Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Εργασιακός Μεσαίωνας με νόμο Βρούτση! Δούλοι και όχι εργαζόμενοι πια οι Έλληνες


- Εξαήμερο αντί πενθήμερο, ελαστικά ωράρια, μικροί μισθοί 

- Δεδουλευμένα πληρώνονται με 3 μήνες καθυστέρηση με ...νόμο 

- Το υπουργείο Εργασίας ανήμπορο παρακολουθεί και υπογράφει 

- Ο ιδιωτικός τομέας στον Μεσαίωνα.........

Εργασιακός Μεσαίωνας έρχεται στον ιδιωτικό τομέα μέσω των επιχειρησιακών συμβάσεων που υπογράφονται μαζικά εν μέσω ύφεσης, καθώς στις περίπου 370 συμβάσεις που έχουν συνολικά υπογραφεί από τις αρχές του έτους, φέρνουν νέο καθεστώς στους όρους αμοιβής και εργασίας, για δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους.

Η εξαήμερη απασχόληση, τα ελαστικά ωράρια είτε συλλογικά είτε με ατομική συμφωνία, η εργασία με «βάρδιες» τριών ή τεσσάρων ημερών σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κρίση, η «εξαφάνιση» επιδομάτων και έξτρα παροχών τις οποίες προέβλεπαν οι κλαδικές συμβάσεις και οι μειώσεις μισθών έως τα επίπεδα του εκάστοτε νομοθετημένου μισθού ή ημερομισθίου, κυριαρχούσαν μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη, στις περισσότερες από τις 368 επιχειρησιακές συμβάσεις που συνολικά έχουν υπογραφεί και κατατεθεί στο υπουργείο Εργασίας από τις αρχές του 2013.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει η Ημερησία, στις 3 Νοεμβρίου υπεγράφη η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση σε εταιρεία security, η οποία νομιμοποιεί την καθυστέρηση μέχρι 3 μήνες στην καταβολή των μισθών των εργαζόμενων. «Η καταβολή των αποδοχών του προσωπικού θα λαμβάνει χώρα εντός 90 ημερών από τη λήξη του μήνα εντός του οποίου παρασχέθηκε η εργασία, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των εργαζομένων είτε μετρητοίς είτε συνδυαστικά και με τους δύο τρόπους», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Εργασίας υπολογίζει πως τουλάχιστον 700.000 εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες με αποτέλεσμα αρκετοί να καταφεύγουν στο μέτρο της επίσχεσης εργασίας προκειμένου να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους.

Αναλυτικά οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις:
  • Μείωση έως και 20% στους μισθούς και άμεση σύνδεση των αμοιβών των εργαζομένων με τα εκάστοτε νομοθετημένα κατώτατα όρια. Σε αρκετές συμβάσεις προβλέπεται ακόμη και ο συμψηφισμός με τα επιδόματα Χριστουγέννων και Πάσχα των διαφορών σε σχέση με όσα καταβάλλονται πριν από τις μειώσεις (απώλειες έως και 40%).
  • Εξαήμερη απασχόληση 40 ώρες την εβδομάδα για όσους ίσχυε το πενθήμερο και το δικαίωμα των επιχειρήσεων να καταρτίζουν ατομικές συμφωνίες με κάθε εργαζόμενο χωριστά για εργασία επί 5 ημέρες την εβδομάδα, με πλήρη ή μερική απασχόληση ή και με διακεκομμένο ωράριο.
  • Ελαστικά ωράρια εργασίας τα οποία καθορίζονται από την εταιρεία, ανάλογα με τις συνθήκες και το φόρτο εργασίας, με αποτέλεσμα να προβλέπεται σε χρονικό διάστημα 6 μηνών η 10ήμερη ημερήσια εργασία και στη συνέχεια θα χορηγηθούν οι ημέρες ανάπαυσης οι οποίες θα αντιστοιχούν στις πρόσθετες ώρες που έχουν εργαστεί.
  • Εργασία εκ περιτροπής για 4 ημέρες την εβδομάδα με αντίστοιχη περικοπή μισθού ως μέτρο για την αποτροπή απολύσεων.
  • Διατήρηση μόνο των επιδομάτων που προβλέπουν η γενική νομοθεσία και η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Ilialive
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4404.html

Οι 2 Επιστολές του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη περιέρχονται στο ελληνικό κράτος



Δυο ιστορικές επιστολές του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, οι οποίες επρόκειτο να δημοπρατηθούν σήμερα από τον οίκο Πέτρου Βέργου, περιέρχονται στο ελληνικό κράτος, με πρωτοβουλία του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου....

Οι σχετικές διαπραγματεύσεις έγιναν το τελευταίο 24ωρο με τους κατόχους και δικαιούχους των δύο ντοκουμέντων της νεότερης Ιστορίας μας και η συμφωνία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί. Οι δυο επιστολές αποκτήθηκαν αντί του ποσού των 4000 ευρώ η καθεμιά.
Η πρώτη επιστολή γράφτηκε το 1822, απευθύνεται προς τον Δημητράκη Πλαπούτα και αποδεικνύει, ότι η φράση «φωτιά και τσεκούρι», που έγινε γνωστή από άλλη επιστολή που έγραψε ο Κολοκοτρώνης το 1826, στην πραγματικότητα πρωτογράφτηκε τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Εδώ ο Κολοκοτρώνης την επικαλείται στην προσπάθειά του να συνεγείρει τον κόσμο να βοηθήσει στην πολιορκία της Πάτρας.
Η δεύτερη επιστολή απευθύνεται προς τους Δημητράκη Πλαπούτα, Γεώργιο Δημητρακόπουλο και Νικόλαο Μπούκουρα, με ημερομηνία 17 Νοεμβρίου 1822 και περιλαμβάνει οδηγίες του Κολοκοτρώνη για τις μελλοντικές κινήσεις τους.


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/11/2_21.html

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ Α.Π.: "Δεν παραγράφηκαν τα εγκλήματα του Γ.Παπακωνσταντίνου" - Κάθεται στο εδώλιο

Δεν παραγράφηκαν τα αδικήματα του Γ.Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο και ζητά την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος κατέθεσε την εισήγησή του στο Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου με την οποία στην ουσία προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ειδικότερα, ο κ. Κανελλόπουλος κρίνοντας ότι η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Παπακωνσταντίνου για τα αδικήματα της νοθεύσης εγγράφου, της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος είναι νόμιμη και δεν έχει παρέλθει η αποσβεστική προθεσμία που δίνει το δικαίωμα στη Βουλή για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου υποστηρίζει ότι εν όψει του ότι η Βουλή που προήλθε από τις εκλογές της 6ης Μαϊου του 2012 (δηλαδή της ΙΔ περιόδου) ουδόλως λειτούργησε και επομένως αντικειμενικώς ήταν αδύνατον να ασκήσει την αρμοδιότητά της. Δηλαδή να επιληφθεί της περίπτωσης του τέως υπουργού Οικονομικών να συγκροτήσει την προς τούτο κοινοβουλευτική επιτροπή και εν συνεχεία η Ολομέλεια της Βουλής να ασκήσει εναντίον του την ποινική δίωξη.

Σε άλλο σημείο της εξασέλιδης εισήγησής του, ο κ. Κανελλόπουλος αιτιολογώντας την μη ύπαρξη παραγραφής υποστηρίζει ότι η Βουλή της μιας ημέρας διήρκεσε τόσο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο ήταν «φυσικώς» και «λογικώς αδύνατον να συνέλθει σε δύο τακτικές συνόδους κάθε μία από τις οποίες δεν μπορούσε να ήταν συντομότερη από πέντε μήνες». Ετσι, η σύντομη αποσβεστική προθεσμία εκτείνεται μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της μεθεπόμενης περιοδου (δηλαδή της σημερινής Βουλής).


 
http://www.hellas-now.com/2013/11/blog-post_2443.html

Kατατέθηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.. μετατρέπει τους Έλληνες σε φιλοξενούμενους στην ίδια τους τη χώρα

Κατατέθηκε στη Βουλή το εθνοκτόνο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων την αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων που συνδέονται με .... "ρατσιστικές ενέργειες" από έναν έως έξι μήνες και βαριά διοικητικά πρόστιμα που φθάνουν τα 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η επιβολή χρηματικής ποινής από 5.000 έως 20.000 ευρώ και φυλάκιση τριών μηνών....σε όποιον προκαλεί, διεγείρει ή εκτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες βίας ή μίσους κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται βάσει συγκεκριμένων φυλετικών, γενετικών και άλλων χαρακτηριστικών τους ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτούς, με τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή απειλείται η ζωή, η ελευθερία ή η σωματική ακεραιότητα τους.

Σε περίπτωση που οι αξιόποινες πράξεις τελέστηκαν προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων (πχ πολιτικά κόμματα) ή από νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπό τους, ο υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να επιβάλει, με απόφασή του (σωρευτικά ή διαζευκτικά):

α) Διοικητικό πρόστιμο από 10.000 έως 100.000 ευρώ,
β) Αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, διαφημίσεις προμήθειες κ.ά. για διάστημα από έναν έως έξι μήνες. Αν οι αξιόποινες αυτές πράξεις έχουν τελεστεί σε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή, οι κυρώσεις επιβάλλονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Οι αξιόποινες αυτές πράξεις κατά των διακρίσεων, καθώς και τα εγκλήματα που τελούνται συνεπεία αυτών, διώκονται αυτεπάγγελτα, ενώ όποιος θίγεται (παθών) κατά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, αλλά και ως πολιτικός ενάγων απαλλάσσεται του σχετικού παραβόλου.
Εισερχόμαστε έτσι σε μια προσπάθεια φίμωσης των πολιτικών κομμάτων εθνικού προσανατολισμού, αλλά και δημάρχων, βουλευτών, υπουργών με πατριωτική προδιάθεση, οι οποίοι ουσιαστικά δεν θα μπορούν πλέον να αναφέρονται σε ζητήματα όπως η λαθρομετανάστευση, εγκλήματα αλλοδαπών, υπεράσπιση εθνικών ιδεωδών, και της ορθοδοξίας ως βασικής θρησκευτικής συνιστώσας του ελληνικού Έθνους.
 
http://www.hellas-now.com/2013/11/k_21.html

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ

http://farm4.static.flickr.com/3537/3382974414_01f8167888.jpg
Ο άνθρωπος από την φύση του είναι μια οντότητα που του αρέσει να ερευνά τα πάντα και μέσα από την έρευνα να εξελίσσεται διαρκώς και αενάως προς την τελειοποίηση του. Διακατέχεται από μια εσωτερική επιθυμία αναζήτησης, επί παντός επιστητού, που τον κρατά διαρκώς σε μία εγρήγορση, στο ταξίδι του προς την Ιθάκη. Το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να έχουμε σαν άνθρωποι, ώστε να συλλέξουμε τις σωστές πληροφορίες από το «περιβάλλον» μας, που θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξη μας, είναι ηΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Γιαυτό τον λόγο θα κατατάξω την παρατήρηση σαν ένα είδος «ανώτερης αίσθησης», διότι τα δεδομένα που συγκεντρώνονται από τις πέντε αισθήσεις μας (και όχι μόνο), οδηγούνται στην «νοητική σφαίρα» της παρατήρησης, όπου γίνεται η επεξεργασία τους και καταλήγουμε σε ένα απαύγασμα συμπερασμάτων, ικανό να μας οδηγήσει σε νέες ατραπούς. Φιλοσοφικά και πνευματικά, η έννοια της παρατήρησης δεν χει καμία σχέση με την έννοια της «όρασης», διότι η λέξη παρατήρηση σημαίνει ότι ορώ (τηρώ) παρά του σημείου, δηλαδή βρίσκομαι εκτός του σημείου – γεγονότος που παρατηρώ, άρα δεν συμμετέχω στο γεγονός που παρατηρώ, ούτε με αγγίξει συναισθηματικά, είμαι ατάραχος, άλυπος, αμέτοχος, είμαι αληθινός παρατηρητής (ΥΠΑΡΧΩ). Αυτή είναι και η σημαντικότερη διάφορα της έννοιας «παρατηρώ» από την έννοια «κοιτάω» ή «βλέπω». Όσο πιο «καθαρή» είναι η παρατήρηση (χωρίς να αναμειγνύονται συναισθήματα και σκέψεις) τόσο μεγαλύτερο μέρος από την αλήθεια γίνεται ορατό. Ο (νοητικός) παρατηρητής γνωρίζει σε βάθος, ξέρει τι ¨πλησιάζει¨, ενώ αυτός που απλά βλέπει – κοιτάει με τα υλικά του μάτια, δεν μπορεί να αντιληφθεί τίποτα.

Στην εποχή που ζούμε, υπάρχουν πολλοί «μηχανισμοί» που μας αποσπούν την προσοχή ώστε να μην διακρίνουνε το αυτονόητο, να μην γίνουμε ποτέ παρατηρητές των γεγονότων που έρχονται, μας θέλουν άβουλα όντα για να κοιτάμε τις επιφανειακές μαριονέτες που κινούνται έντεχνα στο θέατρο που παραλόγου που βιώνουμε καθημερινά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι «αρχή πάσης σοφίας εστί η παρατήρησις», άρα ας γίνουμε για λίγο παρατηρητές της καθημερινότητας μας τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό και σίγουρα θα παρατηρήσουμε τρομερά πράγματα να έρχονται από το μέλλον και να μας πλησιάσουν στο παρόν. Αν βρεθούμε στην ζούγκλα και δεν ξέρουμε προς τα που να πάμε, τότε αυτο που θα κάνουμε είναι να ανέβουμε σε ένα μια ψηλή κορυφή για να γίνουμε «παρατηρητές» του τοπίου. Έτσι και τώρα θα πρέπει να βγούμε από τον γκρίζο (ψεύτικο) γραμμικό χρόνο και να ανέβουμε «ψηλότερα», για να μπορέσουμε να παρατηρήσουμε το πρόσφατο παρελθόν της εξέλιξης του ανθρώπου, το παρόν, και στο τέλος να διακρίνουμε που καταλήγει ο δρόμος του πολιτισμού που έχουμε (?)χαράξει.

Ας σταθούμε λοιπόν στην «κορυφή» και ας γυρίσουμε πίσω στον χρόνο, στην δεκαετία του 1950. Εκείνη την περίοδο ο άνθρωπος δεν είχε τη ανάγκη του σούπερ μάρκετ, του φαρμακείου, του ρεύματος, της τράπεζας και ήταν σχεδόν αυτόνομος σε όλους τους τομείς. Η αυτονομία του ανθρώπου εκείνη την περίοδο ήταν σοβαρό εμπόδιο για το σύστημα και την ολοκλήρωση του «μεγάλου σχεδίου» που αποσκοπούσε στον απόλυτο έλεγχο των μαζών. Έτσι έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο της «μεγάλης συγκομιδής», και πλασάροντας όμορφα επιχειρήματα - δολώματα ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν τον κόσμο στις μητροπόλεις. Τότε ο κόσμος «τσίμπησε», εγκατέλειψε την αυτονομία του για ένα καλύτερο μέλλον (!!??) και άρχισε σε όλη την υφήλιο να εγκαταλείπει μαζικά την επαρχία και την ύπαιθρο, για να κατοικήσει στις μεγαλουπόλεις. Το νέο (σαθρό) μέλλον «υποσχόταν», καλυτέρευση και ασφάλεια στην ζωή των ανθρώπων μέσα από το πεντάπτυχο εκπαίδευση, υγειά, διατροφή, εργασία, τεχνολογία.

Όλοι θα είχαν ένα λαμπρό ένα μέλλον για να σπουδάσουν οι ίδιοι και τα παιδία τους.

Άμεση ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα.

Πρόσβαση σε όλα τα είδη των τροφίμων χωρίς πλέον αγροτικό κόπο.

Εργασία για όλους σε μεγάλες πολυεθνικές και εργοστάσια.

Παροχή τεχνολογίας για μια πιο άνετη ζωή, αμάξι, τηλεόραση, ψυγείο κτλ.

Από την δεκαετία του 1950 έως και σήμερα σε αυτούς του πέντε τομείς η ανθρωπότητα έχει κάνει τρομερά εξελικτικά άλματα, με τέτοια εκθετική πρόοδο, όση δεν έχει κάνει τα υπόλοιπα χιλιάδες χρόνια της ύπαρξης της. Θα έλεγε κανείς «συνομοσιολόγος» ότι κάποιοι μας δίνουν τεχνολογία στο χέρι, διότι φαντάζει αδύνατον να είναι ομαλή αυτή η εξέλιξη. Κύλησε που νερό στα αυλάκι και πέρασαν σχεδόν δυο γενιές, ¨βουτηγμένες¨ σε αυτήν την αλόγιστη υπερ-τεχνολογική ανάπτυξη, που ξεκίνησε από τις πλακέτες πυριτίου, την δίοδο και το τρανζίστορ και φτάσαμε στο I phone 5 και στην αναζήτηση του σωματιδίου του θεού (ασχέτως αν το αναζητούμε για λογαριασμών ¨άλλων¨).

Αν θα κάνουμε ένα δυσδιάστατο σχεδιάγραμμα με δεδομένα την διάρκεια ζωής του ανθρώπου, την πρόσβαση στααγαθά τρόφιμα, την πρόσβαση στη τεχνολογία, στην ιατρική περίθαλψη, σε συνάρτηση με τον χρόνο (τελευταίες δεκαετίες) τότε θα βλέπαμε ότι επικρατεί μια διαρκής τάση ανόδου στις ¨τιμές¨ των τεσσάρων δεδομένων, και συγκεκριμένα η άνοδος τους μετά την δεκαετία του 1990 είναι σχεδόν κατακόρυφη. Άρα σύμφωνα με την ¨θεωρία¨ της καθημερινότητα μας, πρέπει να έχουμε:

1) Αύξηση της διάρκειας του Μ.Ο. της ανθρώπινης ζωής καθώς και του βιοτικού του επιπέδου.

2) Άμεση πρόσβαση σε όλα τα είδη τα τροφίμων και υλικών Αγάθων ανά πάσα στιγμή.

3) Αναβαθμιστεί τρομερά στον τομέα της τεχνολογίας-επιστήμων σε σημείο που η ζωή μας είναι πολύ πιο άνετη με την βοήθεια της τεχνολογίας, έχουμε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εμάς.

4) Μείωση ασθενειών & νόσων και πρόσβαση σε όλα τα φάρμακα και θεραπείες.


Ήδη ενώ διαβάζουμε αυτές τις γραμμές θα έπρεπε (λογικά) ... «να ζούμε ευτυχισμένοι, μακριά από προβλήματα, έχοντας καθημερινά πολύ χρόνο για να αφιερώσουμε στον εαυτό μας».

Ας κάνουμε λοιπόν άλλο ένα γράφημα με άλλα τέσσερα δεδομένα, τιςψυχολογικές παθήσεις, τον καρκίνο & ανίατες ασθένειες, το άγχος & στρες, την βία & εγκληματικότητα, σε συνάρτηση με το ίδιο χρονικό διάστημα. Λογικά θα έπρεπε να μας βγάλει τα δεδομένα αυτά με μηδενικές τιμές ή με τάση να μηδενίσουν. Δηλαδή θα έπρεπε να μην υπάρχει τίποτα από όλα αυτά στην ζωή μας πλέον, με βάση την εξέλιξη του πολιτισμού μας!

Για να δούμε όμως είναι έτσι ?

Όπα, κάτι δεν παει καλά... η καθημερινότητα μας είναι χαλιά, δεν είναι ζωή αυτή που κάνουμε και το αποδεικνύουμε ακόμη και με μαθηματικά.

Άρα (α)δέλφια κάτι χάσαμε την ώρα της παρατήρησης, κάτι δεν παει καλά, πως είναι δυνατόν να «ανεβαίνουν» όλα τα θετικά χαρακτηριστικά της καθημερινότητας μας και εμείς αντί να είμαστε κάθε μέρα όλο και πιο ευτυχισμένοι, να βουλιάζουμε ολοένα στον βούρκο της ανυπαρξίας ?!

Πρέπει να «παρατηρήσουμε» τι συμβαίνει, να δούμε που χάθηκε το νόημα της παρατήρησης και επιτρέψαμε σε τόσο λανθασμένες πληροφορίες να γίνουν οι στυλοβάτες της ¨εξέλιξης¨ μας και καθοδηγήσουν το μέλλον μας. Συνεπώς, τα τόσα ¨καλά¨ που μας έδωσε το σύστημα, όχι μόνο δεν βοήθησαν να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης και το βιοτικό μας επίπεδο, αλλά μας κατακρήμνισε σε ένα βάραθρο τόσο βαθύ, που είναι τρομερά δύσκολο να υπάρξει επιστροφή.

Μας κορόιδεψαν...

Μας έδωσαν «τεχνολογική ταχύτητα» για να γίνονται όλα πιο γρήγορα και αντί για βελτιωθούν ο συνθήκες της ζωής μας και να έχουμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας, ο χρόνος σήμερα δεν μας φτάνει ούτε για να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες.

Μας έδωσαν όλα τα αγαθά της φύσης έτοιμα σε συσκευασίες, αλλά ξεχάσαμε να καλλιεργούμε την γη και να σκυταλοδρομούμε τους θησαυρούς της (σπόρους) από γενεά σε γενεά.

Μας έδωσαν φάρμακα και θεραπείες για μερικές ασθένειες, αλλά μας δημιούργησαν άλλες ασθένειες πιο θανατηφόρες.

Μας ¨έκλεψαν¨ τα βότανα του Ιπποκράτη και μας τα αντικατέστησαν με εμβόλια, ψεκάσματα και χημικά.

Μας πήραν την ξεγνοιασιά που είχαμε στην ύπαιθρο και μας έδωσαν άγχος και στρες.

Μας έβαλαν να πουλήσουμε το βίο μας και την γη μας για να πάρουμε χρωματιστά χαρτιά δίχως αντίκρισμα.

Και τώρα.... δεν έχουμε γη, άρα ούτε ¨δικά μας¨ τρόφιμα, ενώ το νερό είναι δικό τους. Τα χρήματα (που είναι δικά μας ?) είναι εικονικά πέρα για πέρα.

ΕΚΕΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ¨ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ¨ ΚΑΙ ΔΕΝ ¨ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΜΕ¨.

Είδατε όλοι το πρόσφατο παρελθόν μας και βιώνουμε το αυτονόητο παρόν μας, ας παρατηρήσουμε τώρα λίγο στο εγγύς μέλλον και ας επεκτείνουμε τις γραμμές των γραφημάτων λίγο ακόμη, κατά ελάχιστα έτη (ίσως και μήνες) και θα δούμε τι είναι αυτο που περιμένουμε να συμβεί στον πολιτισμό μας. Αυτοί που μας ελέγχουν μας οδήγησαν (κυρίως) εδώ και δεκαετίες σε έναν δρόμο που οδηγεί σε γκρεμό και μόνο όσοι έχουν ανέβει στην «κορυφή» μπορούν να παρατηρήσουν το χάσμα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά μας. Ένα χάσμα που εκδηλώνεται ήδη μέσα από βίαιες κοινωνικές αναταραχές, πόλεμους, γεωφυσικά φαινόμενα, με κατάληξη την οριστική οικονομική και πολιτική κατάρρευση των πάντων. Με λίγα λόγια έρχεται χάος, ( στην Ελλάδα πιο σύντομα- μήνες) διότι αυτο ήταν το σύνθημα στα πρωτόκολλα των σκοτεινών στοών της Γης ...«Από χάος τάξη».Τώρα έρχεται το χάος και μετά οι ίδιοι θα επαναφέρουν την τάξη με (δήθεν) ¨αντάλλαγμα¨ τον απόλυτο έλεγχο.

Ο σκοπός του κειμένου δεν είναι να τρομοκρατήσει κανέναν, ούτε να διασπείρει πανικό, αλλά για να αλλάξει τρόπο σκέψης στους αναγνώστες και να τους κάνει πιο παρατηρητικούς σε όλα όσα έρχονται σύντομα.

Δεν θα υπάρξει ανάκαμψη πουθενά στην Γη, σε κανέναν τομέα γιατί πολύ απλά στα περισσότερα που βασιστήκαμε να επενδύσουμε σαν άνθρωποι ήταν ένα ελεγχόμενο ψέμα. Πλανάται οικτρά οποίος νομίσει ότι όλα είναι αποτέλεσμα μιας γενικευμένης κρίσης που σύντομα θα βελτιωθούν οι συνθήκες προς το καλύτερο. ΔΕΝ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ απλά θα συνεχίσουν να επιδίνονται μέχρι να φτάσουμε στην κρίσιμη καμπή της αλληλουχίας των γεγονότων. Διαβαίνοντας το όριο αυτής της καμπής, οι γραμμές των γραφημάτων θα ανέβουν κατακόρυφα σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα που σημαίνει πρακτικά... ΧΑΟΣ εντός ορισμένου σύντομου χρονικού διαστήματος (απόλυτη επιτάχυνση γεγονότων). Μιλάμε για γεγονότα ντόμινο που δε να προλαβαίνουμε να τα αφομοιώσουμε από την επιτάχυνση που θα έχει πάρει η κατρακύλα μας (σε παγκόσμιο επίπεδο).

Ένας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ αυτή την στιγμή άνετα θα μπορούσε να παρατηρήσει....

Την κεφαλή της παγκόσμιας οικονομικής πυραμίδας να καταρρέει (ΗΠΑ)
Την ακολουθία της άμεσης κατάρρευσης της ΚΙΝΑΣ
Την αποδόμηση του ευρώ από τις νότιες ευρωπαίκες χώρες

Επίσης ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ

Την συγκέντρωση των στρατευμάτων τους σε διάφορες περιοχές του πλανήτη για την επίλυση των δήθεν προβλημάτων τους, με κατοχή οπλών υπερ-προηγμένης τεχνολογίας.

Οι οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλθ έχουν χρηματοδοτήσει τους πρώτους 2 πόλεμους και το κάνουν ήδη τώρα και για τον τρίτο.

Η Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ελέγχει το 75% της παραγωγής σιτηρών, σόγιας και ρυζιού παγκοσμίως, ενώ οι οικονομικοί τους δολοφόνοι (βλέπε Τζ. Σόρος) αγοράζουν τις πήγες πόσιμου ύδατος και καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Κατασκευάζονται τερατώδη καταφύγια παντού, ενώ απαγορεύουν στους λαούς να αυτονομηθούν από τρόφιμα, καλλιέργειες, νερό και σπόρους.

Δεν θα σας πω περισσότερα, αλλά θα σας συμβουλέψω να ξεφύγετε από τα κομματικά, θρησκευτικά, οικονομικά κτλ δρώμενα για λίγο και να ανεβείτε λίγο ¨ψηλά¨ για να παρατηρήσετε την καταιγίδα που έρχεται. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά ούτε και να ¨χαϊδέψω¨ την ψυχολογία κανενός για να μην τρομάξει. Για να αλλάξουν άρδην και άμεσα οι παρούσες συνθήκες θέλει ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, να επέμβει ταυτόχρονα και συνειδητά στον ορίζοντα των γεγονότων, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.

Ελπίδα υπάρχει ακόμη, έστω και οριακά. Μπορεί να μην μπορούμε να αναστρέψουμε εύκολα το κλίμα, μπορούμε όμως να προστατευτούμε από αυτο. Όταν κάνουμε ένα σοβαρό λάθος, πολλές φορές ευχόμαστε να μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω για να το διορθώσουμε. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε τώρα, να γυρίσουμε πολλές δεκαετίες πίσω, όχι σε νοοτροπία ή χρονικά, αλλά σε τρόπο ζωής. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αυτο, αλλά το σύστημα θα σε γυρίσει ούτως ή άλλως δεκάδες χρόνια πίσω, πολύ σύντομα, δια της βίας και ξαφνικά. Είτε γυρνάς ¨πίσω¨ έχοντας τον έλεγχο της αυτονομίας σου και εξοικειώνοντας την ψυχοσύνθεση σου (όσο προλαβαίνεις) ή σε γυρνάνε από τις πόλεις στα χώρια εντός ενός σαββατοκύριακου και μένεις με άδεια χέρια.

Δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί κανείς από τον σημερινό τρόπο ζωής, αλλά αν το καταφέρει σώθηκε. Άλλωστε ούτε αυτά που έρχονται θα είναι εύκολα. Ο άνθρωπος έχει τρομερή δύναμη και αλίμονο στους δυνάστες του, όταν θα μάθει τι άξια έχει ο ίδιος. Ας φροντίσουμε λοιπόν για τα καθημερινά μας που είναι ήδη αρκετά, ας πάψουμε να αγχωνόμαστε για το μέλλον μας αγνοώντας το παρόν, ας σταματήσουμε να ψυχορραγούμε για τα παιδία μας, έχουν και αυτά την προστασία τους και ας βγάλουμε την μέρα μας όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Ας γίνει σκοπός & στόχος μας η επιστροφή μας στην φύση και για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν ουράνιες αόρατες δυνάμεις που θα μεριμνήσουν.

Μην ξεχνάς πως... «Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα».

ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ....
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ


http://www.hellas-now.com/2013/11/blog-post_7336.html

ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD-ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ...

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ *ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ *!

*Γεωργιος Μεταξάς_*: Η υπόθεση Τσίπρα. βρωμάει από παντού!

*Γράφει ο Πύρινος Λόγιος *
Οταν την περασμένη Πέμπτη, αναρτούσα με πολύ .»φόβο και πάθος» μια – το λιγότερο – περίεργη ανάρτηση που ήρθε στον τοίχο μου στο *facebook*,
*(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Καταγγελία επώνυμη: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο για τους λαθρομετανάστες!)* σχεδόν το.90% του διαδικτύου, έπεσε πάνω μου και πάνω στο ιστολόγιό μας τον ΛΟΓΙΟ ΕΡΜΗ να μας φάνε ζωντανούς, εί δυνατόν! Και το έκανα αυτό για δύο λόγους:
*1)* *Γιατί τέτοιας σοβαρότητας καταγγελίες* δεν μπορεί να περνάνε στο ντούκου, ακόμη και ως απλή ανάρτηση στο δημοφιλές σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, ρίχνοντας απλώς λάσπη χωρίς κάποια απάντηση στο δεύτερο τη τάξει σημαντικό πολιτικό πρόσωπο της παρούσης Βουλής και
*2)* *Για να .αναγκάσω τον ίδιο τον κύριο Τσίπρα*, ως αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να πάρει και επίσημα θέση έναντι όλων αυτών που του προσήπτε τόσο ο Γεώργιος Μεταξάς, όσο και οι άλλοι που αναδημοσίευσαν τη δική του ανάρτηση.
Δεχτήκαμε γι αυτό, εκτός από την «κόσμια» κριτική, και βρισιές ανομολόγητες, απειλές και τόνους λάσπης από όλους τους «ελέυθερους» διαδικτυακούς «συναγωνιστές» μας!
- Ακούσαμε μέχρι και ότι χρηματιστήκαμε από τη Νέα Δημοκρατία για το βγάλουμε και ότι η ανάρτηση μύριζε από μακρυά «γαλάζια» μπόχα!
Μόνο που στο χωριό μου λένε *»Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λές!»* Ετσι, τα ίδια τα καλόπαιδα αυτά που μας βρίζανε δημοσίως και χωρίς καμιά ντροπή (εγώ θεωρώ ότι περισσότερο τους πείραξε το γεγονός ότι έχασαν αυτοί οι ίδιοι την απίστευτη αποκλειστικότητα, παρά οτιδήποτε άλλο) και με την ουρά στα σκέλια, *δημοσιεύουν τώρα τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Μεταξάς στο μπλόγκ «Μαύρος Κρίνος» και ψελλίζουν μερικά «Μα δε ξέραμε τίποτα, μας ήρθε.ξαφνικό, δεν ξέραμε για ποιόν κύριο επρόκειτο, δεν, δεν, δεν,.» *
Και ασφαλώς αναφέρομαι στα ιστολόγια αυτά, τα οποία όχι μόνο αναδημοσίευσαν την ανάρτησή μας ελαφρώς αλλοιωμένη, αλλά τη συνόδεψαν και με άκρως υποτιμητικά σχόλια για το «επίπεδό» μας και τους σκοπούς μας! Και λέω ελαφρώς αλλοιωμένη, διότι πρώτον, *παρέλειψαν να βάλουν τα ερωτήματα* που έθετα στον ίδιο τον κύριο Τσίπρα αμέσως μετά την ανάρτηση, αποστασιοποιούμενος κατα κάποιον τρόπο απο το γεγονός και δεύτερον,* την παρουσίασαν με τέτοιο τρόπο*, ουτως ώστε να μειώσουν και να λοιδωρήσουν «συναγωνιστές» τους! Άλλωστε, το ομολογούν και μόνοι τους!
*Εντάξει κύριοι! Χαλαρώστε*, ο ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ δεν φιλοδόξησε ποτέ να γίνει ένα ιστολόγιο που θα διεκδικούσε .δάφνες έγκαιρης ενημέρωσης!
Ούτε φιλοδόξησε ποτέ να σας.ανταγωνιστεί! Εσείς, τα.λαγωνικά του διαδικτύου έχετε αυτό το προνόμιο που ΔΕΝ έχουμε εμείς, μιας κι εγώ αφ ενός, βρίσκομαι στο εξωτερικό και παλεύω απο δώ μέσα απ’ αυτο το ιστολόγιο *_για την ελευθερία της πατρίδος μου_* ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και αφ΄ετέρου οι συνεργάτες μου είναι απλά παιδιά της βιοπάλης, που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να κυνηγήσουν τη μεγάλη είδηση γιατί είναι αναγκασμένα να κυνηγούν το μεροκάματο!**
Οσο για τα υπόλοιπα ιστολόγια που δημοσίευσαν την ανάρτηση και μας στόλισαν δεόντως και που κατα σύμπτωση,* ήταν ΜΕΣΑ στον κατάλογο που είχε στείλει ο κύριος «Νίκος» στον Ακη Τσοχατζόπουλο τα οποία και θα δημοσίευαν «αναρτήσεις» αποκατάστασης του ίματζ του καταχραστή και εγκληματία πρώην Υπουργού*, ένα έχω να πώ: *_Αργά η γρήγορα, οι μάσκες πέφτουν._*
*Πάμε τώρα στο «δια ταύτα».*
*Ο κύριος Μεταξάς πλέον, μετά τον απίστευτο – και δικαιολογημένα – θόρυβο που δημιούργησε η ανάρτηση αυτή, επέλεξε το μπλόγκ «Μαύρος Κρίνος» (που είναι και φίλα προσκείμενο στη δική του ιδεολογία) για να δώσει και την _πρώτη επίσημη συνέντευξή του, όπου υπεραμύνεται των καταγγελιών που έγραψε στην ανάρτηση που δημοσίευσε ο ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ και αναλύει ένα – ένα τα υψίστης βαρύτητας στοιχεία που διαθέτει εναντίον του κυρίου Τσίπρα, της εταιρείας ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ και των διαπλεκομένων συμφερόντων που κινούνταν γύρω απο αυτήν και του χώρους της αριστεράς (τέλος πάντων).
Εχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς είπε ο κύριος Μεταξάς και ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις του. Οσο για τον κύριο Τσίπρα, τον αξιότιμο Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το καλύτερο θα είναι να …βρεί έναν τρόπο να τα αντικρούσει και να τα ανατρέψει! *
*Εδώ παραθέτω αυτούσια τη *συνέντευξη *του κυρίου Μεταξά που έδωσε στο μπλόγκ http: mavroskrinos.blogspot.com.au
– Συνέλληνα καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου και για την ευγένεια να απαντήσεις στις ερωτήσεις της συντακτικής μας ομάδας. *
- Κάθε άλλο !!! Είναι τιμή και χαρά να συνομιλώ με συναγωνιστές.
Άλλωστε, οι αλήθειες «βγαίνουν» εκεί που δεν ρέει το χρήμα, αλλά το πάθος !!!*
- Πες μας αν θέλεις δυο λόγια για σένα για να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα οι αναγνώστες μας.
* – Για τους περισσότερους είμαι ήδη γνωστός από πολύ παλαιά. Το πλήρες όνομά μου είναι Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξάς. Γεννήθηκα το 1971 στην Νότιο Αφρική, από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσα στην Νέα Σμύρνη και τώρα ζω στη Χαλκίδα. Έχω δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και αγωνίζομαι για την Ελλάδα μας, με όποιο κόστος. Είμαι στον πατριωτικό χώρο εδώ και 27 χρόνια. Για μερικούς μήνες, όντας στην αρχή της εφηβείας, μπήκα στην ΚΝΕ, από την οποία έφυγα τρέχοντας όταν συνειδητοποίησα τι ήταν. *
*Κατόπιν, μπήκα στην ΕΠΕΝ. Όταν η ΕΠΕΝ διαλύθηκε, προσχώρησα στο ΕΝΕΚ. Στην συνέχεια, το 1999 με βρίσκει στο Ελληνικό Μέτωπο του Μάκη Βορίδη. Όταν ο Βορίδης αποφάσισε να ενωθούμε με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, εξέφρασα έντονες διαφωνίες ως ομιλητής στην τελευταία Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Ελληνικού Μετώπου και παρέμεινα ανενεργός. *
*Κατόπιν, πρώην συναγωνιστές με κάλεσαν στο ΛΑΟΣ τρεις φορές, προκειμένου να βοηθήσω στην ανασύνταξη των καταλόγων των μελών (πρώτη), στην οργάνωση της νεολαίας (δεύτερη) και να συμμετέχω στις εκλογές (τρίτη). Το 2009 λοιπόν, ήμουν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στην β’ Αθηνών.*
*Όταν υπεγράφη το Μνημόνιο από το ΛΑΟΣ, παραιτήθηκα, με επεισοδιακό τρόπο, αν και ήμουν μέλος της Επιτροπής Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. Κατόπιν, δημιουργήσαμε την Ελλήνων Πολιτεία, όπου και ανέλαβα την διεύθυνση οργανωτικού. Παραιτήθηκα, όταν διαπίστωσα ότι τα πράγματα εξελίσσονταν με παλαιοκομματικό τρόπο. Έκτοτε, παραμένω στις επάλξεις όντας ανεξάρτητος.*
*Στον Στρατό, υπηρέτησα ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στα Τεθωρακισμένα (Αυλώνα – Πρωτοκκλήσι Έβρου). Έχω τελειώσει την Θεολογική Σχολή Αθηνών. Παράλληλα, εδώ και 23 χρόνια ασχολούμαι με έρευνες που αφορούν την Αρχαία Ελλάδα, τα παραφυσικά φαινόμενα και την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η ομάδα μου, που ιδρύθηκε το 2006 (Hellenic Nemesis) έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τα RFIDs δηλαδή τα βιοτσίπ (2007), τις «χημικές ουρές» (2008) και πολλά άλλα.*
*Είχαμε καταφέρει να βάλουμε «κατασκόπους» στην Digital Solutions Corporation, η θυγατρική της οποίας (Digital Angel Corporation) είχε κατοχυρώσει την πατέντα των RFIDs. Αποκαλύψαμε τον ρόλο της «Satan’s Church» και τα παρακλάδια της στην Ελλάδα, καθώς και τις εταιρείες που την χρηματοδοτούν. Όπως ακόμη τον ρόλο της «Luci’s Trust» (ο εκδοτικός οίκος της Satan’s Church) στους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», τους «Προτεστάντες», τους «Μορμόνους», τους «Σαϊεντολόγους» και αλλού. Αποκαλύψαμε τον ρόλο του Τεκτονισμού, των LIONS και των ROTARY, καθώς και την απάτη του προσκοπισμού. Κάναμε πολλές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να μου «σπάσουν» δύο φορές το αυτοκίνητο, να με απειλήσουν προσωπικά, να με απειλήσουν με την ζωή των παιδιών μου και πολλά άλλα. Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα τον αγώνα.
Μέχρι που πριν λίγα χρόνια «χάσαμε» τον συνεργάτη μας στην Παραγουάη, οπότε και αναγκαστήκαμε να διαλύσουμε επισήμως την ομάδα.*
- Τις τελευταίες ημέρες έφερες στο φως της δημοσιότητας κυρίως μέσω του διαδικτύου κάποια πρώτα συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τις σχέσεις της οικογένειας Τσίπρα και την περιβόητη Ισραηλινή Mossad. Πες μας αν θέλεις κάποια παραπάνω στοιχεία για το θέμα αυτό.
* – Το θέμα Τσίπρα, απ’ όπου και να το πιάσεις «βρωμάει». Όταν πρωτομπήκε ο Τσίπρας στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων, δεν ξέραμε ποιος ήταν. Ανέλαβε στη συνέχεια την ηγεσία του Συνασπισμού από τον Αλαβάνο. Εκείνο που μας κίνησε την περιέργεια, ήταν το πώς γίνεται ένας τόσο νέος άνθρωπος και αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο. Έτσι, αρχίσαμε την έρευνα γενικώς.

Το ένα θέμα, ακολουθούσε το άλλο ώσπου μπήκαν όλα σε μία σειρά, όταν ανακαλύψαμε το σύμπλεγμα Τσίπρα – Βωβού – Λαλιώτη. Εκεί πήραν άλλη τροπή τα πράγματα. Βρήκαμε πρώην υπαλλήλους της «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ» οι οποίοι άρχισαν να μας ξετυλίγουν το «κουβάρι» τις οικογένειας Τσίπρα. Με πολλή έρευνα και κόπο, μαζέψαμε πολλά στοιχεία. Υπερκοστολογημένα τιμολόγια, διασυνδέσεις, έργα και πολλά άλλα. Βρήκαμε τις αποδείξεις για το πώς η οικογένεια Τσίπρα φρόντισε να φύγει ο Εμφιετζόγλου από τον Σκαπανέα, το γιατί έβαλαν τον Λαναρά (που όλως «τυχαίως» είναι συγγενής της οικογένειας Τσίπρα), ανακαλύψαμε την καταγωγή της Οικογένειας Τσίπρα (ή πιο σωστά Cipra = εβραϊκό όνομα).
Από τότε που βγήκε η δημοσίευση, εμφανίστηκαν και άλλοι πρώην υπάλληλοι του Σκαπανέα, αλλά και υπάλληλοι της «Αγνάντι ΟΕ» (του Αλέξη Τσίπρα) που προθυμοποιήθηκαν να μας δώσουν και άλλα στοιχεία για υπερκοστολογημένα τιμολόγια και τις διασυνδέσεις της οικογένειας Τσίπρα. Καθώς επίσης και τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια Τσίπρα μπλόκαρε την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού (*σημειωτέον: είμαι γνωστός ΠΑΟΚτσης, αλλά θεωρώ λίαν επιεικώς απαράδεκτο μία ομάδα να ταλαιπωρείται για να έχει ένα «σπίτι»)*εξ αιτίας του ότι δεν πήραν εκείνοι το έργο.
Μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρώσει υπερκοστολογημένα τιμολόγια ύψους 36 δις ? (συμπεριλαμβανομένων και αυτών σε δραχμές) και συνεχίζουμε. Οι δε διασυνδέσεις της οικογένειας με την Mossad, μας προέκυψαν τυχαία. Άλλο ψάχναμε και αλλού βρεθήκαμε. Ψάχναμε για τις ρίζες της οικογένειας Τσίπρα (όπως θα διαπιστώσετε, δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά) και «πέσαμε» πάνω στον Moshe Dayan (στρατιωτικός και πολιτικός του Ισραήλ) και ένα όνομα που μας προκάλεσε εντύπωση και θελήσαμε να το ερευνήσουμε παραπέρα: David Cipra. Από εκεί ξετυλίχθηκε ένα άλλο «κουβάρι» που είδαμε και πάθαμε να το ξεμπλέξουμε. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη προσπαθούμε, διότι υπάρχει ένα δαιδαλώδες παρασκήνιο και τις περισσότερες φορές, ψάχνουμε κυριολεκτικά στα «τυφλά» ακολουθώντας την διαίσθηση μας. Στη βάση του θέματος τώρα. Το θέμα με την Αφρική, μας προέκυψε όταν ψάχναμε την λειτουργίας της «Σκαπανεύς ΑΤΕ» και τα «υποκαταστήματα της. Είχαμε την πληροφορία από πρώην υπάλληλο της εταιρείας και επικεντρωθήκαμε σε τρία μέρη: την Νότιο Αφρική, το Ζαΐρ και το Λεσότο. Στο Λεσότο, «χτυπήσαμε» φλέβα. Από εκεί μάθαμε πάρα πολλά και πήραμε ικανοποιητικά στοιχεία.
- Μετά την εμφάνιση της ανάρτησης σου δεκάδες ιστολόγια έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν αυτά τα στοιχεία. Ποιες ήταν οι ευρύτερες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και ποια τα σχόλια των συμπατριωτών μας; – Για να λέμε την αλήθεια, αυτές οι αποκαλύψεις ήταν κάτι σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο πολιτικό σκηνικό. Αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια είδηση, δεν γίνεται να αφομοιωθεί εύκολα. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν υπάρχουν τα στοιχεία. Θα πω απλά, πως εάν δεν υπήρχαν, δεν θα προκαλούσα την οικογένεια Τσίπρα να προβεί σε μήνυση. Το σίγουρο είναι ένα: εάν προβεί σε μήνυση, μπορεί να δικαιωθεί από το δικαστήριο (μην ξεχνάμε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή μεν, αλλά πάντα θα βρεθεί κάποιος να της δείξει το δρόμο .) αλλά δεν θα δικαιωθεί από τον κόσμο. Γιατί τα στοιχεία είναι τέτοια που πραγματικά τρομάζουν.Στον ευρύτερο χώρο, ανακαλύψαμε πλέον πως ο Στέφανος Χίος ανέλαβε ανεπίσημα το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου, κάνοντας μία ατυχή στηλίτευση . Επίσης, κάποιες σελίδες και κάποια blogs που τα θεωρούσαμε « πατριωτικά » υπερασπίστηκαν με μανία τον Αλέξη Τσίπρα. * *Υπήρχαν όμως και σελίδες, όπως η zougla.gr που ναι μεν αναδημοσίευσαν το θέμα, αλλά κράτησαν μία ουδέτερη στάση και αυτό είναι προς τιμήν τους. Ωστόσο, ανακατεύτηκαν τα ονόματα των φίλων μου Γεωργίου Λ$#$% και Άντζελας Γ$#$%$%, οι οποίοι απλώς έκαναν αναδημοσίευση του κειμένου και τίποτα περισσότερο. Θα παρακαλούσα μέσω της σελίδας σας να φύγουν τα παραπάνω ονόματα, διότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι με το όλο θέμα και μπορεί να βρουν κανένα μπελά χωρίς λόγο. Οι συμπατριώτες μας σχολίασαν ποικιλοτρόπως την δημοσίευση, όπως ήταν αναμενόμενο. Ωστόσο, ο ΓΝΗΣΙΟΣ πατριωτικός χώρος και ειδικά εκείνοι που με γνωρίζουν, κατάλαβαν την σημασία και την σημαντικότητα των αποκαλύψεων. Οι πολλοί, αμφισβήτησαν (και λογικό ήταν αφού δεν ξέρουν τι στοιχεία έχω) και οι «αριστεροί» απλώς διακωμώδησαν. Λυπούμαι μόνο που στην πορεία θα τους απογοητεύσω έτι περισσότερο.
- Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση από τα γραφεία της Κουμουνδούρου για τις αποκαλύψεις σου ή ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ;
* – Απ’ όσο γνωρίζω όχι επίσημα. Ανεπίσημα όμως, επεκράτησε μία αναταραχή. Ξέρω ότι έβαλαν άτομα να ψάξουν να βρουν τι γνωρίζω και αν τους «παίρνει» να πάνε σε μηνύσεις ή να υποβαθμίσουν το θέμα. Εδώ θα ρωτήσω βέβαια: η σύζυγος του Στέφανου Χίου, έχει παίξει ρόλο σε αυτό;
- Ποια η αντίδραση του Ελληνικού έντυπου τύπου για το θέμα αυτό ;
* – Ομολογώ ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τα έντυπα. Λόγω του ότι δεν έχω χρόνο να το κάνω.*
- Όλες αυτές τις ημέρες σε κάλεσε ή επικοινώνησε έστω κάποιο Εθνικιστικό κόμμα ή κάποια εφημερίδα του λεγόμενου «πατριωτικού χώρου» ώστε να προχωρήσεις σε περισσότερες αποκαλύψεις ; Υπήρξε κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον από πολλούς που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία σε άλλες περιπτώσεις ότι είναι «φανατικοί αντισιωνιστές» ;
* – ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι !!! Φαίνεται πως το θέμα δεν τους αγγίζει. Από την μια η Χρυσή Αυγή έχει πέσει με τα μούτρα (και πολύ ορθώς πράττει και την συγχαίρω) στην ανακούφιση των Ελληνικών οικογενειών, ενώ το ΛΑΟΣ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Προφανώς το να καταρριφθεί ο μύθος που λέγεται Al-exis Cipra, δεν είναι κάτι που τους απασχολεί. Οι υπόλοιποι «πατριώτες» και αντισιωνιστές, έχουν κι αυτοί πέσει με τα μούτρα στο image making της Χρυσής Αυγής. Φυσικά, αυτό δεν τους αφήνει χρόνο και χώρο ν’ ασχοληθούν με το θέμα αυτό.*
- Θα υπάρξει κάποιο βιβλίο στο μέλλον σχετικά με το θέμα ; Αν ναι πότε να το περιμένουμε ; Tι περισσότερο θα υπάρχει μέσα σε αυτό ;
- Ο πολύ καλός μου φίλος και πατριώτης Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ετοιμάζει αυτήν τη στιγμή ένα βιβλίο (το συγγράφει αυτές τις ημέρες) ένα πολύ δυνατό βιβλίο που ρίχνει τις μάσκες σε όλους όσους κυβερνούν αυτόν τον τόπο, με στοιχεία και αποδείξεις. Εκτός από τον Al-exis Cipra, θα υπάρχουν αποκαλύψεις για πολλούς και πολλά. Το βιβλίο αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, οπότε θα έχετε full season διάβασμα.
- Ποια η άποψη σου για το Διεθνή Σιωνισμό και πως πιστεύεις ότι θα πρέπει να καταπολεμηθεί;
- Κατ’ αρχάς, είναι σημαντικό εδώ το να διαχωρίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Δεν είναι όλοι οι εβραίοι στο ίδιο καζάνι. Εκείνοι που ορίζουν τις «τύχες» των κυβερνήσεων, είναι ως επί το πλείστον Ταλμουδιστές και αποτελούν την μειοψηφία. Τύποι σαν τους Rockefeller, Rothschild, Morgan, Soros, Gates και μερικοί ακόμη, είναι εκείνοι που ελέγχουν σχεδόν τα πάντα και διαβρώνουν σχεδόν τα πάντα. * *Για να μπορέσεις να «χτυπήσεις» τον σιωνισμό, πρέπει να τον χτυπήσεις στην Αχίλλειο Πτέρνα του, που όμως είναι και η φαινομενική του ισχύς: το χρήμα !!! Ουσιαστικά, η μάστιγα των κρατών, είναι οι ιδιωτικές τράπεζες με τα αποθεματικά τους, οι οποίες μπορούν να ελέγχουν την κρατική οικονομία. Θα πρέπει να εκλείψουν οι ιδιωτικές τράπεζες και αν όμως εξακολουθήσουν να υπάρχουν, θα πρέπει να μην έχουν αποθεματικό. * *Άλλο ένα αδύνατο σημείο του Διεθνούς Σιωνισμού, είναι ότι έχει ενστερνιστεί την προτεσταντική νοοτροπία (βλ. Τέταρτο Δόγμα) του Adam Smith, βάσει της οποίας ο πλούτος είναι χαρακτηριστικό «ευλογίας Θεού» στον άνθρωπο. Έτσι, αφοσιώνονται στο άτομο και όχι στο σύνολο. Αν αντιστρέψεις αυτόν τον όρο, έχεις καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα. Επίσης, άλλος ένας τρόπος είναι το εθνικό νόμισμα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ όμως από άλλα νομίσματα. Δηλαδή, αν αυτήν τη στιγμή είχε η Ελλάδα τη Δραχμή χωρίς αυτή να εξαρτάται από το δολάριο ή το ευρώ, τότε ο Διεθνής Σιωνισμός δεν θα είχε τη δύναμη να ελέγξει την οικονομία. Ο Διεθνής Σιωνισμός χτυπιέται με το χρήμα, τις τράπεζες και μία ισχυρή κυβέρνηση που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νοιάζεται για το σύνολο που κυβερνάει.
- Πως βλέπεις την ευρύτερη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή της Μέσης ανατολής ;
* – Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή, ορίστηκε εν μια νυκτί το 1967 από τον ΟΗΕ. Είναι μια περιοχή ωστόσο που δεν συγκρούονται τα κράτη, αλλά οι θρησκείες. Η περιοχή αυτή (παλαιότερη Δωρική αποικία), διεκδικείται από εβραίους, ισλαμιστές και χριστιανούς. Τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες που ορίζουν και κυριαρχούν στον κόσμο. Η περιοχή αυτή ωστόσο, εκτός από πετρέλαιο, έχει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: άμεση πρόσβαση στην Μεσόγειο. Όποιος έχει πρόσβαση εκεί, διασφαλίζει και την οικονομική του ευμάρεια. Οι διαμάχες και οι συγκρούσεις δεν θα πάψουν σε καμία περίπτωση. Η κατάσταση θα παραμένει έκρυθμη, διότι αυτό συμφέρει το Ισραήλ. Διατηρώντας εκεί μία αναστάτωση, έχει κάθε λόγο να συγκεντρώνει οπλισμό και χρήματα. Η «Λωρίδα της Γάζας» αποτελούσε και θα αποτελεί χρυσωρυχείο για το Ισραήλ, αφού μαζεύει χρήματα συνέχεια για την προστασία του και όπλα. Βέβαια, απ’ όσο έχω μάθει, στο «παιχνίδι» έχει μπει και η γνωστή αλυσίδα καφέ «Starbucks». Βάσει των πληροφοριών μου, σε κάθε καφέ που παραγγέλνει κάποιος, αγοράζεται και μία σφαίρα για το Ισραήλ. Οπότε προσέχετε που πίνετε καφέ. – Τα τελευταία λόγια δικά σου και θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα στους συναγωνιστές που μας διαβάζουν αλλά και προσωπικά στον . Αλέξη Τσίπρα.
- Δεν έχω πολλά να πω. Οι τυπικότητες που γίνονται κουραστικές, είναι οι πιο σημαντικές. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Ακόμη και ο πατριωτικός χώρος «βρωμάει» στο κεφάλι. Οι Έλληνες έχουμε διασπαστεί σε πολλά κομμάτια, με βάση τις κομματικές πεποιθήσεις. Κόμμα = διάσπαση, διαχωρισμός. ΕΝΑ πράγμα μόνο μπορεί να σώσει τον τόπο: Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Τίποτε άλλο. * *Αφήστε τα κόμματα επί τέλους και ενωθείτε. ΟΛΟΙ αδέλφια είμαστε. Στον ίδιο τόπο πατούμε. Τόσα χρόνια, το μόνο που κατάφεραν σωστά τα κόμματα, είναι να διασπάσουν τον Ελληνισμό και να ενσπείρουν διχόνοια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ!*

*Al-exis Cipra, θα σου πω μόνον ετούτο:* *η μάσκα σου έπεσε και θα πέσει ακόμη περισσότερο σύντομα. Ή αποκάλυψε στον κόσμο που σε εμπιστεύτηκε την αλήθεια και φύγε, ή μείνε και αποδέξου τη μοίρα σου, που δεν θα διαφέρει σε πολύ από αυτήν του Αριδαίου του Τυράννου* . *Το ίδιο ισχύει και για όλους τους πολιτικούς.*
- Σε ευχαριστούμε πολύ. *
- ΕΓΩ ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε. Είθε να δούμε σύντομα μια λεύτερη Ελλάδα! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !!!*
==============================
Από την γιαγιά μου (σοφή γυναίκα) έμαθα την ελληνική ‘εκφραση «τα καλά και συμφέροντα». Βέβαια, ο Αλέξης τότε ήταν ο καϋμένος Μωρό. Πάντως αυτό εξηγεί πού τον βρήκε (εκ του μη όντος) ο Αλαβάνος για να σώσει την Ελλάδα! Και έτσi βρήκαμε τον Μεγάλο Statesman που μας έλειπε! ΝΚ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
17 / 11 / 2012
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΠΕΜΠΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟ
ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΑ . . . ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ, ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕ, ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΟΛΟΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ, ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ, ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ . . . Ο ΨΗΛΟΣ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο . . . ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ
ΜΑΓΙΑ ! ! ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ; ; ;
ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ !
ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (2010)
Αντ. Αντωνιάδης

Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.dou.gr και http://deltio11.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9.html




http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/11/mossad.html

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Α. ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ



ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥΣ:
Στον εκάστοτε Δήμο στέλνουμε το σύνολο των εγγράφων για την πιθανότητα υλοποίησης έργων στην περιοχή, τον προϋπολογισμό των έργων ολόκληρης της Ελλάδος (που είναι μέρος του το μερικό σύνολο του εκάστοτε Δήμου) καθώς και τον επί μέρους πίνακα προϋπολογισμού σε μορφή excel βάσει του οποίου διαμορφώνεται ο προϋπολογισμός για τα έργα που θα αφορούν τους Δήμους ειδικά.
Για να βρεθούν οι αναλογίες επί του συνόλου του προϋπολογισμού, υπολογίζονται ξεχωριστά τα διάφορα δεδομένα της κάθε περιοχής, όπως έκταση, πληθυσμός, μορφολογία, προβλήματα που αντιμετωπίζονται, αγαθά που μπορεί να αξιοποιηθούν λόγω της γεωλογικής, περιβαλλοντικής, πολιτιστικής, πολιτισμικής, ιστορικής κληρονομιάς κτλ.
Με ανάλυση υπολογίζονται: ιδιαίτερη μορφολογία της περιοχής, βουνοκορφές, ιδιαίτερα ενδημικά φυτά και βότανα, την υπό επιτήρηση άγρια πανίδα, καλλιέργειες, το συγκοινωνιακό πρόβλημα, η ανάγκη για τουριστική ανάπτυξη, το εκπαιδευτικό, υπολογίζονται να δοθούν προνόμια προς τους νέους για να επιστρέφουν πίσω, το να ζουν οι ηλικιωμένοι καλά, να ανοιχθούν και πάλι επιχειρήσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να μπορεί ο τόπος να γίνει ανεξάρτητος από ενεργειακές ανάγκες, τρόφιμα και περίθαλψη, να ενδυναμωθεί ως ένα κέντρο μάθησης, εκπαίδευσης, πολιτισμού και έχει υπολογιστεί επίσης και ένα κόστος λειτουργίας του Δήμου (που για εμάς θεωρείται ως ένα ξεχωριστό έργο και πάλι) κτλ 
Ως έργο μπορεί επίσης να υπολογιστεί η αναχρηματοδότηση – εξαγορά των “κόκκινων” δανείων του Δήμου, των νοικοκυριών και μερικώς των επιχειρήσεων. 
Δηλαδή, σε συνεργασία με το Δήμο, μπορεί να παρέχει το ταμείο τα χρήματα στο ν’ αποπληρωθούν τα δάνεια προς τις τράπεζες, να δοθούν καλύτεροι όροι αποπληρωμής (μέχρι και 30 – 35 χρόνια) με επιτόκιο που θα συμφωνηθεί (κάτω από 0,5 % για την κάλυψη των εξόδων και υπό συζήτηση), με δικαίωμα αποπληρωμής νωρίτερα χωρίς καθόλου έξοδα, κτλ ούτως ώστε να αποφευχθούν οι κατασχέσεις από τις τράπεζες των περιουσιών των συμπολιτών μας.
Την ίδια στιγμή, με τα έργα που θα γίνονται στην περιοχή, θα μπορούν οι Δημότες και οι επιχειρήσεις να εργαστούν και μέρος των εσόδων τους (το αναλογούν ποσό θα είναι πολύ μικρό αφού θα κερδίσουν 30 – 35 χρόνια αποπληρωμής) να παρακρατείται για την αποπληρωμή του δανείου τους. Έτσι σιγά σιγά, θα αποπληρωθεί το δάνειο από έσοδα που θα προκύπτουν από την εργασία τους και έτσι δεν θα επηρεαστεί ούτε θα επιβαρυνθεί ποτέ κανείς. 
Αυτά θα συζητηθούν με μεγαλύτερη ανάλυση όταν και εφόσον έχουμε κοινό επίπεδο συνεργασίας.

Σημειώσεις:
” Αφού εκταμιευτεί το σύνολο των χρημάτων για το έργο « Ελλάς» με επιτυχία, το ποσό που αναλογεί στον εκάστοτε Δήμο θα κατατεθεί σε ένα ειδικό δευτερεύων λογαριασμό και θα κλειδωθούν υπέρ των έργων που αναλογούν στην περιοχή. 
” Αφού κατέβουν τα χρήματα και δεσμευτούν υπέρ της υλοποίησης των έργων, τότε θα προβούμε στις απαραίτητες μελέτες κάτω από την εποπτεία και καθοδήγηση της Δημοτικής Αρχής και θα φτιάξουμε τον τελικό σχεδιασμό. Μετά θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία δηλαδή των τυπικών εγκρίσεων, αδειών κτλ.
” Τα έγγραφα που θα συνοδεύουν την πρόταση (θα γίνουν σε 2 γλώσσες, Ελληνικά & Αγγλικά) θα είναι:
Έγγραφα:
1. Ανάθεση του ΔΣ προς το Δήμαρχο. Η ανάθεση αφορά την εξεύρεση επενδυτών.
2. Πληρεξούσιο που θα υπογραφεί μπροστά σε συμβολαιογράφο από το Δήμαρχο
3. Πληρεξούσιο/ Όροι και Προϋποθέσεις/ Στόχοι που θα υπογραφεί μεταξύ Δημάρχου και Αρτέμη Σώρρα και που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Πληρεξουσίου (αρ. 2 πιο πάνω).
4. Παράρτημα Α: Παρουσίαση/ Συνολικός προϋπολογισμός έργων για όλη την Ελλάδα- Αρχείο «Ελλάς»
5. Παράρτημα Β: Παρουσίαση & Προϋπολογισμός έργων για τον Δήμο
6. Πίνακας έργων σε μορφή Excel
7. Περίληψη της όλης διαδικασίας όπου περιγράφονται όλα τα στάδια, δίδονται βασικές εξηγήσεις και μπορούν να απαντηθούν απορίες.
Κατά την πρώτη φάση, (όπως φαίνεται στην περίληψη) για το Δημοτικό Συμβούλιο αρκεί το “Παράρτημα Δ – Ημερήσια Διάταξη” και μόνο. 
Το ΔΣ θα αναθέσει στον Δήμαρχο να βρει επενδυτές. 
Και όταν βρεθεί ο επενδυτής και κατέβουν τα χρήματα και κλειδωθούν υπερ της πράξης, τότε θα κατατεθούν οι απαραίτητες αιτήσεις για υλοποίηση των έργων προς έγκριση απο το ΔΣ. 
Ο Δήμαρχος με τη σειρά του θα κάνει αίτημα και πληρεξούσιο στον Αρτέμη Σώρρα, να δεσμεύσει περιουσία του για να κατεβάσει χρήματα (δηλαδή να δομήσει χρηματοδότηση) χωρίς να φέρει κανένα βάρος στο Δημόσιο για να υλοποιήσει έργα στην περιοχή. 
Η ανάθεση θα είναι Ανέκκλητη αλλά ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ, διαρκείας και κληρονομική. 
Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται όποια πιθανά προβλήματα και οι πιθανότητες αστοχίας.
Ο Δήμος/ Δήμαρχος δεν φέρει κανένα βάρος ή ευθύνη για όλη τη διάρκεια της υλοποίησης εαν τηρούνται οι συμφωνίες.
……………………………………………………………
Αν αποφασίσουν οι Δήμαρχοι ΝΑΙ ή ΟΧΙ τι μπορεί να συμβεί και τι είναι οι πιθανότητες;
Αυτό είναι το ερώτημα.
4 ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.
1. Να πουν ΝΑΙ και να είναι ΨΕΜΑ (ή να μην υλοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο) η πρόταση
2. Να πουν ΝΑΙ και να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και να υλοποιηθεί με επιτυχία η πρόταση,
3. Να πουν ΌΧΙ και να είναι ΨΕΜΑ η πρόταση
4. Να πουν ΌΧΙ και να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ η πρόταση,
Αν γίνει το 1, τι έβαλε/ δέσμευσε ο Δήμος/ Δήμαρχος; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Οπότε τι χάνει; Να προσβληθεί το κύρος του, το όνομά του; Μα, δεν υπέγραψε τίποτα παραπάνω από μια προτροπή προς τον Αρτέμη να δομήσει χρηματοδότηση για να υλοποιήσει έργα στο Δήμο. Οπότε δεν έχει βάλει κάτι, δεν έχει χάσει κάτι και δεν υπάρχει καμία προσβολή του να ψάχνει επενδυτές!
Αν γίνει το 2, Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλό θα είναι το αποτέλεσμα. Ευημερία, παίρνει ανάσα ο κόσμος από τα δάνεια και προστατεύουν τις περιουσίες τους από τους πλειστηριασμούς ανοίγουν θέσεις εργασίας, αναπτυξιακά έργα, ο κόσμος βρίσκει δουλειά, κερδίζει ποιότητας δωρεάν παιδεία, υγεία, καλά τρόφιμα χωρίς δηλητήρια, χαμηλό κόστος ενέργειας κτλ κτλ
Αν γίνει το 3 Τίποτα δεν έκανε άρα τίποτα δεν συμβαίνει.
Αν γίνει το 4 Εδώ τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν! Τι θα πει στους πολίτες του ο Δήμαρχος όταν αρχίσουν να υλοποιούνται έργα στον διπλανό Δήμο ενώ στον δικό του όχι γιατί δεν θέλησε και αρνήθηκε να γίνουν τα έργα στην δική του περιοχή; Τι θα λέει στους Δημότες του όταν στον διπλανό Δήμο ο κόσμος άρχισε να έχει εργασίες, ανακουφίστηκαν από τα δάνεια, έχουν κάρτες δωρεάν εισόδου στα καλύτερα Ελληνικά σχολεία, νοσοκομεία, γεροκομεία, ξεκίνησε η παραγωγή κτλ;
Τι άραγε θα κάνει όταν, (πιθανό σενάριο …) αρχίσουν οι Δημότες του και ζητάνε να πάρουν την κάρτα δωρεάν εισόδου σε άλλου Δήμο (ο οποίος έχει ενταχθεί) και για να πάρουν αυτή την κάρτα θα πρέπει να δηλώσουν εγγραφή στον άλλο Δήμο; Τα έργα θα γίνονται στην περιοχή του ιδιωτικά και κάτω από το όνομα του άλλου Δήμου, αλλά θα έχουν κάρτα δωρεάν εισόδου μόνο όσοι είναι Δημότες του άλλου Δήμου. Και έτσι ως λογικό και φυσικό επακόλουθο, οι Έλληνες Δημότες αυτού του Δήμου (που δεν θέλησε να ενταχθεί) θα ζητήσουν να μεταφερθεί η εγγραφή τους στον άλλο Δήμο για να ενταχτούν και να παραλάβουν την κάρτα και να μπουν στα έργα και αυτοί… 
Και έτσι τι θα μείνει ως Δημότης του Δήμου που δεν εντάχθηκε; Μήπως μόνο οι αλλοδαποί; 
Γι’ αυτό τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για τους Δήμους που δεν θα αποδεχθούν. Πρέπει να έχουν μια πολύ καλή δικαιολογία, που θα μπορούν να την επικαλεστούν και αργότερα όταν θα αρχίσουν να υλοποιούνται τα έργα.
Γιατί για τους Δήμους που έχει γίνει η παρουσίαση αλλά δεν δέχθηκαν, αυτοί οι Δήμοι δεν θα έχουν δικαίωμα να ενταχθούν αργότερα. Και είναι απολύτως λογικό..
Οπότε ας το σκεφτούν πολύ καλά τι απόφαση θα πάρουν. Και όσοι «σύμβουλοι» δώσουν συμβουλές θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά ότι παίρνουν στις πλάτες τους ένα πολύ βαρύ φορτίο, που θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν μένει κρυφό. 
Τα πάντα θα εμφανιστούν και τα πάντα θα ανακοινωθούν. Και ο κόσμος θα κρίνει.
Οπότε, χρησιμοποιείστε τη λογική των πιθανοτήτων και οι απαντήσεις δίνονται πολύ ήσυχα και όμορφα …





ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!...


ΠΗΓΗ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/apokalypsh-toy-eggrafoy-mihelakh-pros-dhmoys-enhmerwsh-politwn-g.html

Παράνομα όλα τα μνημόνια και ιδού οι αποδείξεις....

ΟΙ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ» ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Υπέγραψαν δανειακές συμβάσεις χωρίς ποσά και ημερομηνίες!! Τελίτσες υπέγραφαν σαν να έπαιζαν τρίλιζα!!! 

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του λαού ξεπερνά κάθε φαντασία. Δεν έχει προηγούμενο. Τα τρία Μνημόνια και τα συνοδεύοντα αυτά δανειακές συμβάσεις, είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Είτε δεν ψηφίστηκαν από τα 3/5 της Βουλής όπως ορίζει το Σύνταγμα είτε όταν πέρασαν με πάνω από 180 ψήφους, ψηφίστηκαν ως προσχέδια και όχι ως δανειακές συμβάσεις. Συνεπώς, το ΠΑΣΟΚ πρώτα και η τρικομματική κυβέρνηση σήμερα εφαρμόζουν επί τρία χρόνια βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού, έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες και στην αυτοκτονία περίπου 4000 συμπατριώτες μας, έχοντας συνάψει Μνημόνια και δανειακές συμβάσεις που είναι όλα παράνομα!

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε είναι συγκλονιστικά, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση όχι μόνο για τα κόμματα που νομιμοποίησαν τις επαίσχυντες παρανομίες αλλά και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα λεγόμενα αντιμνημονιακά! Εφόσον διακηρύσσουν την αντιμνημονιακή τους πολιτική, πώς είναι δυνατόν να επιτρέπουν να συντελείται μέσα στο Κοινοβούλιο εν ψυχρώ έγκλημα σε βάρος του λαού, χωρίς να εγκαταλείπουν τα έδρανα της βουλής ώστε να προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης; ΣΥΡΙΖΑ, «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, αφού τάσσονται κατά των Μνημονίων, των βάρβαρων μέτρων εξαθλίωσης του κόσμου και κατά της παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, θα έπρεπε άμεσα να αποχωρήσουν από το Κοινοβούλιο και να μην επιτρέψουν να συνεχίζεται το έγκλημα σε βάρος του τόπου και του πολύπαθου λαού!

Ιδού λοιπόν τα ντοκουμέντα που καταδεικνύουν ότι όσα βιώνει ο λαός τα τελευταία τρία χρόνια είναι απότοκα παράνομων ενεργειών από το ίδιο το Κοινοβούλιο!

1ο Μνημόνιο:

Το πρώτο μνημόνιο ουδέποτε πέρασε από την Βουλή. Ο Παπανδρέου μαζί με τον Παπακωνσταντίνου επέβαλαν το 1ο Μνημόνιο με τον Ν.3845 στις 6 Μαΐου 2010. Η δανειακή σύμβαση που το συνόδευε, ουδέποτε συζητήθηκε! Το Σύνταγμα, που ως γνωστόν προβλέπει ότι πρέπει να ψηφιστεί από τα 3/5 της Βουλής, τουτέστιν από 180 βουλευτές, έγινε κουρελόχαρτο! Το Μνημόνιο δεν ήρθε στη Βουλή. 
Το νομιμοποίησαν μόνοι τους οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου. Η βουλή έγινε… γιάφκα!
Με βάση αυτό το παράνομο Μνημόνιο ήρθε την 1η Ιουλίου 2011 στην Βουλή ο Ν.3986/2011 προκειμένου να ψηφιστούν τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 (ο λεγόμενος εφαρμοστικός νόμος). Ήταν η περίοδος που οι αγανακτισμένοι έξω από την Βουλή έδιναν βροντερό παρόν και μία-δυο μέρες πριν οι Παπανδρέου-Σαμαράς έπαιζαν το θέατρο της δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας! Ο νόμος που επέβαλε μέτρα θανάτου σε βάρος των Ελλήνων, ψηφίστηκε 154 ψήφους από το ΠΑΣΟΚ + 1 ψήφο από την Έλσα Παπαδημητρίου.

Κατόπιν, ήρθαν πρόσθετα μέτρα σφαγής με τον Ν.4024/2011, ο οποίος πέρασε από την Βουλή στις 20 Οκτωβρίου 2011 και αφορούσε: Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο − βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012−2015.

Στις 3 Οκτωβρίου 2011 ήρθε στην Βουλή ο Ν.4021/2011 όπου σε αυτόν και συγκεκριμένα στο άρθρο 48 έχουν καταχωρηθεί οι δανειακές συμβάσεις. Ο συγκεκριμένος νόμος, στο 4ο μέρος με το άρθρο 48 κύρωνε τα Μνημόνια που έχουν την ισχύ που ορίζει το άρθρο 28 του Συντάγματος, τουτέστιν με τα 3/5 των βουλευτών. Ψηφίστηκε όμως χωρίς τις απαιτούμενες ψήφους των 180 βουλευτών!
Το Σύνταγμα ως γνωστόν προβλέπει ότι πρέπει να ψηφιστεί από τα 3/5 της Βουλής, τουτέστιν από 180 βουλευτές! Νομιμοποίησαν και πάλι την παρανομία! Μετέβαλαν την Βουλή σε …γιάφκα κατά του λαού.

Το άρθρο 49 όμως του ίδιου Ν.4021/2011 αναφέρει ρητώς ότι πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από την Εθνική νομοθεσία. Οι προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν στην ψήφιση του νόμου από τα 3/5 της Βουλής δεν τηρήθηκαν και το Σύνταγμα έγινε και πάλι κουρελόχαρτο!

2ο Μνημόνιο:
Ο Ν.4046 μπήκε στο ΦΕΚ στις 14 Φεβρουαρίου-2012 και αφορύσε: Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας. Ο νόμος αυτός πέρασε από την Βουλή στις 12-Φεβρουαρίου 2012 με 199 Βουλευτές! Θα πει κανείς «ψήφισαν 199 βουλευτές άρα τα 3/5 της Βουλής άρα το Μνημόνιο και οι δανειακές συμβάσεις είναι νόμιμες»! 


Έλα όμως που δεν ψήφισαν δανειακές συμβάσεις αλλά προσχέδια δανειακών;;;

Αντί για ποσά, στην θέση των ποσών υπήρχαν τελίτσες (…), κενά και άλλα σχεδιάκια!!! Τρίλιζα ψήφισαν οι αθεόφοβοι! (βλέπε φωτό δίπλα, δεξιά και αριστερά. Τελίτσες και κενά).Είναι σαν να πας στην Τράπεζα να πάρεις ένα δάνειο και αντί για το ποσό σου βάζουν τελίτσες (…)! Τι χρωστάς στην Τράπεζα; Ό,τι ποσό θέλουν αυτοί ή…τελίτσες;

Οι κουτεντέδες της Βουλής στις 14/3/2012 ξαναέφεραν την δανειακή με την ΠΝΠ ΦΕΚ 55/Α/14-03-2012, αλλά και πάλι αυτό ήταν προσχέδιο δανειακών.

Στις 22 Μαρτίου 2012 με τον Ν.4060/2012 κυρώνεται η προηγούμενη ΠΝΠ - Δανειακές συμβάσεις. Δηλαδή τα προσχέδια!!! Και αυτός ο νόμος ήταν ανυπόγραφες δανειακές και μάλιστα χωρίς ποσά και ημερομηνίες.

Πέρασε στις 7 Νοεμβρίου 2012 με τις παρακάτω ψήφους: 126 ΝΔ + 27 ΠΑΣΟΚ το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016!

Η παρανομία της παρανομίας!

3ο Μνημόνιο:

Έρχεται στις 12-12-2012 με την ΠΝΠ ΦΕΚ 240/Α: Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις.

Πέρασε την 15η Ιανουαρίου 2013 με 166 Βουλευτές ο Ν.4111/2013 κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων» και άλλες επείγουσες διατάξεις.

Πού πήγαν οι 180 ψήφοι που απαιτούσε ο νόμος; Σιγά που θα κάτσουν να σκάσουν! Εδώ έκαναν …γιάφκα την Βουλή με την καταμέτρηση των ψήφων και την τήρηση του Συντάγματος θα ασχολούνται; Αρκεί που είναι αξιόπιστοι στους διεθνείς τοκογλύφους!

Ο λαός μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια σε βάρος τους; Εμείς λέμε ναι, μπορεί. Αν και ο συνταγματολόγος σε ραδιοφωνική του εμφάνιση δήλωσε για το θέμα.  
Κατρούγκαλος: «Καμία από τις τρεις δανειακές συμβάσεις, κανένα από τα Μνημόνια δεν ήρθε να κυρωθεί στη βουλή με τον τρόπο που προβλέπει το Σύνταγμα δηλαδή ως υπογραμμένη Συνθήκη και μάλιστα με την πλειοψηφία των 3/5. Η πρώτη δανειακή σύμβαση κατατέθηκε και αποσύρθηκε και η δεύτερη και Τρίτη ψηφίστηκαν ως σχέδια και μάλιστα με το τέχνασμα των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Αρχικά εγκρίθηκαν τα σχέδια όχι οι συμβάσεις και μετά κυρώθηκαν . Δεν επιδιώχθηκε η ακύρωσή τους διότι δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε συνταγματικό δικαστήριο που να επιτρέπει τον έλεγχο αυτών των πραγμάτων . Το ΣτΕ ελέγχει μόνο την νομιμότητα Διοικητικών πράξεων, όχι διεθνών συμβάσεων και ο Άρειος Πάγος δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα. Όσο δεν έχουν Συνταγματικό Δικαστήριο αυτές οι πολιτικές πράξεις δεν μπορούν να έχουν έλεγχο. Στο δεν Διεθνές Δικαστήριο πάλι δεν υπάρχει δικαστήριο που να ελέγχει ένα τέτοιο εσωτερικό ζήτημα».

Εάν ισχύει αυτό που λέει ο κ. Κατρούγκαλος τότε έχουμε να κάνουμε με το τέλειο έγκλημα σε βάρος του λαού! Είναι δυνατόν κύριε Συνταγματολόγε να μην υπάρχει λύση για να σωθεί ο λαός από αυτούς που μετέτρεψαν σε γιάφκα την Βουλή και τους Βουλευτές σε …συνδικάτο του εγκλήματος;

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2013/11/blog-post_4187.html#ixzz2lBEjyo98

http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4762.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters