Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη Γεωργιανός διαρρήκτης... 73 αυτοκινήτων ο οποίος είχε ξανασυλληφθεί και πρόσφατα αλλά αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με τον γελοίο νόμο του Καστανίδη ο οποίος έχει βυθίσει την χώρα στην εγκληματικότητα!!

Και πάλι ελεύθερο θα τον αφήσουν τον Γεωργιανό γιατί έτσι λέει ο «Νόμος»….

Ένας Γεωργιανός 28 ετών είναι ένας εκ των μελών της σπείρας που έχουν διαρρήξει δεκάδες οχήματα στα νότια προάστια, αφαιρώντας ότι πολύτιμο βρίσκουν μέσα σε αυτά. Η αστυνομία τον συνέλαβε το Σάββατο για «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση», ενώ αναζητείται άγνωστος αριθμός συνεργών του.

Εξακριβώθηκε δε ότι συνολικά έχουν διαπράξει εβδομήντα τρεις διαρρήξεις-κλοπές σε αυτοκίνητα και αναλυτικά:

• Είκοσι οκτώ (28) στην Γλυφάδα.
• Δέκα τέσσερις (14) στον Άλιμο.
• Εννέα (9) στο Ελληνικό.
• Τέσσερις (4) στην Βουλιαγμένη.
• Εννέα (9) στην Αργυρούπολη.
• Εννέα (9) στην Ηλιούπολη.

Προβληματίζει, τέλος, το γεγονός ότι ο υπήκοος Γεωργίας είχε συλληφθεί στο παρελθόν από το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας για διακεκριμένες κλοπές από αυτοκίνητα με άλλους δύο ομοεθνείς του, και του είχαν επιβληθεί από τον Ανακριτή περιοριστικοί όροι εμφάνισής του στο Τ.Α. του τόπου κατοικίας του...

ΠΗΓΗ ZOUGLA.GR

ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Αυτό που θα έπρεπε κανονικά να προβληματίζει, είναι η μαλακία που δέρνει κάτι μαλάκες σαν τον Καστανίδη ο οποίος όταν ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης έφερε το Νόμο περί "αποσυμφόρησης" των φυλακών και έτσι για να προφυλακιστεί ένας δράστης πλημμελήματος (πλημμέλημα είναι ακόμα και οι κατ'επανάληψη διακεκριμένες κλοπές) πρέπει λέει να υπάρχει για το ίδιο αδίκημα εις βάρος του συλληφθέντα προηγούμενη αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση. Αυτή βέβαια για να βγει πρέπει να περάσουν μέχρι και 10 χρόνια οπότε ο Γεωργιανός και κάθε Γεωργιανός μπορεί ελεύθερα να καταληστεύει αυτοκίνητα και ότι άλλο θέλει αφού και να τον συλλάβουν τον αφήνουν αμέσως ελεύθερο ορίζοντας δικάσιμο στην οποία βέβαια ποτέ δεν εμφανίζεται... Να γιατί η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο Ζενίθ με αυτούς τους πανάχρηστους θολοπροοδευτικούς λακέδες τύπου Καστανίδη που έχουμε μπλέξει...

 Από τη φάτσα και μόνο, εύκολα μπορεί να καταλάβει ο καθένας, με τι βόιδια έχουμε να κάνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters