Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Δήλωση που προκαλεί ΤΡΟΜΟ: “Όταν οι Μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία ΣΦΑΖΟΥΝ τους Χριστιανούς”… ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

Προκαλούν τον Ελληνισμό οι Γερμανοί: «Οι Έλληνες είναι μείγμα Τούρκων, Σλάβων & Αλβανών»

Η γερμανική εφημερίδα που πρόσκειται στο συντηρητικό κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ, Die Welt, προειδοποιεί επικαλούμενη τον γνωστό ανθέλληνα ιστορικό Jakob Philipp Fallmerayer, ότι «οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους Αρχαίους ούτε τους Βυζαντινούς», αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα.

Από Βήμα Press
Σύμφωνα
με το άρθρο, η σημερινή άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα δεν αφορά μόνο την οικονομική πολιτική, αλλά και την ιστορία.

Σωτήρης Σοφιανόπουλος: Ο άνθρωπος που θα άλλαζε την Ελλάδα – Βρήκε πετρέλαιο, σχεδίασε μέχρι & βαλλιστικά βλήματα

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος, ο μεγάλος Ελληνας, βιομήχανος, επιστήμονας ερευνητής, πολιτικός και οραματιστής, άφησε την τελευταία πνοή του και έτσι έκλεισε και «βιολογικά» το κεφάλαιο «ΧΡΩΠΕΙ», μία βιομηχανία η οποία σε μία οποιαδήποτε άλλη χώρα θα γινόταν η «μήτρα» χημικών, πολεμικών και ενεργειακών βιομηχανιών και βιομηχανιών τροφίμων, που θα άλλαζαν την μοίρα της ίδιας της χώρας.
Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938, τελείωσε το Γυμνάσιο Αναβρύτων και σπούδασε χημικός στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης και του Ντάρμστατ.

Όσα δεν μας είπανε για το Χρόνο


Ένα από τα πιο αξιόλογα άρθρα του Μάνου Δανέζη και το σπάνιο βίντεο «Τα μυστικά και η ψευδαίσθηση του χρόνου» που θα σας ξεναγήσουν στα μυστικά του χρόνου.
Από τον Μάνο Δανέζη

Και το ντοκιμαντέρ
Τα μυστικά και η ψευδαίσθηση του χρόνου

Φιλοσοφικά Προβλήματα της έννοιας Χρόνος

O σκεπτικισμός στην έννοια και τη φύση του χρόνου αποτέλεσε πάντοτε τη βάση κάθε φιλοσοφικής αναζήτησης. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η προσπάθεια αυτή, όπως αναφέρει και ο Étienne Klein στο βιβλίο του O Xρόνος (1997), βρίσκεται αντιμέτωπη με τις επόμενες τρεις βασικές δυσκολίες:

α.    Δεν μπορούμε να μελετήσουμε το χρόνο διατηρώντας απόσταση από αυτόν, όπως έχουμε συνηθίσει να κάνουμε όταν ερευνούμε οποιοδήποτε αντικείμενο. Βεβαίως σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να μετρήσουμε το χρόνο, αλλά όχι έξω από αυτόν, κρατώντας τον σε απόσταση, αφού βρισκόμαστε σταθερά «μέσα του» και ως εκ τούτου μας επηρεάζει αδιάκοπα.

Περίπου 8.000 χρόνια μεγαλύτερος από τις πυραμίδες? Αυτή είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις πάνω στη Γη

Με ίχνη κατοίκησης που καλύπτουν ήδη από την τελευταία εποχή των παγετώνων

Χιλιάδες χρόνια πριν από την πρώτη πυραμίδα της Αιγύπτου σχεδιάστηκε, μια αρχαία πόλη χτίστηκε στη σημερινή Συρία .

Η γενοκτονία των Ινδιάνων – Ένα ξεχασμένο Ολοκαύτωμα

Επιμέλεια: Δημήτρης Λαμπρόπουλος
Ο όρος γενοκτονία, καθιερώθηκε επίσημα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για να περιγράψει εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική και επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο γεωγραφικό τόπο. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται είτε με διαδοχικούς ομαδικούς φόνους, είτε μέσω άλλων μεθόδων που συμβάλλουν στην μαζική εξόντωση ατόμων που ανήκουν σε συγκεκριμένη φυλή.
Μια από τις πιο χαρακτηριστικές γενοκτονίες που συναντά κανείς στην ανθρώπινη ιστορία είναι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Γερμανούς Ναζί, το Holodomor της Ουκρανίας, τις θηριωδίες των αποικιοκρατικών καθεστώτων στην Ασία και την Αφρική, καθώς και η εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων Αρμενίων από τον Οθωμανικό στρατό.

Ν.Δένδιας: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη για μια έντιμη συνεννόηση με την Τουρκία»!


Πριν περάσουν εικοσιτέσσερις ώρες από την δήλωση του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν προς βουλευτές του κόμματός του ότι «Η Ελλάδα (ΕΝΝΟΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) έχει πλέον αποδεχθεί την κατάσταση που δημιουργήσαμε στη Μεσόγειο» και λιγότερες από σαρανταοκτώ ώρες από το άτυπο «μοίρασμα« της Ελλάδας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» από τους «συνήθεις υπόπτους» (Αμερικανός πρέσβης, Τούρκος πρέσβης, Ν.Μπακογιάννη, Δ.Καιρίδης κλπ),

Βασανιστήρια και θανατώσεις στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ Βυζάντιο – Εκχριστιανισμός των Ελλήνων όπως στην Σκυθόπολη

Κάποιοι ίσως ακόμα να νομίζουν ότι μόνο οι καθολικοί βασάνιζαν, ενώ στο Βυζάντιο «…ελαμπε η επιδημία του Σωτήρα και επικράτει γαλήνη και δικαιοσύνη αντί αδίκων έργων που εξεπλήρωνε όσα προλέχθησαν δια των προφητών».

Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθουμε κι αυτή την πλευρά της ιστορίας που με δόλο, στα σχολεία, μας απέκρυψαν! Το Βυζάντιο δεν έλαμπε από τις ουράνιες και αστράπτουσες θεϊκές ακτίνες αλλά μάλλον ήταν τόπος σκοτεινός και για τους περισσότερους μαρτυρικός, που αν ήσουν αρτιμελής μάλλον είχες την τύχη με το μέρος σου!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters