Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

The “Blue Beam Project”. Επιστημονική φαντασία ή όπλο στα χέρια της εξουσίας; (με βίντεο)


-
Η πρώτη φορά που ακούσαμε τον όρο ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΝΤΠ) ήταν γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 90, μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ. Στην αρχή νομίζαμε ότι σήμαινε απλώς την έναρξη της μονοκρατορίας των ΗΠΑ στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.
Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά γνωρίζουμε πλέον ότι ΝΤΠ σημαίνει την με κάθε τρόπο και μέσο διάλυση των εθνικών κρατών και των παραδοσιακών αξιών, με τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός παγκόσμιου τυραννικού κράτους, που θα διοικεί μια ομογενοποιημένη ανθρωπότητα.

Πραγματικά σήμερα είμαστε βέβαιοι πια ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές της ΝΤΠ θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο διαθέτουν, ώστε να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα. Ίσως το πιο ισχυρό τους χαρτί να είναι το περίφημο πρόγραμμα γαλάζια ακτίνα ή Blue Beam Project.

Τι είναι το Blue Beam Project; Είναι με λίγα λόγια ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA, με σκοπό την μαζική εξαπάτηση της ανθρωπότητας μέσω της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας. Το μυστικό αυτό πρόγραμμα έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, ένας Καναδός δημοσιογράφος, ο Serge Monast, στα μέσα της δεκαετίας του 90.

Ο Monast ισχυρίζεται ότι η ΝΑSΑ έχει εγκαταστήσει πάνω σε δορυφόρους που γυρίζουν γύρω από τη γη μηχανήματα λέιζερ, που μπορούν να προβάλουν ολογράμματα στον ουρανό! Φανταστείτε τον ουρανό σαν μια γιγαντιαία κινηματογραφική οθόνη, όπου κάποιος από πίσω, χρησιμοποιώντας έναν προτζέκτορα, προβάλει τρισδιάστατες εικόνες της
αρεσκείας του! Ο σκοπός τους είναι τη στιγμή που η ανθρωπότητα θα είναι ένα καζάνι που βράζει από τις οικονομικές κρίσεις, τις θρησκευτικές αναταραχές, την τρομοκρατία και τους πολέμους που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, να προβάλουν στον ουρανό μια παγκόσμια εισβολή εξωγήινων! Εικονική πραγματικότητα και μαζικές ψευδαισθήσεις…

Αν σε ένα πράγμα είναι ασυναγώνιστοι οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι της ΝΤΠ, αυτό σίγουρα είναι η άριστη γνώση της ψυχολογίας του όχλου. Μια ανθρωπότητα εξουθενωμένη και τρομαγμένη, θα είναι έτοιμη να δεχτεί οποιονδήποτε σαν μεσσία (αντίχριστος) αρκεί αυτός να μπορεί να εγγυηθεί ειρήνη και ασφάλεια. Και μάλιστα μια τέτοια τρομαγμένη ανθρωπότητα θα μπορούσε πλέον να δεχτεί και το περίφημο χάραγμα, δηλαδή το υποδόριο μικροτσίπ αν αυτό της ζητούσε ως αντάλλαγμα ο Χ σωτήρας! Ο Μonast μάλιστα ανέφερε ότι οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι της ΝΑSA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σε κάποιον ανακοπή καρδιάς από απόσταση.

Συμπτωματικά λοιπόν, ο Καναδός δημοσιογράφος πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας του γύρω από το Blue Beam Project. Με τον ίδιο τρόπο πέθανε και ο πιο κοντινός του συνεργάτης. Τυχαίο; Δεν νομίζω… Ας σταθούμε μια στιγμή και ας σκεφτούμε όσο απίθανα και να μας ακούγονται αυτά: πόσα χρόνια τώρα μας βομβαρδίζει η κινηματογραφική βιομηχανία με ταινίες γύρω από εισβολή εξωγήινων; Η πιο πρόσφατη μάλιστα, έχει αυτόν ακριβώς τον τίτλο παγκόσμια εισβολή!

Έτσι ακριβώς! Μήπως κάποιοι προσπαθούν να πείσουν την ανθρωπότητα να δεχτεί ως γεγονός αυτό που δεν θα είναι παρά εικονική πραγματικότητα; Μήπως κάποιοι προσπαθούν να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα να δεχτεί ως νομοτελειακό γεγονός την επικράτηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ώστε να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς από το έξω διάστημα;

Υποθέσεις κάνουμε. Αν κρίνουμε όμως από τις εξελίξεις παγκοσμίως το πλάνο της ΝΤΠ πάει μέχρι τώρα όπως το έχουν σχεδιάσει οι εμπνευστές του. Οικονομική κρίση, ανασφάλεια παντού, κατάρρευση ηθικών αξιών, μετανάστευση, πόλεμοι… Και την κατάλληλη στιγμή θα ηχήσει η σάλπιγγα της «εξωγήινης εισβολής», που θα είναι απλώς εφέ, εικονική πραγματικότητα, αλλά θα είναι το μοιραίο χτύπημα για την «κουρασμένη» ανθρωπότητα. Ο ίδιος ο Μonast πίστευε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του Blue Beam Project…

Δεν θα επεκταθούμε σε λεπτομέρειες για το πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Άλλωστε, κυκλοφορούν πολλά σχετικά βιντεάκια στο διαδίκτυο που αν δεν αποδεικνύουν την ύπαρξη του προγράμματος «γαλάζια ακτίνα», τότε σίγουρα αποτελούν ισχυρές ενδείξεις.

Με το συγκεκριμένο σύστημα προβολής ολογραμμάτων, μπορεί κανείς να προβάλει στον ουρανό ό,τι θέλει: εξωγήινα σκάφη, τέρατα, αγγέλους και δαίμονες. Μπορεί κανείς να παίξει με τους ανθρώπους όπως θέλει… Φανταστείτε να προβάλουν πάνω από τον ουρανό της Τεχεράνης αγγέλους με σπάθες, που θα καλούν τους πιστούς σε τζιχάντ…

Ένα είναι σίγουρο: ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους και διεστραμμένους εγκεφάλους, που θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο προκειμένου να μας διαλύσουν και να φτιάξουν ένα παγκόσμιο κράτος του Μεγάλου Αδελφού, όπου δεν θα υφίστανται πια πολίτες ούτε πολιτεία, παρά μόνο δισεκατομμύρια δούλοι ταγμένοι στην υπηρεσία της ΝΤΠ.

Η μόνη διαφορά με το παρελθόν είναι ότι οι σύγχρονοι σκλάβοι της ΝΤΠ αποδέχονται με χαρά την μοίρα τους, σχεδόν τρέχουν να αγοράσουν μόνοι τους τις αλυσίδες τους! Ίσως το μόνο που μπορεί να μας σώσει πλέον, είναι η αφύπνιση και η πίστη!

Κλείνοντας, θα ήθελα να υπενθυμίσω δυο στίχους από το βιβλίο της Αποκάλυψης: «…και έκαμνε σημεία μεγάλα ώστε και πυρ έκαμνε να κατεβαίνη εκ του ουρανού εις την γην ενώπιον των ανθρώπων και επλάνα τους κατοικούντας επί την γην» ΑΠ.ιγ13-14.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Γιώργος Σταφυλάς - //olympia.gr/2011/08/24/the-blue-beam-project-επιστημονική-φαντασία-ή-όπλο-στα/
 
 
 
http://visaltis.blogspot.com/2011/08/blue-beam-project.html

Rothschild, πίσω από τις κυβερνήσεις…χρηματοδότησε την πρώτη ελληνική κυβέρνηση!


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου συνομιλεί με τον οικονομολόγο David de Rothschild , την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη και τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο πριν τη διάλεξη του βραβευμένου με Nobel στα οικονομικά Paul Krugman με θέμα την οικονομική κρίση, Αθήνα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009.

Η μεγάλη επιστροφή των Rothschild είναι γεγονός καθώς η νέα γενιά της πανίσχυρης οικογένειας τραπεζιτών "χτυπά" πλέον δουλειές σε οικονομίες κλειδιά όπως είναι η ινδική και "κλέβει" συμφωνίες από τα χέρια μεγάλων οίκων όπως η Morgan Stanley , η Goldman Sachs και άλλοι. Το γαλλικό σκέλος ανακοίνωσε ήδη μεγάλη αύξηση των κεφαλαίων υπό διαχείριση που ξεπέρασαν τα 50 δις. ευρώ και δεν αποτελούν παρά κλάσμα μόνο των κεφαλαίων που μπορούν να κινητοποιήσουν... οι τραπεζίτες θρύλος. Παράλληλα έχουν έρθει στην επιφάνεια οι πρώτες πληροφορίες που θέλουν τον οίκο να διαμορφώνει τάση εντός της γερμανικής elite για τα επόμενα βήματα της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης.

Καλά πληροφορημένες πηγές συμπληρώνοντας πως οι Rothschild επέστρεψαν και στην Βαυαρία, την πρωτεύουσα του γερμανικού καπιταλισμού, αξιώνοντας να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαμόρφωση των νέων ισορροπιών στην Ευρωζώνη που θα καθορίσουν την τύχη της ελληνικής οικονομίας.

Το 2010 σε μια ακόμα περιφέρεια κλειδί, στην Ινδία έκλεισε τα περισσότερα deals , αξίας μεγαλύτερης των 30 δισ. δολ. ξεπερνώντας όλα τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά σπίτια. Η Ινδία, η επόμενη Κίνα για πολλούς έχει μεγάλη σημασία και διότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εμπορικούς εταίρους της Γερμανίας. Φαίνεται δε ότι καθώς η Goldman "βασιλεύει" στο Πεκίνο οι Rothschild επέλεξαν να στηρίξουν τον αντιδιαμετρικό πόλο οικονομικής και πολιτικής δύναμης στην Ασία, το Νέο Δελχί.

Το Μάρτιο του 2009 ο επικεφαλής της οικογένειας David de Rothschild επισκέφτηκε την Ελλάδα και ξεκίνησε τόσο με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή όσο και με τον σημερινό Γιώργο Α. Παπανδρέου. Επαφές όμως δεν έχει μόνο με τους δύο αυτούς άνδρες ς αλλά και με Έλληνες τραπεζίτες.


*ΠΟΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ ΔΙΑΛΕΞΗ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου συνομιλεί με τον οικονομολόγο David de Rothschild , την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη και τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο πριν τη διάλεξη του βραβευμένου με Nobel στα οικονομικά Paul Krugman με θέμα την οικονομική κρίση, Αθήνα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009.

H Rothschild, είναι συνδεδεμένη με τις πρώτες κιόλας στιγμές του ελληνικού κράτους καθώς μέσω του γαλλικού τμήματός της αποτέλεσε την πρώτη τράπεζα που χρηματοδότησε την πρώτη ελληνική κυβέρνηση μετά την απελευθέρωση, το 1832, με εγγύηση των προστάτιδων δυνάμεων. Εννιά χρόνια αργότερα, ο οίκος είναι ένας από τους πέντε ιδρυτικούς χρηματοδότες της Εθνικής Τράπεζας, ενώ είναι αυτός που θα αποζημιώσει την Οθωμανική Πύλη για την επιστροφή ελληνικών εδαφών, με τον Leopold Rothschild να μεταβαίνει ο ίδιος στην Κωνσταντινούπολη με ελληνική φρεγάτα.

Στα πιο... σύγχρονα η Rothschild αποτέλεσε επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη τον πρώτο σύμβουλο αποκρατικοποιήσεων, ενώ έχει τρέξει μερικά από τα σημαντικότερα projects στον επιχειρηματικό χώρο τα τελευταία χρόνια, όπως η αναδιοργάνωση και η είσοδος στο χρηματιστήριο της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ, η πώληση της Γενικής στην Societe Generale, το deal Tellas - Wind, η ανάπτυξη των δικτύων διανομής αερίου στην ΔΕΠΑ κ.ά.

Μετά το 2004 "παίζει" κυρίως στον ιδιωτικό τομέα, όπου δραστηριοποιήθηκε στην πώληση του Φοίνικα στην γαλλική Groupama, στην ύψους 1 δισ. ευρώ τιτλοποίηση στεγαστικών δανείων της Emporiki, στην εξαγορά της βουλγαρικής DZI από την Eurobank, και την πώληση της ΕΛΒΟ από τον Όμιλο Μυτιληναίου.

Γενεές επί γενεών η φημισμένη οικογένεια Rothschild παραμένει πανίσχυρη και κινεί τον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά και της γεωπολιτικής από τους διαδρόμους της εξουσίας τους οποίους έχει κυριολεκτικά χτίσει. Διακόσια πενήντα 250 χρόνια ιστορίας γιγαντώνουν το εκτόπισμα των πανίσχυρων τραπεζιτών. Με κλάδους της οικογένειας στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη ασκεί τεράστια επιρροή σε ονόματα ορόσημα όπως η Goldman Sachs καθώς συχνά αποτελεί μυστικοσύμβουλό τους Από το 2005 και μετά η γαλλική οικογένεια πήρε στον έλεγχό της και τις δραστηριότητες της αγγλικής οικογένειας και παράλληλα αποσύρθηκε τουλάχιστον από το προσκήνιο των αγορών πετρελαίου και χρυσού.

Για τους γνωρίζοντες την ιστορία των Rothschild, το ευγενές μέταλλο ήταν ένα έμβλημα. Πάνω από δύο αιώνες ήταν πρωταγωνιστές στην εν λόγω αγορά και διαμέσου αυτής έκαναν γνωστό το όνομά τους στον επιχειρηματικό κόσμο της Ευρώπης για να επεκταθούν αργότερα και σε άλλες δραστηριότητες. Η περιουσία τους άρχισε να γιγαντώνεται την εποχή που έβγαζαν λαθραία απ’ τη Μάγχη μεγάλες ποσότητες χρυσών νομισμάτων για να χρηματοδοτήσουν την εκστρατεία του Δούκα του Wellington και το θρίαμβό του στο Βατερλό επί του Ναπολέοντα τον οποίο, όπως αποδείχθηκε, επίσης δάνειζαν. Είναι άλλωστε διάσημοι για το γεγονός ότι από το Λονδίνο χρηματοδότησαν την αμερικανική επανάσταση που εδίωξε του άγγλους από τον Νέο Κόσμο. Το μότο «Ενότητα - Ακεραιότητα - Εργατικότητα» που αναγράφεται στον οικογενειακό θυρεό είναι από τα λίγα εμφανή στοιχεία για τους Rothschild . Το ύψος της συνολικής περιουσία τους δεν είναι γνωστό και ούτε έχει πολύ σημασία συγκρινόμενο με το εκτόπισμα και την επιρροή που έχουν στην παγκόσμιο οικονομία.

Όλα ξεκίνησαν από τον Mayer Amschel Rothschild, τον γιο ενός περιοδεύοντος δανειστή και χρυσοχόου που άνοιξε την επιχείρησή του στα μέσα του 18ου αι. στο εβραϊκό γκέτο της Φρανκφούρτης καταφέρνοντας να γίνει ένας πετυχημένος τραπεζίτης . Μετέφερε την πείρα του στους γιους του, από τους οποίους τέσσερις έστειλε σε διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ώστε να εκμεταλλευτούν την άνοδο του καπιταλισμού και την ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου. Ο Nathan πήγε στο Λονδίνο, ο James στο Παρίσι, ο Saloman στη Βιέννη και ο Carl στη Νάπολι.

Από τις επιχειρήσεις τους, οι σημαντικότερες ήταν αυτές στο Παρίσι και το Λονδίνο, οι οποίες εξελίχθηκαν σε συνεργασία η μία με την άλλη. Το αγγλικό τμήμα αποτέλεσε την αιχμή στις επιχειρήσεις και το γαλλικό στη φιλανθρωπία, τις τέχνες και τον οίνο.

Όταν συνταξιοδοτήθηκε το 2004 ο πρόεδρος του αγγλικού βραχίονα Sir Evely de Rothschild και καθώς το 1996 είχε αυτοκτονήσει ο γιος του και κληρονόμος Amschel, ο έλεγχος περιήλθε στην γαλλική πλευρά. Στον βαρόνο David de Rothschild, γιο του Guy, o οποίος είναι επικεφαλής των γαλλικών επιχειρήσεων.

Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων από τις επιχειρήσεις της οικογένειας προέρχεται από τη συμβουλευτική γύρω από εξαγορές δηλαδή το investment banking. Και φιγουράρει πλέον στις κορυφαίες θέσεις .

Μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων της οικογένειας είναι και η LCF Rothschild Group, η οποία εδρεύει στη Γενεύη και την ίδρυσε ο Edmond de Rothschild, της γαλλικής οικογένειας, σήμερα δε έχει επεκταθεί σε 15 χώρες. Στον όμιλο ανήκουν οι εταιρείες Banquee Privee Edmond de Rothschild SA, La Compagnie Benjamin de Rothschild SA και COGIFRANCE. Παρ’ όλο που ο όμιλος έχει ως βασικό αντικείμενο τα χρηματοοικονομικά, με εξειδίκευση στο asset management και την επενδυτική τραπεζική, οι δραστηριότητές του επεκτείνονται στην παραγωγή οίνου (με κτήματα στο Μπορντώ, τη Ν. Αφρική και την Αργεντινή), μαζί με πολυτελή ξενοδοχεία και αγώνες yacht.

Διαβάστε περισσότερα για τα συμφέροντα και τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω απο τις κουρτίνες της παγκοσμιοποίησης στο άρθρο -  Παγκοσμιοποίηση - Η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
 

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/rothschild_25.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters