Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Έστησε" τον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Πρωθυπουργός

Κλεισμένος στο κελί του ο Γιώργος Παπανδρέου, έστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τους άγιους πατέρες.

Ο πρωθυπουργός, έμεινε γι περισσότερο από 40 λεπτά στο κελί του Πρωτάτου της μονής Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους, ενώ ο οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, περίμενε στο Πρωτάτο.

Όπως ενημέρωσαν οι....
άνθρωποί του, ο Γιώργος Παπανδρέου, που έφτασε με ελικόπτερο στο Άθως, κλείστηκε στο κελί του, για να ετοιμαστεί.

Οι μοναχοί, οι ηγούμενοι προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη, μπορούν να περιμένουν….

Να θυμίσουμε ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης, επισκέπτεται το Άγιον Όρος, με αφορμή τα είκοσι χρόνια από την εκλογή του στον θρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός, ολοκληρώνει την ομιλία του, που θα προσφωνήσει, μετά την θεία Λειτουργία.

Τελικά ο Πρωθυπουργός, βγήκε από το κελί του και η Θ. Λειτουργία ξεκίνησε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, είπε το "σύμβολο της Πίστεως" και το Πάτερ ημών.

Με αυτό τον τρόπο μάλλον δείχνει ότι η σωτηρία της χώρας μας, μπορεί να έρθει μόνο από ψηλά;

http://www.briefingnews.gr/Π

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_5509.html

Εβδομαδιαία επισκόπηση των εξελίξεων σε Κόσσοβο και Σερβία *

Οι συμφωνίες έγιναν. Απομένει να τις μάθουμε


Η παγκόσμια (αμερικανική) διακυβέρνηση του «καλού», που βομβαρδίζει τους αμάχους στην Σύρτη, (για να διώξει τον δικτάτορα Καντάφι), και ξυλοκοπεί τους διαδηλωτές στο Μπρούκλιν, (για να υπερασπίσει την ελεύθερη κυκλοφορία), δίνει τη μάχη «υπέρ των πολιτών» και του «ελεύθερου εμπορίου» και στο Κόσσοβο.


Ο εγγλέζος «διαπραγματευτής» της ΕΕ, Ρόμπερτ Κούπερ, πήγε στο τέλος της εβδομάδας στο Βελιγράδι και την Πρίστινα, για να αναθερμάνει τον «διάλογο», που διακόπηκε με την κρίση που προκάλεσε η εφαρμογή της νομιμότητας στις διοικητικές διαβάσεις Μπρίνιακ και Γιάρινιε. Μετά τις συνομιλίες στο Βελιγράδι, (07/10/2011) , ο επικεφαλής των διαπραγματευτών του Βελιγραδίου στο διάλογο με την Πρίστινα, κ. Μπόρισλαβ Στεφάνοβιτς δήλωσε ότι «υπάρχουν σαφείς περιγραφές των μελλοντικών λύσεων για τα προβλήματα στις διοικητικές συνοριακές διαβάσεις Μπρνιάκ και Γιάρινιε», στις οποίες όμως δεν αναφέρθηκε επειδή ,«αυτά δεν πρέπει να ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια της διαπραγματευτικής διαδικασίας». Ο κ. Στεφάνοβιτς είπε ότι το Βελιγράδι πρότεινε «εναλλακτικές επιλογές», και ότι συζητήθηκαν «λεπτομερώς όλα τα ζητήματα» , για το εμπόριο, τα τελωνειακά έσοδα, την ομαλοποίηση της ζωής και την ομαλή τροφοδοσία του βόρειου Κοσσυφοπεδίου. Ο κ. Στεφάνοβιτς κάλεσε τους εκπροσώπους των δήμων του βόρειου Κοσσυφοπεδίου να συναντηθούν επειγόντως και να συζητήσουν τις προτάσεις του Βελιγραδίου. Ο Σέρβος υπουργός για το Κοσσυφοπέδιο , κ. Γκόραν Μπογκντάνοβιτς, δήλωσε, (07/10/2011)
μετά τη συνομιλία με τον κ. Κούπερ, ότι «επετεύχθη συμφωνία» σχετικά με το ζήτημα των διαβάσεων, και ότι, «τώρα οι παράγοντες των διεθνών αποστολών στο Κοσσυφοπέδιο πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους τοπικούς Σέρβους», ενώ υπογράμμισε ότι, «πρέπει να διεξαχθεί ανεξάρτητη ανάκριση για τα γεγονότα που διαδραμάτισαν στη διοικητική διάβαση Γιάρινιε», και ότι «δεν μπορούν να συζητηθούν τα τεχνικά θέματα, ενώ διαρκεί κρίση στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο». Ο μουσουλμάνος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Ρασίμ Λιάιτς, πρότεινε η Σερβία να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για το καθεστώς του Κοσσυφοπεδίου και του βορρά της επαρχίας, οι οποίες δεν θα ήταν περιορισμένες όσον αφορά τη διάρκειά τους. «Πρέπει να δείξουμε σαφώς στην Αμερική και στις ευρωπαϊκές χώρες ότι αναζητάμε μια λύση, αλλά ότι δεν θα διασχίζουμε την κόκκινη γραμμή», δήλωσε ο κ. Λιάιτς.


Από την Πρίστινα , ο υπουργός Εσωτερικών του ψευδοκράτους του Κοσσόβου, Μπαϊράμ Ρετζέπι, έδωσε μια πιο «ρεαλιστική» εικόνα των συνομιλιών και των «λύσεων». (08/10/2011)
Ο κ. Ρετζέπι, ανακοίνωσε ότι, «οι θεσμοί του Κοσσυφοπεδίου, σε συνεργασία με τους παράγοντες της KFOR και της EULEX προετοιμάζουν σχέδιο δράσης για την απομάκρυνση των οδοφραγμάτων στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο», και διευκρίνισε ότι, «τα οδοφράγματα μπορεί να απομακρυνθούν αμέσως», αλλά πρέπει να εκτιμηθεί, «τι θα συμβεί μετά την απομάκρυνσή τους», «το επίπεδο των δυνάμεων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν», και κατά πόσον «μπορεί να εφαρμοστεί βία». Ο κ. Ρετζέπι ανακοίνωσε ότι οι άνδρες της αστυνομίας και οι τελωνειακοί υπάλληλοι του Κοσσόβου, δεν θα μεταφέρονται στις συνοριακές διαβάσεις Γιάρινιε και Μπρνιάκ με ελικόπτερα της KFOR και της EULEX, αλλά θα μετακινούνται οδικά.
Ο Πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Danas του Βελιγραδίου, (08/10/2011), είπε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες συνομιλίες για το πολιτικό καθεστώς του Κοσσυφοπεδίου , «ως ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος είναι μια μη αναστρέψιμη πολιτική πραγματικότητα» ,αφού, «το θέμα είχε λυθεί εδώ και πολύ καιρό, από το 1999 πρακτικά, και επίσημα στις 17 Φεβρουαρίου 2008 ,με το σχέδιο Αχτισάαρι και την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας», και ότι το ζήτημα με τις διοικητικές διαβάσεις Γιάρινιε και Μπρνίακ, «είναι κλειστό», και ότι «τα οδοφράγματα θα απομακρυνθούν σύντομα, και αυτό θα γίνει σταδιακά και χωρίς βία, από τα όργανα που έχουν την ευθύνη της ασφάλειας σε ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο».


«Ο διάλογος στις Βρυξέλλες δεν αφορά στην κρατική υπόσταση του Κοσσυφοπεδίου, αλλά και στους τρόπους αναβάθμισης της κρατικής υπόστασης στο πλαίσιο της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων καλής γειτονίας με τη Δημοκρατία της Σερβίας» είπε ο κ. Θάτσι


Σε σχέση με το καθεστώς του βόρειου Κοσσυφοπεδίου, ο Θάτσι είπε ότι, «η λύση είναι αυτή που προβλέπεται από το σχέδιο Αχτισάαρι και το Σύνταγμα του Κοσσυφοπέδιου, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών».


Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου Ευρώπης, υιοθέτησαν ψήφισμα, (07/10/2011), με το οποίο ζητούν, «την άμεση και αμερόληπτη ανάκριση», για το επεισόδιο της 27ης Σεπτεμβρίου , «στη διοικητική, συνοριακή διάβαση» Γιάρινιε, και καλούν τους εκπροσώπους του Βελιγραδίου και της Πρίστινα, « να επαναλάβουν τον διάλογο, με τη μεσολάβηση της ΕΕ, σχετικά με όλα τα εκκρεμή θέματα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάστασης στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο». Το ψήφισμα της κοινοβουλευτικής Συνέλευσης αναφέρει ότι , «προτεραιότητα των διεθνών παραγόντων στην περιοχή πρέπει να παραμείνει η ασφάλεια, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ακεραιότητας των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων, και ο αυστηρός σεβασμό του ψηφίσματος 1244 Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ».
Η «νομιμότητα» που είναι παρούσα στα οδοφράγματα στις διοικητικές διαβάσεις, με τεθωρακισμένα, ελικόπτερα, στρατιώτες, αστυνομικούς και οι τελώνες, ήταν απούσα στο χωριό Ζρζε κοντά στο Οράχοβατς, τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, όταν
Αλβανοί πυροβόλησαν και δολοφόνησαν στην ταβέρνα του χωριού τον Άτσο Πούτνικ, 51 ετών και τραυμάτισαν τον 23χρονο γιο του Ντόμπριτσα Πούτνικ, ο οποίος κατόρθωσε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και να πάει στο νοσοκομείο του Πρίζρεν. Το σερβικό υπουργείο για το Κόσσοβο, καταδίκασε τη δολοφονία Σέρβου στο νοτιοδυτικό τμήμα του Κοσσόβου και ζήτησε από την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Eulex) να αναλάβει την έρευνα. Ο περιφερειακός εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κοσσόβου Χαζίρ Μπερίσα δήλωσε ότι ο άγνωστος δράστης πυροβόλησε τους δύο Σέρβους κοντά στο εστιατόριο και ότι δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα της δολοφονίας. Ο Σέρβος δήμαρχος του Οράχοβατς Μάριαν Σάριτς δήλωσε ότι τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν εθνοτικά και ότι οι δράστες ήσαν ένοπλοι Αλβανοί. Ο υπουργός της Σερβίας, αρμόδιος για το Κόσοβο, Γκόραν Μπογκντάνοβιτς ζήτησε από την ειρηνευτική αποστολή του ΝΑΤΟ (KFOR) και την Eulex να προστατεύσουν τη σερβική κοινότητα στο Κόσσοβο και τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο να διαπράττονται δολοφονίες και η διεθνής κοινότητα να σιωπά.
Η «νομιμότητα», ήταν απούσα, και στις 6 Οκτωβρίου, από το χωριό Ljupce, στο δήμο ου Ποντούγεβο στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, όταν Αλβανοί ακτιβιστές της «Αυτοδιάθεσης»του Κούρτι , ανέτρεψαν ένα φορτηγό που μετέφερνε αγαθά από τη Σερβία στο Κοσσυφοπέδιο.
O αναπληρωτής Επικεφαλής της Αποστολής του ΟΑΣΕ στο Κοσσυφοπέδιο, κ. Έντουαρντ Τζόζεφ απηύθυνε έκκληση προς τις Αρχές της Πρίστινα , (08/10/2011), να καταδικάσουν τις πρόσφατες επιθέσεις κατά των περιουσιών των Σέρβων που έχουν επιστρέψει στις εστίες τους, και να δημιουργήσουν ασφαλείς συνθήκες για την παραμονή τους, εκφράζοντας «ανησυχία», λόγω των προσφάτων κλοπών και διαρρήξεων στην κωμόπολη Babljak του δήμου Ουρόσεβατς του Κοσσυφοπεδίου, και τη, «λεηλασία τεσσάρων αγροκτημάτων , και τον εμπρησμό ενός ορθόδοξου νεκροταφείου».
Η «νομιμότητα» , στο Βελιγράδι και την Πρίστινα κατηγορεί τον σέρβο επιχειρηματία Zvonko Veselinović, ότι είναι ο μεγαλολαθρέμπορος τσιγάρων και καυσίμων στο Βόρειο Κόσσοβο, και ότι αυτός είναι ο «χορηγός της αντίστασης», κατά της «διεθνούς φορολογικής και τελωνειακής νομιμότητας».Ο κ. Βεσελίνοβιτς απάντησε με συνέντευξη στην εφημερίδα Ντάνας, λέγοντας ότι πληρώνει όλους τους προβλεπόμενους φόρους και τον ΦΠΑ στη Δημοκρατία της Σερβίας, και ότι τους εναλλακτικούς διαδρόμους του άνοιξαν σερβικές κρατικές εταιρίες, και όχι εκείνος.
Η σερβική «νομιμότητα», εντόπισε, (08/10/2011), στον σερβικό «παράδεισο της διαφθοράς», το Σάντζακ, εργαστήριο επεξεργασίας αφγανικής ηρωίνης, και κατέσχεσε πάνω από 100 κιλά. Κατά την επιχείρηση συνελήφθη ο επικεφαλής Χικμέτ Χαίροβιτς, (αγωνιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της θρησκευτικής ελευθερίας και του ελευθέρου εμπορίου), από το Νόβι Παζάρ. (Τα ναρκωτικά περνούσαν από αλβανικό εναλλακτικό διάδρομο στη Γιάρινιε, αλλά δεν τα έβρισκαν οι τελώνες της Eulex, και η KFOR).


Το «φιλοευρωπαϊκό» καθεστώς του Βελιγραδίου βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, καθώς αναμένουν τη Γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ένταξη στην ΕΕ, που δεν θα συνοδεύεται με ημερομηνία έναρξης των διαπραγματεύσεων που θα αρχίσουν «κάποτε στο μέλλον», γεγονός που θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη διόγκωση του αντιευρωπαϊκού κλίματος, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των απογοητευμένων από την ευρωπαϊκή βίζα και το ευρωπαϊκό όνειρο. Η προπαγάνδα έλεγε στους Σέρβους για χρόνια, ότι «η Σερβία θα ήταν ευπρόσδεκτη μόλις ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. Μετά προστέθηκαν ως προϋπόθεση, οι σχέσεις καλής γειτονίας με το Κόσσοβο, και η παρέλαση ομοφυλοφίλων. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα , σε ορισμένους ευρωπαϊκούς κύκλους, παρουσιάζονται ως επιχείρημα το ότι η Σερβία δεν μπορεί να ενταχθεί στην Ευρώπη, διότι είναι ομοφοβική χώρα.
Στις 5 Οκτωβρίου, γιορτάστηκε χωρίς πολύ ενθουσιασμό η 11η επέτειος της «μεταπολίτευσης», και με την ευκαιρία όλοι «θυμήθηκαν», ότι δεν έγινε μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος, ότι η οικονομία πήγε στον βρόντο, ότι ο κόσμος ζούσε καλύτερα με τον Μιλόσεβιτς παρά το εμπάργκο, και ότι δεν έγινε ότι έπρεπε στην εκπαίδευση, και στην υγεία. Η κυβέρνηση και η «νομιμότητα» , ( προ των επερχόμενων εκλογών), συνέλαβαν τους πρώην διευθυντές μεγάλων κρατικών επιχειρήσεων για ένα σκάνδαλο του 2006.
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, κ. Μίρκο Τσβέτκοβιτς, πετάχτηκε μια βόλτα στη Μαδρίτη, για να φέρει επενδύσεις, ‘όπου δήλωσε, (07/10/2011) , ότι «οι άριστες φιλικές σχέσεις μεταξύ της Σερβίας και της Ισπανίας θα έπρεπε να συνοδεύονται από τη στενότερη οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών», ο υπουργός εξωτερικών κ. Βουκ Γέρεμιτς , βρέθηκε σε επίσημη επίσκεψη στην Κίνα στο Χονγκ Κονγκ, όπου ανακοίνωσε, (07/10/2011), ότι «επιχειρηματίες από την Κίνα είναι έτοιμοι να επενδύσουν δύο δισεκατομμύρια δολάρια σε έργα στη Σερβία, στον τομέα της ενέργειας και τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας.


Σπύρος Χατζάρας

* Το κείμενο αυτό ειναι εργασία μου για την ΓΓΕ-ΓΓΕ, και το δημοσιεύω για να καταλάβουν όλοι για ποιό λόγο ασκούν λογοκρισία εναντίον μου, τα πράσινα ερπετά.  


http://deltio11.blogspot.com/2011/10/blog-post_09.html

Ο αστυνομικός που συνέλαβε τους Ισραηλινούς πράκτορες λίγο μετά τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους σπάει την σιωπή του!


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Διαβάστε οπωσδήποτε και την παλαιότερη ανάρτησή μας για το "ΠΟΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ;"
Ο αστυνόμος του New Jersey υπεύθυνος για την σύλληψη των 5 Ισραηλινών που βιντεοσκοπούσαν και γιόρταζαν την ώρα που οι Δίδυμοι Πύργοι καιγόταν, έσπασε την σιωπή του και συμφώνησε να δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη στο American Free Press στις 16 Σεπτεμβρίου.

Καθώς οι αναγνώστες του AFP, είναι αναμφισβήτητα ενήμεροι, αυτοί είναι οι ίδιοι Ισραηλινοί που εργάζοταν υπο την διεύθυνση της Urban Moving Systems, μια εταιρεία καθρέπτης της Mossad στο επίκεντρο της Ισραηλινής συμμετοχής στις επιθέσεις της 11/9.
Ο αρχιφύλακς Scott DeCarlo δεν έχει μιλήσει ποτέ στα ΜΜΕ σχετικά με τις λεπτομέρειες της ημέρας εκείνης εκτός απο δυο εμφανίσεις 30 δευτερολέπτων σε βίντεο στο διαδίκτυο απο μη καθορισμένες πηγές. Στην πραγματικότητα, ο DeCarlo επιβεβαίωσε οτι αυτή είναι η πρώτη και τελευταία συνέντευξη που θα παραχωρήσει πάνω στο θέμα αυτό.
Ο DeCarlo αποκάλυψε στο AFP κρυφές λεπτομέρειες σχετικά με τα γεγονότα της 11/9 που τα κατεστημένα ΜΜΕ θα έπρεπε να είχαν αποκαλύψει πριν απο 10 χρόνια.
Παρόλο που δεν προβλεπόταν να εργαστεί την ημέρα εκείνη, ο DeCarlo ανέφερε οτι στάθηκε στην εθνική οδό για να αποτρέψει την κυκλοφορία στην είσοδο της Νέας Υόρκης.
«Υπήρχε επιφυλακή για ένα ιδιαίτερο βάν, ίσως γεμάτο εκρηκτικά,» εξήγησε ο DeCarlo, «που θα μπορούσε να κατευθυνόταν στην γέφυρα George Washington για να την καταστρέψει.»
Ο DeCarlo εξήγησε: «Αυτό(το ύποπτο βάν) έτυχε να έρθει προς το μέρος μας, έπιασα τον αρχιφύλακά μου (ο DeCarlo ήταν αστυφύλακας εκείνο τον καιρό) και είπα: «Κοίτα αυτό είναι το βάν που ψάχνουμε.» Δεν ήταν ακριβώς η ίδια πινακίδα κυκλοφορίας που είχε γίνει καταγγελία – διέφερε σε ένα αριθμό – αλλά είπα: «Αυτό πρέπει να είναι..είναι πολύ κοντά.»
Συνέχισε: «Το βάν ερχόταν απο το φραγμό του N.J. και προσπαθούσε να πάρει τη διαδρομή 3. Η κυκλοφορία διεξαγόταν με 2 μίλια την ώρα, οπότε σταθήκαμε μπροστά απο το βάν με τα παπούτσια, προτείναμε τα όπλα και το σταματήσαμε.»
Και οι 5 Ισραηλινοί κατάσκοποι αρνήθηκαν να βγούν απο το όχημα, οπότε ο DeCarlo αναγκάστηκε να τους βγάλει με τη βία.
«Τους ζητήσαμε να βγούν απο το βάν, αλλά δεν υπάκουσαν,» είπε. «Έτσι.. αναγκαστήκαμε να τους βάλουμε χειροπέδες και το κάναμε όσο πιο γρήγορα γινόταν.»
Το AFP ζήτησε απο τον DeCarlo  να εξηγήσει γιατί κατα την άποψή του οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές. Ο DeCarlo δεν ήταν σίγουρος, αλλά ρώτησε τον αρθρογράφο «Σου έβαλαν ποτέ το πιστόλι στον κρόταφο;» (Σ.Α: Ο DeCarlo με αυτή την έκφραση εννοεί ότι οι Ισραηλινοί δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο γιατί αν δεν είναι κάποιος ειδικά εκπαιδευμένος δεν μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος όταν του βάζουν ένα πιστόλι στο κεφάλι. Μόνο πράκτορες παιρνούν τέτοιες δοκιμασίες και είναι σε θέση να παραμένουν ψύχραιμοι).
Ο DeCarlo περιέγραψε τι συνέβη όταν οι κατάσκοποι σύρθηκαν έξω απο το βάν. «Όταν τους βγάλαμε, ένας απο τα παιδιά που ήταν πολύ ομηλιτικός μας είπε: «Δεν είμαστε εμείς ο εχθρός σας, είμαστε φίλοι σας. Οι εχθροί μας είναι και δικοί σας εχθροί,» είπε ο DeCarlo. «Στο σημείο αυτό είπαν οτι είναι απο το Ισραήλ. Συνέχισαν να λένε ότι «Ε, είμαστε με το μέρος σας.»
Τους φέραμε μέχρι το αστυνομικό κέντρο του New Jersey σε κελιά στο Meadowlands Stadium και εκεί είναι η τελευταία φορά που τους είδα,» είπε. Σύντομα μετά το περιστατικό, το FBI αναφέρθηκε οτι ανέλαβε την υπόθεση. 
Οι 5 Ισραηλινοί κρατήθηκαν για 10 εβδομάδες, αλλά τελικά απελάθηκαν στο Ισραήλ με κατηγορίες για παραβίαση του μεταναστευτικού νόμου. Τον Νοέμβριο του 2001, εμφανίστηκαν σε μια εκπομπή στην Ισραηλινή τηλεόραση και συζήτησαν το πως βρίσκοταν στις ΗΠΑ για να «καλύψουν το γεγονός». (Σ.Αντιπληροφόρησης: Με λίγα λόγια οι Ισραηλινοί ήταν ήδη εκεί όταν έγιναν οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους..ήδη γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί για αυτό και βρίσκοταν στο σημείο..)
 
http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/09/blog-post_4009.html

‘Ενωθείτε ενάντια στους λευκούς’, λέει η Εβραϊκής καταγωγής Αμερικανίδα Γερουσιαστής Wasserman-Schultz

Οι Μαύροι, οι Εβραίοι και οι Λατίνοι θα πρέπει να ενωθούν εναντίον των Λευκών, λέει η γεννημένη στη Νέα Υόρκη, Εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνα Γερουσιαστής Debbie Wasserman-Schultz.
Η ‘αριστερή’ Wasserman-Schultz, που αντιπροσωπεύει στο Κογκρέσο την περιοχή της Φλώριδας, προέτρεψε τις μειονότητες να ενωθούν ενάντια στους λευκούς ψηφοφόρους το 2012:
«Αυτό που προσπαθώ να εντυπωσιάσω τους ψηφοφόρους της βάσης μας στις κοινότητες των Αφροαμερικάνων, των Εβραίων και των Ισπανόφωνων φίλων μας και μεταξύ των προοδευτικών φίλων μας είναι ότι το 2008 ήταν ιστορικό (που κέρδισε ο Ομπάμα). Το 2012 είναι προσωπικό", δήλωσε η Δημοκρατική Debbie Wasserman Schultz της Φλόριντα. «Δουλεύω σε αυτό, επειδή δεν γυρνάω πίσω στην εποχή όπου η πολιτική επικεντρώθηκε αποκλειστικά στα οφέλη για τους πλουσιότερους και πιο τυχερούς Αμερικανούς."
Η Wasserman Schultz εξέθεσε τις παρατηρήσεις της σε μια συνάντηση με Αφροαμερικάνούς δημοσιογράφους και bloggers. Κατά την διάρκεια μίας ώρας - μακράς συνομιλίας, η Wasserman Schultz εξέθεσε το σχέδιο του κόμματος για την αναζωογόνηση της βάσης των Δημοκρατικών ψηφοφόρων. Οι Μαύροι Αμερικανοί ψηφίζουν Δημοκρατικούς 90 τοις εκατό και αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του Δημοκρατικού Κόμματος.
Η συνάντηση ήταν μέρος της προσπάθειας για την επικοινωνία με βάση του κόμματος και με εκείνους που παρέχουν ειδήσεις και σχόλια σε μαύρους ψηφοφόρους.
Φυσικά, όταν η Wasserman-Schultz αναφέρεται σε "πλουσιότερους και πιο τυχερούς Αμερικανούς" προφανώς αναφέρεται σε λευκούς ανθρώπους, τη μόνη μεγάλη ομάδα που άφησε έξω από τις φυλετικές αναφορές της. Παρά το γεγονός ότι εκατομμύρια των λευκών δεν είναι πλούσιοι ή "τυχεροί" (στην πραγματικότητα, υφίστανται διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης με προτιμησιακή μεταχείριση για τους μη λευκούς) η αριστερή Γερουσιαστής προφανώς δεν ενδιαφέρεται για αυτούς. Να αναμείνετε τέτοιες ανοιχτά φυλετικές αναφορές κατά της ολοένα συρρικνωμένης λευκής πλειοψηφίας να αυξάνονται τα επόμενα χρόνια, καθώς τα κύματα μεταναστών από χώρες του Τρίτου Κόσμου και τα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων των λευκών δημιουργούν νέα δεδομένα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σχ. ΚΟ: Η Wasserman Schultz υπερασπίζεται τις αμβλώσεις (pro-choice), είναι υπέρ το ελέγχου των όπλων και υπέρμαχος των «δικαιωμάτων» των ομοφυλοφίλων.
Η Wasserman Schultz επίσης και ο Γερουσιαστής Arlen Specter ήταν οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από τις προσπάθειες να καθιερωθεί με νόμο, κάθε Μάιος του έτους ως «Μήνας Αμερικανο-Εβραϊκής Κληρονομιάς». Ο ετήσιος εορτασμός δημιουργήθηκε για να αναγνωριστούν "τα επιτεύγματα των Εβραίων της Αμερικής και ο σημαντικός ρόλος που τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας έχουν παίξει στην ανάπτυξη της αμερικανικής κουλτούρας".
Το νομοσχέδιο πέρασε ομόφωνα τόσο από τη Βουλή όσο και από τη Γερουσία και υπογράφηκε από τον Πρόεδρο George W. Bush. Η Wasserman Schultz είπε για την ανακήρυξη «Αυτή είναι μια ιστορική ευκαιρία. Οι επόμενες γενιές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν χωρίς τον αντισημιτισμό με μεγαλύτερη κατανόηση και γνώση του σημαντικού ρόλου που οι Αμερικάνοι Εβραίοι έχουν παίξει στην ιστορία των ΗΠΑ”.
Το μέτρο επικρίθηκε από τον Gary Cass, διευθυντή του Κέντρου για την Ανάκτηση της Αμερικής, μιας εθνικής χριστιανικής οργάνωσης με έδρα το Fort Lauderdale. Ο Cass αντέδρασε στο "να διδάσκουμε εβραϊκή ιστορία, χωρίς να μιλάμε για θρησκευτικές πρακτικές και αξίες", ενώ "δεν μπορούμε να έχουμε μια ειλικρινή συζήτηση για την χριστιανικές ρίζες της Αμερικής". Επίσης αναρωτήθηκε "Πόσο ανοχή θα έδειχνε [η Wasserman Schultz] για ένα Μήνα χριστιανικής κληρονομιάς;»
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/2011/10/wasserman-schultz.html

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ 96% ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Πιστεύουμε οτι πολλοί συμπατριώτες μας θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους περι ρατσισμού και αντισημιτισμού μόλις διαβάσουν το παρακάτω άρθρο.
"Επιτρέποντας στους Εβραίους να ελέγχουν τα νέα μας και τα μέσα ψυχαγωγίας, κάνουμε περισσότερα από το να τους δωσουμε απλώς την δυνατοτητα να επηρεαζουν αποφασιστικά το πολιτικό μας συστήμα αλλά και τον εικονικό έλεγχο της κυβέρνησής μας.
Τους δίνουμε επίσης τον έλεγχο του μυαλου και της ψυχής των παιδιών μας,των οποίων η συμπεριφορά και τα πιστεύω τους διαμορφώνονται περισσότερο από την τηλεόραση και την εβραϊκή τηλεοραση και τις εβραϊκές ταινίες παρά απο τους γονείς τους, τα σχολεία τους, ή οποιαδήποτε άλλη επιρροή."

ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ - ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΕΙ - ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ....

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ 96% ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;

Η ισχύς των ψεμάτων, οι απάτες και η παραπληροφόρηση καθως οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα της συλλογικής βλακείας.
Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δεν είναι μόνο τα παιδιά των Αμερικανών και οι ίδιοι Αμερικάνοι που πληρώνουν το τίμημα της συνολικής βλακείας. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη και στην χώρα μας. Εχουμε κατα καιρούς αναφερθεί σε άρθρα μας για το πως επηρεάζονται τα ελληνικά ΜΜΕ απο τα ξένα και ποια έχουν εξαγοραστεί απο πολυεθνικές που ανήκουν στους Εβραίους(τι σόϊ "πολυεθνικές" είναι αυτές).

"Ξέρετε πολύ καλά, και η ηλίθιοι Αμερικανοί γνωρίζουν εξίσου καλά, ότι έχουμε τον έλεγχο της κυβέρνησης τους, ανεξάρτητα από το ποιος βρισκεται στο Λευκό Οίκο. Βλέπετε, το ξέρω και το ξέρετε και εσείς και εγω πως κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι σε θέση να μας προκαλεσει, ακόμη και αν κάνουμε το αδιανόητο. Τι μπορείτε εσεις (Αμερικανοι) να μας κάνετε; Εμείς ελέγχουμε το Κονγγρέσο, έχουμε τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης,της show biz, και γενικά τα πάντα στην Αμερική. Στην Αμερική μπορείς να επικρίνεις ακόμα και τον Θεό, αλλά δεν μπορείς ν επικρίνεις το Ισραήλ ... "
-Tzipora Menache

(Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ισως η δήλωση αυτή της Menache να μην είναι δυνατόν να αποδειχθεί απο κάποια πηγή, καθώς η ηλεκτρονική έκδοση της «Pakistan Daily» που την είχε δημοσιεύσει «κατέβασε» την ανάρτηση απο την ιστοσελίδα της. Στην Αμερική όμως σήμερα τα πράγματα φαίνεται να είναι όπως ακριβώς τα περιγράφει η Menache, αφού οι Αμερικανοί έχουν αντιληφθεί σε μεγάλο βαθμό οτι η εξωτερική πολιτική της χώρας τους καθορίζεται σύμφωνα με τα συμφέροντα του Διεθνούς Σιωνισμού).

Πραγματικά περιστατικά του εβραϊκού ελέγχου των μέσων ενημέρωσης

Ηλεκτρονικές Ειδήσεις & μέσα διασκέδασης

Ο μεγαλύτερος όμιλος μέσων ενημέρωσης είναι σήμερα η Walt Disney Company, της οποίας o πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Michael Eisner, είναι Εβραίος. Η αυτοκρατορία της Disney , με επικεφαλής έναν άνθρωπο που περιγράφεται από ένα αναλυτή των μέσων ενημέρωσης ως "φρικιό του ελέγχου", περιλαμβάνει πολλές τηλεοπτικής παραγωγής (Walt Disney , Touchstone , Buena Vista)....





....έχει ακόμη το δικό της καλωδιακό δίκτυο με 14 εκατ. συνδρομητές, και δύο εταιρείες παραγωγής βιντεο. Όσο για ταινίες μεγάλου μήκους, ο όμιλος Walt Disney Pictures, με επικεφαλής τον Joe Roth (επίσης ένας Εβραίος), περιλαμβάνει την Touchstone Pictures, τη Hollywood Pictures, και τη Caravan Pictures.Η Disney κατέχει επίσης την Miramax Films, που διευθύνεται από τους αδελφούς Weinstein. Όταν η Disney Company διευθυνόταν από τον οικο Gentile Disney πριν από την εξαγορά της από τον Eisner το 1984, ειχε ως βασικό στόχο την οικογενειακή ψυχαγωγία. Αν και εξακολουθεί να κατέχει τα δικαιώματα για την «Χιονάτη», όντας στα χέρια του Eisner, η εταιρεία επεκτάθηκε στην παραγωγή του σέξ και της βίας μεσω των κινουμένων σχεδίων. Επιπλέον, ελεγχει 225 σταθμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι ιδιοκτήτης κατα ενα ποσοστό πολλών ευρωπαϊκών εταιρειών τηλεόρασης. Θυγατρική της είναι το καλωδιακό καναλι του ABC, ESPN, των οποίων ηγείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Steven Bornstein, που ειναι Εβραίος. Αυτή η εταιρεία έχει επίσης το μεγαλυτερο μερίδιο της καλωδιακης τηλεορασης Lifetime Television καθώς και της Entertainment Network .

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC κατέχει έντεκα σταθμους ΑΜ και δέκα σταθμούς FM, και πάλι σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Λος Άντζελες, και έχει πάνω από 3.400 συνεργάτες. Παρόλο που κατά κύριο λόγο ειναι μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών, η Capital Cities / ABC κέρδισε πάνω από 1 δισ. δολαρίων στις εκδόσεις το 1994. Η εταιρία διαθέτει επτά ημερήσιες εφημερίδες, τις εκδόσεις Fairchild,τις εκδόσεις , Chilton, και τη Diversified Publishing Group.
Η Time Warner, Inc, είναι ο δεύτερος κολοσσος των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Gerald Levin, είναι Εβραίος. Θυγατρική της Time Warner η HBO είναι το μεγαλύτερο συνδρομητικό δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης της χωρας. Η Warner Music είναι κατά πολύ η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο, με 50 ετικέτες, η μεγαλύτερη των οποίων είναι η Warner Brothers Records, με επικεφαλής τον Ντάνι Γκόλντμπεργκ.Ο Stuart Hersch είναι πρόεδρος της Warnervision, μονάδα παραγωγής βιντεο της Warner Music. Οι Goldberg και Hersch είναι Εβραίοι. Η Warner Music ήταν απο τους πρώτους υποστηρικτές της "gangsta rap." Αποτέλεσμα της ανάμειξης της με την Interscope Records ηταν στο να βοηθήσει στην προωθηση αυτου του είδους της μουσικής οι στίχοι του οποίου προτρέπουν ρητά τους Μαύρους να διαπράξουν πράξεις βίας εναντίον των Λευκών. Εκτός από την καλωδιακή και τη μουσική, η Time Warner συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους (Warner Brothers Studio) και των εκδόσεων. Το εκδοτικο τμημα της Time Warner (με υπευθυνο τον Norman Pearlstine, έναν Εβραίο) είναι ο μεγαλύτερος εκδότης περιοδικων στη χώρα (Time, Sports Illustrated, Άνθρωποι, Fortune).
Όταν ο Τεντ Τέρνερ, ο «μη Εβραίος»(σ.σ: είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό ελεγχόμενα τα Μέσα Ενημέρωσης που είναι περίεργο ένας «μη Εβραίος» Gentile ο όρος, να είναι σε υψηλές θέσεις σε τέτοιες εταιρείες!!!), έκανε μια προσφορά για να αγοράσει το καναλι CBS το 1985, προκλήθηκε πανικός στις αίθουσες συσκέψεων των μέσων ενημέρωσης σε ολόκληρο το έθνος. Ο Τέρνερ απεκτησε μεγαλη περιουσία απο την διαφήμιση και στη συνέχεια είχε χτίσει μια επιτυχημένη καλωδιακή τηλεόραση- ένα δίκτυο ειδήσεων, το CNN.
Αν και ο Turner απασχολουσε έναν αριθμό Εβραίων σε βασικές διευθυντικές θέσεις στο CNN και ποτέ δεν είχε εκφρασει δημόσια απόψεις και θέσεις που να εναντιώνονται στα εβραϊκά συμφέροντα, είναι ένας άνθρωπος με μεγάλο εγώ και μια ισχυρή προσωπικότητα και θεωρήθηκε από τον πρόεδρο William Paley (πραγματικό όνομα Palinsky, Εβραίος) και τους άλλους Εβραίους στο CBS ως ανεξέλεγκτος: ενα κανόνι που ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον στραφεί εναντίον τους. Επιπλέον, ένας εβραίος παρουσιαστής ειδησεων ,ο Ντάνιελ Schorr, ο οποίος είχε εργαστεί για τον Turner, δημοσίως ομολόγησε πως το πρώην αφεντικό του είχε προσωπική αντιπάθεια για τους Εβραίους. Με σκοπό να μην γίνει αποδεκτή η προσφορά του Turner, τα στελέχη του CBS καλούν τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα Laurence Tisch να δρομολογήσουν μια «φιλική» εξαγορά της εταιρείας.Έτσι από το 1986 έως το 1995 ο Tisch ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του CBS, εξαλείφοντας κάθε απειλή μη-εβραϊκής επιρροής στο καναλι. Μεταγενέστερες προσπάθειες από τον Turner να αποκτήσει ένα σημαντικό ραδιοτηλεοπτικο δίκτυο εμποδίζονται από την Time Warner του Levin , η οποία κατέχει περίπου το 20 τοις εκατό των μετοχών του CBS και έχει δικαίωμα βέτο σε μεγάλες συμφωνίες.

Η εταιρια Viacom, Inc, με επικεφαλής τον Sumner Redstone (γεννηθείς με όνομα Murray Rothstein), ένας Εβραίος, είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία πολυμεσων της χώρας, με έσοδα άνω των 10 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Η Viacom, η οποία παράγει και διανέμει τηλεοπτικά προγράμματα για τα τρία μεγαλύτερα δίκτυα, κατέχει 12 τηλεοπτικούς σταθμούς και 12 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Παράγει κινηματογραφικές ταινίες με την Paramount Pictures, με επικεφαλής την εβραία Sherry Lansing. Το εκδοτικό τμήμα της εταιριας περιλαμβάνει τα Prentice Hall, Simon & Schuster, και βιβλία τσέπης. Διανέμει βίντεο μεσω 4.000 και ανω πολυ γνωστών καταστήματων . Η Viacom είναι ο μεγαλύτερος χορηγός στον κόσμο των καλωδιακων προγραμματων, μέσω του Showtime, MTV, Nickelodeon, και άλλα δίκτυα. Από το 1989, το MTV και Nickelodeon αποκτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο από το νεότερο ηλικιακά τηλεοπτικό κοινό. Έτσι έχοντας υπό τον έλεγχο τους οι εβραίοι τις τρεις πρώτες, αλλα και με διαφορα τις μεγαλύτερες εταιρίες μέσων ενημέρωσης , είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας τόσος συντριπτικός βαθμός ελέγχου έιναι απλα τυχαίος και δεν συγκεντρώθηκε συνειδητά, με συντονισμένη προσπάθεια εκ μέρους τους.
Τι γίνεται με τις άλλες μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης; Αριθμός τέσσερα στον κατάλογο είναι η Rupert Murdoch’s News Corporation , η οποία κατέχει τις Fox Television and 20th Century Fox Films.Ο Murdoch είναι "Gentile"(και ο Μέρντοκ είναι Εβραίος - η μητέρα του Μέρντοκ ήταν Εβραία και σύμφωνα με τον "εβραϊκό νόμο" και ο Μέρντοκ είναι Εβραίος - το σημειώνουμε γιατί ο συγγραφέας το παρέλειψε) , αλλά ο Peter Chermin, ο οποίος ηγείται στα στούντιο παραγωγής ταινιών και επίσης εποπτεύει τις τηλεοπτικές παραγωγές του, είναι Εβραίος. Αριθμός πέντε είναι η ιαπωνική Sony Corporation, αμερικανική θυγατρική της οποίας ειναι η Sony Corporation of America, διοικείται από τον Michael Schulhof, ένα Εβραίο.Ο Alan Levine, ένας άλλος Εβραίος,είναι επικεφαλής του τμήματος παραγωγης ταινιων της Sony Pictures. Οι περισσότερες από τις τηλεόρασεις και τις εταιρείες παραγωγής ταινιών που δεν ανήκουν στις μεγαλύτερες εταιρείες ελέγχονται επίσης από τους Εβραίους.
Για παράδειγμα, η New World Entertainment, που ανακηρύχθηκε από ένας αναλυτή μέσων ενημέρωσης ως "η πρώτη ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες," ανήκει στον Ronald Perelman, ένα Εβραίο.
Η ποιο γνωστή από τις μικρότερες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Dreamworks SKG, είναι μια αυστηρά kosher υπόθεση. Η Dream Works ιδρύθηκε το 1994 εν μέσω μεγάλης δημοσιότητας εξαιτίας της συμμετοχής,του κολοσσου της δισκογραφικης βιομηχανιας, του David Geffen, του πρώην πρόεδρου της Disney Pictures Jeffrey Katzenberg, και του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ, οι τρεις από τους οποίους είναι Εβραίοι. Η εταιρεία παράγει ταινίες, κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικά προγράμματα, και μουσική.
Δύο άλλες μεγάλες εταιρείες παραγωγής,η MCA και η Universal Pictures, και οι δύο ανήκουν στην Seagram Company, Ltd . Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Seagram, είναι ο Edgar Bronfman ο νεώτερος, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου. Είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι ελέγχουν την παραγωγή και διανομή ταινιών από την έναρξη του κινηματογράφου στις αρχές της δεκαετίες του 20ού αιώνα. Αυτό συμβαίνει ακόμα και σήμερα. Ταινίες που παράγονται μόνο από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογράφου που προαναφέρθηκαν-Disney, Warner Brothers, Sony, Paramount (Viacom), και η Universal (Seagram)-αντιπροσώπευαν το 74 τοις εκατό των συνολικών εσόδων του box-office για τους πρώτους οκτώ μήνες του 1995 . Οι τρεις μεγαλοι στη τηλεοπτική μεταδοση προγραμματων ήταν οι ABC, CBS και NBC. Με την ενοποίηση των αυτοκρατοριών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα τρία αυτά δεν είναι πλέον ανεξάρτητες οντότητες.Όμως και κατα την περίοδο που ήταν ανεξάρτητες, κάθε μια απο αυτές ελεγχόταν από έναν Εβραίο από την ίδρυσή της: ABC από Leonard Goldenson, CBS πρώτα από τον William Paley και στη συνέχεια από τον Lawrence Tisch, NBC και πρώτα από τον David Sarnoff και στη συνέχεια από τον γιο του Ρόμπερτ. Για αρκετές δεκαετίες, τα δίκτυα αυτά στελεχώνονται από πάνω προς τα κάτω με τους Εβραίους, και η απαραίτητη εβραιοσύνη του τηλεοπτικού δικτύου δεν άλλαζε καθώς τα δίκτυα αυτά απορροφήθηκαν από άλλες εταιρείες. Η εβραϊκή παρουσία στην τηλεοπτικές ειδήσεις παραμένει ιδιαίτερα ισχυρή. Όπως σημειώνεται, η ABC είναι μέρος της εταιρείας Disney του Eisner , καθώς και οι εκτελεστικοί παραγωγοι (executive producers)προγραμμάτων ειδήσεων του ABC είναι όλοι οι Εβραίοι: Victor Neufeld (20-20), Bob Reichbloom (Good Morning America), και Rick Kaplan (World News Tonight). Η CBS αγοράστηκε πρόσφατα από την Westinghouse Electric Corporation. Ωστόσο, ο άνθρωπος που διορίστηκε απο τον Lawrence Tisch, ο Eric Ober, παραμένει πρόεδρος του CBS News, και ο Ober είναι Εβραίος. Στο NBC, που τώρα ανήκει στην General Electric, στο NBC News Πρόεδρος Andrew Lack είναι Εβραίος, όπως οι εκτελεστικοί παραγωγοί Jeff Zucker (Today), Jeff Gralnick (NBC Nightly News), και Neal Shapiro (Dateline).


Ο έντυπος τύπος, μετά από τηλεοπτικές ειδήσεις, εφημερίδες κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο επιρροής οσον αφορα στον τομεα της ενημέρωσης στην Αμερική. Εξήντα εκατομμύρια εντύπων πωλουνται (και πιθανώς διαβάζονται) κάθε μέρα. Αυτά τα εκατομμύρια κατανεμονται μεταξύ των περίπου 1.500 διαφορετικών εκδόσεων. Θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει ότι ο μεγάλος αριθμός των διαφόρων εφημερίδων σε ολόκληρη την Αμερική, θα παρέχει προστασία κατά των Εβραίων ,τον έλεγχο και την παραπληροφόρηση. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει. Υπάρχει λιγότερη ανεξαρτησία, λιγότερος ανταγωνισμός, και πολύ λιγότερο η εκπροσώπηση των συμφερόντων μας πράγμα που θα σκεφτόταν και ένας απλός παρατηρητής.
Οι ημέρες κατά τις οποίες οι περισσότερες πόλεις και κωμοπόλεις είχαν ακόμη αρκετές εφημερίδες ανεξάρτητης ιδιοκτησίας που εκδίδονται από τον τοπικό πληθυσμό με στενούς δεσμούς με την κοινότητα αποτελούν πλέον παρελθόν. Σήμερα, οι περισσοτερες "τοπικές" εφημερίδες ανήκουν σε ένα μάλλον μικρό αριθμό μεγάλων εταιρειών που ελέγχονται από τα στελέχη που ζουν και εργάζονται εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες μίλια μακριά. Το γεγονός είναι ότι μόνο το 25 τοις εκατό των 1500 εντύπων της χώρας, ανήκουν σε ανεξάρτητα άτομα. Τα υπόλοιπα ανήκουν σε πολυ-αλυσίδες εφημερίδων.


Μόνο μια χούφτα είναι αρκετά μεγάλη για να διατηρήσει ανεξάρτητα επιτελεία αναφοράς εκτός των ίδιων των κοινοτήτων τους.Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από αυτά τα λίγα για όλες τις εθνικές και διεθνείς ειδήσεις τους.

Η αυτοκρατορία Newhouse των Εβραίων αδελφών Samuel και Donald Newhouse παρέχει ένα παράδειγμα της κατι περισσότερο από έλλειψης πραγματικού ανταγωνισμού μεταξύ των ημερησίων εφημερίδων της Αμερικής: αυτό καταδεικνύει επίσης την ακόρεστη όρεξη των Εβραίων για όλα τα όργανα ελέγχου της γνώμης πράγμα που θα διευκολυνε στο εργο τους...Η Newhouses έχει στην ιδιοκτησία της 26 ημερήσιες εφημερίδες, μεταξύ των οποίων αρκετές μεγάλες και σημαντικές, όπως η Cleveland Plain Dealer, τη Newark Star-Ledger, και η New Orleans Times-Picayune: το μεγαλύτερο εθνικό εκδοτικό κολοσσό όσον αφορα στις εμπορικές συναλλαγές.Τη Random House, με όλες τις θυγατρικές της.Η Newhouse Broadcasting, αποτελείται από 12 σταθμούς μετάδοσης τηλεοπτικών και 87 συστήματα καλωδιακής τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων από τα μεγαλύτερα καλωδιακά δίκτυα της χώρας. Η συμπληρωματική Sunday Parade, με κυκλοφορία πάνω από 22 εκατομμύρια αντίτυπα την εβδομάδα, περίπου δύο δωδεκάδες μεγάλων περιοδικών, συμπεριλαμβανομένων και των New Yorker, Vogue, Madmoiselle, Glamour, Vanity Fair, Bride’s, Gentlemen’s Quarterly, Self, House & Garden, καθώς και όλα τα άλλα περιοδικά της ιδιοκτησίας του εκδοτικού οικου Conde Nast. Αυτή η εβραϊκή αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης ιδρύθηκε από τον Samuel Newhouse, ένα μετανάστη από τη Ρωσία.


Η καταβρόχθιση τόσων πολλών εφημερίδων από την οικογένεια Newhouse κατέστη δυνατή σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι οι εφημερίδες δεν υποστηρίζονται και συντηρούνται από τους συνδρομητές τους, αλλά από τους διαφημιστές. Είναι τα έσοδα από διαφημίσεις και όχι η συνδρομή που συλλέγεται από τους αναγνώστες της εφημερίδας η οποία πληρώνει κατά μεγάλο μέρος τους μισθούς των συντακτών και επιφέρει κέρδη στον ιδιοκτήτη. Κάθε φορά που οι μεγάλοι διαφημιστές σε μία πόλη επιλέξουν να ευνοήσουν μια εφημερίδα σε βάρος μιας άλλης με τις επιχειρήσεις τους, η ευνοημένη εφημερίδα θα ανθίσει ενώ θα βλέπει τους ανταγωνιστές της να πεθαίνουν.

Από τις αρχές του 20ου αιώνα, όταν η εμπορική εξουσία των εβραίων στην Αμερική έγινε κυρίαρχη οικονομική δύναμη, υπήρξε μια σταθερή αύξηση του αριθμού των αμερικανικών εφημερίδων που περνούσαν σε εβραϊκά χέρια, συνοδευόμενη από σταθερή μείωση του αριθμού των ανταγωνιστικών εφημερίδων που ανηκαν σε "gentiles"-κυρίως ως αποτέλεσμα της επιλεκτικής πολιτικής διαφήμισης από Εβραίους εμπόρους. Επιπλέον, ακόμη και αυτές οι εφημερίδες που βρίσκονταν ακόμη υπό την ιδιοκτησία και διαχείριση των τζεντιλε είναι τόσο καλά εξαρτημενες από τα έσοδα των εβραικων διαφημίσεων,που η συντακτική και εκδοτική τους πολιτική ειναι κατα μεγάλο βαθμό περιοσμένη απο το τι αρέσει και τι όχι στους εβραίους. Ισχύει τόσο και στην επιχειρηση μιας εφημερίδας, όπως και παντου ότι αυτός που πληρώνει πάντοτε έχει τον πρώτο λογο..
Τρεις εβραϊκές Εφημερίδες

Η κατάργηση του ανταγωνισμού και η δημιουργία τοπικών μονοπωλίων πάνω στη διάδοση των ειδήσεων και των απόψεων έχουν συνοδευτεί από την αύξηση του εβραικού ελέγχου στις εφημερίδες της Αμερικής. Η επακόλουθη δυνατότητα των Εβραίων να χρησιμοποιεί τον Τύπο ως όργανο κοινής αποδοχής της εβραϊκής πολιτικής δύσκολα θα μπορούσε να απεικονιζεται καλύτερα από ό, τι φαίνεται από τα παραδείγματα των τριών πιο διάσημων και μεγαλύτερης επιρροής εφημερίδων της χώρας: οι New York Times, η Wall Street Journal, και η Washington Post . Αυτές οι τρεις, που κυριαρχούν στα οικονομικά και πολιτικά καφάλαια της Αμερικής, έιναι οι εφημερίδες, οι οποίες καθορίζουν τις τάσεις και τις κατευθυντήριες γραμμές για σχεδόν όλες τις άλλες. Είναι αυτές που αποφασίζουν τι είναι είδηση και τι δεν είναι, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Από αυτές ουσιαστικά προέρχονται όλες οι ειδησεις,οι υπόλοιπες απλά τα αντιγράφου.Και οι τρεις εφημερίδες βρίσκαονται σε εβραϊκό χέρια. Η New York Times, ιδρύθηκε το 1851 από δύο "gentiles",τον , Henry Raymond και τον George Jones. Μετά το θάνατό τους, αγοράστηκε το 1896 από από έναν πλούσιο εβραίο εκδότη ,τον Adolph Ochs.Ο δισέγγονος του, ο Arthur Ochs Sulzberger ο νεώτερος, είναι σήμερα ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας. Ο εκτελεστικός συντάκτης είναι Max Frankel, και ο αρχισυντάκτης είναι ο Joseph Lelyveld. Και οι δυο τους είναι επίσης Εβραίοι.

Η οικογένεια Sulzberger επίσης κατέχει, μέσω των New York Times Co, 33 άλλες εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένης και της Boston Globe. Δώδεκα περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των McCall και Family Circle με κυκλοφορίες των 5 εκατ. αντιτυπων το καθένα. Επτά ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικές σταθμούς. Ένα καλώδιακό - τηλεοπτικό κανάλικαι τρεις εταιρείες εκδόσεων βιβλίων.

Η New York Times News Service μεταδίδει ειδήσεις καθώς και φωτογραφίες από την εφημερίδα New York Times μεσω καλωδιων σε 506 άλλες εφημερίδες, πρακτορεία ειδήσεων, και περιοδικά. Παρόμοιας εθνικής σημασίας είναι η Washington Post, η οποία, έχοντας εγκαταστήσει τα δικά της ατομα σε κυβερνητικές υπηρεσίες στην Ουάσιγκτον, έχει μια εσωτερική ενήμερωση οσον αφορά τις ειδήσεις που αφορούν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Η Washington Post, όπως και οι New York Times, έχει μη-εβραϊκή καταγωγή. Ιδρύθηκε το 1877 από τον Stilson Hutchins, από τον οποίον την αγόρασε το 1905 ο John McLean, και αργότερα την κληροδότησε στον Edward McLean. Τον Ιούνιο του 1933, ωστόσο, στο απόγειο της μεγάλης οικονομικής κρίσης, η εφημερίδα αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση. Αγοράστηκε σε πλειστηριασμό πτώχευσης από τον Eugene Meyer, ένα εβραίο χρηματοδότη.

Η Washington Post διοικείται πλέον από την Katherine Meyer Graham, κόρη του Eugene Meyer. Είναι ο κύριος μέτοχος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Washington Post Co. Το 1979, διόρισε τον γιο της Donald εκδότη της εφημερίδας. Κατέχει πλέον και τη θέση του προέδρου και Διευθύνων Σύμβουλος της Washington Post Co.

Η εταιρεία Washington Post Co είναι μέτοχος σειρά από άλλα μέσα ενημέρωσης όπως εφημερίδες, τηλεόραση, περιοδικά και, με πιο αξιοσημείωτο το εθνικό εβδομαδιαίο περιοδικό το Newsweek το οποίο ειναι δεύτερο σε πωλήσεις. Η εφημερίδα Wall Street Journal, η οποία πωλεί 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα κάθε εργάσιμη μέρα, είναι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας. Ανήκει στην Dow Jones & Company, Inc, μια εταιρεία της Νέας Υόρκης η οποία εκδίδει επίσης 24 άλλες ημερήσιες εφημερίδες και τα εβδομαδιαίους οικονομικούς πίνακες του Barron μεταξύ των άλλων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dow Jones είναι Peter Kann, ο οποίος είναι Εβραίος. Ο Kann κατέχει επίσης τις θέσεις του προέδρου και του εκδότη της Wall Street Journal. Οι περισσότερες από τις άλλες μεγάλες εφημερίδες της Νέας Υόρκης δεν είναι καλύτερα χέρια απ ο,οτι οι New York Times και η Wall Street Journal.

Η New York Daily News ανήκει στον Εβραίο κτηματομεσίτη Mortimer B. Zuckerman. Η εβδομαδιαια εφημερίδα Village Voice είναι η προσωπική περιουσία του Leonard Stern, του Εβραίου δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του Hartz Mountain -επιχείρηση προμήθειας προιοντων για κατοικιδια.
Άλλα ΜΜΕ

Η ιστορία είναι λίγο πολύ η ίδια για τα άλλα μέσα, όπως είναι και για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, και τις εφημερίδες. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, τα περιοδικά. Τ ρία από αυτα που εκδίδονται στις Ηνωμένες Πολιτείες: Time, Newsweek, και των U.S. News and World Report. To Time, με εβδομαδιαία κυκλοφορία 4,1 εκατομμυρίων, εκδίδεται από μια θηγατρική της Time Warner Communications. Ο διευθύνων σύμβουλος της Time Warner Communications, όπως προαναφέρθηκε, ο είναι Gerald Levin, ένας Εβραίος.Το περιοδικό Newsweek, εκδίδεται από την Washington Post Company, απο την Εβραία Katherine Meyer Graham. Η εβδομαδιαία κυκλοφορία του ανέρχεται στα 3,2 εκατομμύρια αντιτυπα. Τα περιοδικά US News και το World Report, με εβδομαδιαία κυκλοφορία 2,3 εκατ., ανήκουν και εκδίδονται από Mortimer Zuckerman, έναν Εβραίο. Ο Zuckerman κατέχει επίσης την Atlantic Monthly και μια μικρού σχήματος εφημερίδα της Νέας Υόρκης, την εφημερίδα Daily News, η οποία είναι η έκτη μεγαλύτερη εφημερίδα στη χώρα. Όσον αφορα τους μεγαλυτερους εκδοτικούς ομίλους, η κατάσταση είναι επισης μια εβραϊκή υπόθεση. Τρεις από τους έξι μεγαλύτερους εκδότες βιβλίων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εβδομαδιαίο περιοδικό για τους εκδοτες και τις εκδοσεις, ανήκουν ή ελέγχονται από τους Εβραίους. Αυτοί είναι η (1η θεση)Random House (με πολλές θυγατρικές της, συμπεριλαμβανομένης της Crown Publishing Group), η (3ηθέση)Simon & Schuster, και η (6η θεση)Time Warner Trade Group (συμπεριλαμβανομένης της Warner Books and Little, Brown). Άλλος εκδότης με ιδιαίτερη σημασία είναι η Western Publishing. Παρόλο που κατατάσσεται μόλις στην 13η θέση σε μέγεθος μεταξύ όλων των εκδοτών των ΗΠΑ, κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των εκδοτών παιδικών βιβλίων, με περισσότερα από το 50 τοις εκατό της αγοράς. Πρόεδρός της και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Richard Snyder, ένας Εβραίος, ο οποίος αντικαταστάθηκε μόλις από τον Richard Bernstein,που είναι επίσης Εβραίος.
Η Επίδραση του εβραϊκού Ελέγχου των Μέσων Ενημέρωσης

Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά του εβραϊκού ελέγχου των μέσων ενημέρωσης στην Αμερική. Όποιος είναι πρόθυμος να δαπανήσει αρκετές ώρες σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη μπορεί να ελέγξει την ακρίβειά τους. Ελπίζω ότι όλα αυτα τα στοιχεία αυτά είναι το λιγότερο ενοχλητικά και για εσάς. Πιστεύετε πως πρέπει οποιαδήποτε μειονότητα να έχει τη δυνατότητα να ασκεί τέτοια τρομερή δύναμη και εξουσία. Βεβαίως οχι, και επιτρέποντας σε άτομα με πεποιθήσεις όπως αυτές που εκφράζονται στο Ταλμούδ, να καθορίζει τι θα διαβάσετε ή θα παρακολουθήσετε δινει σε αυτή τη μικρή μειονότητα το δικαίωμα να γεμίσει με μούχλα το μυαλό μας για να ικανοποιήσει τα δικα της Ταλμουδικά συμφέροντα, τα συμφέροντά τους, τα οποία, όπως έχουμε αποδείξει είναι διαμετρικά αντίθετα προς τα συμφέροντα του λαού μας. Επιτρέποντας στους Εβραίους να ελέγχουν τα νέα μας και τα μέσα ψυχαγωγίας, κάνουμε περισσότερα από το να τους δωσουμε απλώς την δυνατοτητα να επηρεαζουν αποφασιστικά το πολιτικό μας συστήμα αλλά και τον εικονικό έλεγχο της κυβέρνησής μας.
Τους δίνουμε επίσης τον έλεγχο του μυαλου και της ψυχής των παιδιών μας,των οποίων η συμπεριφορά και τα πιστεύω τους διαμορφώνονται περισσότερο από την τηλεόραση και την εβραϊκή τηλεοραση και τις εβραϊκές ταινίες παρά απο τους γονείς τους, τα σχολεία τους, ή οποιαδήποτε άλλη επιρροή.

ΠΗΓΗ

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/09/96-6.html

Βήμα προς Βήμα για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση – Η μέθοδος της «Τμηματικής Προσέγγισης»


Μια παραπλανητική μέθοδος που χρησιμοποιείται από οργανισμούς – κλειδιά για την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, είναι η μέθοδος της «Τμηματικής Προσέγγισης».

Η μέθοδος αυτή προωθήθηκε από πολλές ομάδες διεθνιστών συμπεριλαμβανομένης και της Τριμερούς Επιτροπής. Η ισχυρή αυτή ομάδα, αποτελούμενη από πολιτικούς, ανθρώπους με ηγετικές θέσεις στα ΜΜΕ., διευθυντές επιχειρήσεων και τραπεζίτες, δεν είναι παρά υποστηρικτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Ο Zbigniew Brezinski, από τους οργανωτές της ομάδας, εξηγεί τα εξής:
«Γενικά, οι προοπτικές για αποτελεσματική διεθνή συνεργασία είναι σε θέση να βελτιωθούν αν διατηρηθούν ανέπαφοι οι θεσμοί - αυτό που τώρα αποκαλούμε μέθοδο της τμηματικής προσέγισης... κατά μήκος των εθνικών συνόρων μπορούν να υπάρξουν συμμαχίες από ειδικούς που θα αφορούν συγκεκριμένες λειτουργικές περιοχές, εξασθενίζοντας τον εθνικισμό ο οποίος διαφορετικά ίσως να εμποδίσει την ομοφωνία...
Η μέθοδος της Τμηματικής Προσέγγισης αρχικά κωδικοποιήθηκε από τον Harland Cleveland του ιδρύματος Aspen*. Σύμφωνα με τον Cleveland, η προσπάθεια της απευθείας δημιουργίας μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μέσω των οργανισμών που περιλαμβάνουν πολλά θέματα, όπως ο ΟΗΕ, φαίνεται άκαρπη. Υιοθετώντας όμως την μέθοδο της τμηματικής προσέγγισης οι ομάδες αυτές αναμένεται να γνωρίσουν μεγαλύτερη επιτυχία.
(*Ίδρυμα Aspen. Μη κερδοσκοπική πολιτιστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1950 και είναι αφιερωμένη στην "ενθάρρυνση για φωτισμένη ηγεσία και στον ανοιχτόμυαλο διάλογο". Το ίδρυμα που έχει κεντρικά γραφεία στην Ουάσιγκτον, χρηματοδοτείται κατά ένα μεγάλο μέρος από το Ταμείο των Αδελφών Rockefeller).
Με το να εμφανιστεί πως απευθύνεται σε ξεχωριστά θέματα κομμάτι - κομμάτι, συνθήκη με συνθήκη, νόμο με νόμο, θεσμό με θεσμό και οργανισμό με οργανισμό, η Νέα Παγκόσμια Τάξη δημιουργείται χωρίς να γίνει καν αντιληπτή.
Ο Mark Satin, ηγέτης της Νέας Εποχής αναλύει το σχέδιο: «Νέα πολιτική ξεπροβάλλει από τις... κοινωνικές κινήσεις του καιρού μας, κινήσεις όπως: ο φεμινισμός, η περιβαλλοντική, η πνευματική, αυτή του ανθρώπινου δυναμικού... καθώς και της παγκόσμιας τάξης... Οι εισφορές ενώνονται σαν να επρόκειτο για κομμάτια ενός περίπλοκου πάζλ».
Αρκετά πράγματα μπορεί κανείς να διδαχτεί από τα παραπάνω. Κατά πρώτον η Τριμερής Επιτροπή καθώς και αναρίθμητες άλλες ομάδες, προσπαθούσαν να κατασκευάσουν ένα δίκτυο θεσμών και ομάδων που είναι ασαφώς συνδεδεμένα και που εργάζονται προς την ίδια γενική κατεύθυνση. Σήμερα βλέπουμε να εκπληρώνεται ο ρόλος αυτός μέσω της κίνησης της Νέας Εποχής, των ομάδων για τα δικαιώματα των ζώων, των ομάδων πολιτικής διαμαρτυρίας και περιβάλλοντος. Οι εν λόγω οργανισμοί λαμβάνουν εκατομμύρια δολάρια ως κονδύλια από συλλόγους που τους χρηματοδοτούν, πολλοί εκ των οποίων έχουν υποστηρικτές της παγκόσμιας ιδέας ως ηγετικά στελέχη.
Όμως είναι αξιοπρόσεκτο το γεγονός πως σύμφωνα με αναφορά της Τριμερούς Επιτροπής, η πλάγια αυτή προσέγγιση που αποβλέπει προς μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα εξασθενήσει τον εθνικισμό ο οποίος διαφορετικά ίσως να εμποδίσει την ομοφωνία. Είναι σαφές πως εκείνοι οι οποίοι έχουν την εξουσία, κινούν τα νήματα προς την κατεύθυνση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, κρύβοντας τιςπραγματικές τους προθέσεις. Αν αυτό δεν σημαίνει συνωμοσία τότε σίγουρα απαιτεί προσεκτικό χειρισμό.
Αντίθετος με την παλιά φιλοσοφία της «στιγμιαίας παγκόσμιας διακυβέρνησης» είναι ο Richard N. Gardner (καθηγητής Διεθνούς Οργανισμού του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων - CFR). Ισχυρίζεται πως το επερχόμενο τέλος της εθνικής κυριαρχίας, που θα την διαβρώνει λίγο – λίγο, θα καταφέρει πολλά περισσότερα από όσα η παλιομοδίτικη «κατά μέτωπον επίθεση»
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ: Από το βιβλίο του Peter Lalonde ‘Ένας Κόσμος Κάτω από τον Αντίχριστο’, εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ


http://redskywarning.blogspot.com/2011/10/blog-post_08.html

Θέλουν αίμα... απαιτούν ανθρωποθυσίες

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Προηγήθηκε συντονισμένη και κλιμακούμενη επίθεση εναντίον του δημόσιου τομέα, με γκαιμπελικής έμπνευσης μεθοδεύσεις. Το δήθεν κολοσσιαίο μέγεθός του, οι δήθεν κηφήνες εργαζόμενοί του, οι δήθεν δυσθεώρητες αμοιβές τους, ο δήθεν ανώτερος βαθμός διαφθοράς τους σε σύγκριση με το μέσο εθνικό, η εξομοίωσή τους με «κοπρίτες», προετοίμασαν κατάλληλα το έδαφος. Ετσι, αυτοί που βρίσκονται στον προθάλαμο των αερίων εξόντωσής τους, εμφανίζονται συλλήβδην πια ως νούμερα, έτσι που να έχει μικρή σημασία, για τους ιθύνοντες, αν στην εκατόμβη θα οδεύσουν 30.000, 70.000 ή και 200.000. Αντιθέτως, μάλιστα, όσο περισσότεροι θυσιαστούν και όσο πιο γρήγορα ευοδωθεί αυτή η επιχείρηση, τόσο το καλύτερο, μια και «θα επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις, που έχουν βραδύνει».
Χωρίς ουδέποτε να έχει γίνει γνωστός κάποιος κατάλογος με το τι περιλαμβάνεται, ακριβώς, στις περίφημες αυτές μεταρρυθμίσεις, ωστόσο, ναι και οι μαζικές απολύσεις υπάγονται σ' αυτές τις δήθεν «από καιρό αναγκαίες», που δε βρίσκαμε το θάρρος να εφαρμόσουμε, προκειμένου να σωθούμε! Αλλά, και όλος ο απερίγραπτος συρφετός των μέτρων, που αποφασίζονται στο πόδι, που εξαγγέλλονται θριαμβευτικά, ως μια από τις πολλές «σωτηρίες μας» το πρωί, για να αποσυρθούν το βράδυ, που εκκινούν από εσφαλμένη διάγνωση των προβλημάτων, καθώς και από πλήρη άγνοια των θανάσιμων κινδύνων, στους οποίους εκθέτουν τη χώρα μας.
Και για να επανέλθω στις ανθρωποθυσίες του δημόσιου τομέα, η μακράς διάρκειας πλύση εγκεφάλου κατόρθωσε, δυστυχώς, να πείσει μεγάλο τμήμα των συμπατριωτών μας ότι ακριβώς «τα προβλήματά μας οφείλονται σ' αυτό το δημόσιο τομέα», ότι «αν τον διαλύσουμε θα έχουμε σωθεί», ότι «ο εχθρός του λαού είναι ο δημόσιος τομέας». Παρακολουθώντας τα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα, που συζητούν δήθεν αντικειμενικά τα προβλήματα δημόσιου τομέα και μαζικών απολύσεων, αντιλαμβάνεται κανείς με φρίκη ότι οι λύσεις που αναζητούνται δεν αποσκοπούν στην αποτροπή αυτού του προμελετημένου και στυγερού εγκλήματος, αλλά αντιθέτως στην εξεύρεση τρόπων, έτσι που αυτό να μην έχει συνέπειες ικανές να καθυστερήσουν την ολοκλήρωσή του. Αναζητείται, δηλαδή, ανάμεσα σε άλλα, το πώς οι απολυμένοι θα παρεμποδιστούν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, το πώς δε θα έχουν αποκούμπι και μοίρα στον ήλιο, το τι πρέπει να γίνει για να μην εγείρουν δικαιώματα για αποζημιώσεις και τα τοιαύτα, το πώς θα επιτευχθεί η πλήρης εξαφάνισή τους, χωρίς κόστος. Ε, να προσθέσω εδώ και μια «λεπτομέρεια»: ότι, δηλαδή, η βασική δικαιολογία για τη διάπραξη αυτού του ανίερου εγκλήματος της μαζικής απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων, είναι εντελώς έωλη. Γιατί, είναι γεγονός ότι το μέγεθος του ελληνικού δημόσιου τομέα, που επίμονα φέρεται να είναι δήθεν κολοσσιαίο, εμπίπτει ωστόσο απολύτως εντός των ορίων του αντίστοιχου μέσου όρου των κρατών - μελών της EE. Σ' αυτό το συμπέρασμα συγκλίνει σωρεία επίσημων ερευνών. Ωστόσο, αυτή η διαπίστωση ουδόλως εμποδίζει τα διάφορα «παπαγαλάκια» να αναμασούν τις ίδιες ανοησίες, επιμένοντας στην ηθελημένη σύγχυση ανάμεσα σε μεγάλο μέγεθος και σε αναποτελεσματικότητα του δημόσιου τομέα. Επιχειρώντας, δηλαδή, να δώσουν λύση σ' ένα πρόβλημα, καθαρά ποιοτικό, με την επιβολή βάναυσων και βάρβαρων ποσοτικών μέτρων.
Οι τροϊκανοί, εδώ και καιρό, έχουν πλήρως συνειδητοποιήσει ότι έχουν το απόλυτο ελεύθερο να απαιτούν και να επιτυγχάνουν ό,τι περνά από το μυαλό τους, από μια κυβέρνηση, που εμφανώς έχει επιλέξει να υποκύπτει σε κάθε μορφής εκβιασμό τους, να εμφανίζεται μόνιμα με σκυμμένο αυχένα, να αδυνατεί να υπερασπιστεί έστω και ένα από τα ατράνταχτα επιχειρήματα του λαού μας, που εξηγούν το πώς και το γιατί φθάσαμε ως εδώ, και να πανικοβάλλεται, έστω και με την απλή υποψία ότι δυσαρεστήθηκαν οι τροϊκανοί. Γι' αυτό, και η Ελλάδα μας έγινε το πολυτελές πειραματόζωο στο απέραντο εργαστήρι του πιο ακραίου νεοφιλελευθερισμού. Εν αρχή, καταργήθηκαν μέσα σε μια νύκτα, όλα συλλήβδην τα δικαιώματα των εργαζομένων, που χρειάστηκαν δεκαετίες αγώνων, για να εμπεδωθούν. Δικαιώματα, που απλώς απέβλεπαν στον περιορισμό του βαθμού εκμετάλλευσης της εργασίας, και που είναι αναπόφευκτη χωρίς κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Καταργήθηκαν χάρη στη μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα της χώρας μας. Ηδη, ο μέσος μισθός στην Ελλάδα, που ανήκει στην Ευρώπη, τείνει να διαμορφωθεί στα 400 - 450 ευρώ, δεν τηρείται πια ουσιαστικά το ωράριο, ούτε και οι αργίες, δεν υπάρχει εξασφάλιση απασχόλησης για την επαύριον, η ελαστικοποίηση της εργασίας δεν θεμελιώνει πια δικαίωμα σύνταξης. Με γοργό και σίγουρο βηματισμό το εργασιακό καθεστώς στην Ελλάδα επιστρέφει σ' αυτό του μακρινού Μεσαίωνα.
Ωστόσο, οι τροϊκανοί είναι ακόμη ανικανοποίητοι, καθώς δεν έχει πλήρως εκθεμελιωθεί ο δημόσιος τομέας και κατεξοχήν το κράτος Πρόνοιας. Δεν πρέπει τίποτε, μα τίποτε να παραμείνει με δημόσια οσμή. Και μέσα σ' αυτόν τον ορυμαγδό διεκπεραιώνεται και το μέγα ξεπούλημα της Ελλάδας. Ολα στο σφυρί όλα σε τιμή ευκαιρίας... όλα σε χέρια ιδιωτών.
Οι τροϊκανοί άρχισαν να δείχνουν σημεία εξάντλησης της υπομονής τους, γιατί η υλοποίηση των επιθυμιών τους βραδυπορεί. Θέλουν τώρα, αμέσως, και χωρίς χρονοτριβή αίμα, απαιτούν ποταμούς αίματος. Και γίνονται έξαλλοι με την κυβέρνησή μας, υποχρεώνοντάς την να λαμβάνει, συνεχώς, νέα και πιο αιμοσταγή μέτρα, ώστε να επιταχύνονται οι διαδικασίες. Εξυπακούεται, ότι στόχος αυτών των απάνθρωπων μέτρων δεν είναι η σωτηρία της χώρας μας, αφού πρόκειται πάντα για θυσίες χωρίς αντίκρισμα, και ακόμη χειρότερα: Για θυσίες που βαθαίνουν το πρόβλημα. Ομως, οι πατέρες του έθνους μας δε βρίσκουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τους τροϊκανούς. Αντιθέτως, τρομοκρατημένοι οι ίδιοι, πανικοβάλλουν και το λαό, αναγγέλλοντας την έλευση τεράτων της αποκάλυψης αν δε συμμορφωθούμε, με συστηματικότητα, με συνέπεια, με απόλυτη ακρίβεια .... προς τις θανατηφόρες υποδείξεις των τροϊκανών.
Χρεοκοπία... να αποφύγουμε τη χρεοκοπία! Είναι λέξη κακή η χρεοκοπία, γι' αυτό η χρήση της απαγορεύεται, και οπωσδήποτε αν κάποιοι επιμένουν να τη χρησιμοποιούν, οφείλουν να ανατρέξουν σε λεξικά, και μάλιστα διαφόρων γλωσσών, προκειμένου να πειστούν ότι χρεοκοπία, απλώς, δε σημαίνει χρεοκοπία.
Είναι, όμως, δυνατόν να μας διαφεύγει το γεγονός ότι είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι και ότι μας διατηρούν στη ζωή με τεχνητά μέσα; Δικαιούμαστε, άραγε, να κλείνουμε τα μάτια στο ότι το σύνολο των ξένων σοβαρότερων ΜΜΕ ασχολείται, σε καθημερινή βάση, με την εξεύρεση τρόπων διάσωσης των τραπεζών (και όχι, βέβαια, της Ελλάδας) πριν μας εξοβελίσει στο πυρ το εξώτερο; Είναι δυνατόν να μη μας έχουν πληροφορήσει για το γεγονός ότι οι τροϊκανικές συνταγές δε μετρούν ούτε μια επιτυχία, αλλά αφήνουν παντού πίσω τους ερείπια που καπνίζουν;
Και στο τέλος της γραφής, από τι μπορεί να φοβόμαστε περισσότερο από όσο από την καθημερινή κόλαση, στην οποία βιώνουμε, και η οποία αναγγέλλεται ακόμη φρικτότερη και σε βάθος δεκαετιών, από σήμερα;
Λυπάμαι για την άκομψη έκφραση, με την οποία θα τελειώσω. Αλλά είναι η μοναδική εικόνα που έρχεται, επίμονα, στο μυαλό μου: Η Ελλάδα υποχρεώνεται να καταπίνει δηλητήριο, για να ξερνά ένα - ένα τα σωθικά της. Τι ακριβώς, λοιπόν, μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε; Μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και λοιπό θλιβερό συνονθύλευμα οδηγούν, και θα οδηγούν σε ολοένα βαθύτερη απόγνωση, σε ολοένα πιο αξεπέραστο αδιέξοδο. Επιβάλλεται, συνεπώς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να αναχαιτιστεί το ξέφρενο κατρακύλισμά μας προς το βάραθρο.
ΣΗΜ.: Τα άρθρα συνεργατών μας απηχούν τις απόψεις τους.

Μαρία ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ - ΔΕΛΙΒΑΝΗ
Η Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη είναι πρώην Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6483180&publDate=8/10/2011

ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER, Δ.ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΤΣΗΣ, ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 2010, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.


ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER - ΦΕΚ 27/02/1940

Η ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ



http://neoellhn.blogspot.com/2011/10/cooper.html

ΕΛΛΑΔΑ: ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Κλεάνθης Γρίβας

Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ-ΚΑΖΙΝΟ («ΑΓΟΡΕΣ») ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ
Όλα τα στοιχεία πάρθηκαν από την κατά καιρούς αρθρογραφία και το άκρως ενδιαφέρον βιβλίο του
Πάνου Παναγιώτου, Η Υπόθεση «Ελληνική Κρίση»


1. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Τράπεζες – Επενδ. Εταιρίες:
GOLDMAN SACHS
NEUBERGER BERMAN
(συμφερόντων Rotschild)
BLACKROCK, U.K.
(συμφερόντων Rotschild)
Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης:
FITCH
MOODY’s
STANDARD & POOR (S&P)
2. ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
2000: Η Goldman Sachs καλείται στην Ελλάδα από την κυβέρνηση Σημίτη και εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ (πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ)
2001: Ανανεώνεται το πρόγραμμα «Αριάδνη».
2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ (με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών)
2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα (η οποία το κράτησε μέχρι το 2008)
Με τη βοήθεια της Goldman ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».
Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.
2009 (μέσα Οκτωβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.
Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα (από Α σε Α-). Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.
2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.
● Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:
Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται.
Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και
Oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.
● Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,
Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:
(α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής (και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.).
(β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.
(γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.
2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.
2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody’s και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.
2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας.
3. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ:
ΟΙ ΑΠΡΟΣΩΠΕΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ
NEUBERGER BERMAN
Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
Είναι μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch
BLACKROCK, U.K.
Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody’s και S & P
ΕΠΕΝΔ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ
NEUBERGER BERMAN
BLACKROCK, U.K.

Συμφερόντων
Rotschild
Rotschild


Θέσεις
Τράπεζα Ελλάδας
Εθνική Τράπεζα
Eurobank Ergasias
Εμπορική
Τράπεζα Ελλάδας
Εθνική Τράπεζα
Eurobank Ergasias
Εμπορική

Χρηματιστήριο
Αθηνών
1ος μεγαλύτερος
διεθνής επενδυτής
στο ΧΑ
2ος μεγαλύτερος
διεθνής επενδυτής
στο ΧΑ

Μεγαλομέτοχος σε
Goldman Sachs
Goldman Sachs

Μεγαλομέτοχος σε
οίκου Fitch
Moody’s και S&P







NEUBERGER BERMAN
Είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας 1,7 εκατομμύρια μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, στο διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2009..
Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρότσιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου.
Ο νυν πρόεδρός της Neuberger Berman ήταν:
Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Lehman Brothers.
Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.
Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.
«Ο ρόλος των κερδοσκόπων στην ελληνική κρίση ήταν πολύ-πολύ μεγάλος. Το πρωτογενές έλλειμμα της Ευρώπης δεν είναι άσχημο σε σύγκριση με αυτό των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και άλλων κρατών».
Νάθανιελ Ρότσιλντ
Les Echos, Φεβρουάριος 2010
Στο διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2009, η Neuberger Berman, που πρωταγωνίστησε στην κατάρρευση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Οκτ-Δεκ. 2009), είναι συμφερόντων Ρότσιλντ.
Στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα ότι οργάνωσαν την επίθεση στο Ευρώ, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Αϊχορν:
1) Τζόρτζ Σόρος: Διεθνής επενδυτής και κερδοσκόπος.
Στενός συνεργάτης των Ρότσιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων.
Μέλη των Δ.Σ. εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρότσιντλ (και αντιστρόφως).
Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της
Ο Τζορτζ Σόρος, η τέως υπουργός Μαντλίν Ολμπράϊτ και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρότσιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική.
2) Τζον Πόλσον: Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedge funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρότσιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
3) Στίβεν Κοέν: O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρότσιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).
4) Ντέιβιντ Αϊνχορν: Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,
Στις 13 Μαΐου 2010, ο Πολ Βόλκερ, υποστήριξε στο Λονδίνο ότι «η Ελληνική Κρίση δημιούργησε το πρόβλημα μιας ενδεχόμενης αποσύνθεσης του Ευρώ», προκαλώντας πανικό στις «αγορές».
Σημειωτέον ότι ο Πολ Βόλκερ είναι νυν οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης Ομπάμα και πρώην διοικητής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ-FED. Το 1987 ο Βόλκερ παρέδωσε τη θέση του διοικητή της FED στον Αλαν Γκρίνσπαν και έγινε πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας J. Rothschild, Wolfensohn & Co της οικογένειας Ρότσιλντ.
ΡΟΤΣΙΛΝΤ:
H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
«Οι Ρότσιλντ μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους. Ο λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες».
(Chicago Evening American, 3-12-1923)
«Ο Κάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Ρότσιλντ προκειμένου να μάθει εάν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι. Ένας άλλος Ρότσιλντ σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Ναπολέοντα».
(New York Evening Post, 22-7-1924)
«Οι Ρότσιλντ εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες».
(New York Times, 8-7-1937)
● Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων (μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.)
● Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.
● Ο Ναθάνιελ Ρότσιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρότσιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα μετά το 1821.
Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.
Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).
Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.
Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).
Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας (η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα).
● Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις (της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου), και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα (Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, κ.α.)
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΤΖΟΤΖΕΦ ΑΚΕΡΜΑΝ
Σεπτέμβριος 2009: Ο σκοτεινός κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ο κ. Τζοτζεφ Ακερμαν, είναι:
Διοικητής της Deutsche Bank (η οποία είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης).
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β’ αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα.
Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone.
Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρότσιλντ.
Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο).
Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, που, αντικειμενικά, έχει τη δυνατότητα να τους εκμεταλλευτεί κατά βούληση.
(Περισσότερα για τον κ. Ακερμαν στο άρθρο «Ο σκοτεινός κ. Τζότζεφ Ακερμαν»)

http://www.grivas.info/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=209:-14-09-2011&catid=131:2011-07-12-10-16-10&Itemid=184
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters