Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Περιοχή στην Ινδία απαγόρευσε τα φυτοφάρμακα και μεταμορφώθηκε σε επίγεια Εδέμ. Παγκόσμιο παράδειγμα

Έγινε η πρώτη πολιτεία της χώρας με 100% βιολογικές καλλιέργειες. Το πείραμα είχε τέτοια επιτυχία, που τώρα η ινδική κυβέρνηση σχεδιάζει να το επεκτείνει.

Πολεμική Αεροπορία: «Παραιτούμαι γιατί δεν πετάω»

Γιάννης Νικήτας
Η κατάσταση με τις παραιτήσεις Ιπταμένων τα τελευταία χρόνια είναι σοβαρή. Πολύ σοβαρή. Λίγοι δείχνουν από πλευράς πολιτικής ηγεσίας να το έχουν αντιληφθεί πραγματικά. Η τελευταία παραίτηση του Μοίραρχου της 332 Μοίρας ήταν μια ακόμα περίπτωση παραίτησης έμπειρου αξιωματικού ιπτάμενου της ΠΑ.

«Αφήστε τη Γη»: Ένα Μυστηριώδες Μήνυμα στον Δυαδικό Κώδικα - Μία Προειδοποίηση για την Ανθρωπότητα;

Η Linda Moulton Howe είναι Αμερικανίδα ερευνητής δημοσιογράφος και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, ιδιαίτερα γνωστή για το έργο της αλλά, κυρίως, για την υποστήριξή της σε μια μεγάλη ποικιλία θεωριών.

Η διάσημη Αμερικανίδα ερευνήτρια, ισχυρίζεται ότι έχει μεταφράσει μερικούς από τους δυαδικούς κώδικες χάρη στην υποστήριξη ενός λοχίας του αμερικανικού στρατού, ο οποίος με τη σειρά του είχε λάβει ένα ανάλογο μήνυμα σε κρυπτικό κώδικα σχετικά με τον Ωρίωνα και το Zeta Reticuli.

ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ; Δωρεά 2,5 εκατ. ευρώ & 200 οικιών από την Ελλάδα στην Αλβανία


ΔΩΡΕΑ στην Αλβανία 2,5εκ. Ευρώ & 200 κατοικιών. Και η Αλβανια έχει ανάγκες, αλλά .. ΕΔΩ; στην Ελλάδα, υπάρχουν ΔΡΑΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΣ φροντίζει γι αυτά; Ο .. Αλβανός;;

Διεθνής Διάσκεψη Δωρητών – Η διεθνής κοινότητα συνεισφέρει στην Αλβανία 1,15 δισεκατομμύρια ευρώ για τη στήριξή της μετά τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου...

Μέ αυτό το σπάνιο ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ έβγαλαν απο τήν μέση τον Ιω.Μεταξά, οι "καλοί φίλοι & συμμαχοί μας" οι Άγγλοι!


Γράφει ο Σπυρίδων Χατζάρας.[ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 189 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟΙ 79 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΡΥΖΗ..... ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ 'ΦΟΡΕΪΝ ΟΦΙΣ', ΛΟΝΔΙΝΟ]

Απολαύστε τους απογόνους του Ανδρούτσου, του Καραϊσκάκη και του Κολοκοτρώνη.

Νίκος Πρασσάς
Το ανέκδοτο της ημέρας, αφού η «ελληνική» κοινωνία έχει λύσει όλα της τα προβλήματα, για να καλύπτει τα (σ)κατά της με άρωμα αριστοκρατί(λ)ας και πέπλου άκρατης οσμής, ώστε να μη θιγούν τα ήθη και οι συνήθειες της αδελφής θρησκείας από τα βάθη του Σκοταδισμού, μιάς και μας πλακώνει η φοβέρα για να μας σκιάζει η σκλαβιά της Παγκοσμιοποίησης, και οι πεμπτοφαλαγγίτες βρουν την πρόφαση να το κάνουν της Συρίας.

“Έφυγε” ο Γιώργος Μπαλάνος πατέρας του ελληνικού φανταστικού

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο Γιώργος Μπαλάνος, συγγραφέας βιβλίων επιστημονικής φαντασίας και μεταφραστής σημαντικών έργων της λογοτεχνίας του φανταστικού.

O Γιώργος Μπαλάνος ήταν ίσως ο πρώτος στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τη λογοτεχνία του φανταστικού, τα UFO, την εξωγήινη ζωή, τη θεοσοφία και τα παραφυσικά φαινόμενα.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΔΩΡΙΖΟΥΝ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Ενώ πολλοί Έλληνες να βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας και υποφέρουν, η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» μοιράζει λεφτά σε όλους τους άλλους εκτός απ’ αυτούς!
Η αλβανική κυβέρνηση, λοιπόν, έδωσε στην δημοσιότητα έναν κατάλογο δωρητών, για την αποκατάσταση των ζημιών από τον πρόσφατο σεισμό.
Μεταξύ αυτών φιγουράρει και η ουσιαστικώς πτωχευμένη Ελλάδα, η κυβέρνηση της οποίας δώρισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ και επιπλέον ανέλαβε το κόστος της κατασκευής 200 κατοικιών!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ: Το τέταρτο Ράϊχ είναι η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα τα στοιχεία.


Ευάγγελος Μπεξής
Σε αυτό το βίντεο αποκαλύπτουμε με ατράνταχτα στοιχεία το μυστικό σχέδιο της Ναζιστικής Γερμανίας γιά την συνέχεια του καθεστώτος της, στην περίπτωση που θα έχανε τον πόλεμο. 

Πώς η σημερινή Ενωμένη Ευρώπη δηλαδή, βασίζεται στο σχέδιο "Νόμος και τάξη " του ναζιστικού καθεστώτος. 
Ο Βάλτερ Χαλστάιν, πρώτος πρόεδρος της Ε.Ε ,επιτελικό στέλεχος του Ναζιστικού καθεστώτος. Ο ρόλος των Σάχτ και Φούνκ. Η τράπεζα Β.Ι.S και η συνεργασία Ναζί και Βρεττανών τραπεζιτών. Αυτές και πολλές άλλες συνταρακτικές αποκαλύψεις στο μοναδικό αυτό βίντεο.

Τουρκικός χάρτης του 1956 που απεικονίζει τα Ίμια ξεκάθαρα ως Ελληνικά νησιά.

Όλη η αλήθεια! Πώς το 1996 η κυβέρνηση Σημίτη δημιούργησε «γκρίζες ζώνες» στα Ίμια - Γιατί σιωπούν όλες οι κυβερνήσεις

Ίμια: Οι εμμονές της Τουρκικής πλευράς για το καθεστώς των βραχονησίδων στο Αιγαίο είναι γνωστές εδώ και χρόνια - Η δημιουργία όμως γκρίζων ζωνών είναι κάτι που αφορά και τους άθλιους χειρισμούς των ελληνικών κυβερνήσεων - Τι αλήθεια συμβαίνει στην περιοχή; Υπάρχουν ΝΑΙ ή ΌΧΙ γκρίζες ζώνες; Δείτε τους χάρτες που αποδεικνύουν την ελληνικότητα των Ιμίων. 

Ακασικά Αρχεία | Το Βιβλίο της Ζωής


Άντζελα Κρητικού
Πιστεύεται ότι κάθε σκέψη, συναίσθημα, πράξη και γεγονός της ζωή μας καταγράφεται σε μια Παγκόσμια βιβλιοθήκη γνωστή ως Ακασικά Αρχεία.

Η λέξη Ακασικά προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη Ακάσα (Akasha) που σημαίνει «χώρος-αιθέρας-ουρανός» και πιστεύεται ότι σε έναν κρυμμένο χώρο ή σε μια σφαίρα μέσα στο Σύμπαν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο βιβλίο της ζωής μας.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΤΠ(Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Εκπρόσωπος του Βατικανού: εξαφανιστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλοσοριστε την ΝΤΠ- NOW
Από 7 δισεκατομμύρια έως 500 εκατομμύρια άνθρωποι
Η αποδυνάμωση κινείται και πάλι και προσπαθεί να εξαλείψει έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη Γη, προκειμένου να μειώσει τον πλανήτη σε αυτό που λέγεται «βιώσιμη φέρουσα ικανότητα ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters