το δημοσίευμα έχει τον τίτλο: Ελληνικό Μαυσωλείο στα βάθη της Ασίας και γράφει διευκρινιστικά: «Στην κορυφή του Νεμρούτ Νταγκ, επάνω στον Αντίταυρο, στα Ν.Α. της Τουρκίας, βρίσκεται ένα παράξενο μνημείο, σε ύψος 2.500 μέτρων.

Για πρώτη φορά το ανακάλυψε μια μικτή αρχαιολογική αποστολή γερμανοτουρκική, το 1882. Είναι περίεργο, ωστόσο πως από τότε, ως σήμερα, δεν έγινε δυνατόν να ερευνηθεί το εσωτερικό του. Είναι το μαυσωλείο του Αντιόχου Α΄ , του βασιλέως της Κομμαγηνής, ενός μικροσκοπικού βασιλείου, που δεν είχε πολύχρονη ζωή, και που απλώς στάθηκε, η τελευταία ηχώ της μεγάλης περιπέτειας του Αλέξανδρου στην Ασία.

» Πρόκειται για ένα μνημείο εκπληκτικό, που θυμίζει πολύ και ανάλογα έργα περσικά, αλλά και αιγυπτιακά μαζί. Η ομοιότητά του, εξ άλλου, με τα αιγυπτιακά μνημεία παραξένεψε τους πρώτους ερευνητές, που ακόμη δεν είχαν προσέξει πως ό, τι μνημειακό κατασκευάστηκε στην Ανατολή, μιμήθηκε πολύ τα έργα της Αιγύπτου.

Στην Περσέπολη, τα μνημεία του Αρταξέρξη και του Δαρείου, σκαλισμένα πάνω στο βράχο, θυμίζουν απόλυτα τους ναούς της κοιλάδας του Νείλου.

Στο Νεμρούτ Νταγκ, τα κολοσσιαία αγάλματα που στήθηκαν πάνω στο μνημείο του Αντιόχου του Α΄, μοιάζουν πολύ με τους κολοσσούς των ναών των Θηβών».

Η ονομασία Κομμαγηνή


Ερευνώντας διάφορες πηγές σχετικά με την ονομασία του βασιλείου αυτού διαπιστώσαμε πως η ονομασία εκπορεύεται από τις λέξεις κόμμα-γένος που σημαίνει τμήμα ή μέρος μιας μεγαλύτερης γενιάς (γένος). Σε ένα τουρκικό κείμενο αναφέρεται πως είναι από τις λέξεις Κομμούν και Γένες, που τις αναφέρει ως ελληνικές λέξεις. Το μικρό κρατίδιο προήλθε μετά την αποσύνθεση της αυτοκρατορίας των Σελευκιδών (γνωστή ως ελληνο-συριακό βασίλειο) το 162 π.Χ.

Άλλοι ιστορικοί λέγουν πως υπάρχει η ονομασία Kummuhu στα κείμενα των Ασσυρίων, που είναι σχετική με την Κομμαγηνή,.

Πρώτος βασιλιάς της Κομμαγηνής ήταν ο πρώην σατράπης (διοικητής) της όταν έπαψε να βρίσκεται υπό της αυτοκρατορίας των Σελευκιδών.

Με τη διάλυση της ελληνο-συριακής αυτοκρατορίας ανακήρυξε την Κομμαγηνή ανεξάρτητη με πρωτεύουσα τη Σαμόσατα (που είχε κτίσει παλαιότερα ο Σάμης στις όχθες του Ευφράτη-σημερινή πόλη Σάμσατ της Τουρκίας). Στο βασίλειό του ενσωματώθηκαν ελληνικοί και περσικοί πληθυσμοί της περιοχής.

Η ίδρυση του βασιλείου


Ο Πτολεμαῖος σύμφωνα με επιγραφή που βρέθηκε στον τύμβο του όρους Νεμρούτ ήταν απόγονος του βασιλιά Δαρείου του Α΄ της Περσίας. Τον διαδέχτηκε ο γιος του ο Σάμης ο Β΄ ο επονομαζόμενος Θεοσεβής Δικαίος.



Από την μετέπειτα βασιλεία του Μιθριδάτη του Α΄του Καλλίνικου (100 έως 69 π.Χ.) η Κομμαγηνή απέβαλλε το περσικό παρελθόν της, αφού κυριάρχησε σε όλα τα επίπεδα ο ελληνικός πολιτισμός. Καθιερώθηκε ως επίσημη γλώσσα του κράτους η ελληνική.

Ο Μιθριδάτης νυμφεύθηκε την πριγκίπισσα του ελληνοσυριακού βασιλείου Λαοδίκη Ζ΄ την Θεά και ο γιος τους ο Αντίοχος ο Α΄ ο ‘Θεός της Κομμαγηνής’ ανέλαβε το βασίλειο το 70 π.χ, μέχρι το θάνατό του, το 38 π.Χ.




Φωτό: Οι λίθινες αυτές κεφαλές έχουν ύψος 3 μέτρα!


Τεράστια μεγέθη: Οι αρχαιολόγοι έχουν εντυπωσιαστεί από το μαυσωλείο του, το οποίο έχει περίμετρο 30 μέτρα και βρίθει επιγραφών.

Η επιλογή του τόπου για την ανέγερσή του, έγινε από τον ίδιο το βασιλιά, με σκοπό να το κάνει μνημείο τόπο περισυλλογής και προσκυνήματος για το λαό του. Στους πρόποδες του όρους αυτού ο πατέρας του Μιθριδάτης ίδρυσε την πόλη Αρσεμεία.

Σύμφωνα με τις επιγραφές ο ίδιος ο Αντίοχος ήταν υπερήφανος για την καταγωγή του αφού δήλωνε πως ήταν απόγονος του Αλέξανδρου και του Δαρείου!

Στο ανατολικό ανάχωμα του μνημείου υπάρχει ένας βωμός, ενώ στην κορυφή του έργου είχαν στηθεί 25 κολοσσιαία αγάλματα στα οποία μόνο τα κεφάλια ήταν δουλεμένα με περισσή λεπτομέρεια. Σε αυτά ξεχωρίζουμε τον ίδιο τον Αντίοχο και γύρω από αυτόν το θεό Ήλιο, τον Απόλλωνα των Ελλήνων, ο Μίδας των Περσών, η Φορτούνα, η θεά της γονιμότητας, ο Άχουρα Μάλδα, ο πατέρας των θεών, προσωποποίηση του Διός, ο Ηρακλής κ.ά.

Σήμερα τα λίθινα κεφάλια βρίσκονται σκορπισμένα στον περίγυρο του τύμβου. Είναι τεράστια, πάνω από τρία μέτρα το καθένα, και εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες.

Η ματαιοδοξία του Αντίοχου με την ανέγερση του μνημείου αυτού είναι φανερή, αφού ανακήρυξε τον εαυτό του εκπρόσωπο των θεών επί της γης! Θεοποίησε, μάλιστα, τον εαυτό του πριν πεθάνει και προσδιόρισε κάθε λατρευτική λεπτομέρεια γύρω από τον τάφο του.

«Πίστευα πάντοτε ότι η ευσέβεια είναι το σπουδαιότερο αγαθό κι αυτό δίνει την πιο γλυκιά χαρά στους θνητούς» γράφει σε μια επιγραφή στο μνημείο του.

Θεωρείται πως από σεισμό έπεσαν τα τεράστια αγάλματα του μνημείου που έφταναν τα 15 μέτρα ύψος. Οι αρχαιοκάπηλοι, βέβαια, ανά τους αιώνες ,που ψάχνουν μανιωδώς για έναν ποθητό θησαυρό, σήκωσαν όλα τα λατρευτικά σκεύη που ήταν φτιαγμένα από πολύτιμο μέταλλο.

Δεν κατάφεραν όμως να πλησιάσουν στο εσωτερικό του μνημείου, ώστε να λεηλατήσουν το εσωτερικό του. Οι πέτρινοι όγκοι είναι ασήκωτοι και σε αυτά τα απομακρυσμένα μέρη, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι αδύνατη η χρησιμοποίηση σύγχρονων μηχανικών μέσων. Κάποια προσπάθεια που έγινε παλαιότερα δεν έφερε αποτέλεσμα γιατί κύλησαν επικίνδυνα τα πιο πάνω πετρώματα.

Σε μια επιγραφή φαίνεται να γράφει ο Αντίοχος: «Συνέλαβα το σχέδιο να υψώσω κοντά στους ουράνιους θρόνους και σε θεμέλια απροσπέλαστα και απρόσβλητα από τον καιρό αυτό το ‘οροθέσιον’ μνημείο αφιερωμένο τους θεούς όπου το σώμα μου, αφού γεράσει θα κοιμηθεί τον αιώνιο ύπνο, αποχωρισμένο από την ευλαβή ψυχή μου, που θα πετάξει προς τα ουράνια βασίλεια του Διός-Άχουρα Μάγδα».

Ενώ σε μία άλλη θα σημειώσει:


«Εγώ ο Αντίοχος, έστησα αυτό το μνημείο για να δοξάσω τον εαυτό μου και τους θεούς μου».

Χαρακτηριστική είναι μια άλλη επιγραφή που βρίσκεται όπως ανεβαίνει κανείς προς την είσοδο του τύμβου:

«Αυτός είναι ο δρόμος προς το ιερό. Εκείνοι που έχουν κακές προθέσεις πρέπει να φύγουν αμέσως».

Μέχρι σήμερα δεν έχουν μπει οι αρχαιολόγοι μέσα στον τύμβο. Ίσως να περιμένουν να τολμήσουν πρώτοι οι αρχαιοκάπηλοι!

Έτσι όμως, θα μπορέσουμε να μάθουμε το μυστήριο του τύμβου του αρχαίου βασιλιά;


Επισημάνσεις :


Γνωστός αρχαίος συγγραφέας που γεννήθηκε στη Σαμόσατα της Κομμαγηνής, είναι ο Λουκιανός, ο πρώτος στον κόσμο συγγραφέας του διαστήματος. Έχουμε αναφέρει παλαιότερα, δες για το ταξίδι του: Το διαστημικό ταξίδι του Λουκιανού.

Είναι, επίσης, η πόλη που γεννήθηκε ο Παύλος ο Σαμοσάτης ο τρίτος ηγέτης των Ελκασιτών, αιρετικών Εβραίων μια έκφραση, της ‘ύπαρξης των γνωστικών’, που αναφέρεται και από τον Ιώσηφο.


Περιηγηθείτε τον ιστορικό χώρο με το παρακάτω Video:


 
 
 
 
http://master-lista.blogspot.gr/2016/03/blog-post_64.html
http://skotinoprosopo.blogspot.gr/2016/03/blog-post_13.html

Εντολή των δανειστών: Ζήστε με 180 ευρώ!

ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ – ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ


Στα 320 ευρώ το μήνα η σύνταξη για όσους είναι ασφαλισμένοι πάνω από είκοσι χρόνια και για όσους δεν έχουν κλείσει 20ετία να δίνεται κλιμακωτά ένα ποσό που θα ξεκινά από τα 180!!! Και φυσικά θα εγκρίνεται, αφού συνυπολογιστούν και τα εισοδηματικά κριτήρια!

Σε αυτό επιμένουν οι δανειστές που θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου. Οι αντοχές του υπουργού Εργασίας αν και τις επικοινωνεί… διαφορετικά δεν φαίνεται να είναι αποδοτικές προς όφελος των Ελλήνων ασφαλισμένων και των συνταξιούχων.

Σύνταξη ή επίδομα κοινωνικής πρόνοιας;

Εάν πετύχουν αυτό που θέλουν οι δανειστές, τότε δεν μιλάμε για σύνταξη αλλά για επίδομα κοινωνικής πρόνοιας. Ποιος μπορεί να ζήσει με 180 ευρώ ή ακόμη και με 320 ευρώ το μήνα;

Από την πλευρά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η εκπρόσωπός του Ντέλια Βελκουλέσκου είναι «αμείλικτη». Σαφώς και τάσσεται υπέρ των άμεσων μειώσεων – τσεκούρι των συντάξεων.

Από την ελληνική πλευρά, το σχέδιο Κατρούγκαλου αναφέρεται σε χαμηλότερες νέες συντάξεις μεσοσταθμικά κατά 15% κυρίως για τις υψηλές συντάξεις. Λίγα… πολύ λίγα για τις απαιτήσεις των δανειστών οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν δραματικές περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και μικρότερα ποσοστά αναπλήρωσης για τον υπολογισμό των νέων συντάξεων.

Μαχαίρι στις κύριες συντάξεις και άμεσα!

Πλέον θεωρείται βέβαιο. Με την αρχή να γίνεται από τις κύριες συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.300 ευρώ και για όσες η «προσωπική διαφορά» ξεπερνά τα 300 ευρώ.


Απορίας άξιον που ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των συσκέψεων με το κουαρτέτο και που αναμένεται να κλειδώσει η τελική συμφωνία, επιμένει να δηλώνει: «Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα μείωσης της εθνικής σύνταξης»…

newsbomb
thesecretrealtruth
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/03/180_13.html

ρε Έλληνες τι κάνουμε....

ρε Έλληνες τι κάνουμε....
εποίκισαν με κάθε καρυδιάς καρύδι τη Πατρίδα...
δίνουν άδεια στα τουρκάκια να πατήσουν το πόδι τους στα νησιά μας...
εξαθλιώνουν με φορολογία τους γέροντες που με μια σύνταξη ζουν ολόκληρες οικογένειες ανέργων...
μας φυλακίζουν μέσα σε μια ευρώπη που θέλει ότι στερεό υγρό και αέριο διαθέτει αυτός ο τόπος...

Έλληνες... τι κάνουμε...(;)
την ώρα που η Πατρίδα γονατισμένη ζητάει βοήθεια, εμείς γεμίζουμε τα ξενοδοχεία για να αποκριαστούμε ντυμένοι καρνάβαλοι μήπως ξεχάσουμε το πόνο μας...

τι κάνουμε Έλληνες;... τι κάνουμε γαμώ τον αντίχριστό μου...

έχουμε χάσει κάθε συνείδηση πια...(;)
τα όπλα τι τα έχουμε ρε ... για να βαράμε τσιμπογιαννάκια στη Πίνδο;...
θάψτε τους προδότες ρε Έλληνες...
ξεδιψάστε με το αίμα των δοσίλογων ...
αφανίστε τους νενέκους και τη σπορά τους...
μην τους φοβάστε Έλληνες...
είναι θρασύδειλα τομάρια αυτοί και οι προστάτες τους...
γαμήστε τους...
μια Πατρίδα έχουμε ρε...

Χάρης Καφετζόπουλος

thesecretrealtruth

Τι θα λέγατε αν βλέπατε την αληθινή εικόνα των Εβραίων??????

Μικρά αποστάματα απο αυτά που έχουν πει οι Εβραίοι κατά καιρούς που δείχνουν πολλά!
"Λοιπόν, αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε έξυπνοι - είμαστε ισχυροί, και την κατάλληλη στιγμή θα ανακατεύουμε τις γυναίκες σας με μαύρους και σε 50 χρόνια όλοι θα είναι ανάμεικτοι. 
 
Οι αράπηδες αγαπούν να γ@... τις λευκές γυναίκες σας, και θα τους ενθαρρύνουμε σε αυτό, επιτρέποντάς τους να μπουν στον χώρο σας! προς όφελός μας. "- Ο Εβραίος Χάρολντ Γουάλας σε συνέντευξή του το 1976!!! (αφου έβαλαν δικούς τους σε όλες τις χώρες άνοιξαν τα σύνορα να μπουν οι κατώτεροι απο Αφρική κτλ, ισότητα σου λέει μετα!ίσα δικαιώματα! με άτομα κατώτερα που κουβαλούν Ευρώπη, και το ξέρουν αυτό οι Εβραίοι με τα λεγόμενα τους!οπως και τους κουβαλούν Ευρώπη.
 
Είσαι ρατσιστής !!!εγώ οι αυτοί? κατι ξέρουν!(βλέπε τα ζώα isis πχ ούτε και αυτοί ξέρουν γιατι πολεμούν!) οπως και δεν έφτιαξαν τίποτα,(τα αρχαία ήταν εκεί πριν απο αυτούς πυραμίδες κτλ) ούτε έβγαλαν εναν επιστήμονα τόσα χρονιά! για να μην πω για τις "ταινίες" που φτιάχνουν με μαύρους και λεύκες,με ενέσεις για μέγεθος! για να επικρατήσει η γνωστή άποψη!)
 
"Ο τελικός στόχος είναι ο συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου, ... στην ανάμειξη των φυλών, από τον Τρίτο Κόσμο στην Ευρώπη κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύρια μετανάστες. με στόχο μιας καφέ φυλή στην Ευρώπη.Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πληθυσμός με κατά μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης των 90, πολύ ανόητο να κατανοήσει, αλλά αρκετά έξυπνο για να λειτουργήσει. "- Thomas PM Barnett
 
Μπορώ να ανακοινώσω με βεβαιότητα ότι η τελευταία γενιά των λευκών παιδιών που γεννιέται είναι τώρα .Οι Επιτροπές Ελέγχου μας θα απαγορεύουν στους λευκούς να ζευγαρώσουν με τους λευκούς. Έτσι, η λευκή φυλή θα εξαφανιστεί, γιατί η ανάμειξη με μαύρους σημάνει το τέλος των λευκών ανθρώπων, και του πιο επικίνδυνου εχθρού μας, θα μείνουν μόνο οι αναμνήσεις.Η ανώτερη νοημοσύνη μας θα μας επιτρέψει να έχουμε με ευκολία την εξουσία σε ένα κόσμο νέγρων.- Ραβίνος Emanuel Rabbinovich, 1952 (του πιο επικίνδυνου εχθρού μας??? δλδ ο εχθρός των Εβραίων ειναι οι λευκοί!)σημερα! δικηγόρος, εβραϊκής καταγωγής, ανήκει στο κόμμα ‘Αριστερά’ (Die Linke),Είναι καλό που οι Γερμανοί γίνονται μειονότητα στην χώρα τους
 
"Κατά τη διάρκεια της κατοχής της Γερμανίας να γίνει μετανάστευση, θα πρέπει να προωθηθούν ειδικά οι μαύροι άνδρες του Τρίτου Κόσμου στα γερμανικά κρατίδια." - Αυτό γράφτηκε το 1943, απο τον Εβραίο καθηγητή του Χάρβαρντ Ernest Hooton (!) -"... Οι μόνοι κάλοι Γερμανοί είναι οι νεκροί Γερμανοί!!! κάντε μια βροχή από βόμβες σε Γερμανία τώρα. " - 1942, ο Εβραίος Vansittart,αποτέλεσμα? Το αληθινό ολοκαύτωμα κατά των Γερμανών ! "Είμαστε σε πόλεμο με τον Χίτλερ από την πρώτη ημέρα της εξουσίας του". - Μάιος 8/1940
 
"... Τα Εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας, το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. " - Ιανουάριος 1934, σιωνιστής ηγέτης, Βλαντιμίρ Jabotinsky- "...Ο Χίτλερ πράγματι δεν θέλει πόλεμο, αλλά θα αναγκαστεί να το κάνει, αν δεν είναι αυτό το έτος ή το επόμενο, θα ειναι αργότερα. " - Ο Εβραίος Έμιλ Λούντβιχ 1934 -"... Ο πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι να πούμε την αλήθεια! απλά είμαστε τα "καλούπια της γνώμης" που σημαίνει "οι χειριστές της κοινής γνώμης!" "...Κάθε Πολίτης ενός έθνους (του Ισραήλ; όχι μόνο θα δούμε πιο κάτω γιατι!) ειναι σε πόλεμο με τη Γερμανία" - 5 Σεπτεμβρίου 1939, από τον Chaim Weizmann στην εφημερίδα "Το εβραϊκό Χρονικό" επαναλήφθηκε -.
 
 
Φώτο απο την εβραϊκή el.wikipedia.org!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! μα τοσο ηλίθιοι σε μια τοσο μικρή χωρα;(και που είσαι ακομα!) δεν ξέρουν τι ψηφίζουν; η δεν βλέπουν οτι σε όλη την Ευρώπη έχουν την εξουσία αριστερα κόμματα? ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! ΑΦΟΥ ΓΙΑΥΤΌ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ!οπως και δις αριστεροί κομμουνιστές γεννημένοι σε αυτόν τον κόσμο προδότες! ευγενική χορηγία εβραιων!!!οποία σελίδα έχει λινκ στο el.wikipedia.org ειναι του συστήματος!μεταξύ αυτών και κατι δηθεν ψαγμένοι κομμουνιστές που μας πολεμούν με λυσσά! katoxika olympia, ellinikahoaxes.gr, και λοιπές έγκυρες πήγες χειραγώγησης! ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ!(που δεν ειναι κομμουνιστές! όταν ο μίστερ Αλεχ μεγάλωσε με Καρλ Μαρξ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ!(Καρλ Μαρξ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!)
 
"... Το μέλλον της εβραϊκής φυλής είναι ο διεθνής κομμουνισμός!", Νέα Υόρκη 1937 -"... Κάποιοι το αποκαλούν το μαρξισμό μπολσεβικισμό, μπορούν να το πουν και Ιουδαϊσμό." - Ραβίνος Steven Wise στις 5 Μαΐου 1935 -"....Οι Χριστιανοί τραγουδούν συνεχώς για το αίμα. Ας τους δώσουμε αρκετό από αυτό. Θα πνιγούν στο αίμα τους. Ονειρεύομαι αυτή την μέρα, μέχρι που και ο τελευταίος ιερέας σκοτωθεί με τα έντερα του άλλου ". - Ο Εβραίος Gus Hall, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Αμερικής, 1920 - "Οι περισσότεροι Εβραίοι αν και δεν θέλουν να το παραδεχτούν, ο Θεός μας είναι ο Εωσφόρος"- Ο Εβραίος Χάρολντ Γουάλας
 
Στο παρακάτω βίντεο ένας ιερέας αν και μαύρος ξύπνησε,άσχετος με όλο το θέμα,άρα δεν έχει κανένα όφελος οπως έχουν κάποιοι που σας "ενημερώνουν!" και βάζουν κάθε μηνά κατά του Χίτλερ τα γνωστά ψέμματα!. Ήταν σύμβολο του Δία, σχετίζεται μεταξύ άλλων με το ρου της ζωής, τον χρόνο, τη σπορά, την παθητική προστασία, την καλοτυχία, την επιτυχία, την ευημερία κοκ,που ίσως το έδωσαν οι αρχαίοι Έλληνες στους Αιγυπτίους και στην Ινδία κάποτε.
 
 
Αυτά τα λίγα γιατι υπάρχουν και αλλα πολλά!!!! πάντως αρκούν για να βγάλουν συμπεράσματα όσοι "καθαροί" έχουν μεινει, βεβαία υπάρχουν αναφορες μόνο για την Γερμανία του "κακού" Χίτλερ οπως έχουν διδάξει την μάζα, οπως και έχουμε αποδείξει πόσο λάθος ξέρει την ιστορία μόνο εμείς στην Ελλάδα που τελικά και αυτός επαληθεύτηκε Χίτλερ :"Ήμουν η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης".
 
Το γιατι δεν υπάρχουν αναφορες για την Ελλάδα απο τους άγιους Εβραίους!!! ειναι κατανοητό μόνο σε όσους γνήσιους Έλληνες έχουν απομείνει .....Μικρή βοήθεια, τουρκοκρατία ανάμειξη με Μογγόλους - και σφαγές κομμουνιστών σε μη κομμουνιστές 1943-1950 (Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα-απο τους ίδιους τους κομμουνιστές !!!)που φυσικά δεν μιλάει κάνεις απο τους απογόνους αυτών τον κομμουνιστών που ειναι πίσω απο κάθε γνωστή σελίδα,οπως ιστορικοί δάσκαλοι κτλ κτλ, μόνο για "κακούς" ξέρουν να λένε ναζι που ήθελαν να καταστρέψουν την Ελλάδα! και όχι να την σώσουν απο την εβραϊκή λαίλαπα, τους Άγγλους!και τους κομμουνιστές τουρκοσπορους! αυτοί που λένε τα γνωστά κάτω οι ναζι κτλ, και το παίζουν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.
 
Το χειρότερο; η εξέλιξη το κομμουνισμού ειναι τα αριστερα κόμματα! ως εκ τούτου όλοι οι αριστεροί ειναι τα σκυλια των Εβραίων οπως φαίνεται καθαρά απο τα αριστερα κόμματα όλης της Ευρώπης! που κανουν οτι λένε οι Εβραίοι!!!!(αυτό που ξέρουν οι Εβραίοι που δεν ξέρουν οι σκύλοι τους, και ξέρω και εγώ, ειναι οτι ένας μολυσμένος λαός δεν θα ξυπνήσει πότε μέχρι να αφανιστεί! ο εχθρός εκ των εσω ειναι ο καλύτερος! εξάλλου είμαι η μονή σελίδα στην Ελλάδα που έχει πει την απατη περί κακών ναζι με αποδείξεις(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ), και ο τελευταίος καθαρός λαός ήταν οι ναζι του Χίτλερ!70 χρονιά της νίκης των ΕΒΡΑΙΩΝ Waffen ☠ SS Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !κατι τέτοια ακούν τα μογγολια δηθεν Έλληνες και αποκαλύπτονται! :-) αποδείξεις για το πόσο λάθος του έμαθαν την ιστορία, υπάρχουν εκτός και δεν θέλει να τις δει κάποιος.

( αποδείξεις λινκ με κόκκινα γράμματα!γιατι εδώ δεν τα βγάζουμε απο το μυαλό μας οτι γράφουμε!ούτε με ιδεολογικές ηλιθιότητες η αλλιώς πως ελέγχεις κοπάδι ανθρώπων, να λένε και να πιστεύουν όλοι τα ίδια! ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ!) ποιοι ειναι υπέρ όλων το παραπάνω;οι κομμουνιστές! σωστά αλλιώς είσαι ναζι φασίστας!οι Εβραίοι μια φορά την πάτησαν κάποτε πριν 100+ χρονιά, και έμαθαν!δεν κανουν οι ίδιοι την δουλειά πια,το θέμα έχει και άλλες προεκτάσεις που δεν θα πω!)

 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/03/blog-post_601.html

Υποκλινόμαστε:Ο Άγγελος Χατζηνικολάου είναι ο Λιμενικός που «πέταξε» την ευκαιρία να γίνει πλούσιος και… αποθεώθηκε! Το απίστευτο σκηνικό στην Νάξο…

lefta_235345 
Κεντρικό θέμα συζήτησης στο facebook ο αρχικελευστής του λιμενικού σώματος, Άγγελος Χατζηνικολάου…aggelos_chatzinikolaou 1

Είναι αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος και εργάζεται στο λιμεναρχείο της Νάξου, με τη γενναιόδωρη πράξη του να κάνει υπερήφανο ολόκληρο το λιμενικό σώμα. Πρόκειται για τον Άγγελο Χατζηνικολάου ο οποίος πριν από λίγες μέρες, βρήκε έναν σάκο που περιείχε μέσα μια τεράστια περιουσία. Συγκεκριμένα υπήρχαν 23.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα και τιμαλφή αξίας 50.000 ευρώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο λιμενικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, παρέδωσε τον σάκο στο αστυνομικό τμήμα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η κάτοχος είναι αλλοδαπή που ζει στη νησί και πριν από λίγες ημέρες είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Άγνωστο ακόμα το πώς ο σάκος με τα χρήματα και τα κοσμήματα βρέθηκε πεταμένος στο δρόμο κοντά στο σπίτι της.
Ο Λιμενικός πατέρας δύο παιδιών και με σύζυγο που είναι άνεργη μετατέθηκε πρόσφατα στο Κυκλαδίτικο νησί.
 
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, Θανάσης Μπερτσιάς, έγραψε: «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗ ΛΣ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΞΑΡΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΒΡΗΚΕ ΣΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΙΧΕ 22.585€ ΚΑΙ ΤΙΜΑΛΦΗ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΛΧ ΝΑΞΟΥ. ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΓΓΕΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!»


http://skeftomasteellhnika.com/

Η αρχή του τέλους. Συγκλονίζεται η Τουρκία από ισχυρές εκρήξεις βομβών με εκατόμβη θυμάτων

CdcVVIWWAAAWIZa
Ένα όχημα φορτωμένο με εκρηκτικά φέρεται να εξερράγη μεταξύ δύο επιβατικών λεωφορείων κοντά σε γεμάτο  από κόσμο στάσεις λεωφορείων που βρίσκονται στην καρδιά της Άγκυρας . Πολλά οχήματα καταστράφηκαν ενώ στο σημείο επικρατεί πανικός  και χάος .

Οι αναφορές των ΜΜΕ αναφέρουν πάρα  πολλά θύματα ως αποτέλεσμα της έκρηξης, μαζί με δεκάδες τραυματίες. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 27 νεκροί και 75 τραυματίες ενώ αρκετά λεωφορεία αναφέρθηκαν επίσης ως πλήρως κατεστραμμένα.

Δεκάδες οχήματα πυροσβεστικής και  ασθενοφόρα κατέφθασαν στην περιοχή, ενώ η πλατεία είναι  κλειστή λόγω του  ενδεχόμενου μιας δεύτερης έκρηξης. Ο καπνός που υψώνεται  πάνω από την περιοχή είναι ορατός  από απόσταση 2,5 χλμ, αναφέρουν αυτόπτες  μάρτυρες.

Η Πλατεία Kızılay εξυπηρετεί την κεντρική πλατεία και το κεντρικό σταθμό μεταφοράς της πόλης και είναι γνωστή ως η εμπορική και ψυχαγωγική καρδιά της πόλης.
Το σημείο της έκρηξης είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου  αυτοκίνητο φορτωμένο με εκρηκτικά σκότωσε 29 άτομα στις 27, Φεβρουαρίου 2016.
Η Τουρκία δέχεται πλήγματα λόγω της πολιτικής της τα τελευταία δύο χρόνια. Η εμπλοκή στο κουρδικό , συριακό και γενικά η στάση της κυβέρνησης της χώρας σε όλα τα ζητήματα προμηνύει ‘νέες θύελλες‘.

Cdca85LUkAAd-3A
Cdcb83RWAAE-pcr

Cdcc2DPWEAAzEs-

CdcZDtPWoAASzaG

CdcZHPDWEAI_dtQ


Ελλάδα: Χώρος κατασκευής και αποθήκης δούλων


Η Σύνοδος των «28» στις Βρυξέλλες μεταξύ Ε.Ε. – Τουρκίας για το «προσφυγικό», ουσιαστικά νομιμοποίηση αυτό που γινόταν στην πράξη, εδώ και πολλά χρόνια:Την οργανωμένη εισαγωγή-εισβολη στην Ελλάδα αλλοδαπών δούλων-ισλαμιστών.
Η χρόνια αυτή πράξη της «κατασκευής» δούλων, της εισαγωγής τους και της «αποθήκευσής» τους στην Ελλάδα, «κωδικοποιήθηκε» επισήμως, πλέον, από τη Σύνοδο των «28» και οργανώθηκε περαιτέρω…


Αναγκαία επισήμανση:
Η «αριστερή» ελληνική κυβέρνηση πιάνεται, για άλλη μια φορά, επ’ αυτοφώρω, να ψεύδεται ασυστόλως. Ενώ είχε συμφωνήσει στη μετατροπή της Ελλάδας σε «αποθήκη» δούλων, εδώ μας έλεγε τα αντίθετα: Ότι αγωνιζόταν για να μην κλείσει ο «Βαλκανικός δρόμος»!!!

Η δήλωση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντ. Τουσκ, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών:

«Το κλείσιμο του “Βαλκανικού Δρόμου” δεν είναι «μονομερής ενέργεια, αλλά κοινή απόφαση των “28”».

Η Σύνοδος, συνεπώς, των «28» επισημοποίηση και νομιμοποίησε, πλέον, όλη την ΠΡΑΚΤΙΚΗ του δουλεμπορίου που γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και την ΕΠΙΛΟΓΗ της Ελλάδας ως χοάνη παραγωγής της νέας δουλείας και ως «αποθήκη» συλλογής δούλων προς ΕΞΑΓΩΓΗ στην Ευρώπη, για τις ανάγκες και τους σχεδιασμούς των πολυεθνικών μαφιόζων του χρήματος…

Η Ελλάδα από παλιά είχε επιλεγεί, ως Ιφιγένεια, στους στρατηγικούς σχεδιασμούς των πλανητικών κέντρων εξουσίας: Ήταν η χώρα και το «πρόγραμμα» πιλότος…

Είχε επιλεγεί σε εφιαλτικό «κέντρο» συλλογής και εγκλωβισμού λαθρομεταναστών, σε «διαδικασία» παραγωγής και κατασκευής νέων δούλων, σε μια δεξαμενή τροφοδοσίας εργατικού δυναμικού (σε επίπεδο δούλου) στα αφεντικά: Εγχώρια και ξένα…

Αυτό, λοιπόν, που επί χρόνια ήταν οργανωμένη, αλλά ανεπίσημη ΠΡΑΞΗ του 4ου Ράιχ και των ανδρεικέλων τους, τώρα η Σύνοδος των «28», επισήμως, το κωδικοποίησε πολιτικά και νομικά.
Επίσημα, πλέον, υπογράφεται η ληξιαρχική πράξη θανάτου της Ελλάδας. Ήδη οι αθρόες και πολύχρονες εισβολές αλλοδαπών δούλων έχουν τινάξει τα πάντα στο αέρα…
Τώρα επέρχεται η ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας μας, σε όλα τα επίπεδα (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε πολλά κείμενά μας και από πολύ παλιά…).

Επίσημα πλέον και με τη συμφωνία της «αριστερής» κυβέρνησης των ανδρεικέλων, η Ελλάδα γίνεται ένας δουλεμπορικός μηχανισμός:Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Δούλων και τροφοδοσίας της ευρωπαϊκής εργοδοσίας, ανάλογα με τις ανάγκες της και τους σχεδιασμούς του 4ου Ράιχ…
Το κλείσιμο των συνόρων του λεγόμενου «Βαλκανικού Δρόμου» αποτελεί το «μοχλό» της περαιτέρω ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της αποικίας των νέων δούλων, της ΑΠΟΙΚΙΑΣ-ΕΛΛΑΣ.
Μετατρέπεται, πλέον, η Ελλάδα σε ολοκληρωτική ΑΠΟΙΚΙΑ των νέων αποικιοκρατών, σε μηχανισμό συλλογής και οργάνωσης δούλων,συνακόλουθα σε μηχανισμό δουλεμπορικής ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ και ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ δούλων στην Ευρώπη.

Το 4ο Ράιχ, επί της ουσίας δεν κλείνει τα σύνορα. Απλώς κλείνει το «Βαλκανικό δρόμο» για να αναχαιτίσει μια εκρηκτική, μαζική εισβολή ισλαμιστών στην Ευρώπη (που το ίδιο το 4ο Ράιχ προκάλεσε και οργάνωσε), να την χειραγωγήσει, να την φιλτράρει (στην ελληνική αποικία) και κατόπιν να την ΕΙΣΑΓΕΙ ελεγχόμενα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους σχεδιασμούς του, στα ευρωπαϊκά κράτη.

Τα σύνορα είναι ΑΝΟΙΚΤΑ για ροές και εισβολές στην Ελλάδα (στη χοάνη της νέας δουλείας), αλλά μπαίνουν προστατευτικά και ελεγκτικά φίλτρα στην ελληνική αποικία από το 4ο Ράιχ: Για να εισάγουν οι μεγάλες εταιρείες του σύγχρονου δουλεμπορίου φτηνή εργασία στα αφεντικά της Ευρώπης.

Και αυτή τη ΦΡΙΚΗ της νέας δουλείας, αυτό το αποτρόπαιο ΕΓΚΛΗΜΑ του υποβιβασμού της εργατικής δύναμης σε καθεστώς δουλείας, αυτήν την ολοκληρωτική ισοπέδωση και καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, όλα αυτά τα περνάνε με υστερικούς «ανθρωπιστικούς» θρήνους, σπαραγμούς και δάκρυα...
 
Διαβάστε σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10155
και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10163
 
ΟΛΑ μελετημένα…
Μελετημένη και η στρατηγική της Τουρκίας: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να «αξιοποιήσει» τα κύματα των «προσφύγων»…

Μελετημένη και η αυτοκρατορική, ιμπεριαλιστική στρατηγική των ΗΠΑ: Η ελληνική αποικία των νέων δούλων, η θύελλα των λαθρομεταναστευτικών εισβολών, θα «αξιοποιηθούν» από τις ΗΠΑ στο δέοντα χρόνο εναντίον της Ευρώπης…
Μόνο τα ανδρείκελα της ελληνικής αποικίας, όλων των χρωμάτων, δεν θέλουν να διακρίνουν τους μεγάλους κινδύνους…

Ιδιαίτερα τα ανδρείκελα της «αριστερής» κυβέρνησης που πρωτοστατούν στο νέο δουλεμπόριο του 4ου Ράιχ, από κοινού με τους ποικίλους «αριστεριστές» και επαγγελματίες των «ανοικτών συνόρων», τους επαγγελματίες «ανθρωπιστές»…
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/03/blog-post_625.html

Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε αριθμούς: Τί αποκαλύπτουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δημογραφικό



H "τέλεια καταιγίδα" ισλαμοποίησης της Ελλάδας είναι εδώ: η Ελλάδα γερνάει με γρήγορο ρυθμό καθώς η ψαλίδα των γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους ολοένα και μεγαλώνει ενώ δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες βρίσκονται στην χώρα.
Πάνω από 70.000 είναι οι πρόσφυγες και οι λάθρο, που βρίσκονται στην Ελλάδα και αναμένονται επιπλέον 1.000.000 ακόμα καθώς η Τουρκία χτες ανακοίνωσε πως περιμένει τουλάχιστον 2,8 εκατ. πρόσφυγες....
Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το 2014 ο αριθμός των γεννήσεων σημείωσε ιστορικό χαμηλό.
Συνολικά 92.149 γεννήσεις έγιναν, με αποτέλεσμα να μειωθούν περισσότερο σε σχέση με το 2013- κατά 2,1%- χρονιά κατά την οποία για πρώτη φορά από το 1932- από τότε που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία- ο αριθμός των γεννήσεων στην Ελλάδα ήταν πενταψήφιος.
Παράλληλα, το 2014, ο αριθμός των θανάτων έφτασε τους 113.740, με μοναδική «παρηγοριά» το γεγονός ότι παρατηρήθηκε αύξηση του μέσου όρου ηλικίας θανάτου, στα 81,2 έτη για τις γυναίκες και τα 75,5 για τους άνδρες.
Η «χρυσή» χρονιά για τις γεννήσεις από τη μεταπολίτευση ήταν το 1980, με 148.134 και από τότε καταγράφεται σταδιακή πτώση. Εξαίρεση το 2008, όταν υπήρξαν 118.302 γεννήσεις, περισσότερες από ότι το 2007 (111.926).
Εξαίρεση στον κανόνα είναι η Κρήτη (6.358 γεννήσεις) και η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου (3.217), όπου οι γεννήσεις είναι περισσότερες από τους θανάτους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ηλικία στην οποία μία γυναίκα γίνεται μητέρα είναι τα 31 χρόνια, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η αύξηση γεννήσεων εκτός γάμου (13,1%). Αλλαγή παρατηρείται και στους γάμους, καθώς το 2014 τελέστηκαν 26.915 πολιτικοί και 26.190 θρησκευτικοί.
Ολοένα και περισσότερα είναι και τα σύμφωνα συμβίωσης, καθώς από τα 161 του 2009, το 2014 υπεγράφησαν 1.573.
Τελικά βήμα βήμα επιβεβαιώνεται η φράση που είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ πώς “δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτηση της αλλά μόνο η βαθμιαία και μεθοδευμένη αποστολή 3-4 εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων”.
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας και Τουρκίας, η οποία προβλέπει την ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων υπηκόων εντός της ελληνικής επικράτειας και την διεύρυνση της σιδηροδρομικής γραμμής που θα περνά από την Ανατολική Θράκη στην Δυτική και από εκεί στην Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας διάπλατα μια λεωφόρο σε 80.000.000 Τούρκους να εποικίσουν την Βόρειο Ελλάδα καταλαβαίνουμε τι πρόκειται να γίνει...
Παράλληλα θα συνδεθούν τα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης
Οι Τούρκοι που δεν θα έχουν πλέον βίζα θα διεισδύουν ανενόχλητοι στην χώρα μας, και θα την καταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα "επαρχία" της "νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας".
Δηλαδή, η χώρα των 80.000.000 κατοίκων και με το νεανικό πληθυσμό θα "απορροφήσει" νομοτελειακά την Ελλάδα των 10.800.000 κατά την τελευταία απογραφή με τους μισούς να είναι... μεσήλικες και άνω.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα επόμενα χρόνια θα έχουν εγκλωβιστεί στην ελληνική επικράτεια δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, οι οποίοι θα οργανωθούν υπό την καθοδήγηση της Άγκυρας, όπως συμβαίνει στη Θράκη και στη Ρόδο τώρα, θα ζητήσουν δικαιώματα ή την ανεξαρτητοποίηση τους.
Όταν το pronews.gr έγραφε εδώ και χρόνια πώς υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες κάποιοι νόμιζαν πώς ψιχαλίζει και κάποιοι άλλοι άνοιγαν τα σύνορα. Τώρα ο κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια είναι ορατός, αλλά μάλλον είναι αργά για δάκρυα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζεται η ίδια πολιτική που υπονομεύει την εθνική ασφάλεια με επιχειρήσεις τύπου ΝΑΤΟ
Κι όμως αυτό το σχέδιο, με τις καραβιές των λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια στην ελληνική επικράτεια κάτι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ.κ. Ξυδάκης και Μουζάλας το διαβάζουν ως λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Τι να πει κανείς..
 
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2016/03/blog-post_13.html

Θα δουλεύουμε για να τους ταΐζουμε. Για αυτούς λεφτά υπάρχουν

Ο πόλεμος στη Συρία έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από πέντε χρόνια. Οι πόλεις γκρεμίζονται και καταστρέφονται από τότε. Τέτοιο κύμα όμως, τέτοια λαοθάλασσα μας ήρθε ξαφνικά, μόλις άλλαξε η κυβέρνηση στην Ελλάδα και κάλεσε τους πάντες να έρθουν να μείνουν εδώ χωρίς να θεωρούνται παράνομοι και χωρίς να συλλαμβάνονται.
Έγιναν τότε όλοι Σύριοι και αταμάτησαν να μπαίνουν στην Ευρώπη από τις άλλες χώρες και έρχονται όλοι από δώ με τις ευλογίες της Τουρκίας που χαίρεται, αφού θα ισλαμοποιήσει την Ελλάδα και οι Έλληνες θα πληρώνουν φόρους για να ταΐζουν όλους αυτούς που χρειάζονται όπως είναι λογικό σπίτια, φαγητό, φάρμακα και γιατρούς αλλά και χαρτζιλίκι.
Δείτε μέσα στο 2015 τι καταγράφηκε, χώρια πόσοι είναι οι απόλυτα άγνωστοι.
Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος , οι μετανάστες που έχουν περάσει στην Ελλάδα ή έχουν μετακινηθεί κάποιοι από αυτούς σε χώρες της Ευρώπης από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σε 804.465, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία. Συνολικά, 77 εθνικότητες απαρτίζουν το σύνολο των υπόλοιπων οικονομικών μεταναστών.
Συγκεκριμένα, σε 48 τοπικές λιμενικές Αρχές έχουν καταγραφεί από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου:
 
194.827 άτομα από το Αφγανιστάν,
4.332 από τη Σομαλία,
277 από τη Γκάνα,
7.229 από το Μαρόκο,
184 από τη Γκάμπια,
371 από το Σουδάν,
676 από τη Νιγηρία,
351 από τη Δημοκρατία του Αγίου Δομίνικου,
817 από το Καμερούν,
2 από την Κούβα,
47 από τις Κομόρες,
848 από την Ερυθραία,
208 από την Ακτή Ελεφαντοστού,
5 από τη Μπενίν,
1.306 από την Αλγερία,
21.780 από το Πακιστάν,
350 από το Μαλί,
69 από την Αιθιοπία,
331 από την Υεμένη,
36 από τη Γουινέα,
53 από τη Σιέρα Λεόνε,
179 από την Ουγκάντα,
1.177 από το Κονγκό,
5.495 από την Παλαιστίνη,
77.475 από το Ιράκ,
27 από τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής,
2 από την Ονδούρα,
1 από το Νταρφούρ,
49 από το Τόγκο,
16 από τη Ρουάντα,
21.133 από το Ιράν,
108 από τη Μπουργκίνα Φάσο,
5 από τη Γκαμπόν,
454 από τη Σενεγάλη,
144 από την Ινδία,
173 από τη Μιανμάρ,
12 από τη Λιβερία,
162 από τη Σρι Λάνκα,
37 από τη Μαυριτανία,
9 από τη Δημοκρατία του Νίγηρα,
205 από τη Λιβύη,
228 από το Νεπάλ,
28 από την Αϊτή,
115 από την Τυνησία,
467 από την Αίγυπτο,
3.375 από το Μπαγκλαντές,
2 από τη Δημοκρατία του Τσαντ,
15 από τη Νότια Αφρική,
2 από την Κένυα,
2 από την Κολομβία,
1 από τη Τζαμάικα,
9 από την Αρμενία,
9 από το Μπουρούντι,
1.829 από τον Λίβανο,
15 από το Ουζμπεκιστάν,
33 από τη Βιρμανία,
50 από το Κουβέιτ,
1 από την Αλβανία,
2 από τη Γαλλία,
6 από την Αγκόλα,
41 από την Ιορδανία,
39 από την Τουρκία,
3 από την Ουκρανία,
6 από τη Ζάμπια,
7 από το Τατζικιστάν,
15 από τη Σαουδική Αραβία,
4 από τις Φιλιππίνες,
3 από το Καζακστάν,
2 από τη Ρωσία,
3 από τη Γεωργία,
4 από τη Μολδαβία,
6 από το Θιβέτ,
26 από την Κίνα,
3 από το Τουρκμενιστάν
3 από τη Δυτική Σαχάρα.

Όλοι αυτοί ήρθαν επειδή ήξεραν ότι δεν θα συλληφθούν και περίμεναν να πάρουν πολιτικό άσυλο και να πάνε σε κάποια χώρα της Ευρώπης ή να μείνουν και εδώ στο ξέφραγο αμπέλι όπου οι μόνοι που πάνε φυλακή είναι συνήθως οι Έλληνες για χρέη στο δημόσιο.
Τα ενοίκιά τους και το φαγητό τους και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη  την φορτωθήκαμε ήδη εμείς.
Σκάστε και πληρώνετε.

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/03/blog-post_205.html

«Τσουνάμι» 3 εκ. μεταναστών έτοιμο στην Τουρκία για να περάσει στην Ελλάδα

refugees-boat-reuters 
Αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Τουρκία και περιμένουν το «πράσινο φως» από τους διακινητές για να περάσουν στα ελληνικά νησιά. Η «κόλαση» της Ειδομένης» που τους περιμένει, τους φαίνεται ως κατασκεύασμα των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με ανταποκρίσεις Τούρκων δημοσιογράφων.

O αριθμός των καταγεγραμμένων Σύρων σε όλη την Τουρκία ανέρχεται στους 2.587.000 και μαζί με τους Αφγανούς, Ιρακινούς και Πακιστανούς ο αριθμός αυτός φτάνει τα τρία εκατομμύρια, αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ που επικαλείται την Χουριέτ. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι Σύροι, που συνωστίζονται στα παλιά σπίτια της συνοικίας του Μπασμανέ, στη Σμύρνη.

Πολλοί και οι μετανάστες, Αφγανοί και Πακιστανοί οι περισσότεροι, που ζουν στα παράλια της Σμύρνης, αυτοί σε παλιά εγκαταλειμμένα συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και ξενοδοχεία.

Επίδομα 1.000 ευρώ ο καθένας, ακόμα και για κάθε νεογέννητο παιδί και σπίτι δωρεάν, υπόσχονται οι μεταφορείς και τους λένε πως θα τα αποκτήσουν αμέσως μετά το πέρασμα, σε μια διαδικασία λίγων μόλις ημερών, όταν θα φτάσουν στη Γερμανία, αναφερόμενοι στις πρόνοιες που έχει το γερμανικό δίκαιο για τους πρόσφυγες. «Μια μέρα στη Χίο ή στη Μυτιλήνη, άλλο λίγο, μια δυο μέρες στην Αθήνα και μετά πέρασμα με τραίνο στη Γερμανία», αναφέρεται στο δημοσίευμα της Χουριέτ. «Όταν τους δείχνεις στο κινητό φωτογραφίες από την κατάσταση στην Ελλάδα ή στην Ειδομένη απαντάνε πως όχι δεν είναι έτσι. Ο άνθρωπος που εμπιστεύονται είναι ο μεταφορέας που εμπιστεύονται και είναι εξαρτημένοι από αυτόν», αναφέρει το δημοσίευμα του Χουριέτ.

Η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής και το σημείο-κλειδί

Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση βρίσκεται η Ε.Ε. και η Τουρκία στην προσπάθεια την Πέμπτη στη Σύνοδο Κορυφής να καταλήξουν σε μία εφαρμόσιμη συμφωνία. Η επίτευξή της μοιάζει δύσκολη, με τον Ολάντ να διαμηνύει στην Τουρκία ότι «δεν μπορούν να υπάρξουν παραχωρήσεις στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή στα κριτήρια για την απελευθέρωση της βίζας».

Η παρέμβαση Ολάντ έρχεται σε μια στιγμή που πληθαίνουν οι αναφορές για την ύπαρξη σοβαρού χάσματος ανάμεσα στο Παρίσι και το Βερολίνο για το θέμα της διαχείρισης του προσφυγικού. Την περασμένη εβδομάδα, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που ήθελαν την Άνγκελα Μέρκελ να έχει παρακάμψει ουσιαστικά τις διαδικασίες της Συνόδου Κορυφής και να έχει συμβάλλει «παρασκηνιακά» στην διαμόρφωση του κειμένου προτάσεων που παρουσίασε ο Αχμέτ Νταβούτογλου έδιναν και έπαιρναν. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα πως οι αντιδράσεις ευρωπαίων αξιωματούχων για τη στάση που κράτησε η γερμανίδα καγκελάριος ήταν ιδιαίτερα έντονες.

Εντούτοις, για την προσφυγική κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, μοναδική διέξοδο αποτελεί μία τουρκική απόφαση να σφραγίσει τα σύνορα της με την Συρία, καθώς θα μπορούσε στη συνέχεια η Άγκυρα να διαχειριστεί με ευκολία τους μετανάστες στο εσωτερικό της και να τους προωθήσει μετά από καταγραφή και συμφωνία τους πρόσφυγες στην ΕΕ. Στην προηγούμενη Σύνοδο Κορυφής υπήρξε καταρχήν συμφωνία για έναν πρόσφυγα στην Τουρκία για κάθε Σύρο που επιστρέφει στην Τουρκία από τα ελληνικά νησιά, ένας Σύρος πρόσφυγας θα επανεγκαθίσταται από την Τουρκία σε χώρες – μέλη της ΕΕ.

Αντίδραση και από Κύπρο

Εκτός από τη Γαλλία και η Κύπρος φαίνεται να έχει εκφράσει έντονες αντιρρήσεις στις απαιτήσεις της Τουρκίας. Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης έχει καταστήσει σαφές πως δε θα δεχθεί το «ξεπάγωμα» των κεφαλαίων για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε αν πρώτα η Άγκυρα δεν εκπληρώσει συγκεκριμένες υποχρεώσεις. «Ποτέ δε θα αποδεχθώ να με πιέσουν και ποτέ δε θα δώσω τη συγκατάθεσή μου, διότι διαφορετικά δεν έχω άλλη επιλογή από το να μην επιστρέψω στην Κύπρο» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης, σύμφωνα με τους FT. «Δυστυχώς θα μπορούσα να πω ότι θέτουν σε κίνδυνο την όλη διαδικασία. Θυσιάζουν τη μοναδική ευκαιρία να βρεθεί λύση στο Κυπριακό ζήτημα βάζοντάς μας σε τόσο δύσκολη θέση. Είναι μια πολύ λεπτή στιγμή και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μας εξωθούν σε μία θέση να πούμε “όχι” στην Τουρκία», λέει ο κ. Αναστασιάδης.

Αλ. Τσίπρας: Απέναντι στις δυνάμεις της συντήρησης

Την ίδια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να βρίσκεται σε μετωπική σύγκρουση με τις χώρες του Βίσεγκραντ αλλά και την Αυστρία όσον αφορά το θέμα των κλειστών συνόρων. Είναι άλλη μια παράμετρος που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην Σύνοδο της 17ης Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται πως το βέτο που έθεσε η Ουγγαρία στην προηγούμενη σύνοδο υπήρξε καθοριστικό στο να μην υπάρξει τελική συμφωνία. Ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του το Σάββατο από το Παρίσι, μετά τη συνάντηση εργασίας υπό τον Φρανσουά Ολάντ, τόνισε ότι «αναδεικνύουν με έναν έντονο τρόπο τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην πρόοδο και τη συντήρηση. Η Ελλάδα έχει ως φυσικούς συμμάχους τις προοδευτικές δυνάμεις και τις προοδευτικές κυβερνήσεις, συνεπώς μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε από τη δυνατότητα να χαράξουμε μαζί ένα σχέδιο, μέσα από ένα κοινό μέτωπο ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων, για την αντιμετώπιση των μεγάλων κοινών απειλών σήμερα στην Ευρώπη».

Στους 44 χιλιάδες οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες στην Ελλάδα
Όλα αυτά βέβαια γίνονται στην πλάτη δεκάδων χιλιάδων προσφύγων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην ελληνική επικράτεια. Το πρωί της Κυριακής οι καταγεγραμμένοι πρόσφυγες και μετανάστες ανέρχονται στους 44.035, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου καταμετρήθηκαν 8.904 άτομα και στην Αττική 10.987 (4.166 στο Ελληνικό, 3.300 στο λιμάνι του Πειραιά, 1.970 στο Σχιστό, 712 στον Ελαιώνα, 139 στον Άγιο Ανδρέα, 700 στη Μαλακάσα).

Στην Κεντρική Ελλάδα βρίσκονται συνολικά 1.102 πρόσφυγες και μετανάστες (Θερμοπύλες 260, Τρίκαλα 200, Λάρισα 400, Αλμυρός 242).
Στη Βόρεια Ελλάδα καταμετρήθηκαν συνολικά 22.042 άνθρωποι. Αναλυτικά, στη Δράμα βρίσκονται 535 πρόσφυγες και μετανάστες, στο Χέρσο Κιλκίς 3.640, στο Πολύκαστρο Νέας Καβάλας 3.370, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας 709, στην Ελευθερούπολη δήμου Παγγαίου 210, στην Κοζάνη 413, στα Διαβατά 2.003, στην Ειδομένη 12.000 και στην Κόνιτσα 162.
cnn.gr

Ρωσική προειδοποίηση στην Άγκυρα να «μαζέψει» τους Τούρκους στρατιώτες που πολεμούν εντός Συρίας

turkey

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε με πάσα επισημότητα ότι η Ρωσία έχει πληροφορίες που αναφέρουν ότι Τούρκοι στρατιώτες ευρίσκονται μερικές εκατοντάδες μέτρα μέσα στο συριακό έδαφος, με αποστολή να εμποδίσουν τις κουρδικές ομάδες να ενισχύσουν τις θέσεις τους, αναφέρει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

Σε μια συνέντευξη του στην ρωσική τηλεοπτική εκπομπή REN , σήμερα Κυριακή, ο « δεινόσαυρος» της ρωσικής διπλωματίας Σ. Λαβρόφ έστειλε σαφή προειδοποίηση , τονίζοντας ακριβώς με διπλωματική γλώσσα περί «υφέρπουσας στρατιωτικής διεύρυνσης» της Τουρκίας στην βόρεια Συρία.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, Τούρκοι στρατιώτες σκάβουν χαρακώματα μερικές εκατοντάδες μέτρα στο εσωτερικό της Συρίας. Για να αντιμετωπίσουν του Κούρδους αντάρτες», τόνισε ο ίδιος.

Ο Λαβρόφ είπε ότι είχε δει τις εκθέσεις της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU , οι οποίες ανέφεραν για την παρουσία τουρκικών αρμάτων μάχης στα σύνορα με την Συρία τα οποία είναι έτοιμα για προέλαση, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στην Συρία.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η Τουρκία συνεχίζει να «διακηρύττει» αυθαίρετα δήθεν κυριαρχικό δικαίωμα της που αφορά την δημιουργία ζώνης ασφαλείας στο συριακό έδαφος, με σκοπό να εμποδίσει την ενοποίηση των κουρδικών θυλάκων στα ανατολικά και δυτικά.

Η Μόσχα έχει τοποθετήσει την « σφαίρα στην θαλάμη» έχει σημαδέψει και είναι απόλυτα έτοιμη να πυροδοτήσει κατά της Τουρκίας , η οποία πραγματικά δεν «παίρνει πλέον από λόγια».

Από εδώ και στο εξής μέχρι τον Ιούνιο θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για την έναρξη του ρωσο-τουρκικού πολέμου, ο οποίος είναι πολύ κοντά όσο ποτέ.

Όσο για τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ.Ερντογάν, έτσι που διαμόρφωσε την κατάσταση στην Τουρκία εφαρμόζοντας μια ισλαμιστικού τύπου δικτατορία, ο πόλεμος με την Ρωσία είναι μόνη διέξοδος, για να «γλυτώσει» ακόμα και από τους Αμερικανούς που ετοιμάζονται να τον «σβήσουν» από το χάρτη.

Η Ελλάδα θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο πυρά , με τον πόλεμο Τουρκίας και Ρωσίας από την μία πλευρά και τους μετανάστες/πρόσφυγες από την άλλη. Για αυτό ήρθε και ο νατοϊκός στόλος με «επίλεκτα» πολεμικά πλοία στο Αιγαίο πέλαγος , αναμένοντας τα «γεγονότα».

 
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ "ΛΑΘΗ" ΤΟΥΣ


Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες,
 Ο Δικηγόρος Δημήτρης Κλούρας, ο άνθρωπος που αρνήθηκε, ως Γραμματέας της Δημόσιας περιουσίας, το ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου μας, σήμερα αποκαλύπτει με αδιάσειστα στοιχεία το έγκλημα της λαθρομετανάστευσης που συντελείται σε βάρος της Ελλάδος και της ανθρωπότητος, τον προδοτικό ρόλο της Κυβέρνησης και της Βουλής, το ψεύδος για την συνθήκη Σένγκεν και προτείνει μέτρα για τον απεγκλωβισμό των λαθρομεταναστών και της  χώρας μας από την πλέον εθνοκτόνα επιχείρηση που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος.
 Απλώς υπενθυμίζουμε ότι σήμερα υλοποιείται το Στρατηγικό Σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων«Κούντενχοφ Καλλέργη» που  αποσκοπεί στην εξαφάνιση των Ευρωπαϊκών εθνών δια της μιγαδοποίησής τους μέσω της«Λαθρομετανάστευσης», στην πολτοποίηση της ……
Ευρώπης, στον διαμελισμό της Ελλάδος, στην δημιουργία φτηνών Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, στην δημιουργία ακίνδυνης  γειτονίας για το Ισραήλ, στην πολτοποίηση και υπαγωγή των θρησκειών στο Θεό της Σιών και το σπουδαιότερο στην εξάλειψη του «Ελληνισμού».
 Οι ανόητοι όμως, που προσπαθούν να θάψουν τον Ελληνισμό, δεν γνωρίζουν ότι ο Ελληνισμός είναι συμπαντικός σπόρος που ποτέ δεν πεθαίνει αλλά ξαναφυτρώνει και απλώνεται παντού.
 Παρακαλώ διαδώστε το εκπληκτικό άρθρο του κυρίου Δημήτρη Κλούρα που μας τιμά ως Έλληνες και εντοπίστε εγκαίρως τους Ισλαμιστές και «φονιάδες» με τα 10.000 $ στη τσέπη, οι οποίοι ήλθαν για να μας τελειώσουν.
 Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον κύριο Κλούρα για την μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό Έθνος και τον άνθρωπο
 Στέργιος Σμυρλής
                                    Τηλ 6944325056
=====================
Του Δημήτρη Κλούρα
Την Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016, συνεδρίασε το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συζητηθούν οι δυνατότητες εξεύρεσης λύσης στο μείζον προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο αντιμετωπίζει η χώρα μας, καθώς και να επιδιωχθεί η χάραξη εθνικής πολιτικής, με τη συναίνεση των περισσοτέρων κοινοβουλευτικών κομμάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο, γνωρίζοντας το ποιόν του πολιτικού προσωπικού της χώρας, το αποτέλεσμα ήταν, επί της ουσίας, μηδενικό και τραγικό για τη χώρα και το λαό και, σε κάθε περίπτωση, αναντίστοιχο της κρισιμότητας των στιγμών. Τόσες ώρες καταναλώθηκαν, προκειμένου να εκδοθεί στο τέλος ένα ανακοινωθέν, που ομοιάζει με παιδική έκθεση ιδεών και με απλό ευχολόγιο. Τα πάντα ήταν κατώτερα των περιστάσεων.
Υπενθυμίζω, ότι την τελευταία φορά, που συνεκλήθη συμβούλιο πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο για ένα μείζον εθνικό θέμα, ήταν αμέσως μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 καιαπό αυτό το συμβούλιο προέκυψε το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο. Ως εκ τούτου, δικαίως θα πρέπει να ανησυχεί ο ελληνικός λαός για το αποτέλεσμα αυτής της σύσκεψης, διότι η όποια ουσία του δεν κρύβεται μόνο στο κοινό ανακοινωθέν, αλλά και σε όσα συζητήθηκαν και δεν ανακοινώθηκαν. Πολύ περισσότερο θα πρέπει να ανησυχεί ο ελληνικός λαός, όταν διαπιστώσει, από την ανάγνωση του παρόντος άρθρου, ότι η σημερινή τραγική για τη χώρα μας κατάσταση, η οποία βαίνει επιδεινούμενη, οφείλεται σε ολέθριες αποφάσεις και πολιτικές όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, ιδίως από το 2000 και επέκεινα.
Α.- Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τη συνθήκη Σένγκεν και τα «παραρτήματά» της
Θα ξεκινήσω το παρόν άρθρο μου θέτοντας στους αναγνώστες ορισμένα αυτονόητα ερωτήματα, τα οποία ο καθένας οφείλει να απαντήσει στον εαυτό του με κάθε ειλικρίνεια:
1) Γνωρίζετε τί προβλέπει η περίφημη συνθήκη Σένγκεν και τα παραρτήματά της;
2) Τύχατε ποτέ στοιχειώδους ενημέρωσης από δημοσιογράφους των γνωστών συστημικών μέσων «ενημέρωσης» ή από εκπροσώπους της κυβέρνησης και του κόμματος της αξιωματικής «αντιπολίτευσης» για το περιεχόμενό της;
ÐÑÙÔÏ×ÑÏÍÉÁ - ÓÇÌÉÔÇÓ Ê - ÅÕÑÙ
Δυστυχώς, ό,τι ακριβώς συνέβη με την είσοδό μας στην Ευρωζώνη το ίδιο ακριβώς συνέβη και με την είσοδό μας στη συνθήκη Σένγκεν. Δηλαδή, εισήλθαμε με άκρως δυσμενείς – καταστροφικούς για τη χώρα μας όρους, χωρίς να πληρούνται οι αναγκαίες προϋποθέσεις για ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα, χωρίς να έχουν εξασφαλισθεί στοιχειώδη εθνικά συμφέροντα, αλλά και χωρίς να υπάρχει η δέουσα ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών. Αντιθέτως, υπήρξε συσκότιση, εάν όχι παραπληροφόρηση των πολιτών. Θα θυμούνται όλοι οι αναγνώστες με τί διθυράμβους οι πολιτικοί των περισσοτέρων κομμάτων της Βουλής, αλλά και οι δημοσιογράφοι των συστημικών μέσων «ενημέρωσης» εμφάνιζαν στους πολίτες την είσοδο της χώρας μας στην Ευρωζώνη, αλλά και στη συνθήκη Σένγκεν, ως εθνικά επωφελή. Οι συνέπειες για τη χώρα μας, αλλά και για την ενότητα της Ευρώπης, αποδείχθηκαν ολέθριες, διότι τόσο η νομισματική ένωση, όσο και η κατάργηση των συνοριακών ελέγχων στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και η θέσπιση ενιαίων διαδικασιών για τη χορήγηση ασύλου, έγιναν χωρίς να υπάρξει πολιτική ένωση της Ευρώπης, αλλά και ίδρυση κοινού συστήματος ασφάλειας και άμυνας των χωρών μελών της Ένωσης. Σ’ό,τι δε αφορά στη χώρα μας, εισήλθαμε στη ζώνη του Ευρώ, αλλά και στη συνθήκη Σένγκεν, χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει την προστασία της οικονομίας μας, αλλά και των εξωτερικών συνόρων μας. Αναλάβαμε δηλαδή δεσμεύσεις, οι οποίες απεδείχθησαν και αποδεικνύονται δυσμενείς και καταστροφικές για τη χώρα μας, χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει τα στοιχειώδη εθνικά συμφέροντα. Αντιθέτως, οι πολιτικοί μας εξυπηρέτησαν, εκόντες άκοντες, τα συμφέροντα της Γερμανίας, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση μίας γερμανικής  Ευρώπης, η οποία θα οδηγήσει και οδηγεί τελικώς στη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Ως προς την είσοδό μας στην Ευρωζώνη, η οποία οδήγησε στη ραγδαία αύξηση των ελλειμμάτων του ισοζυγίου εμπορικών συναλλαγών και συνακόλουθα στην αύξηση του χρέους και στην απόλυτη εξάρτηση της χώρας, βιώνουμε τις δυσμενείς συνέπειες εδώ και έξι περίπου έτη. Το ίδιο ισχύει και με τη συνθήκη του Σένγκεν, δηλαδή οι δυσμενείς συνέπειές της άρχισαν να γίνονται ιδιαιτέρως αισθητές πριν από έξι περίπου έτη, όταν ξεκίνησε η προκληθείσα από τις μεγάλες δυνάμεις της Δύσης αναταραχή στις χώρες της Βόρειας Αφρικής και στις χώρες της Μέσης Ανατολής (η περίφημη «Αραβική Άνοιξη»). Ωστόσο, αυτές οι δυσμενείς συνέπειες άρχισαν να κορυφώνονται και να καθίστανται καταστροφικές από το καλοκαίρι του 2015, λόγω της εγκληματικής για τους πρόσφυγες και για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας «πολιτικής» της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., η οποία θα αναλυθεί στη συνέχεια.
Η συνθήκη Σένγκεν και τα «παραρτήματά» της
Παραθέτω, λοιπόν, ό,τι ακριβώς προβλέπουν η συνθήκη Σένγκεν και τα «παραρτήματά» της, η οποία, όπως το ευρώ, θεωρείται «ιερή αγελάδα» από την κυβέρνηση και από τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα της «αντιπολίτευσης». Παράλληλα, όπως συνηθίζω να πράττω στα άρθρα μου, πέραν της ανάλυσής μου, παραθέτω αυτούσια τα αυθεντικά κείμενα (νόμους, συνθήκες, έγγραφα, κλπ), στα οποία αναφέρομαι, προκειμένου ο αναγνώστης να έχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Ειδικότερα:
Η συνθήκη Σένγκεν ή Κώδικας συνόρων του Σένγκεν υπεγράφη, ως αρχική συμφωνία, το 1985στην κωμόπολη Σένγκεν του Λουξεμβούργου, από την οποία και έλαβε την ονομασία της, με τη συμμετοχή πέντε μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήτοι της Γερμανίας, της Γαλλίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου. Έκτοτε, υπέστη τροποποιήσεις και το τελικό κείμενό της διαμορφώθηκε με τους αριθμ. 562/2006 και 1051/2013 Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 15ης Μαρτίου 2006 και της 22ας Οκτωβρίου 2013, αντιστοίχως (SCHENGEN-1 και SCHENGEN-2). Η Ελλάδα υπέγραψε τη συνθήκη, προσχωρώντας σ’αυτήν, το 1992 (επί κυβερνήσεως Κων/νου Μητσοτάκη), την κύρωσε το 1997, με το Νόμο2514/1997, και την έθεσε σε εφαρμογή το 2000 (επί κυβερνήσεως Σημίτη Τον επόμενο χρόνο – 2001 – εισήλθαμε και στην Ευρωζώνη).
Ενώ, όμως, η αρχική μορφή της συνθήκης Σένγκεν δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ιδιαιτέρως επιβλαβής για τη χώρα μας, ωστόσο, με την τελευταία τροποποίησή της το 2013, με τον Κανονισμό1051/2013 (επί συγκυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου – SCHENGEN-2), αλλά και με το «παράρτημά» της, ήτοι με τον Κανονισμό 343/2003 (επί κυβερνήσεως Σημίτη  ASYLO), η συνθήκη Σένγκεν κατέστη απολύτως επιβλαβής για τη χώρα μας, όπως στη συνέχεια θα εξηγήσω. Οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων, που συνυπέγραψαν τις τροποποιήσεις και τα «παραρτήματα», είναι τεράστιες και δεν έχουν καν αναδειχθεί, διότι έχουν επιμελώς συγκαλυφθεί.
Βασικός σκοπός της συνθήκης Σένγκεν (SCHENGEN-1) ήταν και είναι η ακώλυτη – ελεύθερη διακίνηση των πολιτών – υπηκόων των χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (άρθρο 20). Προβλέπει, ωστόσο, διαδικασίες για την καλύτερη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης, προκειμένου να καταπολεμηθεί η λαθρομετανάστευση (αυτός είναι ο ορθός όρος, που χρησιμοποιείται στην πρώτη σελίδα της συνθήκης, όπου και η αιτιολογική έκθεσή της – βλ. σελ. 1, περ. 6) και η εμπορία ανθρώπων, αλλά και να προληφθεί κάθε απειλή κατά της εσωτερικής ασφάλειας, της δημόσιας τάξης, της δημόσιας υγείας και των διεθνών σχέσεων των κρατών μελών (βλ. άρθρο 12 παρ. 1).
Ως εσωτερικά σύνορα ορίζονται στη συνθήκη «α) τα κοινά χερσαία σύνορα, περιλαμβανομένων των ποτάμιων και λιμναίων συνόρων, μεταξύ των κρατών μελών, β) οι αερολιμένες των κρατών μελών για τις εσωτερικές πτήσεις και γ) οι θαλάσσιοι, ποτάμιοι και λιμναίοι λιμένες των κρατών μελών για τα τακτικά δρομολόγια οχηματαγωγών» (άρθρο 2 παρ. 1). Ως εξωτερικά σύνορα ορίζονται στη συνθήκη «τα χερσαία, ποτάμια, λιμναία και θαλάσσια σύνορα, καθώς και οι αερολιμένες και ποτάμιοι, θαλάσσιοι και λιμναίοι λιμένες των κρατών μελών, εφόσον δεν αποτελούν εσωτερικά σύνορα» (άρθρο 2 παρ. 2). Δικαιούχοι του κοινοτικού δικαιώματος της ελεύθερης κυκλοφορίας μεταξύ των κρατών μελών είναι κυρίως οι πολίτες της Ένωσης (άρθρο 2 παρ. 5α), ενώ ως υπήκοος τρίτης χώρας, ο οποίος δεν έχει το δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας μεταξύ των κρατών μελών, ορίζεται στη συνθήκη «οποιοσδήποτε δεν είναι υπήκοος της Ένωσης (άρθρο 2 παρ. 6). Ρητώς προβλέπεται στη συνθήκη η ίδρυση εξειδικευμένης συνοριοφυλακής (άρθρα 14 και 15), αλλά και περιγράφεται ο τρόπος φύλαξης και ελέγχου των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης (π.χ. βλ. άρθρα 4-13).
Όπως σαφώς προκύπτει από το κείμενο της Συνθήκης (SCHENGEN-1), δεν υπάρχει η παραμικρή πρόβλεψη ή διαδικασία αποβολής κράτους – μέλους της Συνθήκης. Το ίδιο ισχύει και για την Ευρωζώνη. Ως εκ τούτου, μόνο ως προπαγάνδα και προσπάθεια πρόκλησης πανικού στους Έλληνες πολίτες μπορεί να εκληφθεί από όσους πολιτικούς και δημοσιογράφους διαδίδεται, σε αγαστή συνεργασία με τους ευρωπαίους εταίρους, ότι μεθοδεύεται η αποβολή της χώρας μας από τη συνθήκη Σένγκεν και από την Ευρωζώνη. Ουδείς Ευρωπαίος εταίρος το επιθυμεί πραγματικά, διότι οι Ευρωπαίοι εταίροι θα υποστούν σημαντικές αρνητικές συνέπειες. Θα το επιδιώξουν μόνο, εάν εξασφαλίσουν τη δική μας συναίνεση και υπογραφή σε όρους εξόδου, οι οποίοι θα τους ευνοούν, δηλαδή θα ελαχιστοποιούν τους κινδύνους γι’αυτούς. Αυτή, λοιπόν, η τακτική παραπληροφόρησης και πρόκλησης πανικού στον ελληνικό λαό γίνεται, προκειμένου να εμφανισθεί η έξοδος της χώρας μας από τη συνθήκη Σένγκεν και από την Ευρωζώνη, ως κάτι καταστροφικό για τη χώρα. Κατ’αυτόν τον τρόπο, ο ανενημέρωτος και τρομοκρατημένος ελληνικός λαός θα επιθυμεί με κάθε τρόπο την παραμονή της χώρας, τόσο στην Ευρωζώνη, όσο και στη συνθήκη Σένγκεν, αποδεχόμενος ό,τι του επιβάλλεται, ακόμη και όταν αυτή η παραμονή συνεπάγεται τη σταδιακή καταστροφή του (στο υποσυνείδητο του Έλληνα πολίτη εντυπώνουν τη σκέψη, ότι, αφού θέλουν οι ευρωπαίοι εταίροι να μας εκδιώξουν, τότε μας συμφέρει να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη και στη συνθήκη Σένγκεν).
Η μετατροπή της συνθήκης Σένγκεν σε κάτι καταστροφικό για τη χώρα μας άρχισε το έτος 2003, επί κυβερνήσεως Σημίτη, η οποία συνυπέγραψε την 18η Φεβρουαρίου 2003 τον αριθμ. 343/2003Κανονισμό του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αφορούσε στη «θέσπιση των κριτηρίων και μηχανισμών για τον προσδιορισμό του κράτους μέλους, που είναι υπεύθυνο για την εξέταση αίτησης ασύλου, που υποβάλλεται σε κράτος μέλος από υπήκοο τρίτης χώρας» (ASYLO). Ο συγκεκριμένος Κανονισμός, λειτούργησε και λειτουργεί ως «παράρτημα» της συνθήκης Σένγκεν, διότι σχετίζεται άμεσα με τις διαδικασίες ελέγχου στα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης. Ούτε λίγο ούτε πολύ, με τις προβλέψεις του συγκεκριμένου Κανονισμού, οι «χώρες εισόδου» της Ένωσης, που μετέχουν στη συνθήκη Σένγκεν, είναι υποχρεωμένες να δέχονται στο έδαφός τους, όσους υπηκόους τρίτων χωρών πληρούν τις προϋποθέσεις του πρόσφυγα (όχι του μετανάστη). Κατεξοχήν χώρες εισόδου προσφύγων και μεταναστών, που μετέχουν στη συνθήκη Σένγκεν, είναι η Ελλάδα, η Ιταλίακαι η Ισπανία (βλ. άρθρα 10-14 και 16-20)
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του συγκεκριμένου Κανονισμού (ASYLO), οι υπήκοοι τρίτων χωρών, που πληρούν τις προϋποθέσεις του πρόσφυγα, πρέπει να γίνονται δεκτοί σ’αυτές τις χώρες («χώρες εισόδου») και να παραμένουν σ’αυτές. Μόνο δε σ’αυτές τις «χώρες εισόδου» δύνανται να εργάζονται και όχι στις άλλες χώρες – μέλη της συνθήκης Σένγκεν. Εάν, όμως, επιλέξουν, αξιοποιώντας την ελεύθερη διακίνηση μεταξύ των χωρών – μελών της συνθήκης Σένγκεν, να ταξιδέψουν στη Γερμανία, στην Αυστρία, στη Σουηδία, κλπ, που ναι μεν είναι χώρες – μέλη της συνθήκης, αλλά όχι «χώρες εισόδου», τότε η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία είναι υποχρεωμένες, εφόσον αποδεικνύεται, ότι ο πρόσφυγας εισήλθε και κατεγράφη σε κάποια από αυτές τις χώρες, να τον δεχθούν πίσω (βλ. άρθρα 16-20). Είναι, λοιπόν, προφανές, ότι ο συγκεκριμένος Κανονισμός εξυπηρέτησε και εξυπηρετεί κατά απόλυτο τρόπο τις χώρες της βόρειας και δυτικής Ευρώπης και ιδίως τη Γερμανία, που αποτελεί τον βασικό πόλο έλξης και προορισμό προσφύγων και μεταναστών, καθότι προβάλλει τα τελευταία χρόνια, ως η πιο ισχυρή και ακμάζουσα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης. Αντιθέτως, οι χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία, που είναι οι κατεξοχήν «χώρες εισόδου» προσφύγων και μεταναστών (ιδίως η Ελλάδα), συνυπέγραψαν έναν Κανονισμό, που μακροπρόθεσμα θα λειτουργούσε σε βάρος των συμφερόντων τους και θα τις μετέτρεπε σε αποθήκη εξαθλιωμένων προσφύγων και μεταναστών.
Ωστόσο, για να λειτουργήσει ο Κανονισμός προς όφελος της Γερμανίας και των υπολοίπων βόρειων και δυτικών ευρωπαϊκών χωρών, απαιτείται οι «χώρες εισόδου» των κρατών – μελών της συνθήκης Σένγκεν, δηλαδή η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία, να καταγράφουν όσους πρόσφυγες και μετανάστες εισέρχονται στα εδάφη τους και να αποστέλλουν αυτά τα στοιχεία στα άλλα κράτη – μέλη, ώστε εάν βρεθούν στη Γερμανία, στην Αυστρία, κλπ, να μπορούν αυτές οι χώρες να τους στείλουν πίσω στη «χώρα εισόδου», η οποία θα είναι υποχρεωμένη να τους δεχθεί πίσω. Εάν, όμως, δεν καταγράφονται, τότε δεν θα είναι ευχερές να αποδειχθεί ποία είναι η «χώρα εισόδου», ώστε να την υποχρεώσουν να αποδεχθεί την επιστροφή των προσφύγων και των μεταναστών. Αυτήν την κομβική προϋπόθεση συγκρατείστε την γιατί θα είναι χρήσιμη στην κατανόηση όσων συνέβησαν στη συνέχεια και εξελίσσονται στις μέρες μας.
Για να εξασφαλίσουν, στο μέτρο του δυνατού, η Γερμανία και οι υπόλοιπες χώρες της βόρειας και δυτικής Ευρώπης, ότι αυτή  η καταγραφή θα γίνεται, προώθησαν την επόμενη χρονιά, δηλαδή το έτος 2004, με την ψήφιση του αριθμ. 2007/2004 Κανονισμού του Συμβουλίου της Ε.Ε., την ίδρυση – σύσταση της περίφημης FRONTEX, δηλαδή «του ευρωπαϊκού οργανισμού για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Αυτό συνέβη επί κυβερνήσεως Καραμανλή. Το δε 2011, επί κυβερνήσεωςΓιώργου Παπανδρέου, ο εν λόγω Κανονισμός, τροποποιήθηκε, με τον αριθμ. 1168/2011Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. της 25ης Οκτωβρίου 2011 (FRONTEX), προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της FRONTEX. Η FRONTEX, επί της ουσίας, δεν στοχεύει τόσο στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων των χωρών – μελών της συνθήκης, που είναι «χώρες εισόδου», αλλά στην εξασφάλιση, ότι όσοι πρόσφυγες και μετανάστες εισέρχονται στις «χώρες εισόδου» (π.χ. στην Ελλάδα) θα καταγράφονται, ώστε, εάν βρεθούν στη συνέχεια στη Γερμανία ή σε άλλη χώρα της βόρειας ή της δυτικής Ευρώπης, να επιστρέφονται στη «χώρα εισόδου», η οποία θα είναι υποχρεωμένη να τους δεχθεί πίσω.
Ο χρόνος, που επελέγη για την κατάρτιση και ψήφιση των προαναφερθέντων Κανονισμών, δηλαδή τα έτη 2003 και 2004, δεν ήταν τυχαίος. Είχαν προηγηθεί οι επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και είχαν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται τα πρώτα μεγάλα μεταναστευτικά ρεύματα, με κατεύθυνση την Ευρώπη και ιδίως τη Γερμανία και τις άλλες χώρες της βόρειας και της δυτικής Ευρώπης. Γ’αυτόν το λόγο η Γερμανία έσπευσε να προστατεύσει τον εδαφικό χώρο της, συνεργαζόμενη και με άλλες ενδιαφερόμενες χώρες (π.χ. Γαλλία, Αυστρία), καθώς και με τις χώρες, που λειτουργούσαν, ως δορυφόροι της. Δυστυχώς, σ’αυτήν την επιδίωξή της βρήκε πρόθυμες κυβερνήσεις στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στην Ισπανία, οι οποίες είχαν πλέον καταστεί δορυφόροι και λειτουργούσαν υπέρ μίας γερμανικής Ευρώπης, τις δυσμενέστατες συνέπειες της οποίας βιώνουμε τα τελευταία έξι χρόνια (εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών λιτότητας, επιβολή λύσεων στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, κλπ).
Με αφορμή α) το ξέσπασμα της «Αραβικής Άνοιξης» στις χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, που απεδείχθη «Αραβικός Χειμώνας», πάλι με ευθύνη των Δυτικοευρωπαϊκών χωρών και τη συνδρομή της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, αλλά και β) τη διαπίστωση, εκ μέρους της Γερμανίας, ότι η καταγραφή των προσφύγων και των μεταναστών στις «χώρες εισόδου», δηλαδή στην Ελλάδα (ιδίως σ’αυτήν), στην Ιταλία (αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στη νήσο Λαμπεντούζα) και στην Ισπανία, δεν ήταν η ενδεδειγμένη, καθότι έφθαναν στη Γερμανία και σε άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι δεν καταγράφονταν στις «χώρες εισόδου», με αποτέλεσμα να είναι δυσχερής ο εντοπισμός της «χώρας εισόδου», που θα ήταν υποχρεωμένη να τους δεχθεί πίσω, μεθοδεύτηκε, κυρίως από τη Γερμανία, η τροποποίηση της συνθήκης Σένγκεν, αλλά και η ενίσχυση του ρόλου της FRONTEX. Ειδικότερα:
Την 22α Οκτωβρίου 2013 η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου συνυπέγραψε τον αριθμ.1051/2013 Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον οποίο τροποποιήθηκε – συμπληρώθηκε η συνθήκη Σένγκεν (SCHENGEN-2). Για μία ακόμη φορά, σκοπός των τροποποιήσεων και συμπληρώσεων ήταν η προστασία της Γερμανίας και των λοιπών χωρών της βόρειας και δυτικής Ευρώπης, που αποτελούν πόλο έλξης και προορισμό για τη συντριπτική πλειοψηφία των προσφύγων και των μεταναστών. Συγκεκριμένα, στη συνθήκη Σένγκεν (SCHENGEN-1), πριν την προαναφερθείσα τροποποίησή της, υπήρχε πρόβλεψη στα άρθρα 23-31 για προσωρινή επαναφορά του ελέγχου στα εσωτερικά σύνορα της Ένωσης, υπό συγκεκριμένες – αυστηρώς περιορισμένες περιπτώσεις, που σχετίζονται με λόγους δημόσιας τάξης και εσωτερικής ασφάλειας μίας ή περισσοτέρων χωρών – μελών της συνθήκης Σένγκεν. Η επαναφορά των ελέγχων προβλεπόταν να έχει ανώτατη διάρκεια 30 ημέρες και δυνατότητα ανανέωσης αυτών των περιορισμών για περιόδους, που δεν θα υπερβαίνουν τις 30 ημέρες(SCHENGEN-1) Πλέον με την τροποποίηση της συνθήκης, που έγινε με τον προαναφερθέντα Κανονισμό (1051/2013) καθίσταται ευχερέστερη η επαναφορά των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα της Ένωσης ή, όπως συνηθίζεται να λέγεται, το «κλείσιμο των συνόρων». Αρκεί, για παράδειγμα, η διαπίστωση, ότι η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης (π.χ. της Ελλάδας) δεν είναι επαρκής ή δεν είναι εφικτή. Παράλληλα, η διάρκεια του «κλεισίματος των συνόρων» (επαναφοράς των ελέγχων) από τριάντα ημέρες αυξήθηκε σε έξι μήνες, με δυνατότητα παράτασης για δύο έτη(βλ. άρθρο 23 παρ. 4 – SCHENGEN-2). Με αυτές τις τροποποιήσεις, τέθηκε ουσιαστικά και η λογική των hotspots (κέντρα φιλοξενίας και κέντρα φύλαξης).

Όλα αυτά υπεγράφησαν από διαδοχικές ελληνικές κυβερνήσεις (ΣημίτηΚαραμανλή,ΠαπανδρέουΣαμαρά – Βενιζέλου), που στηρίζονται από κόμματα (ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ.), τα οποία σήμερα εμφανίζονται τιμητές και ως σωτήρες, κατηγορώντας όλους τους άλλους. Αυτό, ωστόσο δεν εξαγνίζει τις εγκληματικές ευθύνες της τωρινής κυβέρνησης, στις οποίες θα αναφερθώ παρακάτω. Πρέπει, ωστόσο, να επισημανθεί, ότι στη συνθήκη Σένγκεν δεν μετέχουν αυτή τη στιγμή πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ορισμένες από τις οποίες επιθυμούν συνειδητά να διατηρήσουν τους ελέγχους στα σύνορά τους. Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις οποίες δεν ισχύει σήμερα η συνθήκη Σένγκεν, είναι η Αγγλία, η Ιρλανδία, η Κροατία, η Ρουμανία, ηΒουλγαρία και η Κύπρος. Συγκρατείστε το γεγονός, ότι για την Κύπρο και τη Βουλγαρίαδύο όμορες με την Ελλάδα, αλλά και με την Τουρκία, χώρεςδεν ισχύει ακόμη η συνθήκη Σένγκεν.Και οι δύο αυτές χώρες δεν αντιμετωπίζουν μεταναστευτικό ρεύμα, παρά το γεγονός, ότι ηΒουλγαρία έχει εκτεταμένα χερσαία σύνορα με την Τουρκία. Τόσο δε η Κύπρος, όσο και ηΒουλγαρία, στην οποία υπάρχει σημαντική μουσουλμανική μειονότητα (περί το 10% του πληθυσμού της!), αποτελούν, μαζί με την Ελλάδα, στόχο της μεγαλομανίας της Τουρκίας. Η διαφοροποίησή τους με την Ελλάδα, που λειτουργεί αποτρεπτικά, τόσο για τους σχεδιασμούς της Τουρκίας, όσο και για τις μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές συνίσταται στο ότι α) δεν ισχύει σ’αυτές η συνθήκη Σένγκενβ) έχουν πιο αυστηρή εσωτερική νομοθεσία και γ) έχουν σοβαρή και σταθερή εξωτερική πολιτική. Αντιθέτως, η Ελλάδα, όχι μόνο είχε συνυπογράψει ασύμφορες γι’αυτήν συνθήκες, τις οποίες μάλιστα ελάχιστα τηρούσε, αλλά και υιοθέτησε, ιδίως επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, εσωτερική νομοθεσία ιδιαιτέρως ευνοϊκή για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Όλοι αυτοί οι παράγοντες, σε συνδυασμό με όσα επακολούθησαν στο κομβικό για τις εξελίξεις έτος 2015, οδήγησαν στη σημερινή τραγωδία, τόσο για τη χώρα μας, όσο και για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, για τους οποίους υποκριτικά κόπτεται η κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.
XARTIS 
Β.- 2015: Το έτος της μεγάλης μεταβολής – Η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.
Ως  γνωστόν η χώρα μας έχει χερσαία σύνορα με την Αλβανία, με την ΠΓΔΜ (Σκόπια), με τη Βουλγαρία και με την Τουρκία. Επίσης, έχει θαλάσσια σύνορα με την Ιταλία, με την Τουρκία και με την Κύπρο. Από τις προαναφερθείσες χώρες η Βουλγαρία, η Ιταλία και η Κύπρος ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δε Ιταλία και Κύπρος ανήκουν και στην Ευρωζώνη. Η μοναδική, ωστόσο, χώρα εξ αυτών, που είναι και χώρα μέλος της συνθήκης Σένγκεν, πέραν της Ελλάδας, είναι η Ιταλία, με την οποία τα σύνορα είναι μόνο θαλάσσια. Όπως, λοιπόν, προκύπτει η Βουλγαρία και η Κύπρος, που συνορεύουν επίσης με την Τουρκία, δεν μετέχουν στη συνθήκη Σένγκεν και δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών, καίτοι συνορεύουν με την Τουρκία. Η δε Βουλγαρία έχει εκτεταμένα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, χωρίς τον φράχτη, που έχει κατασκευάσει η χώρα μας στον Έβρο.
Μέχρι να κατασκευασθεί ο συγκεκριμένος φράχτης στον Έβρο, για τον οποίο ορισμένοι δολίως, και ορισμένοι από άγνοια της κατάστασης ή από ιδεολογικές αγκυλώσεις, ζητούσαν να μην κατασκευασθεί και πλέον να κατεδαφισθεί, οι μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές διοχετεύονταν από τους Τούρκους διακινητές μέσω Έβρου. Το πρόβλημα ήταν μεγάλο. Πλην όμως, με την κατασκευή του φράχτη, σχεδόν εξαλείφθηκε  η μεταναστευτική ροή από τα χερσαία σύνορα της χώρας μας με την Τουρκία.
Ο οποιοσδήποτε θα ανέμενε στη συνέχεια να διοχετευθούν αυτές οι μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές στη Βουλγαρία, της οποίας τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία είναι επίσης εκτεταμένα, αλλά και δεν υπήρχε το εμπόδιο κάποιου μεγάλου φράχτη. Αυτό, ωστόσο, δεν συνέβη, διότι απλούστατα προστάτευσε τη Βουλγαρία το γεγονός, ότι δεν ήταν μέλος της συνθήκης Σένγκεν, όπως η Ελλάδα, αλλά και ότι είχε αυστηρότερη εσωτερική νομοθεσία για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Αυτό πρακτικά σήμαινε, ότι όποιος εισερχόταν στη Βουλγαρία δεν είχε την ίδια ευκολία να μεταβεί σε χώρες της βόρειας και της δυτικής Ευρώπης (κυρίως στη Γερμανία και στη Σουηδία). Ως εκ τούτου, οι μεταναστευτικές ροές διοχετεύθηκαν από τους Τούρκους διακινητές στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.
Πλην όμως, αυτές οι μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές προς τα νησιά της χώρας μας έλαβαν τεράστιες διαστάσεις από τα τέλη της ανοίξεως του 2015. Το μόνο, που άλλαξε και δικαιολογεί αυτήν την ποσοστιαίως τεράστια αύξηση της μεταναστευτικής – προσφυγικής ροής προς τη χώρα μας, ήταν η εγκληματική για τη χώρα μας, αλλά και για τους ίδιους τους δυστυχείς πρόσφυγες και μετανάστες, πολιτική ανοικτών συνόρων, που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τα πάντα μετεβλήθησαν απότομα, όταν η τότε αρμόδια Υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου, έστειλε, με δημόσιες δηλώσεις της, το μήνυμα και στη συνέχεια την αντίστοιχη εντολή προς τους συνοριοφύλακες, ότι ουδείς παρανόμως εισελθών στη χώρα θα συλλαμβάνεται, αλλά και δεν θα εγκλείεται σε ειδικούς καταυλισμούς, οι ελάχιστοι των οποίων καταργήθηκαν, αντί να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης σ’αυτούς (δείτε εδώ). Παράλληλα, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Π. Καμμένος, δημοσίως και ευθέως δήλωσε, ότι πολιτική της Ελλάδας είναι να αφήσει ελεύθερη τη δίοδο σε πρόσφυγες και μετανάστες, προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθούν στη Γερμανία και στις άλλες χώρες της βόρειας και της δυτικής Ευρώπης («αυτή είναι η πολιτική, την οποία ασκεί η σημερινή κυβέρνηση»)! Απείλησε μάλιστα και για διευκόλυνση εισόδου τζιχαντιστών στην Ευρώπη (δείτε εδώ)! Σε πρόσφατη δε συνέντευξή του στην εκπομπή του δημοσιογράφου Ν. Χατζηνικολάου αποκάλυψε, ότι από το καλοκαίρι του 2015 διήλθαν από τη χώρα μας περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, δεν κατεγράφησαν και βρέθηκαν στη Γερμανία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, και ότι από εδώ και στο εξής θα καταγράφονται όλοι (δείτε εδώ και εδώ). Το τελικό χτύπημα στην ορθή φύλαξη των συνόρων μας ήταν η πλήρης υποβάθμιση της συνοριοφυλακής, αλλά και ο πλήρης παραμερισμός του πολεμικού ναυτικού, το οποίο είχε και έχει τα τεχνικά μέσα να εντοπίζει εγκαίρως τη μετακίνηση των μεταναστών από τα παράλια της Τουρκίας και να ενημερώνει εγκαίρως όλους τους εμπλεκομένους και ιδίως τις τουρκικές αρχές, ώστε, σε περίπτωση προκλητικής αδράνειας των τουρκικών αρχών, να αναδεικνύεται ο αρνητικός ρόλος της Τουρκίας. Οι καταγγελίες της πανελλήνιας ομοσπονδίας συνοριακών φυλάκων για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης είναι χαρακτηριστικές.
Όλα, λοιπόν, καταδεικνύουν, ότι η «πολιτική» της κυβέρνησης ήταν προϊόν πάγιων ιδεοληψιών, επικίνδυνων για τη χώρα μας, και απόπειρας εκβιασμού της Γερμανίας, προκειμένου να υποχωρήσει στο ζήτημα των οικονομικών μέτρων, που ζητούσε να επιβληθούν στη χώρα μας. Ως προς τις επικίνδυνες ιδεοληψίες, τις συνέπειες τις βιώνουμε σήμερα και δυστυχώς η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Ως προς τον εκβιασμό, που επιχειρήθηκε, επισημαίνω, το μεν, ότι ήταν χονδροειδέστατος και ατελέσφορος, το δε, ότι για να είχε μία στοιχειώδη επιτυχία θα έπρεπε στο τιμόνι της χώρας να υπάρχει μία επιδέξια και όχι ανίκανη ηγεσία, όπως η σημερινή. Παράλληλα, έπρεπε να απειληθεί έξοδος της χώρας μας από τη συνθήκη Σένγκεν. Από τη στιγμή, που η κυβέρνηση δεν είχε σκοπό να «σπάσει αβγά», όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση της παραμονής ή της εξόδου από την ευρωζώνη, η αποτυχία ήταν προδιαγεγραμμένη. Στο μεν οικονομικό ζήτημα, οδηγηθήκαμε στο τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, με απρόβλεπτες συνέπειες, στο δε προσφυγικό ζήτημα, υποχωρήσαμε και υποχωρούμε ατάκτως, αποδεχόμενοι τα πάντα, μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης της χώρας μας και της ακεραιότητάς της, μετατρέποντας τη χώρα σε απέραντη αποθήκη εξαθλιωμένων προσφύγων και μεταναστών με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε όλους τους τομείς (υγεία, ασφάλεια, οικονομία, κλπ).
Με τον τρόπο, που πολιτεύθηκε η τότε κυβέρνηση, η οποία παρέμεινε και μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, κατέστησε τη χώρα μας, ως την πλέον ελκυστική χώρα εισόδου μεταξύ των υπολοίπων χωρών μελών της συνθήκης Σένγκεν, που ήταν και αυτές «χώρες εισόδου» (Ιταλία και Ισπανία), διευκολύνοντας το έργο της τουρκικής κυβέρνησης και οδηγώντας σε περισσότερα θύματα στο Αιγαίο. Παράλληλα, στοχοποίησε τη χώρα μας, εμφανίζοντάς την παγκοσμίως, ως «ξέφραγο αμπέλι» και ως μη τηρούσα τις συμφωνίες, που υπογράφει. Αντί, λοιπόν, να στοχοποιείται η Τουρκία και ο καταστροφικός ρόλος της, τόσο στη Συρία, όσο και στο ζήτημα των προσφυγικών – μεταναστευτικών ροών, η ελληνική κυβέρνηση κατόρθωσε να στοχοποιήσει τη χώρα μας, αλλά και να την αφήσει χωρίς συμμαχίες, όχι μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και μεταξύ των βαλκανικών χωρών.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι, αμέσως μετά από αυτή τη σοβαρή και εγκληματική στροφή στη μεταναστευτική «πολιτική» της χώρας (εάν ποτέ υπήρξε δομημένη μεταναστευτική πολιτική), μειώθηκαν απότομα οι μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές προς την Ιταλία (θυμάστε για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είχε απασχολήσει τη διεθνή επικαιρότητα η τραγωδία στην ιταλική νήσο Λαμπεντούζα;) και προς την Ισπανία. Τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός, ότι μετανάστες και πρόσφυγες από τις χώρες της βόρειας και υποσαχάριας Αφρικής προτιμούν πλέον να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι φθάνοντας στα παράλια της Τουρκίας, αφού προηγουμένως διασχίσουν τη βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Μικρά Ασία, προκειμένου να περάσουν απέναντι στα ελληνικά νησιά, ρισκάροντας ακόμη και τη ζωή τους στην ταραγμένη θάλασσα του Αιγαίου, αντί να επιλέξουν τις πλησιέστερες σ’αυτούς χώρες της Ιταλίας και της Ισπανίας, όπως συνέβαινε πριν το καλοκαίρι του 2015.
XARTIS 1 
Υπό αυτή την έννοια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρει τεράστιες ευθύνες, τόσο για το ανθρώπινο δράμα, που συντελείται στις ακτές του Αιγαίου και πλέον καί στο εσωτερικό της χώρας μας, όσο και για το εθνικό έγκλημα, που συντελείται σε βάρος τής χώρας μας.  Ως εκ τούτου, τα περί ανθρωπισμού των μελών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι απολύτως υποκριτικά, πολλώ δε μάλλον, όταν πλέον καί δεκάδες στρατόπεδα υποδοχής – φιλοξενίας και κράτησης κατασκευάζει, καί τη μόνιμη παρουσία του ΝΑΤΟ αποδέχθηκε στα θαλάσσια σύνορά μας, καί τη Γερμανία υποστηρίζει απροκάλυπτα, εμφανίζοντάς την, ως υπερασπίστρια των αξιών της Ευρώπης και της ενότητάς της, αλλά καί την Τουρκία εξυπηρετεί, παραχωρώντας σ’αυτήν «γη και ύδωρ», αποδεχόμενη, παράλληλα, το ρόλο της, ως αξιόπιστο εταίρο – συνομιλητή της Ευρώπης(ΣΥΜΦΩΝΙΑ 29-11-201, ΣΥΜΦΩΝΙΑ 18-12-2015, ΣΥΜΦΩΝΙΑ 19-02-2016)  Καθίστανται δε ακόμη πιο υποκριτικά, όταν με την εκ μέρους τους ψήφιση του τρίτου μνημονίου, το οποίο εφαρμόζουν από τον Αύγουστο του 2015 και επιδιώκουν να συνεχίσουν να εφαρμόζουν, συντελούν στη συνέχιση της πτωχοποίησης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Το ίδιο ισχύει και για τα συστημικά μέσα «ενημέρωσης», που επιδεικνύουν όψιμο – υποκριτικό ανθρωπισμό για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αλλά αδιαφορούν για τους άστεγους Έλληνες πολίτες, αλλά και για τους Έλληνες πολίτες, που οδηγούνται στη μετανάστευση, λόγω των μνημονιακών πολιτικών, τις οποίες συνεχίζουν να στηρίζουν.
Η «πολιτική» της κυβέρνησης καθίσταται ακόμη πιο εγκληματική, διότι ήδη από τις αρχές ανοίξεως του 2015 γνώριζε για το μεταναστευτικό – προσφυγικό τσουνάμι, που θα ακολουθούσε, ιδίως μετά από τη στροφή στη μεταναστευτική «πολιτική» της. Αντί, λοιπόν, να ακολουθηθεί αποτρεπτική πολιτική, ακολουθήθηκε απροκάλυπτα η πολιτική ανοικτών συνόρων και προσέλκυσης προσφύγων και μεταναστών. Εάν μάλιστα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι απόψεις, που δημοσίως εκφράσθηκαν από αρμοδίους Υπουργούς της κυβέρνησης (Ξυδάκη και Μουζάλα), ότι δηλαδή οι μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές θα συμβάλλουν στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας, την ίδια στιγμή, που με την ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης ενισχύεται αυτό το πρόβλημα, αλλά και η φυγή – μετανάστευση Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό (δείτε εδώ και εδώ),μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε, πως ό,τι συμβαίνει αποτελεί μέρος ενός καλοσχεδιασμένου σχεδίου, που επιχειρεί να μετατρέψει την Ελλάδα από χώρα σε χώρο, με ταυτόχρονη αλλοίωση των πληθυσμιακών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών της. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν, ότι έχουμε να κάνουμε, τουλάχιστον, με έναν καταστροφικό συνδυασμό ανικανότητας και στείρας ιδεοληψίας.
Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και κατάρρευσης της χώρας είναι ανθρωπίνως αδύνατο  να φιλοξενηθούν δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους θα εγκλωβιστούν, μάλλον μόνιμα, στη χώρα μας. Τίποτε δεν μπορεί να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης γι’αυτούς τους ανθρώπους. Η δε αξιέπαινη προσπάθεια ιδιωτών – πολιτών και ΜΚΟ (όχι όλων, διότι κάποιες διαδραματίζουν ύποπτο ρόλο)δεν δύναται να καλύψει τις τραγικές ανεπάρκειες του ελληνικού κράτους. Δημιουργούνται καταστάσεις ανισορροπίας, οι συνέπειες της οποίας θα εκδηλωθούν σύντομα και θα είναι τραγικές,τόσο για τους Έλληνες πολίτες, όσο και για τους δυστυχείς πρόσφυγες και μετανάστεςΗ πείνα είναι κακός σύμβουλος! Όλοι δε οι αρμόδιοι φορείς αναφέρονται στο σοβαρό ενδεχόμενο να εκραγούν οι διάσπαρτες υγειονομικές βόμβες, που έχουν δημιουργηθεί και δημιουργούνται ανά την ελληνική επικράτεια, διότι δεν έχουν εξασφαλισθεί οι στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής στους πρόχειρους ή ακόμη και στους δήθεν οργανωμένους καταυλισμούς.  Σε επίπεδο, τέλος, εθνικής ασφάλειας η κατάσταση είναι επίσης επικίνδυνη, διότι ουδείς γνωρίζει εάν έχουν εισέλθει στη χώρα μας τζιχαντιστές και ενεργούμενα της Τουρκίας. Το πλέον πιθανό είναι να έχουν εισέλθει, να οργανώνονται και να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν σε βάρος της χώρας μας. Για όσους δε  επικινδύνως αφελείς ισχυρίζονται, ότι με τους μετανάστες – πρόσφυγες θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, επικαλούμενοι μάλιστα το ενάμισι περίπου εκατομμύριο των Ελλήνων προσφύγων της Μικράς Ασίας την περίοδο 1922-1923, επισημαίνω τα εξής: Οι τότε Έλληνες πρόσφυγες ήταν εύκολο να ενσωματωθούν άμεσα στην ελληνική κοινωνία, διότι ήταν ομογενείς και είχαν κοινές πολιτιστικές καταβολές με τους ελλαδίτες. Αντιθέτως, η μαζική ενσωμάτωση δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στη σημερινή ελληνική κοινωνία είναι αδύνατη, διότι απλούστατα πρόκειται στη συντριπτική πλειοψηφία τους για αλλόγλωσσους και αλλόθρησκους πληθυσμούς, με τελείως διαφορετικές πολιτισμικές καταβολές. Μόνο ένα τμήμα αυτών των ανθρώπων, που προέρχονται από τη Συρία, θα ήταν ενδεχομένως εφικτό να ενσωματωθεί σταδιακά.
Το ανησυχητικό είναι, ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και δεν γνωρίζει καν πόσους μετανάστες και πρόσφυγες μπορεί να φιλοξενήσει, σε ανθρώπινες συνθήκες και χωρίς να διαταραχθεί η κοινωνική ειρήνη και να απειληθεί η εθνική ασφάλεια. Από τη μία έχουμε την επίσημη κυβέρνηση να έχει αποδεχθεί την προσωρινή εγκατάσταση 50.000 προσφύγων – μεταναστών και από την άλλη, μέλη της ίδιας της κυβέρνησης να αναφέρουν διαφορετικά νούμερα μεταναστών – προσφύγων, που μπορεί να αντέξει η χώρα. Ο μεν υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος, δήλωσε δημοσίως, ότι η χώρα μας μπορεί να αντέξει 10.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ο δε υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς, δήλωσε, ότι η χώρα μας μπορεί να αντέξει μέχρι 150.000 πρόσφυγες και μετανάστες (δείτε εδώ). Και οι δύο διευκρίνισαν, ότι επικαλούνται προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις. Παράλληλα, ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ι. Μουζάλας, δήλωσε, ότι δεν γνωρίζει πόσους πρόσφυγες και μετανάστες δύναται να αντέξει  χώρα μας (δείτε εδώ)! Σοβαρό, όμως σχέδιο δεν έχει και η μνημονιακή «αντιπολίτευση», την οποία, όπως προανέφερα, βαρύνει ένα ένοχο παρελθόν σε σχέση με τη φύλαξη των συνόρων και τις συμβάσεις, που είχαν υπογράψει οι προερχόμενος από τα κόμματά της κυβερνήσεις. Ενδεικτικό είναι το περιεχόμενο των προτάσεων της αξιωματικής «αντιπολίτευσης» (Ν.Δ.), η οποία αποπνέει αποδοχή της μετατροπής της χώρας μας σε αποθήκη προσφύγων και μεταναστών και δεν περιλαμβάνει ούτε ένα μέτρο εξωτερικής πολιτικής, τόσο για την αντιμετώπιση της Τουρκίας, όσο και για την οικοδόμηση συμμαχιών με βαλκανικές χώρες, αλλά και με «χώρες εισόδου» της συνθήκης Σένγκεν, όπως είναι η Ιταλία και η Ισπανία. Αντιθέτως, ακολουθείται πολιτική κατευνασμού της Τουρκίας, η οποία πολιτική έχει αποδειχθεί ιστορικά, ότι ενισχύει την επιθετικότητα ενός κράτους, διότι διαισθάνεται την αδυναμία του επιχειρούντος τον κατευνασμό. Κατά τον ίδιο τρόπο ενισχύθηκε και η επιθετικότητα του Χίτλερ, που οδήγησε στον ολέθριο για την ανθρωπότητα Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εάν διαβάσετε τα κείμενα, που έχει υπογράψει η κυβέρνηση στις τελευταίες συνόδους κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα διαπιστώσετε, ότι υποχωρεί έναντι των απαιτήσεων της Τουρκίας, αλλά και την εμφανίζει ως σημαντικό παράγοντα, ο οποίος είναι αναγκαίος στην Ευρώπη. Παράλληλα, η χώρα μας αποδέχεται πλείστες όσες υποχρεώσεις, τις οποίες, όπως αποδείχθηκε δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσει, με αποτέλεσμα να εκτεθεί η χώρα μας και να βρεθεί εκ νέου στη θέση του κατηγορουμένου (ΣΥΜΦΩΝΙΑ 29-11-2015, ΣΥΜΦΩΝΙΑ 18-12-2015, ΣΥΜΦΩΝΙΑ 19-02-2016). Ουδείς υπολογίζει πλέον τη χώρα μας, διότι δεν έχει αξιόπιστη και σοβαρή ηγεσία. Ακόμη και οι βαλκανικές χώρες προτίμησαν να έρθουν σε συνεννόηση με την Αυστρία και όχι με την Ελλάδα (δείτε εδώ).


Το καλοκαίρι πλησιάζει και, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οδηγούμαστε σε πτώση της τουριστικής κίνησης. Ήδη έχει αρχίσει από χώρες της Ευρώπης η έκδοση ειδικών ταξιδιωτικών οδηγιών, προς τους υπηκόους τους. Ποιος τουρίστας θα επισκεφθεί την Ελλάδα, όταν καθημερινά βομβαρδίζεται από τις τηλεοράσεις με εικόνες από τα ελληνικά νησιά με καραβιές από μετανάστες – πρόσφυγες, πτώματα στις ακτές, χάος στις υποδομές και στους κοινόχρηστους χώρους των νησιών, αλλά και χάος στον Πειραιά, δηλαδή στο κεντρικό λιμάνι της χώρας; Ένα στήριγμα είχε απομείνει στην οικονομία μας και κινδυνεύουμε άμεσα να το απολέσουμε και αυτό, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τη χώρα.
Γ.- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
   Δυστυχώς, όσα εξ όσων παραθέτω στη συνέχεια, ως προτάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης, δεν πρόκειται να υλοποιηθούν ή να επιδιωχθούν καν από την κυβέρνηση, είτε διότι δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση (απόδειξη οι εξαγγελίες της), είτε διότι δεν έχει την ελαχίστη ικανότητα να τις υλοποιήσει. Δυστυχέστατα, όμως, το ίδιο ισχύει και για τα κόμματα της μνημονιακής «αντιπολίτευσης». Τόσο οι δημοσιευθείσες προτάσεις της αξιωματικής «αντιπολίτευσης» για το προσφυγικό, όσο και το κοινό ανακοινωθέν, που εξεδόθη, μετά το πέρας της σύσκεψης των αρχηγών των κομμάτων στο Προεδρικό Μέγαρο, αποδεικνύουν το λόγου το αληθές. Πρόκειται για απλές εκθέσεις ιδεών και ευχολόγια, χωρίς να στοχεύουν στον πυρήνα του προβλήματος, το οποίο αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν. Απλώς αρκούνται στην παθητική αναμονή των εξελίξεων και στις κατευθύνσεις, που θα δοθούν από τους διαφόρους διεθνείς οργανισμούς, ερήμην της Ελλάδας, η οποία απλώς τις προσυπογράφει.
Ασχέτως, όμως του τί πράττει ή δεν πράττει η κυβέρνηση, είναι σημαντικό να γνωρίζει ο πολίτης, ότι υπήρχαν και υπάρχουν δυνατότητες αντιμετώπισης του προσφυγικού προβλήματος, πάντοτε εντός του πλαισίου της διεθνούς νομιμότηταςτις οποίες όμως η ελληνική κυβέρνηση αποφεύγει συστηματικά να αξιοποιήσει. Όσο μάλιστα παρέρχεται ο χρόνος και η κατάσταση χειροτερεύει, τόσο οι δυνατότητες περιορίζονται δραματικά.
Οι προτάσεις είναι οι ακόλουθες:
1) Να καταγγελθεί με κάθε τρόπο ο ρόλος της Τουρκίας και να επιδιωχθεί η λήψη μέτρων σε βάρος της. Απαιτείται επικοινωνιακή εκστρατεία. Το δε δικαίωμα «βέτο», το οποίο διαθέτουμε σε όλους τους οργανισμούς, στους οποίους μετέχουμε από κοινού με την Τουρκία, πρέπει πλέον να ασκείται συστηματικά από την κυβέρνηση σε σχέση με τις επιδιώξεις της ΤουρκίαςΌ,τι επιθυμεί η Τουρκία πρέπει να το μπλοκάρουμε, μέχρι η Τουρκία να συμμορφωθεί με τη διεθνή νομιμότητα. Σ’αυτήν την περίπτωση θα είχαμε πολλούς συμμάχους, δεδομένου, ότι ήδη η Τουρκία είναι «στριμωγμένη» διεθνώς στο ζήτημα της Συρίας και της εκ μέρους της ενίσχυσης των τζιχαντιστών. Η Ρωσία ευθέως καταγγέλλει το ρόλο της Τουρκίας, υπερασπιζόμενη ακόμη και την Ελλάδα (π.χ. δείτε εδώ). Πλην όμως, η ίδια η Ελλάδα, δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση, σιωπά και την ίδια στιγμή στηρίζει σχεδιασμούς και ψηφίσματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δίνουν «γη και ύδωρ» στην Τουρκία  (οικονομική ενίσχυση, προώθηση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, κλπ –ΣΥΜΦΩΝΙΑ 29-11-2015, ΣΥΜΦΩΝΙΑ 18-12-2015, ΣΥΜΦΩΝΙΑ 19-02-2016). Όταν, λοιπόν, ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, εν προκειμένω η Ελλάδα, δεν αντιδρά, δεν καταγγέλλει δημοσίως και στα αρμόδια διεθνή fora την Τουρκία και την ίδια στιγμή διαρκώς υποχωρεί και θέτει την υπογραφή της σε κείμενα, που ευνοούν την Τουρκία και ζημιώνουν τη χώρα μας, είναι προφανές, ότι οι πάντες θα πιέζουν τον πλέον υποχωρητικό και όχι αυτόν, που αντιδρά. Την ίδια στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση έχει κατορθώσει το εξής μοναδικό επίτευγμα: Να κατηγορείται απ’όλους η Ελλάδα και όχι η Τουρκία. Σπεύδει δε διαρκώς να αναλαμβάνει έγγραφες δεσμεύσεις, τις οποίες αδυνατεί να υλοποιήσει, με αντάλλαγμα προφορικές μόνο διαβεβαιώσεις των «εταίρων» – «συμμάχων» μας, οι οποίες όμως, ως προφορικές, δεν είναι και δεσμευτικές.
2) Οικοδόμηση συμμαχιών με τις βαλκανικές χώρες, οι οποίες, εάν υποκύψει η Ελλάδα, θα είναι ο επόμενος στόχος της Τουρκίας, αλλά και με τις υπόλοιπες «χώρες εισόδου» της συνθήκης Σένγκεν, οι οποίες αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με την Ελλάδα, αλλά πλέον σε μικρότερο βαθμό, ελέω κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. Αντ’αυτού διαπιστώνουμε, μετά λύπης την πλήρη απομόνωση της χώρας μας. Τί κάνει επιτέλους ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας;
3) Ενεργοποίηση του Ο.Η.Ε. και ιδίως του Συμβουλίου Ασφαλείας, προκειμένου να ληφθούν μέτρα περιορισμού των μεταναστευτικών ροών, σωφρονισμού της Τουρκίας και παροχής οικονομικής βοήθειας στη χώρα μας και σε όσες χώρες φιλοξενούν σήμερα πρόσφυγες πολέμου (π.χ. Λίβανος και Ιορδανία). Επισημαίνεται, ότι οι μεγάλες προσφυγικές ροές έχουν ήδη θεωρηθεί «απειλές για την Ειρήνη» από το ίδιο το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.
 4) Να καταστεί η Ελλάδα μη ελκυστική χώρα προορισμού για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Στα πλαίσια αυτά πρέπει άμεσα να γίνουν τα εξής:
– Να καταργηθεί η νομοθετική διάταξη, με την οποία αναγνωρίζεται εξάμηνη νόμιμη παραμονή σε όποιον εισέρχεται στη χώρα.
– Να ποινικοποιηθεί, με αυστηρές ποινές, η παράνομη είσοδος στη χώρα μας για όλους τους εισερχομένους, πλην όσων αποδεικνύουν, ότι είναι πρόσφυγες πολέμου και όσων κινδυνεύει η ζωή τους στην Τουρκία.
– Να αυστηροποιηθεί η νομοθεσία για τους διακινητές προσφύγων και μεταναστών, με την τιμωρία τους να είναι παραδειγματική, αλλά και να ενεργοποιηθούν οι διακρατικές συμφωνίες και οι διαδικασίες ελέγχου του μαύρου χρήματος, που προέρχεται από την παράνομη διακίνηση προσφύγων και μεταναστών (δεν έχει ακουστεί το παραμικρό προς αυτήν την κατεύθυνση).
– Να ενεργοποιηθούν τα κέντρα κράτησης μεταναστών, στα οποία όμως θα υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, και να εξασφαλισθεί η ταχύτατη επαναπροώθησή τους στη χώρα τους.
Σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα, η κυβέρνηση, μέχρι πριν λίγες ημέρες, διαφήμιζε, ότι όσοι έρχονται στην Ελλάδα θα βρουν ανοιχτά σύνορα και ότι θα τύχουν της καλύτερης περιποίησης. Προβάλλουν μάλιστα, μέσω των τηλεοπτικών δεκτών, τις κτιριακές εγκαταστάσεις υποδοχής, οι οποίες, σύμφωνα με τους αρμοδίους διαθέτουν και wi-fi! Για ποιο, λοιπόν, λόγο να μην έρθουν στην Ελλάδα; Σε αντίθεση με ό,τι πράττει η Ελλάδα η Γερμανία, την οποία τόσο υποστηρίζει η κυβέρνηση σε σχέση με τη δήθεν θετική και ανθρωπιστική στάση της στο προσφυγικό ζήτημα,αυστηροποίησε μόλις προ ολίγων ημερών την εσωτερική νομοθεσία της σε σχέση με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες! Ας κάνουμε, λοιπόν, αυτό, που πράττει η Γερμανία, την οποία τόσο εξυμνεί η ελληνική κυβέρνηση (η δήθεν αριστερή και δήθεν ανθρωπιστική).
5) Να εξασφαλισθούν ανθρώπινες συνθήκες, εντός οργανωμένων καταυλισμών, αποκλειστικά για τη φιλοξενία προσφύγων πολέμου, σε περιοχές, που θα επιλεγούν προσεκτικά, κατόπιν συνεννόησης με τους τοπικούς φορείς.
6) Μέριμνα για τη δημιουργία στα προξενεία της Σμύρνης, της Κων/πολης και της Άγκυρας μηχανισμών χορήγησης θεώρησης εισόδου σε πρόσφυγες πολέμου, ώστε αυτοί να εισέρχονται από νόμιμες οδούς στην Ελλάδα, να εξασφαλίζεται ο στοιχειώδης έλεγχός τους, να διευκολύνεται η αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων μας (θαλάσσιων και χερσαίων), να μην διακινδυνεύουν τη ζωή τους οι πρόσφυγες, αλλά και να ακυρώνονται οι σχεδιασμοί της Τουρκίας και των Τούρκων διακινητών.
7) Να επιδιωχθεί  η απευθείας μετακίνηση προσφύγων από την Τουρκία στα κράτη υποδοχής, βάσει των συμφωνηθέντων στις συνόδους κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.   
8) Ενεργοποίηση όλων των μηχανισμών εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, ώστε να αποτραπεί η δημιουργία τρομοκρατικών πυρήνων και προβοκάτσιας, αλλά και να εντοπισθεί και απενεργοποιηθεί η παράνομη δραστηριότητα ύποπτων ΜΚΟ.
9) Ενεργοποίηση του πολεμικού ναυτικού, που διαθέτει τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό για τον έγκαιρο εντοπισμό των διακινητών στα παράλια της Τουρκίας. Κατ’αυτόν τον τρόπο θα ενημερώνονται άμεσα οι τουρκικές αρχές και, σε περίπτωση, που δεν ενεργούν τα δέοντα, να υπάρχει άμεση και στοιχειοθετημένη καταγγελία σε βάρος της Τουρκίας σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.
10) Να ζητήσουμε την αλλαγή της συνθήκης Σένγκεν και ιδίως του Κανονισμού με αριθμ.343/2003 (ASYLO), με απειλή αποχώρησης της χώρας μας από τη συνθήκη, την οποία απειλή να υλοποιήσουμε, εάν δεν υπάρξουν δραστικές αλλαγές στη συνθήκη. Στα πλαίσια αυτών των αλλαγώννα απαιτήσουμε τη ρητή αναγνώριση των συνόρων μας, ως συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ακριβή περιγραφή τους στη συνθήκη, ώστε να ενισχυθεί το νομικό οπλοστάσιο της χώρας μας έναντι της αναθεωρητικής πολιτικής της Τουρκίας. Σε κάθε περίπτωση, το περιεχόμενο της συνθήκης και των «παραρτημάτων» της είναι εξοργιστικά ετεροβαρές για τις «χώρες εισόδου».
Η κατάσταση βαίνει ολοένα επιδεινούμενη και σύντομα θα καταστεί μη αναστρέψιμη με ολέθριες συνέπειες, τόσο για τους Έλληνες πολίτες και τη χώρα μας, όσο και για τους ίδιους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που έχουν εγκλωβιστεί ή θα εγκλωβιστούν εντός των ελληνικών συνόρων και για τους οποίους υποτίθεται, ότι ενδιαφέρεται η δήθεν αριστερή κυβέρνηση της χώρας. Έχοντας πλέον ο καθένας από εσάς, που τυχόν διαβάσετε το παρόν άρθρο, την πλήρη γνώση για το πώς φθάσαμε ως εδώ και για το πού βαδίζουμε, ας αναλογιστεί τις ευθύνες του και το πώς πρέπει να ενεργήσει, ως υπεύθυνος πολίτης αυτής της χώρας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΟΥΡΑΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters