Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Στην αντεπίθεση ο Τσελέντης για τον «επικείμενο μεγάλο σεισμό στο Ιόνιο» - Έβγαλε χάρτες από το ΒΑΝ (βίντεο)


Στα χαρακώματα βρίσκονται οι σεισμολόγοι της Ελλάδας, μετά το σεισμό στην Πρέβεζα. Ο καθηγητής Άκης Τσελέντης, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας δημοσιοποίησε ότι έχουν σταλεί σε επιστημονικά ινστιτούτα, καταγραφές της ομάδας ΒΑΝ για ισχυρό σεισμό στο Ιόνιο.

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΥΠΡΟΥ, ΘΡΑΚΗΣ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΧΑΛΚΗ. Μεσάζων στην αγοροπωλησία ο Πατριάρχης;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
Η ομιλία του Δωδεκανήσιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού κατά τη διάρκεια της συζητήσεως στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση της εμετικής-προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου μεταξύ των άλλων είπε τα ανθελληνικά:

O ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Η Σύνθετη εβραϊκή λέξι εκ του λεβιάθ και θαννέμ, που σημαίνει «σύνολο δρακόντων», (θαλάσσιο τέρας).
Ένα βιβλικό θαλάσσιο κτήνος που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, στο απόκρυφο του Ενώχ αλλά και στο Ταλμούδ .
Στην «Αγία» γραφή ο Λεβιάθαν αναφέρετα ως ένα τέρας φοβερό στην εμφάνιση που τρέπει τους θεωμένους εις φυγή.

Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.. ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ

ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ

ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ  ΛΕΤΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ ΟΤΙ :
διαθέτεις κεφάλαια τρισεκατομμυρίων ευρώ
(τα οποία προέρχονταν κατά τους ψευδείς ισχυρισμούς σου
ΕΔΩ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΗΔΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
 ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΣ  ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Αποκάλυψη: Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την Γενοκτονία των Ποντίων!

Στα «άδυτα» της γερμανικής πολιτικής των αρχών του 20ου αιώνα, που κατέληξε στην εθνική τραγωδία!
Σπάνια παρασκήνια από την εποχή της γενοκτονίας των Ποντίων και ό,τι προηγήθηκε ιστορικά φέρνουν σήμερα στο φως τα «Παραπολιτικά». Τα τέλη του 19ου αιώνα και οι αρχές του 20ού ήταν μια περίοδος όπου Γερμανία και Τουρκία είχαν έρθει πολύ κοντά, με τους Γερμανούς και τον τότε «Κάιζερ» Γουλιέλμο Β΄ να επιδιώκει και τελικά να πετυχαίνει τη διείσδυση στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της Τουρκίας.

ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ - ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΚΟ 2011

AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ !!

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ
Αγαπητοί μου ΑΔΕΛΦΟΙ βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη προδοσία που έγινε ποτέ στον Ελληνισμό.
Οι “πολιτικοί άντρες” οι οποίοι διαφεντεύουν υποτίθεται τα συμφέροντα του Ελληνισμού, κάθε άλλο παρά Έλληνες είναι.

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Nicos Kastanias
Το Γοργόνειον χρησιμοποιήθηκε κατά την μεγάλη σύγκρουση Διός - Κρόνου και στον Μαραθώνα, στην Σαλαμίνα και στους Δελφούς..
Αποτελείτο από πλέγμα κρυστάλλων που λειτουργούσαν με την συσσώρευση κασμικής και γήινης ενέργειας με τρομαχτικά αποτελέσματα κατά την αποδέσμευση της.

30 μαθήματα ζωής από τον Επίκουρο

Επίκουρος (Σάμος, 341 π.Χ. - Αθήνα, 270 π.Χ.) : για κάποιους θεωρείται ως ο σημαντικότερος αρχαίος έλληνας φιλόσοφος. Ήταν ιδρυτής του Επικουρισμού, μιας από τις πιο γνωστές σχολές της ελληνιστικής φιλοσοφίας. Μερικές από τις ρήσεις του είναι οι εξής:


  • Ὁ θάνατος οὐδὲν πρὸς ἡμᾶς· τὸ γὰρ διαλυθὲν ἀναισθητεῖ͵ τὸ δ΄ ἀναισθητοῦν οὐδὲν πρὸς ἡμᾶς.

  • Ο θάνατος δεν είναι τίποτε για εμάς, διότι αυτό που έχει αποσυντεθεί δεν αισθάνεται και αυτό που δεν αισθάνεται δεν είναι τίποτε για εμάς.
  • ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΝΙΞΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ Α.Σ.

    Artemis Sorras ~ 2/2/2015
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ
    ΛΕΣ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ Ο ΑΡΧΙΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????? 
    ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΕΒΡΑΙΟΣ [ ΚΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ]

    ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ....

    ΠΙΣΩ  ΑΠΟ  ΚΑΘΕ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ  ΕΠΙΛΥΣΗΣ  ΕΝΟΣ  ΘΕΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ  ΚΑΙ  ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙ  ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ   ΠΟΥ  ΜΟΝΟ  ΣΤΟΧΟ  ΕΧΟΥΝ  ΤΗΝ  ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ  ΜΙΑΣ  ΧΩΡΑΣ  ΚΑΙ  ΕΘΝΟΥΣ   ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ   ΟΛΑ  ΠΡΟΣ  ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .....

    ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ  ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΚΥΡΩΣΗ  ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ  ΤΩΝ  ΠΡΕΣΠΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΑΜΕΣΑ  ΝΑ  ΜΠΟΥΝΕ  ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ  ΣΤΟ  ΝΑΤΟ.
    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters