Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ακτινοβολία από Wi – fi και παιδιά – Τι ισχύει



 Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις πιθανές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τα ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi) και για το λόγο αυτό έχουν γίνει πολλές μελέτες, οι οποίες όμως καταλήγουν σε αντικρουόμενα αποτελέσματα.
Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την επίδραση της ακτινοβολίας του Wi-Fi στην υγεία μας και, κυρίως, στην υγεία των παιδιών.

Μπορούμε τελικά να ζήσουμε πάνω από 100 χρόνια; Πρωτοποριακή έρευνα του Πανεπιστημίου Κρήτης


Τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης, ανακοινώθηκαν παρουσία πανεπιστημιακών, γιατρών, ερευνητών και κοινού που αφορούν την επιβράδυνση και αναστροφής της γήρανσης.

Δείτε στο βίντεο τιμές και δόξες κι αναφορές στους αρχαίους θεούς, Βάαλ και Νεφελίμ είχαν την τιμητική τους στη G7 στην Ιταλία. ΒΙΝΤΕΟ

Με γιορτές και τυμπανοκρουσίες στο πλαίσιο της συνάντησης των G7 στην Ιταλία.   Οι άνθρωποι τιμούν, αυτούς που κάποτε βασάνισαν και θανάτωσαν πλήθος αθώων σε όλο τον πλανήτη. Η άγνοια είναι πλέον τόσο επικίνδυνη, που φτάνει σε σημείο να αποδίδονται τιμές σε πλάσματα που κάθε άλλο, παρά να υπάρχουν θα έπρεπε σε αυτόν τον κόσμο. ΒΙΝΤΕΟ..

Είκοσι Αλήθειες για την Μαρίν Λεπέν

James Petras, Unz Review
[O αρθρογράφος είναι Ελληνο-Αμερικανός, τέως διπλωμάτης, διεθνώς σεβαστός δημοσιολόγος ευρείας παιδείας και φιλοσοφικής θεώρησης. Στο προκείμενο εκθέτει το επιμελώς αποκρυπτόμενο πρόγραμμα της υποψήφιας για την Προεδρία της Γαλλίας Μαρίν Λε Πεν, προς γνώσιν και κρίσιν -παντός ανθρώπου καλής πίστεως- της ίδιας και της πολυσύνθετης χορωδίας των υβριστών της.

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο… ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένας τολμηρός πιλότος κατάφερε και πέταξε δίπλα σε ένα αεροπλάνο που έκανε αεροψεκασμό και το τράβηξε βίντεο την ώρα που άφηνε τις ουσίες στην ατμόσφαιρα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Του ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ

ΤΟ ΕKΡΥΨΑΝ! ΤΟ (μικρό) ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ!!! (Εμείς, τά δεχόμαστε ΟΛΑ;) ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; 
ΔΕΝ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, "ΚΥΝΗΓΑΕΙ" ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ,  ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!...

Ο Ζόραν Ζάεφ παραδέχτηκε… ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι αρχαίοι Μακεδόνες! (Αποκαλυπτικά βίντεο)


Ο αρχηγός της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης (SDSM) των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, σε συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη το πρωί σε εκπομπή του βουλγαρικού τηλεοπτικού καναλιού bTV, παραδέχθηκε εμμέσως ότι οι Σκοπιανοί είναι Βούλγαροι.

Η παραδοχή έγινε απαντώντας σε ερώτηση εάν έγιναν προσπάθειες επηρεασμού εκ μέρους της Σερβίας και της Αλβανίας στα όσα διαδραματίζονται στα Σκόπια:

Η Ελληνίδα στην Αρχαιότητα. Τα Γυναικεία Πρότυπα από τον Μύθο έως την Κλασσική Εποχή (video)

Η Ελληνίδα στην Αρχαιότητα. Τα Γυναικεία Πρότυπα από τον Μύθο έως την Κλασσική Εποχή (video)
Υπήρξαν γυναίκες στην Αρχαιότητα που έδρασαν με αποτελεσματικότητα και έγιναν παραδείγματα προς μίμησιν σε πολλούς τομείς, όπως στην πολιτική – με την ευρεία της έννοια – και στην υπεράσπιση της πατρίδος.
Οι γυναίκες του μύθου όπως η Αντιγόνη, η Ιφιγένεια, η Άλκηστις, η Ανδρομάχη, η Πηνελόπη, αποτελούν πρότυπα συμπεριφοράς και έμπνευσης για εμάς στο παρόν και στο μέλλον.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑΣ

Επιθέσεις εναντίον Εργατών και Μαχητών του Φωτός

Ο Τραμπ τέθηκε υπό τον έλεγχο του βαθέος κράτους..

Η CABAL ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Cobra: Παρόλα τα δραστικά μέτρα που έχουν ληφθεί, οι επιθέσεις με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας εναντίον των Εργατών και των Μαχητών του Φωτός συνεχίζονται αμείωτες και το ακόλουθο άρθρο πρέπει να γίνει γνωστό με την μετάφραση του σε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες και να δημοσιευτεί σε όλα τα blogs παγκοσμίως:

Τι Περιμένουν για την Εφαρμογή Σχεδίου του «ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ»


Ίσως να ρωτήσει κάποιος τι περιμένουν οι σιωνιστές και δεν υλοποιούν τα σχέδιά τους σχετικά με την εφαρμογή του σχεδίου του «ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ» της «Δευτέρας Παρουσίας» του Χριστού;
Είναι γεγονός ότι μπορούν να υλοποιήσουν το σχέδιο με τους υπάρχοντες υπερυπολογιστές, όμως υπάρχουν πιθανότητες σφαλμάτων ή υποκλοπών από χάκερς, ή κυβερνοεπιθέσεων, κυρίως από την Κίνα, οπότε θα μπορούσε να αποκαλυφθεί η συνομωσία και τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για τους σιωνιστές.

Παίρνουν τα παιδιά από το σπίτι. Ποια ηλικία αποφάσισε τελικά η κυβέρνηση


Έπονται ανακοινώσεις – ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Την θέσπιση δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης για το σύνολο των νηπίων 4 – 6 ετών, προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Η ένταξη του συνόλου των νηπίων 4-6 ετών στη δομή της υποχρεωτικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί

Parkes: Το Cern είναι Σχέδιο των Illuminati να Ανοίξει Πύλη σε Εξωγήινο Πολιτισμό» (video)

cern
Το CERN πρόκειται να δημιουργήσει μια πύλη σε μια άλλη πραγματικότητα,
ανοίγοντας μια πύλη σε μια άλλη απειλητική Διάσταση.

Η πλοκή προφανώς σχεδιάστηκε από τους Illuminati, όπως ισχυρίζεται πρώην βρετανός πολιτικός στο Large Hadron Collider.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Αληθινή Ιστορία της Χημειοθεραπείας και το Φαρμακευτικό Μονοπώλιο! (video)

Περισσότεροι από 100 γιατροί,
ασθενείς-επιζώντες, ερευνητές,
και εξέχοντες επιστήμονες από 20 χώρες,
ενώνουν δυνάμεις στην καλύτερη
και πιο ολοκληρωμένη δουλειά που έγινε ποτέ για τον καρκίνο.

Σας παραθέτουμε
τα πρώτα επεισόδια
και θα ανανεώνουμε το πόστ μόλις βγαίνει κάποιο νέο βίντεο:

Ραγδαίες εξελίξεις σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο! Το ΥΠΕΡΟΠΛΟ που απέκτησε η Ελλάδα… για να αντιμετωπίσει τους Τουρκαλάδες!!! (video)

Μια εξέλιξη άκρως σημαντική για την επιδεινούμενη κατάσταση ασφαλείας σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο σημειώθηκε πρόσφατα:

Ο πλέον προηγμένος πύραυλος υπέρυθρης καθοδήγησης, αέρος-αέρος IRIS-T των ελληνικών Μοιρών F-16, μεταμορφώθηκε σε βλήμα αέρος-επιφανείας, κτυπώντας ναυτικούς στόχους μικρού ίχνους που έπλεαν με μεγάλη ταχύτητα και δίνοντας στο ελληνικό οπλοστάσιο ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε αεροναυτικές επιχειρήσεις.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters