Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης και η ολοκληρωτική απώλεια της εθνικής κυριαρχίας

Η προ ημερών ομιλία του Γιούνκερ στο ευρωκοινοβούλιο σκιαγράφησε σαφέστατα πλέον το οικονομικό και πολιτικό πλαίσιο με το οποίο η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) σχεδιάζει να λειτουργούν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο προσεχές μέλλον, καταδεικνύοντας την πρόθεση των ελίτ και για την τυπική πλέον απώλεια εθνικής κυριαρχίας στις χώρες του οικονομικού μπλοκ της ΕΕ.
Έτσι ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ ουσιαστικά περιέγραψε μια νέα δομή της ΕΕ, βάσει της οποίας θα είναι η πεμπτουσία της παγκοσμιοποίησης – οι 4 «ελευθερίες».

Eurobank σε δανειολήπτη: Πουλάμε το δάνειο σου σε ξένο fund!

Τα δάνεια αλλάζουν χέρια μαζικά και η διαχείρισή τους περνά σε fund και εταιρείες απέναντι στις οποίες θα είναι πλέον υπόλογοι οι δανειολήπτες. Κατά τ’ άλλα, η κυβέρνηση θα προστάτευε τους δανειολήπτες, που αδυνατούν να πληρώσουν εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζει, με τις περικοπές μισθών και συντάξεων και τη φοροληστεία. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μετώπου Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ).

Έλληνας Εφηύρε Συσκευή του Αιώνα που Αλλάζει τα Πάντα… (video)

Μια συσκευή που θα παρέχει ανεξάντλητη ενέργεια με μηδαμινό κόστος είναι το ενεργειακό όνειρο του πλανήτη.

Η μετεξέλιξη του «Υπερίωνα»: Από την πειραματική του διάταξη, αριστερά, στο μοντέλο της αναμενόμενης γεννήτριας 45KW με 9 αντιδραστήρες.

«Αγοράζοντας με 5.500 ευρώ ένα κουτί μισού κυβικού μέτρου των 45 KW θα ξεχάσετε για πάντα το κόστος ενέργειας του σπιτιού σας.»
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters