Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Δημιούργησαν φονικό ιό, ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!

Ένα φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες!

  Η πρώτη επιστημονική ομάδα, από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της, κάνοντας προσιτή σε κάθε... ενδιαφερόμενο!
Παρόμοια αποτελέσματα είχε και μια δεύτερη μελέτη από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών!
Ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!
  To στέλεχος της πρώτης ομάδας, ανακαλύφθηκε από τον ιολόγο Ρον Φουσιέ, στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus, ο οποίος ουσιαστικά κατέληξε στο συμπέρασαμ ότι 5 μεταλλάξεις στο στέλεχος Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών, είναι αρκετές ώστε να κάνουν την γρίπη τόσο επικίνδυνη και μεταδοτική που να μπορεί να πάρει διαστάσεις φονικής πανδημίας σε χρόνο ρεκόρ!
  Ο δρ Φουσιέ και η ομάδα του διεξήγαγαν τα πειράματά τους σε κουνάβια – ένα είδος που έχει παρόμοιο αναπνευστικό σύστημα με αυτό του ανθρώπου-  και ήδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις την επιστημονική κοινότητα.
  Το βασικό ζήτημα που θέτουν οι συνάδελφοί τους είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να διεξαχθούν και πάντως σίγουρα όχι να δημοσιοποιηθούν τέτοιες έρευνες, που στα χέρια βιοτρομοκρατών θα μπορούσαν να αποτελέσουν το "απόλυτο όπλο" καταστροφής της ανθρωπότητας!
Θέμα ασφάλειας σε πιθανή επίθεση βιοτρομοκρατών!
 
Η ομάδα του δρος Φουσιέ, απαντά στους επικριτές της ότι " διεξάγει τις συγκεκριμένες μελέτες στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσπάθειας για την καλύτερη κατανόηση του Η5Ν1"!
  Ο ίδιος ο Φουσιέ πάντως - ο οποίος να σημειωθεί ότι έχει προσλάβει ειδικό σύμβουλο επικοινωνίας για να τον βοηθήσει να σχεδιάσει την επικοινωνιακή στρατηγική του- παραδέχτηκε ότι το στέλεχος που δημιούργησε στο εργαστήριο είναι"ένας από τους πιο επικίνδυνους ιούς που μπορούν να δημιουργηθούν με τεχνητούς τρόπους"!

 Και οι δύο παραπάνω μελέτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Επιστημονικό Συμβούλιο για τη Βιοασφάλεια των ΗΠΑ, το οποίο δηλώνει αναρμόδιο να αποτρέψει τη δημοσίευση οποιασδήποτε επιστημονικής έρευνας, αλλά ελπίζει πως αν ζητήσει από τα επιστημονικά περιοδικά να μην προχωρήσουν στη δημοσίευση, εκείνα θα συμορφωθούν!
  Ο επικεφαλής του Συμβουλίου, αναφερόμενος στους νέους φονικούς ιούς, δήλωσε χαρακτηριστικά: " Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον παθογόνο οργανισμό που να είναι τόσο τρομακτικός όσο ο συγκεκριμένος. Μπροστά του ο άνθρακας μοιάζει "αθώος".
Ένα επικίνδυνο βιολογικό όπλο στα χέρια των ΗΠΑ!
  Δεν λείπουν πάντως και εκείνοι που διατυπώνουν πιο ακραίες και "καταστροφολογικές" απόψεις. Σύμφωνα με αυτούς, είτε δημοσιευτούν, είτε όχι τα αποτελέσματα των ερευνών ήδη οι ΗΠΑ έχουν στα χέρια τους ένα ακόμη "βιλογικό όπλο", το οποίο μπορεί να "αξιοποιηθεί" αναλόγως της περίστασης: είτε για να δημιουργηθεί η "ανάγκη" παραγωγής εμβολίων που θα αποφέρει κέρδη εκατομμυρίων στις φαρμακοβιομηχανίες, είτε για την προώθηση κονδυλίων που θα παρέχουν "βιοασφάλεια", είτε ακόμη και για τον "αποπληθυσμό" του πλανήτη που ήδη ασφυκτιά από την διαρκώς αυξανόμενη ανθρώπινη παρουσία!

pyles.tv
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_782.html

ΤΥΧΑΙΟ ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ..!!!‏

Όλα είναι ένα παιχνίδι που στόχο έχει μέσα από τις πτωχεύσεις όλων των λαών  (αν είναι ποτέ δυνατόν) να φέρει την παγκοσμιοποίηση και να την παρουσιάσει ως  την μόνη λύση που δήθεν θα απαλλάξει τους λαούς από τα χρέη.
 Δεν είναι θέμα χρέους  χρήματα έχουν, στόχος τους είναι η απόλυτη εξουσία επί της ανθρώπινης ύπαρξης. Πρόκειται για ένα κλαμπ ανωμάλων μισάνθρωπων που λόγο της εξουσίας που τους δίνει το άπειρο χρήμα που κατέχουν και σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις μαριονέτες που έχουν επιβάλει σχεδόν παντού ,  να παίξουν όπως φαντάζονται στο αρρωστημένο τους μυαλό τον ρόλο του θεού επί της γης. Σίγουρο είναι ότι τα σχέδια τους θα αποτύχουν , όπως το ίδιο σίγουρο είναι ότι οι λαοί θα υποφέρουν για μερικά χρόνια μέχρι να καταφέρουν στο τέλος να τους ανατρέψουν.  
 Έχουν συστήσει μια διεθνή εγκληματική οργάνωση και στο τέλος όταν οι λαοί τους ανατρέψουν  αυτή η κατηγορία θα τους αποδοθεί.



....Ολη η Ελλάδα χρωστάει. Το ίδιο και η υπόλοιπη ανθρωπότητα. 40 τρισεκατομμύρια χρωστάει η ανθρωπότητα αλλά σε κανένα ΜΜΕ δεν τίθεται το ερώτημα "Σε ποιούς χρωστάμε, ποιοί μας δανείζουν" αλλά και "απο ποιόν και πως φορολογούνται;".
Αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα δεν τίθενται απο κανέναν γιατί οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες έχουν καταφέρει να ελέγχουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.
Ένας κατάλογος απο τους κορυφαίους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα παγκόσμια έχει διαρρέυσει πριν απο χρόνια:

1. Rothschilds of London ·

2. Lazar Brothers of Paris
3. Israel Moses Seif of Italy
4. Warburg Bros of Hamburg
5. Lehman Brothers of New York

6. Kuhn Loeb of New York
7. Chase Manhattan of New York
8. Goldman Sachs of New York 

Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής.

Όλοι αυτοί οι τραπεζίτες είναι εκτός φορολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η περιούσια τους και οι δανεισμοί που κάνουν δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα ΑΕΠ, τα βάζουν και τα βγάζουν απο όποια χώρα θέλουν χωρίς να να τους ελέγχει κανείς. Για αυτούς δεν υπάρχει "πόθεν έσχες", το που βρήκαν δηλαδή τα χρήματα και αγοράζουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Αν κάποιος απο εμάς κάνει αγορά έχει "ποθεν έσχες". Για αυτούς που δανείζουν σε χώρες δεν υπάρχει.

Η περιουσία των Ρόθτσιλντ υπολογιζόταν κατα το 1800 στο μισό πλούτο της Γης ενώ σήμερα στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια περίπου, περισσότερο δηλαδή απο το μισό πλούτο της Γης.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Νίκο Σταύρου τα έθνη-κράτη έχουν μετατραπεί σε αστυφύλακες των τραπεζιτών. "Η Ελλάδα δεν χρωστάει ούτε πεντάρα σε έθνη κράτη. Χρωστάει σε τραπεζίτες.." δήλωσε ο καθηγητής και έχει απόλυτο δίκιο. Ουδέποτε η Ελλάδα μετα την Επανάσταση του 1821 δεν χρωστούσε σε κράτη. Χρωστούσε κυρίως στους Ρόθτσιλντ. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας για τα δάνεια της Επανάστασης του 1821.
Ολες αυτές τις πληροφορίες οι Ρόθτσιλντ και οι υπόλοιποι τραπεζίτες τις κρύβουν απο το ευρύ κοινό μέσω του ελέγχουν των ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητη Σταύρου.............


 


 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ


http://antipliroforisi.blogspot.com/
 
http://www.katohika.gr/2011/12/blog-post_7452.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters