Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ…

ΤΣΙΠΡΟΒΑΡΟΥΦΟΛΑΓΚΑΡΝΤΟΜΕΡΚΕΛ 


Αννα Γκιουλου
ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

ΜΠΑΡΟΥΦ: Κορίτσια, η κατάσταση έχει ξεφύγει! Δεν ξέρω τι να κάνω !
ΛΑΓΚΑΡΝΤΟΡ: Μα και εσύ Τζόνι μπαίνεις μέσα στην Βουλή και τους λες για Bretton Woods; Δεν έπρεπε να το μάθουν !
ΜΠΑΡΟΥΦ: Χριστινάκι, άστο, τους το είπε ο ΑΡΤΕΜΗΣ !
ΛΑΓΚΑΡΝΤΟΡ: Εσύ σε λίγο θα τους πεις και πόσα κέρδισε το ΔΝΤ !
ΜΠΑΡΟΥΦ: Δεν θα χρειαστεί, το έγραψε ο ΑΛΦΕΙΟΣ !
ΛΑΓΚΑΡΝΤΟΡ: Μιλάνε τα ποτάμια;
ΑΞΕΛ: Στην ΕΛΛΑΔΑ μιλάνε και οι πέτρες! Με αυτές θα μας πάρουν σε λίγο !
ΑΝΓΚΕΛΑ: Ώστε ξύπνησαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΑΞΕΛ: Τους ξύπνησε ο ΑΡΤΕΜΗΣ! Όλα τους τα είπε! Για το ΤΧΣ, για τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, μέχρι και το Α-Ω System!
ΑΝΓΚΕΛΑ: Θα τους ψεκάσω να ξανακοιμηθούν. Μπακλαβά θα τον κάνω τον ουρανό !
ΑΞΕΛ: Άστο δεν τους πιάνει! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν γερό DNA! Μόνο εμάς πιάνει, μας πέθανες !
ΛΑΓΚΑΡΝΤΟΡ: Πες οτι τελείωσαν τα λεφτά, και χρεωκοπεί η ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΞΕΛ: Δεν γίνεται αυτό, έχουν 600ΔΙΣ κατατεθημένα σε λογαριασμό κληρονομικού δικαίου, στο όνομα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Μέχρι και σε σένα το κοινοποίησε ο ΑΡΤΕΜΗΣ ! Τους έδειξε τα έγγραφα. Δεν ξέρω τι να κάνω !
ΑΝΓΚΕΛΑ: Να πάρεις τα λεφτά από τους δήμους.
ΜΠΑΡΟΥΦ: Τρελάθηκες; Έχει κατεβάσει ο ΑΡΤΕΜΗΣ 2,3ΤΡΙΣ από τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ για τους δήμους, θα αρχίσουν όλοι οι δήμαρχοι να υπογράφουν !
ΛΑΓΚΑΡΝΤΟΡ: Βρε μπελάς που μας βρήκε με αυτόν! Μας χάλασε την σούπα !
ΑΞΕΛ: Και να ήταν μόνο αυτό; Έχει κάνει τις Ε.ΣΥ και κάθε μέρα αυξάνονται ! Μας έχει στριμώξει από παντού κορίτσια! Από παντού σας λέω! Μπρος γκρεμός και πίσω Ε.ΣΥ ! Αααχ ΑΡΤΕΜΗ τι μας έκανες !
http://alfeiospotamos.gr/?p=14748

ΦΕΚ 185Α (ΝΟΜΟΣ 4182/2013) ΔΗΜΟΙ, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…


ΕΓΡΑΦΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ… ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΕ… ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

 12388_1426029690975516_1288559917_n

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!
ΘΕΩΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ …. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .. Ή ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ … Ή ΙΔΡΥΜΑ πχ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ … “Η ΕΘΝΟΣ … Ή ΚΡΑΤΟΣ … Ή ΛΑΟ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ !!!!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ … ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΟ ΟΤΙ : ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ [ ΤΟΚΟΙ ] ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ !! ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!
ΑΡΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ !!!! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑΖΕΙ !!!! ΑΛΛΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΜΕΝΕΙ ! ΑΡΑ ΟΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ [ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ !!!!!!!
ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΟΜΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ !!! ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ πχ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ .. ή Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ … ή Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .. ή Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!!
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ : ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ !!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ [ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ] ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ] Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ [ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ !!!!!
ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ !!!!
Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ….ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ….. … ΕΙΝΑΙ Ο Κ Α Τ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Μ Α Τ Ο Δ Ε Κ Τ Η Σ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ-ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ-ΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …. Ή ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ … Ή ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!! ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!
Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ …. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!!
ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ…….. ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ 1944 ΣΤΟ ΜΠΡΕΪΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!!!! ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !!!!!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ-Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!! Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Α Τ Ο Κ Α ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ !!!!
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!!!
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .. ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο … ΖΥΓΟΥΡΗΣ !!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !!!! ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ !!!!
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΉΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ;;;;;;
Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ !!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ [ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ] ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ] ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ …… ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ … ΟΧΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ….. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 2% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ – ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!
………………………………………………………………………………………………………
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013… ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ… ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ… ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ 2013;;… ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ…

ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 1

(πατήστε στις φωτό για μεγέθυνση) 

ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 2
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 3
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 4
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 5
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 5α
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 6
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 7
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 8

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΑΜΑΙΑ… ( ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ) ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ… 

ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 9
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 9α
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 9β
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 10
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ 185Α 10/9/2013 ΝΟΜΟΣ 4182/2013
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ

Οικονομικά Στοιχεία & Ανακοινώσεις που Αφορούν Κοινωφελείς Περιουσίες

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ;… ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ… ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ… !!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=6046

24/4/2899/Ω:11.30 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΑΜΑΝΙΔΗ

11180105_1620408494844669_1635026215_n 
24/4/2015 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑ FM 97,1 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΑΜΑΝΙΔΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 97,1 ΑΛΜΩΠΙΑ FM ( μόνο στα FM )
97,1 ΑΛΜΩΠΙΑ FM
http://aridaia-gegonota.blogspot.gr/
( ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ http://www.sorrasfm.com/http://radionewfm.com/ http://dionios.radiostream123.com/)

Κι όμως δεν είναι σκηνή από ταινία; – Ποιοι ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ αυτές τις γυναίκες;


Πρόκειται για ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ* από τα Αρχεία του Βατικανού.
Στις 24 Απριλίου του 1915, δηλαδή πριν ακριβώς 100 χρόνια, ο τουρκικός στρατός σταύρωσε γυμνές τις γυναίκες των Αρμενίων.


Ως Γενοκτονία των Αρμενίων αναφέρονται τα γεγονότα εξόντωσης Αρμενίων πολιτών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τη διάρκεια του Α” Παγκοσμίου Πολέμου.
Ως έναρξη της Αρμενικής Γενοκτονίας συμβολικά θεωρείται η 24η Απριλίου του 1915, όταν η ηγεσία της Αρμενικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης φυλακίστηκε και εκατοντάδες Αρμένιοι της Πόλης απαγχονίστηκαν.
Τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων ήταν από 600.000 ως 800.000, ενώ Δυτικές και Αρμενικές πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των σφαγιασθέντων στο 1.500.000.
Θεωρείται μια από τις πρώτες σύγχρονες γενοκτονίες.
Η Τουρκία αρνείται την ύπαρξη «γενοκτονίας» και ισχυρίζεται ότι πραγματοποιήθηκε ένας βίαιος εκτοπισμός του Αρμενικού πληθυσμού.
*Εξονυχιστική έρευνα απέδειξε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία ΔΕΝ είναι απο τα αρχεία του Βατικανού- όπως αρχικά διέρευσε και διαδόθηκε στα σάϊτς και μπλόγκς- αλλά απο ντοκιμαντέρ για τη σφαγή των Αρμενίων, στην οποία οι γυναίκες σταυρώθηκαν μεν, αλλά (προηγουμένως) βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν με άλλους φρικτούς τρόπους οι οποίοι ήταν αδύνατον να καταγραφούν απο κάμερα…

 
Ավրորա (Արշալույս) Մարդիգանյան

Η ταινία είναι βασισμένη στηναυτοβιογραφία της Arshaluys (Aurora) Mardiganian η οποία επέζησε της γενοκτονίας και πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ. Η ίδια η Arshaluys (Aurora) Mardiganian 
 αποκάλυψε στον ιστορικό κινηματογράφου Anthony Slide πως οι σκηνές με τις σταυρωμένες γυναίκες ήταν μια πιο ήπια εκδοχή των όσων πραγματικά υπέστησαν καθώς δεν μπορούσαν να τα αποδώσουν στο φιλμ εξαιτίας της σκληρότητας. Ο τρόπος που θανάτωναν τις γυναίκες μετά τον βιασμό τους ήταν με διαβολισμό-παλούκωμα-ανασκολοπισμό και κάτι τέτοιο δεν μπορούσαν να το αποτυπώσουν στο φιλμ:



Πηγή1…
Πηγή2…
Διαβάστε επίσης: Θα μιλήσει για την ΓΕΝΟΚΤOΝΙΑ των Αρμενίων ο Ομπάμα ή….
Σε αρμένικα ΕΔΩ




http://alfeiospotamos.gr/?p=14726

ΚΟΛΑΦΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ν. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ ΜΕ ΜΟΜΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΠΡΟΕΔΡΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ «Δ.Σ.» «ΕΙ END»

'Οταν έπαιζαν το θέατρο πριν χρόνια στη Ν. Υόρκη για το άλλοθι...
“Οταν έπαιζαν το θέατρο πριν χρόνια στη Ν. Υόρκη για το άλλοθι…
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ «ΠΡΟΕΔΡΟΥ» ΚΑΙ «Δ.Σ.» ΤΟΥ «ΕΙ END» ΛΟΓΩ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ» ΤΟΥ Ν. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ «ΘΕΣΗ» ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ… ΚΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ… 
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΛΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Μ.Κ.Ο. ΕΙ E.N.D. 
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (25/11/2014) ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙ E.N.D.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ-»ΠΡΟΕΔΡΟΥ», ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ «ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ» ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ (ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ) ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ «ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ», ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ…  
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο… «ΔΑΣΚΑΛΟΣ»…
1/12/2014 ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ;;; 
ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!! ΦΑΝΑΡΙ 30 11 2014
( εδώ !!! κοιτάζει ψηλά μην πέσει γράμμα από τον Γιαχβέ !!! )
ΚΟΛΑΦΟΣ ! Ο Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ «ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ» ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ !
Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΝ 30/12/2014… «ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ… ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ» ! ΠΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ… ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ…
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙ END (το βίντεο)
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ» ΤΟΥ Ν. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ, (ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΦΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΨΥΛΛΟ ΣΤ” ΑΧΥΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Δ.Σ.) ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ «ΘΕΣΗ» ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ… ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ, ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ… ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
……………………………………
[ Νίκος Τανάλιας
Νέα Υόρκη, Τετάρτη 22 Απριλίου 2015
·
Σχετ.: Επιστολή παραιτήσεως
·
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ. της ΕΙ·ΕΝD,
·
·
΄Εχουν παρέλθει σχεδόν 6 (έξι) μήνες από την ανάληψι των ευθυνών μου, στις 24 Οκτωβρίου 2014, στην αρχή του Διοικητού Επιστημονικών Ομάδων, της μη-κερδοσκοπικής εταιρείας ΕΙ·ΕΝD. ΄Εκτοτε, ουδέποτε μου εζητήθη από την ΕΙ·ΕΝD η διεκπεραίωσις έστω και μιας επιστημονικής ερεύνης.
·
Επίσης επσημαίνω την παντελή έλλειψι έστω και κάποιας στοιχειώδους επικοινωνίας, με τα μέλη του ΔΣ. Μάταια προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικώς με τα μέλη του ΔΣ, του οποίου είμαι μεν μέλος, αλλά άνευ ψήφου.
·
Είναι μάταιο να παραμένω ως μέλος σε μία εταιρεία, στην οποία εκ των πραγμάτων φαίνεται πως είμαι απολύτως περιττός. Διά της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από την εταιρεία ΕΙ·ΕΝD.
·
Εύχομαι οι προσπάθειες όλων σας, έστω και καθυστερημένα, να αποδώσουν κάποιους καρπούς, υπέρ της απελευθερώσεως των ελληνικών μας πατρίδων, από το απολυταρχικά δεσποτικό καθεστώς της κομματοκρατίας του καρτέλ των τραπεζών. Διατελώ μετά εξαιρέτου τιμής,
·
·
Ευοί Ευάν,
·
Νικόλαος Κ. Γεωργαντζάς
Chair, W. Loschert Chair in Entrepreneurship Search Committee
Co-Εditor-in-Chief, Human Systems Management
Nicholas C. Georgantzas
Professor, Management Systems
Director, System Dynamics Advisory
Fordham University Gabelli Business School
113 West 60th Street, Suite 617-D
New York, NY 10023-7484, U.S.A. ]

………………………………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ Α’
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ Β’ ΜΕΡΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ E.N.D.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ Γ’ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ (ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ)
…………………………..
Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ…..!!!
………………………….
Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!
Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ… ( 2ο )
Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ… ( 3ο )
Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ… ( 4 )
……………………………………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=14722

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ

11110301_1654149791480821_9070260397160181527_n

Την ταυτοποίησιν της χώρας των Φαιάκων με την Κέρκυρα, μόνον όσοι εξακολουθούν να θεωρούν τον Όμηρο και τον ήρωά του, πολυμήχανον Οδυσσέα, αφελείς και ανόητους, μπορούν ακόμη να υποστηρίζουν. Και δυστυχώς, αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει με πολλούς Έλληνες «επίσημους» αρχαιολόγους και ιστορικούς !!
Πέραν των οιωνδήποτε εξεζητημένων γνώσεων, διά της απλής και μόνον λογικής, όποιος έχει ελάχιστες γνώσεις της ακριβολογίας του Ομήρου και της ναυτοσύνης και θαλασσοκρατίας των Μινωϊτών και Μυκηναίων, δεν είναι δύσκολον να αντιληφθεί, ότι οι Φαίακες δεν έζων στην νήσον της Κέρκυρας, αλλά σε μίαν χώραν, η οποία τουλάχιστον ευρίσκετο πέραν της Ιταλικής χερσονήσου ή καλύτερον, εκτός της λεκάνης της Μεσογείου. Προς τούτο αρκεί να παρατεθούν τα ακόλουθα δύο επιχειρήματα:
Α) Εάν η νήσος των Φαιάκων ήτο η Κέρκυρα, τότε και ο Όμηρος, αλλά προπάντων ο Οδυσσεύς, δεν έπρεπε να είχαν καλήν σχέσιν με την θάλασσαν και την γεωγραφίαν, αφού δεν ανεγνώριζαν μίαν νήσον όμορον στο βασίλειον της Ιθάκης, ενώ ανεγνώριζαν την απέναντι από εκείνη, χώραν των Μολοσσών!! Μπορεί κανείς να φαντασθεί τον πολύπλαγχθο και πολυπράγμονα Οδυσσέα, τον γνωρίζοντα «πολλών ανθρώπων άστεα», να μην αναγνωρίζει ένα Ελληνικόν βασίλειον ευρισκόμενον πλησίον του βασιλείου του; Αλλά τούτο, ούτε ως ανέκδοτον δεν δύναται κανείς να το ισχυρισθεί !!
Β) Εάν το βασίλειον των Φαιάκων ήτο η Κέρκυρα, τότε έπρεπεν οι Φαίακες, να ακολουθήσουν τον πρώτο τη τάξει βασιλέα, τον κατέχοντα το σκήπτρον του Διός, Αγαμέμνονα, στην εκστρατείαν κατά της Τροίας, όπως έπραξαν όλοι οι Έλληνες βασιλείς του στρατοπέδου των Αχαιών, ακόμη και ο βασιλεύς της Κρήτης Ιδομενεύς. Όμως οι Φαίακες φέρονται να μην έχουν άμεσον, αλλά έμμεσον και ατελή γνώσιν του Τρωϊκού πολέμου και μάλιστα μίαν δεκαετίαν μετά την λήξιν του, όταν ο Οδυσσεύς ναυαγεί στην νήσον τους.
Δικαίως λοιπόν, εάν η χώρα των Φαιάκων τοποθετείται στην γήϊνην σφαίραν, πρέπει να αναζητηθεί πολύ πέραν της Ιταλικής χερσονήσου και μάλιστα σε κάποια νήσον των ακτών της Σχερίας (της Αμερικανικής Ηπείρου), όπου από τα πανάρχαια χρόνια υπήρχαν αποικίες Ελληνικές, οι οποίες πιστοποιούνται τόσον από τα αρχαιολογικά και ανθρωπολογικά ευρήματα, όσον και από γραπτές μαρτυρίες, από τις οποίες πολύ σημαντικήν θεωρώ την μαρτυρίαν του Πλουτάρχου, στο έργον του «Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της σελήνης», στο οποίον αναφέρονται εποικισμοί των ακτών της Βορείου Αμερικής από Έλληνες και μάλιστα σε εποχές πολύ πρίν την μετάβασιν στην Σχερίαν του Ηρακλέους.
23/4/2015
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ Basilis Drosos
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ).

http://alfeiospotamos.gr/?p=14736

Πούτιν: Η Ρωσία και η Αργεντινή συζητούν τη χρήση των τοπικών νομισμάτων στις συναλλαγές


April 23, 2015. Russian President Vladimir Putin and President of Argentina Cristina Fernandez de Kirchner during a meeting in the Kremlin (RIA Novosti / Alexey Druzhinin)Russia and Argentina to discuss using local currencies in trade – Putin
Η Ρωσία και η Αργεντινή θα προβούν σε διαβουλεύσεις σχετικά με τη χρήση των εθνικών νομισμάτων στις εμπορικές συναλλαγές αμοιβαία, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με την ομόλογό του της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ.
«Συμφωνήσαμε να διεξάγουμε εκτενείς διαβουλεύσεις σχετικά με το ζήτημα της χρησιμοποίησης των εθνικών νομισμάτων στις εμπορικές πληρωμές μεταξύ κρατών και μεταξύ των εμπορικών εταίρων,» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.
……………………………
Russia and Argentina will consult on using national currencies in mutual trade settlements, Russian President Vladimir Putin said during a news conference with his Argentinian counterpart Cristina Fernandez de Kirchner.
We agreed to hold extensive consultations on the question of using national currencies in trade payments between states and between commercial partners,” the Russian President said.
Russia has set up similar schemes with China, Iran, Egypt, and Turkey to cut out the US dollar, the so-called middleman used in most transactions.
In October, Russia and China agreed a currency swap worth over $20 billion, in order to increase trade and business between the two.
Earlier in April, Russian Prime Minister Dmitry Medvedev proposed setting up a similar system with Vietnam.After the Prime Minister’s visit to Vietnam, Russia’s Industry and Trade Minister Denis Manturov suggested Indonesia could get a comparable deal.
The two heads of state also signed 20 agreements ranging from energy projects, economic development, agriculture, trade, military cooperation, as well as memorandums to boost environmental protection and fight drug trafficking.
Among Latin American countries, Argentina is Russia’s fourth biggest trading partner, after Brazil, Mexico, and Ecuador. Trade between Argentina in Russia was $1.4 billion in 2014, compared with nearly double that in previous years, due to reduced oil supplies from Russia. More than 84 percent of the goods Russia imports from Argentina are agricultural, such as fruit and meat.
Cristina Kirchner has been on official visit to Moscow since Tuesday.
The Argentine president met businessmen, politicians and opened a Moscow exhibition dedicated to the spiritual leader of Argentina Eva Peron. This year also marks 130 years of Russian-Argentine diplomatic relations. http://rt.com/business/252417-russia-argentina-local-currencies/

http://alfeiospotamos.gr/?p=14738

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters