Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Πως η ‘Πολιτική Ορθότης’, άφησε 1,400 Παιδιά στο Έλεος Π α ι δ ε ρ α σ τ ώ ν, στο Ρόθεραμ της Αγγλίας ! ! !

 
H Καθηγήτρια Alexis Jay, πρώην επικεφαλής επιθεωρήτρια κοινωνικής εργασίας, συνέταξε μία ανεξάρτητη έκθεση και βρήκε ότι τουλάχιστον 1,400 παιδιά στην πόλη Ρόθεραμ [Rotherham] της Αγγλίας έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο αριθμός που δίνεται είναι συντηρητικός σύμφωνα με την ερευνήτρια και κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές διαστάσεις της τραγωδίας.

Πράκτορες ΘΟΥ-ΒΟΥ και δημοσιογραφία του κώλου!


Πράκτορες ΘΟΥ-ΒΟΥ και δημοσιογραφία του κ@λου!
Κάποιος πρέπει να πει σε αυτούς τους ηλίθιους που προσκόμισαν τα πειστήρια του εμπρησμού στην Ανατολική Αττική, ότι τα γκαζάκια όταν αναφλεγούν σκάνε και...

ανοίγουν σαν το τριαντάφυλλο, αν δεν διαλυθούν τελείως. 
Πυροδοτημένος μηχανισμός με ανέπαφο γκαζάκι και όρθιο, πρώτη φορά. Σαν την άλλη... την "αριστερά"!


πηγη
kerberos-hellas

Tesla vs Nazis -Το Πέπλο Της Αορατότητας

Tesla vs Nazis -Το Πέπλο Της Αορατότητας 
Ο OTTO SKORZENY «ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ» ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ & ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ

«Είναι απόλυτα εφικτό να μεταφέρω ηλεκτρική ενέργεια χωρίς καλώδια και να παράγω καταστρεπτικές συνέπειες από απόσταση. Έχω ήδη κατασκευάσει ένα ασύρματο πομπό που το καθιστά δυνατό και περιγράφεται στις τεχνικές δημοσιεύσεις μου, μεταξύ των οποίων αναφέρονται στον αριθμό ευρεσιτεχνίας μου 1119732, ο οποίος καταχωρήθηκε πρόσφατα.

ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ

Γράφει ο Κώστας Λάμπος

Όταν οι κοινωνίες αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά, ως κατακτητές, ασελγούν και ασεβούν σε βάρος της Φύσης, τότε είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή, όταν τα όρια αντοχής της Φύσης, αλλά και τα όρια ανοχής της ίδιας της κοινωνίας εξαντληθούν, θα πληρώσουν το τίμημα και θα καταστραφούν, κι όχι γιατί τάχα η Φύση εκδικείται, αλλά γιατί η κοινωνία συγκροτείται και συμπεριφέρεται ανορθολογικά κι ενάντια στους αναλλοίωτους νόμους της Φύσης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;;
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ;;;
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΝ;;
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΑΝ;;;
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΝΘΕΙ, ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ;;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters