Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Τι Περιμένουν για την Εφαρμογή Σχεδίου του «ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ»


Ίσως να ρωτήσει κάποιος τι περιμένουν οι σιωνιστές και δεν υλοποιούν τα σχέδιά τους σχετικά με την εφαρμογή του σχεδίου του «ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ» της «Δευτέρας Παρουσίας» του Χριστού;
Είναι γεγονός ότι μπορούν να υλοποιήσουν το σχέδιο με τους υπάρχοντες υπερυπολογιστές, όμως υπάρχουν πιθανότητες σφαλμάτων ή υποκλοπών από χάκερς, ή κυβερνοεπιθέσεων, κυρίως από την Κίνα, οπότε θα μπορούσε να αποκαλυφθεί η συνομωσία και τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για τους σιωνιστές.

Οι κβαντικοί υπολογιστές δεν υπόκεινται στους προαναφερόμενους κινδύνους γι’ αυτό αποτελούν το άπαν στην εφαρμογή του σχεδίου αυτού.

Τι είναι ο κβαντικός υπολογιστής;

Κβαντικός υπολογιστής ονομάζεται οποιαδήποτε υπολογιστική συσκευή που κάνει χρήση των χαρακτηριστικών των κβαντομηχανικών ιδιοτήτων, και της αρχής της υπέρθεσης και της διεμπλοκής ……….
Υπάρχουν ήδη κβαντικοί υπολογιστές, αλλά όχι με δυνατότητες που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τους κλασσικούς υπολογιστές. Είναι ακόμη σε νηπιώδη κατάσταση και πολύ ευάλωτοι.
Ο αληθινός κβαντικός υπολογιστής που θα ξεπερνά ένα κλασικό υπολογιστή βρίσκεται ακόμα χρόνια μακριά, εκτός και αν μας δοθεί από εξωγήινη δύναμη…………
Οι προηγμένοι κβαντικοί υπολογιστές θα μπορούν να «ανατρέχουν στη συμπαντική ενότητα με τρισδιάστατους και τετραδιάστατους, ή ακόμη και πενταδιάστατους αισθητήρες και να παίρνουν αποφάσεις που είναι πολύ πέρα από τα «ασαφούς λογικής κυκλώματα και λογισμικά», μ’ άλλα λόγια μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν ο χειρότερος εφιάλτης της ανθρωπότητας.

Ο κβαντικός υπολογιστής, μπορεί να καταστρέψει

την ασφάλεια όλων των σύγχρονων κρυπτογραφημάτων,
να αψηφά την κοινή λογική,
να είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές ισχυρότερος σε αποθηκευτική ικανότητα, από όλους της υπολογιστές που γνωρίζουμε έως τώρα.
Η κβαντική υπολογιστική του είναι μια τεχνολογία του λυκόφωτος.

Με τους κβαντικούς υπολογιστές θα μπορεί να γίνεται

αλάθητη πρόγνωση του καιρού για μήνες,
επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων,
αποτελεσματικότερη ανακάλυψη φαρμάκων,
ενίσχυση της άμυνας του κράτους,
ασφαλή κρυπτογραφημένη επικοινωνία,
μηχανική μάθηση και αυτοματισμός,
επιτάχυνση της εξερεύνησης του διαστήματος
και πολλά άλλα.
«ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ»
ΤΟΥ Κ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.


Grigoris Makrinitsas
https://www.diadrastika.com/2017/05/gia-efarmogi-schediou-apolytou-mystikou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters