Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΑ , H ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ


Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (Bιβλίο Γκίνες) Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ’ αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)
Η Ελληνική και η Κινέζικη, είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και…..στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.
(Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Η Περίφημη Ζωφόρος Του Παρθενώνα

Η ζωφόρος του Παρθενώνα περιβάλλει το επάνω μέρος των τοίχων του ναού, πίσω από τους εξωτερικούς κίονες. Έχει 1μ. ύψος και συνολικό μήκος 160μ. Θέμα της ανάγλυφης παράστασης είναι η πομπή των Παναθηναίων.

Η παράσταση αρχίζει από τη ΝΔ γωνία του ναού και ακολουθεί δύο κατευθύνσεις, μία από τη βόρεια και μία από τη νότια πλευρά, ξεδιπλώνοντας όλο το θέμα. Και οι δύο συναντιόνται στο ανατολικό τμήμα της ζωφόρου που βρίσκεται πάνω από την επίσημη είσοδο του Παρθενώνα

Στις τρεις πλευρές της ζωφόρου (δυτική, νότια και βόρεια) έχουν απεικονιστεί σκηνές από την πομπή των Παναθηναίων.

ΕΚΤΑΚΤΟ : Τα πρώην «Σκόπια» αποκτούν ΑΟΖ στην Ελληνική θάλασσα και λιμάνι τους , το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Ξεδιπλώνεται σιγά-σιγά η σκοπιμότητα της Συμφωνία των Πρεσπών .«Πατώντας » πλέον στο διεθνές δίκαιο , όλες οι συνέπειές της θα επιβάλλονται νόμιμα…
Ο αμερικανικός παράγοντας, «δεν χώνεψε» την απώλεια του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, το οποίο κατέληξε ως γνωστόν στην γερμανική DIEP GmbH, τη γαλλο-κινεζική Terminal Link SAS και τη ρωσική Belterra Investments Ltd (η τελευταία ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη), έτσι , όχι μόνο απλώνει δίκτυα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης , αλλά, φαίνεται να παίρνει το αίμα του πίσω μέσω … της Συμφωνίας των Πρεσπών και , «εκνευρίζοντας» την Γερμανία

Οι 12 χιλιάδων ετών τεράστιες υπόγειες σήραγγες είναι πραγματικές και επεκτείνονται από τη Σκωτία στη Δυτική Αρμενία


Είναι δυνατόν οι αρχαίοι πολιτισμοί να ήταν διασυνδεμένοι πριν από χιλιάδες χρόνια; Σύμφωνα με χιλιάδες υπόγειες σήραγγες που επεκτείνονται από τη Βόρεια Σκωτία προς τη Μεσόγειο, η απάντηση είναι ένα μεγάλο ναι.
Ενώ ο λόγος πίσω από αυτές τις εξελιγμένες σήραγγες παραμένει ένα μυστήριο, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό το τεράστιο δίκτυο 12.000 ετών χτίστηκε ως προστασία έναντι των θηρευτών και άλλων κινδύνων πριν από 12.000 χρόνια. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτές οι μυστηριώδεις σήραγγες χρησιμοποιήθηκαν ως αυτοκινητόδρομοι σύγχρονης διάρκειας, επιτρέποντας τη μετάβαση των ανθρώπων και τη σύνδεσή τους με μακρινά μέρη σε όλη την Ευρώπη.

Γιατί το πολιτικό κατεστημένο μισεί τόσο πολύ τους Έλληνες;


«Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου. Ξέρω σε ποιο σχολείο βρίσκομαι και μιλώ και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι Έλληνες, αλλά είναι κοντά μας, είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μας και την καρδιά μας. Αυτός ο τόπος, η Ελλάδα, όπως έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο, είναι χώρα της Δημοκρατίας, της πραγματικής ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Όλα τα παιδιά, είναι παιδιά μας».

Αυτά είπε ο ΠτΔ σε σχολείο στα Πατήσια. Στα Πατήσια που έχουν πατηθεί στην κυριολεξία από ξένους. Που λειτουργούν εκατοντάδες παράνομα τζαμιά. Που όλοι οι Πατησιώτες ξέρουμε ότι οι Αφρικανοί «μετανάστες» ασχολούνται στην συντριπτική πλειοψηφία τους με ξενυχτάδικα μπαρ και πορνεία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters