Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Επιθέσεις εναντίον Εργατών και Μαχητών του Φωτός

Ο Τραμπ τέθηκε υπό τον έλεγχο του βαθέος κράτους..

Η CABAL ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Cobra: Παρόλα τα δραστικά μέτρα που έχουν ληφθεί, οι επιθέσεις με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας εναντίον των Εργατών και των Μαχητών του Φωτός συνεχίζονται αμείωτες και το ακόλουθο άρθρο πρέπει να γίνει γνωστό με την μετάφραση του σε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες και να δημοσιευτεί σε όλα τα blogs παγκοσμίως:

http://nesaranews.blogspot.com/…/urgent-national-security-a…

Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνω ότι ο βασικός λόγος που οι Δυνάμεις του Φωτός δεν έχουν παρέμβει πιο άμεσα, είναι οι βόμβες πλάσματος toplet:

http://2012portal.blogspot.com/…/quarantine-earth-endgame.h…

Οι βόμβες παραδοξονίου έχουν ήδη εξουδετερωθεί επιτυχώς, οπότε η εξουδετέρωση και των βομβών πλάσματος toplet θα οδηγήσει στην εκδήλωση του Γεγονότος. Μόλις το πλάσμα των βομβών toplet πέσει κάτω από ένα ορισμένο όριο, οι Δυνάμεις του Φωτός θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας δραστικά, εάν αυτό δεν θα έχει επιλυθεί μέχρι τότε.

Οι επιθέσεις εναντίον των Εργατών και των Μαχητών του Φωτός, ενορχηστρώθηκαν από τους Αιθερικούς Άρχοντες ύστερα από μια τεράστια εκστρατεία παραπληροφόρησης, οι οποίοι στρέφουν ορισμένους ανθρώπους εναντίον τους, ελέγχοντας τις αδυναμίες τους και την προσωπικότητα τους. Όλα αυτά ξεκίνησαν αμέσως μετά που δημοσίευσα το πιο κάτω άρθρο για τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας:

http://2012portal.blogspot.com/2017/04/situation-update.html

Ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν έχει ιδέα για πιο πράγμα μιλάει, εξαπέλυσε δημόσια επίθεση εναντίον μου, ενώ δεν υπήρχε αρκετή ευαισθητοποίηση ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια σωστή προοπτική:

http://prepareforchange.net/…/respond-to-the-latest-attemp…/

https://kauilapele.wordpress.com/…/about-cobra-cabal-and-a…/

http://www.theeventchronicle.com/…/update-mr-ed-cobra-chim…/#

Το θέτω πολύ απλά: Δημοσίευσα το άρθρο για τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας ώστε να επιτευχθεί συνειδητοποίηση για το τι συμβαίνει και όχι για να προκληθεί φόβος. Μόνο η ευαισθητοποίηση μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Η απλή άρνηση δεν μπορεί να το αποτρέψει. Η άρνηση αυτή ήταν που οδήγησε σε παθητική ανοχή, που ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Λίγες μέρες αργότερα, ακολούθησε μια παρόμοια στοχευμένη επίθεση κατά του Corey Goode:

https://sitsshow.blogspot.com/…/analysis-of-the-truth-about…

https://sitsshow.blogspot.com/…/corey-goode-responds-to-cla…

Είναι αλήθεια ότι οι Corey Goode και David Wilcock δεν είναι και τόσο ανοιχτοί για συνεργασία, όμως η συνεισφορά τους στην πλανητική απελευθέρωση είναι τεράστια. Αν εγώ με το δίκτυό μου είμαι αρκετά δυνατός για να επηρεάσω θετικά την πλανητική κατάσταση, φαντάσου τι θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι μαζί αν συνεργαζόμαστε!

Για να βοηθήσω στην αποσαφήνιση των ζητημάτων, η Αντίσταση μου ζήτησε να κάνω μια σύντομη θεώρηση κάτω από την οπτική μου, των πληροφοριών που παρέχει ο Corey Goode.

Μέσα από τις πηγές μου, μπορώ να επιβεβαιώσω: Την ύπαρξη των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων, την παρουσία των Σφαιρών στο ηλιακό σύστημα, την ύπαρξη εκτεταμένων αρχαίων ερειπίων σε όλο το ηλιακό σύστημα, την ύπαρξη ερειπίων στην Ανταρκτική, καθώς επίσης στο Δέλτα του Αμαζονίου, στον κόλπο του Άντεν, στον κόλπο της Βεγγάλης, βόρεια του Λονγκ Άϊλαντ και την ύπαρξη γιγάντων σε στάση αναμονής σε ειδικές χρονοκάψουλες.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω: Την ύπαρξη του Anshar και τις πρόσφατες εμπειρίες του Corey Goode πέρα από την επιφάνεια του πλανήτη.

Επίσης γνωρίζω πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο κύριος Ατλάντιος πολιτισμός βρισκόταν στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού, την ακριβή τοποθεσία του οποίου αποκάλυψα σε αυτό το post:

http://2012portal.blogspot.com/…/mystery-scools-before-this…

Όλα αυτά είναι ένα μάθημα για πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα των Εργατών και των Μαχητών του Φωτός, οι οποίοι πρέπει να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την οξυδέρκεια τους. Η διορατικότητα για την ψυχική άνοδο, μπορεί να εμφανίζονται μόνο όταν έρθεις σε επαφή με την ψυχή σου, τον ανώτερο σου εαυτό. Τότε απλά γνωρίζεις.

Μέχρι τότε, τα ακόλουθα δύο άρθρα μπορεί να βοηθήσει:

https://sitsshow.blogspot.com/…/dispelling-rumors-and-inspi…

https://sitsshow.blogspot.com/…/how-to-analyze-events-so-yo…

Αν εστιάσουμε ξανά στην πλανητική κατάσταση, ο κόμβος της Βόρειας Κορέας που οδηγεί σε σύγκρουση πρέπει να διαλυθεί:

http://freedomoutpost.com/kim-jong-un-threatens-to-sink-u-…/

Θα ήθελα να αναφερθώ επίσης στην κατάχρηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Βόρεια Κορέα για την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κοινού:

https://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_North_Korea

Μια ισχυρή παγκόσμια εκστρατεία έχει ξεκινήσει την αποκάλυψη την Cabal. Η ακόλουθη μαρτυρία έχει γίνει γνωστή σε περισσότερο από 1 εκατομμύριο ανθρώπους:

https://sitsshow.blogspot.com/…/dutch-elite-banker-blows-th…

Αποδεικτικά στοιχεία για το δίκτυο παιδεραστίας και κακοποίησης παιδιών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, φτάνουν μέχρι την Βρετανική Βασιλική Οικογένεια:

http://yournewswire.com/prince-charles-pedophile-ring/

Επίσης, τα ρωσικά ΜΜΕ μιλούν ανοιχτά τώρα για τον έλεγχο του Τραμπ από το βαθύ κράτος:

https://www.rt.com/…/386537-trump-100-days-president-promi…/

Ο Jared Kushner προσδιορίζεται ως ο κύριος ελεγκτής του:

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=150395

Στον Kushner ανήκει το κτίριο αυτό:

https://en.wikipedia.org/wiki/666_Fifth_Avenue

Μάλλον δεν θα γνωρίζατε ότι στην 666η Λεωφόρο βρίσκεται η διεύθυνση του σπιτιού του Ροκφέλερ, η μεγάλη στοά, η κύρια μασονική στοά και φατρία της Cabal (Το Link είναι στα ισπανικά, χρησιμοποιείστε το google translate):

https://lasmonedasdejudas.blogspot.com/…/la-gran-logia-rock…

Η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) επιταχύνει την προετοιμασία της για την επαναφορά:

http://www.whatdoesitmean.com/index2288.htm

http://www.activistpost.com/…/russia-china-preparing-altern…

https://politicalvelcraft.org/…/moscow-beijing-establish-b…/

Το δηνάριο το Ιράκ, το ντονγκ και το δολάριο της Ζιμπάμπουε δεν αποτελούν νομίσματα κλειδιά στο μελλοντικό Reset.

Οι άνθρωποι ολοένα και πιο πολύ αντιλαμβάνονται την φορολογία σαν κλοπή:

https://sitsshow.blogspot.com/…/the-taxation-is-theft-meme-…

Η ιδέα της εφαρμογής ενός καθολικού βασικού εισοδήματος τυγχάνει ολοένα και μεγαλύτερης υποστήριξης, μέχρι που ακόμα και η Cabal εξετάζει την εφαρμογή του στη δική της εκδοχή της μερικής, ψεύτικης επανεκκίνησης:

https://www.weforum.org/…/why-we-should-all-have-a-basic-i…/

Περιττό να πω ότι μόνο η πλήρης επαναφορά με αφθονία για όλη την ανθρωπότητα είναι η μοναδική επιλογή.

Νίκη του φωτός!

Αναρτήθηκε από τον Cobra την Τρίτη, 2 του Μάη 2017

Nicos Kastanias
https://www.diadrastika.com/2017/05/epithesis-enantion-ergaton-machiton-fotos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters